עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 3emi,

צריך מחשב שישב בסלון יתחבר ב HDMI לטלויזיה יריץ וינדוס וורד אינטרנט אימייל וכמובן יפעל עם מקלדת אלחוטית ועכבר אלחוטי מה אתם יכולים להציע לי בתחום הזה כמובן מחפש משהו זול לא מיועד לשחק משחקים בניתי משהו כזה אבל זה עדיין יקר מידי http://i3.minus.com/iIv8U3D2CLLOE.jpg

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by BenQuad,

אהלן חבר'ה, הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המחשב - לא בהכרח ממישהו שרכש אותו אלא על המפרט הטכני , המחיר וכמובן בהתאמה לצרכיי. צרכיי: עבודה מסחרית (אופיס,אינטרנט, פוטושופ, מסחר,טכנות וכד'), סרטי HD על הפיקסלים הגבוהיים (משמע מעבדחזק וכרטיס מסך חזק), משחקים סבירים (בגדל המשחקים ירוצו על הנייח), מוסיקה וכדומה. סוללה לא הכי משנה, רוב הזמן המחשב יהיה מונח על גבי שולחן (אחבר לו עכבר מכאן שלא אזדקק ב- Thinkpad), משקל עד 2ק"ג. תאורת מקשים. חיבור HDMI תקציב 5000+- המחשב: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2059 בגדול אלה הם צרכיי, אני משער הדגם הנ"ל מתאים לי, אשמח לשמוע מה אתם חושבים, הצעות אחרות. בן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nir29nir29,

בעקרון המחשב הוא למשחקים, אני לא גיימר ולא חייב שכל המשחקים ירוצו על U.HIGH אני בסך הכל רוצה שהמשחקים ירוצו כמו שצריך (שיהיה כיף לשחק בהם) ושהמשחקים בעתיד יעלו על המחשב (שהמחשב יחזיק לכמה שיותר זמן). אני בעקרוןדיי סגור על המפרט אבל יש לי בעיה עם הלוח אם, אני לא חושב שאני צריך את הלוח הזה (הוא יחסית יקר) אני לא צריך OC\CF\CLI אז אם אתם יכולים בבקשה להציע לי לוחות אם אחרים שיתאימו לשימושים שלי ויהיו יותר זולים אני אשמח. *שמעתי גם שבעזרת חלק מלוחותהאם אפשר לפתוח ליבה רביעית במעבד (בחלק מהמקרים) אז אם אפשר לדעת באילו מן הלוחות אפשר לעשות את זה ואם מישהו יודע להסביר על זה קצת אני אשמח (מה הסיכויים?,אם זה מסובך או לא? ועוד כל מיני דברים שכדאי לדעת) בקשר ללוחות אם אם אפשר השוואה…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 0 6493 AMD Athlon 64 3500 Venice Socket 939 Tray 1270.00 ¤ 1 1270 ¤ 1 7425 Igloo 7300 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 65.00 ¤ 1 65 ¤ 2 6965 Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 569.99 ¤ 1 569.99 ¤ 3 7022 DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard 875.00 ¤ 1 875 ¤ 4 4328 A-Data (V-DATA) 512 MB DDR 3200 Memory 300.00 ¤ 2 600 ¤ 5 7372 PowerColor Radeon X800GT PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card 1100.00 ¤ 1 1100 ¤ Antec 3700AMB Metallic 350W Case ב 490 הכל ביחד 5000 בערך... מה אתם אומרים? איך הכרטיס מסך ? חזק? והזכרונות טובים? אגב אשמח למארז + ספק ב 500 משהו קצת יותר יפה וטוב יותר אם אפשר.. אז אשמח להרבה תגובות .. תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מעבד E6300 1130 לוח ASUS P5LS2 SE/C 684 זיכרון 570 2 סטיקים 512 מגה בתדר 667 של TWINMOS בעתיד אשדרג כרטיס מסך 666 WinFast PX7600GS EXTREME TD256M מארז+ספק 315 COMPUCASE CI-6A19 +ספק כח 300ART 20/24P דיסק קשיח 450 Westren Digital WD2500KS הרכבת מחשב 0 סה"כ 3815 ש"ח המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט תוכנות גראפיות כמו פוטושופ וFLASH וקצת משחקים מה אתם אומרים ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by moshe25,

שלום לכולם, אני מעוניין במחשב גיימינג, אשמח לקבל עזרה 1. תקציב המקסימאלי5000 א) אפשר לנצל את כל התקציב ב) ניתן לחרוג ב 500 שקל מהתקציב 2. מחשב למטרות משחקים: לדוגמא devil may cray ומשחקים חדשים שיצאו בעתיד. המסך שלי בגודל 24 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. רמת שקט 5 ( 8 הכי שקט) 5. לא מתוכנן OC אף פעם. 6. יש צורך במערכת הפעלה win 10 7. אין העדפה לחנות ספציפית. איזור מגורים: חיפה 8. מתכנן לרכוש את המחשב בשבועיים הקרובים. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב שולחני חזק שישמש אותי לצורכי עבודה. עברו כבר כמה שנים מאז שרכשתי מחשבים וגם הם היו לפטופים, לכן אני לא מתמצא במעבדים, לוחות, כרטיסים גרפיים ומפרטים עדכניים. תקציב אני עדיין בשלב של "להבין איפה אני חי" אבל מאחר וזה כלי עבודה שישרת אותי מספר שנים קדימה אני מוכן להשקיע. שימושים פיתוח תוכנה - כלים כמו Visual Studio, Android Studio, Eclipse ודומיהם הפעלת מכונות וירטואליות (VirtualBox וכיוב') עיבוד תמונה, בעיקר ב- Adobe Lightroom מרכיבים שאני יודע לציין זכרון - לפחות 16 ג"ב עם אפשרות הרחבה עתידית דיסק SSD למערכת ההפעלה ואפליקציות שני דיסקים גד…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by מאיר אוליאל,

אהלן, מחפש כרגע לפטופ לצורכי זום, דפדפן, וקצת אופיס, ולכן מחפש משהו בתקציב זול עד 1500 ש'ח +-, בדקתי אופציות רלוונטיות בארץ ולא מצאתי משהו אטרקטיבי. חיפשתי קצת באמזון ומצאתי מחשב של אסייר(מצרף קישור) עם אחלה תגובות. העיסקה כוללת שילוח מגיעה ל1700 ש'ח. https://www.amazon.com/dp/B07RF1XD36/?tag=bestviewsre0e-20 . לא מבין גדול במחשבים ולכן אשמח לחוות דעת האם האופציה הזאת סבירה וכמובן שאשמח לאלטרנטיבות אחרות, חשוב לי בעיקר מחשב שיעבוד מהר לצרכים הבסיסיים. הגודל לא משנה- החל מ13.3 אינץ. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by GRiM,

אני מחפש מפרט טוב למשחקים עד 5000 ש"ח, קראתי המון אשכולות (לא רק בבקשות מפרטי משחקים) ואני חושב שאני יודע מה אני צריך. הדרישות שלי הן: - מהירות - אם זה בשימוש בתוכנות Office, Photoshop, ICQ וכד', או צפייה בסרטים באיכות גבוהה. - משחקיות - מזמן לא יצא לי לשחק במשחקים ולהנות מהם, אז אני רוצה להתחיל להנות קצת. - מארז יפה עם איוורור טוב וספק כוח יציב שיוכל לעמוד ב-OC. - מאוורר טוב למעבד, אני לא יודע אם אני הולך לעשות OC גדול / קטן. אני חשבתי על משהו כזה: № Code Product Price Quant. Summ 0 6731 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 819.00 ¤ 1 819 ¤ 1 795 Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 W USB 300W 389.00 ¤ 1 389 ¤ 2 7022 DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 93…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by source,

היי מעוניין לקנות מחשב נייד עד 8 K דרישות מעבד I7 מהדור החדש. כונן 256 ומעלה SSD 8גיג זכרון מסך 15 אינץ.כרטיס מסך בינוני ואם אפשר מסך IPS. לא צריך להיוטת הכי קל בעולם אבל גם לא כבד וגם אם יראה טוב זה פלוס. המחשב משמש בעיקר לעבודה והחברות להמון תחנות מרוחקות SQL/VMWARE VSPHERE ולפעמים גם משחקים 10%. אין לי בעיה גם לחרוג מעט.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mr559,

