עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך בקשה מפרט למחשב שישמש להכל: אינטרנט, מוסיקה,סרטים וגם משחקים פה ושם. עדיף שיהיה עם: DVDRW, 512MB',120GB ורמקולים ברמה טובה (יענו לא מעפניים שפוטים אלה משהו חמוד עד 200 ככה) רצוייי מאווד שהמפרט יהיה מKSP ולא יחרוג מהתקציב ושאלה ככה לסיום, בתקציב כזה כדאי לקנות מפרטים מעיתונים או ממכירות פומביות כמו זה למשל?http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1737749 תודההה מראש לעוזרייים

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  2. שלום, אני לא הכי מבין ברכיבים של מחשב אבל לפי הבדיקות שלי המפרט הזה אמור להיות די טוב. מה שאני לא בטוח לגביו זה הלוח אם, המארז, ומה יותר חשוב למשחקים, מעבד או כרטיס מסך? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה. Intel Haswell Core i5 4570 Socket 1150 6MB 3.2Ghz Box, יחידות 1 ₪1018 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4409 Cooler Master essentials 140mm 1000rpm 16dBA Blue כחול, יחידות 1 ₪60 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3962 Gigabyte GA-B85M-HD3 Socket 1150 B85 Chipset VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 ₪379 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4434 G.Skill F3-12800CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 , יחידות 2 ₪466 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3085 Westren…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ~BaRaK~,

יש לחבר שלי מחשב עם המפרט: P4 3.0GHZ radeon 9250 128mb 512 RAM monitor 19" LCD motherboard msi 661FM-V AGPX8 socket 478 chipset SiS 661FX הוא רוצה לשדרג אותו כדי לשחק משחקים כמו NFS UNDERCOVER ,call of duty4 ,fifa 09 וכל זה אמרתי לו שבטוח הוא צריך להוסיף RAM השאלה היא איזה כרטיס מסך עדיף(AGPX8)ואם המעבד יחזיק אני לא בטוח בקשר לספק אז אם אפשר להכניס משהו מתאים זה יהיה טוב תודה לעוזרים עד 1000 עם כמה שפחות סטייה

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by ToyMan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש רק בתוכנות קטנות כמו SKYPE וDEAMON TOOLS וכאלה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 3 אני רוצה לשחק לפחות על HIGH חלק.. .. RAGE.. SKYRIM.. THE WITCHER 2 ומשחקים כבדים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום, אודה לכם אם תעזרו לי להרכיב מפרט 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? סרטים בחיבור לטלויזייה, אינטרנט, הורדות כבדות (emule), לומדות לילדים ומעט משחקים (לא משמעותי) קיים מסך סמסונג 22 וטלויזיה FHD LG 42 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי. לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8-9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? איזור המרכז 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? i5, טרה דיסק, מהיר מאוד ראיתי את המפרט הבא בפורום שהורכב (ע"י yz101) לדרישות דומות לשלי, האם הוא יתאים לי? האם לא …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by barakmda,

אהלן, דרוש לי מחשב שיריץ משחקים (גם חדשים שיצאו לאחרונה כגון COD 5 ,farcry 2, crysis) ומשחקים שיצאו בעתיד. התקציב נע בערך 3300 למחשב בלבד, ללא תוספות. חשוב לי שיהיה חזק, כי ראיתי שבאזור תקציבים האלה אפשר לבנות אחלה מחשב, אפשר קצת לעלות את המחיר אם צריך... אממ לא מתוכנן OC כעיקרון (כי אין לי מושג איך עושים את זה :-O) אגב, אם יש חנות שעושה OC באופן מקצועי וזה שווה לי מבחינת ביצועים - אשמח אם תמליצו (הן לכ.מ והן למעבד). ואם יש לכם חנות מומלצת (אבל באזור המרכז ככה, אני אשדודי פשוט)... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by g6g6 g6g6g6,

שלום לכם, מבקש הצעה למחשב נייד, סכום בסביבות 3000 פלוס. המחשב לא מיועד לדברים מיוחדים, הרב גלישה, אודיו ווידאו. לא מחשב לגיימרים, אבל יהיה נחמד אם יהיה מסוגל להריץ דברים מהשנים האחרונות, לאו דווקא חדשים. המחשב הקיים מאוד ישן והחזיק מעמד יפה מאוד לכן לא נדרש מחשב חזק. אם אפשר לוח אם של ASUS (ללא צינורות קרור?). האם יהיה כדאי לרכוש מרשת גדולה או מחנות קטנה שמכירים. המון תודה!

8. Started by toltol,

שלום אני מתלבטת בין שני מחשבים המחשב שאני הכי מתלבטת לגביו ושאני ממש אשמח לקבל את הדעה שלכם עליו זה מחשב של LG R510 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6638&perur=2&t=1&c=322 (מצאתי חנות שהעלות שלו זה 5500) לפני העריכה רצתי חוות דעת על http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2291&CatCode=315 אחרי העריכה - מצאתי מחשב של HP באותו מחיר כמו של הLG גם חדש מאוד- http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=2104 (אבל לא נראה לי שזה מגיע עם מקלדת מלאה) הצורך של המחשב זה דבר ראשון זה תחליף למחשב שולחני , לימודים ,אינטרנט (סרטים ולימודים) גרפיקה וגם בעוד שנה גם גרפיקה עם קצת תלת מימד והכי חשוב אני לא יוכל להשקיע במחשב חדש ב-4 שנים הקרובות אז התקווה …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Ligi,

הי לכולם. אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה מעבד כדי לי לקחת בין 4820K ל4790K. מבחינתי ה4790K הוא תוספת של 30 שקל ככה שמחיר הוא לא פקטור. אני הולך לשחק משחקים בעיקר ואולי לפתח כל מיני דברים ואולי להריץ מכונות ווירטואליות אך בשורה התחתונה משחקים אל תיכנסו לזה שזה אוברקיל או דברים כאלו אלו האופציות שיש לי. בשורה התחתונה למחשב GAMING מה מומלץ לקחת ולמה? השוואה בניהם: http://ark.intel.com/compare/77781,80807

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אני צריך את המחשב ללימודים אבל אני גם לא רוצה להיות מוגבל במשחקים וכשאני אומר משחקים אני לא מתכוון לCRYSIS אבל גם לא מתכוון לסופר מאריו משהו כמו פיפא. ורצוי מעבד חזק יותר מהסטנדרט למשחק פוטבול מנג'ר שדורש יכולת עיבוד טובה. תודה לכל העוזרים=]

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by ProEncoder,

המפרט הוא רק של מחשב, ללא מסך! רמקולים! עכבר או כל דבר אחר נלווה! אודה לכם אם תתנו את דעתכם על המפרט.. ובעיקר, מה הייתם מחליפים... תודה (המחיר צריך להיות בסביבות ה5000) מעבד- AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1100 ש"ח לוח אם- DFI NF4 SLI INFINITY 689 ש"ח זכרון- GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 690 ש"ח דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II 549 ש"ח כרטיס מסך- Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B 1243 ש"ח מארז- Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK 494 ש"ח צורב- LG GSA-4167B DVDRW Black 265 ש"ח

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי?3 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב: משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: חדשיםביותר -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך: רזולוציה: 1280X1024, גודל: 17 (נראה לי ככה, המסך הוא syncmaster 730B ובדקתי ברשת וזה מה שהעלתי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אבל זה לא כ"כ משנה לי, העיקר שירוץ חלק 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני אכתוב בסעיף 9. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב, רק שלא יהיה טרקטור ששומעים גם בחד…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 5000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לילדים - סביב גיל 13, שאמור לאפשר גם מרחב לעבודה כבדה יותר בעתיד. משתמשים במקביל גם במחשב לצרכים לימודיים - אופיס, טימס, זום וכו', מבחינת משחקים - FPS (אין לי מושג מה זה, זה מה שהילד אומר). מיינקראפט וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד חשוב, נמ…

14. אוקיי אז הדרישות שלי...המממ....פוטושופ...תוכנות לעריכת שפות תכנות ועוד כמה תוכנות של מייקרוספט. וכמובן כמה משחקים...קאונטר סטרייק,HALF LIFE.. וכמה משחקי מירוצים. המפרט: מעבד: Intel Pentium D820 לוח אם: Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 זיכרונות: Geil 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer SATA II HDD כ.מסך: Gainward Geforce 6600 GT Ultra/1980 PCX 256MB מארז: Sunbeam Samurai Gaming P/S not include Silver Case ספק כוח: Antec SmartPower SL350 Power Supply צורב דיוידי: NEC ND-3520AW 16/4/24/48/16/48 Bulk סידי רום: RICHO או LG כונן 1.44: '5,FDD Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3 מאוורר נוסף למארז Enermax 80mm 2 Ball Be…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מחפש מחשב שיהיה עם כרטיס מסך לא בסיסי אלא כרטיס מסך כלשהו של ATI, לא מתכוון להריץ משחקים יותר מדיי אבל פה ושם בקטנה. כונן קשיח - לפחות 320GB. זכרון - 4GB. מה שחשוב לי בעצם לקבל ממכם זאת המלצה למחשב של DELL שיהיה חזק ועמיד כמו ה-Latitude E6400 אבל הבעיה עם המחשב הזה שהמסך שלו 14.1" ואני רוצה אך ורק 15.6 (ולא 15.4). האם ה-XPS 16 עשוי גם מחומרים קשיחים ועמידים כמו ה-Latitude...? אשמח לקבל ממכם המלצה. תודה רבה לעוזרים ולעונים בכלל

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. http://www.istoreil.co.il/145492/Mac_mini [TABLE=width: 188, align: center] [TR] [TD=align: right]מעבד: 2.3GHz מרובע ליבות i7[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זיכרון: 4GB 1600MHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]כונן קשיח: 1TB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]כרטיס מסך: Intel HD 4000 הוא חזק? לתלת מימד ורנדורים וקצת וידאו HD שזה כמובן מאוד קשה לערוך HD - אבל סרטים קצרים...[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right] [/TD] [/TR] [/TABLE]

17. Started by bendale,

מעוניין לקנות מחשב לצורכי עבודה,צפייה בסרטים וחיבור לlcd,משחקים,אינטרנט,תוכנות כבדות,מוזיקה, האם המחשב הזה מתאים לי Dell Inspiron 1564 Core i5 http://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?ai=59786 המחשב עולה 5000 ש"ח בנענע שופס אם יש משהו יותר טוב עד פחות או יותר באותו מחיר תמליצו לי בבקשה תודה מנחם

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום חברים, אני סטודנט להנדסת תוכנה, השימוש העיקרי שלי הם לצרכי תיכנות, אינטרנט ולימודים- אופיס... משחקים אולי משחקי לוח וכאלה לא 3D shotter או יותר מזה. מצאתי שהמחיר בשני חנויות בפריסה ארצית הוא בסביבות 3000 ש"ח. לא מצאתי שום ביקורת באינטרנט על הדגם. האם מישהו יודע על הדגם HP dv3-4333EJ? המלצות? ביקורת? המפרט הוא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&dlc=en&docname=c03003917 דגם לוח האם הוא HM-55 מהירות הזכרון DDR3 1033mhz כרטיס מסך: 1) האם כרטיס המסך AMD Radeon HD 6370M (512 MB DDR3 מעלה בצורה משמעותית את צריכת הסוללה? 2) האם הכרטיס מסך שמסוג AMD או הספציפי הנ"ל מתחמם יתר על המידה, ובגלל זה הכרטיס מסך יכול ליהרס מהר יותר? ואולי להרוס חלקים…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by gggil,

אהלן רציתי לדעת כמה המחשב שלי שווה למטרות מכירה/שדרוג. Gigabyte p43-es3g Sapphire HD4870 500MB DDR5 Intel Q9450 12mb Ninja scythe cooler Adata DDR2 8 GB 800Hz/1200Hz ( לא סגור על התדר של הזכרונות אבדוק עוד רגע)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, אשמח לשמוע עצות בנוגע לבניית מפרט למחשב שיוכל להריץ על הגדרות גבוהות משחקים "כבדים" (Oblivion, Gothic3 וכו'), תאימות ל- DX10, ללא OC. אני קורא בפורומים באתר כבר הרבה זמן ומה שנחמד זה שככל שאני דוחה את קניית המחשב המחירים יורדים והאפשרויות גדלות. ;D אני מתכנן לבנות את המחשב בעצמי, כך שהחלקים השונים יקנו במקומות שונים באיזור המרכז והמחירים שאני מציין לחלקים הם ממקומות שונים. הרכיב שאני הכי סגור עליו במחשב הוא המעבד - Intel Core 2 Duo E6600 שיעלה 1800 ש"ח בערך. גוף קירור למעבד - האם צריך במידה ואני לא מתכנן OC? כשאני קונה את המעבד הוא מגיע עם גוף קירור גנרי כלשהו? הפריט השני שאני כמעט סגור עליו לגמרי הוא המארז Gigabyte 3D aurora 570 שיעלה 850 ש"ח. הרד-דיסק 250GB - S…

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק ? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by DjArtium,

שלום חברים, רציתי לבדוק האם למישהו יש ביקורת שלילית/חיובית לגבי ניידSamsung 300e5a ? באפשרותי לקנות אותו ב2000 שקל. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by PCguy,

איזה מפרט עדיף ב3000 ש"ח מבוסס אינטל 775 או מבוסס AMD 64 בעיקרון המחשב הוא בעיקר לאינטרנט וקצת למשחקים כמו פיפ"א וneed4speed וכאלו... אם יש לכם הצעות למפרט טוב במחיר הזה{אני יודע שזה מעט אבל מה לעשות זה מה יש} אז אני אשמח לשמוע תודה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by moshe 123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4800-5806 רק עם באמת שווה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אדיף לחסוך עם באמת ישנה אופציה, אני מעוניין במחשב לפחות ל-7 שנים כמו המחשב שלי עחשיו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4800-5806 רק עם באמת שווה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו /simcity /sims 3/ sims 4 /red alert 3 /GTA 5 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Master Collection CS6 בעיקר כצאת Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג כבד הסיבה שאני רוצה מפרט טוב הוא בגלל GTA שאר המשחקים שאני משחק לא דורשים הרבה (…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. * מטרות המחשב: המחשב מיועד בעיקר לשימוש באינטרנט ובתוכנות מסרים אבל אני רוצה שהוא יריץ גם משחקים בינוניים כמו SIMS2 וכו' אני גם רוצה שהוא יריץ חלק WINDOWS 7 שזה בעיקר קשור לזה שיהיה לו 2GB+ RAM גודל המסך: 15" שהמחשב לא יהיה מיני אבל גם לא מגושם מידי * משקל רצוי: לא ממש משנה כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיהיה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, שתהיה מצלמה, WIFI * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא ממש חשוב אפילו 80 יספיק * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: שתהיה אחריות לכמה שיותר זמן ושתהיה אפשרית למימוש * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: אחת מהחברות המובילות שיהיה מחשב טוב *חנות: אני רוצה שהמחשב יהיה מאחת החנויות שיש בבאר שבע עדיף מאיבורי…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.