עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, מדובר במחשב להורים שכל השימוש שלו הוא גלישה ברשת, שידע להרים וינדוס 10, כרום וסקייפ. אם אפשר להכניס בתקציב גם SSD אפילו בנפח קטן (נניח 256 גיגה) אז אחלה. אני כן רוצה שהמארז יהיה קטן (הם לא ישדרגו או יתעסקו איתו). ספק איכותי (יש מדי פעם הפסקות חשמל ואני רוצה משהו שישרוד את זה). 2 הדרישות האלה יותר חשובות מה-SSD. בלי מסך ובלי ציוד היקפי. אשמח אם תרכיבו לי ב-Ivory

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום אני צריך המלצה למפרט למחשב גיימינג כולל ציוד הקיפי, ואשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג וסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן. חסרים לי מסך טוב ורמקולים, וגם לא יזיקו עכבר ומקלדת. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אני מתכוון לנסות לראשונה, ברמה פשוטה ובלי הרבה סיכון. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופציה להרכבה בחנות תהיה שימושית. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by giri71,

Hi all. Im building gaming rig for my brother and have some questions Setup so far: Lian-li v2000-silver OCZ PowerStream 600W(any better suggestions?) DFI NF4 LanParty Ultra D AMD San Diego 4000 About the memory--i need 2Gb-this what im choosen from OCZ VX gold OCZ P3200 PLat. rev.2 OCZ spec DFI edition Gskeel 4400 Anyone know wich one gonna be better? Got to say he don't meen to OC yet,but in the future its posible. Thermallite x-120 Wich fun get with this sink? WD Raptor 74Gb Seagate 160Gb NCQ MSI X800XL Audigy 2 Value NEC 3540 DVD-RW x2 Whaw do u think about this setup,do i miss sonething? Im planning to get case overseas,but if this ain't gonna work,wich best full to…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DTS,

היי אנשים, אני מעוניין במפרט מחשב עד סך של 2200 ש"ח ללא ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, מסך) אך עם רמקולים שיהיו איכותיים לשמיעת מוזיקה. כמה דגשים: - המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ולצרכים קלים (האזנה למוסיקה, דפדפן, מסנג'ר, גג צפייה בסרטים) ולא יותר. - חשובה לי איכות השמע של המוזיקה אותה יפיק המחשב יחד עם הרמקולים. - אני ככל הנראה משלם במזומן, זהו תקציב מקסימום ואני מאוד מעדיף אם כל העסק ילך לכיוון של 1800 ש"ח סה"כ אז להתחשב בזה (: אני באיזור השפלה, מרחובות. תודה מראש !

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. החלטתי לקנות מעבד amd 3200 אבל עדיין לא ידוע לי מהו המקום האמין והזול מנו כדאי לקנות את המחשב..//

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. 1. מחיר מקסימלי : 4300. אפשר לנסות לחסוך, אך לא על חשבון דרישות הסף שיובאו בהמשך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? דרישות סף: רוב השימוש הוא אופיס, מוזיקה, סטרימינג ואינטרנט. למרות שזאת, במחשב גם נצפים (המון) ונערכים סרטים גדולים באיכות HD. מעבד + כרטיס מסך - אני צופה בהרבה תכני hd, וגם מתכנן לשדר את זה לעיתים דרך סטרימר לטלוויזיה. חשוב לי שגם בסרטים כבדים, כמו שמוציא הגופרו שלי (4.7k), לא יהיו תקיעות כמו שהיו לי במחשב הנוכחי. בנוסף, חברה שלי עורכת הרבה סרטים במגוון תוכנות, סרטים גדולים כמובן, וגם תמונות, ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה מאוד חזק ויוכל לעבוד ללא כל בעיות בהרצת תוכנות שכזאת. נוסף, חשוב לי לציין שה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. 1. מחפש לרכוש מנורת מסך CCFL בארץ עבור נייד NC6220 HP מסך LCD 14.1 אינטש. בכל האתרים שפניתי מוכנים לבצע בתשלום את השירות של החלפת נורת המסך, אולם לא מוכנים למכור את המנורה בלבד. בEBAY ובארה"ב העלות סה"כ בסביבות $10, אולם המנורה מאוד רגישה ושבירה והחשש הוא משבירה במשלוח. מעוניין להחליף את מנורת המסך (קטודה קרה) לבד!. 2. האם יש אפשרות להחליף את כל המסך לסוג המסכים החדשים הפועלים עם תאורת LED-ים (הכולל גם החלפת האינוורטר למתח גבוה, ב-בקר למתח עבודה של LED-ים) במסך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 לא כולל כרטיס מסך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (פורטנייט בעיקר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר, אין צורך במשהו מיוחד, המחשב ישמש בעיקר ילד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - Sapphire AMD Radeon R9 290 TRI-X 4GB GDDR5 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב? גיימינג, עריכה גרפית ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Adobe Master Collection CS6 - שימוש יחסית כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed, Watch Dogs, The Witcher 3, The Sims 4, וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים של 1680X1050 לעריכה ועבודות, בגיימינג אני הרבה פעמים מכבה מסך אחד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, יש לי נייד HP מדגם: dv5-1060ej , מספר מוצר: FM560EA, בן 4 שנים ואין עליו אחריות. לפי כמה חודשים התחלתי לחוות היבהובים מהירים לשניה או שתיים פעם בתקופה. בנוסף לאחר חיבור הנייד למסך חיצוני ועבודה במקביל על שני המסכים כבערך שבוע התאורה במסך הפסיקה לעבוד וכעת רואים תמונה אך אין תאורה כלל. HP הפנו אותי למעבדה בשם DCS , יש למישהו ניסיון איתם ? חוויות חיוביות / שליליות ? (אין לי ניסיון איתם ואני רוצה להימנע מלמסור את הנייד, לשלם סכום כסף דיי גדול ובסוף העבודה תסתכם בהלחמה קטנה עם סלוטייפ מעל / חלק משומוש שכנראה יתקלקל עוד זמן מועט) אגב, כמה מסובך יכול להיות להחליף מסך בעצמי ? יותר מבחינת איתור חלקים פגומים והזמנת חלקים חדשים מחול. מבחינת טכנית יש לי יכולת מעולה! תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לגיימינג בינוני למשחקים: Overwatch , CS:GO , לייב סטרימים , ותוכנות כמו פוטושופ סוני וגס וכו

12. Started by yanivdanan,

מבקש המלצות למחשב לעבודה בתקציב של עד 4500 ₪ אני עובד על המחשב כל יום כל היום במשך שעות רבות. חשוב לי מחשב שישמור על יכולות עבודה מהירה גם כשפתוחות הרבה תוכנות ברקע וגם לאחר תקופה ממושכת של עבודה. אין צורך בכרטיס מסך חזק - המחשב לא משמש למשחקים ולא לעריכות גרפיקה הדרישות: מעבד i5 (לא הצלחתי להבין אם Core M פחות טוב בצורה משמעותית מה-i5) גודל 13-14 אינטש משקל פחות מ- 2 ק"ג דיסק קשיח SSD (גם 128GB זה בסדר למרות שעדיף יותר) סוללה טובה (3-4 שעות לפחות) כולל מערכת הפעלה יש לי אפשרות להביא מחשב מארה"ב בחודש הקרוב - הפרשי המחיר מצדיקים את העדר האחריות ? מה עושים עם העברית (גם במערכת ההפעלה וגם במקלדת) ? יש דגם מומלץ בתקציב הזה (פחות מ- 1,200 $) שלא נמכר בארץ ? תודה רבה לכל העו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם. אני מתחיל את שנתי השנייה במחלקת אנימציה שבבצלאל ולמען האמת אני חייב עזרה דחוף... ההבנה שלי במחשבים מסתכמת במעט מאוד וברצוני לקנות מחשב טוב ואיכותי שישמש אותי בעיקר לעבודה עם תוכנת תלת מימד, maya וגם אפטר אפקטס התקציב שלי הוא 7,000 ש"ח כולל מסך מקלדת ורמקולים, חבר שלי המליץ לי על הפורום הזה ולכן אני פונה עם בקשה לעזרה. הייתי עם חבר שיש לו קשרים אצל מנכ"ל חברה והוא הביא לי את המפרט המצורף וגרם לי להאמין שזה אחלה של מחשב ושאין לי מה לדאוג, כאשר שאלתי כמה אנשים כולם אמרו לי שהכרטיס מסך חלש ושלא כדאי לי לקנות... קבלתי גם כמה המלצות לקנות ב tms.co.il אבל על מנת להרכיב מחשב צריך להכיר את הרכיבים, שוב בעיה... אם למישהו בא לעשות מצווה או אם משהו קנה לא מזמן מ…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by mz155,

תרכיבו לי בבקשה מחשב עם תקציב כמו בכותרת.. אני מעדיך 2Gb ראם... כרטיס מסך כמה שיותר טוב... להריץ משחקים כבדים... לא מתוכנן oc... תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי חבר'ס, שבוע טוב. סליחה על החוצפה אבל אני צריך תשובות קצת בזריזות כדי לא לפספס את ההנחות של ה4 ביולי (קונה באמריקה). אני מתלבט בין שני הדגמים שלמטה, שניהם בעלי מפרט זהה, חוץ מזה שבלנובו יש סוללה פחות גדולה, והכונן קשיח בעל 5400סלד במקום 7200סלד באסוס. המחירים זהים כמעט. http://www.microcenter.com/product/448870/Y50_156_Laptop_Computer_-_Black http://m.newegg.com/Product/index?itemnumber=N82E16834232404&cm_re=Rog_g551-_-34-232-404-_-Product

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by lipa,

מיועד למשחקים (לחבר) תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Dr@gon,

אני צריך מפרט טוב למחשב ב7000 שקל בלי ספק, מארז, מסך, מקלדת ועכבר. רצוי 120GB SATA וDVD RW בסביבות ה900 שקל. תודה לכל מי שעוזר לי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by MOOMOY,

http://fre.co.il/items/141686 תודה רבה

19. Started by מקס,

שלום אני חדש פה אני רוצה מחשב עד 4000 +- ללא מסך רמקולים, מקלדת עכבר לפחות 512 זכרון צורב DVD המחשב בעיקר לאינטרנט מוזיקה וסרטים ומשחקים.... יש בksp במבצע מחשב 4150 שווה את המחיר?< http://www.ksp.co.il/hmain.php תודה מקס

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום. אני צריך מפרט לעריכה גראפית ללא מסך ואין צורך ב OC אגב המעבד שאני לוקח זה ה הcore 2 quad q 6600 ב800 ש"ח. אז תתחשבו בזה כחלק מהמחיר. את כל השאר תוסיפו לי ב4200 ש"ח . תודה רבה !

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by AvIAToR,

היי, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר למשחקים, וגם לאינטרנט ועבודה רגילה. חשוב לי שיהיה חיבור לטלויזיה. חשוב גם שיהיה מחברה ידועה ועם אחריות... תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by smulikon,

אני מתלבט בין 3 מארזים למחשב... זה המפרט שלי: מ KSP : מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 900 1 900 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 670 1 670 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos 285 2 ביחד 570 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB 595 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 255 1 255 איזה מארז הכי כדאי? HEC Compucase CI-6919 400W Thermaltake Sviking VA4000BWS Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by La Or,

מעבד AMD Phenom II x4 Quad-Core 965 Socket AM3 3.4Ghz 45nm Tray מאוור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) לוח אם AMD GIGABYTE MA785G-UD3H AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel דיסק קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS כרטיס מסך Sapphire HD 5750 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורב Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מארז (Antec Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case (No PSU ספק כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 (Retail) סה"כ 3990

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yarin9226,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג ברמה ביינונית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. payday2, gta v ועוד משחקים דומים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוצית 4K ו"23. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ככה אז מה שאני צריך זה ככה : מפרט במחיר של 5,000 +\- שהיה בוא : Readon 9800 pro ! אטלון 64 לוח של אלבטרון 512 ראם ארד דיסק איכותי מארז : עם יש מספיק כסף אז את המארז הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515&products_id=4775 http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanfire/vm2000a.htm ועם הספק כח הבא : http://www.thermaltake.com/purepower/menu.htm#specialty זה האחרון ברשימה אני מקווה לקבל פה מפרטים טובים בתודה רום זה מאוד מאוד חשוב לי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים