ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
בן דוד שלי צריך מחשב חדש אז הנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות חסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שהצקציב מאפשר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב נייד של fujitsu simens וככל הנראה הלך לו הלוח אם, ורציתי לדעת מה יכולה להיות עלות התיקון, ואם זה יכול להיעשות באופן עצמאי
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש בקרוב ויש לי כמה שאלות: האם למישהו מכם יש ניסיון עם כונני SSD בניידים? אני מבין שיש שיפור גדול בביצועים אבל זה בא על חשבון התייקרות ניכרת במחיר הנייד וכמו כן נפח קטן יחסית של הכונן. האם שווה לחכות עוד כחודשיים-שלושה עד שירדו המחירים? האם יש חברות המציעות ניידים עם כונן SSD למערכת ההפעלה וכונן רגיל בנוסף? המלצות על דגמים ספציפיים / דברים שצריך לשים לב אליהם? בנוסף, אני מתכנן לעבוד על 2 צגים במקביל. רציתי לדעת האם ניתן לחבר 2 צגים למחשב נייד? למיטב ידיעתי גם חיבור ה- HDMI החדש תומך רק בצג אחד ולא ניתן "לפצל" אותו. שמעתי על פתרון של חיבור צג אחד ב- HDMI וצג שני ב- VGA אבל זה לא אופטימלי בכלל. האם אתם מכירים ניידים שבאים מלכתחילה עם…
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
היי אני צריכה עזרה בהרכבת מפרט העונה על הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה, סרטים במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). dot net, java וכדו' מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 5. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב 6. האם ישנה העדפה ל…
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אופציה 1: Asus N55S CORE I7 http://www.compil.org.il/scripts/prodView.asp?idProduct=567 אופציה 2: msi GE620DX http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8473&CatCode=315 התקציב עומד על 4000~ ש"ח אפשר לגלוש מעט 4000-4500. איזו אופציה יותר טובה והאם יש עוד אופציה שכדאי לקחת בחשבון?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש את הנייד Dell Inspiron n5040 (או דגם אחר, תלוי במחיר). כרגע הוא עולה בסביבות 2700 ש"ח. האם כדאי לחכות לתחילת שנה חדשה? האם יש צפי לירידת מחירים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב: משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל המשחקים החדשים שיצאו ושייצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): זו רזולוצייה של 4:3, גודל 19", לא יודע מה הרזולוציה במדוייק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: הכי גבוה שאפשר בכסף הזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך 4. האם יש רכיב…
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב: משחקים (לא באטרף), עריכת וידאו חובבנית, עריכת סאונד ביתי ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Cubase, Premiere, Photoshop, אופן שימוש מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: RPG, אסטרטגיה למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): לא ידוע, מסך 21-23" יירכש בהמשך בתקציב של 800-1100 ש"ח -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: משחקים בסבבה, לא צ…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
נתחיל בזה שיש לי כרטיס מסך שאני מעביר ממחשב אחר. כמו כן יש לי עוד שני הארד דיסקים אחד של חצי גיגה ואחד של גיגה. עדיין הייתי רוצה הארד דיסק עליו אני אתקין מערכת הפעלה (הארדיסקים מלאים בחומר) לא צריך ציוד היקפי בכלל. חשבתי על כיוון של 8 גיגה זכרון. יש לציין שהמחשב משמש גם כNAS לסטרימרים בבית אשמח לקבל המלצות. תודה אביב
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מפרט למחשב אשר יעודו משחקים בביצועים טובים מה דעתכם מבחינת ביצועים ואמינות? איזה מסך לדעתכם שווה ונכון לצרף למערכת - בטווח המחירים של 700-800 ש"ח • מעבד INTEL 2500K - • לוח אם GIGABYTE GA-Z68MA-D2H-B3 ] • זיכרון CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL9 "LOW PROFILE" : CML8GX3M2A1600C9B] • כרטיס מסך HIS 6870 "FAN" 1GB GDDR5 (HDMI/2xDVI/2xMini DP) - RETAIL ] • צורב DVD LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA ] • מארז ANTEC SIX HUNDRED w/o PSU • סט מקלדת ועכבר MICROSOFT WIRED DESKTOP 400 - USB ] • ספק כוח ANTEC 620W HCG-620 ] • קרור למעבד ARCTIC-COOLING FREEZER 13 ] • קרור למארז COOLERMASTER 120mm SILENT CASE FAN • דיסק קשיח WD BLACK 1TB SATA3…
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית - סרטים, אינטרנט, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המערכת מAMD לאינטל בחודש הקרוב צריך בבקשה המלצה על לוח אם שתומך OC ו X2 PCI-E מחיר מקסימום למעבד ולוח אם 2200. תודה
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מחפש חינות מחשבים באזור הרצליה. יש המלצות? (לא KSP או IVORY). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני דיי חדש פה ומאוד נהנה מחברתכם אני מעונין לקנות מחשב נייד פשוט יחסית שאני יוכל לצפות בו בסרטים ואם זה אפשרי בסביבות המחיר הזה גם להפעיל משחקים קלים כדוגמאת League of legends כלומר המפרט שלו צריך להיות קצת יותר חזק מ: 2 GHz processor 1 GB RAM Any DirectX 9.0 capable video card האם זה אפשרי בתקציב כזה למצוא מחשב שיעמוד בדרישות הללו ? אין לי שום דרישה מיוחדת אחרות כגון הגודל שלו וכולי.. יש אפשרות לחרוג מעט מן התקציב
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין הרבה דרישות... זמן סוללה ארוך, USB ונוחות הפעלה. הייעוד הוא גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים במהלך טיסה וסקייפ. רוב הניידים בתקציב הזה נראים פחות או יותר אותו דבר בשבילי מבחינת נתונים אז אשמח לקצת עזרה. תודה לעונים! ארז.
