עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dropc,

מדובר בלפטופ של ASUS. רציתי לדעת האם לפני השימוש נדרשת טעימה מלאה כמו במכשירי סלולאר? ומהו שימוש נכון? לפרוק את הסוללה כל פעם עד 10%~ ולחבר לטעינה? ובמצב 100% טעינה, אם המטען מחובר עדין - פוגע בסוללה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, הרכבתי מפרט עפ"י ראות עיני הכבר לא מקצועית (המון שנים שלא התעסקתי עם זה). המפרט הוא למחשב עם שימוש בתוכנות הדמייה תלת מימדיות כגון 3DS MAX, עריכה גראפית כגון פוטושופ וכו'. בנוסף צריך להתאים למשחקים האחרונים בשוק (כבר המון זמן שלא יצא לי לשחק עם המחשב הזקן שיש לי עכשיו...). מארז מבחינתי יכול להיות הפשוט ביותר (רק חשוב ספק שיחזיק את כל הגן חיות). אין צורך במסך, צורבים וכל השטויות מסביב. מקס' תקציב לקנייה הוא 7000 סה"כ. אשמח לקבל הצעות למפרט וכן לתגובות/הערות/הארות לגבי המפרט שהרכבתי (האם ישנם קונפליקטים בין המרכיבים שבחרתי). ועוד שאלה אחרונה, הקוודרו, מעבר להיותו כרטיס מקצועי, במה הוא טוב יותר מכרטיסים אחרים ? האם לא כדאי לקחת כרטיס אחר ? המפרט: מעבד 1695 ש"ח - CO…

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  3. אני צריך נייד ללימודים,אינטרנט ואופיס ומכיוון שאגור במעונות ולא יהיה לי נייח, ארצה אותו לעוד שימושים,כמו לצפות סרטים ואולי קצת משחקים קלים * גודל המסך?12"-14" * משקל רצוי?לא יותר מ2.2kg,עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך?עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה,אבל אם יש מה טוב * בלוטות?חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?לפחות 160,עדיף שיהיה אופציה להגדיל ל250 * צורב DVD?חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא חובה,אבל עדיפות ל3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?העדפה לדל/לנובו מבחינת התקציב,בעיקרון תכננתי עד 5k אבל אם יש משהו שממש כדאי אני מוכן להוסיף עד 6k חשבתי על הווסטרו 1310 שראיתי שהוא די מומלץ פה וגם הוא זול יחסית לתקציב שלי,אבל לפ…

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  4. אני הולך לקנות מחשב חדש סוף סוף אחרי איזה 4 שנים ואני צריך קצת עזרה מכיוון שבזמן האחרון לא ממש עקבתי מקרוב אחרי כל מה שקרה טוב התקציב הוא 4700 מקסימום(כרגע זה יצא 4600 אבל גם זה הגזמתי קצת) ואני לא צריך זיכרון או מסך או כל ציוד היקפי אחר וכל שינויים שאתם מציעים לי צריכים להיות מהחנות KSP זו החנות היחידה הזמינה לי כרגע. זה מה שיצא לי כרגע: Price list updated 09-08-2006 מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache 1250 1 1250 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 960 1 960 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total EN7600GS Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E 890 1 890 דיסקים קשיחים? Western Digital Pri…

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לצרכי מולטימדיה. הדגש הוא על: 1. יכולת הרצה של סרטים באיכות HD. 2. יכולת חיבור למסך LCD גדול באיכות גבוהה ככל הניתן. 3. יציאת שמע באיכות גבוהה לחיבור לרסיבר. כמו שאמרתי המחשב לשימוש בעיקר כמחשב מולטימדיה סלוני - מחובר רוב הזמן לטלויזיה. אך גם לשימוש נייד מחוץ לבית. תקציב - בסביבות 6000 ש"ח. כמובן חשוב אחריות ואיכות השירות של היבואן. תודה!

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות לא לחרוג מ-3500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יום יומי, אין תוכנות כבדות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? חשבתי לרכוש בנפרד בקרוב LG E2240T, אם יש הצעות אחרות בטווח מחירים אני אשמח. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? RPG למיניהם ומזדמנים (חדשים בעיקר) …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אחרי הרבה שעות בפורום הזה וקריאה של הרבה פוסטים הגעתי למפרט הבא: הוא אמור להיות למשחקים ללא OC וצריך להיות שקט. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box 923 ש"ח לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 449 ש"ח כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB 322 ש"ח זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP 414 ש"ח כרטיס גרפי gigabyte nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe 1330 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD 136 ש"ח מארז ללא ספק Raidmax O² + 23cm FAN ¤250 ספק כח Enermax Noisetaker 420W ¤348 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤115 סה"כ 4287 ש"ח אני מאוד אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט. אני מתכוון לרכוש אותו בשבוע הקרוב. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 2. מה שימושי המחשב משחקים BF3 GTA5 AC3 Dishonored... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24", 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, אני בונה מחשב מלא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, אבל רק מה ש TMS עושים (מני…

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony Vegas Pro 9 – תדיר, cubase 5 - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, The Witcher 3, בעיקר FPSים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  10. שלום לכולם! עוד שבועיים בערך אני עובר דירה והחלטתי שנמאס לי שיש לי מחשב משותף עם אמא שלי ואני רוצה אחד לעצמי. הרכבתי לעצמי מפרט לגיימינג כבד ועיצוב גרפי ואשמח לחוות דעתכם. בנוסף אני גם צריך המלצה על איזה ספק כוח מומלץ יחזיק לי את המערכת. הייתי שמח אם תאשרו לי גם שהמאדרבורד הזה תומך בOC. *הערה - מעבד לא בחרתי כי אח שלי עובד באינטל והוא קיבל i5 2500k אז מהבחינה הזאת אני סגור. *הערה 2 - אין צורך בציוד היקפי. יש לי עכבר ומקלדת מעולים וקניתי מסך חדש של דל U2410. תודה רבה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by RL,

אם תוכלו לעזור לי במפרט מחשב.. מעבד ליבה כפולה זיכרון ג'יגה ביית דיסק קשיח 160 ג'יגה ביית מעבד+לוח טובים כרטיס מסך אין צורך בציוד היקפי.

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by ההוגה,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד לשימוש פשוט של אינטרנט ועובדה משרדית, בתקציב של עד 3500 ש"ח. מצאתי את הדגם 7070 של HP שנראה לי הכי משתלם ביחס למחיר - מעבד c2d, זיכרון 2Gb, דיסק 160Gb http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9240 השאלות שלי: 1. מה דעתכם על הדגם והתמורה ביחס למחיר? האמת היא שאני צריך הרבה פחות מבחינת חומרה, אבל ההבדלים במחיר הם 600-700 ש"ח ככה שכדאי ללכת על משהו מתקדם. האם יש מחשב אחר שמומלץ במפרט דומה ומחיר יותר זול? 2. האם ידוע לכם איך הוא בתחום ההתחממות יחסית לאחרים? זו הבעיה הכי גדולה במחשב הנוכחי שלי, שמתלהט אחרי רבע שעה של עבודה... 3. האם יש איזו מניעה לקנות את המחשב מבאג? המחיר בזאפ נמוך ב-150 ש"ח מבאג, אבל מדובר על חנות גדולה ומוכרת. מה דעתכם? …

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by aviv007788,

שלום לכולם, אני עומד כרגע בדילמה לפני רכישת מחשב נייד, כמו כל איש מהמניין אני מבין דברים בסיסים בלבד בנושא מחשבים וכי אשמח להתייעץ עם מביני עניין בנושא זה בכדי שלא התחרט על הקניה. לפני הכל אומר כי מצאתי המון מאמרים על מחשבים ניידים, הצלחתי להשכיל דבר או שניים על נושא הניידות של המחשבים ממעבדים או סוגי תקשורת אלחוטית וכ'ד. הגעתי לדילמה בבחירה של 2 מחשבים- טושיבה לעומת אייסר (ACER). תפקוד: המחשב הנייד יתפקד כעבודה משרדית/פאן ז"א לצורכי אינטרנט,פתיחת איימילים,אופייס ומדי פעם אייסיקיו והורדת סרט פעם בחודש אם כי למחשב לא יכנסו משחקים ואני לא משחק בו, בשביל משחקים יש דברים אחרים. פרט קטן- יש העדפה ממש זניחה למחשב עם כרטיס קול טוב יותר, אשמח לדעת איזה מחשב הוא עם הכרטיס קול הטוב…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Lahad,

בלי ציוד הקפי ומסך, עבודה גרפית ברמה בינונית עד גבוהה וזכרון מספיק חזק RAM. שיהיה שקט גם. אשמח לעזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  15. אני לא עושה אוברקלוקינג, אשמח אם תתחשבו בזה בעזרתכם תודה. אז מה שחשבתי עליו עד עכשיו הוא ככה: מארז: COOLMASTER CM690 ספק: אני צריך עזרה בחלק הזה... עדיף ספק כמה שיותר יציב. מעבד :Intel Core I7 I920 2.66GHz (את המעבד הזה אני בטוח קונה..) לוח אם: -EX58-UD3R של Gigabyte (זה הפשוט ביותר אבל אם יש שינוי משמעותי בינו לבין אחר אשמח לדעת). דיסק קשיח:500GB SATA 2 איזה חברה ממולצת וזה משנה אם 32 או 16 MB? זיכרון : kingston 3G DDR3 (1X3) כרטיס מסך: GEFORCE 260 GTX ZOLTEC (מחפש חברה אחרת שתיתן אותם ביצועים במחיר נמוך יותר בהתחשב בזה שאני לא עושה אוברקלוקינג) מה צריך להתאים\לשנות כדי לקבל את האפקטיביות המקסימלית במינימום מחיר? תודה מראש על כל עזרה.

