עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. HELP :-\ ואם אפשר לא לשים בארטון אלא רק A64 או אינטל מה שנכנס... תודהה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם. אני מתחיל את שנתי השנייה במחלקת אנימציה שבבצלאל ולמען האמת אני חייב עזרה דחוף... ההבנה שלי במחשבים מסתכמת במעט מאוד וברצוני לקנות מחשב טוב ואיכותי שישמש אותי בעיקר לעבודה עם תוכנת תלת מימד, maya וגם אפטר אפקטס התקציב שלי הוא 7,000 ש"ח כולל מסך מקלדת ורמקולים, חבר שלי המליץ לי על הפורום הזה ולכן אני פונה עם בקשה לעזרה. הייתי עם חבר שיש לו קשרים אצל מנכ"ל חברה והוא הביא לי את המפרט המצורף וגרם לי להאמין שזה אחלה של מחשב ושאין לי מה לדאוג, כאשר שאלתי כמה אנשים כולם אמרו לי שהכרטיס מסך חלש ושלא כדאי לי לקנות... קבלתי גם כמה המלצות לקנות ב tms.co.il אבל על מנת להרכיב מחשב צריך להכיר את הרכיבים, שוב בעיה... אם למישהו בא לעשות מצווה או אם משהו קנה לא מזמן מ…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by zolder,

בוקר טוב לכולם. אני זקוק למפרט(צורב,מקלדת,מסך,עכבר-יש לי כבר),תוכלו בבקשה להרכיב לי כמה מפרטים מומלצים(גם של AMD וגם של אינטל),חשוב לי שההארד דיסק יהיה בגודל 80G,משחקים אני לא ממש משחק הרבה אבל אני אוהב לראות סרטים אז אני מחפש משהו עם איכות אבל לא ממש יקר(תוכלו גם לתת לי כמה המלצות על כרטיסי המסך המובילים היום בכל הקטגוריות?(מבחינת המחירים)-כי אני ממש מבולבל? ועוד משהו-אני גם מעוניין בלוח אם טוב שאוכל לשדרג את המחשב בעתיד בלי להחליפו. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by שלמה הדג,

שלום, לאח שלי יש היום יום הולדת, והוריי רוצים להחליף לו את המחשב העלוב שברשותו כיום במכונה חדשה וקצת יותר ראוייה. אני צריך הצעות למחשב המיועד למשחקים (לא כבדים במיוחד, אך עדיין משחקים), כולל מסך LCD, כונן בן 80GB (אין צורך ביותר). אין צורך בצורב DVD, כונן יספיק. אין צורך במקלדת, בעכבר וברמקולים, כל השאר צריך להיות כלול (החל בלוח אם וכלה בכונן דיסקטים). ישנה עדיפות לחנויות בת"א, בעיקר ל-KSP. נא לא לעבור את סף ה-4500 ש"ח בבקשה. - תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ככה יש לי 1000 שקל בקופה ואת המחשב הבא: P4 1800A 256 מגה זיכרון 2100@2700 של סאמסונג GF4 MX 440 270@305 400@460 DFI NS30 SC מה אתם חושבים שכדאי לעשות בכסף??? אני חשבתי על לקנות רכיבים לאוברקלוק (קירור לזכרונות, גוף קירור למעבד, עוד מאווררים, קצת מודינג והנה נהיה מחשב 2.6! אבל הלוח דיי דפוק! אני לא יכול לשדרג זיכרון! כי יש רק 2 סלוטים ושניהם תפוסים :-\)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. 1. תקציב מקסימלי 2500 אני מעדיף שהמעבד יהיה מבית אינטל (אשמח לשמוע דעתכם) ניתן לנצל את כל התקציב ניתן לחרוג ב- 200-300 2. המחשב משמש בעיקר לאינטרנט צפייה בטלוויזיה(דרוש כרטיס טלוויזיה) ולכידת וידיאו 3. אין צורך בציוד היקפי 6. השקט חשוב מאוד 6-7 7. לא מתכנן אוברקלוק 8. אין צורך במערכת הפעלה 9. עדיף חנות בקרבת באר יעקב (ראשון/יהוד והסביבה) 10. דרוש כרטיס טלוויזיה שישמש לחיבור המודם, המחשב משמש גם כטלוויזיה כמו כן יש צורך בחיבור ווידאו למחשב ע"מ להמיר קלטות וידאו ל די וי די חשוב לי מאוד שהמחשב ידע להתמודד עם לכידת הוידאו . 11. אין כוונות לשדרוג רציני בעתיד 12. חשוב מאוד שהמחשב ישמור על אופק שדרוג

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Yoel1541,

מעבד : AMD Richland A10-6790K Quad Core 4.0GHz כרטיס מסך : AMD Radeon™ HD 7700 ראם : G.Skill Ares 2x4GB DDR3 1866Mhz PC3-14900 Kit דיסק קשיח : Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB אסאסדי : Sandisk Ultra II SDSSDHII-240G 240GB SSD SATA III ספק כוח Antec 550W 80+ VP550P מארז CoolerMaster Elite 241 Mini Tower Black קירור :Noctua NH-C14 ספק כוח : Asus A88XM-A FM2+, AMD A88X, DDR3 2133, PCI מריץ COD AW ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Shmonzi,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מנסה לכוון כמה שיותר גבוהה עם התקציב הנתון. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כפי שאמרתי, מכוון כמה שיותר גבוהה עם התקציב הנתון 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כפי שאתם ראיתם לצערי זמנה של הגרוטאה שלי מגיע ואני נאלץ ליפנות למומחים שבינכם שתיעצו לי אמרו לי שיש בפורום מומחים אמיתיים ושאתם ממש קולעים בול לצרכים אז בבקשה ! אני חשבתי לכיוון של AMD 2500 עם NFORSE 2 ו256MB DDR 333/400 אני גם צריך מארז חדש לא משהו יקר רצוי 350W לפחות לירשותי כ2000+- אני סומך עליכם בתודה THE GYVER

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. for honor, overwatch battlfield 1, rainbow six siege -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1080 P 144 HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by osyr,

core 2 DUo E77500 2.93Ghz 3 mb s775+Gigabyte G31-ES2L Intel Core 2Duo E8400 3.0Ghz 6MB Cache s775 1333Mhz gigabyte GA-G31M-ES2L(775 C2D 13333Mhz,Intel G31 , DDR II 800,VGA,PCI-E,HD Audio,GBL) D kingston ValueRam 2GB DDR II 800 WD5000AAKS-WD Cavira 500GB 16MB 7200RPM Sata II LG GH22NS DVD+_RW x22 Black Sata CASE MIDI ATX HJA-600 Black No PSU Golden Tiger 550W PSU With 12cm Fan 20+4 Pin Fan For Intel CPU s775 Arctic Cooling AF8025 PWM 80mm Intake Case Fan Artict Cooling AF12025 PWM 120mm Intake Case Fan Gigabyte 9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 GV-N95TD3-512I עלה 2300 ש"ח אשמח לחוות דעת

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אין הגדרה מדוייקת לייעוד המחשב. הוא אמור לבצע עשרות פעולות בו זמנית - בין עשר לעשרים חלונות פתוחים בו זמנית של יישומים רגילים (למשל 10 אקספלוררים ו - 5 אקסל ואאוטלוק). הוא אמור להיות מסוגל לתפעל בצורה טובה משחקים (בעיקר אסטרטגיה). לבצע קידודי וידאו ואודיו ללא בעיה ובמהירות. לנגן בתוכנות מיקסים (טרקטור) ללא תקיעות וגימגומים. אין מטרה ייחודית אבל המחשב אמור להיות מסוגל לבצע את כל הדברים הנ"ל בצורה חלקה. התקציב - 4500-5500 להלן המפרט: Core 2 Duo 1.86 GHz, 2M, 1066MHz, LGA775 #E6300 + מאוורר של אסוס. Gigabayte GA-8N SLI nForce4 DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) WD 80GB (8MB) SATA II מערכת הפעלה WD 250GB (16MB) SATA II קבצים Leadtek Geforce PX7300GS-TD256 PCI-E w/256 …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Chod Taar,

שני נציגים של חברות מחשבים אמרו שאני צריך לקנות כרטיס מסך מפלצתי, בערך 3,000 ש"ח, ולהוסיף ספק כוח מיוחד ולוח אם שתומך בכרטיס המסך. לא נשמע לי הגיוני. אני עובד כרגע עם שני מסכים ואין לי כרטיס מסך בכלל, רק ה- OnBoard . הבנתי שאם אני שם כרטיס מסך הוא עוקף את ה- OnBoard , אז אי אפשר פשוט להוסיף כרטיס. אבל מה עם לשים שני כרטיסים פשוטים יחסית, כל אחד עם שתי יציאות ? או אפשרות אחרת, מישהו מכיר ? תודה : )

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. http://www.tms.co.il/preview/spec/k3afn82t

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד מרובע ליבה בעוד שבועיים-שלושה כשקרוב משפחה שלי טס לארה"ב. מה האופציה הכי זולה (אבל בכל זאת טובה ואמינה) בשבילי? אני גם צריך 4GB זיכרון. תודה רבה לכל המגיבים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by pisti,

שלום, קודם כל תודה רבה למי שיעזור. 1. תקציב מקסימלי - 5K עם חריגה של מקסימום 200 שקל. אפשר לנצל את כל התקציב עדיף לחסוך. 2. עבודה כמתכנת, משחקים ועבודה משרדית. דוגמא למשחקים: CODBO והמשחק הבא בסדרה, FIFA 11, NBA 2K. שימוש יעשה באופן תדיר ביותר (מספר שעות ביום). הגדרות גרפיות גבוהות (לפחות למשך שנה וחצי). 3. מסך 21" אינץ' לפחות. ציוד היקפי לא צריך! 4. לא. 5. לא. 6. 10, לא מתפשר על הנושא, חובה שהמחשב יהיה שקט ביותר! 7. לא. 8. כן, ווינדוס 7, והתקנה בחנות. 9. אין חנות מועדפת (חשוב שתהיה חנות אמינה!) ובאזור השרון. 10. לא. 11. בהחלט כן. 12. בהחלט כן. מידע כללי: חשוב לי שהמחשב יהיה מחנות אמינה עם אחריות, אני מעוניין שהמחשב יהיה עם אנטי וירוס יעיל טוב ולא סותם את המערכת. אני מבקש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מחפש מחשב נייד שישמש לגלישה באינטרנט, עבודה בוורד וסרטים. חשוב שיהיה למחשב הזה זמן סוללה ארוך ושלא יהיה כבד מכיוון שהוא הולך להיות הרבה בדרכים. וגם חשוב שיהיה לו צורב DVD, יציאות נוחות, ותמיכה בWIFI. תודה שנכנסתם, יום טוב

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מחשב נייד לגיימר ממוצוע-קל 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים לגיימר ממוצע-קל, תכנות קל ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי גוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שיהיה איכות טובה , 4K לטלוויזיה, יעבדו עם משחקים חדשים לשנים הבאות וכ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by amidanr,

דבר ראשון השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס, צפיה בתמונות, מוזיקה, ממש שימושים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין, שימור יום-יומי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג כלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Shimon Azulay,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 4k -30fps 1080P 120FPS playback and editing in gopro studio , web browsing office , eclipde visual studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרטתי בסעיך הקודם - וזה יותר תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח בתשובה - אני מניח שלרוב טל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by meshorer,

האלן חברים, מחפש מחשב נייד לי ולאישתי (לומדת עיצוב פנים), הנייד צריך ליהיות מסוגל להריץ תוכנות כדוגמאת sketchup ו autocad ללא שום בעיות. האם כדאי ללכת על המחשב HP Pavilion 15-AU000NJ? http://ksp.co.il/?uin=33472&select=.268..271..162..2175..2185. האם יש המלצות לגבי מחשב אחר? השאיפה במחיר לאיזור 4000 ומעתה כמה שאפשר. אודה לעצתכם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה משרדית, אופיס, שיטוט באינטרנט ועוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב אבל עדיף שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15 או 17 אינץ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

23. Started by mtng,

מעבד: AMD 3200 64BIT Socket 939 לוח אם: Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 זיכרון פנימי: 2 X 256 400DDR כרטיס מסך: GIGABYTE FX6800 128MB DVI,TV או xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 דיסק קשיח: 120GB S-ATA 8MB כרטיס קול: ON BORD כונן CD: X52 צורב DVD: DVD Recorders NEC 1300 DVD±R כונן דיסקטים 1.44 מקלדת עכבר ------------------------------ אז ככה... המחשב מיועד למשחקים כבדים בעיקר עוד משהו שרציתי לדעת זה האם הלוח אם תואם 100% את המעבד/כרטיס גרפי והאם יש לכם הצעה לשיפור. פשוט אני רוצה לקנות כרטיס גרפי איכותי ולא רוצה שאיכשהו הלוח אם יגרום לי לא לנצל את מלוא הביצועים ד"א התקציב הוא בערך 6000 ש"ח למחשב בלי מסך מה דעתכם? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gtsaf0,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני יודע שאתם תנסו לא לחרוג, אני ארשום 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות תדיר-כבדבגנו לינוקס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 , Watch_Dogs, כל דבר שVALVE יזרקו עלינו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.