ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, יש ברשותי dell n5110 ואני מעוניין להחליף כונן ל-SSD האם המחשב שלי מתאים? אם כן אשמח ללינק עבור כונן לדוגמא שאכן יתאים (אני לא יודע אם כל 2.5 אינץ מתאים וכו') תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
CPU: AMD Athlon XP 2600+ 612 NIS. Motherboard: Gigabyte GA-7N400-L nForce2 Ultra400 482 NIS Memory: TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR - 596 NIS Hard Disc: WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 495 NIS Video Card: Hercules 3D Prophet 9700 PRO Radeon 128MB - 1,969 NIS CD: CD Lite on x 52 Retail - 117 NIS Burner: LITE ON 52X32X52 RETAIL - 252 NIS Case: ENERMAX FS 710 350Watt - 681 NIS Screen: MAG 786PF 17 754 NIS O/S: Windows XP Home Edition Hebrew Oem - 543 NIS Other: הרכבת מחשב + התקנת מערכת הפעלה - 208 NIS ------------------------------------------------------------------------------------------------ מה שניתן כאן אפילו חרג מהתקציב, אז אם אפשר …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://tms.co.il/builds/302246 כמה נקודות: את המעבד והלוח אם אני קונה עם הנחה משמעותית שקיימת רק על הדגמים האלה, אז אני די נעול עליהם. לגבי הכרטיס מסך אני מתלבט בין ה3060/3060ti/3070, הבדל של כ100 דולר בינהם. את המארז כבר יש לי, מעדיף לא להחליף. איזה קירור צריך למעבד הזה? לא משנה לי רעש. ואיזה זכרונות\ספק כדאי? שימוש - משחקים (-:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבת שלום, שמי שי ואני חדש בפורום, אני מקווה לתרום כמה שיותר ולעזור לחברי הפורום בהתאם ליכולותי, בימים אלו אני אצטרך את עזרתכם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט מחשב לגיימר מקצועי, שכולל רק מחשב+מסך(לפי הבירורים שעשיתי ההמלצה היא על LG L1970HR2MS) התקציב הכולל הינו 9000 ש"ח כולל מסך. אני מעוניין להרכיב במחשב את כלל הרכיבים הטובים בשוק בהתאם למחיר שאני יכול להשקיע. בקשר לדיסק קשיח אני לא זקוק ליותר מ160GB, או שתמליצו לי אחרת על SATA2 אם ההבדל הוא משמעותי. בנוסף, שאלה לגבי כרטיסי מסך, מה עדיף במסגרת התקציב RADEON 1950XT או GF7900GS? ובנוגע ללוח אם, האם חשובה השקעה כספית גבוהה מאוד בלוח אם? כי לפי מה שהבנתי הוא גורם לא פחות חשוב מכר…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב חדש ומתלבט בין שני אלה בינתיים. המחשב ישמש בעיקר ללימודים ועבודה, אבל גם גיימינג מזדמן. הגעתי לאפשרויות האלה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12339 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12384 הסמסונג מגיע עם כרטיס מסך חזק יותר, וגם שוקל פחות הדל מגיע עם כונן עדיף ומסך FHD למישהו שמסתובב יחסית הרבה עם המחשב, האם ההפרש של חצי קילו משמעותי? והאם FHD יעשה יותר תועלת או נזק כשהשימוש העיקרי של המחשב הוא קריאת\כתיבת מסמכים וגלישה סטנדרטית באינטרנט? תודה לעונים, ואשמח גם לשמוע עוד המלצות בכיוון!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת, עכבר ומסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף- מחשב נייד עם מעבד U ועם כריס מסך או מעבד HQ בלי? i5-6440HQ AMD Radeon R7 M360, 2GB Discrete Graphics או i7-6820HQ
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני אשמע לקבל עזרה בבניית מפרט מחשב לשימוש ביתי בתקציב של 2000-2500 ש"ח. מה הכוונה בשימוש ביתי? המחשב ישמש בחורה בתיכון לשימושי אינטרנט, מוזיקה וקצת סרטים. לא מדובר שמישהי שמחליפה מחשב כל שנתיים אז אני מעדיף להשקיע במשהו טוב עכשיו. אני צריך מחשב שיוכל להריץ windows 7 ואופיס בצורה חלקה ומהירה. בכל מה שקשור לציוד היקפי אני צריך צורב DVD, מקלדת, עכבר ורמקולים. אין צורך במחשב שקט במיוחד ואין צורך במסך. אני כן מעונין ברכיבים שיהיה ניתן לשדרג בעתיד (הוספת זיכרון למשל). אני אשמח לקבל גם מפרטים מבוססי INTEL וגם מבוססי AMD. אם לדעתם ניתן לבנות מחשב טוב שעונה על הדרישות בתקציב נמוך יותר אז אני אשמח לשמוע. תודה, רן
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA V, FC 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרטים מינימאלים של 5 לפטופים לפי המפרט המינימאלי הבא. אשמח להמלצות screen size weight [kg] screen CPU GB RAM GB SSD Remarks 14 1.8~ 4k i7-8th 32GB 512 Nvidia 1050 14 1.8~ 4k i5 8GB 256 15 2 HD i7-7th 32GB 512 15 1.8-2+ HD i3 …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד dell inspiron n5110 ווינדוס 7 64 ביט שידרגתי השבוע מהירות ל 40mb ומתוך 5 ניידים שיש לי בבית רק זה לא מצליח לעבור את ה 20mb באלחוטי בחיבור קווי (כבל רשת) עובד טוב עידכנתי דרייבר מהאתר של דל ועדיין לא הסתדר תודה מראש על העזרה הראוטר שלי tp-link 941nd
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תכונות עיקריות: מעבד: Intel Pentium 4 2.8GHz Enhanced Intel SpeedStep technology 533MHz bus speed, Level 2 cache 512KB מסך: 15" XGA דיסק: 40GB 4200 rpm זכרון: 256MB DDR 333MHz ( הרחבה עד 2GB ) כונן אופטי: Combo DVD & CD-writer Digital Media Reader (5 in 1) (SD, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro, Multimedia Card) כרטיס גרפי: ATI MOBILITY RADEON 9000 64MB shared video memory רמקולים: Harman/ kardon תקשורת: כרטיס רשת 10/100 ומודם תקשרות מהירה V.56 יציאות: VGA, 3 USB 2.0, IEEE1394, Parallel, S-Video TV out, Cable Docking connectors במחשבי HP Pavilion : מותקנת מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP Home Edition תוכנות ניללות: Microsoft Word 2002 Microsoft Works 7.0 …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עד 1500 ש"ח, לצרכים בסיסיים - אינטרנט, קצת אופיס, מוזיקה סרטים. אני מעדיף שיהיה לו כונן DVD מובנה. גודל - העדפה ל 13-15.6 (העניין הוא שבמחיר הזה מצאתי רק או נטבוקים ב 10 אינץ או נוטבוקים ב 15.6) לפי מה שראיתי אני מתלבט כרגע בין 2 הדגמים הללו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5685&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7396&CatCode=315 יש עוד משהו ששווה לראות? או להחליט בין 2 אלה... אני יודע שהסכום הוא נמוך יחסית...השאלה אם יש עוד מבחר בסכום הזה? המון תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות, גרפיקה מועטה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, פוטושופ, משחקים בסיסיים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים, 19',LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גודל מסך: 15 בערך, שימוש: משחקים כבדים וסירטי hd, תקציב: 1500$ חריגה: 500$ אולי עוד קצת, מחול/מהארץ: מחול , משקל: לא הכי משנה אבל יש חשיבות. חברה מסוימת:לא משנה שלום אני מעונין לקנות מחשב נייד חזק מאוד (בערך 460m מינימום) ההורים שלי בתילנד ושם זה הרבבבה יותר זול ובדקתי איזה מחשב יש לי לבחור ואני מצאתי כמה מחשבים (אם אפשר בבקשה לענות מהר כי ממש עוד מעט הם לא יוכלו ליקנות תודה רבה) MSI-GX600R-060US ואת Schenker XMG P501 ואת ASUS G53JW ואת Sager NP8690 אם יש עוד תגידו ( לא אמרתי alienware כי הבנתי שזה יקר בלי טעם) והשאלה שלי היא איזה מחשב מהסדרות האלה מומלץ (מתוך כל סידרה איזה הכי מומלץ לדוגמה: באסוס וכו) ואיזו סידרה מומלצת (בבקשה לפרט) אם יש אתר בעיברית לסקירת המחשבים…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ככל הנראה הולך לקנות את המפרט הבא. מה דעתכם עליו? (אין לי כסף לשדרג אותו יותר) על איזה רמת גרפיקה הוא יוכל להריץ משחקים כמו BF3 CRYSIS 3 במסך full hd ? מעבד + מאורר Intel I5 haswell 4570+ Zalman 7000 לוח אם MSI B85M-E33 דיוידי/צורב LG X22 / Lite-ON X24 זכרון Crusial 8G DDR3 1600Mhz דיסק קשיח Seagate 1T Barracuda Sata3 כרטיס מסך Sapphire HD7870XT Boost 2GB GDDR5 מארז Cooler Master: CM Force 500 + Front USB3 ספק Seasonic ECO 500W PFC 80+ PSU + 2XPCI-E 4XSata
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרטים באתר נראים מעניינים מאוד והם באמת טובים אבל בכל החנויות שחיפשתי המחירים היו ממש מעל מה שאתם ממליצים אולי מישהו יכל להגיד לי מאיפה לקנות ???? אני מחפש משהו בסגנון של: מעבד AMD Athlon XP1800+ 0.13m 266mhz bus 355 גוף קירור למעבד SPIRE SuperRock AMD 47 לוח אם Chaintech 7NIF2 nForce 2 M.ATX 575 זיכרון פנימי TwinMos - 333mhz 256mb DDR - PC2700 233 דיסק קשיח Western Digital 40GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition 410 צורב Lite-On 52x24x52 280 כונן דיסקטים TEAC 1.44 55 כרטיס מסך על לוח האם 0 כרטיס קול על לוח האם 0 כרטיס רשת על לוח האם 0 מארז Compucase CI-6A19 +Heroichi 300AR-T 307 ספק כח כלול במארז 0 ללא מסך
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני יכול להביא מחשב בימים הקרובים מארה"ב. אני מחפש מחשב נייד עם המאפיינים הבאים: א. שיהיה קל. ב.שיחזיק הרבה סוללה (רצוי OLED כי שמעתי שיש להם צריכה נמוכה מאוד של חשמל). ג. שהמקלדת תהיה נוחה ולא מצ'וקמקת. שמעתי שיש מחשבים מחשבים של 10" ו12" . הם עונים כל כל הקריטריונים שלי אבל, המקלדת לא נוחה. שמעתי שיש מקלדת נוחה במחשבים מסויימים של 10" או 12". אשמח אם תמליצו לי על מחשב נייד איכותי שמקיים את המאפיינים שהזכרתי. תודה רבה לעונים,
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שבד"כ מוכרים לך שם זבל טהור "פצצת משחקים" וכאלה... מיועד בעיקר למשחקים אבל הפעם נראה לי שבשידרוג של כ. מסך + ציון שם חברת הזכרונות + ברור על הלוח, יש כאן מוצר טוב במיוחד ביחס למחיר. ( 25 תשלומים שווים) תקנו אותי אם אני טועה כי נראה לי שאני הולך לספור להם 100 ש"ח לחודש בעבור ה - 2.66Ghz Dual Core (גם הוא עדיין לא ממש שמיש למשחקים ) http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VEBANDEL_DC
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד לוח אם זכרון דיסק קשיח צורב דיוידי כרטיס מסך מארז ספק כח שיהיה מקורר היטב ושקט כמה שיותר תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! קיבלתי 3 רכיבי מחשב חדשים, הייתי שמח אם תוכלו לסייע לי להשלים את החבילה למחשב משחקים כבד. הרכיבים שברשותי: i7-4770K ASUS Z87 Deluxe (״SSD 530 Series (240GB, 2.5 והלאה לחידון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד, בשאיפה למסך 23״ וצפונה אם נכנס לתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן. מסך, עכבר ומקלדת. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (לוח אם, מעבד, כונן ssd) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3, המחשב יהיה בחדר עבודה, רעש לא אמור להיות פקטור. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? בהחלט. אולי לא בחודשים הראשונים ולא כבד …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל, אני רוצה להגיד תודה מראש. אתם חבר'ה שנראים לי מאוד מקצועים ומוכשרים וחבר המליץ לי עליכם. אז אני אתן את הפרטים ה"רישמיים": תקציב: 4000 ש"ח נע עד כ 4500 ש"ח במידת הצורך. אני מאוד מבקש לנצל את כל הסכום. אני כבר אומר שאני לא צריך צורב וציוד הקיפי כמו מקלדת ועכבר מכיוון שיש כבר ברשותי. שימושים: גיימינג כבד עד בינוני ותכני HD. המשחקים שבהם אתכוון לשחק הם לדוגמה MW2, BFBC2, GTA IV, JUST CAUSE 2... ועוד משחקים שעתידים לצאת. אני מאוד מצפה שבמחשב החדש אזכה לשחק ברמת איכות בינונית + עד גבוהה. בנוסף לכך, אשתמש במחשב לשימוש ביתי. (אינטרנט, סרטים וכו') עדיין אין לי מסך, אבל אני פונה לפורום מסכים בישביל זה. אני בכיוון של מסך 20" ברזולוציה רגילה. ציוד הקיפי: אין צורך…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי עם מפרט טוב של שרת כסף זה לא העיה מצידי עד 100000 ובבקשה כמה שיותר מהר תודה מראש GOD SHARK
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/mhshb-iid-notebook-toshiba-satellite-l50-156-5200u-1tb-dos-m260-2gb-hisol-mlai-oshibh-p-17540?cPath=115_126 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/dell-inspiron-3442-4gb-500gb-geforce-820m-windows-shlomim-bashrai-p-16499?cPath=115_126 מה דעתכם? אני גם לא מכיר כ"כ האמת את החנות הזאת.. מישהו שמע עליה? יודעים אם היא אמינה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לאחותי מחשב נייד עם חיבור vga ו s-video עכשיו רציתי לדעת איך אפשר לגרום למחשב להציגד וידאו על גבי lcd עם חיבור s-video קומפוננט וחיבור בננה בצבעים אדום צהוב לבן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-