עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by epichorus,

אשמח לחוות דעת על המפרט שהרכבתי במיוחד על הספק והאם הוא מספיק חזק והאם יש צורך בקירור/אוורור נוסף המחשב יהיה בסלון כך שמתבקש שהמחשב יהיה שקט (אין צורך בדממת אלחוט אבל גם שלא ירעיש מדי) וגם שהמארז יהיה micro atx כמו כן אני מעוניין במעבד haswell של אינטל למפרט אוסיף מהמחשב הקודם את כרטיס המסך gts450, שני כוננים קשיחים פנימיים ושלושה חיצוניים. שימושים: ניגון bluray ו FULLHD, גיימינג קל עד בינוני, עיבוד גרפי קל (לייטרום) להלן המפרט שהורכב באתר של KSP : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel 930 ש"ח - מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4430 Haswell 3.0Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box 365 ש"ח -לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81M-PLUS LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by -Arcanide,

אני רוצה לקנות מן שרת כזה לחדר שלי שכל המוסיקה, סרטים וכו יהיו מחוברים לרסיבר ולטלוויזיה לשמיעה באיכות מעולה. שיתחבר לטלוויזיה בחדר, ושיתחבר לרשת הביתית ושממנו האימיול יהיה מחובר כל הזמן ומשם נוריד דברים וכו... אני מאמין שהבנתם מה אני רוצה מצאתי את זה ברשת, במחיר סביר מאוד, ורציתי לשאול אתכם איך זה והאם זה יענה לדרישותי ויספר אותי, כי אני לא צריך משהו מיוחד, ממש לא. http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=664 תודה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מחפש מחשב נייד שמצד אחד יש לו ביצועים ממש טובים ומצד שני חיי הסוללה שלו יהיו ממש טובים. אני הרבה בנסיעות ומחוץ לבית ואני בדרך כלל מקודד עליו, מריץ דברים כבדים או גולש באינטרנט (וכשאני צריך לגלוש באינטרנט בשימוש שלי איתו אני צריך לפתוח ממש הרבה כרטיסיות). לכן חשוב לי שלמחשב יהיה i7 ולפחות 16 RAM . לא אכפת לי לגביי הכרטיס מסך שלו אבל אני ממש אשמח אם יהיה זיכרון של 500 SSD. אני מעדיף שהוא יהיה עם חברה טובה (כמו דל שיש להם אחלה אחריות) ושהמסך יהיה לפחות 15.6 אינץ'. התקציב שלי הוא פחות או יותר 4500 והדגם הכי מתאים שמצאתי הוא DELL Latitude אבל הוא חרג טיפה מהתקציב. עד כה שאלתי בכמה פורומים וחברים אבל אף אחד לא הצליח לעזור לי לכן החלטתי לשאול פה מתוך תקווה שהקוראים פה יותר …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by natan805,

שימושים: 1}חשוב לי לציין שהמחשב יקבל חיבור hdmi . 2}עדיפות למשחקים וקצת לתוכנות . 3}סוללה חזקה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by nir_peri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (חייל) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 250 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?המון סרטים באיכות full HD וגם אינטרנט בעיקר, גם עבודה משרדית, חשוב מאוד שזה יהיה מחשב אמין שיחזיק לי כמה שנים טובות (עד האוניברסיטה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by orio2,

שלום, אני מחפש בשביל אשתי מחשב שולחני קטן, עדיפות למשהו בסגנון מק מיני. השימושים העקריים הם אינטרנט, אופיס וסרטים ופעם במלא זמן, אולי, עריכת קליפים. הרעיון לקנות מחשב שיהיה חזק יחסית וישמש אותה להרבה זמן (היא סטודנטית). בחיפושים באינטרנט, לא מצאתי הרבה אפשרויות מספיק חזקות פרט למק וגם הבנתי שיש למחשבים כאלה נטייה להתחמם. יש למישהו הצעות? לא צריך שייבוא עם ווינדוס, גם ככה מגיע לה בחינם תודה לכולם

7. ללא מסך וללא מארז רוצה לוח אם SLI להרכיב עליו שני כ.מסך מחכה להצעות תודה

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אסוס מייצרת נייד חדש שימשיך את יעודו של ה N81VP מחשב 14 אינץ לגיימרים המחשב נקרא N82(הבנתם שהוא המשך לN81 או לא??) והנה המפרט שלו Processor: Intel Core i3 & i5 Chipset: Mobile Intel HM55 Memory: DDR3 1066 MHz. up to 8GB Display: 14.0 HD LED Backlit LCD (1366 * 768) Video graphics: NVIDIA GeForce GT 335M with 1G VRAM & Intel GMA HD (Switchable graphics) Hard Drive: SATA HDD up to 640 GB (up to 7200rpm) Optical Drive: DVD Super-Multi, Blu-Ray Combo Dimension & Weight: 345x 243 x 33-35mm, 2.3kg (with 8 cell battery) והוא יכלול גם יציאה של USB 3.0 החדש שמהיר פי 10 USB 2.0 מה דעתכם על הנייד הזה ?!? תאריך יציאה משוער סוף פברואר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Paranoid,

שינתי את המעבד ואת הלוח אם מהמפרט של אתמול בלילה בעקבות כך שהמליצו לי לקחת QUAD. המחשב הוא למטרות משחקים וOC. אם יש לכם המלצות לשיפור המפרט הזה, אנא האירו את עיני. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1560 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6 ¤1171 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39216 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤433 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤766 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBHK כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1761 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 צורב Pioneer DVR-112D X18 DVD ¤172 http://skypc.co.il/produ…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מה אתם אומרים אנשים ??? בהנחה שעוד יכולים לרדת עוד המחירים, בכל מקרה זה המפרט פחות או יותר. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX מחיר: ₪1585 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R מחיר: ₪912 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ₪2097 דיסק קשיח: WD 320GB 8MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD3200YS מחיר: ₪541 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL מחיר: ₪211 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz DUAL CHANNEL KIT מחיר: ₪517 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מחיר: ₪41 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU מחיר: ₪414 מקלדת:…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מה המצב...רוצה לקנות 2 מחשבים אחד למשרד ואחד לבית...שיהיה אותו מפרט כי השימושים יהיו דומים... אחד בבית כנראה WIN 7 והשני במשרד WIN XP... תקציב של 2000 שקל ככה אבל אם חריגה של 200 שקל תשפר משמעותית את העניין אז אפשר לחרוג קצת... לא מתכנן OC, לא צריך שום ציוד היקפי... מעניין אותי על איזה מעבד צריך ללכת והאם עדיף ללכת על DDR3... אין צורך בכרטיס מסך... עדיפות למפרט שקט כמובן... תודה רבה

12. Started by ido95,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי עזרה מכם המומחים. תקציב תקציב: 3500 ש"ח חריגה מקסימלית מהתקציב: עד 500 ש"ח. אם אפשר אז כמובן כמה שפחות. שימושים המחשב יאלץ להריץ משחקים הדורשים מפרט חזק במחשב יותקן Windows 7 64 BIT ללא ציוד הקפי כפי הנראה הצורב יועבר מהמחשב הישן. למחשב יחוברו שני מסכים רצוי כי המפרט יורכב בחנויות הצפון וחשוב כי החנות תרכיב את המחשב. אם יש פרטים נוספים חשובים אותם לא ציינתי, הגיבו ואשמח להוסיפם. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים (באטלפילד 3, קרייסיס 2 וכו) , צפיה בסרטים (HD) * גודל המסך? 14 - 15.6 * משקל רצוי? 2 - 3.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ככל שיותר יותר טוב (עדיפות לאפשרות להחליף סוללה לסוג גדול יותר כמו 9 תאים וכו') * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI - ESATA חיבורי אוזניות + רמקולים סבירים בלוטות? נניח.. גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 ג'יגה (חשוב שיהיה אפשר לשדרג) כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL - HP - APPLE - ASUS - עוד הצעות יתקבלו בברכה מחפש…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by xDa,

http://startpc.co.il/index.php/component/k2/item/22-supreme-6 נחשב טוב? כדאי לקחת את השידרוג ב- 180 ש"ח? יש משהו יותר טוב מזה,באותו מחיר? (אפילו פחות).. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום. יש לי מיני לפטופ שמותקן בו ווינדוס 7 סטרטר. כרגע אין לי אפשרות לעשות הרחבת ממסך(לחיבור מקרן או מסך..יש רק אפשרויות של שכפול מסך..או להפעיל רק במקרן). רציתי לשאול מה אפשר לעשות ואיך אפשר לסדר את האופציה הזאת(שמעתי ממשהו שבווינדוס 7 סטרטר אין אפשרות כזאת אבל רציתי לשאול אם משהו מכיר דרך בכל זאת). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by adirmor455,

אהלן כולם אני צריך רשימת יבואנים של מחשבים זולים מאוד למטרת "לקנות ולמכור" באיזור : ת"א תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום אני יודע שהטווח רחב אני צריך לארגן המלצות לרכישת מחשב נייד לבוס , הדרישות הן מסך גדול וזמן בטריה ארוך ... כן אני יודע שזה כללי והכל אבל הוא הבוס וזה מה שהוא מחפש הטווח מחירים הרחב זה כי הוא רוצה לבחון את האופציות ולהחליט לבד. השימושים העיקריים זה אינטרנט והעברת פרזנטציות . על המחשב להיות מהיר אמין , עם מסך גדול ושלא יתחמם בעבודה ממושכת. אני איש של PC אז התחום הזה קצת מסתורי מבחינתי אשמח להצעות למחשבים טובים כדי שהבוס יהיה שמח שאני מוצא לו דברים (:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18705&cf=zap http://www.cdsoft.co.il/products/188031 עזבו את גודל המסך ואת אר דיסק אני מדבר על ביצועי משחקים בעיקר ועל עומס עבודות

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן חבר'ה, כבר כמה שנים טובות שלא התעסקתי בחומרה ואני בקושי מעודכן במצב השוק כיום ואפילו מפרט לעצמי אני לא יודע להרכיב, אז החלטתי לפנות אליכם אני זקוק למחשב משרדי שיהיה מסוגל להריץ במקביל הרבה אפלקציות כבדות (Visual Studio, VMWare Workstation וכו'). הסכום הוא עד 3500 ש"ח, אבל אם זה ממש קריטי אפשר לחרוג באיזה 200 שקל יותר (ואם אפילו ניתן לחסוך אז מה טוב ;D). אין צורך בציוד היקפי כמו מקלדת ומסך אלא רק את המחשב עצמו (כולל מארז, צורב, ספק וכו') ואין תכנון ל OC עתידי. אני לא גיימר בכלל, אבל מעדיף שיהיה לי כרטיס מסך נורמלי שלא OnBoard (אני לא מעודכן בכרטיסי מסך בכלל, מבקש את הכרטיס הכי פשוט למישהו שהוא לא גיימר). רזולוציית מסך - 1680X1050. שקט של המחשב? בין 1-10, נגיד 6.…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Liel.Halali,

Intel® Core i5-3570 CPU @ 3.40GHz לוח אם: asus P8Z77-V LE PLUS זיכרון RAM Kingston 4096Bit x2 DDR3 דיסק קשיח WD 500Gbit blue כ.מסך on bord

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by baruchnoler,

שלום לכולם!! הייתי רוצה להפוך את המחשב הישן שלי למחשב שיוכל להריץ משחקים. כרגע המפרט שלי הוא: לוח אם: M810D מעבד: AMD DURON 1300 MHZ כ. מסך: מובנה בלוח האם זכרון: 2 כרטיסי DDR 256MB דיסק קשיח: 80GB 7200 ATA 133 8M מארז: ATX P4 + 2 FANS את שאר הרכיבים לא כתבתי כי נראה לי שזה פחות רלוונטי...אבל אם צריך עוד מידע תשאלו. יש גם ספק כח. חשבתי להחליף את המעבד, לוח האם, הזכרון, וכמובן לקנות כרטיס מסך. האם כדאי להחליף רק את הרכיבים האלה? האם אפשר להחליף למערכת מבוססת INTEL והאם זה כדאי? התקציב הוא סביבות ה2500 ש"ח תודה!

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by noodle,

שלום רב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטי FHD, משחק football manager, גלישה ברשת, וקריאת מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD כנראה -צריך לרכוש גם מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי AAA כגון The Witcher 3, GTA V, Assassin's Creed וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080P, אולי בעוד שנה-שנתיים 4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yonathanxp,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בתקציב של עד 4000 שח" אשמח אם תכתבו לי מפרט דרך KSP או חנות אחרת בב"ש תודה מראש לכולם...!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לילה טוב =) אני צריך בבקשה מפרט למחשב לשימוש בסיסי של אינטרנט אופיס משחקי אינטרנט (און ליין - פייסבוק וכאלה) התקציב המקסימלי הוא 3K אבל אם יש 2500 אז עדיף. ללא ציוד היקפי וללא מסך. עדיף שיהיה שקט, ללא OC, כולל מערכת הפעלה וכולל הרכבה. אם אפשר מפרט מKSP באזור ראשון/ת"א. מה שחשוב שהמחשב יהיה מהיר ממש, ושלא יהיה מחשב לשנה- שנתיים. תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.