ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד. יש לי מספר דרישות, מקווה שתוכלו לעזור לי, עד עכשיו הסתבכתי. * מטרות המחשב - עבודה, אני עוכד עם אופיס, אינטרנט, תכנות מטלב ו-C (הרצות כבדות יבוצעו על מחשב אחר), לעיתים בניית אתרים, (אני עובד כרגע עם ג'ומלה). * גודל המסך - 15.6'' , עדיף מט * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, עדיפות נמוכה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי, אבל עדיפות נמוכה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא עבדתי איתו עד היום, הוא לא ממש חסר לי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף כמה שי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הנייד הנ"ל ורציתי לשדרג ל4GB זיכרון (כרגע יש 2) גם בכלל תמיכת מע' ההפעלה (64 ביט) וגם לרמה הכללית בגלל צניחת המחירים. אז אשמח ללניק לזיכרון מועדף עם זמני גישה נמוכים ככל שניתן,כמובן שתדר הזיכרון יהיה גבוה ככל שניתן ( ככל שלוח האם של הנייד תומך).. מחירים ולינקים לחנויות באיזור המרכז יתקבלו בברכה. שבת שלום.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לצורכי גרפיקה בעיקר. הקווים המנחים שלי זה מעבד אינטל ליבה כפול, 2ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך נפרד מלוח האם ואפשרות חיבור לטלוויזיה בנוסף למסך רגיל. אשמח להמלצות. התקציב שלי הוא יחסית גמיש אבל אני רוצה להישאר בתוך גבול הגיוני של עד 4000. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית מחשב לשימוש ביתי לצורך אינטרנט ,משחקים קלים , וצפייה בסרטים באיכות full hd . התקציב הוא 2000 שקל . אני מתלבט בין המעבדים של אינטל e7500 לבין core i3 530 .. אני יודע שכל בחירת מעבד תגרום לשינוי שאר רכיבי המערכת ( בעיקר לוח אם ). אודה לכם אם תוכלו לעזור לי מה להחליט...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברים הכעתי כנראה לפינל 2 שלי.... בבקשה תעזרו לי להחליט מי מהם יותר טוב ולמה, כי במפרט הם די דומים... אני זקוק לעזרה בנוגע להבדלי המעבדים בין המחשבים... ולעוד המלצות וייעוץ שאתם מוכנים לתת טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7687&perur=2&t=1&c=339 HP http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7689&perur= תודה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מחפש כרגע לפטופ לצורכי זום, דפדפן, וקצת אופיס, ולכן מחפש משהו בתקציב זול עד 1500 ש'ח +-, בדקתי אופציות רלוונטיות בארץ ולא מצאתי משהו אטרקטיבי. חיפשתי קצת באמזון ומצאתי מחשב של אסייר(מצרף קישור) עם אחלה תגובות. העיסקה כוללת שילוח מגיעה ל1700 ש'ח. https://www.amazon.com/dp/B07RF1XD36/?tag=bestviewsre0e-20 . לא מבין גדול במחשבים ולכן אשמח לחוות דעת האם האופציה הזאת סבירה וכמובן שאשמח לאלטרנטיבות אחרות, חשוב לי בעיקר מחשב שיעבוד מהר לצרכים הבסיסיים. הגודל לא משנה- החל מ13.3 אינץ. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרת המחשב: עיצוב גרפי, עבודה עם התוכנות , photoshop, illustrator, indesign, album ds, pxlsoft גודל המסך: 15-17, המחשב יהיה רוב הזמן במשרד, אעבוד איתו גם בחוץ. ביצועים חשוב יותר מגודל המסך. רזולוציית מסך: רצוי שתהיה גבוהה לצורך נוחות בעבודה גרפית. בקשר לשאר הקטגוריות כמו סוללה, משקל, הארד דיסק וכו', המטרה היא להגיע להכי טוב שאפשר במסגרת התקציב. המחשב ייקנה בארץ ודרושה אחריות של 3 שנים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! היום קיבלתי הפתעה מאוד מאוד נעימה . הפיקדון האישי של הצבא נכנס לי אחרי שעברו 5 שנים שלא נגעתי בכסף. אז עלו לי הרבה רעיונות וכמובן איך לא , מחשב חדש ...משהו רציני ! התקציב נע באיזור ה- 9000 שקל ! אני עובד בתלת מימד ותוכנות גרפיות נוספות כמו פוטושופ וכדומה . אני מחפש משהו רציני שיצליח לסחוב רינדורים עצבניים אם טונות של פוליגונים , טקסטורות וכדומה . האמת , שאני אישית לא מבין כל כך גדול בחומרה ובטח אנשים עשו מחקרים או קנו מחשבים לאחרונה והייתי מאוד שמח לשמוע דעות או רעיונות למפרט מלא או חלקים . קיבלתי מפורום אחר רעיון למפרט הזה : מעבד - Intel Q6600, מעבד מרובע-ליבה (2.4Ghz, ניתן לבצע OC ל2.66 שייתן לך למעשה QX6700). לוח אם - nForce 650i SLI (טוב ל-…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שדרוג כרטיס מסך ומעבד החלטתי שהגיע הזמן להתקדם מ1080P ל 1440P לכן אשמח להמלצות לגבי מסכים התומכים ברזולוציה 2560x1440 סכום השקעה 1500שח - 2500שח חשוב לי שיהיה מסך ששומר על העיניים ככל האפשר. נ.ב ללא מסכים קעורים אשמח לקישורים מפרט המחשב: Motherboard: Asus TUF Gaming B550-Plus (Socket AM 4) Ram: DDR4 3200HZ Kingston Fury 8GB X 4 (32GB) Video Card: Sapphire Radeon RX 7800 XT NITRO+ OC 16GB GDDR6 CPU: AMD Ryzen 7 5800X 8 Core 3.8GHz-4.7GHz (Monitor: MSI 23.6 OPTIX G24C4 144Hz 1ms (1920x1080 (המסך שאני משתמש כרגע לפני השדרוג) Power Supply: …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של כ-2000-3000 ש"ח. (גמיש). * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך: 15.6 או יותר. אין העדפה למבריק או מאט. * רזולוציית המסך: לפי המלצתכם... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מעדיף שתהיה מקלדת יחסית מרווחת (אתם יודעים, לא מהמקלדות של הניידים הצפופים האלו. משהו שיאפשר להקליד כמו בנאדם) * משקל רצוי: לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: מעדיף שתהיה סוללה חזקה יחסית. אני אגיד לדוג' 5 שעות, אבל בתכלס תלוי בהמלצות שלכם בהתאם למחיר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * Bluetooth: לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מינימום 500 ג'יגה. לא חשוב סוג הכונן. * כונן אופטי: לא חובה. האם דרושה תמיכה בתחנת…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הרכבתי את המערכת הזו בIQPC ורציתי לשאול כמה שאלות מאנשים שמבינים עניין קצת יותר ממני.... לפני הכל יש לי ספק כוח ANTEC ACTIVE 450W חדש שרכשתי לא מזמן, רציתי לדעת אם הוא יספיק בשביל להפעיל את כלל המערכות במחשב... בנוסף יש לי 2 כוננים קשיחים בנפח כולל של 1.5TB לכן אין צורך בתוספת נפח אחסון.... הנה השאלון שעפי"ו הרכבתי את המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + אופיס ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש מחשב HP קצת ישן אך הוא מבצע את העבודה. הדגם שלו הוא HP PAVILLION DV1000 הזכרון הפנימי שלו הוא 512 MB רציתי לדעת אם יש אפשרות להרחיב במחשב נייד את הזכרון, נניח ל1 GB, כדי שהוא יעבוד טיפה יותר מהר, ואם כן כיצד עושים זאת? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, כמה דברים לפני שאתחיל. אני מעוניין בהצעות לעניין. אם ישנו רכיב שמתאים יותר הייתי רוצה גם הסבר למה. שוב המחשב מיועד למשחקים, ריבוי משימות ואני מעוניין לבצע גם OC. התקציב קריטי (לצערי) ואסור לי לחרוג ממנו. הוא עומד נכון להיום על 8700 ש"ח. אני מאוד לא מעוניין לעבוד עם KSP. תודה מראש למי שיעזור. מפרט מעבד --- Intel C2D E6600 2.4GHz 4MB 1750ש"ח חנות - ממורי מחשבים לא לשינוי. אני מאוד רוצה את המעבד הזה. -------------------------------------------------------------------------------------------------- לוח אם --- Asus P5B Deluxe 1122 ש"ח חנות - G-Tech אני מאוד מתלבט בינו לבין GB DQ6 מה עדיף? ----------------------------------------------------------…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. בן דוד שלי לומד בפנימיה בירושליים והוא גר באיזור חיפה, הוא צריך מחשב חזק שהוא יוכל גם להביא הביתה וגם שיהיה מספיק חזק כדי להריץ משחקים יחסית כבדים. בגלל שהתקציב שלו הוא בערך 5300 ש"ח למחשב (לא כולל המסך), לאפטופ טוב יקר מדי ומחשב PC רגיל שלם וטוב, גדול מדי ומסורבל.. בגלל זה חשבתי להמליץ לו על מחשב barebone שניתן לנתק מהמסך ולהביא בתיק הביתה (הוא גם לא שוקל הרבה - 4 ק"ג בערך...) אני צריך המלצות למפרט למחשב הנ"ל ללא מסך או אולי המלצות לסוגי מחשבים אחרים שיענו על הדרישות להיות קטנים יחסית, חזקים וזולים ביחד... תודה!!! נ.ב. החלטנו בטוח ללכת על כרטיס מסך של GeForce ה FX5900 XT (הוא מספיק חזק ומתאים גם לתקציב)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השירות לקוחות של דל לא פעיל בשישי, אז אולי מישהו כאן יודע ויוכל לעזור לי. רכשתי את המחשב הנ"ל ואני רוצה לרכוש היום כונן SSD במקום ההרד דיסק הקיים (Samsung evo 250GB 850)/ יש לי שתי שאלות: 1. האם החלפה של הכונן פוגעת באחריות ? 2. כאשר אני אחליף, האם ההתקנה של הוינדאוס תזהה את הסיריאל אוטומטית ? (כנראה שאצטרך להוריד התקנה מבחוץ, כי בדר"כ הם מגיעות מובנה על הדיסק הקשיח). תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,אינטרנט, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המקסימום שניתן להוציא מהתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין במחשבי משחקים ולא מעודכן בחומרה שיש היום. האם חסר משהו במפרט? האם הייתם מורידים או מוסיפים משהו? האם בכלל שכחתי משהו? תודה לעונים ! דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD מעבד : AMD Ryzen 5 3600XT 3.8Ghz AM4 - Box לוחות אם למעבדי לוח אם Asus TUF GAMING B550M-PLUS (Wi-Fi) AM4, AMD B550, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Kit כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte Radeon RX 5600 XT GAMING OC 6GB REV 2.0 GDDR6 HDMI 3xDP כונני SSD כונן קשיח Transcend 220S TS1TMTE220S PCIe 1TBGB SSD Gen 3 x4 - נפח 1TB ספקי כוח:ספק…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח (אם קיימת חריגה קטנה אשרוד את זה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? go wild ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה pokito 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עריכת תמונות ב-Photoshop, Lightroom, עריכת וידאו ב-Premiere, After Effects ו-Sony Vegas א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS וספורט למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אצרף מסך 24" -לאילו הג…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מפרט שמצאתי לא מזמן כאן באשכול כלשהו: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤889 MSI P43 Neo3-F Core 2 Quad Intel P43 FSB 1600 DDR2-1066 ¤480 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit ¤395 Samsung HD160JJ 160G SATA II ¤199 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1400 NZXT HUSH + SeaSonic 500WSS-500ET-APFC-F3 ¤580 עכשיו שאלה: קראתי איפשהו שיש באג עם הלוח אם והזכרות של GEIL או משהו כזה... למישהו זה קרה? כנ"ל לגבי הRADEON... אני לא מצליח למצוא את הלינק מחדש עוד שאלות: האם יש אפשרות לכרטיס מסך טוב יותר משמעותית בהשקעה לא משמעותית יקרה (להגיע ל4500 בעד כרטיס שיחז…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח גם להמלצה על מחשב לחבר, התקציב הוא עד 3K - עדיף כמובן כמה שפחות, אך אם זה שווה את ההפרש ניתן למתוח את התקציב גם בכמה מאות בודדות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, אינטרנט, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מסך 15.6, לא קריטי אם מבריק, לא קריטי הרזולוציה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמו בכותרת, באשר לחריגה אם זה שווה את זה לדעתכם אשחמ לשמוע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בעיקר בתוכנה פרמייר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך, מאחר ומדובר בנייד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)יצירת מוזיקה, סרטי HD וקצת משחקים bf4 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 ובנוסף טלוויזיה 32 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , המחשב הוא עבור חבר , שקיבל מעבד אינטל i5 מתנה בזכות זה שאשתו עובדת אינטל (הוא בטוח שזה i5 אבל לא בטוח אם זה 3550 או 3570) . למעשה הוא צריך להרכיב מחשב סביב המעבד הזה ושבחנות ירכיבו לו הכל כולל המעבד, לכן הוא רוצה חנות באיזור חיפה והקריות ולא יסע לTMS בנתניה . .אין צורך בציוד היקפי כלשהו וכל השאר כתוב בדרישות למטה תודה לעוזרים . 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לא על חשבון ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , שימוש מזדמן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2. לוח אם Intel Raisin City DG41RQ לוח אם התומך Intel® Core™2 Quad, Intel® Core™2 Duo, Intel® Dual-Core Form Factor micro uATX LGA 775 pin, 1333/1066/800 MHz Bus Intel® G41 Express Chipset, Dual channel memory DDR2 /800Mhz - 2 sockets/8GB max מתאם גרפי - Intel® Graphics Media Accelerator 4500 (Intel® GMA x4500) onboard יציאות למסך - VGA 2x PCI,1xPCI Express x16 8 יציאות (4 קדמי + 4 אחורי) USB2 על לוח האם (השימוש מוגבל בהתאם למגבלות המארז) 1xPATA , 4xSATA including כרטיס קול - -6channel (5.1) audio subsystem using the Realtek* ALC888VC audio codec Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem using the Realtek* RTL 8111D 3. מעבד-ntel P-D E5300 2.6Ghz/2MB(Dual Core)F…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג עם קצת צפיה ישירה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta, call of duty, battle field -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זה המסך SAMSUNG BX2335. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-