עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי AAA כגון The Witcher 3, GTA V, Assassin's Creed וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080P, אולי בעוד שנה-שנתיים 4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי,פתחתי ת'רד מקודם על המלצה למחשב שנתנו לי בסקאיי אבל זה היה נגד חוקי הפורום אז אני פותח חדש מעודכן. מקווה שזה יותר מפורט 1.תקציב עד 3800 כולל מסך. 2.מטרות המחשב:סרטים/סדרות,אופיס,הורדות,אינטרנט,מוזיקה וכמובן משחקים. רזולוציה של משחקים וסגנון: לא קריטי לי,אני אוכל להתפשר נגיד על מדיום לא חייב שזה יהיה על high בכל קטגוריה, העיקר שירוץ חלק... משחקים כגון פיפ"א,cod,fallout3 וקווסטים חדשים למיניהם... זה הסגנון. 3.ציוד היקפי שצריך זה מסך בין20-22 אינץ' עדיפות ל22' 4.העיצוב ממש לא משנה,וקירור אני לא מבין בזה כל כך משהו שיתאים למפרט שלא יתחמם יותר מידי. ובנוגע לשקט אז שיהיה קצת שקט... לא חייב שיהיה שקט לגמרי אני מוכן להתפשר על זה 5.בלי מערכת הפעלה (יש כבר) והרכבה בחנות כי אי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, ברשותי הנייד הנ"ל ורציתי לשדרג ל4GB זיכרון (כרגע יש 2) גם בכלל תמיכת מע' ההפעלה (64 ביט) וגם לרמה הכללית בגלל צניחת המחירים. אז אשמח ללניק לזיכרון מועדף עם זמני גישה נמוכים ככל שניתן,כמובן שתדר הזיכרון יהיה גבוה ככל שניתן ( ככל שלוח האם של הנייד תומך).. מחירים ולינקים לחנויות באיזור המרכז יתקבלו בברכה. שבת שלום.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום חברים ולילה טוב, קודם כל, מצטער על השם משתמש, אם זה מעניין מישהו - נרשמתי לפה בשנת 2005 בענייני OC ככה שהניק מאוד ישן לאחרונה התחלתי להתעניין בשדרוג המחשב - עקב חלודה החלטתי להיוועץ אתכם בקשר למפרט של המחשב. אז ככה: התקציב הינו בסביבות ה 2000 ש"ח (ישנה הפשרות חריגה של כ 200-300 ש"ח), כמו שציינתי בכותרת - ציוד היקפי לא נחוץ. המחשב יהיה מיועד בעיקר לשימוש בסיסי יומיומי(אינטרנט, אופיס וכו') אך אני גם מעוניין שיוכל להריץ משחקים (לא משחקים מפוצצים שיצאו לאחרונה). ה"שאלון": ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Acer X193W Wide 1440X900 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני נוסע בקרוב ואני מחפש מחשב נייד קטן בשביל אבי ללימודים. דרך האתר של הדיוטי פרי ראיתי במסגרת התקציב את חמשת המיני ניידים האלה, לצערי לא נכנס בתקציב אף נייד 13". מחשב מיני נייד Toshiba NB520-106 מחשב מיני נייד HP Mini 110-3601EJ מחשב מיני נייד Packard Bell DOTSE2003IL מחשב מיני נייד Asus eee1015PEM מחשב מיני נייד ASUS eee 1001PXD מה מומלץ בניהם? חשוב שיהיה מספיק חזק כדי שלא יתקע ויריץ טוב קבצי PDF בכמויות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by idDFdd,

המחשב מיועד בעיקר לשימוש בסימולטור FSX וFS2004 עם תוספים כבדים שטוחנים FPS, חשוב לי לקחת מערכת חזקה מאוד שתסחוב את הסימולטור בלי בעיות. בדקתי כמה דברים ולסימולטור מומלץ CL 7 1600, החלטתי להשקיע עוד 200 שח ולקחת את זה בראש שקט.... איך הלוח והקירור לOC? יהיה אפשרי להגיע ל4.7-5? זה מה שאני מתכנן.... החלטתי גם לקחת את המארז הזה כי הוא נורא יפה ונראה מאוורר.... ואיך הכרטיס מבחינת חום? רצוי להוסיף לו קירור חיצוני? היום אני מחזיק GTX260 וכל פעם שהוא מתאמץ המאווררים שלו פועלים על פול עוצמה ולא ניתן לסבול את זה.. אני מפחד שזה מה שיקרה לי אם אקח את הGTX570, שונא את הקירורי סטוק האלה חבל שאין לRSM באנדל של הכרטיס שעבר OC ועם קירור נורמלי... איך המפרט סהכ, יש משהו שאפשר להמליץ לי עלי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Dark Respect,

אם אני מביא נטבוק של MSI מחו"ל, האם תהיה לי אחריות בארץ? ואיך?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by AleXGanGSteR,

היי. אשמח לקבל מפרט למחשב שמטרתו העיקרית היא משחקים,גלישה. עד 2000 שקל ללא מסך. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. צילמתי מפרט שאני מעוניין בו.איפה אני משיג במחיר טוב?

10. בעקבות שהמחשב הישן של אחותי הלך לעולמו ההורים שלי נתנו לי 6000 שקל לקנות מחשב חדש כולל הכל שילך דווקא אליי והמחשב שלי אליה. אני גיימר דיי כבר ורצוי כרטיס מסך חזק ועמיד ולוח אם כולל חזק לאוברקלוק לא רצחני אבל שיהיה עמיד... אפשר להתגמש אבל עד ל-6400 לא יותר ואין לי העדפות אינטל או איי אם די אשמח לשמוע מפרטים לשניהם.. בתודה ניב

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שימושים במחשב: תיכנות, גלישה, צפייה בסרטי HD, סטודנט, (מומלץ שיהיה קל משקל, אני מקווה ש-13.3 אינץ' לא יהיה קטן מדי), אולי משחק מדי פעם לפעם, אבל לא תמיד. בגלל שאני משתמש multi-tasking חזק ביותר, איני יכול לסבול איטיות בשום מצב, פתוחים אצלי עשרות חלונות בו זמנית ואני מצפה למהירות של מאית השנייה. חשוב לי שיהיה מבית טוב, עם אחריות טובה יצא לי להתקל ב- studio xps 13.3 - שהוא לדעתי אדיר, צריך עוד תגובות. ובקיצור שאר המלצות יהיו מבורכות. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1. מחפש לרכוש מנורת מסך CCFL בארץ עבור נייד NC6220 HP מסך LCD 14.1 אינטש. בכל האתרים שפניתי מוכנים לבצע בתשלום את השירות של החלפת נורת המסך, אולם לא מוכנים למכור את המנורה בלבד. בEBAY ובארה"ב העלות סה"כ בסביבות $10, אולם המנורה מאוד רגישה ושבירה והחשש הוא משבירה במשלוח. מעוניין להחליף את מנורת המסך (קטודה קרה) לבד!. 2. האם יש אפשרות להחליף את כל המסך לסוג המסכים החדשים הפועלים עם תאורת LED-ים (הכולל גם החלפת האינוורטר למתח גבוה, ב-בקר למתח עבודה של LED-ים) במסך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by garl,

אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של כ-2000-3000 ש"ח. (גמיש). * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך: 15.6 או יותר. אין העדפה למבריק או מאט. * רזולוציית המסך: לפי המלצתכם... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מעדיף שתהיה מקלדת יחסית מרווחת (אתם יודעים, לא מהמקלדות של הניידים הצפופים האלו. משהו שיאפשר להקליד כמו בנאדם) * משקל רצוי: לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: מעדיף שתהיה סוללה חזקה יחסית. אני אגיד לדוג' 5 שעות, אבל בתכלס תלוי בהמלצות שלכם בהתאם למחיר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * Bluetooth: לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מינימום 500 ג'יגה. לא חשוב סוג הכונן. * כונן אופטי: לא חובה. האם דרושה תמיכה בתחנת…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי...איזה מפרט צריך כדי לבנות שרת מאובטח לחברות קטנות שלא כוללות הרבה מחשבים(על בסיס מחשב pc עם windows server 2016)איזה מפרט אני צריך שיריץ את זה טוב, ולא יהיה יקר?איזה אנטי ווירוס הכי מתאים לשרת?תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט מספיק 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אילת 9. מתי מתוכננת קניית המ…

16. שלום, לאחותי יש מחשב HP קצת ישן אך הוא מבצע את העבודה. הדגם שלו הוא HP PAVILLION DV1000 הזכרון הפנימי שלו הוא 512 MB רציתי לדעת אם יש אפשרות להרחיב במחשב נייד את הזכרון, נניח ל1 GB, כדי שהוא יעבוד טיפה יותר מהר, ואם כן כיצד עושים זאת? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Smadar Palgi,

שלום מחפשת מחשב לתוכנות:פרימייר - עדיפות ראשונה, פוטושופ ולייטרום לא לפרנסה אבל לעבודה שוטפת. מחפשת גם מסך מתקדם אבל זה זניח יותר לעומת המחשב התקציב דל!! מעדיפה באיזור ה3500₪ למחשב שוקלת גם אפשרות של נייד אם זה מוזיל אשמח מאוד לקבל עזרה לייעוץ סמדר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by maorizyo,

מישהו פה קנה לפטופ ב BESTBUY בארה"ב? קניתי משם לפטופ לפני שנתיים עם אחריות שלהם בינלאומית ועכשיו שאני צריך להפעיל את האחריות הם מתחמקים לי וארוצים שאני אתקן על חשבוני ואשלח קבלה. מישהו התמודד איתם כבר והצליח? אתם מכירים מעבדות טובות שיכולות לעזור לי? המחשב שלי הוא HP DV2845 עם בעיית תמונה שנעלמת

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי לכולם להלן תמצית הענתיקה הבאה שנמצאת אצלי. מעבד: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz לוח: ASUS P5QL-ASUS-SE זכרונות: 2*2 PC2-6400 DDR2-SDRAM UDIMM (הלוח מאפשר עד 8 גיגה זכרון אבל יש בו רק שני סוקטים DIMM וזו בעיה :( ) כרטיס: AMD Radeon HD 5670/5690/5730 קירור - לא קירור סטוק, אוכל לבדוק איזה אם רלוונטי. מונע ע"י ספק איכותי כלשהו (איני זוכרת איזה כרגע לא בעיה לבדוק אם ידרש) מחוברים כמה HDD. אין SSD וכרגע לא בתכנון. המארז איכותי מאוד אבל צפוף והמקום פחות מאוורר משהייתי רוצה. כל עוד השילוש שם אני בספק אם רלוונטי לחשוב על OC. (אבל אם מעניין, אשמח לשמוע בכל אום - אולי תועבר מארז) מטרות המכונה: משרדי (עם נטיה לריבוי משימות וריבוי עמודי אינטרנט) ק…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by taotao,

חברים אני שואל בשביל חבר שהמסך של הנייד שלו נשבר... איפה אפשר לתקן או מי היבואן..? המחשב נקנה בחו"ל לפני כ2-3 חודשיים.. הדגם זה Toshiba Satellite A105-S2716

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בפוטושופ וליטרום, גלישה באינטרנט ושימושים כלליים. יתכן וגם הקלטה ויצירת מוזיקה. אם ישנה אפשרות למשחקים לא כבדים זה יהיה בונוס נחמד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם. כאמור אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואשמח לעצת מקצוענים: 1. מה התקציב המקסימאלי? .........ראה כותרת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?.....לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?....לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? תכנות,אופיס,אינטרנט ובעתיד תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע visual studio 2010 באופן כבד. בעתיד גם צפייה בתכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:............לא רלונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.....לא רלונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש מסך 19 אינץ. בעת…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3,COD BO2,PS2,FC3,AC3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : מסך חדש,אז FHD , 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מחפש מחשב נייד שמצד אחד יש לו ביצועים ממש טובים ומצד שני חיי הסוללה שלו יהיו ממש טובים. אני הרבה בנסיעות ומחוץ לבית ואני בדרך כלל מקודד עליו, מריץ דברים כבדים או גולש באינטרנט (וכשאני צריך לגלוש באינטרנט בשימוש שלי איתו אני צריך לפתוח ממש הרבה כרטיסיות). לכן חשוב לי שלמחשב יהיה i7 ולפחות 16 RAM . לא אכפת לי לגביי הכרטיס מסך שלו אבל אני ממש אשמח אם יהיה זיכרון של 500 SSD. אני מעדיף שהוא יהיה עם חברה טובה (כמו דל שיש להם אחלה אחריות) ושהמסך יהיה לפחות 15.6 אינץ'. התקציב שלי הוא פחות או יותר 4500 והדגם הכי מתאים שמצאתי הוא DELL Latitude אבל הוא חרג טיפה מהתקציב. עד כה שאלתי בכמה פורומים וחברים אבל אף אחד לא הצליח לעזור לי לכן החלטתי לשאול פה מתוך תקווה שהקוראים פה יותר …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הייעוד של המחשב יהיה גם לשימוש של משחקים ושיוכל להריץ כמה דברים במקביל בלי להיתקע, וגם ללימודים ושימוש רב באופיס הבנתי שעם המק-בוק יש הרבה בעייות בעברית אז יצאתי מהרעיון של לקנות אחד, וגם התווך מכירים טיפה בעייתי. * גודל המסך?עד 15.6 * משקל רצוי? לא בעייתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא מבין בזה שיהיה ממוצע ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G אפשר להתפשר עדיף שלא * כונן CD/DVD? צורב? DVD עדיף גם עם צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בארץ מספיק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא! * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הלוואי והיית…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים