עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום.. אני קונה מחשב מחבר שהוא טכנאי מחשבים - ואני רוצה לתת לו את שני המפרטים ולקבל הצעות מחיר. שימושים עיקריים : תכנות , אינטרנט מפרט ראשון - עם זכרונות 800 + לוח אם שיתמוך בהם. מפרט שני - עם זכרונות 667. מעבד - עקב ההוזלה של אינטל חשבתי על E6600 או E6420 HDD - מחברת WD לוח אם - GIGABYTE או ASROCK (הוא מאוד ממליץ לי על ASROCK) זכרונות - KINGSTONE אין צורך בציוד היקפי , ואני אסתפק בכרטיס מסך OB , מכיוון שהמחשב לא מיועד לסרטים\משחקים\OC . תודה..

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  2. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום לכולם, אני צריך הצעות לשני מפרטים שני המפרטים מיועדים למשחקי מחשב וקצת לעבודה שני המפרטים לא כוללים שום ציוד הקפי המפרט הראשון יהיה במחיר של 6,000 והמפרט השני יהיה במחיר של 9,000 לא משנה לי AMD או INTEL העיקר שיהיה הכי טוב תודה רבה רבה לכל העוזרים

• 44 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. אני ואח שלי קונים מחשבים חדשים (שלי נהרס ולו יש בר מצווה) ורציתי המלצות למפרטים... יש לי מפרט בערך אבל אני צריך לשפר אותו. המחשבים צריכים להיות מאותה חנות, עדיף iqpc אלא אם כן יש משהו יותר טוב. 1) לאח שלי, תקציב: 7000 כולל מסך, אפשר לחרוג קצת מהמחיר. משחק להרצת משחקים חדשים (כמו crysis וכאלה..), אינטרנט, קצת סרטים וקצת פוטושופ. מארז שקט כמה שיותר לא משנה איך נראה.. הכי מכוער שיש לא משנה. מסך 20 אינצ' טוב למשחקים וסרטים. לא לOC בשום צורה... בציוד הקפי צריך עכבר נטען אלחוטי (או אם זה עולה הרבה אז לא נטען) ורמקולים 5.1 סבירים (לא חייבים לרשום במפרט אבל לקחת בחשבון במחיר). הנה המפרט שבניתי עד עכשיו (לתת כיוון למחשב): מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BO…

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  4. אח שלי קונה מחשב לבר מצווה ושלי בדיוק נהרס והוא כבר ממש ישן אז החלטתי לחדש : אני קונה שני מחשבים: 1) לאח שלי, תקציב: 7000 כולל מסך, אפשר לחרוג קצת מהמחיר. משחק להרצת משחקים חדשים (כמו crysis וכאלה..), אינטרנט, קצת סרטים וקצת פוטושופ. מארז שקט כמה שיותר לא משנה איך נראה.. הכי מכוער שיש לא משנה. מסך 20 אינצ' טוב למשחקים וסרטים. בציוד הקפי צריך עכבר נטען אלחוטי (או אם זה עולה הרבה אז לא נטען) ורמקולים 5.1 סבירים. 2) לי, תקציב: 5000 שקל כולל מסך. בעיקר לאינטרנט, סרטים (HD 720P ו1080p), קצת פוטושופ ועריכת וידאו ברמה גבוהה... בדרך כלל פועלים מלא חלונות של אינטרנט+ כמה תוכנות ביחד... לא למשחקים... רק שיריץ wow ומשחקים ישנים יותר כמו צריך אבל בכלל לא חדשים. צריך מארז מא…

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  5. המפרטים לחבר , הוא לא צריך עכבר \ מקלדת \ מסך \ רמקולים . בסביבות ה 5000 שקל . המפרטים למשחקים. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 לכל מחשב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מקס אפטר פרימייר פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. היי, אני מתכנן לקנות שני מחשבים, אחד לעבודות פיתוח כבדות, שתקציבו 3500 ש"ח והשני לעבודות פיתוח קלות, שתקציבו 2500 ש"ח. פרטים שרלוונטיים לשניהם: 1. עדיפות למעבדי אינטל. 2. שקטים. הם לא צריכים להיות יפים או אלגנטיים, אז ניתן להתפשר בקלות על מארז מכוער כמו הלילה, אבל שיהיה שקט! 3. לא מתוכנן OC 4. לא צריכים ציוד הקפי או מסך. 5. ישמשו גם לצפייה בסרטים. 6. בשניהם צריך צורב DVD, דיסק קשיח של 320 ג"ב וזכרון של 2 ג"ב. 7. המחשב ה"כבד" צריך לדעת לתמוך בשני מסכים במקביל וחיבור לטלוויזיה. ה"קל" רק צריך יציאה למסך. 8. בשניהם אפשר לחרוג ב - 200 ש"ח, אבל עדיף שלא... המפרטים שיש לי נכון לעכשיו: א. המפרט למחשב ה"כבד": Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case 690.00 Computer Inte…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  8. אוקי מחר אני חיב ללכת קנות מחשב זה זה דחוף התשובה. מפרט אחד הוא בשבילי פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב 3000 עם חריגה קלה משלם במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: גיימינג קל משחקים מזדמנים פה ושם לא יודע אם להגדיר אותם ככבדים (קרייסיס,פרוטוטייפ ברנאוט פרדייז )חשוב לי שזה ירוץ סבבה על המחשב 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין דבר ספציפי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבדי אינטל נראים לי הכי אמניים אבל אני לא מבין בזה אז אשמח להסבר 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? צבעים זה לא משנה אבל קט זה דיי חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבד…

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  9. היי. אני צריך לבנות מפרט לשרת Domain Controller שיחזיק עד ארבעה מחשבים ברשת משרדית. דגשים מסויימים שצריך לדעת עוד לפני שמתחילים להרכיב את המפרט? התקציב נזיל, מאחר ואני לא בטוח לאן לכוון עם טיב הרכיבים. תודה!

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by laviko1,

שלום, אני זקוק לשתי מפרטים: הראשון - לבת דודה שלי בשביל הילדות שלה עד 3000 ש"ח גג כולל מסך ומדפסת, המפרט הוא כמו שציינתי בשבילך הילדות שלה בכיתות ג' ו א' ככה שלא צריך להשקיע בכרטיס מסך ומעבד חזקים כי הן רק גולשות באינטרנט ומשחקות באינטרנט. את המחשב צריך להריכיב מאייבורי או KSP כי היא גרה בבאר שבע. השני - הוא בשביל חבר שגר בהרצליה ככה שאם יש חנות מומלצת שמה הוא ישמח להצעות אם לא אז הוא מעדיף את TMS, הוא מוכן להשקיע 3500 - 4000 ש"ח על המחשב כדי שיהיה למשחקים + מסך 20-23 מה שתמליצו. סומך עליכם שתביאו המלצות טובות תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by סער_שי,

E6400 Gigabyte 965P DS3 Mushkin 2GB DDR2 800 Compucase 6A21 400W WD 250GB 16MB GeForce 6200LE מסך: L1970RH LG 2MS סה"כ: 6,800 חישבתי לפי הרכיבים הכי זולים בחנויות שונות. יצא לי בין 6,900 ל-7,000. אני משלם במזומן. נראה לי הנחה לא מספיקה (מצד שני, מדובר במצב אופטימלי של לקחת את הרכיב מהמקום שבו הוא הכי זול, מה שלא ממש בר ביצוע). מה אתם אומרים? איך המחיר? אגב, אם יש לכם איזה משהו להוסיף, או הערות לגבי המפרט עצמו - שמיועד ליישומי גרפיקה בעיקר: פוטושופ (קבצים גדולים) ואולי גם תלת מימד - אתם מוזמנים להעיר את תשומת ליבי. תודה.

• 11 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by motion,

קניתי לא מזמן מחשב נייד של ,MSI אני טס לארה''ב עוד 5 ימים לתקופה של חודש ולכן גם קניתי למחשב הנייד אנטנה עם GPS מובנה. עכשיו, רציתי לדעת באיזו תוכנות GPS בעברית למחשב הנייד ניתן להשתמש בכדי להפעיל את הGPS או באיזו תוכנות של מחשב כף יד בעברית שניתן להשתמש במחשב ובאמצעות איזה אימולטור אני עושה זאת. תודה רבה, ברק

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by MS-D,

שלום ! ראיתי כרגע בנעה מחשבים בנדל יוצא דופן ומרשים - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1393 ורציתי לבקש ממכם להרכיב לי באותה חנות מחשב בתקציב של עד 3000 ש"ח כולל הכל פרט לצורב וסי די , תודה מראש ! (יש עדיפות לציוד הקפי משובח.) *הבנדל כבר נקנה ..

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  14. שלום לכולם.. 1אני זקוק לתמחור של המפרט הבא- Intel 2.8 Dual Core 64-bit Intel 945plg fsb 1066 (ecc option) 160GB sata 2 wd PCX 256MB 6600 gigabyte ATX case + 2 fans DVD RW LG GSA 4167B 1024 MB OF RAM MH 667 כמה לדעתכם בערך אמור לעלות המפרט הזה? אם אפשר אבקש שתבנו מפרט לילד בן 15 בתקצים של 5000-5500 ש"ח, רצוי שיהיה באמצע ולא יותר מ5500 =]: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000-5500 רצוי באמצע. לא יודע אם למזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינוניים-כבדים) , צפיה בסרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?מקלדת ועכבר 5. האם יש לכם העדפה לחברה א…

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  15. Started by iib,

כולל: מסך, לוח-אם, כרטיס מסך, דיסק קשיח, זיכרון, כרטיס קול (גם OB יספיק), מארז וספק. ללא: מקלדת, עכבר, צורב, CD-ROM, כונן דיסקטים, רמקולים. שונות: הארד-דיסק: 60 גיגה. זיכרון - 512mb. יתרון - אפשרויות הרחבה נוחות (כלומר עדיף בסטיק בודד ולא 2*256). מסך - 17' שקט - 30DB ומטה. עם טמפרטורות יציבות. תודה רבה .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ‏AMD Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ - 440 ‏ASUS M2A-VM HDMI AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E‎ - 430 277- ‏Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II ‎OCZ VALUES DUAL CHANNEL DDR2 667 2048MB 5-5-5-15 -400 LG GSA-H42 X18 DVD - 170 ‏Sony DVD x16 - 80 JSP-TECH M-100A 400W- 179 סה"כ 1979 ש"ח המחשב מיועד לסריקת תמונות ועריכה בפוטושופ,תכנות וגלישה באינטרנט ועבודה משרדית, לא מיועד למשחקים והשאיפה היא שווינדוס ויסטה ירוץ עליו טוב לא מיועד להמהרה בשום אופן!!! השאלות שלי הן כאלה: 1. האם הלוח אם טוב,כרטיס המסך שעליו מספיק לעבודה שלי? 2. האם המארז מספיק מאוורר? 3. יש לי התלבטות בין 3 לוחות אם 1. ‏ASUS M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E‎ 2. ‏ASUS M2A-VM HDMI AM2…

• 11 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by ras81,

שלום אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי שמצוייה במפרט וקודם כל השאלה שלי היא האם כדאי בכלל או שכדאי לחכות ולהמתין עוד חצי שנה כי יצא מעבד חדש יותר או ארכיטקטורה חדשה או סוקט חדש למעבד או כרטיס מסך ? האם שווה לחכות או שמחשב שאני קונה עכשיו יחזיק לי לשדרוגים מספיק זמן? עכשיו לעניינים: אני מעוניין במחשב עם INTEL D2C (עדיף 6300 לדעתי לא?) ואני זקוק להכל חוץ מלציוד היקפי ולהרדיסק, מארז וספק- אותם אני אשאיר מהמחשב הקודם. בנוגע לOC אני לא מומחה גדול אז אם אני אעשה הוא יהיה קל ולא משהו כבד. אשמח לקבל כל הצעות ואפשרי גם לערבב חלקים מחנויות שונות (רק אם אפשר להגיד מאיזה חנות לקוח החלק) תודה רבה לכל המומחים - אני ממש מעריך כל עזרה שאוכל לקבל. תודה

• 12 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by tavor21,

אני רוצה לבנות HTPC אבל אני לא יודע איזה חלקים לשים, חשבתי על מעבד AMD או P3 , וגם על לוח אם שרוב החלקים יהיו אוןבורד (רשת,קול,וידאו....) וגם שלוח האם יתמוך בSPDIF. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  19. רצוי מסך lcd ושהיה בלוח אם כרטיס מסך מובנה די טוב שיריץ לפחות פיפא...

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  20. חבר שלי רוצה שתי מעבדי אינטל 64 ביט(אם תשימו לו פנטיום d יהיה ממש הבדל משתי מעבדי 64 ?) לוח שיתאים כמובן גיגה ראם כרטיס מסך טוב הארדיסק 80 פשוט מקלדת ועכבר ממש פשוטים

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  21. שלום לכולם לכל הקהילה, אני כבר רשמתי בעבר שאני רציתי במפרט ואתם אמרתם לי לרשום הודעה זו בכמה ימים לפני הקניה. אז בזמן הזה אני בניתי את המפרט שלי (בעתיד אני אפרסם אותו). אבל לאחותי אין מפרט. לכן, אני מבקש מכם לבנות לאחותי מפרט שיעלה רק המשחק ה-The Sims, מערכת הפעלה (אם אפשרי) Vista home, וזה ישמש בעיקר לסרטים, אינטרנט, שירים. (לא משהו שיצתרך הרבה השקעה, כלומר לא משחקים כבדים). כל מי שלא הבין אינני זקוק ל-OC.. בקשות מיוחדות: בשל שזה מחשב זול, זה חייב להיות עם מעבד AMD (כי הם יותר זולים). המארז: http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Tower&model_id=421961 *המחיר לא כולל מערכת הפעלה!!! השקעה על המחשב: 2000-2500 ש"ח למחשב זה. תודה לכל הגולשים, gbguy נ.ב. ערכ…

22. שלום אנשים אני רוצה לקנות מחשב גימינג למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך ל 4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים הכי חדשים שיש ולעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מומלץ גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  23. שלום. אני זקוק למיפרט לחבר בעיקר לעבודות משרדיות כמו גלישה, OFFICE ובעיקר לשימוש בתכונות לעריכת מוזיקה כמו ב: CUBASE ,סאמפלרים ,ובפלאגנים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  24. שלום, אבקש עזרה בבניית מפרט, דגשים לבניה 1. המחשב מיועד ולקולנוע בייתי ולמשחקים. בשלב ראשוני דגש על הקולנוע ביתי ולכן חשוב שיהייה שקט. יחד עם זאת המחשב צריך להיות מוכן לתמוך בכרטיס מסך חדש שירכש בהמשך השנה. 2. קניית כרטיס המסך אינה כלולה במחיר הנל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קולנוע ביתי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG …

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  25. שלום לכולם, מקווה שאני במקום הנכון. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שהחשוב בפרטים יהיה כ.מסך, משום מה אני לא מוצא מפרטים של ניידים עם פירוט על כ.מסך שלהם לכן הבקשה לעזרה. נתחיל בתקציב - מ3000 - 4000 ש"ח לא שקל יותר (חחח כי אין) גודל מסך שלא יהיה פחות מ15' לא חשוב מסך טאץ או לא. זיכרון RAM לפחות 4 G זיכרון איכסון מינימום 0.5 G וזהו בעיקר כל השאר פחות חשוב אפילו העיצוב העיקר שיהיה חזק בכ.מסך. תודה רבה מראש ארז אליהו

• 1 תגובה
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים