עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by moshe25,

שלום לכולם, אני מעוניין במחשב גיימינג, אשמח לקבל עזרה 1. תקציב המקסימאלי5000 א) אפשר לנצל את כל התקציב ב) ניתן לחרוג ב 500 שקל מהתקציב 2. מחשב למטרות משחקים: לדוגמא devil may cray ומשחקים חדשים שיצאו בעתיד. המסך שלי בגודל 24 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. רמת שקט 5 ( 8 הכי שקט) 5. לא מתוכנן OC אף פעם. 6. יש צורך במערכת הפעלה win 10 7. אין העדפה לחנות ספציפית. איזור מגורים: חיפה 8. מתכנן לרכוש את המחשב בשבועיים הקרובים. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tomyem,

קיבלתי הצעה סה"כ 1450 לפניי מע"מ לפני עבודה (200 ש"ח משלוח חלקים הרכבה והתקנת מערכת הפעלה) 1850 זה המפרט: CASE CLEARLINE 500WATT + HANDL GIGABYTE INTEL GA-H55M-D2H DDR DDR3 2GB 1333MHZ CRUCIAL MICRO 500GB 16M SATA II 7200 HITACHI DVRW SONY 7240S X24 SATA Intel GMA HD 10/100 INTEL CORE i3 מה אתם אומרים? שווה את המחיר? אם לא, כמה הוא שווה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקבל המלצה על מפרט למחשב ביתי בסיסי, שמיועד לשימושים ביתיים ״נורמליים״, אינטרנט, יישומי אופיס, סרטים, מוזיקה וכו׳ אין לי שום דרישות מיוחדות כגון שקט oc או כל דבר דומה, התקציב העומד הוא כמה שיידרש עבור מחשב מתאים לדרישות בלי לבזבז כסף מיותר, אני מעוניין גם בהמלצה לציוד הקיפי בסיסי, מסך ורמקולים המתאימים למחשב הנ״ל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by 246810,

שלום. ברשותי מחשב נייח משנת 2005 שלא עובד כבר כמה שנים בגלל שהלוח אם והספק כוח נהרסו. המחשב שודרג במהלך השנים בזיכרון, כרטיס מסך ודיסק קשיח. החלקים שנשמרו במצב טוב הם: כרטיס מסך geforce 9800 gt point of view דיסק קשיח 500gb של western digital זיכרון 2gb של kingston מארז achilles midi tower שאלתי מוכר לגבי השווי של החלקים והוא אמר שכולם שווים מקסימום 300 ש"ח. שאלתי כמה עולה לתקן אותו, והוא אמר 500 ש"ח. מה כדאי לי לעשות - למכור את החלקים או לתקן או להוסיף אותם למחשב הישן של אחותי? תודה רבה, מועדים לשמחה.

5. אוקי המטרה של המפרט היא משחקים כבדים, הוא רוצה שהמפרט יהיה טוב לכמה שיותר זמן (לא לקנות מחשב בשנה וחצי בהקרובות בעזרת השם). הוא ביקש שאני יבנה מהאתר של "פנדה מחשבים" כאילו זה חובה. יש סיכוי קטן שהוא יעשה אובר קלוק קטן. אבל הוא אמר בנתיים לא לקנות מאורר מעבר למה שAMD נותנים כי שהוא ירצה אוברקלוק בעתיד הוא יקנה מאורר. ערכתי, שמתי צורב דיוידי של "נק" וכונן דיוידי של אסוס הכוננים טובים נכון? זה המפרט: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Twinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5 X2 Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA Gigabyte ATi Radeon X800XL 256Mb ViVo GV-RX80L256V NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Silver Bulk Asus DVD x 16 S…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אשמח לעזרתכם במציאת דגם למחשב נייד שעונה לדרישות הבאות: מחשב נייד עד 2,500 ש"ח, עדיפות אפילו סביב ה-1,500 ש"ח. שימושי המחשב הם בעיקר תוכנות OFFICE, גלישה בדפדפן, ותכני HD. חשוב שהמחשב יהיה שקט. עדיפות למחשב כמה שיותר קל, בגודל 13-14 אינצ' לא יותר מקילו וחצי. מעוניינת בדגם עם מערכת הפעלה מותקנת, עדיפות גם לאופיס שמותקן על המחשב, אבל האופיס פחות קריטי. אין עדיפות לחנות ספציפית, אזור ירושלים, אבל לגמרי אפשר חנות אינטרנטית עם משלוח. מחפשת דגם אמין. היה לי את ה- DELL XPS 15, והייתי ממש מרוצה ממנו, אבל מחפשת לפטופ יותר קל פשוט. תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב …

7. שלום, אני אשמח לקבל המלצות למחשב נייד לסטודנט, תקציב סביבות 2500 ש"ח, אפשר למתוח עד 3000 אם ממש כדאי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? סביבות 13 אינצ', רצוי מאוד מאוד שיהיה מט * משקל רצוי? כמה שפחות, לא יותר מ-2 ק"ג, עדיף 1.5 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, אני מניח שצריך 6 שעות לפחות, עדיף 8 ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי אפשרות לתחנת עגינה, יציאת VGA, USB, רשת; רצוי שיהיו מסודרות מאחורי המחשב ולא בצדדים ובכל מקרה לא בצדדים קרוב למשתמש (מפריע לשימוש עם עכבר) * בלוט…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וסרטים. מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ¤750 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤542 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1777 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤670 מארז: ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU מחיר: ¤763 סה"כ: 4993 מה דעתכם? אפשר להוציא משהו יותר טוב בתקציב הזה? OC לא מתוכנן. ועוד כמה שאלות... 1. הספק שבא עם המארז …

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אורח
    Started by אורח,

AMD? Athlon64 3200+ (S-939) 1110 GIGABYTE K8NXP-SLI (s939) NF4 1020 512Mb DDR 400MHz Samsung 300 PINE XFX FX5200 256MB TV ,DVI 128bit 400 MAXTOR 120GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9 500 SONY 52x32x52 (kit) 140 HEC Compucase CI-69U6 400W 440 TFT 17'' FP71G 12ms 1560 Total price 5470 ¤ for payments 12 X 498 ¤ מה אתם אומרים על המפרט הזה????יש משהו להוסיף?להוריד?הצעות משהו? התקציב שלי זה מקסימום 6000.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולכם מבקש התייסותכם המועילה ; מעוניין בנייד למשימות בסיסיות פלוס ; אופיס , אינטרנט, מוזיקה מהביית לעבודה ואולי גם להסתובב אתו בעבודה למצגות/ סיוע . מוצע לי במחיר כולל הרחבת אחריות ל-3 שנים: מתלבט בין: לנובו בסיסי סדרה 3000 N200 דגם BRG 0769 מסך 15.4מבריק ? , מעבד אינטל 1.46 ג'יגה DUAL CORE T2310 , זכרון 667, HD 120 , RAM 2G כרטיס מסך נפרד? nvdia GEFORCE GO 7300 עם ויסטה פרימיום 4000 ש"ח ב-12 תשלומים . הרחבת אחריות לעוד שנתיים 700- ש"ח סהכ -4700 ש"ח לבין MSI PR600- איבורי ( כן שמעתי עליהם) מעבד מתקדם יתר: אינטל T5450 1.66 GHZ זכרון RAM 2GHZ 667 מע' הפעלה ויסטה BASIC אחריות מורחבת ל-3 שנים איבורי 4450 ש"ח ב-12 תשלומים ( חשוב!) האם המעבד העדיף שווה את הסיכונים…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 (אפשר לחרוג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, שיעבוד כמו שצריך עם משקפי VR (ריפט S) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור תל אביב / ירושלים, אב…

12. המפרט צריך להיות מRSM. ההתלבטות בעיקר בקשר למארז לספק וללוח אם. אשמח לקבל המלצות או ביקורות על מארז ספק שקטים / טובים יותר ואותו דבר לגבי הלוח אם. תודה!! [TABLE] [TR] [TD=class: standartFont, align: right] [/TD] [/TR] [TR] [TD][TABLE=class: ConfigTablePrint] [TR] [TD=width: 40, align: right][/TD] [TD=width: 350, align: right]שם הפריט[/TD] [TD=width: 100, align: right]אחריות[/TD] [TD=width: 75, align: right]מק"ט[/TD] [TD=width: 75, align: right]כמות[/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD=align: right] מעבד Intel Pentium Dual Core Ivy Bridge G2020 2.9Ghz 3MB Socket 1155 Tray[/TD] [TD=align: right] 3 שנים[/TD] [TD=align: right] intelG2020Tray[/TD] [TD=alig…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by APT,

היי, הגיע זמני לקנות מחשב חדש ואני אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש איפה לחסוך בלי להתפשר יותר מדי, אז אני אשמח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, star citizen -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080p אבל יש סיכוי שאני אקנה את אחד המסכים הקוריאניים של 1440p. -לאילו הג…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ddoolev,

היי . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן רגיל (לא SSD) בגדול 3TB. צריך רק כונן SSD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

15. האם המעבד הזה טוב או שכדאי להוסיף 300 שקל ולקבל את ה-2500K , בעיקרון המחשב ישמש למשחקים כמו BATTLEFIELD ו CALL OF DUTY וגם לעריכה ב PHOTOSHOP . אין לי מושג איך עושים OC אז בחרתי כרטיס מומהר , אבל האם LEADTEK סבבה ? בקיצור אשמח לקבל עצות (בעיקר על המעבד והלוח והכרטיס מסך) , תודה מראש . Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪762 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1366, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪556 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2518 G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪267 http://ww…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Kedem,

אני נוסע לזמן ממושך לארצות הברית וזקוק למחשב נייד לעבודה עם יכולת הפעלה נוחה בעברית. האם כדאי לרכוש מחשב נייד שם, או להביא אותו מהארץ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ToMeRv32,

כרגע יש ברשותי 2 מחשבים, אחד בשימוש ואחד חדש שאפשר להחליף בו דברים במידת הצורך. הקיים - i5 760, Intel DH55PJ, 8GB, HD6770. החדש - i3, Asus H81M-K, 4GB ללא כרטיס מסך. הi3 אני עוד לא בטוח בדגם, כנראה ה4170 (?). חשבתי על האפשרות לקחת את הלוח והזכרון של החדש ולשלב הכרטיס מסך מהישן (וככה בעצם לקבל מחשב מעודכן יותר - USB3, SATA3 ומעבד חזק יותר) השאלה היא האם כדאי להוסיף בסביבות ה350 ש"ח לi5 חדש יותר (4590, לא חושב שיש לי צורך בגרסת הK) או שמספיק הi3 גם ככה על הi5 שלי. העדיפות שלי היא כן להחליף לi5. המחשב משמש אותי ל-הכל. אינטרנט, סרטים, פוטושופ, עריכת סרטים ביתיים, משחקים, ופחות או יותר משמש את שאר המשפחה לכל מה שצריך. המחשב השני נשאר כמחשב נוסף בבית שמתחבר גם לטלוויזיה בסלון …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן... יש לי נייד ישן של IBM T42 שהיה מלא בשטויות אז פירמטתי אותו,ההארדיסק מחולק לשני מחיצות אחד למערכת ואחד לאיחסון. שמתי לב שבכונן האחסון יש תיקייה שנקראת BACKUP ובתוכה קבצים של נורטון גוסט,אני מאמין שהטכנאי שמכר את המחשב לחברה שלי יצא את הגיבוי הזה כי משום מה אני לא מוצא דרייברים באתר של איי בי אם,רציתי לדעת מה אני צריך לעשות בשביל לעשות שיחזור למערכת הפעלה בעזרת גוסט. צריך להכין דיסק הפעלה ? ואם כן אז איך ? אני צריך להתקין את התוכנה במחשב שבו אני רוצה לעשות את האתחול ? או שאת הדיסק אפשר לעשות במחשב הנייח ופשוט לעשות בוט מהדיסק בנייד ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shil_o,

המערכת נמצאת בחתימה האם SSD יוסיף באופן משמעותי למערכת או שכבר כדי להחליף לכ.מ אחר אע"פ שהמעבד יהווה לו צוואר בקבוק (אם אפשר בבקשה לנמק ולא אין לי אפשרות לחסוך את זה זה זיכוי!)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הייעוד של המחשב יהיה גם לשימוש של משחקים ושיוכל להריץ כמה דברים במקביל בלי להיתקע, וגם ללימודים ושימוש רב באופיס הבנתי שעם המק-בוק יש הרבה בעייות בעברית אז יצאתי מהרעיון של לקנות אחד, וגם התווך מכירים טיפה בעייתי. * גודל המסך?עד 15.6 * משקל רצוי? לא בעייתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא מבין בזה שיהיה ממוצע ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G אפשר להתפשר עדיף שלא * כונן CD/DVD? צורב? DVD עדיף גם עם צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בארץ מספיק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא! * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הלוואי והיית…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dudke777,

שלום לכולם. חברה שלי כרגע בספרד בגרנדה ואיבדה את המחשב נייד שלה והיא זקוקה לאחד דחוף לרכוש שם אחד בימים הקרובים. הצרכים שלה הם בעיקר תוכנת תרגום לא תובענית (trados 2011) אופיס, יוטיוב ואולי קצת עריכת וידאו. רצוי שיהיה לא גדול במיוחד, כי היא אוהבת לשבת איתו בבתי קפה וגם רצוי זמן סוללה סביר + לפחות I5 ורצוי גם יותר מ 4 גיגה זכרון. תודה מראש לכל מי שעוזר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 Windows 7 Home Premium OEM 64 Bit גרסה עברית, יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1304 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪109 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪320 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 HIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪848 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1694 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪534…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by liran877,

1. תקציב המקסימאלי 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 שקל אם עושה את ההבדל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים ועבודה עם comsol, matlab, mumax א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים fps football manager סרטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 1080P בהמשך אני יקנה חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

24. לא כולל מסך,רמקולים,עכבר מקלדת ושאר החמוצים. מעבד של AMD צורב DVD (התלבטות בין NEC ל LG) + כונן DVD לוח אם רצוי של ASUS לפי מה שהבנתי איזה ספק צריך ואם צריך איזה מערכת קירור. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Merc,

מפרט: מעבד - Intel i5 750 @ 2.66 עם אפשרות לטורבו 3.2. כרטיס מסך - SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5 PCIE. זכרון ראם - (Mushkin Enhanced 4GB (2 x 2GB. לוח אם - P55A-UD3R Gigabyte מאוורר - CoolMaster V8 ספק כוח - Seagate 620W מודולרי מארז - LANCOOL PC-K60 כולל כונן פשוט לדיסקים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים