ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך הצעות לשני מפרטים שני המפרטים מיועדים למשחקי מחשב וקצת לעבודה שני המפרטים לא כוללים שום ציוד הקפי המפרט הראשון יהיה במחיר של 6,000 והמפרט השני יהיה במחיר של 9,000 לא משנה לי AMD או INTEL העיקר שיהיה הכי טוב תודה רבה רבה לכל העוזרים
-
- 44 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי לכולם אחרי תקופה ארוכה, החלטתי סוף סוף לקנות את מחשב החלומות שלי! חבר מהעבודה סיפר לי שזה המקום לבקש עזרה, אז בבקשה! אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכנות (Visual studio, Android studio etc...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG, MMO, סימולטורים וFPS. …
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שדיון דומה קיים מהזמן האחרון בתקציב 7K, העתקתי את הפוסט הפותח לכאן ושיניתי את הפרטים הרלוונטיים ובמיוחד את המחיר - ל 4K: * מטרות המחשב? עבודה עם תוכנות CAD למיניהן, וכו' עבודה משרדית, עריכה גרפית, אינטרנט סרטים ומוזיקה. * גודל המסך? בטווח ה-15 - 15.X אינץ' * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף SSD גודל מינימלי 256GB * כונן אופטי? לא צריך ומעדיף שלא יהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום רב להלן המפרט: 1.מטרות המחשב - עבודות משרדיות,סרטים,משחקים כבדים ועבודה עם תוכנות 3D(סולידוורקס לדוגמא) 2.מסך - 13 אינץ,מאט,רזולוציה FHD 1920X1080 או מעט פחות-לא טאצ'. 3. אמצעי קלט מיוחדים-אין,רק מקלדת נוחה לשימוש. 4. משקל- לא יודע בדיוק אבל מעדיף מאוד קל ודק כי הוא ייסחב הרבה על הגב. 5. זמן סוללה - כ-5 שעות עבודה בלי הטענה . 6. יציאות מיוחדות - HDMI וכמה כניסות של USB זה חשוב 7. כונן קשיח - SSD,לא יודע איזה גודל לא מבין בזה 8. אין צורך בבלוטות' ובכונן אופטי 9. אחריות בינ"ל רצוי מאוד. אין עדיפות לחברה אבל לא אפל. קנייה בחו"ל והזמנה לכתובת בארהב ואיסוף משם היא אופציה מעולה מבחינתי. ממש תודה על העזרה ויום נעים לכולם! דניאל
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,המחשב שלי יהיה 4 שנים עוד שבוע.אני מודע לעניין שהמחשב ישן מאוד ולא חזק בשביל להריץ משחקים באיכות המקסימלית.אני כרגע שנה שלישית בלימודים ועובד בו זמנית ככה שאין לי הרבה זמן לשחק במחשב ולא מעוניין בלהשקיע בקנייה של מחשב חדש כולו.הנה המפרט של המחשב שלי:https://imgur.com/a/88OH9 מארז: (CoolerMaster CM 690 III Side Window Midnight Black ATX Case No PSU (CMS-693-KWN1לאור הנתונים שאתם רואים במפרט הזה, איזה כרטיס מסך אני אוכל לקנות ככה שאני לא אזדקק לקנות גם ציוד נלווה למחשב?לא נראה לי שרלוונטי לציין תקציב כי אני לא חושב שיש הרבה כרטיסי מסך בשוק שיכולים לרוץ במחשב שלי בלי לקנות ציוד נלווה כמו ספק או מעבד.תודה רבה אנשים!
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקשת עזרה וייעוץ! אני סטודנטית שמחפשת נייד איכותי אבל לא תחליף שולחני, אלא כזה שאפשר להסתובב איתו בכיף, לכן התפשרתי על המסך... מחפשת הכרעה בנושא- איזה נייד עדיף? הפרובוק או הפביליון.. ההבדלים בינם ברורים, הפרובוק הוא עם מסך lcd שאינו מבריק, והפביליון בעלי עיצוב יפה יותר ומעט יותר קלילים (בסדרת 13) אני מתלבטת בין 14-13 אינץ'. מה שחשוב לי הוא בוודאות המשקל. לגביי שני הדגמים (4420 זה פשוט 14 אינץ' וה4320 זה 13.3) - הפרובוק מול הפביליון לא ברור לי איך הם עומדים מול השני מבחינת התחממות, ולמי יש סוללה טובה יותר? בזה מאוד תעזרו לי אם תספקו לי מידע בנושא... ודבר אחרון, לגביי הכרטיס מסך, לפי מה שהבנתי, לפביליון יש כרטיס מסך נפרד מה שמצביע על ביצועים טובים... השאל…
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לפי מיטב הבנתי הדבר החם הבא הוא הקונרו. בנוסף הוא לא יעלה הרבה יותר מהדור הנוכחי של המעבדים. בגלל שאני צריך להחליף עכשיו את המחשב (קונים את הישן שלי) אני מעוניין לקנות מחשב בעל ביצועים טובים אבל שאהיה מסוגל להחליף למעבד קונרו תוך חצי שנה. מעוניין ב-2 ג'יגה זיכרון 667 (האם כדאי לי לחכות? האם צפויה ירידה במחירים?) מעוניין בלוח אם מאוד מתקדם כי כאמור - מאוד חשוב שהוא יהיה עדכני ויתאים לדור הבא. מעוניין בכרטיס מסך זול - כרגע לא מעוניין להשתמש במחשב למשחקים - אבל שייתן ביצועי גרפיקה מרשימים כי אני משתמש בתוכנות גרפיקה (בעיקר דו מימד). הזמנתי מאייבורי מחשב AM2 3500. הם עבדו עלי - ביקשתי DUAL CORE וזה לא. נראה לכם שזו עילה לבטל להם את המקדמה? (כי יכול להיות שאני יכול להשיג מ…
-
- 57 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:csgo rocket ,divison gta v -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך המפרט הבא שימושים עיקריים משחקים סרטים אינטרנט ו-VISUAL STUDIO. יש לי מארז כבר כמו כן יש לי ספק כח 550W של ENERMAX האם הוא יספיק למערכת הזאת? [ATTACH=CONFIG]9890[/ATTACH] תודה.
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, נכנסתי למנהל התקנים וראיתי שיש בעיה ב vinyl ac'97- אם אני זוכר נכון איך קוראים לזה... מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? אגב, הסרתי ממנהל ההתקנים את זה כי רציתי להתקין מחדש, חיפשתי דרייברים אך ללא הצלחה
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
היי, מחשב נייד Dell Inspiron 1525 מלפני שנתיים וחצי. יום בהיר אחד הסוללה לא נטענה יותר והנורת טעינה החלה להבהב בצבע כתום, במקום בצבע המקורי - כחול. לא ידעתי אם הבעיה הינה בסוללה או במטען/שקע טעינה ולכן שלחתי את המחשב למעבדה של Dell לבדיקה (שירות לקוי ביותר יש לציין). הם טענו שהבעיה הינה בסוללה - נפגמה ולכן יש לקנות חדשה. קניתי חדשה - מטעמי תקציב חליפית (מ - EBay). גם הסוללה הזו לא נטענת (והנורת טעינה כלל לא נדלקת - לא בכחול ולא בכתום). כשקיבלתי את הסוללה היא היתה כ60% מלאה והמחשב היה מחובר איתה כשעה וחצי אך הסוללה לא נטענה. בביוס מזוהה שיש בטריה (לעומת הבטריה המקורית שכתוב שהבטריה לא מותקנת) וכתוב שזה גם נטען - אך זה נשאר תקוע על 0 אחוז. השערה מה יכולה להיות הבעיה? המחשב …
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
היי, תודה רבה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטת ועריכת אודיו (קיובייס ושות') ושימוש בסיסי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צריך לעבוד בקיובייס וVSTים כבדים כמו שצריך. לא משחק יותר מדיי משחקים, פיפ"א מדיי פעם.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעדיף גבוהות כמה שהתקציב מאפשר, אבל שוב לא מיועד להריץ משחקים מטורפים או מ…
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש מפרט חדש מבוסס AMD לOC כבד ולמשחקים כבדים. ההיתלבטות היא בעיקר על הזכרונות ועל הספק... האם הספק הזה יכול להחזיק מערכת כזאת? ספק-OCZ ModStream ATX 450W מעבד -AMD Athlon 64 3200+ Venice לוח אם -DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זכרונותOCZ EL Platinum Revision 2 1GB (2 x 512MB כרטיס מ. ATI Radeon X850XTPE 256MB 256-bit GDDR3 אני הולך להביא את המחשב מחול אז בבקשה הצעות ושיפורים רק דרך www.newegg.com על החשב לכלול מקלדת עכבר (MX 518 ) וצורב DVD וללא מסך. תודה rhin0 עריכה: וללא מארז....
-
- 50 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם הרבה בעזרתכם החלטתי ללכת על אחד מהדגמים של LENOVO R 61. כרטיס האשראי של ההורים כבר אצלי בכיס... אבל מעולם לא ראיתי את המחשבים הללו בעיניים... אני רוצה לקפוץ כבר מחר בבוקר לרכוש לפני שהם מתחרטים אין איזה אולם תצוגה מסודר פה באיזור?? או חנות עם דיספליי מכובד? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ThinkPad T61 with Integrated Graphics - 1 Year Depot Warranty 10/4/2007** $1,032.09 $1,032.09 Intel® Core 2 Duo T7300 (2.0GHz 800MHz 4MBL2) Genuine Windows Vista Business 14.1 WXGA TFT, w/ Camera Intel GMA X3100 GM965 2 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (2 DIMM) UltraNav (TrackPoint and TouchPad) 60GB Hard Disk Drive, 7200rpm CD-RW/DVD-ROM Combo 24X/24X/24X/8X Max, Ultrabay Slim Intel Wireless Wi-Fi Link 4965AGN (supporting Centrino Pro) 6 cell Li-Ion Battery 2 year depot 9x5 Next Business Day 1000 דולר למחשב שעולה בארץ 8-9 אלף ש"ח יש אחריות בנלאומית ככה שאין מקום לדאגה . ;D אחי גר בבוסטון , אז אני צריך לחכות עד שיגיע אליו לבוסטון ואז הוא ישלח לי לארץ ....בטח…
-
- 31 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום... אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד בין 3אלף ל4אלף.... *אני קונה אותו בישראל.. מעדיף גם שתמליצו איפה בדיוק כדאי לקנות אותו.... *מטרות המחשב... אממ בעיקר משחקים... וכמה שיותר כבדים שיוצא מהתקציב שלי... *גודל המסך... לא כלכך חשוב לי.. אלה אם כן זה ממש משנה.. אבל אולי 14+ *משקל לא חשוב *לא כלכך חשוב... אבל שלא יהיה קצת מידי... שלא יהיה פחות משעתיים? שעה וחצי אולי כמובן עדיף יותר... אבל אם זה משהו שממש משפיע על המחיר אז לא *דיסק קשיח? אני יודע?? 120GB +? *שיהיה צורב DVD... אבל אם זה ממש משפיע על המחיר אז עדיף להעלות בביצועים ולוותר על זה *שתהיה אחריות... בישראל... אבל שתהיה לכמה שיותר זמן... *אין העדפה לשום חברה כלשהי.... שיהיה אמין ומוכר.... תודה רבה לכולם....
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
אהלן, לפני כ-4 שנים בקשתי פה מפרט ואכן קניתי את המחשב שהומלץ לי כאן. עכשיו המחשב קצת מקרתע והגיע הזמן להשתדרג. חשוב לציין שהמחשב אמור להריץ IDE כבדים, אמולטורים של אנדרואיד ותוכנות פיתוח כבדות, אז צריך מעבד כמה שיותר חזק והרבה RAM. הייתי רוצה להשתמש ברכיבים הקיימים כפי שאציין בהמשך: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) צפיה בסרטים HD, תכנות, הרצת מערכות הפעלה נוספות ב-VirtualBox במקביל, גלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/…
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לאולפן הביתי, לא מעוניין לחסוך במידה ויש צורך ברכיבים שישפרו משמעותית. אציין שאני לא חדש בתחום המחשבים או המוזיקה כך שתרגישו חופשי בהצעות של רכיבים שנראים לכם הכרחיים כי חשובה לי עבודה חזקה ומהירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה והפקת מוזיקה וקצת עריכה גרפית ומשחקים לאחר קניית כרטיס מסך בהמשך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: Cubase Abl…
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשנתיים התלבטתי בקניית נייד, ובעקבות המלצות מחברי הפורום, קניתי מחשב שהייתי מאוד מרוצה ממנו. היום בבוקר פרצו לדירה שלנו ובין השאר, גנבו את הנייד שלי ואת הנייד של אשתי. לכן אני פונה אליכם שוב בבקשת עזרה במציאת מחשבים חדשים. מכיוון ששנינו סטודנטים שעובדים, ואני ספציפית בלחץ של עבודות ותקוע עכשיו בלי מחשב, לא היה לי זמן לבדוק לעומק פרטים ולכן מצטער מראש עם המידע פה חסר. מחשב 1: מחשב שישמש את אשתי. בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט, מיילים ואופיס). היא לוקחת אותו איתה לעבודה וללימודים, אז חשוב שהוא יהיה קל מצד אחד, אבל לא קטן מדי מצד שני (לא פחות ממסך 10). אין העדפות מיוחדות בשאר הדברים. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי ולא מחשב שיתחיל להיתקע עוד חצי שנה-שנה (אני בד…
