ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד למשחקים אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק בזמן הקרוב תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 167 תגובות
- 41.4k צפיות
-
-
אהלן חברים! יצרתי להנאתי מפרט בסיסי למחשב שמיועד בעיקר למשחקים והצגת ווידאו ב HD, עם מעט עריכת ווידאו וגרפיקה. השקט לא חשוב לי, אני כן מעוניין בתמיכה בהתקני ה IO החדשים (USB3 ו SATA3, כמובן) אני צריך שכרטיס הקול המובנה שלי ייתן לי 7.1, ואני צריך המון מקום אכסון. אין לי תוכניות לבצע OC (לא עכשיו ולא מאוחר יותר), ואין צורך להשאיר מקום לשדרוג. הנה המפרט שהכנתי, אני אשמח לחוות הדעת שלכם עליו: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]Gainward GeForce GTX 570 Golden Sample 1280MB GDDR5 PCI-E - 1650[table][tr][td][table][tr][td] Intel Core i5-2500 Processor 3.3GHz 6MB Quad Core LGA1155 Box - 969 Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET - 460 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ…
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
רציתי לקנות את המפרט הזה היום מ1PC: ולא היה להם אז הם הציעו לי את המפרט הבא: מה אתם אומרים מה יותר שווה?
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
מפרט מחשב למשחקים מ KSP: מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB מחיר: 1070 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E מחיר: 790 ש"ח זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS מחיר: 630 ש"ח דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II מחיר: 410 ש"ח כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E מחיר: 1250 ש"ח כוננים- DVD? DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 195 ש"ח מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 ש"ח סה"כ: 4585 ש"ח לפי מה שראית אין ספקים טובים באתר של KSP ואני גם לא מבין בזה אז אני ישמח אם מישהו יתן לי ספק טוב שלא יעבור את ה 450-500 ש"ח. תגידו מה אתם חושבים על המפר…
-
- 12 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היכן אוכל למצוא סוללה כזאת בארץ? אני צריך סוללה של 6\9 תאים תלוי במחיר תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחשב נייח Dell Vostro Core i3 Win8 שלוש שנים אחריות VP-RD33-7063 http://www.online-shop.co.il/product.asp מחשב נייח מותג של DELLשלוש שנים אחריות באתר הלקוח עי DELLמעבד חזק Intel Core i3 3220זיכרון גדול ומהיר 4GB 1600Mhzדיסק קשיח גדול 500GB SATAצורב DVDRW חיבור HDMIמערכת הפעלה מקורית Win 8***המחיר הינו לאחר כל ההנחות לעמיתי חבר לרבות ההנחה הניתנת במעמד החיוב*** 2100 שח, המחיר משקף את במוצר?
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לסטודנט בתקציב 4K. דרישות: 1.אפשרות שדרוג ל WINDOWS 7 בחינם (או לחכות חודש בקנייה) 2.מסך 15 אינץ 3. מחשב חזק שיכול להריץ כמה יישומים בו"ז. 4.יכולות גרפיות טובות, לא בשביל קריסיס, אבל כן בשביל להריץ משחקים פשוטים יותר כמו NFS 5. כרטיס רשת מובנה 6.סוללה חזקה. 7.צורב DVD (עדיף) 8.דיסק קשיח 250 ג'יגה ומעלה. 9.מצלמה מובנת (עדיף) 10. והכי חשוב שיהיה נוח לעבוד איתו- מקלדת נוחה, מסך איכותי ... עזרתכם ושאלה: בווינדוס 7 החדש זמן הסוללה צפוי להיארך או להתקצר? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זהוו סוף סוף אחרי הרבה זמן של תיכנונים מה לקנות הגעתי להחלטה , הביעו דעתכם , מה אתם חושבים לגביי המפרט והאם צריך לשנות משהו . (בבקשה לא להיתייחס למחיר היקר) מעבד - AMD 3800 +939 (רציתי לקחת את הFX 53 אבל אין מספיק כסף והייתי חייב לחסוך, חלק מכם יגידו שאם כבר משקיעים סכום כזה במעבד אז לקחת את FX אבל באמת לא יכולתי .) האם בין 512מגה קאש לעומת 1מגה קאש יש הבדל גדול ? אם כן , במה זה תורם לביצועים? (OC , משחקים וכו') לוח - Gigabyte GA-K8NSNXP-939 nVIDIA nForce3 Ultra 939-pin או את MSI K8N Neo2 Platinum אם אני יצליח להשיג . זיכרון - Corsair 1024MB (2x512MB) TwinX1024-3200XLPRO 2-2-2-5 PC3200 DDR400 Kit כרטיס מסך - 6800U הייתי שמח אם הייתם אומרים לי על איזה חברה ללכת (חשבת…
-
- 50 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי?6500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.לראות סרטים,לשחק במשחקים שיצאו על האיכות הכי גבוהה ועוד... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא לשם פרנסה אלא לשם משחק בלבד! ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.צריך לקנות מסך 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.מסך 22 אינץ או יותר , עכבר רמקולים ומקלדת שיהיו מעפנים! 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?כונן דיסקטים! 5.…
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לפני כשבוע ביקשתי כאן המלצה למחשב נייד קטן אך חזק לשימושים של אופיס, אינטרנט, מולטי טאסקינג, ועריכת תמונות וסרטים בסיסית. המליצו לי על האסוס U31F. עכשיו אני מתלבט בין האסוס לבין ה lenovo thinkpad edge 13 027-3BG, שחוץ מזה שהוא יותר קל, אני לא רואה הרבה הבדל ביניהם. גם המחיר אותו דבר. יש לכם דעה איזה מהם עדיף ולמה? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות לאחותי מחשב נייד חדש ללימודים. בעוד שבוע וחצי אני באילת ויש שם סניפים של KSP אז חשבתי לקנות מהם ולקבל באותו התקציב מחשב קצת יותר טוב... טוב אז הצרכים מהמחשב הם מסך 15.6 לא קריטי אם מט או מבריק. מאוד חשוב שהמחשב יהיה קל משקל ודק, ובעל זמן סוללה גדול מהממוצע (לא צריך סוללה מטורפת אבל 5-6 שעות נראה לי יספיק) חשוב שתהיה יציאות VGA HDMI USB3 ושהמחשב יכלול כונן אופטי בנוסף מאוד חשוב תהיה אחריות של 3 שנים (לא קריטי בינלאומית), עדיפות לכזו שכוללת איסוף והחזרה מהבית ושהמחשב יבוא עם מערכת הפעלה. לינק ל KSP סניף אילת מסונן לפי מחיר וגודל מסך: http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..1483.&list=3&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search…
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל את עזרתכם במציאת מחשב נייד לדודה שלי, שיתאים בעיקר לעבודות משרדיות אבל גם לילדים שלה שמשחקים במחשב. התקציב לא בשמיים ואני לא יודע עד כמה אפשר להשיג את כל הדרישות, אבל שווה לנסות ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אך לא בהרבה יותר מזה.. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (לא כבדים במיוחד, לא חייבים לרוץ על הגדרות גבוהות בכלל. משחקים כמו WOW לדוגמא). * גודל המסך? 15.6 זה אופטימלי, אך אפשר גם קטן יותר * רזולוציית המסך? לא קריטי במיוחד, אבל שיספיק למשחקים של הילדים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם יהיה אפשר, עם עדיפות למקלדת מלאה כוללת numpad * משקל רצוי? לא קריטי במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שאפשר להוציא ממחשב בתקציב * האם יש צ…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי: PENTIUM 4 3.00 GHz 1 GB RAM 400 MHz Geforce 7800 GS רציתי לשואל אם יש לי צוואר בקבוק??
-
- 14 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מעבד, לוח אם, וכרטיס מסך. זיכרון קיים 512mb 400mhz. מעבד חובה שיהיה אינטל.. לצערי הוא נעול על זה ואי אפשר לשנות את דעתו (חבר שלי). תקציב 2200. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ערב טוב אני מעוניין לקנות מחשב לעסק שכבר נפתח (חנות בגדים) הצורך שלי זה אינטרנט ומלאי בחנות ושלא יהיה ישן מידיי אין לי בעיה גם עם יד שניה רק שההבנה שלי בניידים מעט נמוכה הייתי מעוניין שתיעצו לי ....... על סוגים מסויימים תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לאחר שקיים באג בייצור סדרתי במחשב דל 1555 אני נאלץ לבחור מחשב נייד חדש אשמח לקבל המלצות למחשב עד סכום של 5000 ש"ח שהפרמרטרים החשובים לי הם : - חיבור HDMI - אחריות של שנתיים ומעלה - זכרון של 4G תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום. הלוח אם במחשב גיימינג הקודם שלי הלך ואני צריך לקנות חלקים חדשים. התקציב הוא 4000-4500 ואני רוצה חלקים שמתאימים לגיימינג הכי טובים שאפשר עם התקציב הזה אני מצפה למחשב שיחזיק ל7-8 שנים. כרטיס מסך RX570 4GB (הכרטיס מסך יוחלף בהמשך) וספק Corsair cx600 600w יש לי כבר אחסון כל מה שצריך רק לוח אם, מעבד, זכרונות, קירור למעבד ומארז אשמח לעצות מה הכי כדאי ושווה לקנות. לא מעוניין בAMD
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 שח. ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך ורמקולים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב.. אבל אם אפשרי אז שיהיה קצת שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לאת 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופיס ווינדוס.. האם יש אפשרות שז…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אני צריך אותו בישבל לימודים כדי שאני לא היה צריך מחברת... לא ממש לא מבין בניידם אז אתם חושב שהאחד הזה ב 2000ש"ח כדי לי לקנות? מעבד Intel® Centrino Pentium M 1.5GHz זיכרון 256MB DDR הרחבה עד 2GB מסך 15" XGA 1024x768 דיסק 40GB כרטיס מסך Intel® Extreme Graphics 3D 855GM up to 64MB כונן DVD יציאות לרמקולים ולמיקרופון חיצוני מודם 56K V.92 וכרטיס רשת 10/100 מובנים 3 יציאות USB2.0 יציאת אינפרא אדום IrDa 1.1 סוללת Li-Ion 3800 mAH מחזיקה כ-5.2 שעות בהתאם לשימוש משקל 2.6Kg אחריות עולמית לשנתיים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני עומד בפני קניית מחשב..את המפרט כבר בחרתי וסיכמתי עליו. הלכתי לקבל הצעת מחיר ובנאדם שפניתי אליו אמר לי שיכול להיות שהלוח שבחרתי לא תואם את המעבד והכל כאילו לא מתאים. המפרט הוא זה: AMD Athlon 64 3800+ Dual Core Socket AM2 DFI Infinity NF-M2 WD 160GB 8MB SATA2 7200RPM Twinmos 1024(2x512) 667MHZ DDR2 CL5 LEadtek 7600GT Extream Edition 256MB DDR3 256BIT Compucase 6A19 + 400W TRT ATX 2.0 1.אז השאלה שלי היא כזאת האם זה ב100% מתאים? 2.מה היתרון של AM2 על פני 939 נגיד..או בכלל מה זה מביע בעצם 3.האם יש שיפורים שהייתם עושים במפרט במסגרת המחיר של המפרט הזה (3700 הכי זול שמצאתי) בהנחה שהמחשב הוא למשחקים לא ממש כבדים. תודה רבה. שחף.
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח, אפשרי חריגה במידה הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית עם תוכנות אינטרנטיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN PRO, אין צורך באופיס 8. האם…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מממ מפרט ב4500 למשחקים P: אני הולך לקנות עוד בערך חודש מחירים לא מי יודע כמה ישתנו נכון? טוב אז המחשב בלי מסך וכל ציוד הקפי רק עם צורב DVD....... שיהיה מעבד INTEL.... עכשיו בקשר למעבד בקשה מיוחדת, שיהיה בסוקט 775 כדי שאני אוכל בעתיד לשדרג לC2D, בנתיים אני רוצה מעבד חלש שלא עולה יותר מ500 בשביל לחסוך כרגע לכ. מסך הרבה יותר טוב...... רק שיהיה סוקט 775 כדי שבעתיד אני אוכל לשדרג..... אותו דבר עם זיכרון, כרגע רק DDR2 667 עם סטיק אחד של 512 בכדי לחסוך שיהיה כ. מסך כמה שיותר טוב... וכמובן שיהיה בלוח אם אפשרות לשים עוד סטיק של זכרון...... מממ ספק כוח שיהיה משהוא טוב... כמובן לפחות 450W לדעתי... במהלך השנה אני ירביץ בו שידרוגים אדירים. תודה מראש (:
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגיימינג ולצפייה בסרטים בעיקר HD מעבד דו ליבתי שיוכל להגיע ל 4.5GHZ ב OC (וזאת על מנת לא להוות צוואר בקבוק לכרטיס מסך בהווה או בעתיד) זכרונות 4GB שיעמדו ב OC HARD DISK 2* 500GB ב RAID כרטיס מסך 4870 1 GB (נראה לי שהוא בא כבר עם קירור טוב ?) כרטיס קול איכותי שיוריד עומס מהמעבד ויוכל להשמיע HD לוח אם שהוא טוב ל OC צורב ? מארז ? ספק נראה לי 650W כדי שיוכל להחזיק בעתיד כרטיס דו ליבתי חזק. קירור למעבד ? עוד קירורים שאולי צריך ? המערכת מתוכננת לעוד ברזולציה של 1900*1200 או ברזולציה ש FHD מאפשרת (המסך לא קשור לתקציב) מ1 עד 10 שקט חשוב ברמה 6 לא היה מתוכנן CF או SLI כאשר הכרטיס מסך לא יסחוב יותר הוא יוחלף באחד שיוכל אולי דו ליבתי נא לציין מדוע מפרט אחד עדיף על מפרט…
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חייב עזרה ממי שמבין! מעוניין לרכוש אחד משני אלה כי הם עונים על הצרכים שלי במסך ומעבד וגודל. אבל איזה משניהם?? - המיקרוסופט בעל סוללה חזקה יותר - ה thinkpad נחשב לעמיד יותר - המיקרוסופט נחשב איכותי יותר - thinkpad בעל מפרט טכני יותר מתקדם שורה תחתונה- יש חוות דעת מקצועית או מניסיון ?? תודה! https://www.ebay.com/itm/New-Microsoft-Surface-Book-2-13-5-256GB-SSD-Intel-Core-i5-8th-Gen-3-60-GHz-/362787243790 https://www.amazon.com/Lenovo-ThinkPad-Tablet-3rd-Gen/dp/B07CYYY71S
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-