עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by visual_boy,

שלום. אני צריך חוות דעת למחשב לפני רכישה המפרט הוא כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM לוחות אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: SilverStone SST-PS01B-W זיכרון: Corsair DDR2 4096MB 800MHz CL4 דיסק קשיח: Seagate ST3500320AS 500GB (32MB BUFFER) צורב DVD: LG GH22NS30 DVDx22 שחור כרטיס מסך: Zotac nVIDIA GeForce GTX 260 896MB PCIe ספק כח: Enermax PRO82+ 625W Retail סה"כ 4600 האם כדאי לקנות?!?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by kopidanny,

1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,ישמש כHTPC(מוסתר ע"י קיר מהטלוויזיה), עבודה משרדית, ועריכת תמונות, לעיתים רחוקות עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:cod, hitman וכדומה... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).שני מסכים 20 ו 23 + טלוויזיה 42 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. ה…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by Murmur,

שלום, אני מרכיב מפרט לאמא של חבר שלי, לשימוש ביתי מינימלי: אינטרנט, אופיס - אתם יודעים, נו... הרכבתי משהו כזה: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CSBOX - BOX ¤354 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤353 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤276 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤162 זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 ¤231 מארז: COMPUCASE 6K60 ATX SUPER MINI TOWER CASE + HEC 300ART-F ¤273 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤119 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤118 מחיר סופי: ¤1886 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il …

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by roalush,

שלום לכולם. רציתי לדעת כמה בערך יעלה לי להרכיב מחשב כזה בארץ: http://cgi.ebay.com/HP-Pavilion-Custom-i7-860-16G-80-GB-SSD-GTX465-/230603252110?pt=Desktop_PCs&hash=item35b106618e לפי החישוב שלי יעלה לי להזמין את המחשב הזה כ- 5,300 ש"ח, אבל אני מפחד להזמין מחו"ל.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים סרטים בעתיד לתוכנות גרפיקה ועיצוב קלות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?שיהיה סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.KSP /…

• 24 תגובות
    • 8k צפיות
  6. Started by IDan2013,

*תקציב:2K. חריגה:2.5K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות וצפייה בתכני HD. בקצרה מחשב לסטודנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?אין לי מושג, מה שעדיף ויותר טוב. * רזולוציית המסך?מה שמתאפשר בתקציב ללא פשרות בדברים אחרים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?סליחה על הבורות אבל אין לי כל כך מושג בדברים האלה אז מה שנחוץ. * משקל רצוי?כמובן עדיף שיהיה קל אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמובן, כמה שיתאפשר בתקציב יהיה יותר טוב.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא כרגע לפחות.. * Bluetooth?יכול להיות בונוס נחמד סך הכל. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לשילוב אבל אני לא מאמין שאפשר למצוא בכלל SSD בטווחי מחירים האלה. גודל רצוי 320+120 זה במידה ומתאפשר שילוב. אם לא, 32…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dany_my,

שימושים: משחקים (מקסימום:מנג'ר,פיפא-שיפעלו ברמה הכי גבוהה), אינטרנט(עומס של עמודים), מוזיקה וסרטי HD מסך 32 LCD לא צריך ציוד הקפי מתוכנןן OC קטן הלכתי לאייבורי וקיבלתי הצעה: מארז- RAIDMAX APEX ספק- FSP 500W מעבד- amd phenom 2 x3 720 לוח אם- gigabyte ma790x-ud4p צורב דיוידי LG/samsung כרטיס מסך- סאפייר HD4850 512 מ"ב הארד דיסק- WD 500GB (cavier blue)16MB זיכרון- 4GB DDR2 800MHz geil (הכולל טכנולוגיית DBT וצלע קירור אלומיניום) איך ההצעה? (האם יש מפרט יותר טוב במחיר הזה? אפשרי גם בחנות אחרת)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, לא רציתי להדחף לדיונים אחרים לכן פתחתי ת'רד חדש. אני די חדש בכל נושא המחשבים הניידים לכן אשמח אם אני אוכל לקבל כאן הכוונה. בעיקרון אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לרוב כמחשב נייח אך חשובה לי גם האופציה שאני אוכל להוציא אותו מהבית (שוב, זאת לא המטרה), כרגע אני ממעט לשחק אך בעתיד אני ארצה לחבר את המחשב לטלוויזיה לכן אני צריך שתהיה יציאת HDMI ויכולת מעבר לבסיסית להריץ משחקי מחשב. אני סטודנט למדעי המחשב ומשתמש די הרבה בvisual studio , אני מניח שמעבדים מהדור הנוכחי + 4 ג'יגה זיכון יעשו את העבודה. איכות הבניה גם כן חשובה מבחינתי. התקציב עד 4000 ש"ח, אם יש חנויות בחו"ל ששולחות לארץ זאת גם אופציה עבורי (בתנאי שיש אחריות בינלאומית). עברתי על הדפים האחרונים בפורום וראית…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by over23,

אהלן לכולם, אני מחפש לרכוש מחשב בארה"ב בשבועים הקרובים, הרכישה התמסמסה בעקבות חוסר החלטיות שלי. ההתלבטות מהרגע הראשון היה בין מק-אייר ללנובו THINKPAD X1 CARBON. לפני כשבועים הייתה דליפה לדגם חדש Thinkpad X3 שאמור להחליף את ה-X1 ואמור להגיע עם סדרת המעבדים החדש של אינטל ועוד כמה שיפורים ולכן החלטתי לחכות. האם מישהו יודע מתי ייצא ואם בכלל כדי לי לחכות ? אני משתמש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטר ואחרות בעבודה כמעצב ומפתח אתרי אינטרנט לכן אני מחפש מחשב שיוכל להריץ תוכנות זוללות משאבים בלי קושי.. כרגע אני משתמש במחשב דל LATITUDE E6400 ואני זקוק לשדרוג. הנה לינק לדגמים: מק-אייר- http://store.apple.com/us/buy-mac/ma.../A&step=config לנובו קרבון (השני שמאל)- http://shop.l…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by oor,

מה שיש לי זה : atlon xp 2200 ati 9800 se ddr 512 x2 400mhz gigabyte -ga7vt880 cd-rom ספק סביר WD80g maxtor40g מארז ... היעוד הוא משחקים !!! מה שאני חשבתי עלו זה: 0 7240 AMD Athlon 64 3500 Venice BW-E6 Socket 939 BOX 1390.00 ¤ 1 1390 ¤ 1 5439 Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card 960.00 ¤ 1 960 ¤ 2 5853 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 590.00 ¤ 1 590 ¤ 3 7572 NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 265.00 ¤ 1 265 ¤ 4 6963 Western Digital 120GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 480.00 ¤ 1 480 ¤ 3685 ¤ 5 3685.00 ¤

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  11. אהלן, מבקש עזרה במפרט למחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים. הקודם שלי בן 4+ וכבר קשה לו בנוסף אני רוצה להכנס קצת לתחום העריכה הגרפית בסקופ קטן, אז משהו שיספוג את התוכנות הרלוונטיות... תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000. חריגה קטנה ככל האפשר... 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים + עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המ…

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by Yuval Lugasi,

מחפשת מחשב בתקציב של עד 2000 שקלים (קונה מאילת) צריכה שיענה על דרישה של כלי וורד בסיסיים (מצגות וכן הלאה) שיהיה לו זכרון טוב שיכיל הרבה מצגות וכו שירוץ טוב ואם ניתן למצוא בסכום גם מחשב שעונה על דרישות פיתוח אפליקציות וכו' אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by הילית111,

??? ??? הי לכולם אני מתענינת בקניה של מחשב נייד . הצרכים שלי הם מחשב איכותי ,קל משקל !!!! שאפשר לצאת איתו ליסוע לחול וכו לבית קפה לחברים סתם על הספה בסלון מיועד לגלישה באינטרנט ואופיס גם חשוב לי גם אורך חיי סוללה תקציב עד 5000 עם שאיפה לפחות !! כי סהכ הצרכים שלי בסיסייים מחשב טוב בשורה תחתונה.לשימוש ביתי אישי לא להרצת תוכנות כבדות גרפיקה משחקים וכד ממה שקראתי בכל מיני מקומות וסקרתי קצת את ההיצע העצום בתחום גם בסוג וגם במחיר אני מתלבטת בין כמה מחשבים אשמח לקבל המלצות ועצות האפשרויות 1. קנית מחשבת יד שניה של IBM דגם T43 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715012 3 .מחשב נייד צבע שחור תוצרת MSI דגם PR600R3 מסך "15.4 מעבד אינטל ליבה כפולה שנתיים א…

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by idot6,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחשקים חדשים, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר, אך ישנה עדיפות לתקציב שהקצבתי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים שיוצאים/יצאו, כגון BF4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dupo,

שלום חברים, אני רגיל להשתמש במסך 15.6 אינץ , חשבתי לרכוש מחשב נייד עם מסך קטן יותר בגודל 14 אינץ, חשוב לי לדעת האם מסך 14 אינץ מיעד לקריאת טקסטים ועובדה מרובה בWORD,האם הוא יהיה נוח באותה ידה שסך ה-15.6 נוח, ואם לא האם נין לשנות רזולוציה והתאים אותו לעבודה מסוג ז ה תודה רבה לעונים!

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  17. Started by wolf89,

שלום לכולם, תקציב - 3300, עדיף לכיוון ה3000, יכול לפזול לכיוון ה3500. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים, לפעמים פוטושופ ברמה חובבנית, הירוז 3 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 או 14 אינץ', מט. * רזולוציית המסך? רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה * משקל רצוי? לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) יציאה למסך HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB לפחות * כונן אופטי? עדיף משקל נמוך מאשר כונן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. אהלן, אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נא לא לחרוג - אלא אם כן מדובר בחריגה קטנה עבור תוספת מאוד משמעותית בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי, אינטרנט, אופיס, בנוסף גם תוכנות תלת מימד (AutoCAD, SketchUp, VRay) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל, חוץ ממסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם …

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, כן אם מדובר בשיפור משמעותי מבחינה כלשהי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים פופולארים ופיתוח תוכנה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ייתכן שמסך, זה תלוי באיך שאר הדברים מסתדרים מבחינת התקציב, אם מדובר בפגיעה משמעותית בביצועים אז אני כנראה אוותר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מעוניין בכונן SSD גדול 1TB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של…

20. שימוש עיקרי באופיס/אינטרנט ואולי תוכנות סטטיסטיות כמו SPSS 1. מעבדי ‏AMD Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD ABIT NF-M2SV AM2, GF6100, DDRII800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 667Mhz 1GB דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7170S DVD±RW x18, DL x8 Beige Sata ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-70 MIDI Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים, אוזניות ומיקרופונים רמקולים 400W מחיר 1230 ¤ 2. מעבדי ‏AMD Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD ASUS M2V-MX AM2, VIA K8M890, DDRII800, VGA…

21. שלום, אני מחפש מחשב מורכב ומוכן לקנייה ולא לבחור חלקים ולהרכיב לבד. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית כבדה (מספר תוכנות משרדיות שירוצו בנוסף למספר חלונות אקספלורר יחד), תכני HD - סרטים שיורדו מהרשת משחקי רשת המשחק הכי כבד-סימולטור טיסה של מיקרוסופט. האם יש צורך בציוד היקפי? - הציוד לא יהיה חלק עלות המחשב. כן - מקלדת ועכבר אלחוטיים כן- מסך שייתלה על הקיר - הוא יהיה 24 או 26 FHD. לגבי זה אני אבדוק בפורום מסכים. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא ממש, אני אוהב שיש הכל מהכל. עד כמה השקט חשוב - המחשב יעמוד במרכז הבית-חדר עבודה פתוח ולכן חשוב שיהיה שקט. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? יכול שחלונות 7 מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין העדפה לחנות, העיקר שת…

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  22. שלום לכולם, יצרתי אחרי קצת מחקר ועצות את המפרט הבא: http://oi52.tinypic.com/14w83ti.jpg המפרט אמור להיות לגיימינג (לא יותר מדי), עריכת תמונות (2D) וצפייה בסרטים בעיקרון אני רוצה שיהיה איכותי, שיהיה כיף לעבוד (או.. לשחק ) במפרט חסרים כמה דברים קטנים כמו ציוד היקפי ומארז שאותם אני אקנה בחנות ולכן הוא מעוגל ל5.5K השאלה היא אם המפרט עצמו עובד טוב, אם כל הרכיבים מתאימים אחד לשני וכו' ואם יש משהו שהייתם משפרים\משנים מע' הפעלה תהיה windows7 (כבר יש), לא מתכונן OC. המחשב אמור להיות לטווח הרחוק, אז לא אכפת לי להוסיף כמה שקלים עכשיו כדי שהוא יתאים גם לתוכנות\משחקים של עוד 5 שנים ו..זהו. תודה מראש (:

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  23. ראיתי הצעות מחשבים שיש בהן מעבדים שבאים עם קירור (box) ומארזי מחשב שבאים עם ספק כוח. מה יותר מומלץ, לקחת כזה או להוסיף קירור בנפרד וספק כוח בנפרד? מבחינת מחיר זה יהיה יקר יותר להוסיף, אבל יש לזה יתרון מבחינת איכות או רעש?

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  24. אני רוצה שתתאימו לי את המחשב הכי טוב בתקציב הזה 10 אלף שלא יהיה מאיוורי ודגש למהירות גבוה של שימוש ויכולת העמסה שיהיו על המחשב כמה משחקים ביחד לא בהכרח פועלים באותו הזמן. תודה מראש דרך אגב מהר המחשב שלי נהרס וההורים לא מרשים הרבה במחשב שלהם. תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by טני כליפה,

הי חברים, מחפשים לרכוש מחשב חזק ומהיר לעריכת וידאו (עסק של צילום ועד כה נעזרים בעורך חיצוני). כרגע תוכנת העריכה שיש לנו הינה פילמורה, בהמשך בטח נשדרג לפרימייר. צריכים המון המון זכרון מן הסתם, שיהיה גם לאחסון עבודות. המלצות? כיוון? סדר גודל של מחיר? צריכה כולל כל האביזרים הנלווים (מסך או שניים, מקלדת טובה, עכבר טוב).. תודה!!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.