עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gabbay,

חג שמח לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שיהיה צקוך לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. HOTS, Battlefield... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. core 2 due E6600 SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ASUS P5B Deluxe WiFi-AP G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 1GB Dual Channel CL 4-4-4-12 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII GAINWARD/LEADTEK 7600GS 256MB (לידטק מגיע עם DDR2 וג'יינוורד עם DDR3) ??? GIGABYTE 3D Aurora 570 SILVER ENERMAX LIBERTY 500W בנוסף לכך אני מוסיף עכבר שאני מתלבט בין RX1000 ,G5 ,G3 שלושתם של לוג'יטק ולבין RAZER COPPERHEAD BLUE (איזה מבין ארבעתם עדיף?) ??? ואני מוסיף מקלדת Logitech Media Keyboard Elite. אני מוסיף גם ראוטר אלחוטי שגם פה אני מתלבט בין שניים: EDIMAX MIMO WIRELESS LAN AP ROUTER BR-6216MG LEVEL ONE MIMO Wireless Broadband Router WBR-5400

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by rotem_o,

אשמח גם להמלצה על מחשב לחבר, התקציב הוא עד 3K - עדיף כמובן כמה שפחות, אך אם זה שווה את ההפרש ניתן למתוח את התקציב גם בכמה מאות בודדות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, אינטרנט, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מסך 15.6, לא קריטי אם מבריק, לא קריטי הרזולוציה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, המחשב יקנה בארה"ב וטווח המחיר הוא עד 5000 שקלים. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (לא חובה), צפיה בסרטים ובעיקר חיבור לסטרימר וHD חיצוני, מולטי טסקינג * גודל המסך? 14 אינצ', מאט (שלא יסתנוור באור) * רזולוציית המסך? מתאר לעצמי ש HD 1366x768 יספיק לעבודה משרדית וצפייה בסרטים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כאמור, רוצה איזשהו דגם של thinkpad או DELL מקביל * משקל רצוי? רצוי כמה שיותר נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ8 שעות עבודה משרדית מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata). המלצתכם תתקבל * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אפ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? גיימינג קל, סרטים, כללי. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FIFA, PES, Watch Dogs 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. מעדיף מקלדת מכנית (סוויץ' חום) ועכבר עם אחיזת Palm. לגבי רמקולים - מעדיף כאלו בסגנון microlab solocX (אם יש לחלקכם ניסיון איתם אשמח אם תציינו) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. ׁ(אם יש לכם ידע בתחום אשמח שתציינו ציוד היקפי, אם לא אז רק מחשב-מסך) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ShayKing,

ברשותי מחשב נייד אסוס ROG G750 JX בן שנה ,יש עדיין אחריות שנתיים איסוף מהבית המפרט שלו זה מסך 17.3 תלת מימד FHD 16 גיגה ראם 2 הארדיסקים 2.5 של 750 ,מיהירות 7200 וכרטיס מסך של GTX770 מה השווי של מחשב כזה בשוק יד 2?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by super4life,

1. 3700 shekel ze ha takziv matrato le mishakim.2 resolution 1920-1080 lo zarih zyud hekefi.3 oc benoni.4 ain zoreh be maarehet hafala.5 hanut skypc,ve ksp.6 kartis masah ati hd 5850 meab de normali.7

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בניתי לעצמי מפרט מהמלצות של חברי הפורום והמלצות של חברים, הנה המפרט מוצג מולכם: לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra nVIDIA nForce4 Socket 939 718 כרטיס מסך: Gainward GeForce 6600 128MB PCI-e 576 מעבד: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1,035 מארז+ספק 420: RAIDMAX Scorpio Deluxe 868 Black 400 Watt 446 עכבר: SILVERLINE OPTICAL MOUSE XT1390 35 מקלדת: BTC 8190A HEBREW Smart Office BLACK 107 זכרונות: PQI 512MB(512x2=1024) DDR400 PC3200 560 הארד דיסק: Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 482 צורב: Sony DWQ30A Dual Layer DVD±R/W/DL/R9 16X BLACK Oem מה דעתכם על המפרט? האם יש צורך להחליף חלקים? האם המפרט יהיה טוב למחשב ביתי ולשחק משחקים לגלוש באינט…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 1. מה התקציב? עד 5000 אפשר חריגה קטנה של עד 300 אם ממש נחוץ 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים בעיקר 3. ללא ציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5.האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אחרי שני מחשבי AMD אני מעדיף באינטל . 6.האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן 7.האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8.האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9.האם חשוב שקט? עד כמה? שלא יהיה יותר מידי רועש 10.האם מתוכנן OC? גבוה 11.במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. יש לי 22" שיפעיל על איכות הכי גבוהה את CRysis , gtaiv I וכו... בנוסף - אם אפשר להמליץ לי על חנות טוב…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אוקי שלום לכולם אני ממש רגע לפני קניית מסך חיצוני 21.5 אינ'ץ למחשב נייד של חברת lenovo דגם g580 אז ככה אני רוצה לשאול אם אצלי במחשב נייד הנוכחי הרוזוליציה הכי גבוהה היא 1366X768 ובמסך שאני קונה הרוזיליצה היא 1920x1080 אז השאלה היא האם אני עלול יהיה להתקל בבעייה כלשהיא כשאני אקנה מסך חיצוני 21.5 אינ'ץ ואחבר למחשב הנייד הנוכחי בחיבור vga כמו תמונה לא על כל האורך המסך או תמונה קטנה או שלא תהיה תמיכה ? או שאין קשר בין הרוזוליציה של המסך שמובנה במחשב נייד לבין מסך החיצוני פשוט חשוב לי לדעת שאני לא הראה את עצמי זרוק עם מסך ואז הכסף ילך לפח כמו שאומרים תודה רבה יש לציין שאני מתכנן לחבר באמצעות כבל vga מהמסך אל היציאה vga שבמחשב נייד תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by KF,

למישהו יש ניסיון עם Probox2 Air Plus ? https://ksp.co.il/item/1140-53989 האם הוא יוכל לענות לי על הדרישות הבאות : *צפייה חלקה בסרטי REMUX 1080P (ניגון דרך USB) *תמיכה בפורמטי אודיו TRUEL HD / DTS / DD = (הסטרימר יחובר ישירות לרסיבר ולא לטלויזיה!!!) *תמיכה בכתוביות בעברית (קובץ הסרט והכתוביות יהיו בעל שם זהה) *ניגון ערוצי טלויזיה = קודי *** בנוסף רציתי לשאול האם ניתן לחבר SSD 256GB חיצוני לסטרימר , רשום שהוא תומך עד 64GB בכרטיס זיכרון/USB.. השאלה אם זה מתייחס גם לSSD חיצוני .. https://ksp.co.il/?select=.1033..153.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=37870&txt_search=&buy=&minprice=0…

12. Started by oriki9999,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הדגם הזה? אני מחפש אותו כבר דיי הרבה זמן, אפשר גם בחו"ל. ראיתי אותו בAmazon של גרמניה, אפשר להזמין משם? או שלא? אני אשמח לשמוע מכם חבר'ה! תודה מראש!

13. חשבתי על הדגם הזה של דל http://ksp.co.il/index.php?select=.268..271..132..211..466.&list=1&sort=2&glist=0&uin=36666&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= האם הוא מומלץ או שיש המלצות טובות יותר? חשוב לי שהמחשב יהיה נוח ושקט ללימודים. חובה ssd 8 ג'יגה זיכרון i5 שימושים רגילים, אופיס סרטים וכולי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yovel,

אהלן, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. מוכן להשקיע עד 2000 שח. החשיבות היא כרטיס מסך ואולי אם יישאר אז גם זכרון. המפרט שקיים כיום; DDR 3 8 GB 1333 KINGSTONE B75 1333 INTEL GIGABYTE INTEL I5 3470 QUAD CORE 3200 WD 500G 32 M COOL M 600W Nividia gtx660 2gb תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nmeisels,

שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס תמורה מחיר הכי טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות VS לעיתים רחוקות, גלישה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים וכו' 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - לא מועד חשוב , אבל שלא יהיה טנק.…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לקניה בארץ עם אפשרות חריגה של 500 ש"ח אם יש צורך * מטרות המחשב? לדוגמה: שימוש משרדי\ביתי אופיס, אינטרנט קצת סרטים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15" * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB ומעלה * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אם יש אחריות הכוללת איסוף מהבית זה יהיה מעולה למרות שלא קריטי(נכוויתי בעבר מהשירות של DELL)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Scientez,

אני בונה מפרט המכיל כרטיס מסך GEFORCE GTX 1060, ואני מתלבט בין שני מעבדים: AMD RYZER 5 1400 או INTEL I5 7500 המטרה היא גיימינג ׁלמשחקים כמו GTA V FAR CRY CSGO H1Z1 אני מתכנן את רכישת המחשב באוגוסט, וחבר אמר לי שעד אוגוסט יכול להיות שINTEL I7 7700 יהיה במחיר של המעבד I5 7500, האם זה נכון?

18. שלום לכולם, חשבתי על המחשב הנייד הבא: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-nvd.htm הוא יחובר למסך פלזמה 50 אינץ. השאלה שלי אם ייראו בצורה רציפה וטובה סרטי בלו ריי מלאים (40GB) ולא רק מכווצים כמו MKV למיניהם? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Yossarian22,

שלום לכולם, אני צריך לרכוש מחשב לסטודנטית שמתחילה ללמוד בקרוב. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות לחלוטין.. אינטרנט וWORD. * גודל המסך? עדיף 13.3-14.. מתוך הבנה שגדול יותר זה כנראה גם כבד יותר * משקל רצוי? אני יודע שבמחיר הזה אני לא צריך לצפות לאולטראבוק, אז כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם הוא יחזיק 4 שעות בלי טעינה זה יהיה מדהים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מניח שכונן סטנדרטי יהיה בסדר (500GB, אם אפשר אז 7200RPM או SSD) * כונן CD/DVD? צורב? אם אפשר צורב-מה טוב. לא deal breaker אם זה לא נכנס בתקציב * כונן Bluray? לא * האם…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום. פירמטתי את המחשב כולו. כולל הכל. והתקנתי בו מחדש windows 7 proffesional שעובד על 64 ביט. הכל עבד טוב ויפה רק דבר אחד. אין לי את הדיסק עם הדרייברים של המחשב. ככה שיש כמה דברים שלא מותקנים טוב במחשב. חיפשתי במחשב (אחר, כי אין את הדרייבר של האינטרנט) את הדרייברים ואכן מצאתי אותם בלי בעיה. הורדתי אותם. והעברתי את קבצי ההתקנה למחשב נייד שעליו הם צריכים להיות מותקנים. הבעיה היא כזאת: בתחילת ההתקנה של כל דרייבר הוא רושם לי שגיאה ולא מתקין אותו בכלל. the contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. please obtain another copy of the file verify its integrity and try again. חשוב לציין שניסיתי כמה גירסאות של דרייברים מכ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by azaz12,

שלום לכולם, אשמח לקבל סיוע בקנית מחשב נייד: * מטרות המחשב? לא משהו מיוחד, אופיס, גלישה ברשת וסרטים * גודל המסך? 12 -15.6 * משקל רצוי? פחות מ- 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא יודע מה נחשב ארוך, אבל עדיף שהוא יחזיק מעמד 4 שעות או לכל הפחות 3. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני מעדיף 500, אפשר להתפשר על 320 * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שתהיה אמינה ניסיתי בימים האחרונים לחפש בעצמי בכל מיני אתרים, כל פעם שאני חושב שאני מוצא משהו אני מוצא סיבה לשלול אותו, לכן באתי לכאן. ראיתי בזאפ את זה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=756117 אבל כשאני נכנס …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הייתי שמח לדעת מה דעתכם לגבי המפרט הבא. תודה רבה לוח אם: Asus P5Q-E Motherboard זיכרונות: Kingston DDR2 2048MB 1066MHZ CL5 כרטיס מסך:X2 CROSSFIRE Sapphire Radeon HD3870 512MB PCIe מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 Box מארז: HEC COMPUCASE 6919 ספק כח: HEC DRAT 650DR-AT כונן קשיח: Westren Digital WD5000AAKS 500GB צורב די.וי.די: LG GSA-H55N DVD WRITER X18 סה"כ: 4100-4700

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שיהיה שקט ככל הניתן (מן הסתם).... מערכת הפעלה : ויסטה אולטימייט. מסך LCD 19" 1,267 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box מעבדים IE6600 944 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R מור לוי 39218 358 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 לייף 2500AAKS 628 מארז ללא ספק NZXT LEXA מארזים nzlexa 149 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) שרותי מעבדה 10 718 זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 זיכרונות למחשב OCZ2P800R22GK 3,058 כרטיס גרפי LeadTek WinFast PX8800GTX 768MB PCI-E כרטיסי מסך LV382 169 צורב Sony Nec - Optiarc AD7170A X18 DVD כוננים אופטים OAD717OS 619 ספק כח SilverStone 520W LASCALA SST-ST52F-GM 179 קרור למעבד Zalman CNPS7500-Al…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, חיפשתי המון ולצערי לא הצלחתי למצוא לכן אני שואל כאן, מישהו ראה/מכיר מחשב נייד דק (ברמה של XPS13/ZENBOOK וכו') גודל מסך 13-14' שיש בו כונן אופטי, ואפילו יותר חשוב חיבור לרשת קווית? אם אין חיה כזו, יש אולי איזו המלצה על מחבר טוב ואמין לרשת קווית (אני עובד רק עם חיבור לרשת קווית בגלל בעיות קליטה). תודה רבה.

25. Started by yuvalkob,

אהלן מה המצב אני צריך מחשב לא משנה מבוסס אינטל (רק אינטל!) לא כולל מסך המחשב ישמש למשחקים,סרטים,שירים,אינטרנט ולא לאובר קלוקינג... תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים