עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by anri,

בלי ציוד הקפי, מסך מקלדת, צורב, סידי וכו'... כמו בכותרת, שהיה במיוחד למשחקים ! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  2. אוקיי אז ככה סוף סוף מצאתי מקום מתאים לבקש מפרט למחשב למישחקים,אינטרנט.. בסביבות 3000 ש"ח אין לי ממש מושג ונסיון בכל מה שקשור לחברות לוח אם לפי מה שאני יודע זהו חלק חשוב מאוד כרטיס מסך של גיפורס.. מעבד של אינטל פנטיום 4 ראם 256 אר דיסק 80 גיגה.. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי בערך על פי הנתונים שציינתי.. תודה והמשך יום נעים

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  3. שלום, אני צריך מפרט, בעיקר למשחקים. אין לי שום העדפה לAMD או אינטל, כנ"ל לגבי ATI או nividia התקציב שלי עומד על 6000 ש"ח, וצריך לכלול מסך(LCD),מקלדת ועכבר. תודה רבה וד"א החלקים יכולים לבוא מכמה חנויות ולא צריך הרכבה

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  4. שלום אני צריך בבקשה המלצה למפרט למחשב חדש התקציב עד 3.5 למזומן השימושים שלי הם למשחקים בעיקר המשחקים העיקריים הם GTA החדש קרייסיס UT3 פיפא09 כרגע אני לא ממש מכיר משחקים כי המחשב שלי לא מסוגל להפעיל אותם אני מתכנן להכיר הרבה אחרים וכבדים כשיהיה המחשב החדש וכמובן שאני מעדיף לשחק בהגדרות גבוהות אני מתכנן להפעיל ברקע תוך כדי שאני משחק: אימיול, USD (התוכנה שמורידה מראפידשר) ושירים. אני מוריד הרבה, אני רואה הרבה סרטים ואני מאוד אוהב מוזיקה אני מחבר למחשב רסיבר (מגבר) עם מערכת רמקולים, כדאי לי גם כרטיס קול? או שאני לא ארגיש הבדל עם המובנה? אני צריך כרטיס טלוויזיה פשוט (רק בשביל לחבר אנטנה ולראות ערוצים 1,2 ) אין צורך ב: עיצוב רמקולים עכבר ומקלדת צורב מערכת הפעלה אני כרג…

• 10 תגובות
    • 741 צפיות
  5. היי. אני רוצה שיבנו לי מפרט מחשב ב 3500 שקל, אבל שלא יכלול את הדברים הבאים: צורב DVD, מארז, הארד דיסק, כרטיס קול. המפרט לאוברקלוק ולמשחקים תובעניים כמו קרייסיס. יש לציין: רזלוציית המסך שלי היא 1024*768. פעם שעברה רציתי כל מיני המלצות על כל מיני דברים והחלטתי שאתם תבנו לי את המפרט. בניתי על 8400, 9800GTX+.... ולוח P45... עד 3500 ש"ח רק מפנדס.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  6. כאמור, אני זקוק למפרט למשחקים ולצפייה בסרטים בעלות מקסימלית של 2000 שקלים (בחריגות של 100 ש"ח), כאשר אין לי כוונה לנסות לחסוך. יש לציין, אני לא מעוניין בהארד דיסק חדש, לאחרונה שדרגתי את ההארד דיסק של המחשב הנוכחי וכאשר אקנה מחשב חדש אני ארצה להעביר אותו אל החדש. זו לא בקשה חריגה מחנות מחשבים להעביר חלק קיים, נכון? שאלה נוספת: במהלך החיפושים ראיתי באתר החנות PCCENTER שהם מוכרים את כרטיס המסך הזה ב469 ש"ח ואילו את כרטיס המסך הזה במספר שקלים פחות, בעוד שהכרטיס השני הוא כביכול מתקדם יותר. מישהו יכול להסביר לי מדוע? מצטער אם זה אוף טופיק, אבל הסוגיה הזו היא מה שהביאה אותי לבקש עזרה חיצונית כדי לא ליפול בפח. חשוב לציין שאני מעוניין שהחנות תהיה מאזור המרכז. תודה מראש על העזרה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ערב טוב, זקוק בבקשה ממכם למפרט למחשב בעיקר למשחקים, תוכנות, אינטרנט. אינני זקוק לציוד הקפי זקוק אבל למסך (איכותי עד כמה שניתן) אין לי העדפה בין AMD ל INTEL והסכום הוא עד 4500 ש"ח ללא חריגות! לא חייב להרכיב את המחשב. תודה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  8. שלום אני זקוק למפרט ללא ציוד הקיפי ומסך עד 5000-6000 שקלים מחשב למטרת משחקים אשמח אם תעזרו לי בתודה שי בן יהודה

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by roei86,

אהלן חבר'ה, הלך לי המחשב, אני חייב מחשב טוב, אני משחק הרבה, אבל לצערי אני קצר בכסף. אני צריך מפרט שיהיה שקט, שיוכלו לעלות עליו משחקים, ושיוכלו לראות בו סרטים ב HD. תודה רבה לכולם

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  10. שלום ובוקר טוב טוב, אז לאחרונה החלטתי לקנות מחשב חדש ולהחליף את הישן והטוב ששירת אותי מצויין בעבר. אז ככה, אני לא הכי מתמצא בחומרה לכן, אני צריך עזרה קצת. כמו שציינתי, המחשב לאינטרנט, הורדות וגם משחקים חדשים(וכבדים בהתאם) מדיי פעם, תקציב של עד 6000 ש"ח עם חריגוות לא גדולות מהחנות TMS. אז בגדול אני מעוניין במשהו כזה: Q9450 אם הוא ייצא בוא נגיד בחודש וחצי הקרובים והוא יעלה בסביבות ה-1500 פלוס מינוס, אם לא אז Q6600. לוח אם אין לי מושג כל כך. אפשרות ל-OC בעתיד כן. הארד דיסק של 320GB ואם 500GB נכנס לתקציב אז מצויין אין דרישות מיוחדות. זיכרונות שיאפשרו גם כמו שציינתי OC בעתיד. כרטיס מסך שוב, כמו המעבד, אם ה-9XXX ייצאו בחודשיים הקרובים ויכנסו לתקציב שלי, אז כן. אם לא…

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by APT,

היי, הגיע זמני לקנות מחשב חדש ואני אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש איפה לחסוך בלי להתפשר יותר מדי, אז אני אשמח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, star citizen -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080p אבל יש סיכוי שאני אקנה את אחד המסכים הקוריאניים של 1440p. -לאילו הג…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום יש ברשותי 3000 ש"ח ואני רוצה לקנות מחשב חדש יש לי כבר: מסך,עכבר,מקלדת,רמקולים,צורב דיוידי וספק 450W המטרה העיקרית של החב כמו שכתוב בכותרת היא משחקים כגון: CS,TF2, BioShock ו - Crysis בהמשך.. קיבלתי כבר המלצה למפרט הזה אבל אני לא יודע אם הוא הכי טוב שאני יכול להשיג.. מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤611 לוח אם: GIGABYTE GA-M56S-S3 ¤423 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL ¤751 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤364 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤434 מארז: COM…

• 6 תגובות
    • 537 צפיות
  13. אוקיי אני הדגשים שלי הם: 1. כרטיס מסך X800XL (בהנחה שהוא עדיף על 6800GT). 2. ליבת venice במעבד. - לא משנה אם זה AMD 3200 או AMD 3000. 3. שני זכרונות 512 מגה. 4. אם אתם חושבים שזה מומלץ, אז כונן NCQ. 5. הרכיבו את המפרט ללא מסך קודם בתקציב של 6000 ש"ח, ואחרי שתסיימו תנסו למצוא מסך איכותי שלא עולה יותר מ 1500 ש"ח. עדיפות למסך דק. 6. מארז יפה אבל לא יותר מדי יקר, שיהיה מאוורר טוב ושיכיל ספק כוח שמתאים לכרטיס מסך. עדיפות לAntec. יכול להיות שביקשתי כאן יותר מדי, אם אתם רואים דברים לא נחוצים שסתם מעלים את המחיר מעבר לתקציב, תוציאו אותם. דרך אגב מי שלא הבין, אני מעוניין במפרט ללא מסך וללא ציוד היקפי ב6000, ואם מוצאים אז מוסיפים מסך כך שהמחיר הכולל יהיה 7500 מקסימום. ***אל תשכחו …

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  14. מה המצב אנשים אני זקוק למפרט הזה אני רוצה לקנות מחשב בעוד חודש ככה מסך יש לי חדש של LG L1960TR אפשר לחרוג מהתקציב אבל לא בהרבה עד אלף שקל בערך כמו שציינתי למעלה המחשב מיועד לעבודה חזקה על פוטופוש וגם משחקים הכי חדשים וסרטים באיכות HD לא מעונין לעשות OC לא מבין בזה מעוניין שהמחשב יהיה שקט מעונין גם במקלדת טובה יש לי רמקולים של קראיטיב 5.1 האם יהיה לי שווה לקנות כרטיס קול טוב חדש או להתבסס על הכרטיס של הלוח האם? כמובן שאני רוצה וינדואס חוקי חדש ויסאטה וגם מעוניין בכרטיס טלויזיה טוב חשוב לי בעיקר הכרטיס מסך שיהיה חזק תודה לכל העוזרים מקווה שלא שגעתי אותכם נ.ב אני גר באזור חיפה אני ישמח לקבל המלצה על חנות מחשבים אמינה ותודה

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מפרט לחבר רצוי ספק ליברטי (מודולריות חשובה) ומארז יפה (אפולו?) אפשר לחכות עם הקנייה שבועיים... כולל OC (למה לא?)

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  16. כמו שמצוין בכותרת, תקציב 4K עם חריגה קטנה, דרוש גם מסך. השקט והיופי של המחשב לא חשובים כמו הביצועים, עדיפות לחנויות עם סניף בת"א

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  17. טוב, אז ככה.. לפני משהו כמו שבועיים ביקשתי עזרה לבניית מפרט ב-3,800 שקל, ואז הבנתי שהתקציב שלי עלה בעוד 1000 שקל. אז החלטתי להשקיע 500+- ברמקולים טובים, ובסביבות ה-4300 שקל במחשב עצמו. אני מתלבט בין כמה דברים במפרט: האם לקחת Quad Core או Core 2 Duo ? --> חשוב לי לקנות את המעבד האופטימלי גם לעכשיו וגם לטווח רחוק יותר. האם לקחת HD 4850 או HD 4870 ? --> יש לי מסך 17", הרזולוציה המקסימלית שלו היא: 1024*1280 ואין לי כוונות לקנות מסך, אבל שוב אותו עניין, אני רוצה שהכרטיס מסך יחזיק לכמה שיותר זמן אבל לא לקנות כרטיס יקר כשאין לי שימוש בנתונים שלו. איזה מארז יהיה אופטימלי מבחינת שקט וקור? שמעתי על ה-4 האלה: CoolerMaster 690 שהבנתי שעושה בעיות עם מאוורר צד. Antec Sonata III ש…

18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA,Battle field -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני גבוה(עד כמה שניתן בתקציב הנ"ל) 3. האם יש צורך בציוד הקפי : כן, רק למסך מינימום 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=ש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי 8800GT ואני רוצה להרכיב מערך SLI כי אני קונה מסך ברזולוציה 1920X1200 יש לי מעבד E6600 וספק LIBERTY 400 שאני כנראה חייב להחליף (אלא אם תגידו אחרת ;D) אין לי צורך במעבד למפרט כי אני עובד אינטל ואקבל דרכם פאנרין בזמן הקרוב. אני לא מעוניין להוציא המון כסף על לוח אלא מעוניין בלוח עד 600-700 (לא נראה לי משתלם לקנות לוח במעל 1000 שקל) תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  20. היי לעזרה בהרכבת מפרט לחבר שלא יכלול ציוד הקיפי , את התקציב ניתן למתוח ל4500 בתנאי שזה אכן נצרך המערכת מיועדת למשחקים לא יבוצע בה אובר קלוק אולי משו קטן אבל אין מה לקחת זאת בחשבון יש צורך במעבד לוח- לגביו אין צורך באף פייצ'ר מיוחד אין צורך בפייר וויר למשל זיכרון מינימום 1024 כרטיס מסך-מן הסתם המערכת היא למשחקים יש צורך במשו טוב ולשם אני חושב שילך רוב התקציב מארד +ספק - יופי המארז אינו משחק פקטור כנ"ל לגביי גודלו יש צורך בספק אמין אבל גם לא משו מפוצץ תודה מראש על העזרה ....

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, אני צריך מפרט! הדברים שכרגע יש לי ואני רוצה להשאיר: 1. WD 320G HD 2. WD 500G EXTERNAL HD 3. ANTEC P182 SE 4. THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME(לא בטוח שאני רוצה להשאיר, תלוי אם יש לכם משהו יותר טוב להציע!!! בכללי מה שאני צריך זה: 1. לוח אם 2. מעבד 3. זכרונות והרבה 4. כרטיס מסך 5. מקלדת טובה אלחוטית. (יש לי עכבר את הmx1000 הוא נראה לי מספיק טוב)

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  22. שלום אני מעוניין לקנות מחשב ושתציעו לי מפרטים הוא חייב להיות מבוסס Amd ואני לא צריך אף ציוד הקפי אני רוצה לשים דגש על כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים חלק!! בשנה וחצי שנתיים הקרובות תודה הא ואני מתכוון לקנות את המחשב בין ה-5.8-15.8

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  23. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש , אך ללא ספק כוח וכרטיס מסך ברשותי ASUS EN TOP 8800 GS הספק של טרמל טק 480W מקווה שהכרטיס והספק יחזיקו משחקים ברמה טובה למסך 19' תודה מראש עידן

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  24. אני זקוק למפרט למשחקים בתקציב של עד 2800 ש"ח, לא כולל מסך וכרטיס מסך. בנוסף חשוב שבלוח יהיה כרטיס מסך מובנה טוב ככל שאפשר ע"מ שאוכל להשתמש במחשב עד שיגיע הכרטיס מסך מחו"ל. המחשב יהיה מבוסס על מעבד e?Athlon64 3600+ X2 DualCor לפחות. תודה על העזרה.

• 17 תגובות
    • 902 צפיות
  25. הי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000, חריגה מינימלית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד הקיפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים