ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי שני מפרטים מומלצים מחנות חומרה, זקוק לעזרה בבחירה סט ראשון: intel core2 quad 2.33GHZ 4MB Q8200 DFI P45 + OCZ 1150MHZ סט שני: intel core2 duo 3.0 6MB E8400 DFI P45 + OCZ 1150MHZ הלוח אם והזכרונות מגיעים יחד מאותו ספק (לכן אמורה להיות שם הנחה כלשהי). שני המפרטים עולים 2200~ כאשר הקוואד יקר בכמה שקלים. אני עובד הרבה עם פוטושופ וויז'ואל סטודיו והמון אפליקציות ברקע. מה אתם ממליצים לקחת ? - או בכלל לקחת בתקציב הזה משהו אחר.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב יקנה בארה"ב וטווח המחיר הוא עד 5000 שקלים. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (לא חובה), צפיה בסרטים ובעיקר חיבור לסטרימר וHD חיצוני, מולטי טסקינג * גודל המסך? 14 אינצ', מאט (שלא יסתנוור באור) * רזולוציית המסך? מתאר לעצמי ש HD 1366x768 יספיק לעבודה משרדית וצפייה בסרטים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כאמור, רוצה איזשהו דגם של thinkpad או DELL מקביל * משקל רצוי? רצוי כמה שיותר נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ8 שעות עבודה משרדית מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata). המלצתכם תתקבל * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אפ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ס, שבוע טוב. סליחה על החוצפה אבל אני צריך תשובות קצת בזריזות כדי לא לפספס את ההנחות של ה4 ביולי (קונה באמריקה). אני מתלבט בין שני הדגמים שלמטה, שניהם בעלי מפרט זהה, חוץ מזה שבלנובו יש סוללה פחות גדולה, והכונן קשיח בעל 5400סלד במקום 7200סלד באסוס. המחירים זהים כמעט. http://www.microcenter.com/product/448870/Y50_156_Laptop_Computer_-_Black http://m.newegg.com/Product/index?itemnumber=N82E16834232404&cm_re=Rog_g551-_-34-232-404-_-Product
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני מחפש מחשב נייד, התקציב שלי 2500 שקל. אני צריך שהמחשב יריץ WIN7 ותוכנות כבדות בלי בעיה (לא מדובר על משחקים, אך זה יהיה פלוס, אם אפשרי) אם יש לכם המלצות, אשמח לשמוע. אם התקציב שיש לי נמוך מדי לדרישה שלי, תביאו בבקשה מחשב נייד יעיל שאפשר למצוא במחיר כזה. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט מלא פה: http://www.everymac.com/systems/apple/macbook/specs/macbook-core-2-duo-2.2-white-13-late-2007-santa-rosa-specs.html כרגע מותקן בו OS X 10.6.8 + iWork '09 9.1 אם אפשרות של בחירת שפה, וWindows 7 Ultimate,ני תן לשדרג עד OS X 10.7.5, אם משדרגים זכרון ל2GB, זה לפחות באופן רשמי, בגלל EFI מוגבל למערכות 32BIT
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ראשית, סליחה שאני פותח נושא חדש, אבל זה די מיותר להמשיך את הנושא הקודם שלי, כי זה סתם יצור בלאגן גדול, אז ריכזתי את כל המפרטים הוספיים שלי כאן. יש לי פה הצעות של 2 מפרטים, אנא עזרו לי לבחור את האחת שהכי טובה . מפרט 1: מעבד אינטל 920- ל לא צורב, מקלדת ועכבר ,פלופי: ממורי מחשבים: מעבד- INTEL PENTUM D920 2.8GHZ TRAY 1550 thermaltake TR2 110 ש"ח לוח אם- GIGABYTE 8I945PG 600 ש"ח כרטיס מסך- GIL 6600GT 128MB 600 ש"ח זיכרון Elixir 512MB DDR2 533MHz X2 480 ש"ח דיסק קשיח Maxtor 6L250RO 250GB 7200 8MB Buffer 580 .הרכבה 120 ש"ח ממיתר מחשבים- : ספק כוח ENERMAX 350 WATT 280 ש"ח מארז ATX BLACK 110 ש"ח סה"כ ממורי מחשבים+380 ש"ח מיתר : 4420 לפני הנ…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מחשב נייד למתכנת יש לי כמה דרישות וכמה חששות קודם כל התקציב שלי הוא סביב החמש אלף ואני מחפש משהו שיריץ בקלות ויז'ואל סטודיו עוד דבר שאני ממש רוצה זה אורך חיים של בטריה מסך צריך להיות מספיק גדול לתכנות אז לפחות 15 החששות שלי הם שבתחילת 2009 הולכים לצאת ניידים עם בטריות בעלות טווח זמן הרבה יותר גדול... וגם אולי כאלה עם הרד דיסק פלאש קיצור מה אתם אומרים? מה אתם אומרים על הנייד הזה? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=109
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיספיקו לראות סרט FHD BLURAY כמו שצריך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד בקרוב באוניברסיטה ורציתי לקנות מחשב נייד. אני רוצה מחשב עם מסך 17" בגלל שהמקלדת יותר גדולה ואני זקוק לזה (בעל כפות ידיים גדולות) מצאתי מחשב אחד של HP שנראה סביר אבל אני קורא פה די הרבה שהשירות של HP בארץ לא משהו וגם שלמחשבים שלהם יש נטייה לההרס די מהר ... זה באמת נכון ? כדאי להתרחק מHP ? חשבתי לקנות HP PAVILION 8371EA מבאג, לא יודע למה אבל זה יוצא די משתלם\זול יחסית .. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2360&scat=320&tcat= מה אתם אומרים על המחשב הזה ? כדאי לקנות אותו ? ואם לא אז איזה מחשב אחר יש עם מסך 17" ? אודה לכם מאוד אם תחזרו אליי בהקדם. בתודה מראש, יאיר ב.א.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה שווה notebook asus eee PC 1101HA? נקנה בשנת 2010 מעבד ATOM 1G RAM WINXP כרגע הוא קצת תקוע אבל אני חושב שעם פרמוט ואולי חיבור SSD הוא יהיה בסדר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כל כך, הוא יהיה תמיד מחובר למטען (כמעט) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 200 גיגה ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? כונן CD/DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה כל כך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בעקרו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייד - למה לא לקנות את אחד הדגמים הבאים https://www.newegg.com/Product/Product.aspx… https://www.newegg.com/Product/Product.aspx… ב-1500 ש"ח? ואם לדייק - לפי אתרי benchmark אין באמת הבדל גדול בתוצאות של מעבדי דור 2 ו--3 (ספציפית ה3720QM או ה3320M) לעומת ה6300U וכו'. ואז, אני יכול להשיג ממש בזול מחשב עם מעבד טוב, 8 ג'יגה זכרון ו128 SSDD. איפה החסרון? מה הקאצ' במעבדים הישנים (מלבד צריכת חשמל שהיא לא מעניינת אותי - המחשב יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן) look at this https://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=100006740%20600423157%20601283907%20601283906%20601283903%20600003982%20601283905%20601283909%2060…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי מחשב נייח ברמה מספקת ומעלה בן כשנה, ניתן לצפות במפרט באשכול זה. אני מתעתד להתחיל לימודי תואר ראשון במדעי המחשב בבן גוריון ועובר לדירת שותפים ואני מתחבט בתוכי מה כדאי מבחינתי לעשות באשר להתנהלות עם המחשב עבור לימודי: א. האם כדאי למכור את המחשב הנייח ולעבור למחשב נייד ולספוג הפסד ניכר מערך המחשב+הוצאות למחשב נייד? אליו אצטרף להוסיף מסך גדול יותר לצפיה נוחה. ב. להישאר עם המחשב הנייח ולרכוש מחשב נייד מינימליסטי עבור הרצאות (עיבוד תמלילים קל, מצגות וכו')? ג. להשתמש ב-iPad 3, להוסיף לו מקלדת אל-חוטית מ-eBay ולהשתמש בחיבור האל-חוטי של האוניברסיטה לטובת חיבור RDP/VNC/Splashtop אל המחשב הנייח לעבודה בסביבת אופיס/אינטרנט? ד. אחר? אשמח לשמוע גם מסטודנטים בעבר/הווה מה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפשת מחשב שישמש אותי למשחקים שונים כמו Heroes of Newerth, WoW, The sims 3 וכו'. העניין הוא שאני מתכננת להשאר עם המחשב הזה ללפחות 3 שנים ככה שחשוב לי שהוא עדיין יריץ לי משחקים מעניינים שאולי יצאו בעתיד, למרות שמה שכתבתי למעלה זה פחות או יותר סוג המשחקים שאני משחקת. בכל מקרה, התקציב הוא בסביבות ה-3500 ש"ח וזה צריך לכלול הכל (מסך, עכבר מקלדת ומחשב כמובן). ההתלבטות העיקרית שלי היא שאולי בחרתי מחשב קצת כבד מידי כאשר אולי יכלתי ללכת על משהו פחות חזק שעדיין יתאים לי וייצא זול יותר. המפרט: מעבד - Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray [שוקלת לקחת מעבד חלש יותר כמו E7500 כי אני לא בטוחה שאני צריכה כזה חזק וההפרש במחירים הוא יותר מ-200 ש"ח] לוח אם - EP43-UD3L s775…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדגמים הם: Lenovo G560 0679-B6G HP 630 LV970UT תודה רבה על כל עצה..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! אז ככה : אני סטודנט ומשתמש במחשב בעיקר לאופיס וגלישה מרובת חלונות. יכול להיות גם תכנות קליל בעתיד.. די נסגרתי על הדרישות הבאות : 1. מעבד i5 2. זיכרון משולב HDD ו SSD (כמה SSD אתם ממליצים ? יהיה באמת הבדל בין 24 ל-32 GB ?) 3. כמובן 4 GB RAM 4. מעדיף זמן סוללה ארוך יחסית, לא חובה 5. מעדיף גם מסך מגע, לא חובה 6. מסך 14 אינטש חשוב לציין שאני יחסית גמיש במחיר, מכוון לאיזור ה5000, אם יהיה משהו מפוצץ עד 6000 אני גם אזרום יש את הTOSHIBA SATELITE U940 ואת ה LENOVO IDEALPAD U410 שנראו לי מתאימים. אם מכירים משהו דומה ל LENOVO YOGA רק בגודל 14 אינטש זה יהיה מעולה ..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מחשב נייד, בגלל נסיונות לא טובים עם דל ו LG והתמיכה הטכנית שלהם אני מעדיף לקנות לנובו שהיה לי נסיון טוב עם איתם בעבר. ר הדרישות שלי הן : מסך 13 אינצ 16GB זכרון 552 או 1 TB אחסון ומעבד כמה שיותר טוב המטרה היא מחשב ביתי - עבודה סרטים מוזיקה שיחזיק לכמה שנים טובות אני ממש לא מצליח להבין את הבדלי המחירים נגיד למה ה YOGA 720 הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22101 עולה סביב 5800 ואילו זה: https://ksp.co.il/?uin=41918 עולה 7000 האם זה הגיוני שה YOGA 920 במפרט ממש דומה רק עם נפח אחסון של 1TB במקום 500GB עולה 9000? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=957982 הסכום…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני די מתקדם בסגירת המפרט, שגלש במחיר מעבר למה שרציתי. אני מאוד אשמח לקבל תגובות. התגובות הכי "שוות" תהיינה לא "למה אתה לא חוסך 80 שקל על זיכרון קצת יותר זול או 150 שקל על לוח אם P5Q Pro במקום ה-Deluxe, אלא תגובות שיגלו לי שמשהו במה שבחרתי דפוק - קירור לא עובד עם מארז, ספק מתפוצץ, כרטיס מסך דורש PCI שאין בלוח האם הזה, המעבד הזה בכלל לא מוציא חום ולא צריך לו גוף קירור, וכאלה. אז בבקשה: עכבר: RAZER DEATHADDER ¤340 מהמפרטים פה באתר לוח מקשים: Logitech G15 KEYBOARD ¤500 מהמפרטים פה באתר מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1606 מהמפרטים פה באתר לוח אם: ASUS P5Q DELUXE ¤982 מסך: DELL ULTRASHARP 24" 2408WFP ¤2990 מהמפרטים פה באתר דיסק קשיח: SEAGATE B…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר רוצה מחשב, אני מזמין לי אני יזמין לו יחד. שימושים: אינטרנט,קצת סרטים, אופיס ושימוש יומיומי. אולי קצת משחקים-אך לא כבד. אינטל ולא AMD. לוח- אני מכיר רק אסוס. יש לוח אסוס זול, שיהיה טוב למעבדי אינטל החדשים? אם לא לוחות אחרים יתקבלו גם . צריך מסך LCD 19, עכבר אלחוטי, מקלדת רגילה, וצורב. עד 3500 שקל. עדכון- התקציב עלה ל 4400 אשמח להצעות ממבינים. תודה וחג שמח
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בקניית מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן במה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה ? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה( ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.דגש על הmmorpg ודוטא2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך), מסך בגודל 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות( גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצות לניידים עד 3000 שקל הכי חזקים שאני יכול לקנות במחיר הזה ! שיהיה מעבד הכי חזק שיכול להיות במחיר הזה זיכרון עד 4 גיגה מינימום וכרטיס מסך מהחזקים במחיר הזה איזה נייד יש לו קומבינה טובה מהכל במחיר כזה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצרכים די פשוטים(מפורט בהמשך). לצרכים הפשוטים האלה הייתי מעוניין שהמחשב ירוץ חלק בלי לעשות בעיות. אחד הדברים החשובים לי במחשב זה שהוא יחזיק לטווח ארוך(כמה שיותר שנים), ואני מוכן לשדרג אותו קצת אחת לתקופה. הצרכים לא הולכים להשתנות בעתיד הנראה לעין.. למיטב הבנתי הדברים החשובים על מנת שמחשב יחזיק זמן רב זה בעיקר ספק כוח מוצלח + פתרונות קירור ולוח אם שיהיו בו מספיק slot-ים לשדרוגים בעתיד. האם אני צודק? אני לא מבין גדול בנושא, ציינתי תקציב מקסימלי די גבוה(בעיניי), אני מאוד מקווה להסתפק בפחות מזה, ואשמח לשמוע את דעתכם מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! הדרישה הכללית היא למחשב לבית (גלישה באינטרנט, סרטים, הרצת תוכנות כבדות לחישובים כמו מטלב למשל, modelsim). כמו כן, אני לא משחקת במשחקי מחשב חדשים, ואולי אנסה לעשות אוברקלוקינג בעתיד הקרוב קראתי במספר מדריכים ובאתר זה בימים האחרונים ורציתי שתחוו את דעתכם על המפרט הבא: מעבד: Intel E7200/E8300 קירור למעבד: Arctic cooling silencer 64 / alpine64 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L / GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8500GT 512MB DDR2 PCI-E / GIGABYTE RADEON HD3650 512MB DDR2 PCI-E זכרון: 2GB מחברה מוכרת כלשהי דיסק קשיח: 320/500GB מחברה מוכרת כלשהי מארז+ספק: COMPUCASE 6A21 Black+Blue 400W TRT PSU / COMPUCASE 6A19 Black 400W TRT PSU …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המטרה: עבודה בתוכנה להלחנה (קיובייס SX3) תוך הרצת כמות גדולה מאוד של פלאגינים, שאגב, דורשים הרבה מאוד כוח עיבוד. הערות: המחשב יוצב בסלון, מחוץ לחדר שבו שאני מלחין. לכן השקט חשוב, אבל לא הכי חשוב (המקרר עושה יותר רעש מהמחשב בלאו הכי). יש כאן דגש רב על קירור, ולכן גם נבחר המארז הזה. כל הציוד ההיקפי יחובר ב-USB/Firewire אל תוך החדר, כולל כרטיס הקול. המחשב מחובר ל-2 צגי LCD באמצעות חיבור DVI. ---------------------------------- לוח אם Asus P5B Deluxe עם צ'יפסט Intel 965 Express מחיר: 1304 ש"ח. מעבד Conroe 6400 מחיר: 1465 ש"ח. זיכרון Corsair 2GB DDR2-800 4-4-4-12 TWIN2x2048-6400 - מחיר: 1950 ש"ח מארז Gigabyte Aurora 3D ATX Tower שחור - מחיר: 685 ש"ח ספק כוח Enermax Liber…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, syszone בנה לי פה מפרט דרך פלונטר, http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=36195 ונאמר לי שם שאין להם במלאי את הSSD של CRUICAL שנבחר במפרט, אך יש להם SSD של SANDISK מדגם X300, השאלה היא האם יש הבדל משמעותי בינהם שכדאי שבשבילו אחכה לCRUICAL או שזה לא משמעותי ואפשר להחליף? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-