עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכנות (קומפילציה כבדה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אקליפס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב., Fallout 4,witcher 3, skyrim , starcraft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נייד (שיהיה למחשב הנייד מסך איכותי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ha,

יש לנו מחשב HTPC בסלון שמשמש את אשתי לגלישה ולצפיה בסרטים (סטרימינג מכל מיני אתרים). המחשב הוא בן כחמש שנים (i3 ענתיקה עם 4 ג'יגה זיכרון וללא כרטיס מסך) המחובר לטלוויזית "50 ברזולוצית HD (1920*1080) והריץ בזמנו ווינדוס 7. לפני כחודשיים הוחלט כי מתקדמים לשירותי נטפליקס והותקן ווינדוס 10 (כדי להפעיל את ה EDGE) ותאמינו או לא, זה איכשהו מצליח לעבוד. ה"איכשהו מצליח" הוא הבעייה, המחשב מאוד איטי כפי שניתן לצפות והוחלט לשדרג אותו. המחשב המשודרג אמור להחזיק עוד כחמש שנים נוספות כך שרצוי שיכלול 5i ו 16 ג'יגה זיכרון, אני לא סגור על הכרטיס מסך אבל יש לי איזה משהו ישן שאפשר לתקוע לבנתיים. סביר להניח כי הטלוויזיה הנוכחית תוחלף בזמן הקרוב ל "50 ברזולוצית 4K כך שיהיה צורך בכרטיס חזק …

3. שלום לכולם, מטרות המחשב? עריכה של תמונות בעיקר. התקציב קצת צפוף אבל אני מעוניין במסך איכותי עד כמה שניתן היות והמטרה שלו זה לערוך תמונות (פוטושופ/לייטרום). ושיצליח "לסחוב" את התוכנות האלו. המון תודה מראש! * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מסך IPS. גודל פחות קריטי. * רזולוציית המסך? IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין הגבלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר נפח. אין צורך בSSD * כונן אופטי? לא בהכרח * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by eyal00,

שלום, רכשתי את המחשב הנ"ל לפני שבוע בגלל שראיתי שיש לו תמיכה בזכרון עד2G(המחשב מגיע עם 1G) לאחר שקניתי הבנתי שאין חריץ הרחבה לזכרון והזכרון הקיים מולחם ללוח אם. אז איך בעצם אפשר להרחיב את הזכרון ל2G אם בכלל...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dolevzora,

המחשב הזה נחשב מטורף ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=20115 והשאלה שלי אם יש מחשבים יותר טובים ממנו ואם כן תרשמו לי כאן תמפרמט ואת השם של המחשב

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לחברי הפורום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לידידה שלי, וכל עזרה תתקבל בברכה. היא סגורה על הגודל של 14 אינץ' לא משנה מבריק או מט, והתקציב שלה הוא עד 2500 ש"ח. השימושים העיקריים שלה הם גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ואופיס. היא תסתובב איתו מחוץ לבית, ללימודים. היא מחפשת מחשב שיהיה קל, אבל אם יש מחשב שיהוא אמין יותר היא מוכנה להתפשר על המשקל. גודל HDD לא קריטי במיוחד, 500Gb יספיקו, העדיפות היא למהירות שלו. היא לא זקוקה לכונן דיסקים פנימי. הצורך במערכת הפעלה לא קריטי.​ לגבי האחריות, חשוב לה מאוד שתהיה אחריות אמינה, לפחות ל-3 שנים. היא רוצה מחשב בעל מראה חיצוני יפה. המחשב שחשבתי להציע לה הוא ASUS X402CA אבל אני לא יודע לגבי האמינות שלו, שכן הזכרונות שם מולחמים, והבטריה אינה נית…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by galnahum013,

היי חברים שלום לכולם שמי גל הידע שלי במחשבים אינו גדול ואף שואף לאפס לכן הנני מבקש עזרה ואשמח לכזאת מכל אחד. בשעה טובה החלטתי שאני רוצה להחליף מחשב. כיום יש לי נייד פנטיום 4 (כן כן פנטיום), לצערי המחשב לא פועל כראוי, הוא נתקע כל הזמן, עולה ומגיב נורא נורא לאט מתחמם בצורה מוגזמת ולסיום עושה לי את החיים קשים. לתעסוקתי אני סוחר בצורה מקוונת, החל מחנות בeBay ועד למכירה, שיווק והפצה כדרופ שיפר לסוחרים. אני מעוניין להרכיב מחשב נייח, או לקנות מארז מוכן, וגם מסך למחשב. התקציב שלי הוא 3,5 אלף שקל וזה כולל המסך. אני צריך שהמחשב יהיה מהיר, ולא ייתקע כל הזמן. שהמחשב יוכל לעבוד שעות ארוכות בלי להתחמם. זאת ועוד יש לזכור שאני נמצא שעות ארוכות מול המסך לכן אני צריך גם מסך טוב ואיכותי. א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by liav12,

