עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קראתי, ראיתי, שמעתי ו... יצאתי מבולבל מחפש נייד שעיקר שימושו יהיה לכתיבת מסמכים, אינטרנט, מוסיקה (חשוב לי שיהיה סאונד טוב) וכמובן שיהיה אפשרי לעבוד איתו באור שמש (לא מבריק). חשוב לי גם בלוטות' וכמובן WI-FI. HD מינימום 250 (אני יודע שאפשר להגדיל אבל חשוב שישב במסגרת התקציב) והכי חשוב... אחריות אחריות אחריות (כמה שיותר :-)) עריכה: קיבלתי המלצה על טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7206&perur=2&t=1&c=339 אפשר להוסיף USB BT ב-49 ש"ח.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ftom2,

הי, אני צריך מחשב למסמכים\אינטרנט\סרטים שיחזיק מעמד (לפחות 3 שנים) ראיתי את זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=31008 ורציתי לדעת אם שווה את המחיר מבחינת עמידות\נוחות\אחריות\מחיר? אם יש לכם המלצות אחרות, אשמח לשמוע. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שבוע טוב לכולם. אני מעוניין לבנות מחשב קומפקטי למשרד, בסיסי ביותר שהדרישות הכבידות ביותר הם: אופיס עובד חלק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? x. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית פשוטה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס- ורד אקסל. גלישה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב. דיסק קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…

• 16 תגובות
    • 5.3k צפיות
  4. אני חייל משוחרר שהולך ללמוד אני רוצה לקנות מחשב נייד על 3500 ש"ח אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר שישקול כמה שפחות מסך 15 בקיצור שיהיה טוב מי שיכול לתת לי מפרט במחיר הזה אני יודה לו מאוד תודה מראש

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  5. * מטרות המחשב:בעיקר משחקים * גודל המסך:15.6 * משקל רצוי: 2.5-3... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם):עד כ 2-3 שעות לגלישה באינטרנט כשלא יהיה מחובר לחשמל.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח:500GB * כונן DVD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: בעיקר מחשבי DELL חשבתי על http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..211..8.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16036&txt_search=&buy=&minprice=5023&maxprice=

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by Alex1980,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפיית סרטים FHD על מסך 50' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends, Diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 50' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Bone-Breaker,

רציתי לדעת את המפרט של המחשבים של חברת quakenet או LSRV

8. שלום אני רוצה להרכיב מחשב לצורך הרצת תוכנת VM לצורך לימוד למעשה אני צריך מחשב בעל יכולת עיבוד חזק עם זיכרון חזק עם כרטיס מסך בסיסי אנא עזרו לי אני הרבה זמן לא בענינים :-) : מהסתבבות בפורומים אני חשבתי על המפרט הבא: מעבד Intel Core i7-930 Tray ₪1344 לוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H ₪431 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪361 זיכרון Kingston DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27X2 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4550 OC 1024MB DDR3 PCIe ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W קרור למעבד Scythe Mugen 2 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪4424 1. תקציב 5000 ש"ח אפשר לחרוג עד 2000 ש"ח מעדיף לקנות מחשב מאוזן עד 5000 2. שימושים של מחשב זה הרצת תוכנה שזוללת זיכרון ומעבד …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. המפרט שלי כיום הוא Intel Core i7 4790 Asus Z97-KG.Skill 1600Mhz 8Gx2GIGABYTE GTX660 2GB GDDR5Seasonic M12G-550Samsung EVO 250GB מחשב זריז מאוד לכל הדעות. השימושים שלי הם סטנדרטיים: פתיחת 20-30 טאבים בכרום בו זמנית, וצפייה בסרטים. מידי פעם עריכת תמונות. המפרט הנוכחי מושלם מבחינתי ופחות ממנו מורגש בחוויית המולטיטסקינג שלי. עוד אצייץ שהמחשב דולק 24 שעות, והמשפחה עובדת עימו הרבה שעות ביממה. הוא מחובר לטלויזיה 51" ודרכה נעשית רוב העבודה. אני מעוניין להחליף את המחשב הזה במחשב נייד מקביל, כדי שאוכל מידי פעם לקחת אותו עימי מחוץ לבית. בבית ארצה שהוא יתחבר לתחנת עגינה, שתחובר ל 51", מקלדת ועכבר אלחוטי. כלומר, אניח את המחשב כשהוא סגור, והוא יעבוד כמו ה…

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. אהלן חברים, אני צריך קצת עזרה בבניית/התאמת מפרט שילך טוב עם המסך הקיים שלי (samsung 206bw). עיקר השימוש יהיה למשחקים, אינטרנט והורדות. עיקר הדילמה שלי היא בבחירת כרטיס מסך שלא יהיה overkill לרזולוציות המקסימליות של המסך. לגבי מעבד, נראה לי שאני מעדיף את ה-9300. אומנם המשחקים לא ינצלו את כל ארבעת הליבות, אבל יש לי נטיה להתחרע על המחשב עם כמה מערכות הפעלה (לינוקס, windows) ויש מצב שאני אתקין עליו vista 64bit עם 4GB זיכרון. בקיצור, כל הצעה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by RAMI-ZION,

בוקר אור לכולם. אני הולך היום לרכוש מחשב. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט שלהלן. המחשב מיועד למשחקים דיי כבדים וצפייה בסרטים. התקציב שלי הוא גג 2000 ש"ח מעבד - COre 2 Duo E7400 1066MHz s775 3MB לוחות אם - ASUS P%KPL_CM s775 1333MHz Intel G31 DDRII 800 PCI_E HDAudion Value זכרונות - DDR II 800M 1GB Kingston Value דיסק קשיח - Western Digital 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך - Sapphire HD 4350 512MB (1G Hyper Memory) GDDR@ DX HDTV DVI PCI-E כרטיס קול - On Board 7.1 Channel Audio צורב - LG DVD+-RW GH22NS x22 Black SATA רשת - On Board 10100/1000 מארז - (HHJA-6000 MIDI Black (NO PSU ספק כוח - (Golden Tiger 450W Real 12cm Fan (24pin מקלדת - Teac TK-8060 HEb, Eng USB KeyBoard עכ…

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  12. Started by a_lk,

אני צריך הצעה למפרט בשביל חבר(שמשום מה לא הצליח להרשם) התקציב סביבות ה6000-7000 ש"ח רק המחשב בלי ציוד היקפי ומסך,עדיף מזיגזאג. המחשב בעיקר למשחקים כבדים. חשבתי על משהו בסגנון הקונרו הזול ביותר עם X1900 או משהו כזה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by ztzuk,

אני מעוניין לקנות מחשב נישא עם דיסק קשיח מהיר שיתמוך ברישום חוזר של המון דאטה. קראתי כי היו בעיות עם חלק מהדיסקים החדשים, ושרישום חוזר של בין 1000 ל 15000 עשה בעיות. האם מישהו יודע עד כמה הדיסקים הקשיחים הללו באמת בעייתיים ? תודה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  14. Started by dropc,

מדובר בלפטופ של ASUS. רציתי לדעת האם לפני השימוש נדרשת טעימה מלאה כמו במכשירי סלולאר? ומהו שימוש נכון? לפרוק את הסוללה כל פעם עד 10%~ ולחבר לטעינה? ובמצב 100% טעינה, אם המטען מחובר עדין - פוגע בסוללה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, הרכבתי מפרט עפ"י ראות עיני הכבר לא מקצועית (המון שנים שלא התעסקתי עם זה). המפרט הוא למחשב עם שימוש בתוכנות הדמייה תלת מימדיות כגון 3DS MAX, עריכה גראפית כגון פוטושופ וכו'. בנוסף צריך להתאים למשחקים האחרונים בשוק (כבר המון זמן שלא יצא לי לשחק עם המחשב הזקן שיש לי עכשיו...). מארז מבחינתי יכול להיות הפשוט ביותר (רק חשוב ספק שיחזיק את כל הגן חיות). אין צורך במסך, צורבים וכל השטויות מסביב. מקס' תקציב לקנייה הוא 7000 סה"כ. אשמח לקבל הצעות למפרט וכן לתגובות/הערות/הארות לגבי המפרט שהרכבתי (האם ישנם קונפליקטים בין המרכיבים שבחרתי). ועוד שאלה אחרונה, הקוודרו, מעבר להיותו כרטיס מקצועי, במה הוא טוב יותר מכרטיסים אחרים ? האם לא כדאי לקחת כרטיס אחר ? המפרט: מעבד 1695 ש"ח - CO…

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  16. אני צריך נייד ללימודים,אינטרנט ואופיס ומכיוון שאגור במעונות ולא יהיה לי נייח, ארצה אותו לעוד שימושים,כמו לצפות סרטים ואולי קצת משחקים קלים * גודל המסך?12"-14" * משקל רצוי?לא יותר מ2.2kg,עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך?עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה,אבל אם יש מה טוב * בלוטות?חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?לפחות 160,עדיף שיהיה אופציה להגדיל ל250 * צורב DVD?חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא חובה,אבל עדיפות ל3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?העדפה לדל/לנובו מבחינת התקציב,בעיקרון תכננתי עד 5k אבל אם יש משהו שממש כדאי אני מוכן להוסיף עד 6k חשבתי על הווסטרו 1310 שראיתי שהוא די מומלץ פה וגם הוא זול יחסית לתקציב שלי,אבל לפ…

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  17. אני הולך לקנות מחשב חדש סוף סוף אחרי איזה 4 שנים ואני צריך קצת עזרה מכיוון שבזמן האחרון לא ממש עקבתי מקרוב אחרי כל מה שקרה טוב התקציב הוא 4700 מקסימום(כרגע זה יצא 4600 אבל גם זה הגזמתי קצת) ואני לא צריך זיכרון או מסך או כל ציוד היקפי אחר וכל שינויים שאתם מציעים לי צריכים להיות מהחנות KSP זו החנות היחידה הזמינה לי כרגע. זה מה שיצא לי כרגע: Price list updated 09-08-2006 מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache 1250 1 1250 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 960 1 960 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total EN7600GS Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E 890 1 890 דיסקים קשיחים? Western Digital Pri…

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לצרכי מולטימדיה. הדגש הוא על: 1. יכולת הרצה של סרטים באיכות HD. 2. יכולת חיבור למסך LCD גדול באיכות גבוהה ככל הניתן. 3. יציאת שמע באיכות גבוהה לחיבור לרסיבר. כמו שאמרתי המחשב לשימוש בעיקר כמחשב מולטימדיה סלוני - מחובר רוב הזמן לטלויזיה. אך גם לשימוש נייד מחוץ לבית. תקציב - בסביבות 6000 ש"ח. כמובן חשוב אחריות ואיכות השירות של היבואן. תודה!

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות לא לחרוג מ-3500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יום יומי, אין תוכנות כבדות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? חשבתי לרכוש בנפרד בקרוב LG E2240T, אם יש הצעות אחרות בטווח מחירים אני אשמח. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? RPG למיניהם ומזדמנים (חדשים בעיקר) …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אחרי הרבה שעות בפורום הזה וקריאה של הרבה פוסטים הגעתי למפרט הבא: הוא אמור להיות למשחקים ללא OC וצריך להיות שקט. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box 923 ש"ח לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 449 ש"ח כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB 322 ש"ח זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP 414 ש"ח כרטיס גרפי gigabyte nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe 1330 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD 136 ש"ח מארז ללא ספק Raidmax O² + 23cm FAN ¤250 ספק כח Enermax Noisetaker 420W ¤348 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤115 סה"כ 4287 ש"ח אני מאוד אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט. אני מתכוון לרכוש אותו בשבוע הקרוב. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 2. מה שימושי המחשב משחקים BF3 GTA5 AC3 Dishonored... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24", 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, אני בונה מחשב מלא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, אבל רק מה ש TMS עושים (מני…

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony Vegas Pro 9 – תדיר, cubase 5 - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, The Witcher 3, בעיקר FPSים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  23. שלום לכולם! עוד שבועיים בערך אני עובר דירה והחלטתי שנמאס לי שיש לי מחשב משותף עם אמא שלי ואני רוצה אחד לעצמי. הרכבתי לעצמי מפרט לגיימינג כבד ועיצוב גרפי ואשמח לחוות דעתכם. בנוסף אני גם צריך המלצה על איזה ספק כוח מומלץ יחזיק לי את המערכת. הייתי שמח אם תאשרו לי גם שהמאדרבורד הזה תומך בOC. *הערה - מעבד לא בחרתי כי אח שלי עובד באינטל והוא קיבל i5 2500k אז מהבחינה הזאת אני סגור. *הערה 2 - אין צורך בציוד היקפי. יש לי עכבר ומקלדת מעולים וקניתי מסך חדש של דל U2410. תודה רבה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by RL,

אם תוכלו לעזור לי במפרט מחשב.. מעבד ליבה כפולה זיכרון ג'יגה ביית דיסק קשיח 160 ג'יגה ביית מעבד+לוח טובים כרטיס מסך אין צורך בציוד היקפי.

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by ההוגה,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד לשימוש פשוט של אינטרנט ועובדה משרדית, בתקציב של עד 3500 ש"ח. מצאתי את הדגם 7070 של HP שנראה לי הכי משתלם ביחס למחיר - מעבד c2d, זיכרון 2Gb, דיסק 160Gb http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9240 השאלות שלי: 1. מה דעתכם על הדגם והתמורה ביחס למחיר? האמת היא שאני צריך הרבה פחות מבחינת חומרה, אבל ההבדלים במחיר הם 600-700 ש"ח ככה שכדאי ללכת על משהו מתקדם. האם יש מחשב אחר שמומלץ במפרט דומה ומחיר יותר זול? 2. האם ידוע לכם איך הוא בתחום ההתחממות יחסית לאחרים? זו הבעיה הכי גדולה במחשב הנוכחי שלי, שמתלהט אחרי רבע שעה של עבודה... 3. האם יש איזו מניעה לקנות את המחשב מבאג? המחיר בזאפ נמוך ב-150 ש"ח מבאג, אבל מדובר על חנות גדולה ומוכרת. מה דעתכם? …

• 5 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים