עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, ראיתי שיש פוסטים אחרים בנושא אבל לא מצאתי את התשובה שאני מחפש אני מתכנן לרכוש מחשב חדש לצורך עבודה בתוכנות גרפיקה כמו AutoCAD Revit, סקטצ'אפ, זה בעיקר.. השאלה שלי מיועדת למי שהתנסה בעבודה עם תוכנות בסגנון הזה לגביי שימוש במעבדי AMD לפי האתר של אוטוקאד הם עובדים עם המעבדים הללו, רציתי לקבל חוות דעת ממישהו עם ניסיון אם יש פה בפורום.. אני חושב לקנות את המפרט הבא- AMD Ryzen 5 8500G 3.5GHz AM5 - Box קירור למעבד - Original AMD CPU Cooler לוחות אם למעבדי ‏AMD - ASUS Prime B840M-A WiFi DDR5 AM5 זיכרון למחשב - Corsair Vengeance 2x32GB DDR5 4800MHz CL40 כרטיסי מסך - Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7600 8GB GDDR6 HDMI 3xDP כונן SSD - Kingston NV3 PCIe 4.0 x4 NVMe M.2 2280 1TB:…

2. שלום לכולם ושבוע טוב, מחפש מחשב נייח לשימושים רגילים עד 3,500 שקלים, השאיפה שיהיה כמה שיותר יחס עלות מול תועלת ולא לבזבז את כל התקצית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש רגיל (Word, Chrome, Photoshop). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך כונן SSD, כונן HD של 1TB יש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית. 6. ה…

3. שלום לחברי הפורום, אני מעוניין בשידרוג המערכת שברשותי שהיא: Intel Core 2 Duo E4500 Gigabye G31-MX-S2 Corsair Value 1024Mb DDR 2 667Mhz * 2 PALIT 8600GT כל שאר הדברים אין לי צורך לשדרג/לקנות(הארד דיסקים/כרטיס קול/מארז וכו'). הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? 2,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג בינוני, עבודה משרדית, תכני HD, גלישה, הקלטת ועריכת סאונד סמי-מקצועית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). קיובייס - מזדמן. ב) …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by d10,

יותר נכון לגבי פתיחה של מכסה של מאוורר. יש לי LENOVO N200, וקראתי מדריכים איך לנקות את המאוורר. אבל בקשר לפתיחה של מכסה, כתוב שצריך להוציא את שני הברגים שמחזיקים את המכסה ולהרים אותו. הבעיה היא שלאחר הוצאה של ברגים, ניתן להרים את המכסה ממש קצת, ומשהו עדיין מחזיק אותו מבפנים. כך שאני לא יכול להוציא אותו לגמרי. אני לא רוצה להפעיל סתם כוח ולשבור אותו. מישהו יכול להגיד מה צריך לעשות בשביל להוציא אותו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by soulzz,

היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת 4. האם יש …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Dr@gon,

אני צריך מפרט טוב למחשב ב7000 שקל בלי ספק, מארז, מסך, מקלדת ועכבר. רצוי 120GB SATA וDVD RW בסביבות ה900 שקל. תודה לכל מי שעוזר לי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by avid,

שלום, אודה לכם על ייעוץ בבחירת נייד לפיתוח תוכנה שיאפשר לי להריץ גם מחשבים וירטואליים (VMWARE). עד היום היה לי DELL עם מסך 15.6 ומקלדת מלאה. הבעיה שהדגמים החדשים כבדים מאוד והקלים (עם מסך 13.3) יקרים מאוד. תודה רבה על העזרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ-5000 ש"ח אפשר לחרוג אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה. נעשה שימוש ב-VMWARE ולכן נדרש זיכרון רב ודיסק SSD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. במחשב הנייד שלי יש חיבור VGA בלבד ובמסך יש חיבור הן של VGA והן של DVI. אם מחברים את המסך בכבל DVI עם מתאם DVI-VGA למחשב, האם העברת האות תהיה כמו ב VGA או כמו DVI? כרטיס המסך הוא כרטיס מובנה X4500. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by dangalg,

שלום רב אני מעוניין לקנות מחשב נייד למתכנת יש לי כמה דרישות וכמה חששות קודם כל התקציב שלי הוא סביב החמש אלף ואני מחפש משהו שיריץ בקלות ויז'ואל סטודיו עוד דבר שאני ממש רוצה זה אורך חיים של בטריה מסך צריך להיות מספיק גדול לתכנות אז לפחות 15 החששות שלי הם שבתחילת 2009 הולכים לצאת ניידים עם בטריות בעלות טווח זמן הרבה יותר גדול... וגם אולי כאלה עם הרד דיסק פלאש קיצור מה אתם אומרים? מה אתם אומרים על הנייד הזה? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=109

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by neutron,

Hey guys, I'm looking to upgrade my pc, I'm playing alot, and I need a better fps basicly. I've got now P4 1700MHz, Radeon9500, 320 SDRAM. In the game I'm playing (counter strike), I've got like 30-90 fps (huge drops) and want to get a stable 100 fps. maybe to get P4 2.8GHz (990 nis) or to get Radeon9800 Pro (1330 nis) I dont have a high bugget, so be gentle :'(

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by speed42,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300. 2. מה שימושי המחשב. בעיקר עבודה משרדית, אינרטנט, מוזיקה , צפייה ישירה, תכנות . eclipse. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 21. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (צפייה HD). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? CD צורב . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6 . …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by TzV-EyE-GeR,

1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 312.90 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 603.45 ש"ח 1 AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 567.69 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 451.47 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.86 ש"ח 1 Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus 58.11 ש"ח 1 Gigabyte Geforce FX5900XT 128 DDR mb Tv Out DVI - Retail 1,291.83 ש"ח 1 .EPOX EP-8RDA+ Rev 2.1 (nforce2 ultra400) - ATX 473.82 ש"ח 1 ViewSonic CRT 17" E70F - E2 Series 777.78 ש"ח 1 Microsoft - Multimedia Keyboard - PS2 + Basic Optical Mouse -USB 129.63 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,836.54 ש"ח זה המפ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2.5K. מתאפשרת חריגה עד ל-3K אם ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט וכו... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב מערכת הפעלה, אם יחסוך במחיר. 8. הא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח פלוס מינו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים,סרטים(נטפליקס יוטיוב כדומה),משחקים( כבונוס אבל לא חוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). drive word java asmbler matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. heartstone cuphead ועוד ברמה גרפית נמוכה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות עם רצון…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shahar0592,

אני צריך מחשב עד 4700 (ללא חריגות, כן כן אני יודע שכבר היה נושא אחד שלי על זה אני פשוט יכול לרכוש את המחשב רק בשני או רביעי באוקטובר..) טוב אילו שני המפרטים שבניתי. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1159 לוח אם: Gigabyte GA-P67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪472 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪530 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 2 - מחיר: ₪23 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪275 כרט…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, עריכה בהתאם לחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 - 1800ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC. סטרימינג ממחשב אחר דרך LAN (אין צורך בכונן גדול), צפייה בתמונות ואינטרנט בסיסי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Nadab,

שלום! קניתי את המחשב שלי מ-ksp לפני כשנתיים וכמעט שלא נעשה בו שימוש (כ 5-8 שעות שבועיות בממוצע). המחשב עלה לי כ-12,000 ומבדיקה שעשיתי לאחרונה עולה היום כחדש כ-10,000-10,500. כמה אני יכול לקבל עליו היום כיד שניה? המפרט: 1) מעבד: intel i7 4770k http://www.newpc.co.il/items/654484 2) לוח אם: asus z87 maximus vi gene http://www.pccenter.co.il/product/asus-maximus-vi-gene?aff=Zap&aff_a=1 3) זכרונות: corsair vengeance 2x4gb ddr3 2133 cl11 http://www.corsair.com/en/vengeancer-8gb-1-5v-dual-channel-ddr3-memory-kit-cmz8gx3m2a2133c11r 4) כ.מסך: asus gtx780 directcu ii 3gb ddr5 oc https://www.asus.com/Graphics-C…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הגיע הזמן להתפנק במערכת חדשה, והייתי שמח לקצת ייעוץ מכם, שכן, ישנם מספר דברים שאני מתלבט ביניהם. אקדים ואומר, שהכל יקורר (מעבד, כ.מסך, לוח, זיכרון, וקשיחים), בעזרת מים (3 לופים) בזבוז או לא, זה לא משנה, רוב החלקים כבר אצלי: רדיאטורים, משאבות וכמה בלוקים. (מלבד הבלוקים למעבד, ללוח וכ.מסך) ציוד שכבר קיים הוא הספק : HX1000. מארז: הייתה התלבטות בין הV1010 ששוכב אצלי כבר חצי שנה, לבין איזה קוביה ששוכבת לי במרפסת לא מעט זמן. בסופו של דבר הקוביה נבחרה, עקב עומס הרכיבים שעתיד להיות בהרכבה וכיוון שהליאן לי פשוט קטן מידי להכיל את כל מה שאני רוצה. לענייננו: מעבד 930 לוח UD7 זיכרון: אני מתלבט בין כמה דגמים - הדומינייטור 1866 TR3X6G1866C9DF שאני לא בטוח אם הם גם מבוססים על האלפידיה א…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by com,

אהלן. מחשב לאחותי, תקציבי מאוד, עד 2000 שקלים, לימודי תעשיה וניהול בבראודה. לפי ידיעתי - מטרותיה הם משרדיות בלבד - אך עם זאת, אני לא יודע עם איזה תוכנות עובדים בהמשך התואר (מישהוא במקרה כן יודע? עיצוב? מדעי המחשב?) עקב התקציב המאוד מוגבל אשמח לדבר הכי סביר במחיר זה. כמובן שנשמח למשקל נמוך, זמן סוללה מרשים, כמו כן - אם יש מחשבים עם מסך יותר קטן, כמובן שנשמח - אך אני חושב שעקב התקציב הנמוך זה לא יתאפשר * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרות משרדיות, לימודי הנדסה תעשייה וניהול * גודל המסך? 15.6, ניתן גם פחות * משקל רצוי? עדיף נמוך, אך מודע לבעיתיות מבחינת התקציב * האם נד…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מחשבים גאדג'טים גיימינג טכנולוגיה פורומים יד שניה מחשבים מומלצים תמיכה טכנית בימים ההם, בזמן הזה צרכנות מדריכים ביקורות כתבות נבחרות …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ורציתי לבקש מפרט שעונה לדרישות שלי. תקציב תקציב: כ-4000 ש"ח חריגה מקסימלית מהתקציב: בסביבות 200-300 ש"ח שימושים שימושים במחשב: גיימינג כבד במחשב תותקן מערכת הפעלה 64BIT שימושים מיוחדים אין ציוד היקפי רזולוציית המסך הגבוהה ביותר: 1600X900 תחובר למחשב מערכת רמקולים 2.1CH חומרה אופציונלית אין צורך, מסך כבר קיים, צורב יועבר ממחשב ישן יותר, כנ"ל לגבי הארדיסק. אפשרויות רכישה הייתי רוצה שהמפרט יורכב מהחנות "נועה מחשבים" הייתי מעדיף שהחנות תרכיב לי את המחשב. אם אתם זקוקים לפרטים נוספים תגידו לי ואני אציין אותם

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי, פתחתי דיון שהתארך ונהיה לא רלוונטי ואחרי ההסברים המפורטים שקיבלתי שם נותרתי עם אופציות בודדות למחשב שאני רוצה. אלו הדרישות: מחיר: 3,500-4,000 ש״ח שימוש סטודנטיאלי, ביתי, סרטים, אופיס וקצת משחקים לתקופת מבחנים מעבד i5 ומעלה, 8GB, עדיפות לSSD גודל מסך 15.6-14 אינצ IPS רזולוציה 1920X1080 משקל עד 2.5 עדיפות מתחת ל2 סוללה מעל 3 שעות אופיס אני מקבל בחינם מהאוניברסיטה מערכת הפעלה Windows 8 אחריות ל-3 שנים הוסבר לי שעדיף לקנות מחשב שעונה על דרישותי ולאחר מכן להוסיף SSD בעצמי ע"י מתאם כונן קשיח נוסף והחלפה עם כונן SSD שאקנה (הוצאה של 400 ש"ח) האם אני יכול לקנות את המחשב בחנות אחת ואח"כ לקנות מתאם וכונן SSD במקום אחר או שיש לבצע את כל הקני…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Znavo,

תקציב: מהו תקציב לרכישת המחשב? 3000 ש"ח. אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?3200 ש"ח. מהו תקציב לרכישת המסך? 1000 ש"ח. שימושים: מהם השימושים במחשב? גיימינג בינוני. במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. לא יודע. באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? במה שמומלץ. אני משאר שזו תהיה Windows 7 או XP Pro שימושים מיוחדים: האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? לא. האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? לא ציוד היקפי: האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? 2.1CH חומרה אופציונלית: האם ברצונך לקנות צורב עם המפרט? כן. מה הנפח שתרצה בדיסק קשיח? 1TB אפשרויות רכישה: האם יש חנות שממנה אתה רוצה שנר…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. בתחילת השבוע נגנב לי המחשב ולכן התחלתי לחשוב על מחשב חדש המחשב הקודם שלי היה נייד שעשה עבודה מעולה גם עם משחקים וגם עם תוכנות photoshop, lightroom, vegas והמחשב החדש שלי מתוכנן להיות נייח שגם יעמוד בכל הדרישות ואפילו מעבר כרגע בניתי סקיצה ראשונית של המחשב מבוסס על אחד המפרטים המומלצים עם קצת שינויים עד 5000 ש"ח המחשב צריך להריץ תוכנות לעריכה גראפית שמתאימות לצלמים כגון פוטושופ ולייטרום, אני לא מתעסק בתלת מימד ורנדורים כבדים המחשב צריך להיות מסוגל להריץ את המשחקים החדשים על גראפיקה גבוהה עדיפות כמובן למקסימלית ושיחזיק לי מעמד לעוד מספר שנים לא מועט לא דרוש ציוד נלווה למחשב רק המחשב עצמו אני גר באזור נתניה-חדרה והתכנון היה להרכיס את המחשב בKSP ולכן הכרטיס מסך מהחברה הזו …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by asaf19,

אני סטודנט ואני צריך מחשב ללימודים השימושים העיקריים זה פוטושופ אוטוקאד3Dׂ אופיס סרטים ואינטרנט חשוב לי שיהיה כונן CD ולפחות 320 איחסון מסך 14- 15 תקציב של 2500 שח עד 200 חריגה המליצו לי בבאג על זה זה טוב או שיש לכם המלצה אחרת בתקציב מחשב נייד Samsung NP355V5C-S01IL יצרן Samsung מחשב נייד של חברת Samsung מדגם NP355V5C-S01IL, עם מעבד AMD A6-4400, דיסק קשיח בנפח 500GB ו-4GB זיכרון פנימי. מק"ט: 8806085360334 מפרט טכני: מעבד: AMD Dual Core A6-4400 2.7GHz מערכת הפעלה: Windows 8 64bit מסך: 15.6’’ LED HD רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB DDR3 1600MHz דיסק קשיח: 500GB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7520G + HD 7670 Dual 1GB כונן: DVD Super Multi תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים