עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בס"ד שלום לחברי הפורום, מדובר בבניית מחשב לווינדוס 7 לעבודה בדפדפן אקספלורר וכרום, משמע לא צריך כח עיבוד אלא יותר זיכרון וכרטיס גרפי שיריץ חלונות זריז בלי לאגים (כמו שיש לי עכשיו עם מעבד אינטל G4400 כשפותחים הרבה חלונות ועדיין יש ראם פנוי.) 1. לוחות האם החדשים לא תומכים ווינדוס 7 באתר היצרן, יש לזה פתרון? קומבינה? דרייברים קודמים שמתאימים? אני בשוק מהקטע הזה. 2. נניח ואין פתרון לסעיף 1, ראיתי לוחות של אסוס משני קצוות הקשת של amd vs intel, יש את אסוס tuf של amd שממש הרשים אותי. 3. אז הלכתי לכיוון מעבד עם כרטיס גרפי מובנה של amd ואז אין מעבדים כמעט ואם יש אז לא box ומנסיון אין להם בסיס בארץ וזה הימור קל והם עולים מ…

2. Started by Tigerin,

בשעה טובה הגיע הזמן להתחדש במחשב. הישן נשאר אצל המשפחה, אז אני צריך חדש מאפס, מלבד מסך שקניתי בBF וSSD שיש לי (Crucial M4 128GB). 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית וקצת מאוד תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים - לדוגמא BF3, Diablo3, Civ5 ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  3. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1143 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤542 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 ¤592 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Platinum ¤279 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800R22GK כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT ZL 512MB PCIe ¤1166 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV388 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200A Black X20 DVD ¤135 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD7200AB מארז כולל ספק COOLER MASTER Centurion 534 460W ¤489 כמות:1 http://skypc.co.il/prod…

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  4. אחרי הרבה שעות בפורום הזה וקריאה של הרבה פוסטים הגעתי למפרט הבא: הוא אמור להיות למשחקים ללא OC וצריך להיות שקט. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box 923 ש"ח לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 449 ש"ח כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB 322 ש"ח זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP 414 ש"ח כרטיס גרפי gigabyte nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe 1330 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD 136 ש"ח מארז ללא ספק Raidmax O² + 23cm FAN ¤250 ספק כח Enermax Noisetaker 420W ¤348 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤115 סה"כ 4287 ש"ח אני מאוד אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט. אני מתכוון לרכוש אותו בשבוע הקרוב. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  5. אהלן.. פעם אחרונה שאני מבקש מפרט אני מבטיח!!! אוקיי אז ככה.. אני מחפש מפרט ב4K (אפשר לחרוג קצת), ושיכיל את הדברים הבאים: - כרטיס TV של hauppauge pvr 150 - לגבי צורב DVD או הארד דיסק, אפשר לוותר על אחד מהם, כשאני נוטה לוותר על הצורב. אם נכנס בתקציב, גם טוב - כרטיס מסך --לא-- DX10, אלא משהו פשוט שיחזיק שנתיים על הגדות סבבה. חשבתי על 1950gt שנכנס אחלה בתקציב. העניין הוא שאני רוצה כרטיס שיחזיקלי את הDell 2007wfp בצורה נחמדה במשחקים. - אממ מה עוד... אה! מארז הHUSH החדש.. ושהמפרט יהיה מIQPC..! בעיקרון לא מתוכנן OC, ובמפרט אני כן רוצה מקלדת ועכבר (האלחוטי הפשוט, desktop 1000 של מיקרוסופט), אבל לא מסך. השימושים למחשב הם סרטים, קצת משחקים, ואינטרנט וכאלה.. השימושים הרגילים …

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by eran256,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים. יש לי קצת לבטים בנוגע למעבד, I5 או I7, אני יודע שנכון לעכשיו אין ניצול של הi7 השאלה היא האם עוד שנה-שנתיים זה ישתנה? השקט חשוב לי, נניח 7 מתוך 10. אין צורך בהארד דיסק רגיל, רק SSD. עדיפות ל16 גיגה זיכרון. אני עושה OC נניח ל4.5 פחות או יותר. רזולוציה 1080*1920. משחקים, אני לא משחק הרבה אבל כשאני משחק אני אוהב שהכל על ההגדרות גבוהות תכנות הוא משהו שעכשיו נכנסתי אליו. יש צורך בחיבור של 5.1 קואקסיאלי או אופטי (מתחבר לרסיבר), ועדיפות לכמה שיותר יצאות USB3. המפרט שאני הרכבתי : מעבד: Intel Quad-Core i7 3770K 3.5Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1674 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-D3…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום בעקבות הפעם הקודמת אני מעוניין בהמלצה למחשב בסיסי הקניה הייתה טובה בסקאיי פי.סי אז הייתי רוצה המלצה למפרט שם (בראשון לציון). דרישות - מה התקציב המקסימלי? 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ]לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן[/font] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גלישה באינטרנט, הורדת סרטים וצפייה לא במחשב, משחקים קלים ברזולוציה לא גבוהה, אופיס. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא.[/ 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דרוש צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-7. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר, אך ישנה עדיפות לתקציב שהקצבתי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים שיוצאים/יצאו, כגון BF4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מעוניין בקניית מחשב נייד חדש. התקציב שלי הוא לא גבוה במיוחד. בסביבות ה-4500. היית רוצה להפיק כמה שאפשר ממנו. חשבתי על הדגם הזה. או כאן המפרט שלו יותר ברור. הוא גם CORE 2 DUO, אומנם T5800 ולא משהו יותר חזק, אבל יחסית לתקציב, דרישות ושאר הנתונים נאלץ להסתפק. יש לו את ערכת השבבים היותר חדשה, גם יציאת SPDIF ו-HDMI שאני צריך למקרים שאני ארצה לחבר ל-LCD בסלון ומערכת סראוונד, גם תומך ב-802.11 N, בנוסף יש לו כרטיס מסך 3470 ו-3 ג'יגה RAM שזה חביב מאוד אחרי הכל למקרה של איזה משחק או שניים פשוטים, וגם 320 ג'יגה HD שזה נחמד. והוא שוקל 2.7KG שזה לא קל במיוחד אבל פחות מה-3.2 של HP. כי אחרי הכל אני רוצה איזושהי ניידות בעתיד, ומחשבים עם נתונים טובים וניידות גבוהה אני לא יכול להרשות ל…

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  10. Started by orengore2,

שלום אני רוצה לקנות זכרונות לנייד שלי ומכיוון שיש לי אייבורי ליד העבודה אני חושב לקנות משם. בגדול, אני יודע שאייבורי "לא משהו", אבל כאן זה חלק שלא נראה לי שיכולים להתעסק איתו הרבה. אז השאלות שלי הן כאלה: 1. באופן כללי, נראה לכם בסדר לקנות זכרונות מאייבורי? (רשום שהאחריות במעבדות שלהם) 2. האם אתם מכירים חברה של זכרונות בשם Ceon? 3. יש להם זכרונות של קינגסטון והבנתי שיש הרבה זיופים בשוק, אז.... תודה

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  11. איך אני יודע אם הנייד הוא באמת תחליף שולחני ? והאם ניתן לשדרג אותו זאת אומרת זיכרון ראם מעבד כרטיס מסך הארד דיסק?

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  12. שלום חברים, מזמן לא נכנסתי לאתר, וחבל, נראה ששיפרו וחידשו מעוד את האתר :). ולענייניינו, אני צריך המלצה למחשב נייד לאמא, עד היום היה מחשב נייח מבוסס AMD ומסך 22", אך זה תופס יותר מידי מקום. לי היו מספר רעיונות, כמו להרכיב מחשב במארז ITX, או לרכוש איזה מחשב MINI מaliexpress, אך נייד לדעתי יותר נוח..כי הוא נייד :). הבנתי כבר שיש מספר הבדלים עיקריים בניידים במחיר זה, כמו סוג מלצלמת WEB, מספר תאים בסוללה, ואחריות שניתנת/לא ניתנת להרחבה, ומעבד. בעניין המעבד, כביכול אם אני הולך על פלטפורמת AMD אני יכול לקבל כרטיס מסך יותר טוב, ביחס למה שאני מקבל אם INTEL, אך לא מצעתי דגם ראוי. בעניין מעבד, עצרתי על N3700, השאלה אם יש לי מה לחפש בדגמי U של core i3? כי ההבדל הוא בי…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by AboveBeyond,

מחפש מחשב 13 אינצ , קל , מעבד i3 כרטיס מסך לא חובה לשימושים של אינטרנט אופיס ואולי קצת סרטים לדרכים (רכבת) שיהיה אמין וזמן סוללה סביר התייעצתי איתכם בעבר המלצתם לי על dell 3010 קצת בעייתי יש לו מסך מבריק וזה מאד מציק או vostro 3300 עכשיו דפדפתי קצת בפורום וראיתי בכמה מקומות את המחשב : Lenovo ThinkPad Edge 13 NV122IV http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11133 לא מצאתי ביקורות עליו באינטרנט בכלל , יש לו שם אחר בחו"ל? אם אפשר חוות דעת עליו תודה!

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. טוב, מפרט לחבר.. למשחקים וסרטים, בלי OC. עד 7.5K. חשוב שיהיה שקט כי הוא ישן איתו, אך עדיין -לא- לשים P182. ההתלבטויות שיש לי כאן זה לגבי הרעש שעושים הספק והקירור למעבד, חוץ מזה הכל נראה לי בסדר. אבל כמובן שעצם העובדה שהכל נראה לי בסדר מספקת כדי שמשהו לא יהיה בסדר, אז יאללה, תקנו אותי נ.ב: עוד התלבטות היא לגבי המסך.. לא כל כך מבין בתחום. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ₪1271 קירור למעבד: Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ₪238 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ₪675 מארז: Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120mm Black כמות: 1 - מחיר: ₪725 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪459 זיכר…

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  15. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? [glow=red,2,300]התקציב 5000 , מזומן ![/glow] 2. מטרות המחשב? [glow=red,2,300]משחקים כבדים [/glow] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? [glow=red,2,300]לא[/glow] 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? [glow=red,2,300]לא[/glow] 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? [glow=red,2,300] מארזnzxt zero 2 [/glow] 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?[glow=red,2,300] מארז שחור , מחשב שקט כמה שאפשר וקירור חשוב ![/glow] 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? [glow=red,2,300]לא לא ולא[/g…

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  16. שלום, אני מבקש להחליף מחשב ישן למדי שמשרת כבר כמה שנים אדם מבוגר שמשתמש בו אך ורק בשביל לגלוש באינטרנט. ייאמר לזכות המשתמש שהוא חסר סבלנות כמו בחור בן 16 ולכן אני רוצה להבטיח שהמחשב יעלה מהר ושאתרים ייפתחו מהר. ממה שאני רואה, ניתן לבנות את המחשב סביב המעבד G2020 לא? בגלל שאני מעביר את הכונן מהמחשב הישן, אני לא זקוק לכונן קשיח אבל אם יישאר תקציב אני שוקל להכניס שם SSD קטן. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חושב שיש איפה לחסוך.. במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד. עדיף שלא. מה שימושי המחשב: גלישת אינטרנט בלבד מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1920*1080 האם יש צורך בציוד…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. טוב אז אני רוצה מפרט שיחזיק להרבה זמן .. כמה שנים מבוסס AMD מעבד - AMD athlon 64 s939 3200 venice לוח אם - socket 939 nVidia nForce4-ultra - DFI Infinity NF4U 2 * זיכרון פנימי - Twinmos 512 MB 400Mhz דיסק קשיח - 160GB sata II 8MB - Samsung כרטיס מסך - Leadteak - Geforce 7800GT 256MB DDR-III צורב - NEC 3540A BLACK מארז - Compucase - 6A19 BLACK ספק כח - 400W FSP Group - ATX 2.01 מסך - LCD "19 -Samsung 930B מה אתם אומרים?? אולי כדאי להשקיע ב 2 זכרונות של 1 ג'יגה? ומה דעתכם בכלל?

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  18. Started by fit3,

שלום לכם אנשים טובים אשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם אני זקוק למפרט עד 4000 ש"ח למחשב כולל מסך LCD 17 חשוב לי להדגיש שהמחשב לא מיועד לביצוע OC ושזה מחשב לנוער שבעיקר משחק איתו אשמח לקבל מפרטים אני מעונין ללכת ל IVORY אם מפרטים מהאינטרנט כי הבנתי שהם מתחרים בכל מחיר בתודה רבה אמיר

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by naor5774,

אני מחפש: מחשב נייד, עד 2600 שח באילת, עבודה יום יומית 9-10 שעות. ולימודי מדעי המחשב. שיחזיק לי לחמש שנים הבאות, מסך 15.6" עם שוליים דקים, מקלדת מלאה ומוארת, סוללה שתחזיק לפחות ל 4 שעות בשימוש רגיל, כולל ווינדוס 10, כונן SSD לפחות 256 ג'יגה(לא משולב עם דיסק קשיח). i5/i7 דור 10. שלוש שנות אחריות יבואן רשמי. עדיף dell או lenovo אייבורי/ksp/חנות טובה כלשהי אחרת שיש באילת.. מתכנן לרכוש עוד שבועיים.. תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Yuron,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, משחקים בקטנה, קצת צפיה בסרטים גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע מה עדיף. אני חושב שמבריק רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? numpad לא קריטי אבל רצוי שיהיה. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. 2קילו משהו כזה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. הלך לי הלוח אם של סוס העבודה הזקן שלי (2015) שמבוסס i7-4790 , GeForce GTX970 , Fatal1ty B85 Killer עם מארז איכותי של NZXT . אמנם זמינה כרגע גירסה פשוטה יותר של לוח האם, אבל השאלה האמיתית היא האם לא סביר לשמור את ה-650 ש"ח תיקון (ואולי 1000 אם רכיב נוסף נדפק), או שכדאי להשקיע כל שקל במחשב חדש? המחשב תפקד כעמדת גרפיקה ווגימינג באופן מעולה ושקט עד היום.

22. היי! העניין הוא כזה: יש ברשותי מחשב נייח ששירת אותי לא רע עד היום, אבל עם הזמן הבנתי שלהיות מוגבלת אליו בלבד זה לא נוח בעליל, להסתמך על המחשבים במכללה זאת טעות גורלית, ושמחשב נייד נהיה דיי הכרחי בשלב הזה. מאמינה שעל מרבית הדברים ה"כבדים" אוכל לעבוד מהבית, אבל אם יש אפשרות לעשות את זה גם על לפטופ בלי למכור את כל הרכוש שלי ונשמתי יהיה נחמד. רוב האנשים שהתייעצתי איתם התעקשו שמקבוק פרו הוא הדרך הטובה והזולה ("""""זולה""""") ביותר בתחום הזה, אבל אם יש אפשרות ללפטופ PC עם ביצועים דומים באותו טווח מחירים... אעדיף אותו, בכנות. אשמח לייעוץ לכאן או לכאן בכל אופן! מפה לשם: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בתכלס א…

23. הי, לקראת השקעה לסלון החדש במחשב HTPC שיחובר למסך LED ומערכת קולנוע ביתית טובה, יעוד המחשב יהיה לסרטים, הקלטות (מהכבלים בעיקר), משחקים, ומוזיקה. התקציב הוא גבוה - בערך 10K בעיקר בגלל מטרת הגימינג שם אין פשרות . המפרט שחשבתי עליו כאן למטה, אשמח לכל עצה או טיפ מכם: Case - Thermaltake DH101 MotherBoard - Asus P8Z68-V/GEN3 CPU - Intel 2500K HD SSD - OCZ Agility 3 2.5'' 120GB SSD SATA III HD - 2TB Western Digital SATA III Black Edition Sound Card - Asus Xense HD 1.3 Blue Ray Drive - Asus BC-12B1LT Silent CPU Cooler - ‏Scythe Ninja 3 Memory - 8GB 2x4 G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL7-8-7-24 Power Supply - Seasonic X-760 Gold Graphic Card GTX 580 תודה!

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  24. כאן מדובר בנייד של דל רציתי לדעת איך הוא : http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1182&catId= במידה ולא, אני צריך ב2500 מחשב נייד לשימושי אופיס ואינטרנט. ניתן לחרוג עד 150 ש"ח. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  25. מפרט א' ; מעבד :415 ש"ח AMD 3600 X2 AM2 לוח אם:315 ש"ח ABIT NFM2S כרטיס מסך: ON - BOARD סך הכל : 730 ש"ח מפרט ב' ; מעבד : 660 ש"ח INTEL E4300 DUO CORE לוח אם: 510 ש"ח ABIT IB9 כרטיס מסך: 400 ש"ח LEADTEK 7300GT סך הכל : 1570 ש"ח ההפרש 840 שקלים המפרט מיועד לצפייה בסרטים מוסיקה וגלישה באינטרנט, מעט מאוד משחקים אם בכלל... לשני המפרטים יצורף 2GB זכרון 667HRZ השאלה איזה מפרט יותר משתלם לעתיד ... יחזיק יותר זמן עד השדרוג הבא. קחו בחשבון שאוברקלוק פשוט, ניתן לביצוע(יתרון ל4300) וגם מעבד ניתן להחלפה בעתיד בכסף שנחסך(יתרון ל3600) - הכרטיס מסך שנלקח במפרט ב' הוא עקב …

• 7 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים