ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
האם קיימים בארץ/בחול(אבל עם אחריות בינלאומית שתופסת בארץ) ניידים קטנים (11-13) עם כרטיס מסך טוב לגיימינג? כשאני מדבר על טוב אני מתכוון למשהו שמריץ FPSים עדכניים ברזולוציה הטבעית של המסך של אותו נייד על הגדרות מלאות...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב שנותן את התמורה הטובה ביותר למחיר הזה. המחיר הזה הוא המקסימום. אם אפשר בפחות מזה, עדיף. הדרישות הן: 4 גיגה זכרון (לפחות) ורצוי שתהיה אפשרות להרחבה בעתיד ל- 8 גיגה(אם יותר, מה טוב). מסך 15.6 דיסק קשיח רצוי לפחות 500 גיגה. הם לא גיימרים ובעיקר משחקים במשחקי פלאש או צופים בסרטונים ביוטיוב/וואלה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 1MB 800MHz HT - מעבד ASUS P5GD1 Pro Intel 915P LGA 775 - לוח עם WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM - כונן קשיח Gigabyte ATi Radeon X600PRO 128-bit 128MB - כרטיס מסך 2x Corsair 256MB PC 3200 C2.5 - זכרון Samsung 17 LCD SyncMaster 710N - מסך דק CREATIVE LIVE 5.1 RETAIL - כרטיס קול Creative Inspire 5200 (5.1) black - רמקולים Microsoft® Wheel Mouse Optical BTC 6100C HEBREW Multimedia Combo דבר ראשון המחשב הזה צריך להריץ את visul studio 2003 בלי בעיה דבר שני הוא צריך להיות טוב למוזיקה ודבר שלישי ואחרון זה צריך להיות קצת למשחקים ובגלל זה הכרטיס מסך לא כזה טוב. מה אתם אומרים הוא מספיק טוב?
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, שנת הלימודים אוטוטו מתחילה ואני רוצה לרכוש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים ולשעות הפנאי, הדרישות הם כדלקמן: * מטרות המחשב? עבודה משרדית-עבודה מרובה עם יישומי אופיס, צפייה בסרטים באיכות HD וכמובן אינטרנט. * גודל המסך? 13.3-14 (לפי תקן של אולטרהבוק). * משקל רצוי? עדיפות למשקל נמוך ככול האפשר-היות ואשתמש בו לאורך יום הלימודים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות עבודה, עדיפות ל8 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל קומבינציה קיימת אפשרית-דרושים לפחות 128GB. * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * הא…
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום מקווה שאני כותב את זה בפורום הנכון כי לא ידעתי לאיפה ללכת!!! שלום יש לי מחשב נייד אני מנסה להריץ סרט FULL HD ויש לי תקיעות אני יעלה לכם את המפרט חומרה ותגידו אם יש בעיה במפרט או שאני אומר לעשות משהו אחר כדי לסדר את העניין הזה. מפרט חומרה: מערכת הפעלה : windows home premiuom 7 64BIT RAM: 4g ארדיסק : 500 GB מעבד: Intel® Core™ i3-350M • 2.26 GHz, מטמון של 3 MB ברמה 3 גרפיקה כרטיס גרפי ATI Mobility Radeon™ HD 5470 Graphics (ניתן להחלפה), זיכרון גרפיקה כולל של עד 2202 MB עם זיכרון DDR3 ייעודי של 512
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זהו המפרט של המחשב ש-HOT רוצים עליו 2900 שקל: מעבד: Intel® Pentium® 4 2.4GHz 533MHz 1024k מארז: איכותי + USB לוח אם: ASRock P4I45GV Intel i845GV chipset, , FSB - 533/400MHz DDR 333/266, Expansion Slots - 3 PCI, 8 Hi Speed USB 2.0 ports 4 Back/ 2 front, HDD - ATA133/100/66. כרטיס מסך: Intel Extreme Graphics Memory Max. 64MB זיכרון: 256MB DDR 333MHz (Max 2GB 2 Slots) דיסק קשיח: 40GB כונן: 1.44MB כונן אופטי: LG CD-ROM 52X רמקולים: איכותיים כרטיס קול: Onboard sound, Chip AC97 CODEC Channel 5.1 CH כרטיס רשת: Onboard LAN 802.3u, 10/100 Ethernet PCI LAN, WOL supported מודם: נמכר בנפרד תוספת: ערוץ AGP 8x לשדרוג עתידי של המאיץ הגראפי מקלדת: 104 מקשים עכבר: גלגלת מ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למשחקים כבדים ולסרטים כולל מקלדת, עכבר ומסך (ואפשר אולי רמקולים) עד 5500 ש"ח עם אופציה לחריגה. עריכה: מ-TMS
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4 כולל אביזרים שמפורטים מטה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד לזוג מבוגרים. בעיקר אינטרנט, אופיס, סרטים/סדרות בגג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכל חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. יש העדפה למיני פי סי, לא חו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי פירוט של מחשב בסך של 4500 תגידו לי בבקשה אם הוא שווה את המחיר ואם יש דברים שצריך לשפר או להוסיף : ATI - Sapphire Radeon X1950PRO 512MB PCIe - כרטיס מסך זה או Radeon X1950PRO 512MB PCIeוSapphire כרטיס מסך Revolution 5.1וM-Audio כרטיס קול DDR2 1024MB 800MHZ CL5 Kingston זיכרון - X2 Gigabyte GAP-35-CDS3R לוח אם Intel Core 2 Duo E6700 - מעבד Western Digital WD3200KS הארד דיסק Pioneer DVR111 DVD16X - צורב
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם לא יהיה גירעון משמעותי בביצועים אני מוכן להוזלה של 500 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב בעיקר משחקים אבל אני רוצה שהוא יהיה רב תכליתי ואני אוכל להשתמש בו להכל * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? עדין לא ברור אבל כנראה אני יקנה מסך של 21 או 19 אינטצ' * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכל מהכל * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משנה לי את האמת.. אבל שיראו יפה ולא יהיה תקוע 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב שלי כבר בן 4 שנים וברצוני אולי לשדרג אותו (עוד חושב על זה) ולכן אני לא סגור על התקציב, מכיוון וחלקים כמו מארז, מאווררים ודיסקים קשיחים יש לי (חדשים) זה אמור להוזיל את העלויות. 1. מה התקציב המקסימאלי? חשבתי על איזור ה2500 נניח, נשמע הגיוני? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אף פעם לא יזיק אבל אין בעיה להגיע לתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום.. ראיתי שלהרבה מחשבים ניידים יש כניסה לכרטיס סים.. רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה תוכנה שדרכה אני יוכל לעשות שיחות טלפון מהמחשב הנייד..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט של חלקים מרכזיים במחשב אותם אני צריך על מנת ליצור מחשב שכל יעודו הוא למשוך וידאו ממחשב אחר בבית ולשדרו לטלויזיה שיש בחדר השינה. (יש צורך ביציאת HDMI) אין לי צורך ב - HD/מארז/ספק/עכבר/מקלדת לפי הבנתי בתחום כל מה שנאשר הוא לוח אם/מעבד/זיכרון/כרטיס גרפי (חלקים מרכזיים) אין בעיה בכרטיס גרפי מובנה על לוח האם, רק אם הוא נותן מענה הולם. למרות שבדרך כלל ממה שידוע לי לא מומלץ לקחת את כל השילובים האלו. אשמח לקבל מפרט של הפריטים שיענה לדרישות שציינתי בסדר גודל של 1,500 ש"ח שיהיה לכולנו שבוע טוב, חג שמח וכשר
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי חברים אני עוזרת לחברים לבנות מחשב גיימינג לבן 13 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, רצוי כמה אופציות ברמות חיסכון שונות (ולהסביר מה ההבדלים) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 (רק אם ממש ממש צריך אבל ממש עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימניג אבל הילד גם מתכנת מעט והתחיל ללמוד במגמה כזו בתיכון (יהיה נחמד אם יוכל למשוך את המחשב לכל זמן התיכון) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק התחיל ללמוד תכנות בתיכון. לכן ככל הנראה שלא. ב) במידה והמחשב מיועד לג…
-
- 7 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אהלן אני צריך מפרט מחשב, 5 אלף שקל, עם מסך LCD, מקלדת עכבר, מטרת גיימינג. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1114 קירור למעבד: Scythe NINJA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪219 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪604 מארז: באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪750 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪107 קשיח למחשב שולחני: Intel SSD 120G Sandforce 2281-330 Sata 3 כמות: 1 - מחיר: ₪521 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪490 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר:…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מספיק מבין בכרטיסי מסך חלשים כדי לדעת איפה עובר הגבול של ה"מספיק טוב" קצת מתקשה לבנות מפרט בגבולות התקציב הזה ואני לא אתנגד לעזרה. לא צריך שום ציוד היקפי והמסך הוא 17' כמו שצויין בכותרת. המחשב מיועד לילד בן 11 ואבא שלו לא מוכן להוציא יותר (הוא רצה בכלל 1500 שח' אבל שכנעתי אותי שזה לחלוטין לא ריאלי). יש עדיפות לחנות מאיזור אשקלון אבל זה לא הכרחי
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי - 4500 ש"ח לנצל את כול התקציב ניתן לחרוג עד ל 5000 ש"ח 2. השימוש העיקרי במחקב הוא משחקים כבדים דוגמא למשחקים שהמחשב מיועד: crysis, crysis 2, Assassin's Creed 2, sims 3 (כל ההרחבות), cod (כל המשחקים), dead space2, nedd for speed (the new), fifa 2011 and pes 2011 איני יודע מה הרזולוציה המקסימלית של המסך אך אני יודע שאני כרגע משתמש ב1050*1680 והוא בגודל 22 אינץ' המשחקים אמורים לעבוד בצורה חלקה על ההגדרות הגבוהות ביותר 3. אין צורך בשום ציוד היקפי (כלומר אני לא צריך עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך וכל דבר שלא נמצא בתוך האריזה של המחשב) 4. אין צור בכונן תקליטורים / צורב במפרט 6. השקט חשוב לי במידה 8.5 (המחשב יעבוד 24/7 ולכן חשוב לי שיהיה שקט) 7. איני מתכנן …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב גמיש, אך נא לא לחרוג יותר מידי. דרושים מעבד + לוח אם + זיכרונות (1GB חובה) וספק כוח להחזיק את המערכת+ (זאת אומרת שיהיה גם "אטרקטיבי" בעתיד). אם אפשר לדחוס לשם חלקים למערכת A64 זה יהיה נהדר. תודה רבה :-*
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כרטיס מסך - Leadtek WinFast PX7800GT TDH MyVIVO 256MB PCI Express מעבד- ??AMD Athlon 64 3500 Socket 939 Tray + Cooler Venice לוח אם- DFI INFINITY NF4 Ultra Motherboard זיכרון- Samsung 1024MB DDR 400MHz PC3200 X2 דיסק קשיח - Westren Digital 80GB 7200 8MB Buffer Sata WD800JD מארז - HEC COMPUCASE CI-6A21 BLACK 400W+ספק HEC 400WATT ATX 2 יש לי כמה התלבטויות: האם כדאי לקחת לקחת את הלוח של ASUS הA8N-SLI או את ASUS A8NE? לגבי המארז+ספק,הבנתי שהוא לא הכי טוב שיש אבל הוא כן יספיק לי לסחוב את כל המערכת ,זה נכון ? ולכמה זמן תספיק לי כל המערכת הזאת למשחקים? ושוב תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב חדש ללא ציוד הקפי,ושיהיה טוב למשחקים חדשים+כרטיס קול טוב (לא חייב משהו מצויין) שיהיה לתוכנות עריכה/יצירת מוזיקה.. תקציב- 4000 ש"ח+ מסך תודה מראש לעוזרים!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד לפי הצרכים הבאים - קל משקל. סוללה חזקה. מסך 13-14 אינצ'. מעבד החזק שאפשר להשיג בתקציב (ולפי שאר הצרכים). כרטיס מסך טוב (בעיקר סרטי HD, קצת משחקים). בקשה אחרונה וחשובה (לקונה), הוא צריך להיות מעוצב, כלומר אפשרי לבחור צבעים ו/או עיצוב חיצוני. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן עבר מאז דרכה רגלי בפורום זה... ואני צריך מחשב. כלומר, מחשב שלם בלי ציוד הקפי או מסך, (או מארז). מה שאני כן צריך זה מעבד (שחשבתי על הQ6600), כמות נחמדה של זיכרון (DDRII שהיום זול וזמין, אולי 3GB? או שעדיף 2GB, בשביל הDUAL CHANNEL), כרטיס מסך של ATI ה HD4850, HD של בערך 500GB צורב, וכמובן ספק טוב (עד היום היה לי את ה ENERMAX P365 האגדי). אני כן יודע מה בערך אני רוצה, אני פשוט לא יודע על איזה ערכת שבבים ללכת, איזו חברה מכל מוצר וכדומה. (אם אפשרי משהו טוב גם בפחות- אז בכיף, 3500 זה תקציב גג) בתודה, רועי. כמובן שהצעות יתקבלו בברכה, זאת הממוחיות שלכם
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט משחקי מחשב ואני מדבר איתכם על משחקים בסגנון קול אוף הדיוטי וכו׳ וסרטים שיהיה לו זמן סוללה סביר ושלא ישקול 10 ק"ג גודל מסך סביר שיהיה נוח לשחק מה שאומר שמחשבי המיני למינהם לא באים בחשבון כנראה זה פחות או יותר תקציב 6000 ש"ח פחות או יותר... תודה מראש למייעצים
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-