• 13 תגובות
    • 868 צפיות
  16. . מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים עריכה ותכני HD גרפיקה מסך 22" לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים החדשים ולאלה שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודע לבצע או…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by lirancoh85,

שלום לכולם אני צריך עזרה למפרט מדיה סנטר שישמש בעיקר לצפיית סרטים באיכות גבוהה (full hd), צפייה בתכנים באינטרנט, וגלישה באינטרנט. המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 50" full hd ולערכת קולונוע ביתית מקצועית הכוללת מגבר ברמה גבוהה + 7 רמקולים של bose בנוסף יש לקחת בחשבון שהמחשב יהיה בתוך ארון סגור בלי יותר מדיי אוויר פתוח (זה הדאגה העיקרית שלי). חשבתי על המפרט הנ"ל silverstone grandia GD04S intel core i3 2220 Gigabyte GA-B75M-D3H, Intel B75, S 1155, DDR3, SATA III - 6Gb/s, PCIe 3.0 (x16), D-Sub/ DVI-D/ HDMI, Micro ATX 8GB (2x4GB) Corsair DDR3 XMS3, PC3-12800 (1600), Non-ECC Unbuffered, CAS 9-9-9-24, 1.65V 430W Corsair Builder Series CMPSU-430CXV2UK, 80%+ BRONZE Eff', Uncertified, Q…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן.. פעם אחרונה שאני מבקש מפרט אני מבטיח!!! אוקיי אז ככה.. אני מחפש מפרט ב4K (אפשר לחרוג קצת), ושיכיל את הדברים הבאים: - כרטיס TV של hauppauge pvr 150 - לגבי צורב DVD או הארד דיסק, אפשר לוותר על אחד מהם, כשאני נוטה לוותר על הצורב. אם נכנס בתקציב, גם טוב - כרטיס מסך --לא-- DX10, אלא משהו פשוט שיחזיק שנתיים על הגדות סבבה. חשבתי על 1950gt שנכנס אחלה בתקציב. העניין הוא שאני רוצה כרטיס שיחזיקלי את הDell 2007wfp בצורה נחמדה במשחקים. - אממ מה עוד... אה! מארז הHUSH החדש.. ושהמפרט יהיה מIQPC..! בעיקרון לא מתוכנן OC, ובמפרט אני כן רוצה מקלדת ועכבר (האלחוטי הפשוט, desktop 1000 של מיקרוסופט), אבל לא מסך. השימושים למחשב הם סרטים, קצת משחקים, ואינטרנט וכאלה.. השימושים הרגילים …

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by 1nstall,

היי אני מעוניים שתבנו לי מפרט (מנועה) ב10K... אני בעיקר משחק בcs-s..ובGTA-S...ושהמפרט יתאים גם לעיצוב גרפי וoc (וממש קצת קידוד) האא...שחכתי להגיד...אני צריך הכל כולל הכל (בלי רמקולים ומסך..).. תודה מראש install

• 51 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. Started by frela102,

המטרה של המחשב היא למשחקים

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  21. חשבתי על לקנות את המפרט הבא בימים הקרובים אבל אני צריך לדעת אם הוא טוב (למשחקים) ומה כדאי לי לשנות בו. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤871 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤458 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤388 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1286 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-X982DD צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤133 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=P…

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  22. 3 ניידי HP עם אותם נתונים.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKWR453EA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKG62b30SJ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63010ej מי יודע למה ההבדלים במחיר ???

23. Started by asi1998,

אני מתכנן לקנות נייד השבוע. הוא ישמש לי לאינטרנט,אופיס סרטים ולימודים. אני אמור ללמוד שנה הבאה "מערכות מידע" תואר שיש בו גם תכנות. על פי מה אני אמור לקבוע את גודל המסך? שראיתי מסכים בגודל של 13.3 זה נראה לי קטן מדי. חוץ מזה אני לא יודע עד כמה זה פרקטי לקחת מחשב נייד למכללה. האם מישו יכול להגיד לי איזה גודל מסך כדאי לי לקנות כרגע? *** אני יודע שאני יכול לחכות לשנה הבאה ולראות מה יהיו הצרכים שלי בלימודים, אבל כרגע אני ללא מחשב ואני ממש זקוק לאחד. ההתלבטות העיקרית שלי היא הגודל. תודה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Wolfboy,

גם מבחינת החומרה וגם מבחינת כדאיות כלכלית: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5120190&came=3847

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  25. מדובר בלפטופ שמיועד לאינטרנט, אופיס, סרטי HD (גם 720P וגם 1080P בחיבור HDMI לטלויזיה מתאימה) , הרצת תוכנות למיניהן (גם תוכנות כמו pinnacle studio שזו תוכנה לעריכת וידאו לדוגמא.. והיא דיי כבדה) המחשב בעקרון אמור לשמש לכלל השימושים האפשריים (אולי חוץ ממשחקים כבדים) תודה רבה...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.