עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, שימושים עיקריים: תכנות (Visual Studio 2010, eclipse), ואופיס. דרישות: 1. קל - עדיף מאוד עד 2 ק"ג. אפשר להתפשר על טיפה יותר. 2. USB 3.0 - לפחות חיבור אחד - זה בסדר גמור עם יתבצע ע"י הרחבה כלשהי. 3. זמן סוללה - לפחות 4 שעות עבודה. רצוי יותר. עד 6,000. רצוי מאוד באזור 3,000-4,000. *עריכה* - פרטים נוספים. גודל מסך - לפחות 12 אינץ'. לא יותר מ-15. בלוטות - לא חובה. גודל מינימלי של כונן קשיח - 128GB. לא חובה כונן CD/DVD. אין צורך באחריות בינלאומית. רצוי רישיון למערכת הפעלה. אשמח לשמוע גם על אפשרויות ללא. תודה!!

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, אחרי שהתקנתי את ההווינדוס 7 מחדש אז יש לי בעיה מעצבנת מאוד. המחשב פתאום נכבה בלי ההודעת התראה של אחוזי סוללה נמוכים, דבר שהיה לי לפני ההתקנה מחדש של הווינודס. איך אני עושה ששוב תהיה לי הודעת אזהרה שהסוללה נמוכה? תודה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by amitrotem,

עריכה יחסית חובבנית, תוכנות בסדר גודל של פינקל 14 (המחשב לא בישבילי, מיועד לחבר קרוב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בייתי בעיקר התחביב הוא עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים במחשקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה 1080*1920 -לאילו הגד…

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by k22,

שלום הציאו לי את המפרט הזה ואני מתלבט עליו תוכלו לעזור לי בבקשה מעבדi5 2400 3.1ghz לוח ga-pa65-ud-b3-sata3 usb3 gigabyte זכרון team elite 1333mhz 4g צורב סוני או סמסונג dvdrw22 כרטיס מסך gt240 ספק כוח ippon400 12sm או /cool max12sm מארז atx ippon a6 דיסק קשיח 500gb sata 3 7200rpm westren digital זה המפרט הציאו לי עליו 2700 מזומן 2500 זה כאדי לקנות ב2500 או שיש מפרט יותר טוב באותו מחיר

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by idan233,

שלום לכל חברי הפורום, טוב אז לאחר הרבה דיונים בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519799.msg4456233#msg4456233 סוף סוף נקנה המחשב בסופו של דבר התקציב שהיה אמור להיות לי השתנה וירד ל 5.5K הינה המפרט שבסוף הורכב חוץ מהמאורר של המעבד שיגיע רק בשבוע הבא מעבד: [..] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX ₪1075 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z68AP-D3 ₪555 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪130 כמות:4 כרטיס מסך: [..] HIS 6770 "FAN" 1GB GDDR5 (DP/2xDVI/HDMI) - RETAIL ₪589 מארז: [..] FRACTAL DESIGN XL BLACK FRONT USB3 ₪799 ספק כוח: [..] ENERMAX MODU87+ 700W ₪786 (הספק שיש לי הוא modu82 625w) ולא כמו שמופיע פה המפרט לא נקנה…

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  6. בקשה למפרט מחשב ב 2500 ש"ח - אנא המליצו!!! <blockquote>1. התקציב: 2300 ₪ (חריגה 200 ₪)השימושים של המחשב:מחשב ביתי למטרות אינטרנט אופיס משחקים (CALL OF DUTY , FIFA וכד') צפייה בHD ומעט עריכת וידאו וסאונד גודל דיסק - 750 ג"ב צורב DVD רגיל מה גודל המסך הנוכחי שלכם? (לא רלוונטי אם בנוסף למחשב קונים מסך) 20" קנייה ותשלום: איפה אתם גרים: סמן פה ראשון לציון האם הקונה זקוק להרכבת המחשב ע"י החנות (הרכבת החומרה): סמן פה כן </blockquote>

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - באטלפילד 3, COD 4, CRYSIS 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צ…