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד מדגם HP Probook 4430s. הוא נקנה בארה"ב לפני מספר חודשים. מאז עבד רק פעמים ספורות. לאחר כמה ניסיונות לטפל במחשב הנייד דרך מעבדות בארץ, אני רוצה לשלוח אותו לארה"ב שיטפלו בו שם במסגרת האחריות. לאחר בירור עם HP ארה"ב הם אמרו שאני יכול לשלוח אותו לשם, אבל הם לא נתנו לי שם של מעבדה אלא אמרו לי לחפש. יש המון כאלה ולאחר שפניתי ל5-6, חלקן לא ענו וחלקן לא עובדות עם לקוחות פרטיים וכו... אני אשמח לקבל המלצות למעבדה בארה"ב שאפשר לשלוח אליה את המחשב מישראל ושעובדת עם HP. אין לי בעיה לשלם על המשלוח, אבל שיטפלו , יתקנו , יחליפו מה שצריך במסגרת האחריות. אשמח גם לשמוע המלצות אחרות אם יש לכם, לדרכי טיפול אלטרנטיביות. המחשב לא נדלק בכלל והמעבדות בארץ טענו שזאת בעיה …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אם אפשר בבקשה חוות דעת על המפרט: מעבד Intel Core i3-2100 Box ₪641 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I32100 לוח אם ASRock H61M-VS ₪312 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=H61M-VS כונן קשיח A-Data SSD S599 2.5" 40GB SATA2 ₪556 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AS599-40GMC כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪206 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Patriot DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪258 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PT-D3G4-13 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD6870 1024MB DDR5 PCIe ₪1156 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp…
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני מחפש מחשב שהמטרה שלו היא הצגת סרטונים ומצגות על 2 מסכי LCD 32 וגם על מסך 21 שיהיה אפשר לעבוד,אין בעיה לשים סוויצ' שיחליף בין מסך עבודה למסכי הצגה. אני צריך רק מחשב בלי ציוד הקפי בכלל. התקציב הוא באיזור ה 2500 שקל עדיף כמה שפחות. תודה רבה ויום טוב לכולם.
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש למשחקי רשת בגרפיקה הגבוהה ביותר ברזולוציות גבוהות למשל: 1920X1080, סרטי HD וגם ישומש לעריכה גרפית.. לגבי כרטיס מסך אני לא צריך - קניתי כרטיס מסך HD6970 2GB של GIGABYTE, בנוסף יש לי 3 הרדיסקים סאטה + 2 IDE וגם ציוד הקפי אני לא צריך .. (עכבר+מקלדת) הספק שאתם רואים במפרט הוא של ANTEC אני לא יודע אם הכרטיס מסך יכנס בתוך המארז -- הכרטיס פשוט ענק. לגבי הלוח אם אני חושב שהלוח אם שבחרתי הוא PC-E 2.0 והבנתי שיש היום PC-E 2.1 .. אני גר בתל אביב ולא רוצה לקנות מחשב מעיר אחרת .. המפרט הורכב ב KSP אשמח לדעותכם בקשר לשיפורים, תודה מראש. [table] [tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/…
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי את הדגם הבא- [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]http://il.packardbell.com/pb/en/IL/content/model/LU.BUN0D.038 הוא מגיע עם 1 ג'יגה זכרון ואני מחפש לרכוש כרטיס של 2 ג'יגה המתאים לדגם. כמובן אם אפשר חנויות גם בחו"ל. תודה רבה [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לעצמי אני מתכנת ווב ואפליקציות סלולאריות אבל בזמני החופשי מת על משחקי מחשב :-) אשמח אם תוכלו לעזור בהמלצת מחשב. כמו כן אני חדש בפורום ובאתר ואם פספסתי משהו וצריך עוד מידע אשמח לספק תודה רבה דורון 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות עבור סביבות WEB ומובייל - תוכנות עיקריות יהיו ECLIPSE, INTERDEV מבחינת סביבות WAMP וIIS יתכן התקנה של .NET תוכנות גראפיות פוטושופ וישמש למשחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי שמח לקבל חוות דעת על מפרט, להצעות או הערות. האם להוסיף כרטיס מסך? אם כן אז איזה כרטיס? מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: מחשב כללי חזק(משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי : מקלדת, מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל-בינוני 7. הא…
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
*** הפורום הוא לא מקום לפרסום ***
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
טוב אז אני קונה היום מחשב נייד סוף סוף.. הנייד יהיה רק לבית..ובעיקר לסרטים פיפא/פרו (אגב גם בזה יש לי התלבטות) אני לא הולך לשחק עוד משחקים רק מה שהזכרתי קודם. אז ככה לדעתי אסוס חברה טובה מאוד, אני ממש אוהב את הניידים שלהם. וגם את האחריות(3 שנים). אני קונה היום את אחד מהמחשביםם האלו. אתם תחליטו: ASUS K53SJ (קיבל ביקורות טובות באתר wisebuy) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7518&CatCode=795 הביקורת עליו - http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=790177&cid=1922 ASUS X54HY לא מצאתי ביקורות באינטרנט לכן זה דיי הימור קל. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode= שתיהם דומים מאוד ולכן אתם תחליטו איזה דגם אני יקנה..…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני סטודנט למדעי המחשב וברצוני לקנות לפטופ קל אמין נוח ומספיק חזק לתכנות של אוניברסיטה. חשבתי הרבה על העניין. ואני עומד לפני קניית LENOVO THINKPAD EDGE E320 האם הוא מומלץ? הוא ימלא את הצרכים שלי כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-