שלום חברה מעונין לשדרג את המחשב הישן שמשמש בעיקר לגימינג (rpg לרוב) חשבתי על לוח ומעבד בעיקר יש לי מעבד amd 955 חשבתי על ן 7 4770 + לוח atx שמתאים וקרור טוב לגבי שאר אני לא בטוח יש לי 12 גיגה זיכרון 1333 קינגסטון (רגיל ) כרטיס מסך 660 gtx ספק 650 טרמטק מארז 690 cm 2 ארד דיסק 7200 1 טרה כל 1 מסך דל 2311 לא עושה עובר קלוק תקציב עד 3000 ש ח עדיף פחות תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. קניתי מחשב נייד של HP ואני רוצה להוסיף לו זיכרון האם זה יפגע באחריות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Access Denied,

אז ככה.. בן דוד שלי לומד בפנימיה בירושליים והוא גר באיזור חיפה, הוא צריך מחשב חזק שהוא יוכל גם להביא הביתה וגם שיהיה מספיק חזק כדי להריץ משחקים יחסית כבדים. בגלל שהתקציב שלו הוא בערך 5300 ש"ח למחשב (לא כולל המסך), לאפטופ טוב יקר מדי ומחשב PC רגיל שלם וטוב, גדול מדי ומסורבל.. בגלל זה חשבתי להמליץ לו על מחשב barebone שניתן לנתק מהמסך ולהביא בתיק הביתה (הוא גם לא שוקל הרבה - 4 ק"ג בערך...) אני צריך המלצות למפרט למחשב הנ"ל ללא מסך או אולי המלצות לסוגי מחשבים אחרים שיענו על הדרישות להיות קטנים יחסית, חזקים וזולים ביחד... תודה!!! נ.ב. החלטנו בטוח ללכת על כרטיס מסך של GeForce ה FX5900 XT (הוא מספיק חזק ומתאים גם לתקציב)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, לאחר שידרוג המערכת שלי (סוף סוף) נשאלת השאלה מה כדאי? האם למכור את המחשב הישן כיחידה אחת או בחלקים? כולם (פרט למארז) בקופסתם המקורית ובמצב מעולה ונקיים מאבק. כמה הם שווים בכלל? מדובר במערכת הבאה: מארז - CM690 לוח אם - Gigabyte GA-p35-DS3L מעבד - Q6600 + גוף קירור של AC FREEZER PRO זיכרונות - 4x1GB OCZ Reaper 800MHZ כרטיס מסך - BFG 8800GT OC2 ספק כוח - TT 550W TR2 מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by APT,

היי, הגיע זמני לקנות מחשב חדש ואני אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש איפה לחסוך בלי להתפשר יותר מדי, אז אני אשמח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, star citizen -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080p אבל יש סיכוי שאני אקנה את אחד המסכים הקוריאניים של 1440p. -לאילו הג…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shil_o,

המערכת נמצאת בחתימה האם SSD יוסיף באופן משמעותי למערכת או שכבר כדי להחליף לכ.מ אחר אע"פ שהמעבד יהווה לו צוואר בקבוק (אם אפשר בבקשה לנמק ולא אין לי אפשרות לחסוך את זה זה זיכוי!)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני בן 16, ולא רוצה לעשות טעויות בקניית מחשב גיימינג חדש 🙂 השאלה שלי היא כזאת ואשמח שתעזרו לי! למעבד i5600kf, שעומד לעבור מתישהו מן הסתם overclocking עדיף לשים קירור- noctua nhd15 או קירור Master Liquid ML240RS RGB Liquid CPU Cooler ? תודה לעוזרים, דעתכם חשובה לי!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by sharshafil,

היי, מחפש מסך מחשב לגיימינג 23-24 אינץ', תקציב של עד 1500 ש"ח. חשבתי על אחד מאלה (אחד 4K והשני לא) : 1. http://www.rsm.co.il/Product/מסך-מחשב-לגיימרים-חברת-asus-דגם-vg248qe-144hz-full-hd-24-led-dvi-dp-hdmi-1ms-vesa-pivot 2. http://www.samsung.com/us/computing/monitors/uhd/samsung-uhd-23-6-monitor-with-high-glossy-black-finish-lu24e590ds-za/#specs איזה מסך אתם ממליצים? אחד מאלה או משהו אחר? והאם יש טעם לקנות מסך 4K בגודל כזה. אמנם יש לי כרטיס מסך שלא תומך (Gtx 970) אבל המחשבה היא אולי לקנות מסך שיחזיק יותר שנים ויתמוך בפיצ'ר הזה בעתיד.

19. אני יודע שיש כבר ט'רדים דומים בפורום ועדכניים, והסיבה שאני פותח עוד אחד היא כי יש עכשיו black friday, ויש מוצרים מוזלים ברחבי הרשת, גם בארץ - ואני אשמח לנצל אותם.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג עד 4000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מעבר לvisual studio לא עולה לי.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הייתי רוצה לשחק במשחקים שיצאו השנה על רזולוציה קרובה למק…

20. שלום רב,אני סטודנט שגר כרגע במעונות הסטודנטים בבאר שבע.בחדר יש לי חיבור לאינטרנט דרך כבל לאינטרנט של האוניברסיטה. הבעיה היא שכל הזמן הנייד מתחבר לאינטרנט ומתנתק אחרי כמה זמן ושוב מתחבר לבד. אני רוצה לציין את העובדה שיש לי רמקולים שמחוברים לנייד(ALTEC LANSING VS4121) וכשמנתקים תכבל אינטרנט מהכניסה שלו בנייד יש מעין רעש חזק ברמקולים.לוח אם דפוק זה לא יכול להיות בגלל שהוחלף לי לוח אם שבוע שעבר בנייד אחרי שהלך כרטיס מסך.בנייד החלופי של אמ אס אי(נטבוק) לא הייתה כל בעיה של רעשים וניתוקים מהאינטרנט.אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט בכ-2000 ש"ח קוספא בלבד+תוספת של כרטיס טלויזיה. אני גר בתל אביב ואשמח שהמפרט יורכב מחנות אמינה באיזור תל אביב עד ראשון לציון. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל, לנסות לא לחרוג גג 150 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימושים הם אופיס, אינטרנט, קצת סרטים, קצת תכנות במטלב (סטודנט להנדסת חשמל). המשחק הכי מורכב ששיחקתי הוא angry birds, לכן נראה לי שמספיק כרטיס מסך on board. * אם המסך לא כלול במפרט? אין צורך במסך. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בכרטיס טלויזיה, אני רואה טלויזיה במסך של המחשב. 4. האם יש רכיב בו אין צורך…

22. שלום חבר'ה, מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 Socket-775 boxed, 4x 2.40GHz, 266MHz FSB, 2x 4MB Cache לוח אם: ABIT IP35, P35 dual PC2-6400U DDR2 זיכרון איכותי ל-OC איכותי: Corsair XMS2 DIMM Kit 2048MB PC2-6400U CL5-5-5-12 (DDR2-800) כרטיס מסך / גרפי: BFG GeForce 8800 GTS OC, 320MB GDDR3, 2x DVI, TV-out, PCIe ספק כוח: Enermax Liberty 400W ATX 2.2 ELT400AWT מארז: Thermaltake Soprano Midi-Tower with Window VB1000BWS גוף קירור (כן כן!): Thermalright Ultra-120 eXtreme (Socket 754/939/940/AM2/…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום אנשים ככה הלכתי לאיבורי והמחיר הנמוך ביותר שהצלחתי לקבל זה e6300 2mb לוח lemont 965 ltck זכרון 512 *2 667 כרטיס מסך gf7600 gs דיסק קשיח WD 160 8 MB מקדלת+עכבר+רמקולים מארז של איבורי אם ספק 400 WAT מסך 17 דק של aoc 8 ms ב 4500 איך המחיר? אני חייב לציין שהמחשב לא מיועד ל OC רק למשחקים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by arbelt,

שלום, אבקש את עזרתכם בפתרון בעיה של USB לא מזוהה במחשב DELL V131. רכשתי מחשב חדש והתקנתי בו מערכת הפעלה WIN7. USB2 עובד אך 2 USB3 אינם עובדים. מה אפשר לעשות על מנת לפתור את הבעיה? תודה, ארבל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מחפש מפרט זול ביותר רק למסמכי אופיס עד 700 ש"ח אין דרישות גבוהות 40 ג'יגה יספיקו ולא צריך ציוד הקפי.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.