עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברה. יש לי מחשב נייד מארה"ב שכבל מקורי שלו הוא של ארה"ב (NEMA קוראים לסוג זה אני חושב): יש לי גם מחשב נייד ישן של HP שתיקנתי אותו לאחרונה כאשר לפני את כבל שלו עם תקע ישראלי השתמשתי במחשב נייד הנ"ל כי כבל שלו היה עם תקע NEMA. עכשיו כאשר מחשב HP תקין אני רוצה להשתמש בו עם כבל שלו ואני לא יודע מה לעשות עם כבל של מחשב מארה"ב. יתרון שכבל מקורי בעצמו לדעתי והייתי רוצה להשתמש בו גם בארץ וגם בחו"ל. ראיתי מתאם הזה בקיי אס פי ואני לא יודע אם איתו את המחשב נייד עם כבל NEMA אוכל להשתמש בארץ וגם בחו"ל, דהיינו באסטוניה ששקעים שלה הם "Schuko". דרך אגב, האם זה בטוח להשתמש במתאם אוניברסלי באופן קבוע עם כבל NEMA במקום לקנות בחנות כבל לשימוש במדינה? מה עדיף לעשות יותר? יום טוב!

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. צריך להחליף סוללה במחשב . ראיתי באייבי סוללה מקורית שהמוכר בסין האם אפשר לסמוך על המקוריות שו שזה מזויף? קישור לדוגמא http://www.ebay.com/itm/Original-Dell-Inspiron-battery-1310-T112C-312-0725-1320-Genuine-9-Cells-New-/260956760990?pt=Laptop_Batteries&hash=item3cc23c2b9e יש לי ניסיון בהזמנות רק מ- DX . המסחר דרך איביי ממוכרים סינים אמין הדברים מגיעים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש רצוי מראשון לציון הכיוון לעבוד מול חנות אחת ... אבל ניתן לפצל את הכרטיס מסך לחנות אחרת (אם ההפרש מצדיק מהלך כזה) כללי לסרטים אינטרנט ,מוזיקה לא משהו רציני אבל שהיה לאורך זמן ולא רק לשנה em, פרטים : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט,סרטים,הורדות,משחקים בבסיסים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  4. . מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכה דיגיטלת - מזדמן(תחביב) AFTER EFFECT, PHOTOSHOP, ETC…. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.(COD, Battle Filed, Etc….) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by nir235,

שלום לכם, אני ב3 חודשים הקרובים מתכנן לקנות מחשב חדש מTMS, כרגע אני עם מחשב מ16.2.2009 שקניתי באייבורי, האחריות שלו נגמרה בדיוק ב16.2.2012 שזה לפני בערך שבוע, אז ניצלתי את האחריות והחליפו לי לוח אם (לאותו לוח, רק חדש). המפרט שלו הוא כזה: מעבד: DUAL CORE E5200 2.50GHZ קירור למעבד: ARCTIC COOLING 7 PRO זיכרון ראם: 2GB לוח אם: MSI G41 כרטיס מסך: MSI GEFORCE 9500GT דיסק קשיח: SEAGATE 320GB צורב: LG GH22NS40 X22 מארז: IVORY ספק כוח: EZCOOL 300W JSP להערכתי הוא שווה בערך 1000 ש"ח אבל אני רוצה שגם אתם תגיבו.

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  6. Started by aadidi454,

אני רוצה למכור את המחשב שלי המערכת היא i5 750 p55 usb3 ספק 650 crosair 4 gb 500 gb gtx465 ועוד כרטיס gt 9800 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by loading,

המחשב ירכש ככל הנראה בארץ בגלל שיש חברות כמו DELL שנותנות בחו"ל שנה אחת של אחריות ובארץ 3 בהפרש לא גדול במיוחד. אבל עדיין, אפשרי להביא מחשב מארה"ב אם זה ממש כדאי. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים וקצת עבודה גרפית (מעבד I5 ומעלה עם זיכרון DDR3 רצוי של 8GB) * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? עד 3.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי מאוד שתהיה יציאה לטלויזיה, וגם USB3 לפחות יציאה אחת. כל השאר רגיל ואין צורך בקורא כרטיסים * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 במהירות 7200 * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם המחשב מחו"ל אז כן * …

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by krimon,

שלום לכולם... אני מעוניין לקנות מחשב נייד אבל אני לא יודע איזה כרטיס מסך חשוב שיהיה בו... הצרכים שלי כרגע זה סרטים ומשחקים אבל לא משחקים עם גרפיקה מטורפת... אני יודע שיש את הכרטיס הזה INTEL HD GRAPHICS הוא טוב?

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by ILobeIL,

היי בניתי לי מפרט מחשב שמיועד לגיימינג כבד. חרגתי בכמה מאות שקלים מהתקציב שיעדתי לרכישה ואני רוצה לבדוק אם אפשר לדעתכם לצמצם במחיר במידה שלא תפגע כל כך באיכות. אז הנה המפרט: מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Yasya CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M Pro B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB Corsair Value Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיסי מסך: ASUS - AMD HD 6950 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E מארזים: Antec One Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) ספקי כוח: SeaSonic 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail) עכברים: Razer R…

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by tomerdx111,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bttlefild 3 ultra -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך FULL HD …

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by dj_horse,

שלום, יש לי מחשב חדש של טושיבה לאחר הפעלה ראשונית של המחשב וכל הסידורים, התקנתי בו משחק בשם driver-sf. באחת מהפעמים שהפעלתי אותו, המסך התחיל להתעווט והנוצרו בו מן הקפאות כאלה בתמונה עוד לפני שהמשחק עלה. אין לי תמונה של זה כי לא היה ניתן לצלם את זה. הבעיה דומה לזה שהמחשב נתקע רק שנוצרים עיווטים בתמונה, אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון. בכל מקרה הבעיה קרתה פעם אחת, ולאחר הפעלת המשחק עד כה לא קרה שום דבר כזה. מה שעשיתי סך הכל לפני זה להתקין ישר דרייבר של הכרטיס מסך. זה די תסכל אותי כי המחשב חדש, ולא מזמן החזרתי את הקודם בגלל תקלה אחרת. מקווה שתוכלו למצוא לי פתרון. תודה.

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  12. Started by IDan2012,

המחשב מיועד לגיימינג כבד לדוגמה: BF3 ,MW3, NBA2K12, PES וכו' מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪801 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Biostar H67MU3 for socket 1155 - SATA3 + USB 3.0 - VGA/DVI/HDMI o.b כמות: 1 - מחיר: ₪299 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪565 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪114 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪580 כרט…

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  13. Started by azaz,

שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד חדש-עלה 2000 ש"ח. ---- עכשיו רציתי לקבוע שומר מסך וזה רושם לי: שומר מסך אינו יכול לפעול מאחר שדרוש לו כרטיס מסך חדש יותר או כרטיס מסך התואם ל-Direct3D . עכשיו אם זה רושם על שומר מסך את זה אני מתאר לעצמי ששום משחק גם לא יעבוד לי. פרטים: המחשב של חברת טושיבה+יש לו direct X 11 על ווינדוס 7. סוג כרטיס מסך- מתאם VGA רגיל. אמממ זה מוזר כי בסירטונים ביוטיוב לדוגמא רואים באמת באיכות מעולה. אז זה או הכרטיס מסך חלש או צריך לעדכן דרייבר?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, המחשב שלי קרס ואני צריך מחשב ללימודי תואר שני בה.חשמל בטכניון, לעיבוד תמונה ולמשחקים קלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות/עיבוד תמונה/משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מטלב, פוטושופ/לייטרום באופן תדיר.משחקיים NBA2K12, סטארקראפט, מקס פיין כשיצא באופן מזדמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קניתי מסך DELL U2312HM אז 23 אינץ' ב1920X1080 -…

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  15. אהלן, ביקשו ממני המלצה למחשב+מסך מחשב בשביל שימוש בC++ וC SHARP, המחשב צריך להיות כולל מסך. מסך חשבתי על הDELL 2312 אבל בקשר למפרט אין לי מושג ואשמח לקבל אחד כזה. (אם ייצא יותר זול, מה טוב) תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. . מה התקציב המקסימאלי? -4.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אבל אם כדאי - אפשר עוד 250 ש"ח2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - כללי + עריכה ביתית של סרטי HD ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לא מיועד בכלל לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? -9, שקט ככל הנית…

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  17. שלום לכולם כבר שבועים שאני מתלבט מחפש מוריד ומוסיף חלקים. בעיקרון המחשב נקנה כדי לספק אפשרות לתרגל שימוש במכונות וירטואליות (לקרוס mcitp ) אבל החלטתי כבר להשקיע עד הסוף כדי לקבל מחשב טוב לגיימינג שגם יספיק לי לשנים הקרובות . התקציב הוא בסביבות ה5k וזה המפרט שהגעתי אליו. (המסך לא כלול יש 5k למפרט לבד) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪801 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪138 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪473 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות:…

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by SuperVixxy,

אהלן שלום ונעים מאוד! כבר די הרבה זמן אני קוראת כתבות כאלה ואחרות באתר (ובפורומים) ועכשיו סוף-סוף יש לי סיבה גם להעלות פוסט ולבקש את עזרתכם. אז.... אשמח מאוד אם צוות האתר ו/או מומחים אחרים פה יוכל לעזור לי בהרכבת מפרט מלא למחשב שולחני לצורכי עריכה גרפית. אז ככה: מבחינת תקציב - מדובר על כ-7-8K ש"ח, כולל ציוד היקפי. רצוי שיעלה פחות אבל לא חובה... מדובר על מחשב שיהיה בשימוש במשרד וימומן על-ידיו, ככה שבציוד היקפי לא הייתי משקיעה סכומים גדולים כי בסופו של דבר, רוב הסיכויים שלא משנה מה אני אבקש המיחשוב ייקנו לי את אותה מקלדת מעפנה שהם קונים לכולם (חוץ מלעצמם, כמובן)... על מסך אני אוכל כן להתווכח איתם, אבל עדיף שזה יהיה מסך שלא גדול יותר מ-21" כדי שלא ייפתחו עליי עיניים. א…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי, חבר שאל אותי היום על המחשב הזה: http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=1946 הוא סטודנט ומשתמש במחשב בעיקר לגלישה, קצת תכנות ועריכת וידאו וגם בטח קצת משחקים (לא צריך את האיכות הכי הכי הכי). אני רואה שמדובר במחשב בדגם "מיושן" (מעבד וכרטיס מסך), אבל מדובר בחברה טובה וסדרה טובה ועם מ"ה ומודם סלולארי (Nice to have). השאלה היא אם ללכת על זה או שב-4000 שקל יש בשוק דברים יותר טובים ואין מה לקפוץ על המציאה. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 20% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט אופיס ומעט סרטים. (ללא HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  21. מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 ₪120 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=248 ASRock Z68 Pro3 Z68 Chipset, יחידות 1 ₪689 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2917 ‏Fractal Design Define R3 Mid-Tower Atx Black Case ללא ספק כוח, יחידות 1 ₪538 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3457 SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1308 Logitech CordLess Desktop MK320 Retail סט אלחוטי, יחידות 1 ₪157 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1844 מסך Dell UltraSharp Led U2312HM Rev A01 23" IPS Panel - מיבואן רשמי בישראל !, יחידות 1 ₪1052 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3280 צורב LG GH…

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  22. כמו שכתוב בכותרת, ישמש למכונות וירטואליות כדבר הכבד ביותר. מסך עדיפות ל-15, אם יש משהו טוב יותר עם 13, אפשר להתפשר. יותר חשוב שיהיה לא מבריק קשיח כמה שיותר גדול מינימום 500 כרטיס מסך שיכול להריץ גם סרטים מידי פעם באיכות HD יציאות USB 3 יציאה למסך חיצוני E-SATA לא חובה אבל אם יש יהיה נחמד WIFI RJ45 BT צורב DVD מצלמה ומיקרופון מובנה לא חובה די חשוב איכות בניה, שהמשטח עליו שמים את הידיים בזמן כתיבה לא ישקע למטה. סוללה, כמובן כמה שיותר זמן ולפחות 3 שעות. משקל עד 3.5 קילו היתי אומר שהרכישה תהיה מארה"ב, אבל המחשבים שם מגיעים לרוב עם שנת אחריות אחת (בארץ כ-3 שנים) והפרש של כמה מאות שקלים ולכן אני חושב שעדיף בארץ. אבל אם יש משהו יוצא מהכלל, אני פתוח לחו"ל (6 אלף ש"ח למחשב נטו).

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב DUNGEON SIEGE, GTA זה מה שעולה לי כרגע, אבל אני יודע שארצה לשחק במשחקים חזקים, אין לי כלכך שמות כרגע -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין לקנות בתקציב זה גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  24. יש לי זיכוי באתרhttp://www.compil.org.il/scripts/ מבקש מפרט מתאים מהאתר הזה

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by aracer,

שלום לכולם. אני מחפש נייד בתקציב של 2700 שקל שיהיה בסיסי.. לא משחק במשחקים אולי פה ושם באיזה משחק קל מאוד. בעיקרון הוא מיועד להורדות מידיי פעם ורצוי שיוכל לראות בו באיכות HD בלי שיתקע, בנוסף שיהיה בו צורב DVD ושיהיה לפחות 15". תודה מראש על העזרה.

• 7 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.