ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 - 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אך לא בכל מחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר סימולטורי טיסה (P3D, XP11, DCS), אבל גם משחקים כגון The Witcher 3, GTA, ARMA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 60hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין Msi Wind ל Eee 900 אני מעדיף את הווינד , אך חסרונותיו ע"פ Eee 900 הם שאין לו מולטיטאצ' במשטח מגע ושיש לו רמקולים זוועתיים . רציתי לדעת האם יש גם הבדל גדול בין סוגי המעבדים שלהם .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מחשב בעיקר לוורד אינטרנט וכאלה... יש לי כרטיס מסך וציוד הקפי אבל אני כן צריך מסך 19 דק (כחלק מהתקציב) סכ"ה עד 5000 ש"ח גפ פחות הולך... אני בנתיים הרכבתי את שני המפרטים המצורפים, אשמח לשמוע מי מהם עדיף וגם לקבל מפרטים שלכם! תודה! מפרטים: מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS M2NPV-VM Socket AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB Corsair דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטיסי מסך none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים 4JA-L-DT8…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 .א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSO, PUBG, GTA V ועוד משחקים חדשים שיצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינצ, 1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1 AMD Athlon 64 (3500+) - [AM2]- RETAIL 507.04 ש"ח 1 ASUS M2NPV-VM (nForce 430) - mATX 548.80 ש"ח 1 WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II 348.73 ש"ח 1 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 398.61 ש"ח 1 Thermaltake SonicTower (0db) fanless 4 in 1 heatpipe tech 208.34 ש"ח 1 Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tower CASE - Black 398.20 ש"ח 1 Thermaltake TR2 470W - PFC - ATX 2.01 363.99 ש"ח חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט !! היום אני עובד עם מחשב נייד של אי .בי.אם ואני ממש לא שומע אותו. מה אתם חושבים? תודה גלעד גלעד
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית מחשב לשימוש ביתי לצורך אינטרנט ,משחקים קלים , וצפייה בסרטים באיכות full hd . התקציב הוא 2000 שקל . אני מתלבט בין המעבדים של אינטל e7500 לבין core i3 530 .. אני יודע שכל בחירת מעבד תגרום לשינוי שאר רכיבי המערכת ( בעיקר לוח אם ). אודה לכם אם תוכלו לעזור לי מה להחליט...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב למשחקים בלבד, בלי אובר וכ"ו.... ויש לי רק בעיה קטנה עם הבורד, חשבתי על: מעבד: P4 2.4C 800FBS זיכרון: TwinMOS 256 DDR 3200 x2 for DualDDR דיסק קשיח: WD 80 GB 8MB Buffer מארז: Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower לגבי מסך...יש לי אחד די טוב...LG ושמעתי שבתקופה הקרובה\רחוקה יצא OLED שיהיה לו תמונה איכותית ולא ממש יקר, אז אני אחכה.. לגבי כרטיס מסך, יש לי Radeon 9100 ואני אשאר איתו. כי קיניתי אותו לפני זמן דיי קצר.. והוא עובד ניפלא עם המחשב שלי עכשיו [P3 733] :P השאלה איזה בורד עדיף לי? אני חשבתי על Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865P Motherboard, אבל אני לא רוצה בעיות במשחקים, אני רוצה שהכל יעבוד טוב, אני מודע לבעיית ה FPS והכרטיס ה לא ממש טוב שיש לי […
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מדובר בהחלפת מחשב, כאשר מספר רכיבים יועברו מהמחשב הקודם: כ. מסך GTX460 דיסק קשיח (1T) + כונן אופטי קירור למעבד Noctua NH-U12P, עם מחבר לתושבת LGA775. 1. תקציב: 2500-3000 2. שימושי המחשב: שימוש ביתי + גיימינג בהגדרות גרפיקה גבוהות. רזולוציה: 1920x1080. 3. ציוד הקפי: אין צורך 4. מה לא לכלול: כ. מסך, דיסק קשיח, כונן אופטי. במידת האפשר: להשתמש בקרור הקיים למעבד. 5. עד כמה חשוב השקט: 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק: לא. 7. לכלול תוכנות או הרכבה בחנות: אין צורך. הרכבה עצמית. 8. אזור מגורים: אזור חיפה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מארז נוח לסידור ולהעברת כבלים, עם פילטרים לאבק. ספק מודולרי בבקשה. 10. אופק שדרוג: אפשרות לשדרוג כ. מסך. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש, כרגע אין ממש הגבלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות העיקריות הן תוכנות גרפיקה 2D של אדובי: flash, illustrator, photoshop, indesign. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, יש צורך במסך IPS עם רזולוציה של 1920x1200, עכבר ומקלדת גנריים יספיקו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא מאד, אבל בהתחשב בגמישות התקציב אני חושב שאפשר לקחת …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSS TF2 CS L4D2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ללא מסך ולא לoc אלה כמו שהוא( אני לא יודע איך עושים oc ולא בא לי להתחיל להסתבך עם זה) ומומלץ שמי ששלוח מפרט ישלח לי בהודעה פרטית(כי רשום שאסור לרשום שם של חנות) או בemail- samit_@netvision.net.il מאיפה אפשר לקנות את המפרט ההוא כדי שאם אני יחליט לקנות אני ידע מאיפה תודה לכל מי שישלח מפרט
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. מחפש למישהי מחשב נייד בגדול לאינטרנט 15.6'' מה אומרים על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=893457 מחשב חמוד לאללה נראה לי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב פשוט לעבודה משרדית (אופיס חשבשבת וכדומה) תקציב עד 2000 ש״ח בלי חריגות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אופיס חשבשבת 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סטנדרטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יומיומית של תכנות (visual studio) אינטרנט קבוע ומשחקים שלא דורשים הרבה(משחק בעיקר משחקים של BLIZZARD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio sql server ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. heroes of the storm , hearthstone -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד לאבא שלי לצורכי עסקים, אני הסתכלתי קצת והגעתי למחשב נייד של דל סדרת LATITUDE דגם E5540: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=875210 אני צריך שתתנו לי את חוות דעתכם לגביו, השיקולים שהביאו אותי לבחירה: מסך יחסית גדול ואיכותי זכרון SSD מעבד I7 דגם רביעי, דו ליבתי יחסית חסכוני בחשמל אני לא מבין גדול במחשבים ניידים ולכן אשמח לעזרה, חשבתי גם אולי לקנות את הגרסה הזולה יותר: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=875472 ולהתקין בה זכרון SSD כפי שמפורט במדריך באתר. תודה רבה =)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לרכוש עוד זכרון ללפטופ. העניין הוא שאני רוצה להיות בטוח שאני יכול לבצע רכישה. אני מצרף צילום של SPECCY, שמראה לי (ואני מקווה שאפשר לסמוך עליו) שיש לי סלוט פנוי. בהתאם לכך, רציתי לרכוש סטיק של 4 גיגה (לסך הכל 8 גיגה). האם הכל תקין? ממש תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד עד 4500 ש"ח , לתוכנות + אופיס + מצגות + אינטרנט (קיצר לא משהו מיוחד) ממה שבדקתי , Dell יקרים מאוד ומשום מה לא חזקים בכלל. לדוגמא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MHVMRD352782kv המחשב הזה חלש ביותר , לעומת lenovo באותו אזור מחיר: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C4153 ה lenovo חזק פי 3 מה dell ועולה פחות , יש הסבר לזה? ובקשר ל HP , נראה כי הם שמים דגש על כרטיס מסך , רכיב שפחות נחוץ לי מכיוון שאין צורך במשחקים. יש המלצה למחשב מהם? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך 2 מפרטי מחשב בסביבות 3.5K עם אפשרות לחרוג עד .4K 2 המפרטים צריכים לכלול: LCD ממוצע מינוס, לא אחד מיוחד למשחקים או משהו.. אחד שמתאים לשימושים משרדיים וממש קצת משחקים וסרטים. מקלדת מולטימדיה כלשהי פשוטה ועכבר אופטי. מחשב ראשון, מיועד לשימושי אינטרנט בעיקר, דרוש מחשב מהיר יחסית, 1GB זיכרון, ואפשרות כמובן לשדרוג הכרטיס מסך לצורכי שיפור המערכת למטרות משחקים. מחשב שני, מיועד לשימושי אינטרנט ומשחקים, דרוש אותו המחשב כמו הקודם עם יכולות גרפיות גבוהות יותר, במחשב זה ניתן לחרוג עד 4.5K אבל רצוי כמה שפחות. את המפרטים אני צריך בבקשה מKSP. וכמה שיותר מהר. תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנטית לתואר שני - עבודות אופיס אינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת נוחה ושקטה לעבודה ממושכת - איכות בניה טובה * משקל רצוי? קריטריון חשוב מאד - כמה שיותר קל!!! * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש מחשב HP קצת ישן אך הוא מבצע את העבודה. הדגם שלו הוא HP PAVILLION DV1000 הזכרון הפנימי שלו הוא 512 MB רציתי לדעת אם יש אפשרות להרחיב במחשב נייד את הזכרון, נניח ל1 GB, כדי שהוא יעבוד טיפה יותר מהר, ואם כן כיצד עושים זאת? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לצרכי עיבוד תמונה עד 3000 ש"ח. המחשב צריך להיות 13 אינץ' וצריך להפעיל פוטושופ (אם לא הכי חדש אז cs3 לפחות). תודה טל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבוסס C2D 2GB זיכרונות (אם אפשרי אז DDR2-800) כרטיס מסך סביר - למשחקים, אבל ממש אין צורך ב-high-end ולא ברזולוציות מטורפות מסך LCD טוב ספק יציב וכל שאר הדברים אחת המטרות המרכזיות שהוא לא יצלע בהרצת ויסטה באופן מלא, עם כמה יישומים במקביל/משחקים.
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יש בעגלת הקניות? הסר כמות. מוצרים סה"כ AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton CPU OEM 590 ש"ח ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD 390 ש"ח OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series 355 ש"ח Compucase Midi Tower CI-6A19 Black - מאוורר נוסף למארז : ללא מאוורר נוסף 336 ש"ח Thermalright SLK-900A for AMD 207 ש"ח Vantec Tornado 92MM Case Fan 98 ש"ח סה"כ 1,976 ש"ח טוב זה המפרט הסופי אני מתכוון לעשות oc כבד, ואני צריך קירור דחוף דחוף, אז תגידו לי אם זה בסדר תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך מחשב נייד לאבא של חברה שלי, גולש רק באינטרנט. רוצה שהמחשב יחזיק להרבה זמן i5, 4GB RAM. עדיף מסך 15 אינץ׳. תקציב - 2000-3000. בנוסף, לא יודע למה, אבל חשוב לי שיהיה dell כי שמעתי רק טובות על האחריות שלהם עם טכנאי עד הבית. אם לא דל, אז חברה אחרת שהאחריות שלה ידועה כטובה. חשוב מחשב אמין עם אחריות אמינה. מלבד זה, בגלל השימוש המאוד ספציפי של המחשב אין צורך בדרישות כלשהן. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית חלקה, וסרטים באיכות HD FULL * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא במיוחד, שיהיה מומצע + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI חובה * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GM * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO, HP , ASUS ,DELL המחשב מיועד אך ורק לעבודה משרדית שזה אינטרנט ואופיס, כמובן לצפייה של סרטים באיכות HD FULL אז כרטיס מסך שיתמוך ויריץ חלק. תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-