היי, אני יודע ששאלתי המון שאלות בנוגע למחשבים ניידים, אך מכיוון שזו קניה שהולכת להתבצע ביום ראשון כנראה אני צריך עזרה דחופה, יש לי 2 מפרטים שונים (האתר הוא כדי להמחיש מה יש במפרטים, אני לא קונה משם). האחד של טושיבה: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=20491&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מעבד T6600, 4GB זכרון 800MHZ DDR2. כרטיס מסך GT230M. HDD - 320 GB 5400RPM. ויתרון קטן שהוא מסך 16. המחשב השני הוא של HP: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=VL055EAABT&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0 מעבד T6600 4GB 1066MHZ DDR3 כרטיס מסך 4650M - דיי דומה בביצועים ל 230 של NVIDIA, על פי מה שראיתי באינטרנט.. 320GB - 7200RPM - יותר מהיר משל טושיבה. מסך 15.6 שניהם מ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עם כרטיס מסך חזק ובמשקל סביר של עד 3 ק"ג בינתיים מחיפושים שעשיתי עליתי על 2 הדגמים למעלה כשהעדיפות כרגע היא ל-ASUS שיש לו כרטיס מסך יותר חזק אבל אני אישית לא מכיר איך המחשבים הניידים של ASUS. ככה שמבחינתי הוא תעלומה. אם למישהו יש את אחד המחשבים ויכול להמליץ או אפילו יכול לתת שם של מחשב נייד אחר בתקציב של 10-15 אלף ש"ח עם שמתאים לדרישות אני ישמח מאוד. תודה מראש לכל העונים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by barsese,

היי, אשמח לדעתכם (האפריורית, כמובן). http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859575 השימוש הוא בעיקר לאינטרנט, סרטים (לאו דווקא hd) ותכנות של פרויקטים לא גדולים במיוחד ולא גראפיים במיוחד. כרגע יש לי latitude e5500 dual core t9400, הוא מחפש מצוין אבל חי כבר יותר מ-5 שנים.. בנוסף, אוכל לקנות את הסמסונג ב2200 (נראה שזה אחלה מחיר). האם, ביחס למצבי הנוכחי, זו השקעה כדאית? (או האם בכלל אשפר את מצבי) תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by BandiT,

חשבתי לרכוש את המחשב הנ"ל, למישהו יש מושג מה זה המחשב הזה כי לא מצאתי שום review עליו לינק:http://ksp.co.il/?uin=16364 Lenovo IdeaPad G580 MBBEBIV שם המוצר: Lenovo IdeaPad G580 MBBEBIV מספר מוצר: 24577 תאריך תוקף: 23-07-2012 מחיר: 2590 ₪ ניתן לשלם עד 12 תשלומים בכרטיס אשראי * כל תשלום לפחות 200 שקל.עסקת כרטיס אשראי תבוצע אך ורק בכרטיסי אשראי ישראלים ובנוכחות בעל הכרטיס עצמו בצירוף תעודת זהות וחתימה. Model MBBEBIV Machine Type 2189-EBG Color Dark Brown CPU Intel® Core™ i5 3210M Processor, 2.5GHz - up to 3.1 GHz, 3MB Cache Memory 4GB DDR3 1333MHz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB HD 500GB Sata Display 15.6'' High-Defnition LED (1366x7…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by vaxum,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום ואני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 5000 שקל. אין לי בקשות מיוחדות או משהו רק שהוא יהיה טוב גם למשחקי מחשב (COD6 וכו') תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד לא למטרות מיוחדת של גיימינג וכאלה אלא מחשב רגיל בייתי שישמש לאינטרנט סרטים ודברים ברמה הזאת. תהיתי איזה מבין ה2 עדיף לי samsungP480 או lenovo thinkpad edge 15? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום. אני מעוניין במחשב בעיקר לעבודה אני צריך שהמחשב יוכל לפתוח המון דברים ביחד ושעדין יעבוד מהר למשל אימיול וורד אקסל 4-5 תוכנות שונות למיניהם אינטרנט ושעדין יהיה אפשר לעבוד איתו שלא יתקע וכאלה. למשחקים הוא פחות חשוב למרות שאני רוצה שמשחקים יעבדו עליו לא המשחקים חדשים חדשים שיוצאים עכשיו אבל משהו בסגנון warcraft 3 וכאלה אני רוצה שיעבדו עליו חלק. אביזרים נלווים: מסך 17 שטוח עכבר ומקלדת לא צריך אלחוטיים וגם לא צריך שיהיו טובים משהו זול שישאיר כמה שיותר כסף למחשב עצמו רמקולים - משהו פשוט מאוד לא צריך משהו טוב. אני אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם חג שמח ושנה טובה וכולם [br]פורסם בתאריך: 12.09.2007 בשעה 23:42:25 אהה ושחכתי להגיד רצוי מאוד שויסטה יוכל לרוץ עליו בלי בעיו…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by itaic,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 (אני קונה באילת ככה שאולי זה עוזר) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, מסמכי אופיס, אינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין צורך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dwarriork,

