ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עם כרטיס מסך חזק ובמשקל סביר של עד 3 ק"ג בינתיים מחיפושים שעשיתי עליתי על 2 הדגמים למעלה כשהעדיפות כרגע היא ל-ASUS שיש לו כרטיס מסך יותר חזק אבל אני אישית לא מכיר איך המחשבים הניידים של ASUS. ככה שמבחינתי הוא תעלומה. אם למישהו יש את אחד המחשבים ויכול להמליץ או אפילו יכול לתת שם של מחשב נייד אחר בתקציב של 10-15 אלף ש"ח עם שמתאים לדרישות אני ישמח מאוד. תודה מראש לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב עם כרטיס מסך הכי טוב שאפשר או מחשב עם כרטיס מסך מובנה מספיק חזק להריץ משחקים כמו: GTA3 True Crime: NewYork City אבל שהמחשב יאפשר לשדרג לו כרטיסי מסך בעתיד, אם אפשר . תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אומרים על זה?? מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤619 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤347 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤362 זיכרון: Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 1 - מחיר: ¤221 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3650 512MB DDR2 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤333 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 2000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤45 משלוחים - הזמנות דרך האתר, נא לבחור משלוח בתהליך ההזמנה: שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח כמות: 1 - מחיר: ¤45 סה"כ: ¤2258 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעזרת הפורומים השכנים (לוחות אם, מעבדים, כרטיסי מסך, מארזים וכו'...) אני בונה לעצמי מפרט- step by step/ עניין אחד שנתקלתי בו הוא שחלק מהריכיבים עליהם נסגרתי לא ניתנים להשגה בחנות מסוימת וחלק אחר לא ניתן להשגה בחנות השניה. בסה"כ, יחד עם עניין הבדלי המחיר, אני מגיע לכך שהקניה צריכה להתפצל בין 2 עד 3 חנויות. לכאורה אין לי כל בעיה לבצע הזמנה מ3 חנויות נפרדות (עזבו את עניין המשלוח כי נניח ואני לוקח הכל בעצמי מאזור המרכז) אבל השאלה הנשאלת היא האם זה כדאי? האם אני עלול להיתקל בבעיות תמיכה אח"כ שכן אם תהיה לי בעיה באחד הרכיבים אז החנויות יתחילו להפיל אחריות על האחרות בטענה שהחלקים שלהם תקינים ולא עושים בעיות? האם החסרונות עולים על היתרונות? מה אתם ממליצים לי לעשות אם …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין למכור את מחשב הווינדוס שלי בגללי עברתי לMacBook Pro. כמה שווה המחשב שלי? Asus UX510UX-FI058T 4k Display - 15.6" (16:9) LED backlit UHD (3840x2160) 60Hz Intel® Core™ i7 6500U Processor Windows 10 Pro 16 GB SDRAM NVIDIA GeForce GTX 950M , with 2GB VRAM 1TB 5400RPM SATA HDD 240GB SATA3 M.2 SSD (Installed) Integrated 802.11 AC (WIDI Support) 1 x COMBO audio jack 1 x Type A USB3.0 (USB3.1 GEN1) support display 2 x USB 3.0 port(s) 2 x USB 2.0 port(s) 1 x HDMI 1 x USB Type-C במצב כחדש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר הביא לי נייד לבדיקה מה שרשמתי בכותרת והמחשב ננעל . שאני אומר ננעל זה אומר , כאשר אני מפעיל את המחשב אני רואה את הלוגו של החברה בהתחלה ואחרי זה יש לי שתי אפשריות: אפשרות ראשונה Press f1 for bios setup utillity press f12 to choose temporary boot device ברגע שאני לוחץ על אחת מהאפשריות האלו לא משנה מה, אחרי זה אני מקבל מין מנעול כזה שמבקש מימני להכניס סיסמא על מנת לשנות את התאריך והשעה של המחשב , אין לי אפשרות להכנס לנייד ולהמשיך לעבוד ללא הסיסמא . אני מקבל תמונה כזאת איך אני משחרר את הנעילה הזאת .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח ניתן לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מסמכים, צפיית סרטים, אינטרנט, תכנות. (על eclipse) א) תוכנות עיקריות - chrome, eclipse, office 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. חשוב שתהיה מצלמה, שהמסך לא יהיה מבריק ובגודל 14.1. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה בפורום ואני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 5000 שקל. אין לי בקשות מיוחדות או משהו רק שהוא יהיה טוב גם למשחקי מחשב (COD6 וכו') תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מיועד בעיקר למשחקים וסרטי HD. הפרטים של המפרט הם כאלה: תקציב: 4000 ש"ח. אפשר לחרוג עד 350 שקל אם זה מוביל לשיפור משמעותי. רצוי לנצל הכל, אלא אם אפשר להשיג חיסכון משמעותי ללא פגיעה גבוהה בביצועים. מטרה: המחשב מיועד בעיקר למשחקים בגרפיקה גבוהה ולסרטי HD. כרגע אני משתמש במסך 17'' 1280X1024, אבל בעתיד אני ירצה לחבר את המחשב לטלוויזיה 32'' fullHD (רזולוציה: 1920X1080) ואולי גם למסך נוסף של 17'' זהה לראשון. אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, ולא חשוב לי עד כמה המחשב מרעיש. בעיקרון אני מעדיף לקנות את המחשב מSkyPC, אלא אם תיהיה חלופה זולה בהרבה. אז זה המפרט שבנו עבורי, והוא נראה סבבה אבל יש לי כמה התלבטויות. מ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני צריך מפרט לילד קטן ואיש מבוגר ששניהם צריכים את המחשב רק לאינטרנט ומשחקים הכי פשוטים שיש ב 1500 שקל בלי מסך. חשוב שבמחשב יהיה מעבד טוב והרבה זיכרון. ו מ KSP תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סה"כ עלות המחשב ב KSP 3840 ש"ח... צורכי המחשב הוא גלישה עם הרבה טאבים, סרטים, מוזיקה ומשחקים (כמו FIFA15,GTA וכאלה).... מה דעתכם? האם יש משהו מיותר/חסר? בבקשה אשמח לטיפים לפני הרכישה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , חג פורים שמח אשמח להתייעץ לפני רכישת מחשב קטן מידות לחדר שינה . השימושים די בסיסיים -אינטרנט, סרטים, IPTV (יש מנוי ), משחקים קלים . הכי חשוב שיהיה שקט . רצוי שיהיה די קטן ושידע "להתעורר" בלחיצת כפתור כלשהו על גבי המקלדת האלחוטית (כדי לא לקום כל פעם ולהפעיל) מבחינת גודל מארז- ה NUC מתאים, אפשר גם מארז קומפקטי - asrock deskmini a300. מדובר במקום ייעודי שנבנה בתוך ארון בגדים ,שם נמצאת טלוויזיה בגודל 32 אינץ' . למחשב העתידי חייבת להיות כניסת hdmi + כרטיס קול שהסאונד יגיע מהטלוויזיה ללא חיבור רמקולים חיצוניים אין צורך במודול WIFI כי יש שקע אינטרנט בתוך הארון שתומך ב-1000 מגה . רצוי שיהיה מודול BT לחיבו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לשמוע את החוות דעת שלכם על המחשב הזה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=19824 Samsung np530u4e יש לי אפשרות לקנות את המחשב הנ"ל ב3000 ש"ח,עגול,כולל אחריות ל3 שנים ההתלבטות היחידה שזה מעבד U החסכוני 1.8 ולא הM מצד שני חשוב לי החיי סוללה של המחשב,והקלות. המחשב מיועד לעבודה גרפית,פוטושופ ולייטרום. אך ברוב הזמן יהיה מחובר למסך חיצוני מה דעתכם? יש מחשב יותר טוב במחיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,פתחתי ת'רד מקודם על המלצה למחשב שנתנו לי בסקאיי אבל זה היה נגד חוקי הפורום אז אני פותח חדש מעודכן. מקווה שזה יותר מפורט 1.תקציב עד 3800 כולל מסך. 2.מטרות המחשב:סרטים/סדרות,אופיס,הורדות,אינטרנט,מוזיקה וכמובן משחקים. רזולוציה של משחקים וסגנון: לא קריטי לי,אני אוכל להתפשר נגיד על מדיום לא חייב שזה יהיה על high בכל קטגוריה, העיקר שירוץ חלק... משחקים כגון פיפ"א,cod,fallout3 וקווסטים חדשים למיניהם... זה הסגנון. 3.ציוד היקפי שצריך זה מסך בין20-22 אינץ' עדיפות ל22' 4.העיצוב ממש לא משנה,וקירור אני לא מבין בזה כל כך משהו שיתאים למפרט שלא יתחמם יותר מידי. ובנוגע לשקט אז שיהיה קצת שקט... לא חייב שיהיה שקט לגמרי אני מוכן להתפשר על זה 5.בלי מערכת הפעלה (יש כבר) והרכבה בחנות כי אי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הדמיות כבדות בתלת מימד - א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).3D MAX, VRAY- פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1600-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מתלבט בין שני דגמים של יוגה של לנובו, האם יש לי צורך בתור סטודנט ומתכנת לעתיד בi7 או מספיק i5.. כמובן ששני הסוגים שאני מתלבט ביניהם די עמידים במשחקים שזה גם צורך מסויים.. https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..4035..211..685..432.&kg=&list=1&sort=5&glist=1&uin=39309&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..4035..211..685..432.&kg=&list=1&sort=5&glist=1&uin=39144&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב, יש ברשותי dell n5110 ואני מעוניין להחליף כונן ל-SSD האם המחשב שלי מתאים? אם כן אשמח ללינק עבור כונן לדוגמא שאכן יתאים (אני לא יודע אם כל 2.5 אינץ מתאים וכו') תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני צריך את המצלתכם למחשב לעבודה עם תוכנות ומשחקים בסיסיים עד 3200 יש המלצות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט עבור חבר: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? הטוף הוא 5 אלף - כמה שיותר נמוך מזה יור טוב 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה היא עבודה משרדים, תכנות ומשחקי סימולטור טיסה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. יש עדיפות לציוד הקפי אלחוטי ואין צורך בכרטיס טלוויזיה, מערכת הסאונד תהיה בסיסית למדי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול על גבי הלוח יספיק 5. האם יש לכם העדפ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש המלצה למחשב נייד לסטודנט, חשוב זמן סוללה גדול ככל הניתן. שימו לב הרכישה תהיה באילת לכן אני מניח שיש אופציות מעולות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, לימודים, כתיבה במהלך הרצאות, גלישה ותפקוד טוב עם אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי. (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות ל-14 אינץ' ומעלה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיצר צריך מחשב למשחקים וOC http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10739 עשכיו להוסיף לכאן איזה כרטיס קול נחמד??? עכשיו לגבי המסך חשבתי על המסך הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_594_1279&products_id=10311 איך הוא??? טוב עכשיו עכבר MX1000 מקלדת תמליצו לי לבד על משהו איכותי.. רמקולים אין לי מושג על מה ללכת תקציב בערך 1000 שקל זהו כעיקרון... איך המערכת הזאת?????? נראה לי משהו בסט ...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(כבר הייתה לי הודעה אבל אף אחד לא ענה לי שם על השאלות וגם יש לי שאלות חדשות כי המפרט הישתנה) אז ככה ,אני קונה מחשב חדש, והרכבתי מפרט ממש יקר ,אבל כולם אמרו לי שזה סתם בזבוז אני יתן תמפרט הישן ומה אני רוצה לשנות , ומה השאלות שלי כמעט שכחתי , המפרט נועד למישחקים אני לא מתכנן OC בכלל , וזה בגלל שאת הכסף הזה אני התחלתי לשמור מהבר מיצווה עוד שנתיים ככה אני מיתגייס אז הפעם הבאה שאני יקנה מחשב בטח יהיה עוד 7 שנים ככה , את המחשב הזה יש לי 6 והוא גרוטאה עד כאן חפירות לוח אם - Asus Commando Intel P965 מחיר - 1131 בקשר אליו נאמר לי מספר פעמים שהוא נועד ל OC ולא יתן ביצועים יותר מדגמים שהם טיפה יותר פשוטים , אז קודם כל זה נכון ? דבר שני איזה דגם מומלץ , מבחינת כסף לז…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב שולחני חזק שישמש אותי לצורכי עבודה. עברו כבר כמה שנים מאז שרכשתי מחשבים וגם הם היו לפטופים, לכן אני לא מתמצא במעבדים, לוחות, כרטיסים גרפיים ומפרטים עדכניים. תקציב אני עדיין בשלב של "להבין איפה אני חי" אבל מאחר וזה כלי עבודה שישרת אותי מספר שנים קדימה אני מוכן להשקיע. שימושים פיתוח תוכנה - כלים כמו Visual Studio, Android Studio, Eclipse ודומיהם הפעלת מכונות וירטואליות (VirtualBox וכיוב') עיבוד תמונה, בעיקר ב- Adobe Lightroom מרכיבים שאני יודע לציין זכרון - לפחות 16 ג"ב עם אפשרות הרחבה עתידית דיסק SSD למערכת ההפעלה ואפליקציות שני דיסקים גד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, הנה כל המידע שאני יכול לספק לכם: אני צריך מחשב מהיר מאוד, להפעלה של תוכנות כבדות, SQL Server, Visual Studio, Windows Vista, אופיס, לפעמים גם פוטושופ ופלאש. לא רוצה שהמחשב הזה יתקע או יגמגם אף פעם. המחשב מיועד ברובו לעבודה אינטנסיבית וממושכת, ומולטימדיה. משחקים הם לא חובה, אבל רצוי לתמוך. יש העדפה למוצרים ממותגים ואיכותיים. יש לי חשיבות למראה והתאימות במראה של החלקים החיצוניים, כמו מארז, מסך, רמקולים. עדיפות לצבע תואם (שילובים כמו שחור+לבן, שחור+כסף, לבן+בורדו) אני לא מתכוון לעשות OC (לפחות כך אני חושב). אני רוצה (לקוות) שהמחשב יהיה רלוונטי גם בעוד שלוש שנים כמו שהוא, ושבכל מקרה שדרוג חלקים בודדים יהיה אפשרי גם אז. המחשב בחדר שינה ופועל 24…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 4200+ GIGABYTE GA-M56S-S3 Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 Hitachi 250GB 7200 8 MB LG DVDRW SATA Lightscribe ATI Radeon HD2400PRO HDMI 256MB PCIe Media Center Opera OP18A http://www.frontier.com.tw/htm/product/18a/OPERA_color.htm ThermalTake TruePower 400W 2.4Kש"ח עכשיו השאלות: 1.האם זה מספק לצפייה לסרטי פורמט h.264 בצורה חלקה ללא כל מני קפיצות? 2.לא מצאתי לגבי ספק שום מידע, האם זה אמיתי או חיקוי ThermalTake TruePower 400W
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-