עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, מפרט מתאגר משו.. שנים אני מחכה שיצא דיאבלו 3 -הוא לא יוצא לקונסולות בזמן הקרוב. במקביל אני צרכן כבד של סרטים וסדרות בHD. החלטתי לבנות מחשב משחקים ומדיה אבל בדירה שלי היום אין מקום לשולחן מחשב והלפטופ שלי שמספק אותי נהדר בסרטים לא בכיוון של להריץ משחק כזה.החלטתי ללכת על קונספט קצת מוזר:מחשב מדיה קומפקטי שמחובר תמיד לטלויזיה ומשמש לסרטים ומשחקים. ציוד הקפי אלחוטי, טלויזיה וסטריאו משובחים כבר יש ואולי אכלול בהמשך גם גויסטיק סטייל קונסולה ושלט לסרטים מעבר לעכבר ומקלדת. המארז שאני רוצה כבר די ברור לי והוא : LIAN-LI Cube Case PC-V354Bשעולה 850 ללא ספק כח. אכן קנס אך מתאים בול לצרכים ולגודל על המזנון הקטן (דירת סטודנטים). עד 25 רוחב ועד 45 עומק. חשוב להבין את היכו…

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  2. אז ככה, יש לי מחשב בן 5 שעושה לי קולות של מת ומבקש לצאת לגימלאות, אז הגיע הזמן להחליף אותו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו, מעדיף שלא לחרוג בכלל אם אין צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לכל היותר מאתיים שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: הכל מהכל, מהFPSים החדשים והישנים (BF, קרייסיס, W/E) עד למשחקי קז'ואל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי? נואפ 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בוקר טוב וחג שמח לכולם ברשותי מחשב Dell מדגם N5010, נקנה בינואר '11, עדיין תחת אחריות (3 שנים) מלאה. עד היום שמרתי על המחשב "בקנאות". ז"א, אני לא שם אותו בנפטלין כל ערב לפני שאני הולך לישון, אבל דואג שהוא לא יחטוף יותר מדי מכות (וכמובן שהוא חוטף מדי פעם, זה כמו לשלוח את הילד לגן משחקים ולצפות שהוא יחזור בלי שפשופים במרפקים) ושיתפקד כמו שצריך. דבר אחד שלא עשיתי במהלך השנה+ שאנחנו ביחד זה לנקות מתחת למקשים, משום מה, בניגוד ל HP, לנובו או טושיבה הקודמים, המקשים פה פשוט יותר "קשים" להוצאה, וכל פעם שהגעתי לנקודה שהרגשתי שזה ישבור את המקש שחררתי אותם חזרה למטה. לפני 3 ימים הוצאתי את המחשב מהבית, ישבתי עם כמה חברים לשיחה, כפי שהתנבאתי אחד מהם היה חייב להביא "קטנה" לכוס הקול…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by פתח הדביר,

חבר מתלבט אם לקנות או לא הוא מוכן לשים בכללי על לפטופ עד 7K. הבו עיצה

5. Started by eitanb3,

תקציב של 20 אלף ש"ח (גמיש). ייעוד: אתרי אינטרנט כולל הזרמת אודיו (רדיו) ווידיאו. נ.ב. יש לנו כיום שרת אחד (R610 דל) בחווה של נטויזיון בחיפה. תודה וחג שמח!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות משרדיות, אך גם שאר השימושים. * גודל המסך? בסביבות 12" * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כן, לפחות 5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? רצוי 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? נראה לי שבגודל הזה לא קיים. * כונן Bluray? בשמחה אך לא נראה לי שקיים. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  7. . מה התקציב המקסימאלי?4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3,METRO 2033 משחקים כבדים בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 900X1440,אבל עומד לשדרג בקרוב[ עוד איזה חודשיים] לFHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות כי אני רוצה…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by dani0147,

מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , call of duty modern warfare 3 , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 20' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  9. אהלן חבר'ה אני מתעסק בתחום הטכנולוגיות מידע, ורציתי לשדרג את המחשב השולחני שלי באופן משמעותי. מכיוון שאני די בור בתחום הזה, המליצו לי עליכם ואני אץ לפנות אליכם לעזרה בבניה של מפרט מחשב. צרכיי: מערכת הפעלה 7, ועליה להפעיל SQL 2008 עם אפשרות לשים 2 דיסקים ב: MIRORING - Raid 2 איזה מעבד מומלץ ? כמה גיגה רם ? איזה כרטיס מסך אתם ממליצים ? האם אתם יכולים להמליץ לי על מפרט מלא ? אשמח גם לחנות זולה ואמינה שיש לכם "קבלות" עליה. תודה רבה ! יהונדב (וכן, שם מוזר משהו)

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  10. אני הולך להיות בארהב חודש הבא לחודש ככה והחלטתי להזמין מnewegg לאחר ניסיון טוב איתם מה אתם אומרים על המפרט : [table][tr][td]Intel Core i5-2500K 3.3GHz LGA 1155 95W Quad-Core Desktop Processor Item #:N82E16819115072 Return Policy: Iron Egg Replacement-Only Return Policy$219.99 [/td][/tr][tr][td]1 Newegg Promotional Gift Card - $10.00 Item #:N82E168GC000001[/td][/tr][tr][td]1 GIGABYTE Radeon HD 7870 GHz Edition GV-R787OC-2GD Video Card Item #:N82E16814125418 Return Policy: VGA Standard Return Policy$359.99 [/td][/tr][tr][td]1 AMD Gift - Dirt3 Game Coupon Item #:N82E16800995114 Return Policy: Standard Return Policy$49.99 [/td][/tr][tr][td]2 CORSAIR Builder Series CX500 V2 50…

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  11. יש לי כמה שאלות לגבי מערכת הפעלה OEM המגיעה על גבי מחיצת שחזור על הכונן הקשיח (לא מדיה נפרדת) 1. האם יש מקומות שמאפשרים שדרוג חינם ל Windows 8 לכשיצא (אני זוכר שהייתה אופציה כזו לפני ש Windows 7 יצא) 2. האם ביצוע partition מחדש לצורך התקנת Linux ב dual boot יפגע במחיצת השחזור? 3. האם ניתן להעביר את מערכת ההפעלה ממחיצת השחזור למכונה וירטואלית (vmware) שתרוץ על גבי Linux? 4. מה ההבדל במחיר בין מערכת הפעלה OEM למערכת הפעלה רגילה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by smoke_man,

בוקר טוב החלטתי לשדרג את המחשב בתקופה הקרובה (שבוע וחצי פלוס מינוס) השדרוג יכלול : לוח אם , מעבד , זכרונות , קירור למעבד , ספק כוח הכרטיס מסך שברשותי הוא 6850 של ג'יגבייט ו-2 דיסקים קשיחים של WD 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידת הצורך לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by doronz,

מתלבט נואשות בין Toshiba z835-p330 לבין Acer s3-951-6646 שניהם באותו מחיר. חייב לקנות היום. מה יותר חשוב מעבד I5 ורק 20 גיגה SSD לאייסר או דיסק 128 גיגה SSD וUSB 3 לטושיבה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by blade runner,

בגדול חשבתי בעיקר על אולטרה בוק אבל ראיתי שיש גם כמה מחשבים קלים שהם לא ממש אולטרבוקים מטרת המחשב עבודה/לימודים/פיתוח, חשוב שיוכל לעמוד קצת בעומס היתי אומר שהמעבד יהיה לפחות i5 גודל מסך 13/14 משקל רצוי עד 2KG זמן סוללה לא הפאקוטר הכי חשוב אבל אם יוכל להחזיק מעל 3-4 זה יהיה נהדר כונן אופטי לא נחוץ מוכן גם לקנות בחו"ל אבל רק מחברה שמכבדת אחריות בין לאומית בארץ ולא עושה בעיות בקשר להעדפות תמיד אהבתי את אסוס אבל אני לא נעול עליהם

15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ויש צורך, עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כבד), עבודה משרדית, תכני HD (סרטים) מכונות וירטואליות(sharepoint + Xcode). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- MS3, COD - MW3, SKYRIM, SC Revelations, CRYSIS 2... . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- DELL 23. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צור…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by ngc224,

שלום ! אני צריך מחשב משרדי, לאינטרנט וסרטי HD... איזה מהמפרטים האלה עדיף לקנות ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by zvi0005,

שלום אני מחפש מחשב נייד בעל מסך 15", עם מעבד של אינטל i3/i5 ונפח לפחות 300GB. חשוב שהמחשב יהיה דק בעובי ככל האפשר, תקציב עד 5 אלף, חוץ ממחשבי אפל. תוכלו להצביע על דגמים מסוימים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SharonSx,

חג שמח ושבוע טוב, אני מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הנ"ל, המחיר בסך הכל מגיע לכ 5000 ש"ח וזה ללא מסך. הצרכים הם משחקים, סרטי HD ומעט אוברקלוק. [table][tr][td] מעבד [/td][td]i7-2600K[/td][/tr][tr][td] לוח אם [/td][td]GA-Z68X-UD3P-B3[/td][/tr][tr][td] זכרונות [/td][td]Hyper X Blu KHX1600C9AD3B1\2G[/td][/tr][tr][td] כרטיס מסך [/td][td]GV-N560UD-1GI[/td][/tr][tr][td] כונן אופטי [/td][td] samsung black [/td][/tr][tr][td] דיסק קשיח [/td][td]WD1002FAEX[/td][/tr][tr][td] מארז [/td][td]nzxt H2[/td][/tr][tr][td] ספק כוח [/td][td]MODU 87+ 500W[/td][/tr][tr][td] קירור מעבד [/td][td] AC-FREEZER 13 [/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  19. חג שמח לכולם.! לפני משהו כמו שנה נשרף לי המעבד של המחשב (AMD athlon 64 bit 3500).מה שעשיתי זה פירקתי את החלקים שהיו ממנו: 1. 6600GT 2. 2 גיגה DDR1 400 ב-4 סטיקים 3. הארד דיסק 160 ו-120 ג'יגה. אנחנו בבית כרגע עובדים על מחשב אחד שהוא בתכלס חזק (E8400 עם 9600GT עם 4 ג'יגה זיכרון). אני רוצה שיהיה לי מחשב לעצמי במינימום תקציב (1000 שקל), כך שאני רוצה להשתמש בחלקים הישנים. המטרה של המחשב תהיה עבודה משרדית, אינטרנט, מוזיקה, סרטים (טיפה HD ביוטיוב) וטיפה משחקים. אני רוצה אפשרות לחבר אותה לLCD 32 שלי. (חברת LG) יש לי 3 אופציות שמצאתי: 1. http://getit.co.il/Prod/67807/ מחשב ThinkCentre S50 שעולה 500 שקל כולל שידרוג ל3.2 ג'יגה הרץ. יש לו 2 סלוטים של DDR 1 כך שאני יכול לשים בו 1 גיג…

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, ואולי קצת כתיבת עבודות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3 כשיצא , Pro Evolution, Call of Duty ועוד משחקים בסגנון כשאני אוכל להפעיל אותם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  21. Started by Rin,

שלום וחג שמח , 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית - אינטרנט ו office א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ילדים פשוטות - תוכנות לימודיות כאלו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ללא מסך , ללא עכבר , ללא מקלדת , ללא רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שק…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1361 קירור למעבד: Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2P-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪297 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪170 קירור למארז: Cooler for Case 80 mm CC80 כמות: 1 - מחיר: ₪15 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪21 ספק כוח: Infinity 450W 120mm, 4*Sata , Fan speed control כמות: 1 - מחיר: ₪105 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪103 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: …

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Antec P193 GSkill 8 GB E8400 Radeon 4870 1gb הארדיסקים אני לא מוכר אני הערכתי בסביבות 1500 -2000 , דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ilanvac,

היי לכולם רציתי התייעץ איתכם לגבי רכישת מכשיר חדש , כיום אני ממתין למעבדי הIVY BRIDGE בכדי לקנות מערכת מחשב מלאה , שאלתי היא האם לשדרג כבר עכשיו לsandy bridge E או לחכות ל IVY bridge החדשים , השימוש העיקרי יהיה 3DMAX MAYA ZBRUSH AUTOCAD ILuSTRATOR וPHOTOSHOP ,בכל אלה אני משתמש וקונה את המחשב במיוחד לשימושים אלו , אשמח אם תוכלו לסייע לי תודה מראש 2 בנוגע לכרטיס מסך , האם לקנות את הרדאון 7970 שבביקורות קראתי שהוא טוב מאוד לרינדורים ומנצח את ה680 gtx בהרבה למרות שהוא נחשב לכרטיס המתאים לגיימרים , או ללכת על בטוח ולקנות את הFIRE PRO V7900 שהרבה יותר יקר. נ.ב אני רואה לנכון לקנות את ההכרטיסים של amd בגלל שהם כיום עוקפים את nvidia לפי מה שראיתי בנוסף מחירם זול ביחס לnvidia

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  25. שלום, אני צריך מחשב למשחקים ללא ציוד הקפי ומסך משחקים כגון fifa, assassin's creed וכו.... איך המפרט הבא : [ מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיסי מסך: Sapphire HD 6770 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) מארזים: Antec Three Hundred Midi Tower Gamer Black Case (No PSU) ספקי כוח: Antec Basiq 550W Active…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.