אהלן אני בטוח שיש שאלון אבל אני יכול להגיד מאוד בקצרה מה חשוב לי. קודם כל הסיבה שזה נייד ולא נייח היא שאני הולך לעבור הרבה בשנה הקרובה ובגלל שאני לא מתכוון לקנות מסך מחשב(שאין לי כרגע) עד שתצא הטכנולוגיה החדשה של NVIDIA. עכשיו, משקל לא משנה, חוזק כן משנה, חיי סוללה כמעט ולא משנה כי המחשב יהיה מחובר לחשמל ברוב שעות היממה. לא קריטי לי איזה חברה או משהו כזה, כן מעדיף SSD וכמה שיותר כוח. אני קלולס במחשבים ניידים אז אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מעוניין בהמלצה למחשב נייד שישמש בכיתה לכתיבה . דרישות בעיקר אופיס וזמן סוללה ארוך ככל שניתן עם ניידות. התקציב - עדיף נמוך ככל שניתן בלי להתפשר יותר מדי עם הדרישות * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? ממגבלת הגודל 13-14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפי נסיוני עדיף מאט, פחות השתקפויות ניאונים וחלונות במסך. * רזולוציית המסך? מה שמקובל, לא על זה תיפול הקניה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא יודע מה מקובל, הכי נייד שאפשר במגבלות התקציב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, ככל האפשר. 5-6 שעות - יום לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI רצוי לחיבור לטלויזיה בשביל הכיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD סביר 500G…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by natanel20,

Asus ZenBook Pro 15.6" UX501VW מפרט מסך UHD 3840 x 2160 4K כולל מסך טאצ'!!! מעבד I7 6700HQ (הדור החדש 6M) שהוא 2.6GHZ כרטיס מסך NVIDIA GTX 960M 2GB זיכרון 24GB DDR4 במהירות 2133MHz דיסק קשיח M.2 EXPRESS בעל מהירות קריאה 2200MB לשניה ומהירות כתיבה של 900MB לשניה בנפח 256GBהמחשב נרכש מאמזון לפני פחות מחצי שנה , יש על המחשב אחריות בארץ ע"י ASUS ישראל. מחשב מצב חיצוני ללא שום פגע או שריטה! שמור ביותר!! מחיר : 4800 ש"ח גמיש טיפה לאנשים רציניים! מי שמעוניין שישלח הודעה פרטית ואתן לו מספר טלפון. תמונות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אורח אבנר
    Started by אורח אבנר,

מחפש מפרט מחשב לפטופ 17' שיוכל לאפשר עבודה חלקה על תוכנות Adobe (בדגש על אינדיזיין / פוטושופ) וגם תוכנות תלת מימד בסיסיות (סקאצ'אפ) אך שיהיה גם קל במשקלו, כמו כן, מחפש דגם למשקפי VR כדי להראות ללקוחות מודלים תלת מימד (לאו דווקא שיתחברו ללפטופ)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by BenQuad,

אהלן חבר'ה, הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המחשב - לא בהכרח ממישהו שרכש אותו אלא על המפרט הטכני , המחיר וכמובן בהתאמה לצרכיי. צרכיי: עבודה מסחרית (אופיס,אינטרנט, פוטושופ, מסחר,טכנות וכד'), סרטי HD על הפיקסלים הגבוהיים (משמע מעבדחזק וכרטיס מסך חזק), משחקים סבירים (בגדל המשחקים ירוצו על הנייח), מוסיקה וכדומה. סוללה לא הכי משנה, רוב הזמן המחשב יהיה מונח על גבי שולחן (אחבר לו עכבר מכאן שלא אזדקק ב- Thinkpad), משקל עד 2ק"ג. תאורת מקשים. חיבור HDMI תקציב 5000+- המחשב: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2059 בגדול אלה הם צרכיי, אני משער הדגם הנ"ל מתאים לי, אשמח לשמוע מה אתם חושבים, הצעות אחרות. בן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : Epox EP-4PCA3I Intel 875P Motherboard (HT, FSB 800, S-ATA, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 773.82 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 4000 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit [ ¤ 1142.24 ] 1 CPU Cooling : Thermalright SLK-600 Extreme (Heatsink + 60mm fan ) [ ¤ 236.24 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 716.5 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card [ ¤ 2459.45 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yifty,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הדמיות כבדות בתלת מימד - א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).3D MAX, VRAY- פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1600-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, אני מעוניין לקנות לפטופ חדש, שוטטתי כאן באתר וחקרתי קצת באינטרנט אבל אני עדיין לא בקיא מספיק אז אשמח אם תוכלו לעזור לי אני מתלבט בנוגע למעבד שכדאי לי לכוון אליו, אין לי הרבה ניסיון עם לפטופים, ואני חושש מלפטופ שלא יעמוד בעומס כי אני משתמש שצריך מחשב חזק מהממוצע. אני מכוון, כמובן, למעבדי הדור ה8 של אינטל, ומתלבט בין הסדרות השונות. בהתחלה חשבתי ללכת על סדרת הH, בגלל 6 הליבות של הi7, אבל במחשבה שנייה אני תוהה אם מעבדי סדרת הU (ה8550/8650) הם מספיק חזקים בימינו שלא אצטרך לדאוג מלחנוק את הCPU. על כף המאזניים יש את חיי הסוללה והמחיר, שהם החסרונות של סדרת הH. והטופס: 1. תקציב: 4000, חריגה מקסימלית: 1000 2. שימושי המחשב: תכנות, שימוש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. בס"ד שלום לחברי הפורום, מדובר בבניית מחשב לווינדוס 7 לעבודה בדפדפן אקספלורר וכרום, משמע לא צריך כח עיבוד אלא יותר זיכרון וכרטיס גרפי שיריץ חלונות זריז בלי לאגים (כמו שיש לי עכשיו עם מעבד אינטל G4400 כשפותחים הרבה חלונות ועדיין יש ראם פנוי.) 1. לוחות האם החדשים לא תומכים ווינדוס 7 באתר היצרן, יש לזה פתרון? קומבינה? דרייברים קודמים שמתאימים? אני בשוק מהקטע הזה. 2. נניח ואין פתרון לסעיף 1, ראיתי לוחות של אסוס משני קצוות הקשת של amd vs intel, יש את אסוס tuf של amd שממש הרשים אותי. 3. אז הלכתי לכיוון מעבד עם כרטיס גרפי מובנה של amd ואז אין מעבדים כמעט ואם יש אז לא box ומנסיון אין להם בסיס בארץ וזה הימור קל והם עולים מ…

25. Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 2,077.72 1GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original 1,909.76 (שני סטיקים) XFX - 7950GX2 1Gb DDR3 Extreme Edition M520 - PCX - Retail 4,340.84 Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech 238.75 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 479.02 Creative Sound Blaster Live 7.1 - 24 BIT - RETAIL 201.80 SAMSUNG DVD-RW SH-W162C/RSWN x16 (WHITE) DUAL LAYER 200.12 GIGABYTE - aluminum 3D AURORA series Super Tower - BLACK 624.32 10,072.32 ש"ח ENERMAX LIBERTY 500W 700.00 DFI Infinity 975X for LGA775 1060.00 1760.00 ש"ח 11.832.32 ש"ח מה אתם אומרים? תגובות בבקשה...

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים