עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shafel,

שלום לחברי הפורום, אבקש מפרט למחשב קולנוע ביתי שקט מבוסס אינטל. בקשות: 1. 4GB זיכרון 2. דיסק קשיח 2TB 3. יציאת S/PDIF 4. מארז נאה, איכותי וחרישי אין צורך במסך / ציוד הקפי תודה רבה רבה, ליאור

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by Lidor2000,

המפרט הכי חזק שאפשר להוציא בסכום הזה שיפעיל את כל המשחקים החדשים וכו' לא מתוכנן OC בכלל ואין צורך בשום ציוד היקפי רצוי מהחנויות IQPC או KSP

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, מקריאה פה בפורום הבנתי שasus n55sf זה מחשב הגיימינג המועדף בתקציב של +- 5000 ש"ח. חשוב לי שבמחשב יהיה 8GB זיכרון ומצאתי שני דגמים שעונים על הדרישה: 1. עם מעבד I5 http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1854&cPath=375 2. עם מעבד I7 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=13781 המחשב מיועד ברובו למשחקים והשאלה שלי האם שווה להשקיע את ה400 שקל הנוספים האלה במעבד החזק היותר? תודה מראש.

4. Started by ofirlik,

הנה שני מפרטים שקיבלתי מtms וiqpc הם לא כוללים מעבד כי השגתי אותו מראש בזול i7 2700k אז המחיר הכולל של המחשב ללא המעבד הוא 4700-4800 מקסימום. המחשב הוא בשביל להריץ משחקים כמו bf3 באיכות טובה(רזולוציה 1080 על 1920) וגם בשביל משחקים בעתיד,רמת שקט 6-7,אני לא רוצה oc. הנה המפרטים: tms: [table][tr][td]לוח אם[/td][td]Biostar TZ68A+ for socket 1155 Sata 3 + USB 3 - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1[/td][td] ₪314[/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]Lancool Midi Tower PC-K57B Black - יציאה USB3 קידמית בקניית מחשב חדש[/td][td] 1[/td][td] ₪349[/td][/tr][tr][td]ספק כוח[/td][td]FSP Aurum 700W Gold 90+[/td][td] 1[/td][td] ₪613[/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Micron Rendition 4GB DDR3 -1333[/td…

• 39 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. צריך מפרט למשחקים בתקציב של 3000 שקל יש כבר מסך של 26" ולא צריך שום ציוד היקפי. עדיף כמה שיותר שקט. לא צריך שום תוכנות אבל צריך הרכבה. ואני גר בחדרה אז עדיף חנות מהאזור, אין לי העדפה ספציפית תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  6. שלום, אני אקצר.. יש לי מסך 19 של LG המחשב הוא לצורך משחקים + סרטים וכולי. תקציב עד 3500 ש"ח מעבד: [table][tr][td][table][tr][td] Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray לוח אם: Asus P8H67-M LX B3 H67 CHIPSET Socket 1155 זיכרון: Kingston Hyper X Genesis 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz דיסק קשיח: SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש כולל משחק DIRT3 מארז + ספק NZXT M59 + 2x120mm + Cougar RS 550 40A @ 12V עכבר גיימרים GigaByte M6900 Optical 3200DPI הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים …

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by I7210I,

שלום אני מנסה להתקין WINDOWS 7 על מחשב נייד מסוג LG X110 מDOK ואני מקבל במסך שבוחרים את המקום בו אני רוצה להתקין את הWINDOWS (שכרגע אין בו מחיצות והוא לא מוגדר) את השגיאה הבאה X800700170 כשאני רוצה ליצור בעצם שטח להקצאה איך מסדרים שאני יוכל להתקין??? תודה

• 30 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. המפרט כבר נקבע אבל לוח האם אזל מהמלאי. נא ראה הודעה מספר 10. ------- עקב העזרה המעולה שקיבלתי פה לפני כמה חודשים אני חוזר לסיבוב נוסף =] והפעם מחשב לקרוב משפחה. 1. מה התקציב המקסימלי? כ-3500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? צפייה בתכני HD ומשחקים "בינוניים+". במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המחשב מחובר לטלוויזית 37" FHD. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים "בינוניים+"(?), למשל: מייפל סטורי, קאונטר סטרייק ולעיתים אחד מהמשחקים החדשים יותר כגון אססין קריד 709. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיוע…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by AlcaTeL,

http://www.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N55SF/#specifications ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1333MHz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎750GB (SATA) 7200rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' 16:9 Full HD (1920x1080) LED Backlight‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM‎ ‎ Optical Device‎ ‎Super-Multi DVD‎ ‎ Webcam‎ ‎HD Web Camera ‎ ‎ Audio‎ ‎Bundled SonicMaster subwoofer‎ ‎ Built-in Speakers And Microphone‎ ‎ Bang & Olufsen ICEpower®‎ ‎ SonicMaster‎ ‎ Lan‎ ‎10/100/1000 Base T‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes, Built-in Bluetooth™ V3.0+HS ‎ ‎ Wireless‎ ‎Integrated 802.11 b/g/n‎ ‎ External Ports‎ ‎1 x Microphone-in jack‎ ‎ 1 x Headphone-out jack (SPDIF)‎ …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by yan_ymar,

שלום רב, לא מזמן קניתי את הנייד של אסוס n75sf ואני לא מצליח לנעול את מספרי הצד במקלדת, אין לכך שום כפתור, האם זה אפשרי? איך פותרים זאת? (מחשב מעודכן במלואו הכל מהכל)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית וווידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש פרנסה - Premiere, After effectes, Photoshop , illustrator - כל הגרסאות האחרונות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא רלוונטי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by inuse,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר קונטר סטרייק אבל למרות שזה לא משחק שדורש הרבה אני מעוניין להשקיע במחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא יודע 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב נייד חדש עם הפרמטרים הבאים: א. מסך 15.6 אינץ' ב. תמיכה במערכת ההפעלה ווינדוס 7 ג. תמיכה במשחקים כמו FIFA 11 , FIFA 12 , PES 12 מעוניין לקנות את המחשב כאן בארץ לא משנה באיזו חנות. אשמח לשמוע המלצותיכם רונן

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  14. Started by CAtlats,

שלום, אני פרילנסר המפתח תוכנה בסביבות Windows ו-Unix בעיקר ב-C++ ו-Java. חוץ מזה אני מתחיל לפתח גם עבור אייפון. כללית, מדובר על מחשב שיריץ Windows 7 64bit במערכת הראשית ועליו יופעלו עוד 4 מכונות וירטואליות - Windows XP 32bit, Ubuntu Linux 64bit, Ubuntu Linux 32 ו-Apple snow leopard. סביבות הפיתוח - Visual studio ו-Eclipse בסביבות Windows, בסביבת ה-Linux יהיה Eclipse ובסביבת המק יהיה XCode. הדבר החשוב ביותר עבורי הוא ביצועי המחשב - קומפילציות מהירות ככל האפשר, boot מהיר (גם למחשב וגם למכונות הוירטואליות) וכו'. חשוב גם להגיד שביום-יום יהיו פתוחים הרבה tabs של chrome , ובשעות הפנאי אני משחק קצת ב-flight simulators. . מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח, ללא מסך וללא ציוד הקפי. …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by inuse,

תגידו אם אתם מוצאים משהו לשפר \ להוריד , יש דברים שסתם דחפתי בלי לדעת אם צריך כמו מאווררים .. http://www.tms.co.il/preview/spec/j9v46ys7

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם תוספת כספית תוביל רק להבדל קטן בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + אוברקלוקינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים עם DX11: משחקי FPS, היטמן החדש, משחקי MMORPG, כאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח, אולי 2560X1600, אבל אני מוכן להתפשר גם על 1920. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 67 תגובות
    • 5.6k צפיות
  17. Started by Ro-K,

אני כרגע סטודנט ומחפש מחשב נייד קל עם מסך מט, המחשב בעיקר לויזואל סטודיו, סרטים ואינטרנט. זה פחות או יותר הכוון , הבעיה שהמסך כאן לא מט http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=ori54&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he * גודל המסך? 13-14 מאוד חשוב שהמסך יהיה מט * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן ,6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 150 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? asus,dell,hp …

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by ofir1992,

שלום. רציתי לברר אם יש אפשרות לחבר בדרך כלשהי מעבד\כרטיס מסך חיצוני למחשב הנייד. לדוגמה, כרטיס מסך שנועד למחשב נייח, האם יש דרך לחבר אותו למחשב הנייד ללא הלחמה?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by barbone,

ההתלבטות שלי היא: מארז: ANTEC ONE HUNDRED או SHARKON T9 VALUE (רוצה גם שקט וגם יפה וגם שיתאים לATI 6950 2GB) ספק כח: corsair 500w gs או ANTEC VP-550P 550W או ..משהו אחר שתמליצו לי שמתאים לכרטיס מסך (מעבד I5..זיכרון 8GB..לוח H61..) מסך ‏Dell U2312HM UltraSharp With LED IPS 23'' DVI DP האם מתאים למשחקים ? או שכדאי ללכת על ה228C3LSB LED פיליפס המחשב 90% ישמש למשחקים כבדים מאוד (BF3 FAR CRY 3 וכו'...)

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  20. הרבה זמן לא נכנסתי לפורום =] הייתי דווקא פעיל מאוד לפני תחילת הלימודים [משתמש אחר.. לא חשוב...] בקיצור, אני כרגע סטודנט וזקוק למחשב נייד חדש. הישן עדיין עובד אבל הוא דיי שבור. אני לא יודע לשמור כ"כ על הדברים האלה. מטרת המחשב היא בעיקר לאינטרנט מסמכים אבל שיריץ סבבה תוכנות סימולציה ואנליזה. גודל המסך - 14-16 אינץ' משקל - עדיף כמה שיותר קל. [אני כל היום מחוץ לבית עם הלפטופ עלי]. זמן סוללה - לא קריטי אבל נחמד אם יתקרב ל -3.5 שעות לפחות. שתהא יציאה לטלוויזיה. לא חשוב איזו אני אסתדר צורב וכונן דיסקים לא הכרחי אבל אם יש אני לא אתנגד. לא חובה. תוכנות וכאלה [מערכת הפעלה] יש לי בחינם מהאוניברסיטה. העדפות נוספות - מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב שהמחשב יהיה דק וקל [יותר חשוב דק]. בעיה נוס…

21. Started by אור,

אהלן, כמו כל קונה ממוצע אחר בלי הרבה רקע במחשבים, גם אני הלכתי לאיבוד בתוך אוקיינוס האפשרויות אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם מחשב או מפרט ספציפי לצרכים הבאים: 1. עבודה סטודנטיאלית רגילה- כל יישומי האופיס, אינטרנט. צריך הארד דיסק עם נפח מכובד (500GB לפחות) 2. משחקים. אני אמנם לא גיימר, אבל אני כן רוצה מעבד חזק. i5 יעשה את העבודה נראה לי. 3. עריכת תמונות בפוטו-שופ ותוכנות עריכה אחרות. האם בגלל זה אני צריך כרטיס מסך חזק, או שמספיק האינטל הסטנדרטי? 4. רוב המכשירים שאני משתמש בהם היום יש להם usb 3 5. מסך 15.6 חובה. הסתכלתי על הVOSTRO של דל לא מעט, איך הוא? האם יש דגם מומלץ יותר של HP או ASUS? או אולי חברה אחרת?] התקציב שלי הוא בערך 3500 אולי קצת יותר, האם זה ריאלי? תוד…

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  22. Started by abirdh,

המחשב מכיל: מעבד: אינטל Q6600 מומהר ל3GHz כרטיס מסך: 9800GTX+ לוח אם: של ג'יגהבייט P35C-DS3R זיכרון: 2 כרטיסים של 1ג'יגה 800mhz פעם האחרונה ששידרגתי אותו היה זה כרטיס המסך עכשיו אני די בטוח שתורו של הזיכרון להשתדרג ופה אני פונה לעזרתכם. הלוח אם מגיע עם 2 מקומות נוספים לחיבור DDR3 ואני אשמח להמלצה על זכרונות אפשר גם מאיביי. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום אפשרי בתקציב הנ"ל, עם דגש על מעבד+זכרון פנימי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי (גיימינג, אופיס, סרטים כולל בלו-ריי) ותוכנות הנדסיות כמו מטלב, תוכנות שרטוט ותוכנות אנליזה בסגנון ANSYS וכד', תכנות עצמי והרצה של הדברים האלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB, תכנות עצמי (הרצות כבדות וארוכות) - שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  24. אהלן חברה זהו, הגעתי להחלטה שעליי לרכוש בנוסף לנייח, אחד נייד. בנייחים אני פחות או יותר מבין קצת במפרטים , אך לעולם לא יצא לי להתעסק עם ניידים, כך שאני צריך את עזרתכם. אני סטודנט, והנייד ישמש בעיקר ללימודים,אופיס, אינטרנט, הרבה סרטים , ומידי פעם תיכנות ויישומים כמו פוטושופ וכאלה... אני רוצה שהמחשב יהיה פרקטי, אך עם זאת גם נוח לעבודה. אני מניח שמסך מ-12" עד 14" יתאים כאן. זמן סוללה סביר, כמו כן, יש אפשרות להטעין נייד ברכב ע"י כניסת המצת או משהו בסגנון? בלוטות,DVD לא קריטי, אפשר לוותר. כן מעדיף יציאת HDMI וכונן גדול, 500GB לפחות , משום שהולכים להיכנס בו הרבה סרטים. 720P לפחות. לא צריך מערכת הפעלה , או אחריות בינלאומית. מה שכן, חשוב שהמחשב יעבוד חלק ושוטף, שיריץ 720P בלי להת…

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by corefff,

. מה התקציב המקסימאלי? 4350 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד …

• 0 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים