עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by pnina,

מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) גודל המסך: 15.6 או יותר משקל רצוי: מיועד לשימוש רק במשרד ולכן המשקל לא חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. רצוי אחריות לשלוש שנים מבית הלקוח על ידי נותן שירות אמין * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא לפחות 4GB זיכרון

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by ngc224,

היי, חבר שלי ביקש לעזור לו בבחירת מחשב נייד בסיביבות 1000$, ממה שראיתי ב ZAP ה Dell Latitude E5520 L075520102E נראה הכי משתלם... הוא צריך מסך 15.6, לא יריץ דברים יותר מידי כבדים, אבל שלא יהיה חלש מידי. מה אתם אומרים ? http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=13329

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by עוד מישהו,

היי, אני צריך בבקשה המלצה למחשב שמיועד לעריכת מוזיקה.חשוב שיהיה שקט. אף רצוי שאפשר יהיה לשדרג בעתיד. ללא OC אם אפשר מפרט עם SSD של 240 ג'יגה ומפרט אחד ללא SSD אם יהיה SSD אז אפשר טיפה לחרוג מהתקציב. כולל מערכת הפעלה 64 ביט ללא ציוד הקפי ראיתי את המפרט הזה: מה דעתכם? תודה מראש [attachment deleted by admin]

4. היי, ממש אין לי מושג בעניין, אבל אני רוצה לקנות מחשב טוב כדי להתקין עליו תוכנות גרפיות כמו פוטושופ, אילוסטרייטור ותוכנה שנקראת ריינו (לעשיית תכשיטים). קיבלתי הצעה לקנות מחשב מיד שנייה שזה המפרט שלו: לוח אם: Gigabyte 965P-DQ6 מעבד: Intel core 2 due E6600 2.4 ghz זכרונות : OCZ Reaper 2X2GB 800mhz כרטיס מסך Nvidia Geforce :7300GT כונן קשיח : WD 500 GB GREEN CAVIAR צורב DVD RW WIN xp יש שליטה במאווררים, והספק פה הוא ממש רציני, של HEC , Raptor R450. כמה מחשב כזה אמור לעלות? והאם הוא בכלל מתאים לצרכים שלי? תודה רבה על העזרה, מיטל

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by asdefuser,

Fx 8core fx 8150 am3 - amd Asus saberthooth 990fx - motherboard 6gb ddr3 1600mhz חברת patriot Asus hd 6950 2gb gddr5 - gpu Western digital 500 gb קירור/מארז/ספק כח: antec khuler 620 liquid cooling או שלא רצוי ולקחת קירור אוויר על המעבד? scythe ultra kaze 120mm - שתיים כאלה על המארז Six hundred v2 black case - מארז של antec Antec neo eco 620w זהו בעיקון.. המחשב למשחקים אינטרנט מוזיקה.. תנו חוות דעת בבקשה מה לא טוב ומה לשפר.. התקציב בעיקון בין 5500-6000 יכול לקנות רק מksp schythe ultra kaze 120mm*2 - שתי מאווררים למארז

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  6. לאחר החלפה שלו בהארדיסק אחר אני פשוט מתקין (ע"י boot) את הווינדוס ואמור לעבוד תקין ? אין משמעות לכונן E:\RECOVERY שהיה בהארדיסק הקודם שקיבלתי מDELL ? תודה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by ymss69,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD בעיקר, צפייה באתרי סטרימינג ושרת הורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). XMBC וגלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישומש למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? FULL HD 1080P 3. האם יש צורך בציוד…

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  8. Started by tomerzz,

אבי מחפש מחשב נייד חדש. השימושים הם לעבודה עם מסד נתונים גדול, קצת גלישה ברשת. * מטרות המחשב? עבודה, עם תוכנת הנהלת חשבונות שרצה על SQL LITE * גודל המסך? 14-14.1 * משקל רצוי? כמה שפחות. לא יותר מ 2.5קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן, לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320גיגה * כונן CD/DVD? צורב? כן, נשלף בקלות (על מנת להוריד משקל) * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL. * דרישות מיוחדות - תאורת מקלדת כרגע אני מסתכל לכיוון DELL LATTITUDE E6420 ובכיוון היותר חסכוני…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  9. אני זקוק להמלצה למחשב ללימודים מסך 13.3 שתהיה סוללה שמחזיקה זמן נורמלי עדיפות שיהיה של חברת hp תודה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  10. זה משנה אם אני שם כרטיס מסך בשווי 1500 שח או 3000 שח? מעבד כמובן I7 סוקט 1155 זה משנה אם אני שם לו לוח של ג'יגה בייט ב400 שקל או ב1000 שקל? מה ההבדלים? לגביי זכרון 4 ג'יגה מספיק? - ולמה בכלל קיים 16 ג'יגה? לגביי מארז זה משנה ? אם אני שם יותר יקר יותר טוב? לגביי ספק אפשר לשים ג'נרי 550 וואט? או שאני אצטרך כמובן של thermaltake או enermax 700 וואט? ובכלל איזה הצעות יש לכם? לגביי תקציב זה ממש לא משנה - אבל אם לא צריך להשתגע בשביל מחשב טוב למשחקים אז עדיף

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by papkin,

שלום חברים הצטרפתי לאחרונה לפורום אני משדרג את המחשב שלי המטרה שיריץ משחקים בצורה חלקה ויוכל לעבוד עם מכונות וירטואליות ולעמוד בעומס מדי פעם כשאני צריך לצורכי עבודה המפרט להלן: זיכון: 2X4GB CROSAIR 1600MHZ CL9 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDEA GTX 560 TI 1GB לוח אם: ASUS P8Z68 -VLE מעבד: INTEL CORE I5 2500 3.3GHZ BOX ספק כוח: ANTEC VP -550P הארד דיסק אני משאיר מהמחשב הישן 500GB של ווסטרון דיגיטל מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  12. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10495

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  13. מה קורה ?? יש לי נייד עם 4 גיגה זכרון אבל הוא מזהה לי רק 2.67 הוא אמור לזהות 3.7 מה אני אמור לעשות ???? תודה

14. Started by tomer_,

שלום, כמה לדעתכם אמור לעלות המפרט הבא? מארז מארז איכותי Midi-ATX מעבד Intel® Core™ i3-2120 3.30GHz 3MB Cache לוח אם Gigabyte צ'יפסט Intel® H61 דגם GA-H61M-S2V-B3 דיסק קשיח Seagate 500GB 16MB 7200RPM זכרון Kingston 2048MB DDR3 1333MHz כרטיס מסך Intel® HD Graphics 2000 כרטיס קול 7.1 כרטיס רשת 10/100/1000Mbps כונן אופטי צורב Multi Burner 22x DVD±R * שדרוג לזכרון 4GB DDR3 בעוד 70 ש"ח בלבד! * תוספת לכרטיס מסך Palit Geforce GT430 1GB HDMI בעוד 320 ש"ח בלבד! תודה.

15. Started by OzE,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה,תוכנות,גלישה,צפייה בסרטי HD וזהו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  16. שלום יש לי נייד של HP עם מסך שבור. אני רוצה להשתמש בו כמחשב media center המחובר לטלויזיה. במסך של המחשב הנייד אי אפשר לקראות כמעט כלום. כאשר מחברים את המחשב ב=HDMI או ב-VGA לטלויזיה או למסך LCD רגיל אפשר לראות מה קורה במחשב רק מרגע ש-Windows עולה. אי אפשר לראות את ה-BIOS או להעלות את המחשב ב-safe mode. תחילה חשבתי שהבעייה היא בטלויזיה שלא מציגה את האות האנאלוגי או משהו כזה אבל לא נראה לי שעם מסך חיצוני "רגיל" זה היה אמור לקרות. יש איזשהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום למומחים, מעוניין במחשב שעיקרו עריכת וידאו וגם יערכו עליו מסמכי וורד ואקסל (כמובן חלונות7). קראתי שערכת השבבים המומלצת היום היא Z68 מתכוון לשים 4G (או 8G אם אשתכנע שזה יעזור לי ב-32 ביט). מתכוון להשתמש במעבד 2500K מה שחסר לי להשלמת הפאזל זה: לוח מתוצרת ASUS או GIGA ספק כח איכותי ויציב כרטיס מסך במחיר סביר (לא למשחקים) האם מומלץ ללכת על שני כוננים (יקר) או כונן אחד (צוואר בקבוק בווידאו?) את הווידאו אני דוגם בעזרת קופסת דגימה וחיבור USB חיצונית. שאלה לגבי המסך, ראיתי מסכים של פיליפס ו-LG במחירים של 700 שקל והם קורצים לי, האם יש משהו שאפסיד? עבדתי פעם עם מסך כזה ולא ראיתי הבדל ממש בברכה, יהודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by michaelr,

לוח אם-Gigabyte GA-990FXA-UD3 841 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3206 מעבד-AMD FX-8150 Bulldozer 3.6Ghz] 1,343 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3311 זכרון-G.Skill RipJaws-X 16GB Kit 8GBx2 988 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3326 ספק כוח-sEnermax REVOLUTION85+ 1250W 85Plus Silver 1,392 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2730 מארז- NZXT Phantom 700 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3433 קרור-Antec Kuhler H2O 620 367 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3160 סה"כ5,362 ש"ח *כרגע אני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך מכיוון שאני מחכה לראות מה יש ל NVIDIA להציע עם הכרטיסים החדשים אז אני אשתמש…

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Started by roizimer,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם יש לי מחשב נייד מדגם acer aspire 5741g הבעיה היא שלמרות שאני מטעין את המחשב והמחשב מחובר למטען הסוללה לא מגיע למצב של 100% יותר מזה היא לא מגיעה למצב של 50% אני תמיד חייב להיות מחובר למטען. אני לא יודע למה לא בדקתי את זה לפני שנה וחצי כשרכשתי את הנייד כרגע אני לא יודע מה לעשות, האם זה בעיה בסוללה ואז צריך להחליף אותה? או שזה בעיה במחשב עצמו? איך אני יכול לדעת ואשמח עם תכוונו אותי תודה רבה והמשך שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom, תדיר; GIMP מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by saarsr3,

שלום! אני צריך ספק,מעבד,לוח אם,זיכרון וכרטיס מסך עד 2500 למשחקים. בד"כ אני משחק על רזולוציה של 1680*1050 במסך 22 ולפעמים גם ברזולוציה של FULL HD במסך 32. אני גר באזור הקריות אז רק החניות ksp ו ivory רלוונטיות(במידה ויש חנות אחרת מומלצת באזור לא אכפת לי לקנות אצלה). תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  22. Started by spotash,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש ביתי פשוט (אינטרנט, מוסיקה, סרטים, משחקים לא כבדים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא DELL U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? העיקר שמהמשחקים יעבדו (אפשר גם על הגדרות הכי נמוכות) 3. ה…

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  23. היי. אני מחפש מחשב שישמש אותי לעבודות על תכנות של Adobe - פוטושופ וכו'. כרטיס המסך לא חייב להיות חזק במיוחד שכן אין לי צורך ברנדור מתקדם של אנימציה או כוח חישוב גדול של היחידה הגראפית, אלא CPU חזק והרבה זיכרון (אני מניח ש- 4GB יכולים להתאים). אגב: אם מחשב נייד ללא חלונות מוזיל עלויות, אני יכול לקבל Windows 7 Pro ממקום הלימודים. ועכשיו ליתר השאלות.. * מטרות המחשב? תכנית של Adobe * גודל המסך? בערך 15" * משקל רצוי? עדיף קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפה סוללה שיכולה להחזיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור לטלוויזיה יכול להיות נחמד. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא משנה. * כונן CD/DVD? צורב? לגמרי. * כונן Bluray? לא * האם …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by asafyco,

שלום לכולם, האם מישהו יודע אם קיימת תושבת למחשב נייד N3010 של DELL. רכשתי את המחשב באוגוסט ואני מאוד מרוצה, אבל לא מצליח למצוא לו תושבת. משיהו יודע אם קיים ואיפה לחפש? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. שלום רב, אני מתכנן בתקופה הקרובה כנראה באמצע החודש +- לקנות בשעה טובה מחשב חדש עם מסך שיהיה גם טלוויזיה לחדר (יש לי טלוויזיה 21" CRT מימי המנדט). בכל מקרה בניתי מפרטון בKSP ואני מתנצל מראש על חוסר המחשבה שהשקעתי בו אבל אל תזקפו זאת לחובתי טכנית אני נפגע ראש בתאונת דרכים שהתרחשה ביום ראשון אז אני עדיין לא בפוקום מלא. נתחיל בשאלון הידוע, . מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, צפייה בתכני HD, עריכה וידאו/גרפיקה של אירועים משפחתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…

• 50 תגובות
    • 5.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.