עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מעוניין ברכישת מחשב נייד לחייל משוחרר, ישמש בעיקר לצפיה בסרטים, סדרות וגלישה באינטרנט. אין צורך בDVD אך יש צורך בחיבור לטלוויזיה (HDMI מסך 40') הניידות לא כ"כ חשובה ולכן חשבתי על מחשב 15' קישוריות WIFI (כמובן) ובלוטות'. המחשב יקנה בארץ, האם יש חנויות מועדפות? המחיר צריך לכלול מערכת הפעלה. תקציב עד 2500 ש"ח (עדיף לחסוך כמה שיותר). חשבתי על המחשב הזה, או משהו בסגנון http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=VOSTRO1540&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  2. תקציב 3700 מטרות המחשב:בעיקרון אני רוצה מחשב שיהיה לי ללימודים אני מתחיל ללמוד כנראה השנה,יש אפשרות שתחום הלימוד יהיה קשור במחשבים אם זה רלוונטי. חשוב לי מאוד שהמחשב יוכל להריץ סרטים וגם שהמעבד יהיה בעל יכולות לא רעות כדי לעשות כל מיני שימושים בתיכנות. יהיה נחמד אם גם הוא יוכל להריץ משחקים ברמה סבירה+- * גודל המסך?14-15 * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?עדיף שיספיק ליותר מ3 אבל זה ממש לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)לא * בלוטות?עדיף שכן * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB * כונן CD/DVD? צורב?כן וכן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה אבל מומלץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  3. אהלן יש לי כרגע נטבוק שאני די אוהב, סמסונג NC10, אבל הוא כבר מתחיל להזדקן ולהיות איטי ועכשיו גם הסוללה די מתה ולא נטענת יותר. אני שוקל לשדרג למשהו קצת יותר נחמד ומהיר. בעקרון השימושים הם אינטרנט, סרטים (מקס' 720P) אז HDMI יהיה אחלה (כרגע יש לי רק VGA), ומשחק מזדמן פעם ב. למען האמת הסמסונג הזקן שלי באמת אחלה אבל קצת קשה לו עם פלאש ומולטיטאסקינג ואין HDMI... וכאמור הסוללה מתה אז זה התמריץ שלי לשדרג, זה לא שאני חייב חייב מחשב חדש וזה למה התקציב גם נמוך... המחשב צריך להיות קטן ולא כבד כי אני מטייל איתו בעולם בדר"כ. אין צורך בכונן DVD. אין צורך במע' הפעלה. HDD גדול דרוש (500+) מקלדת נוחה (אני מאוד אוהב את הסידור של הסאמסונג שלי שמעל מקשי החצים יש PGUP\DN) מסך גדול יותר מ 10" ז…

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by nirc89,

שלום אנשים, אני מעוניין ברכישת לפטופ מטרות: #אידיאלי לשימושים סטודנטיאליים (אופיס, גלישה מרובת-טאבים, שקט) # יכולת הרצה וחיבור לטלויזיה של סרטי HD 1080P # יכולת להריץ חלק משחקים כמו FM,PES דרישות: # מסך 12''-14'', עדיפות למאט אבל לא קריטי (מקסימום מגן מסך מאט יפתור את הבעיה במקרה של מבריק) # דק, שקט וקל (כ1.5 ק"ג +-) # מעבד כפול-ליבה, עדיפות לאינטל # סוללה 6 תאים לפחות # לא מתחמם יחסית # יציאת HDMI חובה # 2GB זכרון # כרטיס גרפי geforce/radeon # כונן אופטי לא חובה # תקציב כ2,000 ש"ח אשמח לשמוע הצעות. יש מחשב אחד- Asus Eee PC 1201N, נראה כי עומד יופי בסטנדרטים שלי. חבל רק שמספקים איתו שנה אחריות. נראה לכם כדאי? אשמח לשמוע רשמים ממי שמחזיק בו. http://www.zol4u.co.il/Product.…

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by LazyNinja,

אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח (כמובן רצוי כמה שפחות). המחשב ישמש לפיתוח, אינטרנט, וחשוב לי שיעבוד חלק לחלוטין באלו. כמו-כן, אני אשתמש בו קצת לגיימינג. אין לי דרישות גרפיקה ככה שבסדר מבחינתי שהכל יהיה על ההגדרות הכי נמוכות. חשוב לי שיריץ את The Old Republic בצורה *חלקה* לחלוטין (גם אם על ההגדרות הכי נמוכות), וזה יהיה אחלה אם הוא יוכל להריץ גם משחקים אחרים (דאוס אקס, מאס אפקט 3 ..) על מינימום, אבל אני לא מצפה שיהיו חלקים מדי. לא יודע אם זה משנה - אבל הכוונה היא בעיקר לחבר את המחשב כ"נייח" בכל מיני מקומות - כלומר למסך, עכבר ומקלדת חיצוניים. אשמח לשמוע הצעות, ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  6. שלום רב אני סטודנט - שימושי מחשב גלישה, אופיסס , קצת תכנות , ביבי נתונים , לא גיימינג תקציב עד 4 K מתלבט מאוד בין 2 הדגמים הנ"ל Lenovo ThinkPad Edge E420 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10239 Dell Vostro 3450 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3450-2430m.htm על ה v131 ויתרתי כי הוא קטן לי מידי חשוב לי שהמסך יהיה מט והגעתי למסקנה שאני רוצה '14. כמו כן לגבי אורך סוללה יהיה נחמד אם יחזיק כ 3-4 שעות ( אם לא יותר כמובן אבל צריך להיות ריאלים ) הלנובו אומנם i3 אבל יש לו 6GB האם זה שהוא i3 זה קריטי לעומת ה i5 של הווסטרו? כמו כן האם יש חשיבות לכך שמחשב מגיע עם/ בלי מערכת הפעלה מהיצרן ( אם אני קונה גם מע הפעלה מהחנות א…

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  7. היי, מחפש מחשב ממש מתנייד, מתכנן לעבוד עליו בפוטושופ, ווגאס וכד' ואקסס. - מסך מאט 14 אינץ FHD או לפחות +HD, - מקלדת מוארת (חשוב מאוד) העדפות ל-DELL XPS 14Z 2640m או Dell Latitude E6420. או נייד מחברה שיש לה אחריות מכובדת ל-3 שנים.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  8. שלום, מבקש עזרה במפרט למחשב לגיימר עם סדר גודל של עלות של 7000 ש"ח. מצ"ב ההגדרות : מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח, גמיש, אם אפשר לחסוך זה נחמד לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ובמיוחד FPS כמו BF3 אך גם RPG כמו SKYRIM רזולוציה של 1280 * 1024 תספיק(מסך 19 או 21 אינץ מלבני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ציוד היקפי כרגע לא נדרש, האם יש מסך 21" מלבניים? 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? המחשב לא אמור להיות אולטרה שקט(אך גם לא טרקטור), כך שאין מה להשקיע לדעתי בקירור. גם מארז מיוחד שאיננו במלאי של חנות מחשבים רגילה מיותר, לדעתי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. יש ברשותי מחשב נייד של LENOVO בן שנתיים, אני מדליק את המחשב לפעמים האורות נשארים ואני לא רואה כלום על המסך ולפעמים המחשב נדלק ואני לא רואה כלום על המסך ומתכבה לבד לאחר מספר שניות, ניסיתי לחבר למסך חיצוני ועדין אין תצוגה ניתקתי את הדיסק קשיח, את הכונן דיסקים, את הכרטיס רשת האלחוטי, את הבטריה ושום דבר לא עובד הוצאתי את הזיכרון ושמתי כרטיס זיכרון אחר במקומו הוא נדלק למספר שניות הראה לי LENOVO על המסך ונכבה ומאז חזר לבעיה הקודמת שלו(בדקתי את הזיכרון שלו על מחשב נייד אחר שלי ובמחשב נייד האחר הוא עובד בלי בעיות), יכול להיות שזאת הבטריה שמולחמת ללוח אם? ואם לא מה יכולה להיות הבעיה, תודה מראש

• 3 תגובות
    • 6.7k צפיות
  10. לאחרונה יצאו לשוק מחשבים ניידים "אולטרה בוק" בעלי מעבדי SB מסדרת ULV שצורכת פחות חשמל. לדוג' ב-i5 17W במקום 35W במעבדים הישנים יותר. רציתי לדעת האם המעבדים הללו מתאימים רק למחשבי אולטרה בוק, והאם ניתן למצוא אותם במחשבים ניידים סטנדרטיים? האם חוץ מעניין ההספק יש הבדל נוסף בינהם? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  11. צריך מפרט למחשב גיימינג חזק שיריץ משחקים כמו: CoD Portal Half Life GTA IV Mass Effect Halo 2 Skyrim ועוד..... ישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים, ואולי קצת פוטושופ CS5. רצוי שקט (אך זה לא קריטי) מסך טוב יש לחרוג קלות מהתקציב שהוא 3500 ש"ח אני לא ממש מבין במחשבים ואני חדש ב-HW אז סלחו לי אם אני לא מפרט מספיק. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  12. Started by ILobeIL,

היי אני כמעט סגור על רוב הרכיבים שאני אספק למחשב החדש אבל מבקש חווד. מסך:2412M DELL - האם לא תיווצר לי בעית מתיחת תמונת המשחקים (המסך הזה הוא 16:10)? מעבד: intel i5 2500k לוח אם: אין לי מושג. כדאי להשקיע יותר מ- 500 שקלים? כ. מסך: מתלבט בין RADEAON 6950 gb לבין NVIDIA 560 (יש העדפה לחברה המייצרת?) זיכרונות: מתלבט אם להכניס יותר מ 4 GB? שוב אין לי מושג איזו חברה כדאי. קירור: כדאי להכניס למעבד מאורר לא? וגם מסך גם צריך? הארד דיסק וכונן אופטי יש לי ממחשב ישן (5 שנים). נראה לכם זה יעשה בעיות? עם מארז וספק אני צריך עזרה חברים... בנוסף האם לדעתכם כדאי לי לקנות את המחשב ב- 200 שקלים יותר זול אבל לנסוע רחוק? תודההה.

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by Filt,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין דוגמאות, מכוון גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Orans01,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 4.6K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD , Crysis, Battlefiled 3 , Medal of honor וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 INCH לא יודע כמה הרזולציה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by moshe191,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF 3,SR 3,ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080(המסך:BenQ2410HD) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 32 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. Started by j,

. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אם ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לקולנוע ביתי + מוזיקה - פורמטי אודיו חדשים, סרטי תלת מימד וכו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בלי משחקים בכלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by oranet,

התחלתי לבנות מפרט באחת מחניות האינטרנט והחלטתי על מעבד I7 3960X לוח אם של אסוס Rampage IV Extreme s2011 ו4X8 זכרונות של Corsair Vengeance Quad Channel וכרטיס GTX580 של אסוס יש לי כבר את הדיסקים הקשיחים רציתי לדעת איזה מארז וספק כדאי לי לקחת אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק חזק מדי תודה רבה

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום למכובדים, פוסט ראשון באתר.. קיבלתי המלצה למחשב עבור יישומי סרטוט וגרפיקה התוכנות : autocad,photoshop,microstation,rhinoceros,revit,autodesk design,ecotect,solidworks,adobe flash,autodesk 3d max ועוד כמה אבל נראה לי שהרעיון ברור.... מבצע רינדורים, עריכת סרטים וכל מה שעולה לכם בראש (במסגרת עבודה עם התוכנות...) המפרט : intel i7 2600 3.4 ghz,s1155,8mb,gpu core,tray arctic freezer 13 asus p8z68-v le ddr3 1600 ddr3 1600 4x4 corsair vengeance lp blue dual channel cl9-9-9-24 wd caviar black 2tb 7200rpm 64mb sata 3 ocz vertex 3 2.5'' 240gb ssf sata3 pny quadro 2000 1gb gddr5 dx11 צורב DVD סמסונג thermaltake spacecraft vh-i middle tower corsair tx650m 650W modular active pfc …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, מה דעתכם על המפרט המופיע בדיל הבא עבור שימוש משרדי בסיסי? http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=1801 המפרט כולל: Windows 7 Home Premium Intel E6600 זיכרון קינגסטון 2GB DDR3 1333MHz לוח אם עם ציפסט G41 דיסק קשיח 320GB 1300 ש"ח. יש פה באמת דיל או שכדאי ללכת על משהו מהמפרטים באתר?

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  20. שלום. יש לי מיני לפטופ שמותקן בו ווינדוס 7 סטרטר. כרגע אין לי אפשרות לעשות הרחבת ממסך(לחיבור מקרן או מסך..יש רק אפשרויות של שכפול מסך..או להפעיל רק במקרן). רציתי לשאול מה אפשר לעשות ואיך אפשר לסדר את האופציה הזאת(שמעתי ממשהו שבווינדוס 7 סטרטר אין אפשרות כזאת אבל רציתי לשאול אם משהו מכיר דרך בכל זאת). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by wombat,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב - ככל הנראה מבוסס core i5. ברשותי מחשב ישן, בן 6~ שנים בערך ומחשב קצת חדש יותר בן 3~ שנים. רכיבים מעניינים במחשב הישן: ספק כוח Enermax Liberty 400W דיסק קשיח WD6400AAKS-22A7B2 (אם אני לא טועה הוא SATA 2 ו- 7400RPM) מארז די גדול ומרווח(לא זוכר את הפרטים המלאים) מחשב חדש יותר(מעבד AMD Phenom II X4 940 3GHz): כרטיס מסך Radeon HD4850 ספק כוח Silver Power 650W חשבתי לנתק את הכרטיס מסך והספק כוח מהמחשב החדש יותר ובמקום לשים את הספק כוח מהמחשב הישן(את ה 400W), ואת הספק 650W לקחת לטובת המחשב שאני מתכנן לקנות. בנוסף חשבתי להשתמש בהרד דיסק הישן במחשב שאני עתיד לקנות, הוא די ישן אבל עובד בסדר. שאלותי, זה בכלל אפשרי לעשות מה שאני מתכנן עם ה…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני רוצה משהו טוב ואיכותי עם חלקים חזקים מאוד שיהיו וישמשו במיוחד בשביל גיימינג אני לא רוצה ציוד היקפי,כי יש לי עכבר מקלדת ורמקולים. תציעו בבקשה מפרטים חזקים בשביל גיימינג.

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  23. Started by aaaaa,

אהלן, לאחר הרבה מאוד מחשבה לגבי איזה לפטופ ארכוש הגעתי למסקנה כי הדגם Dell Vostro 3550 הוא האופטימלי עבורי לפני שאני קונה יש לי מספר שאלות - 1. במידה ואני קונה את המחשב עם הזיכרון הסטנדרטי (4 ג'יגה) ובהמשך רוצה להוסיף 2 ג'יגה נוספים, יש סלוטים פנויים או שאצטרך להחליף את הכרטיס הנוכחי באחד חדש? 2. מה הביצועים של כרטיס המסך המובנה (Intel GMA HD)? צפייה בHD אני יודע שהוא זורם, בעיקרון אני מתכנן לערוך תמונות שאני מצלם ולעיתים גם וידאו, השאלה כמה חלש הוא או שכדאי כבר ללכת על הכרטיס מסך AMD Radeon HD 6630M וזהו תודה!

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  24. http://imageshack.us/f/685/45783547.png/

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  25. Started by mrraz,

דק וקל שיזכיר את אפל מקבוק מסך בסביבות 14 אינטש תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים