עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני עובד בעיבוד תמונה על גבי תוכנות VRAY + RHINO (כולל רינדורים) וחשוב לי לחסוך המון זמן בעיבוד תמונה, חשבתי לקנות מחשב בתקציב של בערך 8-10K ש"ח, קיבלתי כמה המלצות ורציתי לשמוע את דעתכם מה היא הבחירה הנבונה ביותר. עריכה: מוסיף את השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ההבדלים לא קריטיים אפשר לחסוך מעט ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג מהתציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית של תמונות ורינדור בתוכנות כגון VRAY ו RHINO. א) במ…

2. אהלן, אני סטודנט זקוק למחשב נייד לגלישה, קריאת מסמכים, תיכנות, צפייה סרטים (לרוב HD אך גם DVDRIP מדי פעם). רוצה מחשב מהיר שעומד בעומס: אני עושה לרוב מולטי טסקינג, פותח כמה טאבים בדפדפן בזמן ש VS פתוח ואז מפעיל סרט בזמן שביטורנט רץ ברקע. מסך מט חובה, גודל המסך 15.6", מבחינת סוללה לא ממש חשוב, לרוב ליד שקע, מספיק שיחזיק שעתיים, דיסק קשיח GB320 זה מספיק. די נסגרתי על דל עקב ביקורות שראיתי. 2 המחשבים ששמתי עליהם עין הם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=756068 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767651 אני מתכוון להרחיב ל-4GB זיכרון ותאורת מקלדת (כשניתן) וכנראה אתקין WIN7 64 ביט (מקבל את מערכת ההפעלה חינם אין צורך לרכוש). הראשון יקר יותר ב-600 ש"ח (אחרי הרחבת זיכרון…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by sabi10,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועוד (אינטרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, אולי BF. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  4. Started by king445,

Gigabyte W576V-84R4 זה הדגם שאני רוצה לקנות הייתי רוצה לדעת את דעתכם רגע לפני שאני קונה אותו.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יזיק לחסוך במידה והביצועים לא יפגעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הטווח הוא 8k עד 10k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתכנות. כמה Visual Studio פועלים מבקביל + אימולטורים + VMware. בנוסף אני רוצה שמשחקים חדשים (2017+ יעבדו בצורה חלקה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). זהו מחשב פיתוח. Visual Studio ודברים דומים. שימוש יומיומי בצורה כבדה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA 2K 17 -מהי הרז…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם אחותי רוצה לרכוש NUC בתקציב של עד כ2K ש"ח קודם כל שאלה קטנה : מה ההבדל בין NUC6i5SYH ל NUC6i5SYK ואיזה מהם אתם ממליצים לי ? אני יכול לרכוש אותם ב300 דולר , מה עדיף? המהירות היא לא קריטית ביותר אז לא חייב SSD (אם כי כמובן עדיף אם זה מסתדר עם התקציב), ועל איזה זכרונות תמליצו לי להתאים למחשב הזה ? תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. דבר ראשון תודה רבה רבה לכל מי שהיה לו את הסבלנות לעזור לי בשבוע האחרון! נראה לי שגיבשתי את המפרט הסופי שלי, והנה הוא לפניכם. כתמיד, הצעות לשיפור יתקבלו בברכה רבה! מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1080 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤459 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤536 קשיח למחשב שולחני: Samsung 320GB Sata II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤291 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי!…

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm מעבד - 890 Gigabyte GA-E7AUM-DS2H nForce 9400 LGA 775 לוח אם - 765 Kingston 2GB DDR2 800Mhz KVR800D2N6/2G -זכרון X2 - 320 (160X2 Western Digital 1TB 3.5 16Mb Buffer SATA II WD10EACS - דיסק קשיח 608 PVR150 - כרטיס טליוזיה 420 סה"כ 3000 ש"ח יש לי מארז + ספק חדשים ממחשב קודם יש לי צורב דיוידי חדש סה"כ המגמה היא לא להוציא יותר מידי כסף אבל אני פתוח להצעות אבל אני רוצה מוצר טוב אם צריך לשדרג רכיב אז תרשמו בבקשה בכוונה שיבצתי לוח אם שיש בו כרטיס מסך "נורמלי" כדי שיהיה מחובר לטלויזיזה בצורה נוחה וירוצו משחקים כמו GTA2 רד אלרט ופיפא אז בבקשה לא להמליץ לי להוסיף כרטיס מסך כי זה הוצאה גדולה ומיותרת. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by Bingoo,

antec GX500 window corsair cx550m 80+bronze modular arctic cooling freezer 7 intel core i5 6500 3.2ghz 6mb lga1151 asus z170 pro gaming lga1151 crucial 8gb ddr4 2400 כפול 2 wd 2TB 64 MB SATA sandisk ssd 120gb gigabyte gtx 1060 6 gb g1 ddr5 יש לי קצת התלבטויות לגבי הספק...חוצמיזה סבבה?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  10. Started by ofcourse,

היי אני מעוניין במחשב לבית, הוא ישמש בעיקר לגלישה באתרי אינטרנט (לא מעבר). חשוב שיהיה צורב (CD לא הכרח), מדפסת ומסך. אני מודע לזה שהכל יהיה בסיסי, ועדיין אני מקווה שאני אקבל מכם הצעה יותר טובה מהחנויות והרשתות (תקנו אותי אם אני טועה). תודה מראש רון 8)

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Cereal Killer,

אהלן, החלטתי להוסיף ל E6400 שלי SSD, עכשיו שמתי לב שבהרבה מקומות (EBAY, NEWEGG וכו') ישנם SSDים בחיבור mini-pcie ויש לי אחד כזה פנוי (הסלוט שאמור לאכלס את כרטיס ה WWAN) אם אני דוחף לשם SSD כזה הוא יזוהה? הוא יוכל לשמש ככונן שיתבצע ממנו boot? תודה

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by bd,

שלום ושבוע טוב. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב שישמש לעריכת אודיו בתוכנה CUBASE 5 המפרט יכלול לוח+מעבד+זיכרון+כרטיס קול חיצוני+2 500GB (ספק+מארז+כרטיס מסך יש לי כבר לא צריך שיכלול במפרט) אני כרגע לא בעיניינים ולא יודע מה כדאי מה מתאים ומה לא,ולא רוצה להרכיב מפרט שלא יתאים לי. הסכום הוא 3.5K ואם מישהו יודע מהם הדרישות לתוכנה הזו אשמח לדעת. כרגע אני עובד עם CUBASE 3SX ועם FL9 והמחשב שלי מקרטע ויש בעיות בסאונד כי אני עובד ללא כרטיס קול חיצוני המוזיקה שאני עובד עליה היא טכנו,האוס אלקטרו,ללא חיבור כלים חיים לכרטיס קול.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by JazZ,

שלום ושבוע טוב לכולכם נייח 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לרדת מעט (אלא אם כולל גם מעכת הפעלה), אך אם עלייה בתקציב היא אופציה שאתם רואים כדאית אמרו בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, יחד עם שימוש למשחקים כמה שיותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד, אשמח למלא את החסך שנוצר לי במשחקי מחשב של השנים האחרונות.. כמובן בהגד' …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by prexus,

אני חשבתי על זה: CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1469.96 ] 1 Motherboards for AMD : Asus KV8 Delux VIA K8T800 Motherboard (AMD 64,DDR400,Dual SATA RAID,1394, 3Com GLAN,5.1 Sound,USB 2) [ ¤ 925.21 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 508.3 ] 2 Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 495.84 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card [ ¤ 1889.89 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Asus 16/48 Retail [ ¤ 257.89 ] 1 Mouse : Logitech MX500 High Performance PS2 | USB Optical Mouse [ ¤ 306.43 ] 1 Cases : Thermaltake Highest Xaser III VM2000A Lanfire Midi Tower Alumin…

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  15. אני שוקל לקנות נייד עד 3500 ש"ח. משחקים, אינטרנט, מצגוטת וקצת סרטים. ניסיתי לבדוק בםורום כאן בהודעות ולא מצאתי תשובה חד משמעית. האם משתלם היום להביא נייד מארה"ב של חברות ידועות? טושיבה, לנובו או דל. לא רק מבחינת המחיר, אלא גם מבחינת האחריות. איך אני יכול לדעת אם על הדגם שיתכן ואקנה תהיה אחריות בארץ עם כל ההבטחות לאחריות "בינלאומית"? באיזה שיטה בודקים אם יש גם אחריות בארץ? עברית הבנתי שצריך לחרוט בעלות של 200 ש"ח. אשמח לדעת ממי שיודע או כבר הביא. תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  16. זה השרשור עם המפרט והתקציב של 3000 או קצת יותר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=551286.0 שכחתי לציין שם שאני מעוניין ב-17" עם ווינדוס 8 ולכן נתנו לי רשימה של מחשבים עם 7 אז התקשרתי לאתר בו מוכרים את המחשבים ואמרו לי שהמחשבים עם הווינדוס 8 צריכים להגיע כבר לפני שבוע ואתמול כשהתקשרתי אמרו לי שאולי שבוע הבא אז... האם אתם מכירים מקום אחר שאני יכול לקנות מחשב 17" עם ווינדוס 8 בפחות מ-4000 שקלים?

17. שלום, ברצוני לנרכיב מפרט למחשב עריכה (אני עוזר לחבר), כצת על הדרישות מהמחשב 1. על המחשב להחזיק לא פחות מ 5 שנים של עבודה רצינית וקשה. 2. על המחשב יכולת להחזיק את פורמט ה HDV. 3. ההרדיסקים של המחשב הינם בנפח של 250GB ושל 160GB. (המלצות לדגמים). חיבור SATA כמובן. 4. תקציב של עד 6000 (לא כולל מסכים). 5. הכי חשוב על כול הרכיבים של המערכת לעבוד טוב אחד אם השני ללא התנגשויות ובעיות (כבר קרה לי שמכרו מחשב עריכה מחברה ידוע שהיו בו התנגשויות בין רכיבים). עכשיו יש ברשותי שני הצעות מחיר אשמח לקבל את חוות דעתכם עליהם. כמו כן אם למשהוא יש המלצות אחרות אשמח לקבל. מחשב ראשון: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?products_id=1198&osCsid=8fdabefec00e3bdc624d36bfd9d735ae מחשב שני:…

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by Forest14,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך בלי להוריד באיכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- FARCRY3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 - 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  19. Started by מישה,

אפשר מפרט AMD מלא אני חושב על הכיוון של Athlon Xp 2500 ראיתי איזה המלצה עליו בביחרת 2003 או משהו כזה באתר כאן זכרון 512 MB הייתי רוצה גם לשחק במחשב (רשת - כרטיש רשת ..) מדי פעם אז ככה ש... גם כרטי מסך סביר/טוב תודה

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  20. ואיי.. האמת שחפרתי דיי הרבה בכמה וכמה מקומות.. (בעיקר באתר הזה) והרכבתי לעצמי משהו ואשמח לחוות הדעת המקצועית שלכם. כמו שכבר ציינתי בכותרת אין לי צורך בציוד היקפי ו oc איני מתכוון לעשות.. (אולי בשלב יותר מאוחר וגם אם כן, אז מינורי) בכל מקרה זה המפרט (המחירים הם מאתרים שונים ויכולה להיות סטייה קלה לכאן או לכאן) -------------------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד Q9450B Q9450 QUAD CORE 2.66G TRAY 12MB 95W 775/1333 מחיר:1532 לוח אם GA-EP45-DQ6 מחיר:1373 זכרונות 2Gb KIT (1G X2) TWIN2X2048-9136C5D מחיר:618 כ. מסך GIGABYTE Geforce 9600GT 512 mb DUAL DVI Retail מחיר: 770 ספק כוח Corsair 450W CMPSU-450VX/550W מחי…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הזמנתי מחשב ראשון מtms ועבר בהצלחה ואני מתכוון להזמין מחשב נוסף יותר רציני משהוא בסביבות ה4000 שקל למשחקים כבדים ואני מאוד מתלבט האם ללכת שוב על tms או לוותר וללכת על IQPC או rsm או זיגזאג או כל חנות אחרת? אני מחפש חנות אמינה זולה וטובה ושבמקרה שאני אצטרך אותה יום אחד במימוש אחריות או כל דבר אחר היא תהיה שם לצידי ולטובתי מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  22. באמצע אוגוסט אני הולך לקנות ולבנות מחשב חדש. זה המפרט שאני הולך ללכת עליו: Cooler Master HAF 932 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811119160 Intel Core i7 920 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115202 CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145224 Seagate Barracuda ES.2 ST31000340NS 1TB 7200 RPM http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822148278 SAPPHIRE 100269SR Radeon HD 4890 1GB 256-bit GDDR5 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102830 LG Black 22X DVD+R 8X DVD+RW(שאלה: האם הDVDRW הזה יכול לצרוב דיסקים של DVD וCD או שלא?) http://www…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  23. 1. מה התקציב? 4.5 אלף יש מצב לעליה בתקציב 2. מטרות המחשב? גיימר,משחקים כבדים וגלישה באינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן,מסך מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?אין 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?כן העיצוב חשוב, וגם שיהיה די שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?צריך מערכת הפעלה כי הוא לא יודע לבד להתקין,וצריך הרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?אין 9. האם חשוב שקט? עד כמה?צריך שקט אבל לא קריטי מידי 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא מתוכנן 11…

• 13 תגובות
    • 936 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך אם זה יועיל למחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, פרנסה Indesign, Ilustrator, Photoshop, Premier, AfterEffects, Muse, LightRoom 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, אולי מסך, אבל זה כן תלוי בתקציב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה ח…

• 37 תגובות
    • 6.3k צפיות
  25. היי, אחרי שעברתי על לא מעט מחשבים ניידים יש לי כמה מחשבים ניידים שאני לא מצליח להחליט איזה מהם אני מעדיף והאם ההפרש מחירים משתלם. להלן המחשבים : Lenovo Z500 i5/i7 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9892 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9893 Lenovo Y580 i7 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9894 או להתפשר על איכות ולקנות ASUS קצת פחות טוב ולהוסיף לו 4GB זיכרון : K55VJ http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9824 מה אני מאבד במקרה הזה ? כרטיס מסך פחות טוב ( 660M משמעותית הרבה יותר טוב מ 635M ). 4 גיג'ה זיכרון שאני אוסיף לו בכל מקרה + 150 ש"ח. 250 גי'גה פחות בדיסק קשיח וללא SSD. תאורת מקלדת לא קיימת בדגם הזה של אסוס. מצלמת רשת קדמית לא באיכות HD ? או בכלל i5 מהדגם…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים