עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חוות דעת : אמרו לי שזה מחשב נייד לגיימינג http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28006&catid=918#details Q8200 640GB 4GB HD4350 ACER יש אפשרות לשדרג כרטיס מסך אבל המארז מגביל הוא קטן מדי . אחריות שנה ניופאן יש לידידה שלי HD4350 ואתם אמרתם לי שזה כרטיס גרפי חלש והיא שיחקה ב FIFA 2010 וזה עבד מהר מאוד .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, אבקש לקבל מפרט למחשב לעריכה גרפית כגון: Adobe CS4 Suite, עיקר העבודה הוא לעריכה גרפית בעיקר דו מימדית, עבודה משרדית שוטפת וגלישה באינטרנט כמובן. תיתכן בעתיד גם עריכת וידאו בעזרת Adobe Premier, אך זה כרגע משני. התקציב הוא בערך 4000-5000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי. יש לי מסך LCD מעולה - "17 (אינני מתכוון להחליפו כרגע) העדפה כמובן למעבד אינטל, ושהמחשב יהיה שקט!!! יש צורך בכמה שיותר כניסות USB כי יש לי המון ציוד לחבר. אין צורך במערכת הפעלה - יש לי. לא מתוכנן OC - לא ישמש למשחקים. הנני מעדיף לוחות אם של MSI או ASUS אך אם תציעו לי אחרת אשמח לשמוע. בתודה מראש, א.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מדובר במחשב של 4 שנים... לוקח למחשב המון זמן לעלות, אבל אחרי העלייה הכל עובד תקין. בדקתי עם hdtune ויש לו כ 25 סקטורים פגומים. מדובר ב HD WD black 250g. אשמח לקבל המלצות על hd אמין וזול. איך ה HD של היטאצ'י? ראיתי 320g ב 240 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Or ei,

חבר שלי צריך מחשב נייד ללימודים שלו מה שהוא רוצה מהמחשב: מסך 13' מעבד כמה שיותר חזק זמן סוללה כמה שיותר ארוך 4 ג'יגה כרטיס מסך חזק (גם לסרטים וקצת משחקים לפעמים) הארדיסק בנפח של 250-320 משקל עד 2.5 קילו חשוב שיהיה בלוטוות צורב DVD חשוב אחריות בין לאומית של לפחות שנה תודה על העזרה מקווה שפירטתי מספיק את הדרישות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם אני חדש פה ודי לא מבין בעולם המחשבים.... כרגע אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עם גודל קטן אבל אם ביצועים סבירים (לא נטבוק ) קשה לי להבין איזה מהמחשבים אותם הצגתי למעלה מתאים לי או טוב יותר.... אני מעוניין בגלישה הורדה ושימוש בתוכנות לא כבדות מידי (לא ברמה של פוטושופ או qbase) אני הולך להביא את המחשב מארה"ב אז אם יש לכם הצעות אחרות או תוכלו לעזור לי להחליט מבין המחשבים אני ישמח!! התקציב שלי עומד על +- 600$ תזכרו שאני קונה בזול מארה"ב. ה5310M ממש גבוהה לי במחיר אני מבין שהוא יותר חזק מהשאר השאלה שלי היא האם זה ממש משמעותי.... הנה המפרטים- http://www.laptopmag.com/review/laptop/hp-probook-4310s.aspx http://www.laptopmag.com/review/laptop/hp-probook-5310m.aspx http://w…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ריקי,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ולא מבינה הרבה בתחום, לכן אודה לעזרתכם לגבי - מהיכן לקנות את המחשב ומה לקנות. המחשב אמור להיות בשימוש ביתי, גם תוכנות office (בעיקר word), גם משחקים גם גרפיקה, כמו דיאבלו 2 ו - doom 3, וגם אינטרנט מהיר. אני מחפשת מחשב, כולל מסך, מקלדת, עכבר, צורב. חשוב לי גם שהסוג והמקום שמהם אקנה יתנו תמיכה טכנית לטיפול בתקלות ולמענה לשאלות שונות. הסכום שאני יכולה להוציא הוא סביב 4000 ש"ח, ויכול להיות גם קצת יותר, העיקר שבאמת יהיה מחשב טוב, שלא יעשה לי צרות כמו המחשב הנוכחי. בתודה רבה מראש על עזרתכם, חג שמח, ריקי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. *תקציב: מאוד גמיש בעיקרון עד 5-6K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? עד 13.3" לא יותר מזה. *האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * רזולוציית המסך? עדיף FHD לא מחייב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי? כמה שיותר קל כמובן. לא יותר מ1.5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה כל כך, המחשב יהיה 99% מהזמן בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. מה שבא ברוך הבא. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מלכתחילה רק SSD אבל אם לא ניתן אז שילוב או HDD רגיל. הגודל לא משנה כל כך, אם זה SSD שיהיה לפחות 128GB מן הסתם.. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה ת…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לשמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים. אני לא ממש מבין במחירים של מחשבים ניידים, אז אם אפשר לקנות מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי במחיר זול יותר זה גם רצוי. הדבר היחיד שבינתיים יש לי זה את ההצעה הבאה (המחיר בדולרים): מחשב נייד טושיבה Satellite A300-1MM מעבד Intel® Pentium® Dual-Core Processor T3200 זיכרון 3GB דיסק קשיח 250 GB צורב DVD כרטיס רשת +אלחוטי מסך 15.4" Vista Home Premium סה"כ לפני מע"מ 980 האם המחשב בהתאם לצרכים האלו? המחיר שלו משתלם? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. המחשב לאחות שלי אז הוא ישמש בעיקר לאינטרנט, סימס וקצת פוטושופ. ללא OC 1x Amd Athlon 64 X2 Dual Core 5200 BOX AM2 1x Gigabyte GA-M55S-S3 nForce 550 AM2 1x G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400PHU2-2GBNR 1x Seagate Barracuda 250GB 3.5 7200Rpm 16MB SATA II 1x Leadtek WinFast PX8500 GT TDH Extreme 256MB PCIe 1x LiteOn DVDRW X20 LH20A1P Retail 1x Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 1x Microsoft® Wireless Optical Desktop 1000 BV3-00014 1x ViewSonic LCD 19 VP930 סך הכל: 5,281 ש"ח עדיף Seagate על WD, נכון?! יש למישהו אולי ביקורת על ההרדיסק הזה? כדאי להוסיף 150 שקל ולקחת 8600GT? אהה... וזה צריך להיות באחת מהחנויות הצפוניות (עדיף לא KSP). תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בס"ד שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שיעדו העיקרי יהיה עריכת וידאו חצי מקצועית אני אנסה לענות ע"פ הכללים של הפורום. התקציב הינו 5500 אפשרות לחריגה של 500 שח בנוסף הארד דיסק אחד של 500 גיגה כבר יש לי אז אני יכול להעביר אותו מהמחשב הישן ייעוד המחשב הינו בעיקר עריכת וידאו חצי מקצועית בתוכנת Avid Liquid בנוסף המחשב ישמש גם קצת לעריכה בתוכנה solidwork ומשחקים מסך לא כלול במחיר אין צורך בציוד היקפי למחשב השקט חשוב ברמה של 7-8 אבל אם המחיר גבוה משמעותית ננסה להתפשר לא מתוכנן אוברקלוק לא נדרשת מערכת הפעלה אין חנות מועדפת אבל אני גר באיזור הצפון בהקשר המארז חשוב לי שיהיה לו כניסות usb,firewire ואודיו מקדימה.... תודה רבה לכולם!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. חבר שלי רוצה לקנות e7200 2g 800mhz hd4850 p43 לא בדיוק המלצתי לו על זה (רוצה לשמוע את דעתכם לפני). תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עם כרטיס מסך חזק ובמשקל סביר של עד 3 ק"ג בינתיים מחיפושים שעשיתי עליתי על 2 הדגמים למעלה כשהעדיפות כרגע היא ל-ASUS שיש לו כרטיס מסך יותר חזק אבל אני אישית לא מכיר איך המחשבים הניידים של ASUS. ככה שמבחינתי הוא תעלומה. אם למישהו יש את אחד המחשבים ויכול להמליץ או אפילו יכול לתת שם של מחשב נייד אחר בתקציב של 10-15 אלף ש"ח עם שמתאים לדרישות אני ישמח מאוד. תודה מראש לכל העונים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by arbelt,

שלום, אבקש את עזרתכם בפתרון בעיה של USB לא מזוהה במחשב DELL V131. רכשתי מחשב חדש והתקנתי בו מערכת הפעלה WIN7. USB2 עובד אך 2 USB3 אינם עובדים. מה אפשר לעשות על מנת לפתור את הבעיה? תודה, ארבל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Classify,

המחשב נועד למטרות גלישה ואופיס. אשמח אם תוכלו להרכיב אותו ב - IVORY. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? ~1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי שאפשר לחסוך כאן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב רצוי נסות להכנס לתקציב, אם אי אפשר אז לחרוג כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, WIN7 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי אני מחפשת מחשב שישמש אותי למשחקים שונים כמו Heroes of Newerth, WoW, The sims 3 וכו'. העניין הוא שאני מתכננת להשאר עם המחשב הזה ללפחות 3 שנים ככה שחשוב לי שהוא עדיין יריץ לי משחקים מעניינים שאולי יצאו בעתיד, למרות שמה שכתבתי למעלה זה פחות או יותר סוג המשחקים שאני משחקת. בכל מקרה, התקציב הוא בסביבות ה-3500 ש"ח וזה צריך לכלול הכל (מסך, עכבר מקלדת ומחשב כמובן). ההתלבטות העיקרית שלי היא שאולי בחרתי מחשב קצת כבד מידי כאשר אולי יכלתי ללכת על משהו פחות חזק שעדיין יתאים לי וייצא זול יותר. המפרט: מעבד - Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray [שוקלת לקחת מעבד חלש יותר כמו E7500 כי אני לא בטוחה שאני צריכה כזה חזק וההפרש במחירים הוא יותר מ-200 ש"ח] לוח אם - EP43-UD3L s775…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by staieb,

שלום לכם, אני די סגור על הG750JX של ASUS, אם אקנה אותו אז זה יהיה באילת ומחירו שם 7280 ש"ח. הוא מתאים לצרכים שלי. קראתי ביקורת וסיקורים, אכן התרשמתי לטובה מהמחשב. http://ksp.co.il/?uin=21388 הדבר היחיד שביאס אותי הוא שהתת-דגם שקיים פה בארץ לדגם הG750JX, מכיל שני כוננים קשיחים HDD -- 750GB - 7200RPM משמע לא קיים כונן SSD. לא מובן לי למה זה קורה במחשבים מהTOP בימינו, והדגם הזה קיים ברוב המקומות בעולם עם כונן SSD.. אבקש מכל המנוסים במפרטים ברמה הזו, האם החוסר בSSD כ"כ קריטי כמו שאני חושב ? האם מישהו התנסה עם שדרוג כונן קשיח מטעם החנות (ksp) בתוספת תשלום ? (אני יודע שזה קיים עם זכרונות, לא ידוע לי בנוגע לכוננים קשיחים) אפשר לעשות את הדרך הקשה והיקרה ולהזמין כונן בנפרד ולהתק…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yuvalatsmi,

היי מחפש המלצה למחשב נייד 13 אינץ' תקציב 3000-3500 מטרות המחשב- עבודות משרדיות, אופיס, אינטרנט, קצת פוטושופ ברמה בסיסית גודל מסך-13, לא חשוב אם מבריק או מאט רזולוציית מסך- אין חשיבות מיוחדת משקל רצוי-1.5 קילו זמן סוללה רצוי- כ-7 שעות יציאות מיוחדות- HDMI BLUETOOTH- לא חשוב גודל מינימלי וסוג כונן קשיח- 128 SSD תחת מגבלות תקציב אם לא אז 500 כונן אופטי- לא חשוב תחנת עגינה ייעודית- לא חשוב אחריות בינלאומית- לא קריטי מערכת הפעלה- נדרש ווינדוס 7 או 8 העדפה לחברה מיוחדת -דל ראיתי את הדגם של המחשב הבא:Dell latitude 3340 RD33-7697 http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3010 סה"כ נראה שהוא עונה על מרבית הצרכים, נראה לי קצת חשוד לקבל מעבד i5 ו-128 SSD במחיר כל כך זול האם ישנם המלצות…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בוקר טוב אשמח להצעה למפרט וגם מחיר עבור נייד, אסוס או דל שימושים סטנדרטיים כגון סרטים אופיס אולי קצת תיכנות אבל גם גיימינג כגון NEED FOR SPEED / BUTTLEFIELD V מסך 15.6 כונן SSD + מכני ומעבד חזק אין נגבלה של תקציב אבל רוצה לחסוך אם כמה שניתן תודה מראש

19. שלום לכולם צריך את עזרתכם בהמלצה למפרט מחשב ב 2000$ ללא מסך וללא HD ואפילו ללא רמקולים ומקלדת (החלקים נקנים רק דרך האתר NEWEGG אז נסו בבקשה להמליץ רק מתוך המבחר שלהם) החלקים יגיעו ללא מיסים וללא עלות משלוח אז תמליצו לפי דעתכם (אבי עובד FED-EX). תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. המחשב נמצא בלינק הזה: http://dll-pc.info/pc4.htm נראה לי אחלה של מחשב אשמח לקבל תגובות . הוגנות ולא פלצניות בבקשה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by hedi120,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימנינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: pubg , overwatch, hoi4 , rianbow six siege, bf4, arma 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3.…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Ruya,

סופי

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום חבר'ה, אני צריך מפרט עם אפשרות לחיבור של 4 מסכים במקביל (21אינץ') לצפיה בגרפים של הבורסה. כרגע אין תקציב מוגדר מידי, אבל המטרה היא כאמור לא למחשב חזק מידי אלה למשהו איכותי אך לא יקר. כמו כן אני לא יודע מה היא האופציה הכי טובה לחיבור 4 מסכים, חשבתי על 2 כרטיסי מסך בRAID... אבל אני כבר לא מתמצא בכל הדקויות כל כך תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנטית במדעי המחשב וכן לעריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio - לימודים, photoshop - תדיר, lightroom - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך samsung 931bf -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המטרות: לימודים, עבודה, סרטים, גלישה באינטרנט. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10460&perur=2&t=1&c=441 תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.