ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
מה קורה ?? יש לי נייד עם 4 גיגה זכרון אבל הוא מזהה לי רק 2.67 הוא אמור לזהות 3.7 מה אני אמור לעשות ???? תודה
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, כמה לדעתכם אמור לעלות המפרט הבא? מארז מארז איכותי Midi-ATX מעבד Intel® Core™ i3-2120 3.30GHz 3MB Cache לוח אם Gigabyte צ'יפסט Intel® H61 דגם GA-H61M-S2V-B3 דיסק קשיח Seagate 500GB 16MB 7200RPM זכרון Kingston 2048MB DDR3 1333MHz כרטיס מסך Intel® HD Graphics 2000 כרטיס קול 7.1 כרטיס רשת 10/100/1000Mbps כונן אופטי צורב Multi Burner 22x DVD±R * שדרוג לזכרון 4GB DDR3 בעוד 70 ש"ח בלבד! * תוספת לכרטיס מסך Palit Geforce GT430 1GB HDMI בעוד 320 ש"ח בלבד! תודה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה,תוכנות,גלישה,צפייה בסרטי HD וזהו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד של HP עם מסך שבור. אני רוצה להשתמש בו כמחשב media center המחובר לטלויזיה. במסך של המחשב הנייד אי אפשר לקראות כמעט כלום. כאשר מחברים את המחשב ב=HDMI או ב-VGA לטלויזיה או למסך LCD רגיל אפשר לראות מה קורה במחשב רק מרגע ש-Windows עולה. אי אפשר לראות את ה-BIOS או להעלות את המחשב ב-safe mode. תחילה חשבתי שהבעייה היא בטלויזיה שלא מציגה את האות האנאלוגי או משהו כזה אבל לא נראה לי שעם מסך חיצוני "רגיל" זה היה אמור לקרות. יש איזשהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום למומחים, מעוניין במחשב שעיקרו עריכת וידאו וגם יערכו עליו מסמכי וורד ואקסל (כמובן חלונות7). קראתי שערכת השבבים המומלצת היום היא Z68 מתכוון לשים 4G (או 8G אם אשתכנע שזה יעזור לי ב-32 ביט). מתכוון להשתמש במעבד 2500K מה שחסר לי להשלמת הפאזל זה: לוח מתוצרת ASUS או GIGA ספק כח איכותי ויציב כרטיס מסך במחיר סביר (לא למשחקים) האם מומלץ ללכת על שני כוננים (יקר) או כונן אחד (צוואר בקבוק בווידאו?) את הווידאו אני דוגם בעזרת קופסת דגימה וחיבור USB חיצונית. שאלה לגבי המסך, ראיתי מסכים של פיליפס ו-LG במחירים של 700 שקל והם קורצים לי, האם יש משהו שאפסיד? עבדתי פעם עם מסך כזה ולא ראיתי הבדל ממש בברכה, יהודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לוח אם-Gigabyte GA-990FXA-UD3 841 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3206 מעבד-AMD FX-8150 Bulldozer 3.6Ghz] 1,343 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3311 זכרון-G.Skill RipJaws-X 16GB Kit 8GBx2 988 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3326 ספק כוח-sEnermax REVOLUTION85+ 1250W 85Plus Silver 1,392 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2730 מארז- NZXT Phantom 700 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3433 קרור-Antec Kuhler H2O 620 367 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3160 סה"כ5,362 ש"ח *כרגע אני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך מכיוון שאני מחכה לראות מה יש ל NVIDIA להציע עם הכרטיסים החדשים אז אני אשתמש…
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם יש לי מחשב נייד מדגם acer aspire 5741g הבעיה היא שלמרות שאני מטעין את המחשב והמחשב מחובר למטען הסוללה לא מגיע למצב של 100% יותר מזה היא לא מגיעה למצב של 50% אני תמיד חייב להיות מחובר למטען. אני לא יודע למה לא בדקתי את זה לפני שנה וחצי כשרכשתי את הנייד כרגע אני לא יודע מה לעשות, האם זה בעיה בסוללה ואז צריך להחליף אותה? או שזה בעיה במחשב עצמו? איך אני יכול לדעת ואשמח עם תכוונו אותי תודה רבה והמשך שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom, תדיר; GIMP מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום! אני צריך ספק,מעבד,לוח אם,זיכרון וכרטיס מסך עד 2500 למשחקים. בד"כ אני משחק על רזולוציה של 1680*1050 במסך 22 ולפעמים גם ברזולוציה של FULL HD במסך 32. אני גר באזור הקריות אז רק החניות ksp ו ivory רלוונטיות(במידה ויש חנות אחרת מומלצת באזור לא אכפת לי לקנות אצלה). תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש ביתי פשוט (אינטרנט, מוסיקה, סרטים, משחקים לא כבדים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא DELL U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? העיקר שמהמשחקים יעבדו (אפשר גם על הגדרות הכי נמוכות) 3. ה…
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי. אני מחפש מחשב שישמש אותי לעבודות על תכנות של Adobe - פוטושופ וכו'. כרטיס המסך לא חייב להיות חזק במיוחד שכן אין לי צורך ברנדור מתקדם של אנימציה או כוח חישוב גדול של היחידה הגראפית, אלא CPU חזק והרבה זיכרון (אני מניח ש- 4GB יכולים להתאים). אגב: אם מחשב נייד ללא חלונות מוזיל עלויות, אני יכול לקבל Windows 7 Pro ממקום הלימודים. ועכשיו ליתר השאלות.. * מטרות המחשב? תכנית של Adobe * גודל המסך? בערך 15" * משקל רצוי? עדיף קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפה סוללה שיכולה להחזיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור לטלוויזיה יכול להיות נחמד. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא משנה. * כונן CD/DVD? צורב? לגמרי. * כונן Bluray? לא * האם …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יודע אם קיימת תושבת למחשב נייד N3010 של DELL. רכשתי את המחשב באוגוסט ואני מאוד מרוצה, אבל לא מצליח למצוא לו תושבת. משיהו יודע אם קיים ואיפה לחפש? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכנן בתקופה הקרובה כנראה באמצע החודש +- לקנות בשעה טובה מחשב חדש עם מסך שיהיה גם טלוויזיה לחדר (יש לי טלוויזיה 21" CRT מימי המנדט). בכל מקרה בניתי מפרטון בKSP ואני מתנצל מראש על חוסר המחשבה שהשקעתי בו אבל אל תזקפו זאת לחובתי טכנית אני נפגע ראש בתאונת דרכים שהתרחשה ביום ראשון אז אני עדיין לא בפוקום מלא. נתחיל בשאלון הידוע, . מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, צפייה בתכני HD, עריכה וידאו/גרפיקה של אירועים משפחתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…
-
- 50 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+ עבודות חישוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).MATLAB, MATHMATICA, ,תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - SKYRIM, CIV5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsung LED 24 inch 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
קודם כל מדובר בלפטופ של acer דגם aspire Intel i5 , win 7 , memory-4G , ati HD 5470 512mb בעיה ראשונה: בעת הדלקה או התעוררות ממצב שינה המסך שחור למשך 1-5 דקות ואז הוא חוזר לעצמו (כאשר בזמן זה תאורת המסך עובדת רק לא רואים את הצג). בעיה שניה: בזמן צפיה ישירה או צפיה בסירטונים (ביו טויב למשל) המסך קופא והסאונד נתקע למשך חצי דקה עד דקה. ניסיתי את כל הדפדפנים והתקנת קודקים עדכניים וזה לא עזר. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
דרישות: המחשב ישמש סטודנט, העדיפות היא למסך 13-14 אם זה פוגע בתקציב באופן משמעותי אז 15. שימושים רגילים של סטודנט, בנוסף אשמח אם הוא יוכל להריץ משחקים באיכות סבבה, כרטיס מסך חיצוני. CD לא חובה אפילו אפשר לוותר. HD עם נפח של 320GB ומעלה. יש חשיבות לזמן הסוללה, אני יודע שהתקציב מוגבל ויכול להיות שלא ניתן להשיג מחשב כזה עם סוללת 9 תאים מפלצתית, אבל שיהיה מחשב עם זמן פעולה יותר מבסדר. לגבי המימדים, אני חושב שהדרישות למסך ולCD הבהירו שהאידיאל הוא מחשב כמה שיותר קל. תנאי חובה:אחריות של לפחות שנה אחת תקפה בארץ, אם קיים דגם עם 3 שעונה על התנאים מצויין. לפי החישוב שלי כול הקניה תסתכם ב3000 שקל מלמטה, לפי מה שראיתי מחשבים בתקציב הנ"ל בארץ עדיין רחוקים ממחשב ב600$ מארה"ב מבחינת תמור…
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לדוגמא SIMS, עבודה משרדית (WORD), צפייה בסדרות וסרטים ב HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SIMS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע המחשב מחובר למסך DELL 19 אינץ' רחב אבל בעתיד כנראה יחובר מסך טלויזיה (32 אינץ') -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני רוצה לבנות מחשב להורי. חשיבות גדולה למחשב שקט ומהיר. זאת אומרת שכל עוד נשארים בגבול העבודה המשרדית ובעיקר בגלישה באינטרנט- שלא יתקע ולא יגמגם. מענויין ב4 GB זכרון ובלוח אם עם תמיכה ב USB3, כמו כן אין צורך בכרטיס מסך נפרד. צורב וציוד היקפי יילקח מהמחשב הישן. עדיפות לחנויות בירושלים..אם לא בתל אביב תודה יוני
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 4 הצעות מחיר מכמה חנויות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב: משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל המשחקים החדשים שיצאו ושייצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): זו רזולוצייה של 4:3, גודל 19", לא יודע מה הרזולוציה במדוייק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: הכי גבוה שאפשר בכסף הזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, צריך חוות דעת על המחשב Toshiba Satellite L750D-159 לישיומי אופיס מוסיקה , סרטים , וקצת משחקים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, בצירוף מקרים מטורף יש לנו שני מחשבים בבית שהפסיקו לתפקד. למחשבן הישן היה - AMD 64 3000, 1Gb Ram, Geforce 8800, Antec 500watt PSU. ממנו אפשר להשתמש בספק, כרטיס מסך והארד-דיסק. למחשב החדש יותר היה - Q6600, Asus HD4890, Corsair 750watt PSU, 4GB Ram DDR3. ממנו אפשר להשתמש בראם, כרטיס מסך ספק, והארד-דיסק. מבחינת חלקים שאנחנו רוצים לקנות - לישן שהוא חלש יותר, אנחנו לא רוצים להשקיע יותר מדי, וחשבנו לקנות מעבד Intel פשוט, לוח אם פשוט וראם פשוט. משהו בסגנון Pentium E6600, עם איזה לוח אם Lga775 ב-250 שקל ועוד קצת ראם ב-200 שקל. הוא מחשב שאבא שלי ירש ממני, והוא משמש בעיקר לאינטרנט, מסמכים וסרטים. למחשב החדש יותר שמשמש למשחקים חשבנו להשקיע קצת יותר ואולי לקנות איזה מעבד I5 ולוח…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכנסתי את הסטיק של ה-2GB שקניתי, וכמובן (עם המזל שלי) שאין זיהוי ע"י המערכת כלל : לא בביוס, לא ב-CPUZ ולא בשום מקום אחר. פתחתי, הידקתי (חשבתי שאולי לא הכנסתי טוב או משהו כזה) ועדיין כלום. מה יכולה להיות הבעיה? תמיד אפשר לחשוב שהסטיק תקול אבל ביננו, מה הסיכויים לזה? אז השאלה אם אני צריך ללכת למלא לוטו, או שפיספסתי פה משהו
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC,SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20", רזולוציה 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות כמה שיותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל רשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 ע…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניתן לנצל, אולי לרדת קצת מ2000 יכול להיות נחמד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא לחרוג... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - וורד, אינטרנט וכו', וצפייה בסרטים, ואולי מעט משחקים אבל לא כבדים בסגנון קאונטר סטרייק, לכן עדיף שיהיה כרטיס מסך בסיסי(שישמש גם בשביל הסרטים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?צריך את כל המפרט..(ללא ציוד היקפי כמובן^) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב אבל לא מאוד קריטי, סביבות ה6-7 6. האם מ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-