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  8. שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד, תחליף לשולחני. מעוניינת שאכן יהיה נייד ואוכל לקחת אותו איתי - על כן משקל רצוי עד 2 ק"ג, וכמה שפחות יותר טוב, ומבחינת גודל רצוי ''13.3 עד ''14. * מטרות המחשב? - עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך? ''13.3 עד ''14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)? לא * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? * כונן CD/DVD? צורב? עדיף כונן, לא חובה * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אחריות ל-3 שנים חובה (מפחדת מתקלות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מתלבטת בין מספר דגמים: ‎Lenovo ThinkPad…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by danielpro1,

** הפורום הוא לא לוח מודעות קניה/מכירה*** נא להשתמש במדור TradeZone. http://hwzone.co.il/tradezone/index.php

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by Ohad79,

הי, קיבלתי מהעבודה מחשב נייד ואני צריך להחזיר אותו. המחשב הוא של Fujitsu והייתי מאוד מרוצה מהביצועים שלו. המחשב הוא משני, לכן אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי כסף. 3500 זה באמת הגבול, הייתי רוצה יותר לכיוון ה- 2500 גודל מסך חשוב אבל לא קריטי, הוא ישמש אותי הרבה לצפייה בסרטים בתחבורה ציבורית. לא פחות מ- 13', עדיף יותר שימושים למחשב: בעיקר צפייה בסרטים וטוטוריאלים אבל אני מעוניין לקחת אותו איתי לגלובל גיים ג'אם למשל, שם הוא ישמש אותי למידול לואו פולי וקצת טקסטור וגרפיקה בסי אס 5. גם חיי הסוללה חשובים לי. אולי אפשר למצוא דגם עם אפשרות להחלפה ואני ארכוש עוד סוללה. מקווה שזה מספיק מידע. במידה ולא אשמח לענות על כל שאלה. אוהד.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by summer69,

שלום לכולם! ברשותי מחשב של לנובו מדגם T61, ובגדול אני מעוניין לשדרג את הזכרון. ידוע לי שיש SODIMM's של 2GB בשוק, אבל אני מתעניין אם עדיין נשאר ואם מישהו יודע מאין אפשר לקנות (חוץ מeBay) סטיקים של 4GB בשביל להרכיב קונפיגורציה של 2X4GB. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות laptop, ויש לי התלבטות לגבי המעבד: איזה מהמעבדים הנ"ל יותר טוב i7-2670QM או i5-2540M ? ואם אין תשובה חד משמעית, אז ב"יותר טוב" אני מתכוון ליותר טוב מבחינת השימושים שלי: אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את כל התוכנות האלו במקביל ולעבוד בצורה שוטפת: visual studio, eclipse, photoshop cs5, office2010(all open), firefox(10 tabs min), mysql ז"א, אני רוצה מחשב שיהיה מסוגל לעמוד בעבודה שבה אני מתכנת, עושה גרפיקה, גולש באינטרנט ומשתמש בword excel powerpoint, וגם עובד עם mysql לצרכי לימוד.. הסתכלתי על שני המעבדים הנ"ל בעמוד של אינטל: http://www.intel.com/content/www/us/en/processor-c... מצד אחד יש כמה טכנולוגיות שיש ל-i5 ואין ל-i7, בנוסף לעובדה מהירות השעון ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by MokoLoko,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אלה עם כן יש משהו שממש מצדיק את זה... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני צריך את המחשב למולטיטסקינג ועבודות רבות במקביל. אבל גם בנוסף מידי פעם משחקים -COD באטלפילד 3 וכאלה... כרגע יהיה עליו כרטיס מסך גי פורס 9300GS אבל אני ישדרג בעתיד למשהו כמו 6870 ATI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…

• 43 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. אשמח לקבל מפרט למחשב שולחני שעובד משמרת עד שתיים ביממה שנותן תמורה טובה מאד לכסף (דהיינו רכיבים שהם דור עד שלושה אחורה ו\או "טובים מספיק") שעונה על הדרישות האלה: - שקט מאד לסביבה ביתית שקטה (ספק + מאוורר). כמה dB לספק נחשב שקט מספיק? - כמאה טאבים של FF פתוחים במקביל - מריץ Win7 כמ"ה ראשית + יובונטו תחת VM לגלישה יומיומית - ביצועים סבירים (לא יותר, זה לא מחשב של גרפיקאי או צלם !) של כלים גרפיים לעיבוד תמונה, ע"ע פוטושופ וגימפ. - מציג היטב וידאו HD כולל אפשרות ל 2K, 4K בעתיד. לא תבוצע עריכת או עיבוד וידאו. - מארז גדול ונוח לפתיחה וסגירה לצורך שאיבת אבק (ללא הרפתקה כל פעם כי המארז מתעוות - רצוי מכסים צדדים נפרדים) - דיון - האם כדאי להשקיע גם ב SSD לדיסק C (במחשבים שלי תמיד ה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. חברים יקרים שלום. מחפש מחשב נייד לצרכים ביתיים בעיקר לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים). לא משחק במחשב... חשוב שלא יהיה חלש במיוחד כי אני עובד עם הרבה חלונות פתוחים. אשתי גם משתמשת לעיתים רחוקות בתוכנות גרפיות לעיתים (פוטושופ, אוטוקד) אבל זה ממש לא השימוש העיקרי והשכיח. צריך לשמש אותי לפחות ל-4-5 שנים. מסך צריך להיות גדול, אפילו 15.6 ואיכותי באופן יחסי. אני רגיש למסכים לא טובים. משקל לא כל כך רלוונטי. גם Bluetooth לא חשוב במיוחד. קורא אצבע - עדיף שלא... אורך חיי סוללה לא חשוב במיוחד כי זה יהיה בעיקר לצרכים בייתיים. גודל HD או מהירות - סטנדרטי. אין העדפות מיוחדות. חשוב שיהיה צורב DVD (שזו לא בעיה במחשב עם מסך כזה, אני מניח). אין לי העדפה לחברה מסוימת אם כי …

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  16. במחשב הנייד שלי acer aspire 5741g אני מטעין את הסוללה וזה לא נטען יותר מ בערך 12 אחוז אח"כ שאני מוציא מהספק כח זה יורד אחרי דקה ל 5 אחוז ונשאר ככה איזה שעה וחצי ואז נכבה אז הבעיה שאני לא יודע כמה אחוז נשאר לי לסוללה באמת וסתם בכללי למה זה קורה אני משתמש ב win 7 64 bit בתודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by josephdbouhnik,

היי! אני חייב מחשב בדחיפות לעריכת גרפיקה ותלת מימד. אני צריך מפרט חזק אבל שעדיין יהיה בתחום ה 5000-6000 ש"ח. התוכנות שאמורות להיות עליו הם אוטוקאד ריינו פוטושופ וכיוצא בזה. קיבלתי המלצה מחבר על האתר הזה והוא אמר שפה אני אמצא את כל הפתרונות לשאלות שלי. מקווה שתעזרו לי, זו מתנה לאשתי האדריכלית היקרה!! תודה מראש!

18. Started by amitr,

איפה הטופס? אני לא מוצא נתתי פרטים רלוונטים בכל מקרה 1) intel + nvidia 1. מה התקציב המקסימאלי? 50000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים מ 2011 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  19. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח שמיועד לעריכת וידאו ולשימוש בתוכנות - אוויד, כל התוכנות של adobe וכו' יש לי תקציב של פחות או יותר 5500 שקל (כולל מסך). אני צריך מחשב חזק שיוכל להתמודד בקלות עם התוכנות והעריכה ולא יקרוס. אשמח אם מי שיעזור ייתן פירוט קצר על החלקים, ואם מישהו חושב שהתקציב אינו מספיק כדי להרכיב מחשב חזק מספיק אז שירגיש בנוח להגיד באיזה חלק צריך להוסיף.. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  20. שלום, עבור תוכנות soild, 3dmax, photoshop, illustraitor אני צריך שהסוליד יעבוד טוב (סטודנט), עובד עליו בערך פעם פעמיים בשבוע כולל רינדורים, פוטושופ, אילוסטרייטור ו3DMAX קצת פחות רזולוצית מסך 800*1280 אין צורך במשחקים, אין צורך במסך, יש צורך במקלדת, עכבר ורמקולים, רמת שקט: 7 לא מתוכנן OC איזור רמת גן אפשר לעלות במחיר באיזה 300 שקל תודה רבה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מתלבט בין Dell Vostro V131 לבין - Lenovo X201 שניהם יעלו כ- 3,500 ש"ח כולל מערכת הפעלה. דל: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18821 לנובו: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=179 קראתי סקירות על המחשבים, אני יודע שהלנובו הוא דגם מיושן יותר, השאלה שלי היא האם המעבד של הלנובו יחד עם המשקל הנמוך מהווה יתרון ביחס לדל או שהמעבד של דל מהדור החדש (אפילו שאני לוקח את ה i3 החלש יותר) עדיף? אני מחפש מחשב עם משקל נמוך (שיהיה מתאים לנסיעות ולא יגרום לי להשאיר אותו בבית) מעבד איכותי ומסך מעט גדול יותר מהמיני ניידים כדי לאפשר עבודה ממושכת או צפיה בסרטים. תודה רבה לעונים! השימושים שלי : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מ…

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  22. Started by yuvalhuck,

איזה נייד עדיף: 7200RPM 2.4GHz Intel Core i5-2430M וכרטיס מסך מובנה של אינטל או: 5400RPM 2.1GHz Intel Core i3-2310M וכרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 520M 1GB או AMD Radeon HD 6470 1GB או שאולי בכלל כרטיס חיצוני? שוב- השימוש הכבד ביותר הוא Photoshop. ההפרש ביניהם הוא 250 ש"ח כשהשני הוא הזול יותר. תודה!

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by popko,

שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר למחשב חדש: מעבד: Intel Core i5-2320 + מאורר לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זכרון: G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 1.25V Sniper כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD6850 TOXIC 1GB DDR5 256BIT - RETAIL - S6851GD5T דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue WD10EALX 3.5" 1TB 32MB SATA3 ספק כח: Antec EarthWatts EA-500 500W מארז: Antec Two Hundred מסך: Dell U2312HM UltraSharp With LED IPS 23'' DVI DP VGA WideScreen Black זה המפרט, המחשב (ללא מערכת הפעלה) עולה 5400 שקלים !!! אני אוהב לשחק במחשב וזו מטרתו העיקרית אבל המחשב יקר לי מידימה אני יכול לשנות על מנת להפחית במחיר אבל לא להפחית יותר מידי בחוויה תודה רב…

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  24. שלום, לאחר בדיקה זריזה מחשב שעלותו בארה"ב 500$ יעלה אחרי מיסים ומשלוח 2500 שקל ומטה. כלומר משתלם גם במחיר הזה להביא מחשב. דרישות: אחריות: 3 שנים חובה תקפה בארץ.שימושים: סרטים, אינטרנט, עבודה משרדית(אופיס וכו'). בונוס:אם המחשב יוכל להריץ משחקים על הגדרות נמוכות בצורה טובה(כרטיס מסך לא של אינטל). מסך: 15 עקב התקציב המוגבל אם יכנס מסך קטן יותר בלי לפגוע ברכיבים האחרים מצויין. כונן אופטי: לא חובה. זיכרון:4GB כמה מחשבים מעניינים השאלה אם יש עליהם אחריות? http://www.amazon.com/Dell-Inspiron-i15RM-7412DBK-15-Inch-Laptop/dp/B005KP78B4/ref=sr_1_37?s=pc&ie=UTF8&qid=1325005108&sr=1-37 http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-L655D-S5164-15-6-Inch-Laptop/dp/B004GXAOF8/ref…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  25. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וOC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3,MW3,ACR,SR:3 וכ"ו.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 6 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים