ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
אהלן, כידוע, למחשב הזה יש 2 כרטיסי מסך והוא אמור לתמרן ביניהם לפי הצורך. עכשיו הבעיה היא שהוא לא מחליף לNVIDIA כשאני רוצה להתחיל משחק ובגלל זה איכות המשחקים שלי הרבה פחות טובה, מישהו יודע מה אני יכול לעשות?התקנתי את הדרייבר הלפני האחרון וזה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
האם יש צפי על ירידת מחירים כללית לחומרה בארץ לזמן הקרוב? מתחילה שנה חדשה ולרוב זה בידיוק הזמן לירידת מחירים. מישהו שמע משהו לגבי זה? האם להערכתכם תהייה ירידה משמעותית במחירים? צפי לטכנולוגיה חדשה? מצטער מראש אם זה לא מתאים לפורום הזה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לשדרג את המחשב שלי. לצערי ההבנה שלי בחלקים הפנימיים כנראה לא מתקרבת לרמה של החבר'ה כאן בפורום. מה שהייתי רוצה בשורה התחתונה זה שהמחשב יעבוד הרבה יותר מהר וכמובן גם לשדרג כרטיס מסך. אשמח לקבל המלצות ותודה רבה לכם מראש. זה המפרט הנוכחי שלי: Computer: [/l] Computer Type ACPI x86-based PC Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) BIOS Type Award …
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום לכל החברים החלטתי לרכוש מחשב חזק לטובת המשרד שלי ראוי לציין שבמשרד שלי אני אוגר המון תמונות המון המון תמונות ולפעמים מידי פעם אני עובד עם הפוטושופ והפרייהנדס ממש בקטנה אני אוגר תמונות שאני מצלם בפרוייקטים שלי חלק מהתמונות כבדות חלק קלות אני ביקשתי מספר הצעות ורציתי לדעת איך ההצעה הזו אשמח לקבל הארות/הערות לדעתי המחשב חזק אבל תמיד יש מה לשפר 1. מעבד intel i-7 2600k (overclock) box - אשמח לדעת איך המעבד הזה האם הוא נחשב ומה אומרת המילה BOX 2 לוח אם - gigabyate ga-h67ma-usb3-b3 3. זיכורות - שתי סלוטים מחברת - transcend 4gb 1333mhz ddr3. 4.כונן קשיח סמסונג - 1tb 7200 32m spinpoint f3 אולי אקנה שתי יחידות כרגע ההצעה היא ליחידה אחת 5. צורב - lg dvdrw gh24ns50 x24 sa…
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני בדיוק מחפש מחשב חדש או לשדרג מחשב ישן שלי, וביקשתי המלצות מחברים והם הפנו אותי לפה, והמליצו אולי גם לקנות את המחשב הבא - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8089&CatCode=1 ולשדרג את הכרטיס מסך. אז השאלון שיש לכם בחוקים- מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך, אני כנראה גם יצתרך לקנות ווידוס... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי מחשב חדשים, תדירות די גב…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
עריכה: קיבלתי הצעת מחיר לנייד הנ"ל, אשמח אם תחוו דעתכם (דפדפו למטה). זהירות חפירה! שלום לכולם, לאחרונה התחלתי בסקר שוק בטרם קניית מחשב נייד חדש. אשמח אם תוכלו להמליץ על דגמים ספציפיים בהתאם לשימושים ולתקציב להלן: אני עושה במחשב מגוון גדול של שימושים החל מדברים בסיסיים כגון אינטרנט ויישומים משרדיים דרך מוזיקה ווידאו ועד שימוש ביישומים "כבדים" יחסית כגון Visual Studio .NET ומעט מאוד יישומי גרפיקה. יש לציין שאני לא גיימר ולכן המחשב לא צריך להריץ משחקים עתירי גרפיקה. המחשב נמצא במרבית הזמן בבית (מחובר למסך, מקלדת, עכבר ושאר התקנים) אך משמש אותי גם בלימודים ולכן אינני רוצה מסך גדול במיוחד. בכל אופן לא יותר מ- 15.6" ועדיף אפילו באזור ה- 14". מעבד בעדיפות i7. זיכרון פנ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי נייד 1557 של DELL ויש לי בעיה עם אלחוטי. המחשב קולט רשתות ואפילו בצורה טובה אבל לא מתחבר לא משנה מה עשיתי.אם אני מתקין ממתאם אלחוטי חיצוני זה תקין אבל עושה לי מסכים כחולים. הבעיה שאין לי אחראיות והמעבדה תקח לי רק 400 שקל על בדיקה. פרמטתי את המחשב ועדיין אותה בעיה. כנראה בעיית חומרה השאלה אם זה אנטנה נדפקה או כרטיס אלחוטי כדי אני אדע מה להזמין. משהו מכיר מקרה דומה אני קצת מבין בתחום לכן לא קשור בעיות קליטה וכדומה.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק אשר יצא בשלוש השנים הקרובות(בתקווה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 17 אינץ (מתכוון לשדרג לFHD בהמשך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים הקיימים…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק אשר יצא בשלוש השנים הקרובות(בתקווה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 17 אינץ (מתכוון לשדרג לFHD בהמשך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים הקיימי…
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כמה שיותר כבד, הקלטות ועיבוד מוזיקלי כמו קיובייס, סרטים כרגיל * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? עד 3.5 ק"ג (זתאמרת לא כל כך פאקטור) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות נשמע לי סביר, אבל עדיף כמה שיותר... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שום דבר שלא סטנדרטי כיום, כמו יואסבי HDMI וVGA * בלוטות? שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 * כונן CD/DVD? צורב? הרגיל * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם אפשר, מה טוב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף אני רוצה להוסיף שאני אני טס לאנגליה בסוף החודש הבא, אם יש אפשרויות משתלמ…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנחנו מחפשים מחשב עד 2500 ₪ לשימושים שונים. השימוש העיקרי יהיה גלישה באינטרנט ופיתוח לאינטרנט. בנוסף הוא ישמש לצפייה בסרטים, פיתוח ותִכנות. נרצה גם לשחק עליו מידי פעם ולכן הוא צריך להריץ משחקים בצורה סבירה (לא צריך שירוצו על הרמה הכי גבוהה אבל צריך שירוצו). בנוסף המסך שלנו ממש עתיק ולכן צריך גם מסך חדש. כדאי שכרטיס המסך יהיה של nVidia כי מערכת ההפעלה העיקרית (או היחידה) היא לינוקס ו־nVidia תומכים בה יותר טוב. המחשב צריך להחזיק מעמד לטווח ארוך (של כמה שנים) כי לא נשקיע בו שוב בזמן הזה. תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה בגדול אני ברעיון של לקנות מחשב נייח ומפציץ (תחלס נראה לי כבר עברתי את הגיל אז אני לא יודע מה אני אעשה איתו ) למחשב נייד יש לי יותר שימושים (אם הוא יוכל להריץ משחקים חמודים מה טוב...!!! בכל מיקרה אני מעונין לקנות מחשב נייד... יש אפשרות להביא מחשב נייד טוב עם 2GB זיכרון בתקציב הזה? אני נעול על 2GB כי אין מצב שאני מעלה ויסטה עם פחות.. ואני רוצה ויסטה על המחשב הנייד.. חוץ מיזה שלא נראה לי מועיל לקנות מחשב היום עם פחות מ2GB מעבר לזה הדרישות שלי מהמחשב הם... לא סלרון (תאמת שלא מפריע לי AMD אבל לא ידוע לי שיש בכלל למחשב נייד שיש ) אני מתחיל ללמוד עכשיו CCNA ואני רוצה שיהיה לי מחשב ללימודים למה אני לא אוהב לרשום ואני כותב במחשב בקצב רצח קיצר מחשב נייד יועיל לי בהחלט דברים…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, שימושים עיקריים: תכנות (Visual Studio 2010, eclipse), ואופיס. דרישות: 1. קל - עדיף מאוד עד 2 ק"ג. אפשר להתפשר על טיפה יותר. 2. USB 3.0 - לפחות חיבור אחד - זה בסדר גמור עם יתבצע ע"י הרחבה כלשהי. 3. זמן סוללה - לפחות 4 שעות עבודה. רצוי יותר. עד 6,000. רצוי מאוד באזור 3,000-4,000. *עריכה* - פרטים נוספים. גודל מסך - לפחות 12 אינץ'. לא יותר מ-15. בלוטות - לא חובה. גודל מינימלי של כונן קשיח - 128GB. לא חובה כונן CD/DVD. אין צורך באחריות בינלאומית. רצוי רישיון למערכת הפעלה. אשמח לשמוע גם על אפשרויות ללא. תודה!!
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום וברכה, אחרי שהתקנתי את ההווינדוס 7 מחדש אז יש לי בעיה מעצבנת מאוד. המחשב פתאום נכבה בלי ההודעת התראה של אחוזי סוללה נמוכים, דבר שהיה לי לפני ההתקנה מחדש של הווינודס. איך אני עושה ששוב תהיה לי הודעת אזהרה שהסוללה נמוכה? תודה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
עריכה יחסית חובבנית, תוכנות בסדר גודל של פינקל 14 (המחשב לא בישבילי, מיועד לחבר קרוב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בייתי בעיקר התחביב הוא עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים במחשקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה 1080*1920 -לאילו הגד…
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום הציאו לי את המפרט הזה ואני מתלבט עליו תוכלו לעזור לי בבקשה מעבדi5 2400 3.1ghz לוח ga-pa65-ud-b3-sata3 usb3 gigabyte זכרון team elite 1333mhz 4g צורב סוני או סמסונג dvdrw22 כרטיס מסך gt240 ספק כוח ippon400 12sm או /cool max12sm מארז atx ippon a6 דיסק קשיח 500gb sata 3 7200rpm westren digital זה המפרט הציאו לי עליו 2700 מזומן 2500 זה כאדי לקנות ב2500 או שיש מפרט יותר טוב באותו מחיר
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, טוב אז לאחר הרבה דיונים בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519799.msg4456233#msg4456233 סוף סוף נקנה המחשב בסופו של דבר התקציב שהיה אמור להיות לי השתנה וירד ל 5.5K הינה המפרט שבסוף הורכב חוץ מהמאורר של המעבד שיגיע רק בשבוע הבא מעבד: [..] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX ₪1075 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z68AP-D3 ₪555 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪130 כמות:4 כרטיס מסך: [..] HIS 6770 "FAN" 1GB GDDR5 (DP/2xDVI/HDMI) - RETAIL ₪589 מארז: [..] FRACTAL DESIGN XL BLACK FRONT USB3 ₪799 ספק כוח: [..] ENERMAX MODU87+ 700W ₪786 (הספק שיש לי הוא modu82 625w) ולא כמו שמופיע פה המפרט לא נקנה…
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בקשה למפרט מחשב ב 2500 ש"ח - אנא המליצו!!! <blockquote>1. התקציב: 2300 ₪ (חריגה 200 ₪)השימושים של המחשב:מחשב ביתי למטרות אינטרנט אופיס משחקים (CALL OF DUTY , FIFA וכד') צפייה בHD ומעט עריכת וידאו וסאונד גודל דיסק - 750 ג"ב צורב DVD רגיל מה גודל המסך הנוכחי שלכם? (לא רלוונטי אם בנוסף למחשב קונים מסך) 20" קנייה ותשלום: איפה אתם גרים: סמן פה ראשון לציון האם הקונה זקוק להרכבת המחשב ע"י החנות (הרכבת החומרה): סמן פה כן </blockquote>
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - באטלפילד 3, COD 4, CRYSIS 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צ…
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד, תחליף לשולחני. מעוניינת שאכן יהיה נייד ואוכל לקחת אותו איתי - על כן משקל רצוי עד 2 ק"ג, וכמה שפחות יותר טוב, ומבחינת גודל רצוי ''13.3 עד ''14. * מטרות המחשב? - עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך? ''13.3 עד ''14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)? לא * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? * כונן CD/DVD? צורב? עדיף כונן, לא חובה * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אחריות ל-3 שנים חובה (מפחדת מתקלות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מתלבטת בין מספר דגמים: Lenovo ThinkPad…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
** הפורום הוא לא לוח מודעות קניה/מכירה*** נא להשתמש במדור TradeZone. http://hwzone.co.il/tradezone/index.php
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הי, קיבלתי מהעבודה מחשב נייד ואני צריך להחזיר אותו. המחשב הוא של Fujitsu והייתי מאוד מרוצה מהביצועים שלו. המחשב הוא משני, לכן אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי כסף. 3500 זה באמת הגבול, הייתי רוצה יותר לכיוון ה- 2500 גודל מסך חשוב אבל לא קריטי, הוא ישמש אותי הרבה לצפייה בסרטים בתחבורה ציבורית. לא פחות מ- 13', עדיף יותר שימושים למחשב: בעיקר צפייה בסרטים וטוטוריאלים אבל אני מעוניין לקחת אותו איתי לגלובל גיים ג'אם למשל, שם הוא ישמש אותי למידול לואו פולי וקצת טקסטור וגרפיקה בסי אס 5. גם חיי הסוללה חשובים לי. אולי אפשר למצוא דגם עם אפשרות להחלפה ואני ארכוש עוד סוללה. מקווה שזה מספיק מידע. במידה ולא אשמח לענות על כל שאלה. אוהד.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב של לנובו מדגם T61, ובגדול אני מעוניין לשדרג את הזכרון. ידוע לי שיש SODIMM's של 2GB בשוק, אבל אני מתעניין אם עדיין נשאר ואם מישהו יודע מאין אפשר לקנות (חוץ מeBay) סטיקים של 4GB בשביל להרכיב קונפיגורציה של 2X4GB. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות laptop, ויש לי התלבטות לגבי המעבד: איזה מהמעבדים הנ"ל יותר טוב i7-2670QM או i5-2540M ? ואם אין תשובה חד משמעית, אז ב"יותר טוב" אני מתכוון ליותר טוב מבחינת השימושים שלי: אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את כל התוכנות האלו במקביל ולעבוד בצורה שוטפת: visual studio, eclipse, photoshop cs5, office2010(all open), firefox(10 tabs min), mysql ז"א, אני רוצה מחשב שיהיה מסוגל לעמוד בעבודה שבה אני מתכנת, עושה גרפיקה, גולש באינטרנט ומשתמש בword excel powerpoint, וגם עובד עם mysql לצרכי לימוד.. הסתכלתי על שני המעבדים הנ"ל בעמוד של אינטל: http://www.intel.com/content/www/us/en/processor-c... מצד אחד יש כמה טכנולוגיות שיש ל-i5 ואין ל-i7, בנוסף לעובדה מהירות השעון ש…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אלה עם כן יש משהו שממש מצדיק את זה... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני צריך את המחשב למולטיטסקינג ועבודות רבות במקביל. אבל גם בנוסף מידי פעם משחקים -COD באטלפילד 3 וכאלה... כרגע יהיה עליו כרטיס מסך גי פורס 9300GS אבל אני ישדרג בעתיד למשהו כמו 6870 ATI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…
-
- 43 תגובות
- 4.5k צפיות
-