עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Chanan F,

שלום, אבקש המלצה למחשב נייד אמין ואיכותי לשימוש אופיס ואינטרנט עד 2700 ש"ח 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2700 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש משרדי, אינטרנט / אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא, מחשב סטנדרטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  2. אחרי שויתרתי על שדרוג המחשב של ההורים של אשתי, הוחלט על קניית מחשב חדש. תקציב - 2500-3000, ניתן לחרוג מעט אם משתלם ייעוד - עיקרי - גלישה ואופיס, נוספים- מעט עריכה גרפית ווידאו (מעט פוטושופ, המרת סרטים ישנים לפורמטים חדשים) ציוד היקפי - לא רלוונטי רכיבי בסיס קיימים - לא רלוונטי. שקט - מעדיף שכן גודל - אין ממש הגבלה. מעדיף קומפקטי. איו צורך בתאורה מערכת הפעלה - אין צורך. ‏העדפה לחנות/אזור קניה - אילת. אין חנות ספציפית אבל חשובה לי האחריות ונורמות השירות (הייתי מעדיף מחשב עם אחריות בבית הלקוח). אם לאור המצב אין יתרון בקנייה באילת- אפשר באיזור המרכז (פתח תקווה)/משלוח מועד הקנייה - מיידי- תחילת שבוע הבא. …

3. אני מחפש לקנות מחשב נייח , עיקר השימוש בו הוא אופיס מייל דרייב וכדומה, מסך סטנדרטי + מקלדת עכבר תקציב בערך 2500 ש"ח אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם אשמח להמלצה למפרט מחשב לגיימינג לנער. תקציב עד 5000שח. חנויות אפשריות - STARTPC או KSP מה חשוב לי: 1. מעדיף מעבד אינטל 2. לא קירור מים 3. מארז אטום לגמרי (מינימום של אורות, אם אפשר - בלי לדים חוץ מזה של כפתור ההדלקה) 4. שקט מאד תודה

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  5. שלום חברים, צריך לרכוש לאישתי מחשב נייד לעבודה, היא מנהלת מכירות. והשימושים שלה קלים, למשל אופיס, מיילים וכו׳ לאישתי חשוב שהוא יהיה בעל עיצוב נקי, דק וקל משקל (היא אוהבת את הסגנון של לנובו YOGA) לי חשוב לנצל את ההזדמנות ולרכוש מחשב שיוכל להחזיק גם משחקים, עבור הבן שלי (בן 10) לכן הייתי רוצה למצוא לפטופ מאוזן עד כמה שניתן המשלב עיצוב דק, משקל נמוך וגיימינג. מקווה שיש חיה כזו.. תודה. אני מעוניין שהמחשב יהיה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6,000 ₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, אופיס, מיילי…

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by iveco,

יש לי מחשב I3 7100 הוא היה עם 4 גיגה זיכרון הוספתי עוד 4 גיגה בגרושים של HYNIX עלה לי 70 שקל פלוס מינוס , השאלה אם המחשב הזה שווה שידרוג יותר מאסיבי או שעדיף כבר לקנות מחשב שלם חדש ? המעבד הזה יש לו 2 ליבות חזקות השאלה אם 2 ליבות מספיק להיום ? אני עובד בעיקרון מוליטאסקינג הרבה טאבים ברקע , WORD OFFICE , וידאו , וגם עושה מדי פעם עריכה וידאו , קצת משחקים .... חשבתי לשדרג את הזיכרון 8 גיגה 4X2 ל 32 גיגה 16X2 זה עולה 520 שקל וגם להוסיף SSD EVO 860 250GB של סמסונג ב 350 שקל ואולי גם להוסיף כרטיס מסך 1030GT ? למרות שהוא בטח ממש בסיסי לא שווה הרבה עכשיו עוד שאלה חשובה : יש לוחות שאם הם תומכים זיכרון 2400 ושמים להם 2666 אז המחשב לא עושה בו…

7. שלום לכולם, כמו שרשום בכותרת, עיקר השימוש במחשב יהיה לגיימינג. לאחר ניסיון רע במהלך השנים ברצוני לקנות מחשב שישמש אותי לתקופה של 2-3 שנים+ ושיריץ משחקים ברמה גבוהה (,warzone, assassin's creed, cyberpunk, World of Warcraft וכו') חשוב לציין שאני רוצה לשחק ב1440P (מסך - Dell AW3418DW) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9500 ש"ח. מעדיף לא לחרוג מהתקציב למעט אופציות שיתנו שינוי משמעותי למפרט. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש בעיקר לגיימינג (warzone, assassin's creed, cyberpunk, World of Warcraft) עבודה משרדית פשו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי לכולם, יש לי מכר שקיבל לעבודה עובדת חדשה בסוכנות ביטוח. צריך מחשב עבודה. הוא מעוניין ב 2 מסכים. מבחינת מחשב כנראה מספיק לו המינימום שיש במומלצים פה: https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=236225 מבחינת מסך מניסיון אישי אני המלצתי לו על דל. https://www.pc-online.co.il/single_product.php?ps=14771 אז חוץ מכרטיס מסך שאני מניח שהוא צריך כדי לעבוד עם 2 מסכים, מה עוד צריך לעשות\לשנות? בעיקרון המטרה היא להגיע למינימום הוצאה. כל שינוי שיחסוך כמה שקלים ולא יפגע במערכת מבורך. אשמח לכל תגובה רלוונטית. תודה.

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by Admondi,

הי, מחפשת לפטופ לעבודה, חשוב לי שיהיה אמין ויחזיק כמה שנים, סוללה חזקה, וגם קל. מכוונת ל13'' עד14'' מחיר סביב 4,000 עם גמישות. השימוש הוא בעיקר אופיס וגלישה באינטרנט. ראיתי כמה מחשבים שאני שוקלת, אשמח לשמוע המלצות או חוות דעת לגביהם וגם הצעות למחשבים אחרים ולדגמים ספציפים - זנבוק אסוס - היתרון שלו הוא שהוא מאד קל. החיסרון שזו חברה לא אמינה מבחינתי. אשמח לשמוע חוות דעת עליהם. - HP envy - היה לי פעם HP שמאד אהבתי, אבל אשמח לשמוע דעות עליהם - לנובו יוגה - הרבה המליצו עליו, החיסרון הראשון שהוא יקר ואני תוהה עד כמה הטאצ' ישדרג את חווית השימוש ביום יום, וגם עד כמה זה הופך את המחשב לעדין. - לנובו ideapad - לנובו thinkpad - ע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. כל דבר שאני קונה של מיקרוסופט או לוגיטק נהרס כמו שעון אחרי שנה עד שנה וחצי. אשמח להמלצחה. לא גיימרים ולא עיצוב מתחכם. פשוט ואלחוטי. אגב, האם כדאי להזמין דבר כה מחו"ל? מקלדות עם עברית זמינות לרכישה מחו"ל או שאין דבר כזה? תודה!

11. היי, לא התעסקתי עם חומרה ומפרטים שלא לצרכי עבודה קרוב לעשור. איבדתי את עצמי בין כל הסדרות החדשות. יש ברשותי מחשב נייח (ATX) עם המפרט הבא: מעבד Intel Core i5-2310 @2.9Ghz לוח אם GA-H67M-D2-B3 זכרון 4GB בסטיק יחיד במהירות 1333Mhz (לא בטוח של מי) דיסק קשיח מגנטי 5400rpm של WD (לא זוכר את הנפח, אבל מספיק בשבילי). ספק כוח Powerman S450BQ3 -450W המסך יהיה טלוויזיה 55" של סמסונג UE55MU8000 מחוברת בHDMI (אין לה DP או usb-c) מטרה ראשית: שדרוג למפרט המומלץ לdiablo3 Intel® Core™ 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8GHz NVIDIA® GeForce® GTX™ 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better …

12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ת: 5K ש"ח, גמיש. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ת: עריכת וידאו בתוכנה Avid Video Composer 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ת: לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ת: לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ת: לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ת: אין הגבלות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

13. מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 6000 אפשר לחרוג טיפה אם משתלם. (גם למטה) כן, גג 500 מתי מתוכננת רכישת המחשב? בשבועיים הקרובים מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): תכנות , עיצוב כתחביב (פוטושופ) , עבודה משרדית וגיימינג האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? לא מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSSD? 512 SSD 1T קשיח האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? (מקלדת/עכבר/אוזניות/רמקולים/פד/מסך וכו'. פרט מהם הדרישות שלך מהציוד, לדוגמא מסך גדול/מקלדת מכנית...) שני מסכ…

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by Roni Hacohen,

האם כדאי לקנות את המחשב הבא Intel core i7 7700k Gigabayte Z270X-UD5 Kingston 32GB RAM DD4 2400MHz GIGABYTE GeForce GTX 1070 8GB Samsung evo 960 nmve SSD 256GB Seagate 2TB HDD Antec 550w PSU עבור 3300 שקלים? היעוד הוא עריכת וידאו תודה.

15. 1. מה התקציב המירבי? - 2500 ש"ח 2.האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - חריגה קלה אם זה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית, תוכנות אופיס וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? - לא. 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב. 5. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? - הרכבה בחנות, מערכת הפעלה ווינדוס כדאי אך לא חובה. 6. מתי מתוכננת קניית המחשב ? - בהקדם. 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ? - אין צורך בחיבורים מיוחדים. 8. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב?…

16. Started by Hellroy,

מציאת מחשב נייד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: 6,000₪ - 9,000₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, עריכה כרפית ומשמש כמחשב נייח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?: חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?: שיהיה דק וקל כמה שאפשר, חשוב שיהיה חזק ועמיד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?: לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור המרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Quora.,

שלום לכולם! אני מחפשת מחשב נייד ללימודים האקדמיים. אני מתחילה ללמוד באוקטובר הקרוב 'כלכלה ומנהל עסקים בהתמחות בחשבונאות' ולזה מצטרפים גם מספר קורסי תכנות. כמו כן אני מניחה שנשתמש בכל מיני תוכנות חשבונאיות כאלו ואחרות. כנראה אצטרך להפעיל מספר רב של טאבים בדפדפן האינטרנט. אני לא יודעת לכמה נפח אחסון אני זקוקה, לכמה ראם. למעשה, אני לא יודעת כלום. התקציב שלי הוא עד 4000, 4500 ש"ח גג. אני מחפשת מחשב נייד טוב שישמש אותי לכל תקופת האוניברסיטה (4 שנים) ואפילו לאחריה וכן לאחסון תמונות ישנות שלי (בנפח של 40 GB; כן זה המון, וזה ישן. כיום אני משתמשת בגוגל תמונות אבל התמונות הישנות מתאחסנות כרגע על המחשב וזה קאדר עבורי להעביר אותן לגוגל ת…

18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח, במידת הצורך אפשר להוסיף עוד 200-300. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מיועד לאחי שמתחיל בקרוב לימודי מדעי המחשב. כך שבעיקר תכנות. ישמש מדי פעם גם למעט גיימינג. מעדיף שיהיה טרה של M.2 NVME כך שיהיה די אחסון ומהירות גבוהה לכל סביבות התכנות השונות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט כמה שאפשר, …

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by roei7,

https://salepc.co.il/gtx1650-16gb-1tb-9100f.html אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג חדש ובמקרה מצאתי את המפרט הזה מה אתם אומרים עליו? יש מפרט אחר בערך באותו הסכום שמומלץ יותר?

20. Started by askrel,

1.תקציב 4000, חריגה רק במידת הצורך 2.שימוש מחשב עריכה לצלם אירועים - שימוש בלייטרום 3.ציוד הקפי אין צורך 4.רכיב שאין צורך לצרף? לא 5.כמה חשוב שקט? חשוב, לא מידי 6.גודל פיזי ואורות עדיף כמה שיותר קטן, וללא אורות 7.מערכת הפעלה/הרכבה בחנות? עם ווינדוס ושיורכב בחנות 8.חנות ספציפית? לא, גמיש במיקום 9.מועד קניית מחשב? עדיף בקרוב, אבל יכול לחכות אם זה משמעותי שווה 10.האם יש בקשות מיוחדות? שיהיו כמה חיבורי usb מהירים, בלוטוס וויפי ומגן כח (מנפילות חשמל - אם יש משהו כזה מובנה..) 11.אופק שידרוג לא משהו רלוונטי כרגע 12.הערות: אם יש אפשרות להוסיף גם הסבר למה כל חלק אשמח! כדי להבין יותר...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי, אודה לעזרתכם בקבלת מפרט למחשב נייח לגיימינג: 1. תקציב מירבי - עד 6500 שח ללא חריגה מכך. 2. שימושי המחשב הם לגיימינג בעיקר סימולטורים (נהיגה וטיסה) ומשחקים בסגנון COD. 3. יש צורך במסך. אין צורך במקלדת ועכבר. 4. קיים כונן samsung ssd evo 500gb ולכן ניתן להשתמש בו. 5. אין חשיבות גדולה מידי לשקט. שלא יהיה רעש מנוע של מטוס. 6. אין הגבלה לגודל. ישנה עדיפות לביצועים מאשר יופי RGB וכו. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה או אופיס. יש צורך שירכיבו את המחשב בחנות. 8. אין העדפה לחנות. הרכישה תתבצע באזור המרכז. 9. הקנייה מתוכננת במהלך החודש הקרוב. 10. אין צורך בחיבורים מיוחדים. 11. חשוב כמה שניתן לשמור על אופק שדרוג המ…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  22. אהלן, המליצו לי לשאול פה את השאלה ולהעזר בחברי הפורום כדי לקבל תמיכה. קראתי את חוקי הפורום אז אנסה ללכת לפי הפורמט שהוצע: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בגדול חשבתי על עד 10K, אבל אפשר לחרוג אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וסטרימינג. הייתי מעדיף שגם יהיה רלוונטי עוד 6 שנים ולא אצטרך בהכרח לשדרג \ להחליף 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש לי הכל, אולי אקנה עוד מסך (היום יש לי אחד של 24 אינג') 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפש…

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  23. שלום, מעוניין לרכוש מחשב למשרד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך דל 27 - הדגם שבחרתי, מקלדת+עכבר מייקרוסופט הדגם שבחרתי, רמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה קטן, מיקרו, עדיף ללא אורות וללא חלו…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  24. Started by roei7,

https://salepc.co.il/gtx1650-16gb-1tb-9100f.html אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג חדש ובמקרה מצאתי את המפרט הזה מה אתם אומרים עליו? יש מפרט אחר בערך באותו הסכום שמומלץ יותר?

25. Started by roei7,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (סיאס,פורטנייט,גיטאיי 5). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת,עכבר+פד,אוזניות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, מעבד Core I7 8700 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב חשוב שיהיה מחשב די שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…

• 0 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים