עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפילד ועוד... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש 22 מתוכנן בעתיד הקרוב קניה של 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני/גבוה אם אפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' של סמסונג (דגם 2253BW ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו.. BF3, COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA4 FIFA 2012 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך.... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, טלויזיה, קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין גם לרכוש מסך 23"=24" עם תמיכה בFHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by NoamNine,

שלום. פתחתי כאן דיון לפני כמה חודשים על מפרט למחשב ואני חושב שעכשיו הרכבתי אותו סופית. מעבד: [..] INTEL 2500 : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - TRAY ₪1015 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 - זמין במלאי ₪396 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כרטיס מסך: [..] PNY GTX570 1280MB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח ! ₪1642 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪116 מארז: [..] ANTEC SIX HUNDRED w/o PSU - כל הקודם זוכה ! - זמין במלאי ₪371 מקלדת: [..] LOGITECH DELUXE 250 BLACK - USB - זמין במלאי ₪74 ספק כוח: [..] HEC COUGAR RS 550W - RETAIL - זמין במלאי ₪351 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום חברים. אני צריך מפרט למחשב שיעבוד עם תוכנות גרפיקה כל הזמן. לאחרונה נכנסתי קצת לתחום עריכת וידאו, אני עדיין לא יודע האם הוא מתאים לי לגמרי, אבל הייתי רוצה שיהיה במחשב גם יכולת לעריכת וידאו ברמה טובה, או לפחות יכולת שידרוג לכזו רמה. כיוון שאינני מבין בזה יותר מידי, ובפרט בחלקים כמו מארז וספק כח, על כן אין לי תקציב שממנו אי אפשר לחרוג, אלא הייתי רוצה ייעוץ מה נדרש מהמחשב שלי, ואני אתאים את התקציב בדיוק למה שנדרש ממני ומכאן לשאלות: התקציב כאמור לעיל אינו מוגבל אלא רוצה לכלול בדיוק את מה שצריך המחשב מיועד לכל החבילה של אדובי cs כולל הכול. כלומר גם התוכנות של עריכת וידאו צריך מסך טוב לדרישות דלעיל, לא נדרש ציוד היקפי נוסף. שקט באיזור 5-6 לא מתוכנן o.c. איזור מגורים ירושל…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני עובד בצילום, והנושא שאני משתמש בו הוא גרפיקה.. השימוש של המחשב שאני מעוניין לקנות הולך להיות נטו לעיצוב תמונות. התוכנות שאני משתמש בהן יהיו בעיקר Photoshop CS5 וPLUG IN בתוכו שנקרא Topaz (למי שלא מכיר, זה דינוייזרים וכו') עכשיו יש לי מחשב נייח בבית שאני עובד איתו, והוא בעיקרון "סוחב" את כל מה שאני מריץ והביצועים שלו מספקים אותי אפשר להגיד, והמפרט שלו הוא כזה: I7 2600 3.4hz DDR3 16GB RAM לוח אם: ASUS P8P67 Geforce 550 TI עכשיו בעיקרון אני מחפש מחשב נייד שיתן לי את אותם ביצועים, או אפילו יותר טובים בתקציב שהוא עד 13 אלף שקל.. המליצו לי על סדרת Alienware של DELL ואפילו חקרתי את זה קצת והדגם M18X באמת הרשים אותי מבחינת נתונים, אבל אני גם לא יודע באיזה תכונ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Guy_A,

היי כולם, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט מחשב להורים שלי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שדרוש כדי שיהיה מחשב מהיר טוב ושקט ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים קלים מאוד, מייל אינטרנט קצת משחקים של הנכדים. מה שדרוש הוא שהוא יהיה חזק מהיר ויחזיק להרבה זמן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא נועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Belgid,

קניתי לפטופ של Asus, עם דיסק קשיח 750 ג'יגה. הוא מגיע עם 2 כוננים, C, בנפח של 350 ג'יגה, ו-D, בנפח של 400 ג'יגה. יש לי 2 שאלות, איך אני מפצל את כונן C? בעיקרון יש כבר 50 ג'יגה תפוסים ככה שאני רוצה שהוא יהיה 100 ג'יגה גג, יותר מזה אני לא צריך. עם איזו תוכנה אני עושה את זה? השאלךה השנייה היא איך אני מגבה את כונן C? יש תוכנה שמגיעה עם הלפטופ (ASUS RECOVERY), של גיבוי מחיצות עם תמיכה של הלפטופ בBOOT, כדאי להשתמש בה? אם אני משתמש בתוכנה אחרת (שאתם תמליצו לי עליה) הלפטופ יידע להשתמש בקובץ שייווצר על מנת לבצע שחזור?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וגם סרטים וסדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:Wow, Cs, AC,וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Wow, Cs, AC,וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, אבא שלי מחפש מחשב נייד חזק, השימוש שלו הוא יומיומי, צפיה בסרטים, גלישה, הורדה וכו'.. הוא מחפש מחשב שיהיה טוב גם בעוד כשנתיים לפחות, בגלל זה יש צורך בחיבורים יציאות וחלקים מהדור האחרון, התקציב הוא 4000 ש"ח ואלה הנתונים: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפייה בסרטים * גודל המסך? סטנדרטי * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? אפשרי לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לחברה עם איכות חומרים טובה, …

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  13. בבקשה תעזרו לי עם מפרט טוב במחיר הזה. דגש על כרטיס מסך מאבד טוב ואיוורור תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  14. Started by mutzimutzi,

שלום אני רוצה לקנות את המחשב: Dell Inspiron N5110 i7-2670QM nVidia GT 525M ראיתי שהרזולוציה שלו היא 1366X768. שאלות: 1. אם אני אחבר את המחשב הזה למסך LCD שיש לי 24 אינץ', האם אוכל לראות בו ברזולוצית Full HD ? 2. דרך איזה חיבור מחברים את המחשב הנייד למסך? 3. האם זה מחשב מומלץ?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  15. בואו נראה ... AMD Athlon II 640 quad core 3.0 ghz לוח אם gigabyte GA-880GA-UD3H עם כרטיס מסך משולב, sata 3, USB 3.0, וכל הקשקושים הרגילים בלוחות ה"מתקדמים" רק בלי להגזים. 16 גיגה זיכרון של G.skill במהירות 1333 מגהרץ - 4 יחידות של 4 גיגה כרטיס מסך של MSI נראה לי, גרסת OC, הכרטיס עצמו הוא 8800GT מעולם לא עבר האצה מעבר להגדרת היצרן, 2 יציאות DVI ויציאת SVIDEO אנאלוגית. 2 דיסקים של 500 גיגה של WD בני כמה שנים, מדגמי AAKS , ללא בעיות. מהירות 7200, 16 מגה קאש. צורב של ASUS, עובד מעולה, עם קושחה מותאמת לצריבת דיסקים לXBOXים למיניהם. audigy platinium עם פאנל קדמי עם יציאות מוגברות וחיבורי מידי/שמידי/firewire וכל הקשקשת - אין את השלט, אבד כשעברתי דירה. ספק TT 460W בן מיליון שעבר ש…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, אני בצבא עכשיו בתפקיד גובניק ויש לי המון זמן פנוי ואני רוצה לנצל את זה במשחקים ותכנות שזה מה שאני עושה רוב הזמן... ואני מחפש מחשב שיכיל את שלושת הדברים שרשומים למטה עד למחיר 3000ש"ח. מפרט: גודל מסך: 15.6 מעבד: Intel Core i7 זכרון: 4GB או 2GB אשמח לקבל לינק לחברה/מקום שמוכר מחשב אם המפרט הזה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  17. שלום! חבר שלי מבקש עזרה בבניית מחשב אולפני למטרות יצירת מוזיקה ערכית וידאו וגרפיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב יצירת מוזיקה, עריכת גרפית ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, vegas pro ,qbase, fruty loop 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by fire121,

שלום רב, אני איש קבע ובקרוב אני עובר לשרת בחור כלשהו בדרום הארץ, כדי להעסיק את עצמי ולהישאר מעודכן גם אני מחפש לקנות מחשב נייד. בתאכלס אני יכול להרשות לעצמי מחשב גם ב-10 אלף אבל הכל פה זה עניין של עלות מול תועלת ולכן אני מתלבט מאוד בין כמה מאפיינים וכמה דגמים אשר הציעו לי חברים מביני עניין. מבחינת השימושים שלי זה בעיקר צפייה בסרטים(HD), שמיעת מוזיקה, וגלישה באינטרנט - בצורה מסיבית אבל - 10-15 לשוניות גלישה פתוחות בבת אחת. ורצוי שהמחשב עדיין יסחוב עוד שנתיים. מבחינת ניידות אני מגיע וחוזר מהיחידה עם רכב ובתוך היחידה כמעט ואין לזה השפעה, לדעתי גם חיבור לחשמל יהיה לי לרוב. אני חשבתי ללכת על הנתונים הבאים: * גודל המסך? נדמה לי כדאי 15.4-15.6 ומעלה בשביל חוויות הצפיה בסרטים. * …

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם קניתי היום את המחשב הבא: Asus K53SD-SX067V מפרט: [table][tr][td]CPU‎[/td][td]‎Intel® Core i7 2670QM Processor, 2.2GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB‎[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]‎ Memory‎[/td][td]‎8GB DDR3 1333MHz (2 x 4096MB), Up to 8 GB‎[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]‎ HD‎[/td][td]‎750GB (SATA) 7200rpm‎[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]‎ Display‎[/td][td]‎15.6'' 16:9 HD (1366x768) LED Backlight ‎[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]‎ GPU‎[/td][td]‎NVIDIA® GeForce® 610M with 2GB DDR3 VRAM‎ [/td][/tr][/table] קישור למפרטים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14663 http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance…

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  20. שלום, אבא שלי רוצה להחליף את הנייד הישן (dell בן 6 שנים בערך) במחשב נייד חדש, השימושים שלו הם עבודה רגילה ושוטפת לא משחקים ומעבר, אבל חשוב שיהיה חשק לטווח הארוך וכמובן עלות מול תועלת, גודל מסך סטנדרטי, סוללה לא חשוב, יציאת HDMI חשוב, אחריות טובה ובלי מערכת הפעלה, התקציב הוא 3500-4000 ש״ח, אשמח לקבל המלצות למחשב טוב במחיר הזה תודה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by avatar123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?חריגה קטנה לכיוון ה3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio 2010 בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).17 אבל אני כנראה אשדרג ל22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום רב אשמח לעזרה יש לי סמסונג2 משמש גם כמודם המחשב שלי מאתר אותו כמודם אולם לא מצליח לפתוח דפים לפעמים מצליח ולפעמים אני מקבל דף לבן .... מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  23. אז ככה... לפני שבועיים קניתי מחשב חדש בסכום של 2900 שקלים (ללא מסך- מחשב בלבד) והשאלה שלי מתחלקת ל3 1. האם קיבלתי תמורה טובה יחסית למחיר 2. חבר אמר לי שזה מחשב לא משהו ועוד מעט אני לא יוכל להפעיל איתו שום משחק 3. המחשב הזה יוכל לשמש אותי תקופה ארוכה? (משחקים וכאלה) אין לי ספק שתמיד יהיה מחשב יותר טוב ואין סוף לדברים האלה אבל רציתי לדעת אם הוא צודק - השימוש של המחשב הוא משחקים וכללי מעבד - intel i5-2400 cpu @ 3.10GHz קירור למעבד של זלמן אני לא זוכר בדיוק איזה דגם לוח אם - gigabyte - H61M-S2-B3 זיכרון פנימי - 8192MB כרטיס מסך - GeForce GTX550i 1GB דיסק קשיח - 500 GB [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  24. שלום אני מחפש מחשב נייד חזק שגם יחליף לי את המחשב הביתי, שיחזיק לי 4 שנים טובות.המחשב ישמשם בעיקר ללימודים (הנדסת תוכנה) ופה ושם משחקים. אני לא רוצה להשקיע בסתם הבדלים מינוריים לא מורגשים אך אני בהחלט מוכן להשקיע.אני לא מבין גדול בתחום אבל הגעתי לכמה מחשבים, תעייצו לי בבקשה בעניין..מוכן להשקיע באיזור 6-7 למרות שאם אפשר משהו במחיר נמוך יותר וברמה גבוה קרובה לאלא אני לא שולל.. * מטרות המחשב? תכנות, משחקים כבדים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרש…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by kovar,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…

• 4 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים