ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
טוב אז אני ממש לפני קניה אני רוצה OK על המפרט ואם יהיה אפשר להוזיל את המחיר ב-100-200 שקל זה יהיה נחמד.... מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1042 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 533 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 455 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 250 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 443 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1626 1 צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 179 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי הצעות מחיר לגביי שני מחשבים מ P1000 שני המחשבים הנ"ל בדף השוואתי http://www.p1000.co.il/shop/Templates/compareproducts.aspx?CategoryName=IBM_Lenovo&CompareAucions=7703058,7691578&AdditionalText=%e4%f9%e5%e5%e0%fa%20%ee%e5%f6%f8%e9%ed המחשב הימני T7250- 4399 שח+דמי משלוח חינם המחשב השמאלי T8100 - 4448 שח+דמי משלוח 49 הרחבת אחריות 989 שח בשניהם אני מתלבט ביניהם מכיוון ש T8100 יש זמן סוללה של 2.2 שעות לעומת ה T7250 שיש לו 3.45 שעות המעבד ב T8100 הוא 2.1GHZ לעומת T7250 שהוא 2.0GHZ אם תשימו לב ההפרשים הם בערך 100 שח פחות או יותר בין שני המחשבים היכן העלות שווה את התועלת יותר?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במחשב נייד לא יקר במיוחד. המליצו לי על שני המחשבים הנ"ל. יש בינהם הפרש של מעל 1000 שקל ורציתי לדעת אם ההפרש הכרחי ובאמת מצדיק את המחיר השונה. השימוש במחשב להרצת תוכנות מעפנות כמו SAS צפייה בסרטי HD וגכלישה באינטרנט עבודה עם OFFICE 4 יציאות USB בעדיפות, הרדיסק לפחות 320GB לפחות 4GB זיכרון 15 אינץ' מסך (אם אתם יודעים על מחשב אחר טוב אשמח לשמוע!!!) 1. מחיר 3040 מחשב נייד Inspiron 1545 מק"ט: inspiron-1545-t4500 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t4500.html סקירה כללית מחשב מחברת חדש מבית המיינסטרים של חברת Dell בגודל 15.6 אינץ' רחב המספק מענה לצרכים יומיומיים. Dell Inspiron 15 ניחן בפיצ'רים מולטימדיים כגון מצלמה, מיקרופון ורמקולים סטראופוניי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב קרובת משפחה מגיעה מגרמניה ורציתי לדעת, האם משתלם לבקש ממנה להביא משם מחשב? אם כן, על איזה מחשב הייתם ממליצים לסטודנט במחיר של כ 800 יורו? האם אתם מכירים אתר ממנו ניתן להזמין את המחשב בגרמניה? נ"ב הגישה שלי למחשב היא דיי מוגבלת, עד לרכישת המחשב הנייד, אז אין לי את האפשרות להגיב יותר מידי אז תודה לכל מי שהגיב להודעה הקודמת שלי. נ"ב 2 שכחתי לפרט קצת לגבי המחשב המבוקש. המחשב מיועד לצרכים סטודנטיאלים, אין שימוש בגרפיקה גבוהה. עדיפות למסך 13-14", משקל כמה שיותר נמוך ועדיפות לכרטיס מסך נפרדת, כמובן מעבד C2D.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך אשמח לשמוע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תיכנות(ide כבדים), עריכה גרפית(בקטנה), עיבוד וידאו(בקטנה), טיפה משחקים, וצפייה בסרטים, זה מחשב שעושה כמעט הכול א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים אבל זה הדבר הכי נמוך ברשימת העדפות ואין לי בעיה לשחק משחקים באיכות נמוכה וכאלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בן הדגמים... 2500 , 2300 וכן האלה ההבדל לצורך העניין ברור ... אבל מה זה 2250 , 5500 , מה יונה ומה מרום .......?!?!? :bash:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בעקבות מודעה שפרסמתי פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=510900.0, התגבש לו המפרט הנ"ל: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪840 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪45 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪476 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪65 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Reta…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש ברשותי 2 מחשבים, אחד בשימוש ואחד חדש שאפשר להחליף בו דברים במידת הצורך. הקיים - i5 760, Intel DH55PJ, 8GB, HD6770. החדש - i3, Asus H81M-K, 4GB ללא כרטיס מסך. הi3 אני עוד לא בטוח בדגם, כנראה ה4170 (?). חשבתי על האפשרות לקחת את הלוח והזכרון של החדש ולשלב הכרטיס מסך מהישן (וככה בעצם לקבל מחשב מעודכן יותר - USB3, SATA3 ומעבד חזק יותר) השאלה היא האם כדאי להוסיף בסביבות ה350 ש"ח לi5 חדש יותר (4590, לא חושב שיש לי צורך בגרסת הK) או שמספיק הi3 גם ככה על הi5 שלי. העדיפות שלי היא כן להחליף לi5. המחשב משמש אותי ל-הכל. אינטרנט, סרטים, פוטושופ, עריכת סרטים ביתיים, משחקים, ופחות או יותר משמש את שאר המשפחה לכל מה שצריך. המחשב השני נשאר כמחשב נוסף בבית שמתחבר גם לטלוויזיה בסלון …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב הבא: http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=280&ArticleID=822 במחיר 3500 ש"ח. האם במחיר הזה אוכל להשיג מחשב עם מפרט חזק יותר ? האם המפרט יתאים לשימושי אופיס, סרטים, ואולי קצת משחקים קלים בעתיד ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אני רוצה מחשב ב8-10 אלף שקל. צריך שיהיה טוב למשחקים, כולל צורב DVD, כולל מסך LCD נראה לי שעדיף,כונן קשיח של מינימום 120 GB כי אני רוצה למשחקים, אממ וכרטיס מסך טוב למשחקים, רמקולים לא כל כך חשוב, טובים אבל לא Dolby 5.1 או משהו , עכבר אופטי, מקלדת נורמלית, שיהיה עם Windows XP ושיתקינו אותו במעבדה כי אני עצלן . תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת נמצאת בחתימה האם SSD יוסיף באופן משמעותי למערכת או שכבר כדי להחליף לכ.מ אחר אע"פ שהמעבד יהווה לו צוואר בקבוק (אם אפשר בבקשה לנמק ולא אין לי אפשרות לחסוך את זה זה זיכוי!)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? גג 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב: בעיקר HD וצפייה HD, חיבור לרסיבר דרך כבל אופטי (מצריך 5.1), משחקים יצירות מוזיקה עריכות גרפיות (לא ברמה מקצועית) וכד'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa pro evolution וכל משחק חדש מעניין כדמות gta v וכאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני מחפש מחששב נייד שישמש בעיקר לסקייפ ולצפייה בסרטים.. התקציב: 2000 ש"ח אך אפשר לחרוג בכ400 שקל (לא יותר!) תודה מראש עוד שאלה: במחשבי תלת מימד ניתן גם לצפות בדו מימד?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 2500 ש"ח. אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים. 3.שתהיה יציאה דיגיטלית לא אנלוגית למסך ( אין לי עוד מסך זה אני אחפש תוך כדי..) לא לחוץ על כרטיס מסך יכול להיות OB. 4.יציאה של ESATA , שעוד יומיים וחצי ... שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה. תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! אז ככה : אני סטודנט ומשתמש במחשב בעיקר לאופיס וגלישה מרובת חלונות. יכול להיות גם תכנות קליל בעתיד.. די נסגרתי על הדרישות הבאות : 1. מעבד i5 2. זיכרון משולב HDD ו SSD (כמה SSD אתם ממליצים ? יהיה באמת הבדל בין 24 ל-32 GB ?) 3. כמובן 4 GB RAM 4. מעדיף זמן סוללה ארוך יחסית, לא חובה 5. מעדיף גם מסך מגע, לא חובה 6. מסך 14 אינטש חשוב לציין שאני יחסית גמיש במחיר, מכוון לאיזור ה5000, אם יהיה משהו מפוצץ עד 6000 אני גם אזרום יש את הTOSHIBA SATELITE U940 ואת ה LENOVO IDEALPAD U410 שנראו לי מתאימים. אם מכירים משהו דומה ל LENOVO YOGA רק בגודל 14 אינטש זה יהיה מעולה ..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-BF4,SKYRIM,GTA, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך טלוויזיה שתומך ב720p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי נמוכות,רזולציה גם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב נייד לסטודנט לאדריכלות. עבודה בתכנות 3D, שרטוט וגרפיקה. ההתלבטות היא בין שלושת הדגמים הבאים: https://www.asus.com/il/Laptops/ASUS-ZenBook-Pro-UX501VW/specifications/ https://ksp.co.il/?uin=42881 https://www3.lenovo.com/il/en/laptops/ideapad/ideapad-500-series/Lenovo-IdeaPad-520-15IKB/p/88IP5000868 האם יש המלצות? מה חשוב יותר לטובת עבודה על תוכנות שירטוט וגרפיקה - מהירות המעבד ? כרטיס מסך ? סוג וגודל זיכרון ? תודה, אלון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב עד 2000 ש"ח ללא ציוד היקפי למטרות עבודה משרדית מהבית בתוכנות לא כבדות. בעיקרון אני מעדיף שהמעבד יהיה של אינטל זיכרון פנימי חשוב לי שיהיה 4 ג'יגה דיסק קשיח של 500 ג'יגה מומלץ אך לא הכרחי (גם 320 יהיה בסדר) מעבר לזה- אשמח לקבל המלצות
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נמצא בלינק הזה: http://dll-pc.info/pc4.htm נראה לי אחלה של מחשב אשמח לקבל תגובות . הוגנות ולא פלצניות בבקשה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח ניתן לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מסמכים, צפיית סרטים, אינטרנט, תכנות. (על eclipse) א) תוכנות עיקריות - chrome, eclipse, office 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. חשוב שתהיה מצלמה, שהמסך לא יהיה מבריק ובגודל 14.1. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתם מחשב חדש? -אם כך מזל טוב. המחשב שלכם ישן מדי ואתם לא חושבים שיהיו קונים ואתם רוצים לזרוק אותו לפח, בבקשה אל תעשו זאת. מגיע למחשב שלכם יותר מזה. אם אתם גרים באזור חיפה והקריות אני מוכן לאסוף כל רכיב מחשוב ישן שעדיין פועל למען פרוייקט אישי והרכבת מעבדה. אני אשמח לקבל כל ציוד שאינכם חפצים בו יותר, איני יכול להציע תמורה כספית, אך אני מבטיח לכם שהמחשב שלכם יקבל יחס הגון וחיים חדשים אצלי בבית. אנא צרו איתי קשר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי msi wind u100 מאייבורי. הלפטופ הגיע לי עם windows xp home edition sp3, איך אני יכול לפרמט את המחשב בלי לקנות windows חדש? (אם כבר יש לי מקורי אז עד הסוף) אני אמור לקבל את windows עם הלפטופ בדיסק או משהו כזה? ואם לא זה חד פעמי מה שמגיע עם הלפטופ? מישהו???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה את המחשב הזה עד 5000 שקל AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea - 607.92 ש"ח 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original - 518.52 ש"ח EPOX EP-8RDA+ Rev 2.1 (nforce2 ultra400) - ATX - 505.11 ש"ח Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP - 165.39 ש"ח MSI - GeforceFX 5900 - VTD128 - VIVO + DVI - RETAIL - 1,685.19 WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 - 590.04 ש"ח MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK - 75.99 ש"ח ANTEC AMG1000 no PSU+ Window - 630.27 ש"ח Thermaltake TT360AD 2 FAN PFC 360 WATT - 263.73 SUNBEAM cold cathode kit w/dual inverter - BLUE - 58.11 ש"ח הכל ביחד : 5099.98ש"ח ואני מתלבט לקנות את המארז הזה ANTEC AMG1000…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב נייד ללימודים וחשבתי שאולי שווה לי ללכת על יד שניה, לקנות מחשב מתאגיד\חברה שהרי מחליפים את המחשבים שלהם די הרבה ומצבם טוב והם שמורים יחסית (במידה ויש תקלה אז בניגוד למשתמש ביתי מחליפים וגם יש שירותי מעבדה בד"כ). רציתי לשאול אם יש למישהו מושג למי לפנות. בברכה רמי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מבקש המלצה על מחשב, שיציג סרטי וידאו על מסך דק שיהיה תלוי על הקיר. חשוב שהמחשב יהיה שקט והמארז אסטטי. התקציב למחשב עצמו כ-1500-2000 ש"ח והמסך בתקציב נפרד (לא סגור עדיין כמה אבל גם באיזור הסכום למחשב). אנשים יצפו במסך ממרחק של לא יותר מ - 2-3 מטרים - אם אפשר המלצה על גודל המסך במקרה זה ועל המסך עצמו, כמובן. תודה מראש לכל מי שיכול להמליץ ולסייע.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-