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA ספקי כוח Chieftec 550W Active PFC,80+, 14cm Fan (Retail) מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) כרטיסי מסך GIGABYTE GT240 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital My Passport Elite 500GB 2.5 Inch External HDD USB 2.0 זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 מעבדי אינטלCore i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לאחר שבפורום של ילדים שלא מבינים כלום סקלו אותי לכן באתי לכן לקבל חוות דעת מקצועית מאנשים שבאמת מבינים. נ"ב מפרט עלה 3250 ש"ח
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מעבד - ATHLON_XP_1800PLUS-OEM - AMD - Athlon XP 1800 - 1533Mhz - OEM - SOCKET A - With Fan CD-RW - CRX-175A - Sony - 40*10*24 CD-RW IDE CDrom - CD-MAXX52 - MEMOREX - 52 CDROM OEM - Case - FS-710-B_V430W - ENERMAX - FileServer ATX Black Case - EG-465E-VE Power supply 430W - 5 fans (2 in PS and 3 in case) Hardisk - WD400BB - Western Digital - 40 GB 7200 RPM UATA 100 2 MB Cache Memory - TR-DDR-256-333 - TRANSCEND - 256MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 Motherboard - GA-7VAX-PLUS - Gigabyte - 3DDR 400 - SOCKET A AMD 333MHZ - AGP*8 - 3 FIREWIRE - 6 CHANNEL AUDIO - 4*UDMA ATA133 - PROMISE Raid - LAN - 3USB 2.0 - VIA KT400 - comes without firewirecable Floopy - PANASONIC - FLOPP…
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר חנות בארץ שניתן לקנות דרכה מגן מסך מט למחשב נייד 13 אינצ ו15 אינצ של דל? מישהו כבר ניסה את זה? תודה,
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לטעמי הנייד האולטימטיבי לסטודנט הוא נייד שמאופיין במספר תכונות בסיסיות: 1. מסך מתכוונן ----באנגלית Swivable SCREEN-- כפי שיש במספר דגמים כמו T101 של אסוס וגם ב-M912M של גיגהבייט. http://www.umpcportal.com/products/Gigabyte/M912M/M912M http://www.gottabemobile.com/2009/01/06/asus-eee-pc-tablet-more-pics-of-the-t101-h/ מסכים כאלו מאפשרים למשתמש את הגמישות באופן האחיזה ובצורת העבודה עם הנייד, מפני שניתן לנצל אותם בתצורת TABLET כמו ה-IPAD למשל וגם את הנוחות של תצורת SEASHELL (צדפה )מסורתית שהיא אידיאלית כאשר עובדים עם הנייד על שולחן אפשר לראות בתמונות הבאות את היתרונות של מסך שכזה : http://tinyurl.com/375mju8 http://tinyurl.com/37uqtp6 תמונות נוספות: http…
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,רציתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט עבורי. אני רוצה לרכוש בתחילת השבוע מחשב חדש.השימוש שאעשה בו הוא גיימינג בינוני,משחקי רשת ושימוש משרדי..אני לא חושב שאני הולך לשחק בו במשחקים שייצאו בשנת 2013 מהסיבה שאהיה בצבא.עם זאת אני רוצה מחשב איכותי בעל זמן חיים ארוך. אני לא מתכנן לעשות OC,מהסיבה הפשוטה שלא יהיה לי זמן וכוח לתחזק אותו. חשבתי על מפרט בסגנון הזה,מה אתם אומרים? -המפרט כולל גם מקלדת ועכבר. -רציתי לשמוע את דעתכם על המארז,אני מאוד אוהב את העיצוב שלו והבנתי שהוא די סבבה,האם הוא איכותי או שעדיף לקחת אחד אחר?ביקורת שצפיתי בה אז רציתי לדעת אם המפרט בסך הכל טובואם צריך להכניס בו שינויים על מנת לשפרו. -אני מתכנן לקנות אותו מהחנות TMS לאור המלצות מהמון גולשי…
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-