ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
מתלבט נואשות בין Toshiba z835-p330 לבין Acer s3-951-6646 שניהם באותו מחיר. חייב לקנות היום. מה יותר חשוב מעבד I5 ורק 20 גיגה SSD לאייסר או דיסק 128 גיגה SSD וUSB 3 לטושיבה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגדול חשבתי בעיקר על אולטרה בוק אבל ראיתי שיש גם כמה מחשבים קלים שהם לא ממש אולטרבוקים מטרת המחשב עבודה/לימודים/פיתוח, חשוב שיוכל לעמוד קצת בעומס היתי אומר שהמעבד יהיה לפחות i5 גודל מסך 13/14 משקל רצוי עד 2KG זמן סוללה לא הפאקוטר הכי חשוב אבל אם יוכל להחזיק מעל 3-4 זה יהיה נהדר כונן אופטי לא נחוץ מוכן גם לקנות בחו"ל אבל רק מחברה שמכבדת אחריות בין לאומית בארץ ולא עושה בעיות בקשר להעדפות תמיד אהבתי את אסוס אבל אני לא נעול עליהם
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ויש צורך, עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כבד), עבודה משרדית, תכני HD (סרטים) מכונות וירטואליות(sharepoint + Xcode). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- MS3, COD - MW3, SKYRIM, SC Revelations, CRYSIS 2... . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- DELL 23. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צור…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ! אני צריך מחשב משרדי, לאינטרנט וסרטי HD... איזה מהמפרטים האלה עדיף לקנות ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בעל מסך 15", עם מעבד של אינטל i3/i5 ונפח לפחות 300GB. חשוב שהמחשב יהיה דק בעובי ככל האפשר, תקציב עד 5 אלף, חוץ ממחשבי אפל. תוכלו להצביע על דגמים מסוימים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח ושבוע טוב, אני מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הנ"ל, המחיר בסך הכל מגיע לכ 5000 ש"ח וזה ללא מסך. הצרכים הם משחקים, סרטי HD ומעט אוברקלוק. [table][tr][td] מעבד [/td][td]i7-2600K[/td][/tr][tr][td] לוח אם [/td][td]GA-Z68X-UD3P-B3[/td][/tr][tr][td] זכרונות [/td][td]Hyper X Blu KHX1600C9AD3B1\2G[/td][/tr][tr][td] כרטיס מסך [/td][td]GV-N560UD-1GI[/td][/tr][tr][td] כונן אופטי [/td][td] samsung black [/td][/tr][tr][td] דיסק קשיח [/td][td]WD1002FAEX[/td][/tr][tr][td] מארז [/td][td]nzxt H2[/td][/tr][tr][td] ספק כוח [/td][td]MODU 87+ 500W[/td][/tr][tr][td] קירור מעבד [/td][td] AC-FREEZER 13 [/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
חג שמח לכולם.! לפני משהו כמו שנה נשרף לי המעבד של המחשב (AMD athlon 64 bit 3500).מה שעשיתי זה פירקתי את החלקים שהיו ממנו: 1. 6600GT 2. 2 גיגה DDR1 400 ב-4 סטיקים 3. הארד דיסק 160 ו-120 ג'יגה. אנחנו בבית כרגע עובדים על מחשב אחד שהוא בתכלס חזק (E8400 עם 9600GT עם 4 ג'יגה זיכרון). אני רוצה שיהיה לי מחשב לעצמי במינימום תקציב (1000 שקל), כך שאני רוצה להשתמש בחלקים הישנים. המטרה של המחשב תהיה עבודה משרדית, אינטרנט, מוזיקה, סרטים (טיפה HD ביוטיוב) וטיפה משחקים. אני רוצה אפשרות לחבר אותה לLCD 32 שלי. (חברת LG) יש לי 3 אופציות שמצאתי: 1. http://getit.co.il/Prod/67807/ מחשב ThinkCentre S50 שעולה 500 שקל כולל שידרוג ל3.2 ג'יגה הרץ. יש לו 2 סלוטים של DDR 1 כך שאני יכול לשים בו 1 גיג…
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, ואולי קצת כתיבת עבודות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3 כשיצא , Pro Evolution, Call of Duty ועוד משחקים בסגנון כשאני אוכל להפעיל אותם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום וחג שמח , 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית - אינטרנט ו office א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ילדים פשוטות - תוכנות לימודיות כאלו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ללא מסך , ללא עכבר , ללא מקלדת , ללא רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שק…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1361 קירור למעבד: Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2P-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪297 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪170 קירור למארז: Cooler for Case 80 mm CC80 כמות: 1 - מחיר: ₪15 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪21 ספק כוח: Infinity 450W 120mm, 4*Sata , Fan speed control כמות: 1 - מחיר: ₪105 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪103 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: …
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
Antec P193 GSkill 8 GB E8400 Radeon 4870 1gb הארדיסקים אני לא מוכר אני הערכתי בסביבות 1500 -2000 , דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם רציתי התייעץ איתכם לגבי רכישת מכשיר חדש , כיום אני ממתין למעבדי הIVY BRIDGE בכדי לקנות מערכת מחשב מלאה , שאלתי היא האם לשדרג כבר עכשיו לsandy bridge E או לחכות ל IVY bridge החדשים , השימוש העיקרי יהיה 3DMAX MAYA ZBRUSH AUTOCAD ILuSTRATOR וPHOTOSHOP ,בכל אלה אני משתמש וקונה את המחשב במיוחד לשימושים אלו , אשמח אם תוכלו לסייע לי תודה מראש 2 בנוגע לכרטיס מסך , האם לקנות את הרדאון 7970 שבביקורות קראתי שהוא טוב מאוד לרינדורים ומנצח את ה680 gtx בהרבה למרות שהוא נחשב לכרטיס המתאים לגיימרים , או ללכת על בטוח ולקנות את הFIRE PRO V7900 שהרבה יותר יקר. נ.ב אני רואה לנכון לקנות את ההכרטיסים של amd בגלל שהם כיום עוקפים את nvidia לפי מה שראיתי בנוסף מחירם זול ביחס לnvidia
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב למשחקים ללא ציוד הקפי ומסך משחקים כגון fifa, assassin's creed וכו.... איך המפרט הבא : [ מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיסי מסך: Sapphire HD 6770 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) מארזים: Antec Three Hundred Midi Tower Gamer Black Case (No PSU) ספקי כוח: Antec Basiq 550W Active…
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני ממש צריך את עזרתכם בשדרוג המחשב שלי, לפי דעתי אני צריך מעבד, לוח אם וזכרונות, את השאר יש לי והם עובדים לא רע. אשמח לדעתכם והמלצתכם, התקציב שלי הוא בערך 2000 שח אבל אשמח לפחות להלן המפרט שלי כעת: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300 Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS3 System Memory 4096 MB (DDR2 SDRAM) Video Adapter ATI Radeon HD 5700 Series (1024 MB) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שאתם חושבים העיקר שלא יהיה חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו BF3 וסימולטורים ועריכה PHOTOSHOP ו SONY VEGAS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גם ל36" וגם למחשב 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני - גבוה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אשמח לדעתכם בנושא לגבי שינוי רכיבים לפי הצורך תקציב 4K+\- (אם אתם רואים צורך לקצץ במחיר\רמת הרכיבים אין בעיה)) מטרה תכני HD , משחקים , שקט להלן המפרט : מעבד - Intel Core I5-2300 LGA1155 ₪912 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=BX80623I52300 לוח אם - ASROCK H67M-GE LGA1155 ₪465 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=14082 זכרונות - KINGSTON HYPER-X 4GB 1600MHZ ₪114 כמות:2 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=23756 כרטיס מסך - SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5 PCIE ₪744 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=S6851GD5H כונן קשיח - SEAGATE Barracuda Green SATA 6Gb/s 2TB ₪791 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=ST2000DL003 צורב - SAMS…
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
רוצה למכור את המחשב שלי ולקנות חדש רוצה לדעת כמה הוא שווה זכרון 1GB 4X256 samsung SpecTek) מעבד פנטיום 4 GH1.8 Northwood לוח אם Asus P4S800D כרטיס מסךGainward GeForce FX 5200 כונן sumsung צורב LG דיסקים קשיחים: Maxtor 40 GB WD 80 GB תודה מראש
-
- 42 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
1. התקציב שלי עד 3500 שח. א. ניתן לנצל את כל התקציב. 2.המחשב מיועד לעיצוב תלת מימד ולמשחק באטלפילד 3. א. בעיקר ל cinima 4d. ב. חשוב שהמחשק ירוץ חלק. 3.אין צורך בציוד היקפי , יש לי עכבר , מקלדת,מסך,צורב ורמקולים. 4. אין צורך שהמחשב יהיה שקט בטירוף. 5.אני לא מתכוון לעשות למחשב אוברקלוק. 6.אין צורך לכלול תוכנות משום סוג. 7.אין לי העדפה לחנות מסויימת. טוב אחרי שסיימתי עם הפורמליות בגדול אני רוצה מחשב שיעבוד בצורה סבירה עם גרפיקה ויריץ את המשחק בצורה טובה תודה רבה לכל העוזרים ,ואני מתנצל מראש אם לא כתבתי את הפוסט בצורה טובה (זה פעם ראשונה שלי פה וגם לא כל כך נוח לכתוב את כל זה מהאייפד)
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Mass Effect 3, Batman Arkham City, The Elder Scrolls V Skyrim, Modern Warfare 3, Rage, Deus Ex Human Revolution, The Witcher 2, Crysis 2, Dragon Age 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1680X1050 (מסך Dell 2007WFP) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות. בינוניות למשחק כבד מאוד כמו Crysis 2 3. האם יש צורך בציוד הקפי אין צורך 4. האם יש רכיב…
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים \ עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש רב כמובן למשחקים ותוכנות כמו פוטושופ , Sony Vegas , Cubase ועוד. רזולוציה שאני משתמש בדרך כלל זה 1980X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 חצי חצי , המחשב בחדר והשימוש הרב באוזניות ככה שזה לא מפריע. 6. האם מ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לחסוך אבל כעיקרון אני רוצה משהו חזק אז עדיף לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין חריגה.. 2. מה שימושי המחשב? משחקים כבדים,ב טלפילד 3 מטרו וכל זה.. שיהיה על הכי גבוה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? בטלפילד 3 GTA IV קול אוף דיוטי 8 אבל בעיקר בטלפילד 3 הכי חשוב שיהיה על מקסימום חלק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק …
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, רק אם ממש הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
ציוד הקייפי לא צריך כרטיס קול לא צריך הארד דיסק לא צריך - קניתי אתמול sata3 ssd 120 GB DVDROM אני גם לא צריך אני צריך מעבד מסדרת I7 ומעלה אני צריך לוח אמ תומך DDR3 ותומך SATA3 - של אינטל בלבד אני צריך לפחות 4 ג'יגה זכרונות של ddr3 אני צריך כרטיס מסך שיריץ טוב את המשחק WITCHER2 - ושל חברת NVIDIA המחשב צריך להיות חזק ומהיר ועם הכי פחות זמן עקבה - ולמי שמבין שיהיה אופציה להתקין עליו mac lion osx תודה מראש לתורמים וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב ולא כל כך מבין אם תוכלו לעזור אני אשמח... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2700 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Crysis 2 וכל הכבדים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 (עדיף שלא). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי כגון אינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקי קלפים וכד'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי כרגע את הדגם. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-