עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by swisaman,

היי =) ברשותי מחשב שנרכש לפני כשנתיים וחצי-שלוש שנים,לאחרונה שידרגתי אותו בכונן SSD ששידרג את הביצועים הכללים של המחשב. ברשותי כ2000 ש"ח וברצוני לשדרג את המחשב למען גיימינג מפני שמהמחשב לא מביא מענה טוב כל כך על הגדרות גבוהות במשחקים חדשים. המפרט בצד,תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by berner,

חברי הפורום שלום יש לי מחשב ישן שלי שנתתי לאחיינים שלי שמגיעים מדי שבוע שישחקו בו משחקים ברשת וגם אינטרנט כנראה שהמחשב סיים חיו\ הWINDOWS נתקע בשלבי הראשוני לכן חשבתי להשקיע בשידרוג המחשב ולהחליף הקרביים או שיש איזה דיל למחשב מורכב באותו עלות +/- אשמח לקבל המלצות בברכה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר, אך ישנה עדיפות לתקציב שהקצבתי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים שיוצאים/יצאו, כגון BF4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by amadey,

בעקבות הדיון שפתחתי לפני חודשיים בערך שבו חיפשתי מחשב נייד 13.3` , הגעתי ל 3 דגמים סופים. המחשב הראשון : HP ProBook 4330s I5 2420M השני: HP Probook 6360B והשלישי : lenovo Thinkpad E320 I3 - דגם יחיד בסדרה בעל מסך מט. מבחינת נוחות - ה E320 מנצח לדעתי בגלל ה THINKPAD ( יצא לי לראות את המחשב) אבל מפריע לי קצת עניין המעבד. (באותו מחיר אפשר להביא מחשב חזק יותר + כול הדרישות) HP-ה 4330s מעוצב היטב לדעתי - אבל חוץ מזה אני לא רואה משו "מיוחד " בו. (חיסרון - המחשב מכיל כונן DVD שאין לי בו צרוך) ה 6360B זהה ל E320 מבחינת PAD ( לפחות לפי התמונות). עניין נוסף לא פחות חשוב האחריות : IBM מטפלת במחשבי LENOVO THINKPAD שזה פלוס רציני מבחינתי. בקשר ל HP , אין לי מושג על איכות השירות שלהם …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי אנשים, אני נוסעת לסמסטר בחו"ל וצריכה מחשב קל שאוכל להסתובב איתו בכיף, לאינטרנט, סרטים, סקייפ ואופיס. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להחליט בין שני מחשבים: Samsung Q330 JS03IL או (Lenovo ThinkPad Edge 13 (NV13BIV לסמסונג יש מעבד חזק יותר ויש לו גם כונן אופטי (הוא גם קצת יותר חתיך) אבל הוא שוקל משהו כמו 250 גרם יותר ויש עליו אחריות של שנתיים, לעומת הלנובו שבא עם 3 שנות אחריות ועולה 850 ש"ח פחות (על זה אצטרך להוסיף כמה ג'ובות על צורב DVD חיצוני). לפי אחת הביקורות שקראתי הלנובו נוטה קצת להתחמם. גם אחרי שקראתי כל ביקורת אפשרית ואחרי שראיתי כל סרטון אנבוקסינג של שני הדגמים בכל השפות אני לא מצליחה להחליט. אני יודעת שאני לא צריכה את המפרטים הנ"ל בשביל השימושים שלי אבל א…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן, אני רוצה לקנות השבוע מחשב למשחקים לבית. התקציב הוא דיי גמיש והוא בים 3500 - 4000. אני רוצה שהמחשב יחזיק ליחסית הרבה זמן. לא צריך רמקולים, עכבר, מקלדת, מסך או כל ציוד היקפי אחר. אם חסר מידע אז תגידו ואני אוסיף. תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! (4.5K ש"ח) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 5K ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש לאולפן ביתי נטו - הקלטה ועריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). השימוש הוא עדיין לא ממש ברמת פרנסה אך בשאיפה אט אט אני עובד בעיקר בקיובייס 5 ובVST שונים, מהם קלים, ומהם כבדים מאד (כמה ג'יגה). העבודה היא גם בהקלטה של כלים חיים ולכן חשוב מאד השקט. פרוייקטים יכולים להגיע לעשרות ערוצים, ולכן חשוב שיהיה הרבה זכרון (נראה לי שיות…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, מתלבט לגבי קניית מחשב נייד, תקציב עד 3500, לשימושים ביתיים. האם כדאי לחכות לתמיכה בUSB3 ? אשמח להצעות נוספות לגבי מחשבים אחרים, חשוב שתהיה אחריות של 3 שנים ומסך 13.3". תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ISRAHELL85,

חברים הכעתי כנראה לפינל 2 שלי.... בבקשה תעזרו לי להחליט מי מהם יותר טוב ולמה, כי במפרט הם די דומים... אני זקוק לעזרה בנוגע להבדלי המעבדים בין המחשבים... ולעוד המלצות וייעוץ שאתם מוכנים לתת טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7687&perur=2&t=1&c=339 HP http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7689&perur= תודה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. עד היום עבדתי רק בסביבה של P4 3.0 PRESCOTT וזה היה גדול עליו (התחמם מהר ל 80 מעלות), די איטי ולא מאפשר הרבה חלונות פתוחים (DB , סביבת פיתוח , טקטס אדיטור פיירפוקס והשרת) עם PENTIUMD 3.4 עם 1GHZ זה היה סביר אני צריך מחשב חדש כולל מסך שיהיה אפשר לעבוד עליו חלק ובלי בעיות , משחקים לא מהווים פקטור בכלל שום דבר יותר מטטריס או MAME ככה שכרטיס מסך יכול להיות הכי פשוט (עדיף לא על הלוח) , 2G זכרון 800MHZ . המחשב יהיה דלוק 24X7X365 . אין עדיפות ל INTEL או AMD מבחינתי , אם אתם רואים סיבה אשמח לשמוע . עדיף מסך 19+ ככה שיהיה נוח להסתכל עליו שעות מהירות לא משנה . ב KSP קיבלתי את המפרט הבא , נראה לי שהמעבד אפילו יותר חזק ממה שאני צריך : E6600 ASUS P5B KINGSTON 2X1GHZ 800MHZ SEGATE 250G…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by noamohana,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות - אופיס, אינטרנט וסרטים * גודל המסך? עדיף 15.6" * רזולוציית המסך? שמתאימה לצפייה נורמלית בסרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB ומעלה * כונן אופטי? עדיף אם אפשר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מצאתי את זה, מה אתם אומרים? http://www.newpc.co.il/items/322930 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית A.PFC הכולל מאוורר 12 ס"מ דיסק SSD Kingston 120GB קירור למעבד Arctic Freezer 13 ניתן לבצע שינויים ותוספות בכל המרכיבים מארז מארז IN WIN דגם EC021 הכולל חיבורי USB3.0 שדרוג למארז CoolerMaster דגם MasterBox MB600L -ו150 ₪ ניתן לרכישה עם מגוון מארזים ממיטב המותגים המובילים , לדוגמא: Thermaltake, Corsair ,NZXT, Zalman, Fractal Design , IN-WIN,CoolerMaster ועוד ספק כח יתרון חשוב: …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אוקי המטרה של המפרט היא משחקים כבדים, הוא רוצה שהמפרט יהיה טוב לכמה שיותר זמן (לא לקנות מחשב בשנה וחצי בהקרובות בעזרת השם). הוא ביקש שאני יבנה מהאתר של "פנדה מחשבים" כאילו זה חובה. יש סיכוי קטן שהוא יעשה אובר קלוק קטן. אבל הוא אמר בנתיים לא לקנות מאורר מעבר למה שAMD נותנים כי שהוא ירצה אוברקלוק בעתיד הוא יקנה מאורר. ערכתי, שמתי צורב דיוידי של "נק" וכונן דיוידי של אסוס הכוננים טובים נכון? זה המפרט: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Twinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5 X2 Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA Gigabyte ATi Radeon X800XL 256Mb ViVo GV-RX80L256V NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Silver Bulk Asus DVD x 16 S…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by sageek,

שלום לכולם .. אני חדש כאן לפני פחות משבועיים הבאתי מחשב נייד מחול Dell inspiron 1525 ניסיתי לחבר זוג רמקולים למחשב והמחשב נכבה.. הנורות בקרה עובדות והמעבד (מאווררים)נשמע כאילו הוא חושב אך פרט לזה כלום!!!!ניסיתי לחבר צג אחר למחשב הנייד (צג של מחשב רגיל) אך גם אז לא ראו כלום.. בא לי למות!!!! מה עושים? חשוב לציין שמחשב נקנה ברשת בסט ביי בארה"ב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מחפש מפרט למחשב ב-6000 ש"ח למשחקים כבדים וגם לעריכה גרפית 2D/3D (פוטושופ/ 3Dmax) דברים שצריכים להיות: 1G RAM הארדיסק 120GB צורב DVD מסך לא שטוח 17" או 19" תלוי איך מסתדר עם הכסף מבחינת עכבר ומקלדת אני מניח שמה שיש במיפרטים המומלצים מספיק טוב קרי: Logitech MX510 Optical - 5Y Warranty Genius KB-21e Silver Black keyboard וגם אני צריך המלצות לחנות אמינה כמובן תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אשמח לעזרתכם בנושא קניית מחשב נייד. * מטרות המחשב? מחשב לפיתוח פרויקטים(VISUAL STUDIO,IOS), למידה של סביבות חדשות והמחשב הביתי * גודל המסך? עדיף מאט, עדיף 15.6 * רזולוציית המסך?לפחות HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יציאת כבל רשת, חיבור מסך, HDMI * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה לפחות שעתיים עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף, למה לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB, עדיף עם אופציה להוסיף SSD בעתיד, אם זה לא עומד כרגע בתקציב * כונן אופטי? עדיף, לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא בטוח שצריך, מצד שני אף פעם לא היה ברשותי נייד * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אנ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by kaboonkal,

אני כרגע בחיפושים אחרי מחשב נייד. שימושים: משרדי, תכנות בויז'ואל סטודיו כרגע, אולי התקדמות מעבר, סוליד וורקס. משחקים פה ושם לא כבדים ממש, סרטים, מוזיקה. מסך: בין 13 ל15. עדיפות למקלדת מלאה (כולל numpad) ראם: לפחות 8 מעבד: לא בטוח אם הכרחי i7 לשימושים שלי. כרטיס מסך: חיוני כיוון שאני הולך לשחק בו מדי פעם אז שלא יהיה מוגבל יותר מדי. משקל: כמובן עדיפות לכמה שיותר קל, עד 2 קילו נראה לי אפשר להתפשר. כונן אופטי: לא חיוני. מסך: עדיפות לFHD זמן סוללה: לא יודע כמה זה סביר, אבל משהו סביר... HD: לא קריטי SSD, אם אפשר בטווח מחיר אז מבורך אך לא פחות מ250. אין צורך במערכת הפעלה דרושה יציאת HDMI תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. הודעה : המפרט הקודם בסוף לא נקנה כי היה מיותר לגיימינג . שלום , ברצוני לרכוש מחשב חדש בתקציב של 2500~3000 ש"ח ניתן לחרוג מעט, המחשב מיועד בעיקר לקצת גיימינג של הדור החדש-ישן למשחקים כגון : CSS , GTA:SA , FEAR COMBAT , WOW וגם כן לגרפיקה כגון : Photoshop ותוכנות גרפיקה תלת-מימד. אני מעדיף שהמחשב יפעל בשיטת הליבה הכפולה או המרובע ליבה (עדיפות גבוהה) של אינטל , גם לוח אם עם צ'יפסט טוב , אני רוצה שהמחשב יפעל מהר מאוד ואני גם רוצה להוסיף ויסטה שמותאם לשימוש ביתי (זה בכלל שווה?). הערה : המפרט לא כולל ציוד הקיפי או מסך. חשוב מאוד! : אני רוצה מחשב שאוכל לחדשו כאשר החלקים יהפכו להיות יותר זולים , בקיצור מחשב שאפשר לשפר לאחר יציאתם של חלקים מתקדמים יותר, אבל מחשב ממש טוב ומהיר. תו…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ומה שהרכבתי בנתיים היה זה * Microsoft® Works * LCD 16.4" (XBRITE-FullHD) * No Fresh Start * 320 GB SATA Hard Disk Drive [7200 rpm] [Regular price $150] * Video Standard * No Engraving * Large Battery * QuickBooks Simple Start * WLAN (802.11a/b/g/n) with integrated Bluetooth® technology * ATI Mobility Radeon HD 3650 with 512MB vRAM * Intel® Core 2 Duo Processor T9400 (2.53GHz) * None * DVD±R DL / DVD±RW / DVD-RAM Drive * Windows Live OneCare 90-Day Trial * Black * Microsoft® Windows Vista® Home Premium 64-bit * 2 GB DDR2-SDRAM (DDR2-800, 1GBx2) עכשיו השאלה שלי היא האם המפרט הזה כדאי? אני לא רואה שום סיבה …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by snowboy,

מפרט מחשב לגיימינג וOC כולל מסך 19 ועכבר +מקלדת איכותיים (עדיף MX518) וGTO2 הכל במחיר גג של 6500 ש"ח

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Darkemor,

שלום רב, אני מחפש מפרט עד 6000 ש"ח העונה על הדרישות הבאות: * מעבד אינטל 4 3Ghz. * כרטיס קול איכותי להמרת קלטות אודיו אנלוגיות לשמע דיגיטלי. * מסך 19 אינץ'. * רמקולים איכותיים. * צורב DVD. * כרטיס מסך המתאים למשחקים (אני לא גיימר כבד). * הארד דיסק- 160 ג'יגה. * זיכרון- 1 ג'יגה. תודה מראש: Darkemor

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=19766

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לחברי הפורום שלום, אני צריך בבקשה המלצה למחשב שהשימושים העיקריים שלו יהיו לימודים וצפייה של סרטים (ישמש כסוג של סטרימר), חשוב שהמחשב יהיה: 1. בעל זמן סוללה כמה שיותר ארוך-הדבר החשוב ביותר (מעל 5 שעות). 2. שיהיה קל ולא יותר גדול מ-13.3. 3. מקלדת נוחה 4.BT בכלל לא חשוב 5. גודל של HD לפחות 320GB התקציב שלי עומד על 3K ואפשר גם לחרוג מעט, המחשב לא הולך להריץ שום דבר כבד אבל חשוב מאוד שידע להתמודד היטב עם תכנים ב- 1080P- ככה שחיבור HDMI הוא חובה. שתי המחשבים שחשבתי עליהם הם: Lenovo ThinkPad Edge 11 NVY24IV‎ http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2611 Asus 1215N http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9366 הציעו לי גם לשקול את המחשבים של LG ה-T280/380 שרציתי …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by taotao,

חברים אני שואל בשביל חבר שהמסך של הנייד שלו נשבר... איפה אפשר לתקן או מי היבואן..? המחשב נקנה בחו"ל לפני כ2-3 חודשיים.. הדגם זה Toshiba Satellite A105-S2716

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ohad5g,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. וקצת עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש ומשחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.