ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
המחשב ירכש ככל הנראה בארץ בגלל שיש חברות כמו DELL שנותנות בחו"ל שנה אחת של אחריות ובארץ 3 בהפרש לא גדול במיוחד. אבל עדיין, אפשרי להביא מחשב מארה"ב אם זה ממש כדאי. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים וקצת עבודה גרפית (מעבד I5 ומעלה עם זיכרון DDR3 רצוי של 8GB) * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? עד 3.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי מאוד שתהיה יציאה לטלויזיה, וגם USB3 לפחות יציאה אחת. כל השאר רגיל ואין צורך בקורא כרטיסים * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 במהירות 7200 * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם המחשב מחו"ל אז כן * …
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן, היו לי כמה ת'רדים בעבר על בקשת מחשב, כול פעם דחיתי את הנושא, עכשיו זה סופי. אני מחפש לקנות מחשב למטרות גימייניג ב4500 ש"ח- הרצת משחקים חדשים על ההגדרות הכי גבוהות (battlefield 3 crysis ועוד חברה שיצאו ויצאו בעתיד...) אני כנראה אקנה מסך חדש של משהו כמו 23 אינץ' אז בבקשה להתייחס לרזולוציה של מסכים כאלה ( אני מניח FHD 1920X1080) אני מתכוון לקנות רק: מעבד,לוח אם,זכרונות, כרטיס מסך,כונן קשיח, וספק כוח. אני לא מוסיף מארז כי אני מעדיף לחסוך ופשוט להתקין הכל למארז midtower שיש לי כרגע. יש לי גם מערכת logitech z5500 כך שחשוב לי שתהיה לי יציאת s/pdif digital. אני גם רוצה שהמחשב יוכל לסחוב כמה שיותר זמן שאפשר כך שOC היא אופציה עתידית. המחשב יקנה מKSP אם זה רלוונט…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישה של ZENBOOK של אסוס, אשמח לשמוע ממי שיש לו את המחשב. המחיר בארץ מטורף, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=806509. לעומת זאת, בארהב: http://www.bhphotovideo.com/c/product/821614-REG/ASUS_UX31E_DH52_UX31E_DH52_13_3_Notebook_Computer.html הפרש גדול מאוד, מה גם ש- B&H עושים משלוחים לארץ, משלוח עם UPS מהדוסים בניו יורק לארץ הקודש יעלה 92$ לפי האתר שלהם. ככה שיוצא 1092$ כולל המשלוח, שהם 4106 ש"ח. למחיר הזה אני צריך להוסיף רק מעמ או גם מכס? מה הנוהל במקרים האלו? אני יודע שעל לפטופים משלמים רק מעמ אבל אף פעם לא הזמנתי לפטופ במשלוח UPS תמיד מישהו הביא לי (קניתי כבר 2 נטבוקים של אסוס מ-B&H). גם אם אני מוסיף 16% מעמ, עדיין החיסכון הוא באיזור ה-7…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , משחקים, תכני HD סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פרו 2012 BATTLEFIELD 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה יותר טוב,לא משמעותי 3. האם יש צורך ב…
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר(Sketchup,Vray,PhotoShop) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא א…
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי לשאול האם ישנה אפשרות לחיבור מפצל אודיו מסוג כזה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10521 למחשב נייד אבל עדיין לשמוע דרך הרמקולים של המחשב....? ורק כאשר אני ארצה אחבר פלט כלשהו למפצל ואשמע דרכו? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בבדיקת הנייד שברשותי: IBM Thinkpad R60E, לפני שאלך לקנות מטען מתאים.. אני לא בטוח שהנייד תקין, אז אם למישהו כאן יש מטען עם הנתונים הבאים: 20V, 4.5 Amper, 90Watt, זה יועיל לי מאוד! אני גר בתל אביב.. בברכה ותודה, ניר
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לשימוש משרדי כללי ושימושי מולטימדיה ביתיים (צפיה בסרטים בעיקר). הוא צריך להיות בעל ניידות גבוהה (כמה שיותר קל יותר טוב), ויתרון גדול לאופציה ל docking station כדי לא להסתבך עם חיבורי הכבלים כל בוקר. * מטרות המחשב - עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך - לפחות 11.6 * משקל רצוי - עד 1.5KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה יתרון ל USB3, ESATA ו HDMI. יתרון גדול ל docking station * בלוטות - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח - 200 GB * כונן CD/DVD? צורב - לא חובה * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא (docking station מחוץ לתקציב) * האם יש לכם העדפה לח…
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
המחשב ישמש כמחשב שולחני+HTPC(כבל לסלון מופרד בקיר) תמיכה בTRUEHD/DTSHD/3D רוצה לשחק משחקים בכיף(לא GAMER) התקציב מאד קצר(עד 3200 בערך) קצת חרגתי, במידה ויש בעיה בתאימות תעדכנו אותי, לקחתי מפרט קיים של KSP ,השתדלתי לא לאבד את ההנחות ושיניתי כמה דברים לא סגור על הספק/מארז/קירור מעבד ( מקווה שהם בסדר ) כי לשדרג אותם יקפיץ לי את המחיר ואז זה יבוא ע"ח כרטיס מסך דגם מחשב: iSB3 מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V LX s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E, DVI, HDM…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים חדשים כמו Call of duty ומשחקים עם אכויות דומות שיוכל לסחוב לי את המשחקים על איכויות גבוהות בצורה טובה ומהירה. אין צורך בציוד הקפי, המסך שלי הוא 24אינץ אם יהיה אפשר לא לחרוג מהתקציב זה יהיה מצויין . שקט המחשב -6 . אין צורך בOC והכי חשוב לי שאני יוכל לסחוב באכויות גבוהות משחקים חדשים גם עוד חצי שנה ויותר (אם זה אפשרי) אין בעיה שתעשו את המפרט בRSM (כמו שאתם נוהגים לעשות) תודה מראש :]
-
- 44 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio מסדי נתונים כשהכל פתוח בו זמנית, רצוי שיהיה הרבה זיכרון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מעט מאוד משחקי FPS לא חייב תמיד על ההגדרות הטובות ביותר אבל רצוי שיחזיק מעמד מספיק זמן, משחקי אסטרטגיה, וDIABLO 3 כשיצא כבר! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים מחפש מחשב טוב ללימודים. למה אני מתכוון בטוב? שהוא לא יגביל אותי בגלישה באינרנט בטאבים מרובים ובמקביל עבודה במס' מסמכים באופיס. בנוסף אני מעוניין לראות סרטים בצורה חלקה גם בחיבור לטלויזיה. בנושא גודל המסך יש לי דילמה שכן שיחקתי ועבדתי קצת עם מחשבים של אנשים בגודל של 15' והיה לי ממש ממש נוח. השאלה היא האם יש הבדל משמעותי בין 15 ל14 מבחינת צריכה סוללה, כי אני רוצה שהסוללה תעבוד איזה 4-5 שעות רצוף בלי למות. אם ניתן יהיה להכניס במסגרת התקציב והדרישות כרטיס מסך שהוא לא מובנה, מבורך. * גודל המסך? לא קטן מ-14. כזה שישתה פחות סוללה. * משקל רצוי? לא רלוונטי, שיהיה נייד יחסית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות. * בלוטות? מומלץ. לא חובה. *…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, האם יש מישהו שניסה משטח של N315? (מוזר שKSP שמו אותו בקטגוריית של משטחי קירור ולא באביזרי מחשבים ניידים) האם אתה מבסוט ממנו והאם פאד שמתקפל מספיק גדול למיקום ושימוש בעכבר? האם הוא נכנס לתיקי נשיאה של מחשבים ניידים של 13" - 15"? נוח איתו לקפוץ למקומות? יש לי תיק נשיאה של TIMBUK2 כזה ורציתי לדעת אם משטח יכנס:
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
תקציב כ 4000 ש"ח חשוב לי שיהיה מעבד חזק,רצויי גם כרטיס מסך HD ,והכי חשוב מחשב אמין,רצויי 3 שנות אחריות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ELDER SCROLL האחרון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 42" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני/גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מבקש לא להתייחס לעניין הכספי זה לא רלוונטי כרגע... המחשבים הניידים הם: Dell xps l502x והשני HP DV-6-6B19EJ המפרט הראשון: מחשב נייד Dell XPS L502x מחשב נייד של חברת Dell מדגם XPS L502x, עם מעבד i7-2720QM, 8GB זיכרון פנימי, דיסק קשיח בנפח 750GB וכרטיס מסך GeForce GT 540M עם 2GB זיכרון ייעודי! מפרט טכני: מעבד: Intel Core i7-2720QM 2.2GHz with Turbo boost 2.0 up to 3.30GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ Full HD Tru-Life רזולוציה: 1920x1080 זיכרון: 8GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 750GB 7200RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 540M 2GB כונן: DVD+/-RW תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים מצלמת אינטרנט 2MP מובנית חיבורים: 3 x USB3.0 …
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג אבל גם סרטים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המטרה להריץ BF3 על מדיום בלי נפילות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוך-בינוני * האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות…
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי 6 וחצי מינימום 5 (לא כולל מסך) 2. שימוש המחשב : בעיקר גיימינג ואחריזה גרפיקה ותכנים בHD (משחקים כמו : battlefield CRYSIS ) גודל מסך 16:9 FULL HD 3. ציוד הקפי : עכבר ורמקולים 4. שלא יהיה רועש מדי אממ נגיד 8 7 5. בלי OC 6. בלי מערכת הפעלה, והרכבה בחנות 7. איזור מגורים : קריית אונו והסביבה (כרגע ראשון לציון) 8. כמה שיותר חיבורי USB (וUSB3) וזיכרון בכונן קשיח משו כמו 1T 9. אולי יהיה שדרוג עתידי מקווה שלא החסרתי כלום
-
- 12 תגובות
- 945 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA,COD MW3,PES2012,BF3 ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב מסדרת dv6700, זכרון נפח: 3072MB הרכב: (3072MB (1024MB X1 + 2048MB X 1 מהירות: 667MHz סוג זכרון: DDR 2 השאלה... האם אני יכול לשים DDR 3 ומה ההבדל? אשמח אם תציעו לי מה לקנות, תודה מראש! עריכה: האם אני יכול להוסיף זכרון Kingston נפח 4096MB תדר 1333MHz ולהשאיר את הסטיק של ה2 שהוא כאמור DDR2 667Mhz? או שעדיף להחליף הכל אם כבר...
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקצת עזרה בנושא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לבית, בעיקר גלישה וסרטים, מידי פעם משחק או שתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? פירוט למטה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, אבל כמה שיותר שקט יותר טוב (עדיפות לביצועים). 6. האם מתוכנן א…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות מחשב גיימינג חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? HIGH 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלי מסך בלי ציוד הקפי אם אפשר שני מפרטים אחד כולל מארז ואחד לא (יכול להיות שיש איזה מארז אחר שישימו בו ) המחשב אמור להיות מחשב גיימינג אז צריך מקסימום ביצועים ביחס למחיר 1680 x 1050 המחשב אמור להספיק ל שנה שנה וחצי של המשחקים החדשים שיצאו אני יודע שהתקציב גבולי מאוד . . . המטרה היא לעשות אותו טוב ככל האפשר תודה
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שבוע טוב לכל חברי הפורום תראו אני לא יודע אם זה המקום אבל ממה שבדקתי כאן הכי מתאים לבקש עזרה בשדרוג ועצות בנושא המפרט שלי. לא ראיתי שיש טופס שקשור לזה לכן אני רושם עצמאי. השימושים שלי במחשב הם גיימינג כבד ולאחרונה חזרתי להתעניין ב OC והלוח והמעבד שלי לא ממש מתאימים לזה. עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי לשדרג אותם או לא?...אם כן אז מה יענה לי על הצרכים שהם כמו שציינתי גיימינג כבד ו OC. המפרט הנוכחי שלי: i5 760 2.8MHZ gigabyte GA P55A UD3 Corsair 16Gb Kit (4G X4) CML16GX3M4A1600C9B CL-9-9-9-24 samsung F3 1TB X2 WD 250 SSD Corsair Force 3 GT 60GB radeon 6950 2GB פתוח ל 6970 כרטיס פיזיקה 460GTX 1GB ספק אנימרקס 620W קולר מאסטר 830 (מארז) מסך אסוס 24 LED 2MS זה המפרט שלי כרגע עכשי…
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-