ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי בן 4 בערך, כבר לא כל כך סוחב (תקיעות בדפדפן עם הרבה דפים פתוחים, משחק כמו פיפא 13 נראה לא משהו עליו). המפרט שלו בגדול זה: מעבד אינטל E4500 2GB זיכרון KINGSTONE קשיח 160GB של WD כרטיס מסך GF9500 לוח אם של ג'יגהבייט (משהו עם 945) כמו כן, יש לי מסך 19" של LG ולא נראה לי שאני אשדרג אותו למשהו אחר (לפחות לא בקרוב). אם אני אחליט לשדרג אותו, זה יהיה למסך DELL בגודל 22-23 אינץ'. השימושים שלי במחשב לא מיוחדים במיוחד: אינטרנט (הרבה דפים פתוחים בדפדפן), משחקי כדורגל - פיפא ופרו אבולושן, ומשחק פעולה שאני אוהב מדי פעם לשחק בו - קאונטר סטרייק (1.6, סורס). לא משהו שמצריך מחשב מפלצתי מדי. השאלה שלי היא האם כדאי לשדרג משהו במפרט הקיים אצלי או ללכת כבר על מערכת חדשה? עניין הכסף ל…
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין במחשב חדש וחשבתי על האופציה של אולטרא בוק אך ברצוני עדיין לשחק מדי פעם משחקים קלים כגון דיאבלו וסטארקרפט ובנוסף שיריץ משחקים עתידים, (איני מצפה כמובן על הגדרות הגבוהות ביותר , אך אשמח לסברות פלוס ) לצערי עקב מחירו הגבוה ובעיות מסוימות בדל XPS 14 החדש שנראה מדהים, אשמח להמלצות נוספות בסביבות ה6000 שקלים, עם עדיפות לארץ ואחריות של 3 שנים תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל הצעות ( עדיף מחנויות באיזור המרכז - אני גר בחולון ) מתכוון לרכוש מחשב בשבוע הקרוב תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5 3470 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1155 מחיר: 1005 ש"ח לוח אם Gigabyte H61M-DS2 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, VGA מחיר: 310 ש"ח זיכרון למחשב Patriot 1x4GB DDR3 1333Mhz Signature פעמיים מחיר: 244 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte HD 7850 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E מחיר: 1360 ש"ח Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 מחיר: 455 ש"ח ספק כח Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5cm PSU HCG-620 (Retail) מחיר: 455 ש"ח סה"כ: 3765 ש"ח ציוד שיש לי כבר זה: מארז: fractal design define r3 מסך:…
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אז קראתי והבנתי שחייב לשלוח מפרט דרך הטופס ,אך את הטופס המדובר אני לא מוצא, אלא אם אתם מתכוונים שצריך לקרוא את הכללים ולהעתיק את הכותרות ולפעול על פי הם. אם כך העניין אז עשיתי אותו הדבר בסדר מופתי כפי שביקשתם.ואם זו לא הייתה הכוונה אשמח לקבל מכם הסבר כיצד לעשות זאת נכון. כגרע זהו המפרט: מפרט מחשב שלום רב, ותודה רבה רבה על הנכונות לעזור. אני חייב לציין שהרבה יותר חשוב לי המידע לגבי השאלות שאני שואל מהחלקים הספציפים,הרי כשאתה מבין את המאפיינים קל לבחור מה המועדף עליך. גר באזור מרכז תל אביב אבל בשביל המחשב הזה אסע גם עד קריית שמונה אם צריךJ אז אני ממש צריך עזרה כי אחרי ימים של שוטטות ברחבי הרשת למעט מבולבל טיפה פחות עדיין לא השגתי שום החלטה ברורה לגבי שום חלק, לפני…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב בידי מחשב שולחני שאני רוצה לבדוק אם נתוניו מתאימים להפכו למחשב מדיה בסלון. אני מעוניין לדעת אם אפשר להכניס את הרכיבים למארז סלוני, מה צריך להוסיף ואם בכלל זה כדאי. כמובן שארצה אפשרות הקלטת תוכניות ושלט רחוק. להלן המפרט: לוח אם- P8P67-M זכרון: Kingston DDR3 2048 X2 מעבד: I3-2100@3.1 Gh כרטיס מסך: NVIDIA-GEFORCE GT430 1024Mb HD: 500 Gb המחשב של ביתי והיא מעונינת לרכוש מחשב נייד ורציתי לבדוק את אפשרות הפיכת המחשב למדיה סנטר. תודה מראש גבי
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-5000 גג. (עדיף שזה יהיה באיזור ה4000 אבל אם באמת צריך אז אפשר לחרוג..) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף שזה יהיה באיזור ה4000 אבל אם באמת צריך אז אפשר לחרוג.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעל 5000 בשום מצב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. שיריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות, ושיחזיק ל3-4 שנים הקרובות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיוצאים. -מהי …
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
חג שמח לכולם,אני חדש בפורום וניגשתי אליו כי שמעתי שהקהילה פה איכותית ויש עם מי לדבר. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב שאני הולך לקנות בקרוב. נתחיל מזה שאני צריך מחשב נייח,אני צריך רק את הקופסא,ללא ציוד היקפי. המחשב למטרת גיימינג כאמור,מחשב בערך ברמה של המחשב הזה : http://ksp.co.il/?uin=15890 אחת הסיבות שניגשתי לפורום הזה היא שהבנתי שפה יוכלו לעזור לי להרכיב מחשב בצורה הטובה והיעילה ביותר בלי שיגבו ממני מחיר מופרך או שימכרו לי חלקים שלא מתאימים לחלקים אחרים או חלקים שהם לא איכותיים. לא מתכוון לעשות בו OC,אין צורך ביותר מ1TB דיסק קשיח,לא משחק משחקים כבדים ביותר,רזולוציה 1280x1024. כמו כן במידה ולא ציינתי פה פרט חשוב כלשהו אני אכנס לפורום לבדוק כל שעה ב12 שעות הקרובות ככה שא…
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?לא משנה * משקל רצוי?לא משנה עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?עדיף גם לא חשיבות עליונה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)מעדיף HDMI,DVI * בלוטות?אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata)רגיל 500GB+ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD רגיל * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא רצוי שלמחשב יהיה מ…
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בשבוע הקרוב כבר. אשמח לקבל כמה חוות דעת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מטרת המחשב: לאפטופ להופעות, עבודה עם קיובייס (DAW). צריך: זכרון: 8 ג'יגה (לאחר תוספת גם טוב) מעבד: מספיק i5 או המקביל לו כונן: 7200RPM, 320/500GB בלוטות' חיבור DVI למסך ישן קצת. אם אין DVI, אז HDMI למסך יותר חדש שאני מעדיף לא להשתמש בו להופעות. כמות נדיבה של חיבורי USB, חמישה יהיה טוב. לא צריך: (עדיף הכי זול) מסך בשום גודל משקל/עובי מיוחדים סוללה ארוכת חיים (תמיד בחשמל) צורב / כונן מערכת הפעלה כרטיס מסך האם יש חברות שמוכרות ניידים "לא מאוזנים" עד כדי כך? לדוגמה, הרבה זכרון, עם כרטיס מסך און-בורד ומסך קטן.
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם יש אפשרות אז לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,סרטים. -Fraps/live streaming ל World of warcraft -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Gta V, World of warcraft, Battlefield 3, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קיים Dell 2209wa -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - ללא ציוד היקפי. 4. האם…
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
איך המחשב הזה למחשב ביתי לילדים (לא גיימרים) ? אני צריך שהמחשב יהיה יציב ושיעבוד חלק ומהר. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪499 קירור למעבד: בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original כמות: 1 - מחיר: ₪18 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪325 מארז: Ippon D2 120mm x 2 + 400W כמות: 1 - מחיר: ₪228 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪116 קשיח למחשב שולחני: Hitachi Deskstar 7K1000, 500G, 3.5", SATA 2 כמות: 1 - מחיר: ₪392 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה כמות: 1 - מחיר: ₪75 סה"כ: ₪1…
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם, שנת הלימודים אוטוטו מתחילה ואני רוצה לרכוש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים ולשעות הפנאי, הדרישות הם כדלקמן: * מטרות המחשב? עבודה משרדית-עבודה מרובה עם יישומי אופיס, צפייה בסרטים באיכות HD וכמובן אינטרנט. * גודל המסך? 13.3-14 (לפי תקן של אולטרהבוק). * משקל רצוי? עדיפות למשקל נמוך ככול האפשר-היות ואשתמש בו לאורך יום הלימודים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות עבודה, עדיפות ל8 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל קומבינציה קיימת אפשרית-דרושים לפחות 128GB. * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * הא…
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי, אני לקראת קניית מחשב חדש, רציתי לדווא שהרכיבים לא יפריעו אחד לשני לוח אם Gigabyte GA-Z77X-D3H זירונות G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 וקירור למעבד Noctua NH-D14 תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell Ultrasharp 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי הכול חוץ ממקלדת 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמ…
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לנייד האם זה מתאים http://www.fre.co.il/pl_product~999999912461~39~89.htm הצעות אחרות התקבלי בברכה תודה
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
העלתי את התקציב מ 4 ל 5 והוספתי פירוט קצר לגבי דרישות נוספות מהמפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. שימושי המחשב: משחקים [70%], תכנות [20%], וירטואליזציה [10%] (עבור סלולר, לינוקס, שרתים אחרים לבדיקות) א) תדירות כבדה ב) משחקים: Diablo 3, Battlefield 3, Prototype 2 (ועתידים לבוא מן הסתם) ברזולוציה FHD (מסך 22/24 שכרגע אין – ישודרג בעתיד הקרוב) ג) שואף להגדרות מקסימליות 3. ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. שקט: 6-7 6. ללא OC 7. ללא מ"ה ואופיס 8. חנות: גר בפ"ת. לא KSP או אייבורי. חשבתי על TMS. צריך משלוח. 9. תוספות: חיבור USB3 כונ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? [glow=red,2,300]4500[/glow] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? [glow=red,2,300]לא[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]100[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? [glow=red,2,300]משחקים ומשחקי רשת[/glow] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. [glow=red,2,300]btf3 mdw 3 ובסגנון[/glow] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). [glow=re…
-
- 7 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין לקנות מחשב לאמא שלי חשבתי על מחשב מבוסס אטום או על הסדרה E של AMD. השימוש הוא די בסיסי, גלישה וזהו בגדול. אני רוצה רק שהמחשב יריץ WIN7. אני לא כל כך יודע מה עדיף היום אטום או E של AMD.. אשמח אם תעזרו לי. בכל מקרה הדרישה היחידה היא מחשב כמה שיותר קטן (MINI-ITX). התקציב הוא בין 1000-1500. אפשר להגיע ל1500 אם זה באמת שווה את הכסף.. שכחתי לציין - רק מחשב בלי שום דבר מסביב.. המון תודה חברים!
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב, מסך 14 אינץ', I5. נתקלתי בשני מחשבים של חברת דל, מסדרה אינספיריון, כמובן שיש להם מעבד שונה (עם אותם נתונים ממה שבדקתי באתר אינטל), אך עדיין אין הבדל גדול ביניהם, ובכל זאת, מה הייתם ממליצים? מדובר על נייד Inspiron 3420 IN-RD09-6315Dell http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=830735 ועל Dell Inspiron N4050 IN-RD33-6060 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=818169 Dell Inspiron N4050 IN-RD33-6060 Dell Inspiron N4050 IN-RD33-6060 Dell Inspiron N4050 IN-RD33-6060 מחשב נייד Dell Inspiron N4050 IN-RD33-6060 דל
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכם, מישהו יודע מה אורך זמן הסוללה הממוצע של המחשב- HP ProBook 4330s B0W72ES?? אני שוקלת לקנות אותו כי הוא די עונה על הקריטוריונים הדרושים לי, מבחינת משקל וגודל מסך אך אינני יודעת מה אורך חיי הסוללה של מחשב זה. וזה די חשוב לי.. כמו כן, אם יש המלצות למחשבים נוספים עם מפרט דומה לזה בתחום התקציב של 2500-3000 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות. (אישית חשבתי גם ה-DELL VOSTRO אבל זה כבר קצת יותר השקעה) תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נשרף לוח האם במחשב הותיק שלי. מאחר ואני סטודנט ויכולותיי הכספיות מוגבלות, רכשתי מחשב נייד משומש LG מדגם R500 בעל מסך שבור מאחד מאתרי יד שנייה. כוונתי הייתה להחליף את המסך השבור במסך התקין שבמחשב הותיק שלי ( כמובן שלפני כן וידאתי שמודבר באותו סוג מסך). אך, לאחר שחיברתי את המסך התקין הוא סרב להידלק ונותר כבוי ושחור. לכן, המסקנה המתבקשת היא שהאינוורטר האחראי על הדלקת המסך - תקול. משום מה, אינני מצליח לאתר ברשת מקום לרכוש את האינוורטר המדובר ( חיפוש באיביי העלה חרס). האם מישהו יכול לייעץ לי היכן אוכל לרכוש את האינוורטר? מישהו מכיר אתרי רכישה מקוונים מחו"ל לחלקי מחשב? אוסיף ואציין: 1) בחיבור למסך חיצוני, המחשב מתפקד באופן מלא ותקין כך שלא מדובר בבעיית כרט…
-
אומנם המחשב כבר לא חדש אבל אף פעם לא יצא לי לקבל חוות דעת על המפרט.. זה מפרט לגיימינג כבד ועריכת וידאו וגראפיקה מקצועיים [אבל לא ברמה הכי גבוהה, אלא פשוט ביתי כזה]: מעבד i7 2600K 4.3GHz OC כרטיס מסך GTX 670 2GB OC לוח אם MSI Z77A-G43 מארז Fractal Design 3000 עם שלושה מאווררים קירור Scythe Mugen 3 זיכרון 8 ג'יגה ספק כוח 620W קשיח Seagate 2TB 7200 SSD Crucial M 128GB איך הוא? לא יודע אם שכחתי משהו חחח
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ממש קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים חדשים ומשחקים חדשים שיצאו,משחקי רשת,סרטים,שירים(דגש גדול על המשחקים!) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים והמחשקים שעתידים לצאת(MAX PAYNE החדש,BF3),משחקי רשת למינהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני צריך גם מסך בתקציב(התקציב אמור לכלול גם מסך 23") …
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-