עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שימושים נטו עבודה משרדית (אינטרנט ומסמכי DOC מדי פעם) לא צריך צורב לא צריך מסך צריך כונן של 250GB+ לא צריך אופיס/ווינדוס/הרכבה עדיפות מחנות בראשון לציון או משהו קרוב אחר ואם אפשר פחות מ2000 אז מבורך תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Nishinga,

לאחר שפתחתי פה בפורום נושא בקשר לבניית מפרט (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=475090.0) והסתכלתי קצת בנושאים של אחרים הגעתי לשני המפרטים הבאים שהם מאוד דומים בבסיס שלהם עם אותו המעבד ואותו כרטיס המסך אבל רציתי לדעת איזה לדעתכם עדיף ואם בכלל עדיף שילוב של שניהם או משהו בסגנון. מפרט 1: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 CPU Cooler Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 צורב LG GH22 SATA x 22 Black ANTEC Three Hundred 300 Gaming SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני צריך לפתוח נטבוק של טושיבה N305. אני לא יודע איזה גודל להזמין מ-ebay.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לאנשי הפורום. נתבקשתי לסייע לקרוב משפחה שלי לרכוש מחשב נייד ואשמח לכל סיוע. מדובר באדם מבוגר שזקוק למחשב לצרכי עבודה משרדית (וורד, אקסל וכ"ב). רצוי שלא יהיה כבד מדי ומאידך בעל גודל מסך ורזולוציה נוחים לצפיה גם לבעלי ראיה שכבר קהתה. זמן סוללה וגודל הדיסק אינם קריטיים. הדברים שכן חשובים לי הם אמינות המחשב, שירות היבואן והחנות שממנה ירכש המחשב, ובענין זה, אשמח לקבל המלצה על חנות המספקת שירות אדיב ואמין באזור ירושלים. ההעדפה היא לחלונות XP כמערכת הפעלה. לא פירטתי תכונות נוספות כי לעניות דעתי אינן קריטיות, כלומר אם יהיה בלוטות' ברוך הבא, אם לא לא נורא. אם ישנם דברים שבכל זאת יש צורך שאפרט אנא אימרו. גילוי נאות: ראיתי דיונים דומים אך בגלל שאני מעונין גם בדעתכם על גודל המסך…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. דרישות עבודה : Matlab ועיבוד מתמטי בעיקר,לא למשחקים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד טוב ואם תאירו את עיני למה חשוב לשים לב. 1 גיגה זיכרון מינימום. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by DorSHTN,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)הרצת משחקים לא כבדים במיוחד בסגנון של Diablo 3,League of legends וכ'ו. * גודל המסך?15.6 ומעלה. * משקל רצוי?לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אין זמן מוגדר אבל עדיפות לארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות?HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB ומעלה. * כונן CD/DVD? צורב?כונן DVD,צורב לא חובה אבל עדיף. * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חובה,אבל אחריות בארץ חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא חובה,אבל עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, התקבלתי לעתודה בטכניון ועכשיו הולכים לקרוע את הפלטינה של סבא וסבתא אני צריך מחשב נייד, הוא צריך להיות קל במידה סבירה(יענו אני לא כוסית ואני יכול לסחוב טיפה, עם דגש על טיפה, משקל). השימושים העיקריים שלו יהיה בשביל לימודים ואינטרנט. אני מבקש מכם כמה המלצות כשכל אחד מהם לדברים שונים -מחשב ראשון: מחשב לאינטרנט, לימודים ומשחקי אינטרנט(WOW). תקציב= 7K, אבל עדיף פחות(6K) -מחשב שני: מחשב לאינטרנט, לימודים ותכנות, יש גם דרישה ל-dual core. תקציב=10K לכל מחשב אני רוצה גרסה עם מערכת הפעלה, וגרסה בלי התוכנות האלו. תודה רבה לעוזרים, אם יש צורך בעוד פרטים אל תתביישו לשאול, גיל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dukeduki,

אז ככה, המרחק צפיה יעמוד על בערך 3 מטר-2.80 אני לא סגור על כמה אינצ' אני צריך ללכת, ולכן אשמח לקבל את המלצתכם. המסך כמובן יציג תכנים כמו כל מחשב, בין אם קריאה, כתיבה, וגיימינג קל, אז לכן חשוב שהוא יתאים לדרישות של FHD להנאה מירבית. לכך אני מפריש אלפיים ש"ח, אפשר לחרוג עד 2500 אם יש בהחלט סיבה ראויה (שאשמח לדעת מה היא, כי אני פשוט בור ועם הארץ בתחום). נעבור למחשב, בעקרון מחשב גיימינג שיכול לנצל היטב את הרזולוציה של המסך. לא צריך ציוד היקפי למעט מקלדת פשוטה ועכבר שעובד על כל משטח. תפקידו של המחשב יהיה בעיקר גיימינג קל וכול מיני משחקים, והמטרה שלי שהוא יחזיק כמה שיותר זמן. מחשב בשבילי זה חתונה קתולית. ולכך אני מוכן להקציב 4 אל"ש, ואפשר לחרוג ל-5 רק במידה וזה באמת משתלם (בדומ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yovel,

אהלן, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. מוכן להשקיע עד 2000 שח. החשיבות היא כרטיס מסך ואולי אם יישאר אז גם זכרון. המפרט שקיים כיום; DDR 3 8 GB 1333 KINGSTONE B75 1333 INTEL GIGABYTE INTEL I5 3470 QUAD CORE 3200 WD 500G 32 M COOL M 600W Nividia gtx660 2gb תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כל כך, הוא יהיה תמיד מחובר למטען (כמעט) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 200 גיגה ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? כונן CD/DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה כל כך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בעקרו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by שמIליק,

החלטתי להתנתק מ-YES ולהתקין סטרימר בסלון. נראה לי שהתקנת קודי ואולי מקלט לערוצי עידן יהוו פתרון מספק. אני מתלבט בין הקונפיגורציות השונות. התקציב - עד 1,200 ש"ח. ישנה אופציה של רכישת סטרימטר יעודי. בחודש האחרון יצא סטרימר חדש של Minix. בשלב זה הוא ניתן לרכישה בחו"ל בלבד: http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-U1-4K-2K-UHD-TV-BOX-Android-5-1-Lollipop-Amlogic-S905-2G-16G-2x2-MIMO-802-11ac-WIFI-Bluetooth-4-1-1000M-LAN-KODI-359777.html?gclid=Cj0KEQiAtMSzBRDs7fvDosLZmpoBEiQADzG1vO_Lrw8UlRaL8-0Osq4ssy42yv8x3i566z0HSgkw0LYaAqqe8P8HAQ הבעיה איתו היא בין השאר זמן הספקה. ביקשתי התנתקות מיידית ואני מחפש פתרון מהיר. להבנתי סטרימר זה אינו כולל מקלט ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by urilee123,

הי, אני רוצה לקנות מחשב נייד, בגלל נסיונות לא טובים עם דל ו LG והתמיכה הטכנית שלהם אני מעדיף לקנות לנובו שהיה לי נסיון טוב עם איתם בעבר. ר הדרישות שלי הן : מסך 13 אינצ 16GB זכרון 552 או 1 TB אחסון ומעבד כמה שיותר טוב המטרה היא מחשב ביתי - עבודה סרטים מוזיקה שיחזיק לכמה שנים טובות אני ממש לא מצליח להבין את הבדלי המחירים נגיד למה ה YOGA 720 הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22101 עולה סביב 5800 ואילו זה: https://ksp.co.il/?uin=41918 עולה 7000 האם זה הגיוני שה YOGA 920 במפרט ממש דומה רק עם נפח אחסון של 1TB במקום 500GB עולה 9000? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=957982 הסכום…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום וברכה. אני מחפש מחשב למשחקים נכנסתי למדור מפרטים וראיתי את המפרט הנ"ל: http://hwzone.co.il/?printPage=yes&item=137991&section=293&peri=0 אני צריך מחשב עד 3000 שקלים אפשר לחרוג עד 500 שקלים בעיקר למשחקים . המפרט משום מה נראה לי טיפה מיושן וחיפשתי עוד מפרט במדור ולא מצאתי משהו מדויק כמוהו לדרישות שלי אני אודה לכם מאוד אם תרכיבו לי מפרט מתאים . ערב טוב.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום אנשים אני בזמן האחרון נתקלתי בבעיה כזאת שאני אני צריך מחשב נייד אך התקציב שלי לא כל כך גבוה אני עובד בגרפיקה ממוחשבת ואוהב לשחק משחקי מחשב אני רוצה מחשב נייד שיוכל לשרת אותי בשני הדברים הללו הוא לא חייב להיותמפלצת ביצועים אבל רצוי שיוכל להריץ משחקים של היום לא על הגרפיקה המקסימלית אבל שיוכל ואם הוא יוכל להריץ משחקים אז גם אם הגרפיקה לא תיהיה לו בעיה גדולה פלוס מינוס שעה של רינדור לא יהרגו אותי תודה מראש נ.ב זמן הפעולה שלו לא משנה לי למה יש שקע

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום. פירמטתי את המחשב כולו. כולל הכל. והתקנתי בו מחדש windows 7 proffesional שעובד על 64 ביט. הכל עבד טוב ויפה רק דבר אחד. אין לי את הדיסק עם הדרייברים של המחשב. ככה שיש כמה דברים שלא מותקנים טוב במחשב. חיפשתי במחשב (אחר, כי אין את הדרייבר של האינטרנט) את הדרייברים ואכן מצאתי אותם בלי בעיה. הורדתי אותם. והעברתי את קבצי ההתקנה למחשב נייד שעליו הם צריכים להיות מותקנים. הבעיה היא כזאת: בתחילת ההתקנה של כל דרייבר הוא רושם לי שגיאה ולא מתקין אותו בכלל. the contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. please obtain another copy of the file verify its integrity and try again. חשוב לציין שניסיתי כמה גירסאות של דרייברים מכ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום רב הגיע הזמן להחליף את המחשב העתיק שלי וארצה לבנות מפרט למחשב חדש בתקציב של עד 2500 ש"ח (בגדול התקציב הוא היה אמור להיות 3000 אבל רכשתי הארד דיסק לכן זה מוריד מהתקציב) שימושי המחשב הם: אינטרנט , מחשב פועל 24 שעות ביממה , צפייה בסרטים , חשוב שהמחשב יהיה מהיר ומשחקים. ארצה לשחק במשחקים פעם ב... לכן ארצה מחשב שיתמוך במשחקים ותיהיה לי את האופצייה לשחק אין צורך בציוד היקפי רכיבים שאין צורך לכלול במפרט: מסך , הארד דיסק (צריך לוח אם תומך SATA 3) רמת החשיבות של השקט היא 9 חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט לא מתכנן אובר קלוק אין צורך במערכת הפעלה חנות מועדפת: TMS שמעתי שהם טובים אז אלך עליהם , אלא אם אתם ממליצים לי על חנות טובה בחיפה למרות שלא מצאתי חנות נורמלית לכן א…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000, אפשר לחרוג אם זה באמת נחוץ. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו (פרמייר) ותמונה (לייטרום) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נחוץ מסך: 27' HDR, מתכוונן באופן מלא כולל 90 מעלות, כולל רמקולים, 4K IPS עם כיסוי DCI גבוהה לפחות 95% (אבל לא ברמות הסופר מקצועיות..) אין צורך ברמקולים מעבר למה שיש במסך, עכבר או מקלדת (כבר יש לי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) רכיבים שכבר יש: GPU 970GTX => אין צורך בכרטי…

18. אני צריך המלצות לניידים עד 3000 שקל הכי חזקים שאני יכול לקנות במחיר הזה ! שיהיה מעבד הכי חזק שיכול להיות במחיר הזה זיכרון עד 4 גיגה מינימום וכרטיס מסך מהחזקים במחיר הזה איזה נייד יש לו קומבינה טובה מהכל במחיר כזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nadabometal,

שלום חברים, אני לא יודע אם זה המקום לשאול את השאלה (במידה וכן תגידו לי ואני אעביר למקום המתאים). אני מעוניין לקנות מחשב גם למטרות משחקים ב4000 שח. האם במחיר הזה מחשב יכול להריץ משחקים באיכות של PS4 וגם מבחינת מבחן הזמן (בעוד 3 שנים משחקים שיצאו ל PS4 ויעבדו איתו, האם גם יעבדו באותו המחשב המדובר אחרי 3 שנים?) בנוסף האם כל המשחקים שקונים לPS4 משחקים באיכות אולטרא או שהPS4 מתאים את עצמו לכל משחק? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) בעיקר, פה ושם קצת משחקים קלים, או צפיה בסרטים * גודל המסך? מסך בגודל 13 או 14 אפשר גם 15 * משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג בעקרון זה לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? בערך 3-4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, אבל אשמח אם זה יכנס במסגרת התקציב * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250-320 * צורב DVD? כן חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כמה שיותר זמן אחריות יותר טוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לחברה עם שירות טוב. בנוסף כדאי ש: המחשב יהיה קשיח וחזק פיזית משהו שלא יתפרק עד כמה שהתקציב מאפשר עדיפות למסך מאט זכרון 2 או 3 ג'גה במהירות 5400 כי הבנתי שזה עוזר בזמן סוללה עדיפות למעבדי אינטל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by revisam_d,

שלום, מחפשת מפרט למחשב לעבודה בעיצוב גרפי בשימוש ביתי, תוכנות פוטושופ ואילוסטרטור. מרכיבים בסיסיים שאני כבר די סגורה עליהם הם: כמות זכרון - 4GB. מסך - 23-24 אינץ' עם פאנל מתאים לגרפיקה, ראיתי המלצות על Dell U2311, מה דעתכם? HDD - שניים, כל אחד לא יותר מ-500GB. כמו שניתן לראות, הכוונה לבנות מערכת "רגועה" למדי בתקציב נמוך יחסית, אבל שהעבודה איתה חלקה ולא נתקעת עם התוכנות שציינתי. ברור לי שהמערכת צריכה לכלול גם כרטיס מסך ברמה בינונית ומעלה. חשוב לי גם שרמת הקרינה הנפלטת מהמערכת תהיה נמוכה ככל שניתן. בתודה מראש, מאיה.

22. היי, אשמח לעזרה במפרט למחשב נייח לשימוש ביתי/משרדי. כלומר, וורד, אקסל, גלישה הרבה טאבים פתוחים ועוד תוכנות בסיסיות... תקציב מירבי: 3000 שח. ניתן לחרוג ב 500 שח מקסימום. שימוש עיקרי: עבודה משרדית. ציוד היקפי:מקלדת ומסך. חשיבות מידת השקט:לא כלכך משנה. אין הגבלה לגודל פיזי. אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. עדיפות לרכישה באזור המרכז או אילת. הרכישה מתוכננת בחודש הקרוב. אין דרישה לחיבורים מיוחדים. חשוב לשמור על אפשרות שדרוג עתידית. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. לילה טוב =) אני צריך בבקשה מפרט למחשב לשימוש בסיסי של אינטרנט אופיס משחקי אינטרנט (און ליין - פייסבוק וכאלה) התקציב המקסימלי הוא 3K אבל אם יש 2500 אז עדיף. ללא ציוד היקפי וללא מסך. עדיף שיהיה שקט, ללא OC, כולל מערכת הפעלה וכולל הרכבה. אם אפשר מפרט מKSP באזור ראשון/ת"א. מה שחשוב שהמחשב יהיה מהיר ממש, ושלא יהיה מחשב לשנה- שנתיים. תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי אני צלם ואני צריך מערכת שתטיס Lightroom2 ו CS4 בלי בעיות. המסך שיש לי כיום הוא 24" של DELL. אני לא משחק משחקים אז פחות דגש על כרטיס גרפי (יש לי כיום 8500GT) למרות שהCS4 יודעת לנצל את הGPU. מערכת ההפעלה תהיה Vista 64. אני צריך זכרון בנפח 4 גיגה לפחות ושיהיה מספיק מהיר כדי שלא יהיה צוואר הבקבוק (פוטושופ זוללת זכרון). בואו נתחיל קודם במעבד. quad או dual? חשוב שתהיה לו יכולת OC, כדי לסחוט עוד קצת ביצועים כאשר אצטרך. ראיתי את הבנצ'מרק הבא, http://www.tomshardware.com/reviews/Intel-Core-i7-Nehalem,2057-29.html אני לא יודע איזו בדיקה בדיוק הריצו על PS, אבל נראה שה E8400 נותנת תמורה לא רעה לכסף לא?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by abo9,

כמה שווה המחשב שלי? EasyNote TS של packard bell

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.