עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by CAtlats,

שלום, אני פרילנסר המפתח תוכנה בסביבות Windows ו-Unix בעיקר ב-C++ ו-Java. חוץ מזה אני מתחיל לפתח גם עבור אייפון. כללית, מדובר על מחשב שיריץ Windows 7 64bit במערכת הראשית ועליו יופעלו עוד 4 מכונות וירטואליות - Windows XP 32bit, Ubuntu Linux 64bit, Ubuntu Linux 32 ו-Apple snow leopard. סביבות הפיתוח - Visual studio ו-Eclipse בסביבות Windows, בסביבת ה-Linux יהיה Eclipse ובסביבת המק יהיה XCode. הדבר החשוב ביותר עבורי הוא ביצועי המחשב - קומפילציות מהירות ככל האפשר, boot מהיר (גם למחשב וגם למכונות הוירטואליות) וכו'. חשוב גם להגיד שביום-יום יהיו פתוחים הרבה tabs של chrome , ובשעות הפנאי אני משחק קצת ב-flight simulators. . מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח, ללא מסך וללא ציוד הקפי. …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by inuse,

תגידו אם אתם מוצאים משהו לשפר \ להוריד , יש דברים שסתם דחפתי בלי לדעת אם צריך כמו מאווררים .. http://www.tms.co.il/preview/spec/j9v46ys7

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם תוספת כספית תוביל רק להבדל קטן בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + אוברקלוקינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים עם DX11: משחקי FPS, היטמן החדש, משחקי MMORPG, כאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח, אולי 2560X1600, אבל אני מוכן להתפשר גם על 1920. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 67 תגובות
    • 5.6k צפיות
  4. Started by Ro-K,

אני כרגע סטודנט ומחפש מחשב נייד קל עם מסך מט, המחשב בעיקר לויזואל סטודיו, סרטים ואינטרנט. זה פחות או יותר הכוון , הבעיה שהמסך כאן לא מט http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=ori54&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he * גודל המסך? 13-14 מאוד חשוב שהמסך יהיה מט * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן ,6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 150 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? asus,dell,hp …

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by ofir1992,

שלום. רציתי לברר אם יש אפשרות לחבר בדרך כלשהי מעבד\כרטיס מסך חיצוני למחשב הנייד. לדוגמה, כרטיס מסך שנועד למחשב נייח, האם יש דרך לחבר אותו למחשב הנייד ללא הלחמה?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by barbone,

ההתלבטות שלי היא: מארז: ANTEC ONE HUNDRED או SHARKON T9 VALUE (רוצה גם שקט וגם יפה וגם שיתאים לATI 6950 2GB) ספק כח: corsair 500w gs או ANTEC VP-550P 550W או ..משהו אחר שתמליצו לי שמתאים לכרטיס מסך (מעבד I5..זיכרון 8GB..לוח H61..) מסך ‏Dell U2312HM UltraSharp With LED IPS 23'' DVI DP האם מתאים למשחקים ? או שכדאי ללכת על ה228C3LSB LED פיליפס המחשב 90% ישמש למשחקים כבדים מאוד (BF3 FAR CRY 3 וכו'...)

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  7. הרבה זמן לא נכנסתי לפורום =] הייתי דווקא פעיל מאוד לפני תחילת הלימודים [משתמש אחר.. לא חשוב...] בקיצור, אני כרגע סטודנט וזקוק למחשב נייד חדש. הישן עדיין עובד אבל הוא דיי שבור. אני לא יודע לשמור כ"כ על הדברים האלה. מטרת המחשב היא בעיקר לאינטרנט מסמכים אבל שיריץ סבבה תוכנות סימולציה ואנליזה. גודל המסך - 14-16 אינץ' משקל - עדיף כמה שיותר קל. [אני כל היום מחוץ לבית עם הלפטופ עלי]. זמן סוללה - לא קריטי אבל נחמד אם יתקרב ל -3.5 שעות לפחות. שתהא יציאה לטלוויזיה. לא חשוב איזו אני אסתדר צורב וכונן דיסקים לא הכרחי אבל אם יש אני לא אתנגד. לא חובה. תוכנות וכאלה [מערכת הפעלה] יש לי בחינם מהאוניברסיטה. העדפות נוספות - מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב שהמחשב יהיה דק וקל [יותר חשוב דק]. בעיה נוס…

8. Started by אור,

אהלן, כמו כל קונה ממוצע אחר בלי הרבה רקע במחשבים, גם אני הלכתי לאיבוד בתוך אוקיינוס האפשרויות אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם מחשב או מפרט ספציפי לצרכים הבאים: 1. עבודה סטודנטיאלית רגילה- כל יישומי האופיס, אינטרנט. צריך הארד דיסק עם נפח מכובד (500GB לפחות) 2. משחקים. אני אמנם לא גיימר, אבל אני כן רוצה מעבד חזק. i5 יעשה את העבודה נראה לי. 3. עריכת תמונות בפוטו-שופ ותוכנות עריכה אחרות. האם בגלל זה אני צריך כרטיס מסך חזק, או שמספיק האינטל הסטנדרטי? 4. רוב המכשירים שאני משתמש בהם היום יש להם usb 3 5. מסך 15.6 חובה. הסתכלתי על הVOSTRO של דל לא מעט, איך הוא? האם יש דגם מומלץ יותר של HP או ASUS? או אולי חברה אחרת?] התקציב שלי הוא בערך 3500 אולי קצת יותר, האם זה ריאלי? תוד…

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by abirdh,

המחשב מכיל: מעבד: אינטל Q6600 מומהר ל3GHz כרטיס מסך: 9800GTX+ לוח אם: של ג'יגהבייט P35C-DS3R זיכרון: 2 כרטיסים של 1ג'יגה 800mhz פעם האחרונה ששידרגתי אותו היה זה כרטיס המסך עכשיו אני די בטוח שתורו של הזיכרון להשתדרג ופה אני פונה לעזרתכם. הלוח אם מגיע עם 2 מקומות נוספים לחיבור DDR3 ואני אשמח להמלצה על זכרונות אפשר גם מאיביי. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום אפשרי בתקציב הנ"ל, עם דגש על מעבד+זכרון פנימי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי (גיימינג, אופיס, סרטים כולל בלו-ריי) ותוכנות הנדסיות כמו מטלב, תוכנות שרטוט ותוכנות אנליזה בסגנון ANSYS וכד', תכנות עצמי והרצה של הדברים האלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB, תכנות עצמי (הרצות כבדות וארוכות) - שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  11. אהלן חברה זהו, הגעתי להחלטה שעליי לרכוש בנוסף לנייח, אחד נייד. בנייחים אני פחות או יותר מבין קצת במפרטים , אך לעולם לא יצא לי להתעסק עם ניידים, כך שאני צריך את עזרתכם. אני סטודנט, והנייד ישמש בעיקר ללימודים,אופיס, אינטרנט, הרבה סרטים , ומידי פעם תיכנות ויישומים כמו פוטושופ וכאלה... אני רוצה שהמחשב יהיה פרקטי, אך עם זאת גם נוח לעבודה. אני מניח שמסך מ-12" עד 14" יתאים כאן. זמן סוללה סביר, כמו כן, יש אפשרות להטעין נייד ברכב ע"י כניסת המצת או משהו בסגנון? בלוטות,DVD לא קריטי, אפשר לוותר. כן מעדיף יציאת HDMI וכונן גדול, 500GB לפחות , משום שהולכים להיכנס בו הרבה סרטים. 720P לפחות. לא צריך מערכת הפעלה , או אחריות בינלאומית. מה שכן, חשוב שהמחשב יעבוד חלק ושוטף, שיריץ 720P בלי להת…

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by corefff,

. מה התקציב המקסימאלי? 4350 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד …

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין ברכישת מחשב נייד לחייל משוחרר, ישמש בעיקר לצפיה בסרטים, סדרות וגלישה באינטרנט. אין צורך בDVD אך יש צורך בחיבור לטלוויזיה (HDMI מסך 40') הניידות לא כ"כ חשובה ולכן חשבתי על מחשב 15' קישוריות WIFI (כמובן) ובלוטות'. המחשב יקנה בארץ, האם יש חנויות מועדפות? המחיר צריך לכלול מערכת הפעלה. תקציב עד 2500 ש"ח (עדיף לחסוך כמה שיותר). חשבתי על המחשב הזה, או משהו בסגנון http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=VOSTRO1540&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  14. תקציב 3700 מטרות המחשב:בעיקרון אני רוצה מחשב שיהיה לי ללימודים אני מתחיל ללמוד כנראה השנה,יש אפשרות שתחום הלימוד יהיה קשור במחשבים אם זה רלוונטי. חשוב לי מאוד שהמחשב יוכל להריץ סרטים וגם שהמעבד יהיה בעל יכולות לא רעות כדי לעשות כל מיני שימושים בתיכנות. יהיה נחמד אם גם הוא יוכל להריץ משחקים ברמה סבירה+- * גודל המסך?14-15 * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?עדיף שיספיק ליותר מ3 אבל זה ממש לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)לא * בלוטות?עדיף שכן * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB * כונן CD/DVD? צורב?כן וכן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה אבל מומלץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  15. אהלן יש לי כרגע נטבוק שאני די אוהב, סמסונג NC10, אבל הוא כבר מתחיל להזדקן ולהיות איטי ועכשיו גם הסוללה די מתה ולא נטענת יותר. אני שוקל לשדרג למשהו קצת יותר נחמד ומהיר. בעקרון השימושים הם אינטרנט, סרטים (מקס' 720P) אז HDMI יהיה אחלה (כרגע יש לי רק VGA), ומשחק מזדמן פעם ב. למען האמת הסמסונג הזקן שלי באמת אחלה אבל קצת קשה לו עם פלאש ומולטיטאסקינג ואין HDMI... וכאמור הסוללה מתה אז זה התמריץ שלי לשדרג, זה לא שאני חייב חייב מחשב חדש וזה למה התקציב גם נמוך... המחשב צריך להיות קטן ולא כבד כי אני מטייל איתו בעולם בדר"כ. אין צורך בכונן DVD. אין צורך במע' הפעלה. HDD גדול דרוש (500+) מקלדת נוחה (אני מאוד אוהב את הסידור של הסאמסונג שלי שמעל מקשי החצים יש PGUP\DN) מסך גדול יותר מ 10" ז…

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by nirc89,

שלום אנשים, אני מעוניין ברכישת לפטופ מטרות: #אידיאלי לשימושים סטודנטיאליים (אופיס, גלישה מרובת-טאבים, שקט) # יכולת הרצה וחיבור לטלויזיה של סרטי HD 1080P # יכולת להריץ חלק משחקים כמו FM,PES דרישות: # מסך 12''-14'', עדיפות למאט אבל לא קריטי (מקסימום מגן מסך מאט יפתור את הבעיה במקרה של מבריק) # דק, שקט וקל (כ1.5 ק"ג +-) # מעבד כפול-ליבה, עדיפות לאינטל # סוללה 6 תאים לפחות # לא מתחמם יחסית # יציאת HDMI חובה # 2GB זכרון # כרטיס גרפי geforce/radeon # כונן אופטי לא חובה # תקציב כ2,000 ש"ח אשמח לשמוע הצעות. יש מחשב אחד- Asus Eee PC 1201N, נראה כי עומד יופי בסטנדרטים שלי. חבל רק שמספקים איתו שנה אחריות. נראה לכם כדאי? אשמח לשמוע רשמים ממי שמחזיק בו. http://www.zol4u.co.il/Product.…

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by LazyNinja,

אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח (כמובן רצוי כמה שפחות). המחשב ישמש לפיתוח, אינטרנט, וחשוב לי שיעבוד חלק לחלוטין באלו. כמו-כן, אני אשתמש בו קצת לגיימינג. אין לי דרישות גרפיקה ככה שבסדר מבחינתי שהכל יהיה על ההגדרות הכי נמוכות. חשוב לי שיריץ את The Old Republic בצורה *חלקה* לחלוטין (גם אם על ההגדרות הכי נמוכות), וזה יהיה אחלה אם הוא יוכל להריץ גם משחקים אחרים (דאוס אקס, מאס אפקט 3 ..) על מינימום, אבל אני לא מצפה שיהיו חלקים מדי. לא יודע אם זה משנה - אבל הכוונה היא בעיקר לחבר את המחשב כ"נייח" בכל מיני מקומות - כלומר למסך, עכבר ומקלדת חיצוניים. אשמח לשמוע הצעות, ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  18. שלום רב אני סטודנט - שימושי מחשב גלישה, אופיסס , קצת תכנות , ביבי נתונים , לא גיימינג תקציב עד 4 K מתלבט מאוד בין 2 הדגמים הנ"ל Lenovo ThinkPad Edge E420 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10239 Dell Vostro 3450 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3450-2430m.htm על ה v131 ויתרתי כי הוא קטן לי מידי חשוב לי שהמסך יהיה מט והגעתי למסקנה שאני רוצה '14. כמו כן לגבי אורך סוללה יהיה נחמד אם יחזיק כ 3-4 שעות ( אם לא יותר כמובן אבל צריך להיות ריאלים ) הלנובו אומנם i3 אבל יש לו 6GB האם זה שהוא i3 זה קריטי לעומת ה i5 של הווסטרו? כמו כן האם יש חשיבות לכך שמחשב מגיע עם/ בלי מערכת הפעלה מהיצרן ( אם אני קונה גם מע הפעלה מהחנות א…

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  19. היי, מחפש מחשב ממש מתנייד, מתכנן לעבוד עליו בפוטושופ, ווגאס וכד' ואקסס. - מסך מאט 14 אינץ FHD או לפחות +HD, - מקלדת מוארת (חשוב מאוד) העדפות ל-DELL XPS 14Z 2640m או Dell Latitude E6420. או נייד מחברה שיש לה אחריות מכובדת ל-3 שנים.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  20. שלום, מבקש עזרה במפרט למחשב לגיימר עם סדר גודל של עלות של 7000 ש"ח. מצ"ב ההגדרות : מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח, גמיש, אם אפשר לחסוך זה נחמד לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ובמיוחד FPS כמו BF3 אך גם RPG כמו SKYRIM רזולוציה של 1280 * 1024 תספיק(מסך 19 או 21 אינץ מלבני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ציוד היקפי כרגע לא נדרש, האם יש מסך 21" מלבניים? 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? המחשב לא אמור להיות אולטרה שקט(אך גם לא טרקטור), כך שאין מה להשקיע לדעתי בקירור. גם מארז מיוחד שאיננו במלאי של חנות מחשבים רגילה מיותר, לדעתי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. יש ברשותי מחשב נייד של LENOVO בן שנתיים, אני מדליק את המחשב לפעמים האורות נשארים ואני לא רואה כלום על המסך ולפעמים המחשב נדלק ואני לא רואה כלום על המסך ומתכבה לבד לאחר מספר שניות, ניסיתי לחבר למסך חיצוני ועדין אין תצוגה ניתקתי את הדיסק קשיח, את הכונן דיסקים, את הכרטיס רשת האלחוטי, את הבטריה ושום דבר לא עובד הוצאתי את הזיכרון ושמתי כרטיס זיכרון אחר במקומו הוא נדלק למספר שניות הראה לי LENOVO על המסך ונכבה ומאז חזר לבעיה הקודמת שלו(בדקתי את הזיכרון שלו על מחשב נייד אחר שלי ובמחשב נייד האחר הוא עובד בלי בעיות), יכול להיות שזאת הבטריה שמולחמת ללוח אם? ואם לא מה יכולה להיות הבעיה, תודה מראש

• 3 תגובות
    • 6.7k צפיות
  22. לאחרונה יצאו לשוק מחשבים ניידים "אולטרה בוק" בעלי מעבדי SB מסדרת ULV שצורכת פחות חשמל. לדוג' ב-i5 17W במקום 35W במעבדים הישנים יותר. רציתי לדעת האם המעבדים הללו מתאימים רק למחשבי אולטרה בוק, והאם ניתן למצוא אותם במחשבים ניידים סטנדרטיים? האם חוץ מעניין ההספק יש הבדל נוסף בינהם? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  23. צריך מפרט למחשב גיימינג חזק שיריץ משחקים כמו: CoD Portal Half Life GTA IV Mass Effect Halo 2 Skyrim ועוד..... ישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים, ואולי קצת פוטושופ CS5. רצוי שקט (אך זה לא קריטי) מסך טוב יש לחרוג קלות מהתקציב שהוא 3500 ש"ח אני לא ממש מבין במחשבים ואני חדש ב-HW אז סלחו לי אם אני לא מפרט מספיק. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  24. Started by ILobeIL,

היי אני כמעט סגור על רוב הרכיבים שאני אספק למחשב החדש אבל מבקש חווד. מסך:2412M DELL - האם לא תיווצר לי בעית מתיחת תמונת המשחקים (המסך הזה הוא 16:10)? מעבד: intel i5 2500k לוח אם: אין לי מושג. כדאי להשקיע יותר מ- 500 שקלים? כ. מסך: מתלבט בין RADEAON 6950 gb לבין NVIDIA 560 (יש העדפה לחברה המייצרת?) זיכרונות: מתלבט אם להכניס יותר מ 4 GB? שוב אין לי מושג איזו חברה כדאי. קירור: כדאי להכניס למעבד מאורר לא? וגם מסך גם צריך? הארד דיסק וכונן אופטי יש לי ממחשב ישן (5 שנים). נראה לכם זה יעשה בעיות? עם מארז וספק אני צריך עזרה חברים... בנוסף האם לדעתכם כדאי לי לקנות את המחשב ב- 200 שקלים יותר זול אבל לנסוע רחוק? תודההה.

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by Filt,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין דוגמאות, מכוון גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.