עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד - Amd Athlod 64 x2 Dual Core 3.0 GHz . לוח אם - Asus M2A-VM HDMI . זיכרון - 3GB RAM (מצטער, לא יודע איזה DDR זה וכו'...) כרטיס מסך - Nvidia Geforce 220 GT 1GB DDR3 . ספק - אני לא יודע איך בודקים את העוצמה שלו, אני אשמח שתעזרו לי גם בזה...כתוב באותו מקום על הספק - גם 422W וגם 500W...אין לי מושג איזה מהם...אולי כל אחד מאפיין משהו שונה... מקרר למעבד - Zalman CNPS7000C-AICu . אם צריך עוד פרטים על המחשב שלא ציינתי וצריך, תכתבו כאן. לעניין: אני רוצה להחליף את הלוח אם והמעבד, כי אני חושב שהלוח אם שלי נשרף, והמעבד שלי עושה בעיות. פניתי לתמיכה בחומרה אצלכם כדי לאתר את הבעייה, אבל כנראה הם לא הצליחו (חוסר תשובה, מעל 200 צפיות...). האשכול שפתחתי : http…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום חברים, מחפש המלצה למחשב נייד לסטודנט, חשוב זמן סוללה גדול ככל הניתן. שימו לב הרכישה תהיה באילת לכן אני מניח שיש אופציות מעולות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, לימודים, כתיבה במהלך הרצאות, גלישה ותפקוד טוב עם אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי. (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות ל-14 אינץ' ומעלה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by bar2319,

מה התקציב המקסימאלי? 6800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מעדיף לא לעבור את ה 6.5K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב?לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? BF4 COD וכו' משחקים כבדים בכללי -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב Samsung SyncMaster XL2370 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות.. אולטרה במשחקים.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?הסיכוי שיקרה נמוך.. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! בעזרת השם אני הולך ליקנות מחשב חדש בשבוע הבא, אני כבר בניתי מיפרט ורציתי להראות לכם אותו. תציעו מה לשפר או להחליף או כל מה שאתם חושבים על המיפרט. המיפרט הוא: מעבד: Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח אם: Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard זיכרון: CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 CAS2 Memory דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD כרטיס מסך: ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card כרטיס קול: Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card :DVD DVD-ROM AOpen 16/48 Retail רמקולים: ALTEC LANSING ATP3 עכבר: Logitech MX500 High Performance Optical Mouse מארז: Compucase-H…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by aed32,

שלום רב, ברצוני לשדרג את המחשב בעבודה שירוץ מעט יותר מהר יעלה ווינדוס 7 בנקל ויריץ משחקים כמו PES 2012 עכשיו - כל הנושא הזה עולה בעקבות השדרוג שערכתי למחשב שלי. נשאר לי כרטיס 9800 GT של NVIDIA וספק כוח 500 80+ של SEASONIC ברצוני לשלב אותם במחשב בנוסף להגדלת זיכרון ורציתי לדעת האם הוא יעמוד במטרה: ווינדוס 7 חלק ומשחקים כמו מנג'ר FM2012 ופרו אבולושין. לוח אם: Gigabyte GA-945GCM-S2L מעבד: DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200) הלוח יסתדר אם הכרטיס מסך הנ"ל ? והספק ? האם 3 ג'יגה זכרון יספיק או שאני זקוק לפחות ל4 ג'יגה ? (הלוח תומך בזכרון עד מהירות של 667.) ואיפה אפשר למצוא זכרון כזה גם יד שנייה במחיר הוגן ? בתודה מראש.

6. החלטתי לקנות מעבד amd 3200 אבל עדיין לא ידוע לי מהו המקום האמין והזול מנו כדאי לקנות את המחשב..//

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום חברים. בניתי לעצמי 2 מפרטים של מחשבים ביתיים. אשמח לקבל חוות דעת, האם הרכיבים של המפרטים שבניתי מתאימים או שיש רכיב כלשהו שלא יסתדר במפרט? נייח 1 [TABLE=width: 484] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD]Asus H81M-A LGA1150[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מעבד[/TD] [TD]Intel Core i3 4160 3.6Ghz box[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זיכרון RAM[/TD] [TD]G.Skill 4GB DDR3 1600Mhz[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זיכרון קשיח[/TD] [TD]Western Digital Scorpio Blue WD5000LPVX 500GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מארז[/TD] [TD]Generic Micro ATX Black with 450W[/TD] [/TR] [/TABLE] נייח 2 [TABLE=width: 484] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD]Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150[/T…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by bjnhv,

יש לי מחשב נייד 7 שנים (כן אני יודע שהוא ישן אבל אני רוצה למשוך איתו עוד כמה חודשים) שמשמש כמחשב ראשי. דגם gigabyte-w576v GPU-9600GS - ללא שום שימוש הוא ב42 מעלות, בשימוש פשוט - אינטרנט וכו' הוא על 51 ואחרי שעתיים דוטא 78 מעלות. רציתי לדעת אם זה טמפ' נורמליות. ראוי לציין שניקיתי אותו אתמול מאבק אחרי שראיתי שהוא מגיע ל95 מעלות במאמץ. בנוסף מעולם לא החלפתי משחה תרמית ורציתי לדעת כמה השפעה תהיה להחלפה ואם צריך משחה מיוחדת לניידים (אם כן אז אשמח להמלצה)?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אין אריזות, אין ספרוני הדרכה או דיסקים (אף פעם לא הבנתי מי צריך אותם), תודה מראש. Computer: GIGABYTE P35C-DS3R (CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 (Kentsfield, G0) 2400 MHz (9.00x266.7) @ 2399 MHz (9.00x266.6 Motherboard: GIGABYTE P35C-DS3R Chipset: Intel P35 (Bearlake-P) + ICH9R Memory: 4096 MBytes @ 533 MHz, 7.0-7-7-20 - 4096 MB PC10600 DDR3 SDRAM - Crucial Technology CT51264BA1339.M16F Graphics: nVidia GeForce 8800 GT nVIDIA GeForce 8800 GT (G92GT/D8P), 512 MB GDDR3 SDRAM Drive: ST2000DM001-9YN164, 1953.5 GB, Serial ATA 6Gb/s Drive: ASUS DRW-2014L1T, DVD+R DL Sound: Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio [A2] Network: RealTek Semiconductor RTL8168B/8111B PCI-E Gigabit …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, מצאתי את ה- ASUS F8SR שנראה ממש מתאים לצרכים שלי (מעבד מהסדרה החדשה 8100 וכרטיס מסך של ATI - אני משתמש לינוקס ויש תמיכה של קוד פתוח בכרטיסים שלהם). פשוט מצאתי ביקורת על דגם דומה והסוללה לא משהו - בסביבות השעתיים וגם איכות הבניה לא בשמים. השאלה שלי האם אתם ממליצים על הדגם הזה או אולי יש משהו אחר (הייתי מתפשר על הכרטיס מסך לטובת כרטיס מובנה של אינטל למשל בסדרות העסקיות) תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by rotem123,

שלום לכולם, אחרי כמה שנים טובות של לימודים עם מחשב נייח ולפני כמה שנים טובות של עוד לימודים...החלטתי לשדרג! מעוניין לקנות מחשב נייד, בעיקר לצרכים ביתים אך גם לצרכי לימודים - תואר שני שיכלול עבודה עם מטלב, אופיס. מטרות המחשב: אינטרנט אופיס,צפיה בסרטים, עבודה עם תוכנות כמו מטלב * גודל המסך? "14 * משקל רצוי? לא קריטי, לא סוחב אותו כל הזמן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן ווינדוס 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL,LENOVO *מעבד i5 הערות - חשוב לי נושא האחריות, שתהיה אחריות ושירות טובים. מבחינת חברות, כמו שציינתי, אני מעדיף DELL או LENOVO. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? זה תלוי , מכיוון שאופציה מחו"ל גם פתוחה בפניי(EBAY) , אבל אני חושב שעד 7K ולא יותר (זה כאילו המקסימום שבמקסימום להוציא) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג אבל שוב בארץ זה יעלה X באיביי יש מציאות . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א.תכני HD ב. משרדי ג.משחקים קלים כמו Contraption Maker ,Crazy Machines א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by michmich99,

שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבניית מפרט למשרד כולל מערכת הפעלה אופיס ומסך 24 אינצ'. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב ספציפי, המטרה היא לנסות לבנות מחשב שמבחינת אמינות ישאר לטווך ארוך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ------ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ------ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית נטו, word, Power point, excel בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). word, Power point, excel, ודפדפני אינטרנט chrome. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש . לפני הכל אם יש מישהו שמבין בהאקינטוש ויכול להתאים לי בבקשה מערכת תואם -מבורך! אוקי הצרכים שלי הם אלו: קנייה מחנות KSP בלבד ,מעבד אינטל (דרישות מלמעלה ) מארז HTPC , הצרכים שלי הם : אינטרנט ואופיס בסיסי . צפייה בתוכן HD ברמה גבוהה -סרטים עם סראונד ואיכות תמונה רצינית . אני מתכוון לחבר את המחשב ישירות למסך הטלויזיה שלי בHDMI תקציב עד 2500 שקלים חדשים! תודה לעוזרים!!! *חשוב לציין : יש ברשותי מחשב ישן שאין טעם לשדרג אז אני לוקח ממנו 850G הרדדיסק ככה שאין בעיית מקום. ואם יהיה צורך כרטיס מסך של אסוס 4500HD ,וצורב DVD והמשחה הטרמית מכיוון שאני יריב על המעבד את הקירור הישן שלי TT ביגטייפון VX והמשחה הטרמית מכיוון שאני יריב על…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. עדכנתי את כל הדרייברים ל xp המשטח עדיין עובד לסירוגין(לרוב-לא) עם עכבר אלחוטי usb אין כל בעיה מה יכולה להיות הבעיה? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gjook,

יש לי התלבטות בין 2 מפרטים למשחקים , כל אחת מחונות אחרת , הם מאוד דומות , ואחת יותר זולה ..(גם שיקול אגב..).. מפרט 1 מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1098 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤631 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1654 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤376 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤211 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤556 מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤234 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤417 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤79 מחיר סופי: ¤5256 המ…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by OrBen91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חושב שזה יספיק .. עדיף לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תמונות, סרטונים, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לא- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם אני שוקל את האפשרות לשדרוג המחשב (שוקל כי אולי עדיף אקסבוקס) , התקציב הוא 1,500 ש"ח אם אפשר פחות זה מצוין. המפרט שלי כרגע: לוח אם: MSI P965 NEO-F 7.1 1GLAN כרטיס מסך: GEFORCE 9500GT 512MB מעבד: DUAL CORE E2220 2.40GHZ זיכרון ראם: 1.5 800MHZ ספק: 300W EZCOOL אני חשבתי על שדרוג מעבד, כרטיס מסך, ראם, וספק: מעבד I3 או CORE 2 DUO E7500 2930MHZ (בערך 500 ש"ח) כרטיס מסך GTS 250 או HD 5750 (בערך 600) 2GB RAM 800MHZ שזה 170 ש"ח. וספק אולי כזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1368 משהו ב- 200 ש"ח. סה"כ 1470 שאלות * החלקים האלה מתאימים ללוח אם שלי? * יש חלקים טובים יותר במחירים האלה? * אני מתלבט מה עדיף, XBOX360 או השדרוג הזה, בעבר היה לי XBOX והוא קיבל טבעת …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Revos,

שלום, יש ברשותי מחשב בן שנתיים+, סה"כ אני מאוד מרוצה אבל מעוניין לשדרג אותו. הצורך בשידרוג בעיקר בשביל משחקים חדשים שיוצאים(המחשב כרגע מסוגל להריץ הכל אבל בהגדרות בינוניות ומטה) להלן המפרט הקיים: כרטיס מסך ATI Radeon 5770 מעבד: QuadCore AMD Athlon II X4 630, 2800 MHz לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 זיכרון : DKingston 99U5458-001.A00LF 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM כפול 2 דיסק קשיח: ST3500418AS ATA Device 500 GB, 7200 RPM, SATA-II ספק: 500W לא ג'ינרי אני לא זוכר פשוט את השם של החברה תקציב: בערך כ-1000 שקל. אשמח לשמוע הצעות לאיזה חלקים כדאי לי לשדרג, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by adim,

שלום אני מתחילה ללמוד הנדסת מיפוי וגיאו אינפורמציה בטכניון ואני מתלבטת לגבי המחשב שאותו אקנה, הוא חייב להיות חזק מאוד כי הבנתי שאני הולכת להריץ דברים מאוד כבדים ואשמח שהוא יהיה הטוב ביותר! הדרישות שלי מהמחשב הן: מחיר: עד 5,000 ש"ח משקל: כמה שפחות מערכת הפעלה 8.1- מסך מגע גודל- 14-15.6" מעבד- i7 חובה (כמה שיותר חזק יותר טוב)זיכרון RAM- 8GB במינימום (רצוי 16) אחסון- 500GB (במינימום) + 128GB SSD גרפיקה- NVIDIA Geforce 4GB DDR3 גם מחשבים שמשלבים כמה מהפרטים זה מעולה אשמח לעזרה בהקדם! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call Of Duty MW2 Prototype Assasins Creed Crysis Mass Effect Anno -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 22inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by assafwei,

שלום, אני מחפש מחשב all in one קטן (מסך באזור 8 אינץ'). אני צריך שיהיה לו 4 ג'יגה זכרון פנימי, מעבד ליבה כפולה לפחות (באזור 2 ג'יגה הרץ מהירות שעון) ושיוכל להריץ ווינדוס 10 (עדיף שיגיע כבר מותקן, אבל לא חובה), אני צריך לפחות יציאת USB אחת, וכניסת רשת חוטית. מבחינת אחסון לא צריך הרבה 64 ג'יגה יספיקו. ראיתי הרבה כאלה באתרים סיניים (לדוגמא זה: https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_608687.html) אבל אני מעדיף לקנות בארץ, ולא הצלחתי למצוא משהו דומה בארץ (כל ה all in one שראיתי הם עם מסכים גדולים יחסית). אין לי בעיה שיהיה של חברה סינית לא מוכרת (אולי אפילו עדיף כי אני לא צריך מפצלת, רק שיעבוד) תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. זקוק לחוות דעת למפרט הבא למחשב לעריכת וידאו לפרנסה בעלות של כ 8500 שח 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עריכת וידאו א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.פרמייר ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by NIR_R,

קיבלתי מחשב נייד מדגם HP Pavilion DV6000, שנקנה לפני כמה שנים טובות.. קראתי עליו קצת באינטרנט, והבנתי שיש לדגם הזה המון בעיות.. אני נתקל בבעיה מציקה, שכל פעם שאני מזיז את המחשב, לא חשוב לאיזה צד, אפילו טיפה, המסך "מתחרבש" ונתקע. זה קורה גם אם אני מזיז אותו לפני שהווינדוס הספיק לעלות. אם המחשב עומד בלי לזוז, אני יכול לעבוד איתו שעות. איך אני יכול להתגבר על הבעיה? האם בכלל שווה לתקן דבר כזה, בדגם כל כך בעייתי? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם אני סטודנט לתקשורת אינטראקטיבית מתחיל בקרוב שנה ב' בשנה הזאת נתחיל להיכנס לעומק של תוכנות כבדות כמו אפטר אפקטס ונתחיל ללמוד את התוכנה 3D מקס. (ההתמחות שלי תהיה בתוכנה אפטר ולכן המחשב צריך להיות ממש חזק) לכן אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חזק כמה שיותר בתקציב שיש לי - 5000-6000 ש"ח האם אתם ממליצים על מחשב מותג? כמו DELL לדוגמא? האם אתם ממליצים לבנות מחשב עם מפרט שתתנו לי? כמו כן, כרגע אני משתמש במסך לד סמסונג 24 אינץ ומעוניין לרכוש עוד אחד, כדי שאוכל לעבוד עם שניהם, ועל כן אצטרך כרטיס מסך עם שתי יציאות HDMI - כך שאוכל לחבר את שתיהם ולעבוד איתם בצורה האיכותית ביותר. אז כשאתם מציעים לי מפרט תיקחו בחשבון את העניין הזה שאני משתמש בשני מסכים. אשמח לתשובותיכם, מסקנותיכם …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.