ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
sry that i dont got hebrow in my pc i want buy pc for games in 4500 nis if somebodyy can give me good pirot in this price say here plz 10x:D
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקניה בארץ עם אפשרות חריגה של 500 ש"ח אם יש צורך * מטרות המחשב? לדוגמה: שימוש משרדי\ביתי אופיס, אינטרנט קצת סרטים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15" * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB ומעלה * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אם יש אחריות הכוללת איסוף מהבית זה יהיה מעולה למרות שלא קריטי(נכוויתי בעבר מהשירות של DELL)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה מפרט המכיל כרטיס מסך GEFORCE GTX 1060, ואני מתלבט בין שני מעבדים: AMD RYZER 5 1400 או INTEL I5 7500 המטרה היא גיימינג ׁלמשחקים כמו GTA V FAR CRY CSGO H1Z1 אני מתכנן את רכישת המחשב באוגוסט, וחבר אמר לי שעד אוגוסט יכול להיות שINTEL I7 7700 יהיה במחיר של המעבד I5 7500, האם זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים לאחרונה אני חושב על האם כדאי לי לשדרג את המחשב הקיים או לחכות עוד.. המחשב הקיים הוא: Intel i7 930 @ 3.8Ghz Gigabyte X58A-UD3R rev 1.0 Mugen 2 12GB ddr 1600Mhz GTX680 2GB Patriot wildfire 120gb WD Black 1TB Seagate barracuda 500GB אני חשבתי לשדרג לתושבת 2011 למעבד i7 4820K השאלה היא האם כדאי לעשות את השידרוג הזה או לחכות למעבדים שיבואו עוד מעט בתושבת X99? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל לרוב עבודה בגרפיקה ותחזוקת שרת, אך גם משחק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
GIGABYTE K8NS (Nforce 3 250) Motherboard + Athlon 64-bit 3000 Tray + Thermaltake K8 Fan 1,490 ש"ח זה כדאי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
LENOVO LG HP FUJITSU DELL MSI TOSHIBA ?? תודה מראש?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , לפני כחצי שני התייעצתי כאן בפורום לגבי שדרוג עקב בעיות בביצועים ועזרו לי מאוד. (האשכול כאן) פונה אליכם שוב לאחר תקלה נוספת שהחלה במחשב, אני חושד שיש בעיה במעבד/במאוורר או בשניהם, מה שהחל לקרות הוא שהמאוורר עושה רעשים חזקים כשאני מדליק את המחשב, מה שלא היה לפני, והרעשים מפסיקים לאחר כ-10 דקות, ובנוסף החלו קריסות של המחשב לעיתים רחוקות, אבל דבר שגם הוא לא היה לפני. הנה המפרט העדכני שלי - https://valid.x86.fr/9rad2h. אשמח להמלצות על מעבד ומאוורר חדשים כדי להחליף את הקיימים, והאם יש צורך בלוח אם חדש? תודה רבה מראש וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מחפשת מחשב נייח. בעל עומס קבוע מתאים לעריכת וידאו ושימוש בתוכנות: proshow producer /premier
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני בזמן האחרון נתקלתי בבעיה כזאת שאני אני צריך מחשב נייד אך התקציב שלי לא כל כך גבוה אני עובד בגרפיקה ממוחשבת ואוהב לשחק משחקי מחשב אני רוצה מחשב נייד שיוכל לשרת אותי בשני הדברים הללו הוא לא חייב להיותמפלצת ביצועים אבל רצוי שיוכל להריץ משחקים של היום לא על הגרפיקה המקסימלית אבל שיוכל ואם הוא יוכל להריץ משחקים אז גם אם הגרפיקה לא תיהיה לו בעיה גדולה פלוס מינוס שעה של רינדור לא יהרגו אותי תודה מראש נ.ב זמן הפעולה שלו לא משנה לי למה יש שקע
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה דרוש מחשב בעיקר לשימוש יומיומי אבל שיהיה גם לגיימינג עד 3800 ש"ח רצוי שיהיה מ KSP או IVORY שנמצאות בעירי. [ חדרה ]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטות מוזיקה בקיובייס,אינטרנט,צפיה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס ופוטושופ ממש בקטנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: חבר שלי מחפש לקנות מחשב חדש. השימוש העיקרי הוא למשחקים, סרטים, מוזיקה ואינטרנט.ללא OC. הוא קיבל את ההצעה הבאה מ"שמיר": p4 2.4 333 - 256 DDR לוח אם של asus (לא צויין איזה) כ. מסך gforce Ti4200 של innovation מסך LG 17 Flatron HD - WD 5400 40GB צורב Artec 52x24x52 כ.קול creative SB Live CD x56 (עליהם...) עכבר אופטי מודם כל זה במחיר: 5,719 המחיר נראה לי ממש גבוה, וחוץ מזה המפרט שהרכיבו לו נראה לי לא אופטימלי (בטח לא למחיר). אודה לכם על הערותיכם לשינוי חלקים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך הצעה למפרט בסכום של 3000 בערך. המשחקים לא מטורפים אבל לפעמים בא לי לשחק משהו, המסך הוא 22". נראה לי הכי מתאים כרטיס מסך MIDEND. אני בצבא ואין לי מושג מה הולך בשוק. אם אפשר המלצה לחנות טובה באיזר הקריות/חיפה אני אשמח. בחרתי לקנות את המסך של סמסונג T220. (מחוץ לתקציב), אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע. לא מתוכנן OC אבל אני מעדיף שעל המעבד לא יהיה את הקירור המקורי כי הוא רועש, שיהיה משהו זול ושקט. תודה רבה!!!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך מחשב זול לסטודנטית. הדרישה היחידה שלה ממנו הוא שיעבוד ושיעלה בסביבות ה2.5K אני הוספתי לדרישות מסך מט, והגעתי לשני הדגמים האלו: Dell Vostro A840 מעבד: Intel Core 2 Duo T5670 1.86GHz זכרון: 2GB דיסק: 250GB אחריות 3 שנים Levono N500 4233-72G מעבד: Intel Pentium T3400 2.16GHz זכרון: 2GB דיסק: 250GB אחריות שנה אחת עוד פרמטרים שחשובים לי זה מקלדת נוחה ושהמחשב לא יתחמם יותר מידי באזור המקלדת. אני אשמח לקבל חוות דעת מאנשים בעלי המחשבים הנ"ל. כמו כן, אני אשמח לקבל עוד הצעות.... כרגע אני נוטה לN500 מכיוון המחיר היותר נוח. תודה, M86
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב המיועד כרגע ללימודים ובעתיד יורחב לעבודה עם תוכנות גרפיות של אדובי , ועתיד עם הרחבות מתאימות תותקן עליו מערכת הויסטה כרגע מיועד לXP מעבד INTEL PD2.8 775 64BIT לוח ASUS P-5 VD-2 MX זכרון 2X512 DDR2 533 דיסק קשיח WD 160G 7200 8MB SATA2 מארז ATX ספק 400W צורב - NEC X16+- +מקלדת עכבר מסך LCD PROVIEW 195MS מחיר כאמור 4K בדיוק לפי התקציב הרצוי האם המפרט קולע למחיר ? והאם הפלטפורמה טובה ? דעת המומחים , תודה מראש .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב ב 7500 שקל למשחקים עם רמקולים, כונן DVD , כרטיס מסך(עצבני עם video in+out עם 128 מגה זכרון ואפשרות לחבר לכמה מסכים חשבתי על ASUS) זכרונות של WINBOND של 256 מגה עם 400 מגה הרץ * 2 מארז עם יציאו usb מקדימה(בצבע שחור רצוי) מעבד AMD ATHLON XP 2400 אני רוצה גם שני מאוורים כדי שהמחשב לא יתחמם כי אני משאיר אותו פתוח כל הזמן. Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD ואני לא יודע לגבי לוח אם חשבתי על ASUS A7N8X DELUXE NFORCE2 אבל הרבה אנשים ממליצים לא לקחת אותו כי יש איתו בעיות. ואם אתם יכולים אז להמליץ לי על חנות לקנות ממנה. אם אפשר אז תכינו לי מפרט עם ובלי מסך(19) תודה WOLFMAN
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים האלה, מי חדש/טוב יותר? (asus F551CA-SX051H או asus R512CA-SX059H)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בת דודתי הסטודנטית צריכה מחשב - אבל זול יש לנו 2000 שח למחשב - ישר חשבתי על AMD יש למישהו הצעות ??? CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU - [430 NIS] 1 Motherboard : Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Motherboard (Dual DDR,AGP8X,GF4MX,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) - [596 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2100 Samsung/Hynix ECC Registered Memory - [262 NIS] 1 Hard Disc : Maxtor 40GB 7200 rpm ATA133 HDD - [379 NIS] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - [51 NIS] 1 CD/DVD-ROM : CD-ROM Cyberdrive x 52 - [109 NIS] 1 Keyboard : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard - [29 NIS] 1 Mouse : Genius Netscroll+ Serial/PS2 Retail Mouse - [24 NIS] 1 Cas…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, מזה כמה זמן כבר בקשתי עזרה והתייעצות לקניית מחשב חדש, אבל עד היום לא יצא, אני מקווה שבזמן הקרוב יצא לי להזמין מחשב ולכן רציתי להתייעץ אתכם פעם נוספת. אשמח אם תוכלו לייעץ ולעזור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום בעד 100ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחב מיועד לשמש למשחקים בעיקר החדשים שיצאו, כמובן בצורה הטובה ביותר שאפשר להריץ אותם על פי התכנון…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/39900 זה המפרט זה בערך גם התקציב המקסימלי של המחשב מה דעתכם על השילובים? אם יש לכם תיקונים בכיף
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בחיפוש אחרי מחשב חדש כבר כמה זמן ואוסף המושגים מבלבל אותי מאוד, אשמח לקצת הכוונה * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14, עדיף מאט * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי כמה שיותר, 5 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? רצוי! * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) רצוי מראה אסתטי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם ? אשמח להצעות לשיפור..תקציב 4000+- לא מתכנן OC
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת מה אתם חושבים על המפרט שהרכבתי/הצעות שלכם? (אני מעוניין במעבד מרובע ליבה בלבד) Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 885 P45 Neo-F s775 C2Q 1333Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 385 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader 335 HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 430 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II 375 ASUS DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata 160 NZXT Whisper Series Steel Full Tower Black Case (No PSU) 600 Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan 404 Ninja II 6 Heat Pipes CPU Cooler 170 Total 3744 תודה מראש!!!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לתלמידת תיכון. שהעיקר במחשב הוא שיהיה קטן, חשבתי לכיוון של INTEL NUC. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך המטרה היא מחשב קטן שעומד בדרישות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה וOFFICE וגם קצת משחקים בסגנון SIMS. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך טרם נרכש אבל מדובר במסך 3:4 17" כנר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-