עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by KF,

שלום לכולם ! מעוניין לקבל המלצה למחשב לעריכה (פוטושופ ולייטרום) במסגרת תקציב של 4000 ש"ח (ללא מסך). הדילמה היא : מחשב נייח או מחשב נייד ? (15.6 ומסך מט עם משקל יחסית סביר וזמן סוללה כמה שיותר ארוך). שוב,המחשב יהיה למטרת עריכת תמונות RAW.(רצוי SSD) תודה.

2. Started by omri0910,

שלום, אני חדש פה, ולא בטוח שהפורום הזה עדיין פעיל (שמתי לב לכמות הודעות מעטה בכמה טרדים האחרונים), אבל אני אנסה בכל זאת. אני מעוניין להרכיב מחשב לתוכנות כבדות (אני מצלם ועובד המון עם לייטרום \ פוטושופ, VIEWRIM למינהם וכו') על שני מסכים בFHD. 1. תקציב מקסימלי: 6.5K-7.0K כולל מע"מ. אני אסע לאילת להביא אותו (רוב הסיכויים KSP), ככה שבפועל המערכת תעלה קצת פחות. 2. השימוש העיקרי יהיה עריכת תמונות בלייטרום ובפוטושופ. באופן דיי תדיר. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין רכיב שלא צריך לכלול במפרט. 5. השקט דיי חשוב - נאמר 6. 6. לא מתוכנן OC. 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. KSP באילת. אם יש ביקורות על הנושא - בשמחה. 9. בקשות מיוחדות - 16GB פנימי. SSD למערכת הפעלה. אשמח אם מי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Rt T,

היי! אני בקרוב מתכונן לקנות מחשב ואני מתלבט עם לקנות את הI7 6700K או את הI7 7700K תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by rafiisak,

ערב טוב ותודה מראש לעונים! אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הבא למשחקים (מעוניין להריץ watch dogs, bf4, far cry 4) אשמח לדעת איך מפרט כזה יתמודד עם משחקים כאלו. ספק כח a.pfc 500w fan12 power man inwin מעבד i5 1150 quad 4460 3.2ghz 6mb לוח אם msi h81m-e34 haswell זכרון crossair 8gb ddr3 1600mhz כ.מסך geforce 750 gtx 1gb gddr5 רוב תודות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Moo^Moo,

אינטגרל מצטער שאני מצ'גע אותך קצת. לצערי קילקול עצבני באופנוע דורש ממני להוריד יותר מ1500 ש"ח מהתקציב למחשב :-\ ככה עכשיו אני עומד על 2500 בערך, מבאס תתחת אבל זה מה יש. (להזכיר, צריך רק מעבד, לוח, זיכרון, מארז+ספק, וHD) הכנתי משהו ראשוני, מבוסס AMD: AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 527.46 ש"ח 1 .EPOX EP-8RDA3+ (nforce2 ultra400) - ATX 536.40 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 429.12 ש"ח 1 .Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC 362.07 ש"ח 1 BOND II (H7650) - Silver/Gray - 500W + WINDOW + NEON - בחר את צבע הקטודה כחול - שדרג ספק כח ללא שידרוג 210.09 ש"ח 1 .Thermaltake Extreme VOLCANO 12 169.86 ש"ח סך…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dmanbuhnik,

מעבד - Venice 3000+, E6 (בתקווה משבוע 25, אבל עוד לא ידוע בדיוק) לוח אם - DFI NF4 ULTRA INFINITY זכרון - כבר יש סטיק אחד של 512MB של SAMSUNG (PC3200 רגיל TCCC) אליו יתחבר סטיק חדש של ADATA Vitesta DDR500 512MB השאלה פה זה אם זה יעבוד בDUAL (כמובן בתזמונים/תדרים הדפוקים של הTCCC) כרטיס מסך- X800XL, של CLUB3D (קירור של X800PRO/XT, DUAL DVI-I, חיבור מתח נוסף) HD- [80GB 8MB SATA]*2 בRAID בגלל תקציב זה לא יהיה MAXTOR או SEAGATE בעלי הNCQ קירור למעבד- Freezer 64 של Artic-cooling מארז- 6A19 המעולה, ללא ספק ספק- HEC WIN420 ATX2.0 (עם המאוורר 120ממ למטה) מה אתם אומרים? (ומה אתם אומרים לגבי הזכרונות, זה מה שמטריד אותי עכשיו....כן DUAL, לא DUAL?) זה כול הפריטים שנחוצים אם יש לכם …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Or ei,

חבר שלי צריך מחשב נייד ללימודים שלו מה שהוא רוצה מהמחשב: מסך 13' מעבד כמה שיותר חזק זמן סוללה כמה שיותר ארוך 4 ג'יגה כרטיס מסך חזק (גם לסרטים וקצת משחקים לפעמים) הארדיסק בנפח של 250-320 משקל עד 2.5 קילו חשוב שיהיה בלוטוות צורב DVD חשוב אחריות בין לאומית של לפחות שנה תודה על העזרה מקווה שפירטתי מספיק את הדרישות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם אני חדש פה ודי לא מבין בעולם המחשבים.... כרגע אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עם גודל קטן אבל אם ביצועים סבירים (לא נטבוק ) קשה לי להבין איזה מהמחשבים אותם הצגתי למעלה מתאים לי או טוב יותר.... אני מעוניין בגלישה הורדה ושימוש בתוכנות לא כבדות מידי (לא ברמה של פוטושופ או qbase) אני הולך להביא את המחשב מארה"ב אז אם יש לכם הצעות אחרות או תוכלו לעזור לי להחליט מבין המחשבים אני ישמח!! התקציב שלי עומד על +- 600$ תזכרו שאני קונה בזול מארה"ב. ה5310M ממש גבוהה לי במחיר אני מבין שהוא יותר חזק מהשאר השאלה שלי היא האם זה ממש משמעותי.... הנה המפרטים- http://www.laptopmag.com/review/laptop/hp-probook-4310s.aspx http://www.laptopmag.com/review/laptop/hp-probook-5310m.aspx http://w…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב של כ-10,000 ש"ח. מתאפשרת חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים חדשים וישנים כגון MW2, BF, Witcher, CyberPunk. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח לסט מקלדת עכבר אוזניות אלחוטיים במידה ויש משהו מומלץ עם דגש על זמן התגובה למשחקי ה-MP. אפשר גם המלצה למסך, כרגע עם Dell P2715Q 4K 60HZ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש INTEL(R) SSD 750 SERIES (1.2TB, 1/2 HEIGHT…

10. Started by Gil Abadi,

היי אני מעוניין לקנות לפטופ בעיקר לצרכי תכנות של java וC# בעזרת אקליפס וויז'ואל סטודיו וגם של אנדרואיד 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך אבל אם צריך אנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא תכנות JAVA וC# באקליפס וויז'ואל סטודיו בעיקר וגם תכנות אנדרואיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בס…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by rotem_o,

אשמח גם להמלצה על מחשב לחבר, התקציב הוא עד 3K - עדיף כמובן כמה שפחות, אך אם זה שווה את ההפרש ניתן למתוח את התקציב גם בכמה מאות בודדות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, אינטרנט, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מסך 15.6, לא קריטי אם מבריק, לא קריטי הרזולוציה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Elis Sobolev,

היי, אני מחפשת מחשב Chromebook עד 200$ חדש מאמזון. יש מחשבים במחירים האלה.. איזה Chromebook ללימודים כדאי לקנות עד 200$?

13. Started by coconut,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים, עבודה וגלישה באינטרנט, חשוב לי מאוד שיהיה לו מסך מגע ושהמחשב יהיה כמה שיותר קל ודק (UltraBook), בנוסף שיהיו לו חיי סוללה טובים * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים, עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וקצת סרטים וכו'. * גודל המסך? 14 אינצ' * רזולוציית המסך? עדיף 1080P אבל גם 720 זה בסדר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 256 ג'יגה אם זה SSD (עדיפות למחשב עם SSD), אם דיסק רגיל אז לפחות 500 * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום רב,אני סטודנט שגר כרגע במעונות הסטודנטים בבאר שבע.בחדר יש לי חיבור לאינטרנט דרך כבל לאינטרנט של האוניברסיטה. הבעיה היא שכל הזמן הנייד מתחבר לאינטרנט ומתנתק אחרי כמה זמן ושוב מתחבר לבד. אני רוצה לציין את העובדה שיש לי רמקולים שמחוברים לנייד(ALTEC LANSING VS4121) וכשמנתקים תכבל אינטרנט מהכניסה שלו בנייד יש מעין רעש חזק ברמקולים.לוח אם דפוק זה לא יכול להיות בגלל שהוחלף לי לוח אם שבוע שעבר בנייד אחרי שהלך כרטיס מסך.בנייד החלופי של אמ אס אי(נטבוק) לא הייתה כל בעיה של רעשים וניתוקים מהאינטרנט.אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית(אופיס ו SPSS), ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7. בעקרון לא מאוד חשוב, ההורים גם ככה לא שומעים משהו. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא, למרות שלא אפסול אוברקלוק קל אם לדעתך זה יהיה קריטי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא משנה איזו חנות, עדיף מירושלים. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כו…

16. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עם כרטיס מסך חזק ובמשקל סביר של עד 3 ק"ג בינתיים מחיפושים שעשיתי עליתי על 2 הדגמים למעלה כשהעדיפות כרגע היא ל-ASUS שיש לו כרטיס מסך יותר חזק אבל אני אישית לא מכיר איך המחשבים הניידים של ASUS. ככה שמבחינתי הוא תעלומה. אם למישהו יש את אחד המחשבים ויכול להמליץ או אפילו יכול לתת שם של מחשב נייד אחר בתקציב של 10-15 אלף ש"ח עם שמתאים לדרישות אני ישמח מאוד. תודה מראש לכל העונים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by arbelt,

שלום, אבקש את עזרתכם בפתרון בעיה של USB לא מזוהה במחשב DELL V131. רכשתי מחשב חדש והתקנתי בו מערכת הפעלה WIN7. USB2 עובד אך 2 USB3 אינם עובדים. מה אפשר לעשות על מנת לפתור את הבעיה? תודה, ארבל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מחפש מפרט זול ביותר רק למסמכי אופיס עד 700 ש"ח אין דרישות גבוהות 40 ג'יגה יספיקו ולא צריך ציוד הקפי.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Wegwe Bwebwebew,

אני רוצה לראות תבצועים אם המעבד הזה להגיע ל5.6GHZ לפחות הוא הגיע ל4.6 אם סטוק קולר 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוב המשחקים בשוק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by SharkGever,

הלכתי לIvory ביקשתי מפרט של AMD (כי אינטל יקר), אני צריך מחשב שיריץ Battlefield 3 על איכות High זה מה שהוא רשם לי: מארז IN WIN שחור מנוקד עם USB וסאונד קדמי כולל 2 מאווררים 12 ס"מ ספק כח A.PFC 550W FAN12 CI-POWER אקטיב פי אף סי +80! לוח GA-A75M-D2H FM1 AMD GIGABYTE סאטה 3 USB3 מעבד ATHLON II 645 Q.C AM3 AMD מעבד 3.1GHZ זיכרון CEON 4GB DDR3 1333MHZ צלעות אלומיניום כ.מסך Nvidia GeForce 550 GTX TI 1G-5 P.O.VIEW כולל צלעות קירור ומאוורר! צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מחשב ללא מערכת הפעלה כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כר. קול 5.1 מובנה בלוח אם כל זה 2750 ש"ח האם משתלם לי לקנות את זה או שאפשר להשיג במחיר כזה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ItachiSan,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4K בלי חריגות. אם אפשר לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? HTPC, תכני HD, גלישה באינטרנט. הרזולוציה הטבעית של המסך: 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמק…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים (באטלפילד 3, קרייסיס 2 וכו) , צפיה בסרטים (HD) * גודל המסך? 14 - 15.6 * משקל רצוי? 2 - 3.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ככל שיותר יותר טוב (עדיפות לאפשרות להחליף סוללה לסוג גדול יותר כמו 9 תאים וכו') * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI - ESATA חיבורי אוזניות + רמקולים סבירים בלוטות? נניח.. גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 ג'יגה (חשוב שיהיה אפשר לשדרג) כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL - HP - APPLE - ASUS - עוד הצעות יתקבלו בברכה מחפש…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני עומד לרכוש את המחשב 1215N של אסוס - שהוא עם מעבד כפול ליבה וכרטיס מסך משופר ION 2 הנקודה היא שיש לו 2G זיכרון - עם מערכת הפעלה WIN7 הום פרימיום 1. האם כדאי לשדרג בעוד 2G זיכרון - האם זה יהיה משמעותי לביצועים ולנוחות/מהירות השימוש....מספר התוכנות במקביל וכו' 2. איך בידיוק משדרגים ? פשוט קונים רכיב של 2G נוספים ? ולא תהיה בעיית סינכרון עם הרכיב הקיים כבר במחשב תודה מראש לכל מי שעונה!

24. Started by אלוןטל,

היי, מחפש מחשב נייד לסטודנט לאדריכלות. עבודה בתכנות 3D, שרטוט וגרפיקה. ההתלבטות היא בין שלושת הדגמים הבאים: https://www.asus.com/il/Laptops/ASUS-ZenBook-Pro-UX501VW/specifications/ https://ksp.co.il/?uin=42881 https://www3.lenovo.com/il/en/laptops/ideapad/ideapad-500-series/Lenovo-IdeaPad-520-15IKB/p/88IP5000868 האם יש המלצות? מה חשוב יותר לטובת עבודה על תוכנות שירטוט וגרפיקה - מהירות המעבד ? כרטיס מסך ? סוג וגודל זיכרון ? תודה, אלון.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by kobibo,

המלצה למפרט עבור משחקים כבדים קצת קידוד ללא מסך ללא ציוד הקפי וללא צורב DVD ( כבר יש ) משהו שיחזיק שנתיים שלוש בשקט עד 4800 ש"ח. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט עד כמה שאפשר ,דיסק לפחות 160GB ,ספק כוח איכותי.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.