ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אני מבקש המלצה למפרט הכי זול שאפשר לקנות ,שיתמודד עם 720P ו יעבוד טוב גם עם בוקסי . ככל הנראה היו לי ציפיות גדולות מידי לחומרה שיש לי לצעיר הרב ,ואני לא רוצה יותר לבזבז כסף שגם ככה אין הרבה. ולא לזרוק פה שטויות כמו קנה LCD וכו' ,ותוריד DVDRIP, אני רוצה להיות מוכן לעתיד שיהיה לי LCD מן הסתם *אין צורך במארז, קניתי אחד של 100 שקל שנראה לא רע ,ודי סבבה אחרי שמרכיבים בו את החומרה. *אין צורך ב צורב DVD, יש לי כבר אחד טוב *אין צורך במקלדת על חוטית ,גם כי יש לי כבר אחת משולבת עם עכבר אני צריך: מעבד (אין חשיבות ל שAMD או אינטל העיקר זול) כרטיס מסך ,כמוון עם יכולת פיאנוח חומרה (חשוב שיעבוד טוב עם בוקסי), ועוד דבר קריטי מעוד מבחינתי (שיהיה SVIDEO, או דרך מתאם גם, אין לי LCD) ז…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איזה מחשב יותר כדי לי לקחת: 1.Dell: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10537 2.MSI: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11700 המחשב כעקרון מיועד לשימוש מעורב (משרדי,משחקים,תוכנות עריכה,אינטרנט וכו'..) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע בחיפושים אחרי מחשב נייד. שימושים: משרדי, תכנות בויז'ואל סטודיו כרגע, אולי התקדמות מעבר, סוליד וורקס. משחקים פה ושם לא כבדים ממש, סרטים, מוזיקה. מסך: בין 13 ל15. עדיפות למקלדת מלאה (כולל numpad) ראם: לפחות 8 מעבד: לא בטוח אם הכרחי i7 לשימושים שלי. כרטיס מסך: חיוני כיוון שאני הולך לשחק בו מדי פעם אז שלא יהיה מוגבל יותר מדי. משקל: כמובן עדיפות לכמה שיותר קל, עד 2 קילו נראה לי אפשר להתפשר. כונן אופטי: לא חיוני. מסך: עדיפות לFHD זמן סוללה: לא יודע כמה זה סביר, אבל משהו סביר... HD: לא קריטי SSD, אם אפשר בטווח מחיר אז מבורך אך לא פחות מ250. אין צורך במערכת הפעלה דרושה יציאת HDMI תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מסך בגודל 15.6" עדיף שיגיע עם מערכת הפעלה מובנית. המחשב מיועד לשימוש משרדי רגיל, ובנוסף יעבוד עם תוכנה לעריכת סרטים ופוטושופ. אשמח לקבל הצעות תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. וקצת עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש ומשחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן רגיל (לא SSD) בגדול 3TB. צריך רק כונן SSD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס מסך Point of View GeForce 6800 128MB 1771 AMD Athlon 64 3400 (754-pin) OEM 1280 מעבד לוח אם Gigabyte GA-K8NS nVIDIA nForce3 250 Socket 754 BULK 509 Thermaltake XaserIII Romeo VM1000C 545 מארז זכרון DDR 512Mb 400MHz Samsung X2 760 Thermaltake Silent PurePower 410Watt W00035 ספק כוח 350 או את הספק כוח הזה ב10 שקלים יותר Thermaltake TT420APD 2-fan ספק כוח 360 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R-W-DL 16X Black Bulk 385 צורב DVD WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM 395 LG 17 FLATRON F700P 1030 כונן דיסקטים 65 Sony Floppy Drive 1.44 Black מקלדת 60 Logitech Deluxe Keyboard Black OEM רמקולים 287 Creative Inspire 2500 (2.1) black Logitech® MX510 Optical Mouse עכבר 250 אני אישית מעדיף לחכות …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל הצעה למפרט : מה התקציב המקסימלי? 5-6k כולל מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעל 6K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - 70% פיתוח תוכנה 30% משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).- סביבות פיתוח תוכנה מתקדמות ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? בסביבות 23" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אסטרטגיה , יריות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוני 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - הכ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את המחשב נייד שברשותי ורציתי לדעת כמה הוא שווה.. אני אציין שהמחשב אצלי 3 שנים בערך ובקושי הייתי משתמש בו(פעמיים בשבוע למשך 2-3 שעות וגם זה בלחץ) והוא נראה ממש ממש חדש. גם שקניתי אותו הוצאתי את הסוללה ושמתי בצד כי המחשב תמיד היה מחובר לשקע חשמל ככה שהסוללה במצב חדש מאוד. DELL INSPIRON N5110 מסך 15.6 אינץ מעבד CORE I5 2430M זיכרון 6GB DDR3 כונן קשיח 640GB 7200RPM כרטיס מסך פנימי INTEL HD GRAPHICS 3000 וחיצוני NVIDIA GT525M כולל כונן אופטי קניתי אותו ב4200 מאופיס דיפו ועדיין יש לי את הקופסא המקורית וכל המסמכים שלו
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין מק למחשב לנובו הזה : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15073 אם לדעתכם מק עדיף, איזה? בדקתי מחשבי מק עד 10 אלף וכולם מבחינת חומרה פחות טובים מהלונובו. מצד אחד אומרים שאפילו שהחומרה של המק חלשה יותר הוא נותנים ביצועים טובים יותר, מצד שני לא קיבלתי שום הסבר למה והאם זה בכלל נכון. מישהו יכול לעזור לי ולעשות לי קצת סדר בדברים? אגב, המחשב הוא במטרתו הראשונה לגראפיקה (פלאש, אילוסטרייטור, פוטושופ, MAYA)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה לעשות, לא לכולם יש בוכטה של כסף. אז ככה,המחשב צריך להיות עם: 512MB זיכרון לפחות הארד דיסק SATA אבל הכי קטן שיש לבנות בKSP עם הרכבה כולל מקלדת סבירה עם עברית אנגלית ורוסית. צורב דיוידי. מעבד 2.66D כרטיס מסך ברמה של 6600 רגיל. מארז עם ספק כוח פשוט. ניסיתי לשכנע אותו לעלות את התקציב ואין הסכמה מצד הוריו, הוא בכיף היה מוציא 4K.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד עבור משחקים אני מתלבט בין שתי חברות ASUS 1700$ Alienware 1950$ האם מישהו רכש אחד מהמחשבים הללו? האם אחת טובה יותר מהשניה? כמו כן עד כמה כדי לי להשקיע בשיפור המעבד? למעבד i7-6820HK האם כדאי לי להשקיע עוד 250 דולר ולקנות את המחשב של alienware? ASUS: Operating system: Windows 10 (64 bit)Display: 15.6" FHD (1920*1080) hardware G-SYNC 160° View-AngleProcessor: Intel Quad-Core i7-6700HQ 2.6 GHz (Turbo to 3.5 GHz)Graphics: NVIDIA GeForce GTX1070, 8GB GDDR5 G-SYNCMemory: 16GB DDR4Storage: 256GB M.2 SATA3 SSD + 1TB (7200 RPM)Optical storage: No Optical DriveWebcam1.2MP HD CameraKeyboard: Il…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב בעקבות המלצתכם אני קונה השבוע את המפרט המצורף : [TABLE] [TR] [TD]מס"ד[/TD] [TD]הפריט[/TD] [TD]מפרט[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]1[/TD] [TD=align: right]מארז[/TD] [TD=align: right]מארז NANOXIA DEEP SILENCE 1 - בתצורת FULL ATX - ללא ספק כוח[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]1.1[/TD] [TD=align: right]ספק כוח[/TD] [TD=align: right]תוצרת SEASONIC דגם X-850 , מודולרי. הספק 850W[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]2[/TD] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD=align: right]תוצרת גיגהבייט GA-X99-UD4 , תומך מעבדי 2011 דור 5[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]2.1[/TD] [TD=align: right]כרטיס קול[/TD] [TD=align: right]מובנה בלוח האם[/TD] [/TR] [TR] [TD=al…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים,מוזיקה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי?לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) במידה ויש HDMI זה טוב אבל לא חובה אם זה דופק את התקציב * בלוטות?מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 618.89 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory [ ¤ 308.4 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5200EP 128MB DDR Video Card [ ¤ 451.18 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 298.8 ] 1 ללא מסך המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט.. אבל אני רוצה שהוא יהיה יציב מאוד כי …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד לגיימר ממוצוע-קל 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים לגיימר ממוצע-קל, תכנות קל ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי גוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שיהיה איכות טובה , 4K לטלוויזיה, יעבדו עם משחקים חדשים לשנים הבאות וכ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע אני משחק רק SWTOR אבל רוצה להריץ משחקים חדשים שיצאו לאחרונה ושיריץ משחקים עתידיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1680X1050 (אולי אשדרג בעתיד) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 4k -30fps 1080P 120FPS playback and editing in gopro studio , web browsing office , eclipde visual studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרטתי בסעיך הקודם - וזה יותר תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח בתשובה - אני מניח שלרוב טל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לרכוש בימים הקרוביחם מחשב שישמש כשרת ביתי למטרות למידה. המחשב יריץ מכונות וירטואליות בעיקר וישמש גם כמחשב משרדי . להלן השאלון: א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךנסות לחסוך לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה שרת שיריץ מכונות וירטואליות (3-4 מכונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SERVER 2012 R2 שימוש תמידי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני יודע שאתם תנסו לא לחרוג, אני ארשום 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות תדיר-כבדבגנו לינוקס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 , Watch_Dogs, כל דבר שVALVE יזרקו עלינו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 5000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 מקסימום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עריכה (HD) , גרפיקה משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש : תדיר (כל יום) ב) במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חדשים יחסית AC2 GTA * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? נכון להיום לא מתוכנן OC אולי בעתיד האם מי שישתמש במח…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1 2090 2090 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 1 470 470 זכרונות? DDR 500 כמות מחיר סה"כ 512Mb Corsair (XMS) CL4 1 450 450 דיסקים קשיחים? MAXTOR כמות מחיר סה"כ 200GB (16MB) SATA 1 595 595 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 50 מסכים? SAMSUNG כמות מחיר סה"כ TFT 17'' 730B 8MS +DVI 1 1680 1680 סה"כ 5335 אני אוסיף אחר כך עוד 512 ראם,אבל מה שאני צריך ממכם,זה כרטיס מסך כמה שיותר חזק והכי חזק שאני יכול למצוא ב740 שקל מקסימום... תודה...
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=15650 אני עומד לקנות מחשב לגיימינג כבד רציתי קצת חוות דעת ממש לפני שאני קונה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקציב המקסימלי- 4.5K וכדאי שלא לחרוג מהתקציב שימוש במחשב- משחקים לרוב והמשחקים יחסית לא כבדים כמו 4 GHOTIC אולי לפעמיים אני אשחק במשחקים יחסית כבדים גם, המסך הוא 22 אינץ לא בטוח איזה רזולוציה מקסימלית אבל אני חושב ש1920x1080 אין שום צורך בציוד הקפי יש לכלול כל רכיב במפרט לא ממש חשוב לי את רמת השקט אבל כמובן כמה שיותר שקט יותר טוב בינתיים לא ידוע אם אני מתכנן OC אני חושב שלא אין צורך בלכלול מערכת הפעלה החנות שהייתי רוצה לקנות בא היא IVORY אני יכול להיות פתוח להצעות שונות אבל שיהיה באזור המרכז ואם הבדלי המחירים קטנים מאוד משל IVORY אז אין צורך בחנות אחרת לא חושב שאני אתכנן שידרוג גדול בעתיד כי בסך הכל המשחקים שאני אשחק בהם לא כל כך כבדים אבל עדיין ארצה שהמחשב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, זקוק לעזרתכם בהרכבת מפרט, לעבודה גרפית ב2D ועריכת ווידאו בתוכנות מסוג:פוטושופ, פינקל (עריכת וודיאו), פרימייאר. לא כולל עבודת3D. המחשב יחובר למסך 19 אינצ' (לא יודע אם זה משנה), ויש רצון לחבר עוד מסך (שתהיה את האפשרות הזאת במחשב). רצוי שיהיה מקורר טוב, הרעש לא משנה. מבקש שהמפרט יורכב מSKYPC שכן משם המחשב יירכש. תודה רבה לכל עזרה, איתי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-