ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
GL x110 1.6GHz ASUS 1000HE olidata tehom 7600 1.73GHz אני צריך מחשב קל אבל השלישי מכיל צורב ומסך גדול יחסית לשני האחרים התקציב שלי הוא 2300 ש"ח וכולם עומדים במחיר (סקאי פי סי) אין הרבה הבדל בעיבוד אבל מה עדיף (נוחות) ואים אני יכול לימצוא אותם יותר בזול זה יהיה ממש נחמד תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניינת ברכישת מחשב חדש למשחקים. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. אפשר גם לחרוג, אבל עדיף שלא. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? סרטים, משחקי MMO, Shooters, וכל מה שימנע ממני לסיים את התואר בקרוב. לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? - גבוהות. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא. אבל המלצות למסך איכותי 24"-23" עד 1000 ש"ח יתקבלו בברכה. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 בסביבות 7. הרעש משגע אותי. לא מעוניינת לעשות אוברקלוק. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבה בחנות. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? שמעתי ש SkyPC או IQPC טובים, בכל מקרה לא אייבורי... האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון…
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/rmv8gphc עבור הדרישות בפוסט הזה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, אנא עיזרו לי להרכיב מפרט: המחשב יכלול את המרכיבים הבאים: 1. תקציב: 6000שקלים,כאמור. 2. מטרות המחשב עבודות משרדיות-בעיקר אינטרנט ואופיס, משחקים קלים-עד 3ג'יגבייט למשחק, צפיה בסרטים,הורדות, עריכה גרפית-וידאו,סרטים תלת מימדי. (מגמת קולנוע) בין היתר, המחשב שמש לצורך טכנות בשפת JAVA. ברמה של 5יח"ל... 3. ציוד היקפי: מסך עד 1500שקלים(מותג,19"), עכבר+מקלדת (לא אלחוטי), רמקולים 3.1 או 5.1-תלוי. מצלמת אינטרנט,ועוד ציוד בסיסי עם שכחתי. 4. ספיציפי: צורב DVD 6. דרישה למחשב שקט במיחד. חשוב מאוד. לא OC. המחשב צריך להיות חזק, עומד בעומס. שיחזק לפחות 4-6שנים. מינימום 200GB מקום. מארז מעוצב עד 300שקלים. -רשות במידה נשאר עוד מהתקציב. אם יש שיפורים,עצות וכדומה, אשמח. -בן עריכה: עכבר,ר…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אבקש המלצה ללפטופ, להלן הדרישות: 1. תקציב עד 3000 ש"ח 2. שימוש משרדי בלבד - תוכנות אופיס והרבה אינטרנט 3. אופי העבודה מחייב ניידות ופגישות רבות בחוץ כך שהמחשב צריך להיות קל ולא גדול מידי ראיתי את Asus ZenBook UX330 עם מפרט של: SSL 256, 8GB ומעבד 7Y30 אשמח לחוות דעת על ה ZenBook (האם שווה לחרוג מעט ולשדרג למעבד I5?) וכן המלצות נוספות אם יש. תודה רבה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר פתחתי נושא אחר קודם בנושא מפרט חדש ששהתקציב היה 3K. עכשיו התקציב שלי עלה ל4.2K, מפרט לגיימינג כבד. אני כבר רוצה להזמין את המחשב כמה שיותר מהר(פחות משעה לפני שאבא שלי ילך לישון) אני צריך לדעת אם יש דברים קריטים לשפר במחשב המסגרת התקציב. כרגע אני משחק על מסך 17" אבל עוד כמה חודשים אני אעבור ל22". מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1214 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤425 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤959 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500<font color="red">418AS</font> - זמין במלאי ¤278 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 …
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
המחשב לא צריך להיות חזק.. הוא נועד לICQ שירים אינטרנט ושיותאם לרשת האלחוטית הביתית לשיתוף קבצים. חשוב שהוא יהיה בגודל 13 או 14 אינץ' , רצוי 13 שיהיה נוח לסחיבה ממקום למקום התקציב - עד 2500 ש"ח תודה.
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום הרכבתי לפני מס' ימים מפרט עם חבר באתר של חברה לספקים. כאשר הלכתי עם המפרט לחנות מחשבים המחיר שהם נתנו לי היה יקר יותר ב 900 שקל. אז חשבתי אולי אתם יכולים לעזור לי להוריד עלויות ולהחליט מאיזו חנו גם לקנות. אז ככה אני גרה בבאר שבע אז אין לי הרבה אפשרויות לחנויות. והחנות שממנה הרכבתי את המפרט הזול יחסית נמצאת בראשון לציון. השאלה היא עם עדיף לקנות ממקום כזה כשהשירות שלו כל כך רחוק ומצד שני זו גם לא חברה גדולה אז יש חשש שיקרה לה משו ב 3 השנים הבאות. מצד שני גם החנות בבאר שבע לא מסבירת פנים מבחינת איכות שירות ויש עליה די הרבה תלונות... אם תוכלו לייעץ לי בנושא החנות זה יהיה נחמד. בקשר למפרט יש כמה דברים שאני לא בטוחה בהם ואולי אפשר לשנות אותם כדי להוזיל את המחיר. (ספק , מאר…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית+צפייה בסרטים+משחקים(יתכן) במשך שנתיים ולאחר מכן שימוש גם כן באווטוקאד ומטלב * גודל המסך? 13.3 עד 15.6 * משקל רצוי? מתחת ל1.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ETHERNET * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח THE MORE THE MERRIER * כונן CD/DVD? צורב? לא רלוונטי * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS, אבל כול חברה טובה שתעשה את העבודה, בנוסף לאחריות 3 שנים. הגעתי למספר דגמים, אשמח את עזרתכם: http://ksp.co.il/…
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
-
תעזרו לחייל חביב לקנות לפטופ שיעזור לו להעביר את השנה וקצת האחרונות בסבבה בין פגז לפגז המחשב ישמש בעיקר ל Football Manager ולסרטים. מה שחשוב לי מבחינת חומרה זה מעבד I3 ו- 4 ג'יגה זיכרון. עדיף מעבד מהסדרה החדשה עם הכרטיס גרפי המובנה החזק יחסית (4000 אם אינני טועה). גודל מסך לא קריטי, אני אסתדר עם 15.6. הארד דיסק של 500 ג'יגה יספיק בהחלט. אין צורך במערכת הפעלה למרות שאם יש דגם שכולל אותה בתקציב - אז למה לא. אין צורך בצורב DVD. עכשיו לחלק החשוב באמת - יכול להיות שהוא יזכה להתעללות ומכות מזדמנות. אם ידוע על דגם יחסית יותר עמיד מהאחרים - זה יותר חשוב לי מכל מה שכתוב למעלה. זמן סוללה גם משחק תפקיד דיי חשוב. כמו כן הייתי מעדיף ללכת על פירמה מוכרת כמו דל או אסוס ולהימנע…
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מחשב נייח למטרת גיימינג בתקציב של עד3000$. חבר ייעץ לי לקנות את המפרט הבא:http://www.tms.co.il/preview/spec/z4m61gw3 האם כדאי? במידה ולא, אשמח להצעות אחרות. יש לציין שאני מעוניין בכונן קשיח אחד של 500 gb ללא חובת ssd (אם נכנס בתקציב מה טוב) להלן הערות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים - בעיקר GW2, שיוכל להריץ את המשחקים שקיימים בשוק כרגע על הגדרות הכי גבוהות מעל 60 FPS. 3. ציוד הקפי - ללא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט הקיים: לוח אם: GA-PH67A-D3-B3 GIGABYTE (הלוח אם חדש, הוחלף באחריות לאחר ש-H67MA-E35 B3 של MSI שבק חיים) מעבד: 3.1GHZ 6MB I5 1155 QUAD 2400 ספק כח: 12CM A PFC LITEPOWER 600W THERMALTAKE זכרון: HS VALUE PLUS GEIL 2GB DDR3 1333MHZ (יש 2 יחידות) כ. מסך: NVIDIA 560GTX 1G-5 GIGABYTE דיסק קשיח - כלשהו (מעוניין להחליף כך או אחרת) בגדול אני מעוניין בשדרוג TUNE-UP, שיהיה קצת מהיר יותר, קצת חזק יותר ושירגיש חדש. אין איזשהו שימוש מאסיבי מבחינת גיימינג ותוכנות ADOBY נכון לעכשיו. מה שכן, אני מוריד ומעלה נפחים מאוד גדולים - בעיקר דרך טורנטים. תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בשביל מורה בתקציב של עד 3000 ש"ח. גודל מסך מ12" עד 15.4" (אם יש צורך להיות יותר ספציפי, אנסה) בנתיים אני רק ראיתי את הG530 של לנובו. (או N500 ביד שניה שזה טיפה אובלקיל נראה לי) תודה לכל מי יעזור.
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לסרטים/מוזיקה/שידורי ספורט מהאינטרנט וטורנטים. מעוניין גם בכונן יחסית גדול (סביבות ה 2 טרה יספיקו קרוב לוודאי). אשמח מאוד להמלצות
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי כולם, אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט, השתדלתי לפרט ככל הניתן כמו שרשום בחוקים, אני מתנצל אם יצא לי קצת ארוך. * תקציב - 2000 ש"ח, מאוד בעייתי לחרוג כי אני רוצה גם מסך, והתקציב שלי לשניהם ביחד זה 3000 ש"ח ללא חריגות בכלל. אין אפשרות למזומן. * מטרות המחשב - בעיקר ישמש את האחיות שלי, שזה אומר אינטרנט, סרטים, office, photoshop, וכד'. יכול להיות שישתמשו בו למשחקים (לא כבדים ורזולוציות נמוכות) - אבל זו מטרה מאוד שולית. * ציוד הקפי - בעיקרון לא, אם כי אני רוצה מסך - התקציב שלו הוא בערך 1000, איך שאני מבין את החוקים - עדיף לפתוח עליו thread נפרד בפורום מסכים לא? * יש לי העדפה לאינטל core 2 duo, אני מתכוון לקמפל עליו פרויקטים מסוימים ויותר נוח לי לעבוד עם אינטל. כדי למנוע …
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, המחשב דל E4300, עם XP מותקן ויכולת שדרוג לויסטה עסקים (ובהמשך כמובן לWIN7). רציתי לדעת איך אני יכול ליצור מחיצה (partitioning) בהארד דיסק, כך שמערכת ההפעלה תהיה בכונן אחד וכל המסמכים והמדיה בכונן השני. האם זה משהו שאפשר לעשות לבד? האם אני צריך טכנאי עבור זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי חברים, בקרוב מאוד אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ורציתי להשקיע במחשב נייד חדש (וראשון) וחזק לשם כך. עשיתי בדיקה באתר של ksp לפי הדרישות שאני רוצה מהמחשב שלי ומצאתי מחשב שנראה ממש טוב ורציתי לדעת את דעתכם לגבי המחשב הזה. המחשב הוא מחשב נייד Lenovo IdeaPad Y720-15 Legion 80VR0052IV זה הקישור למפרט שבאתר של ksp: https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2175..442..1947..466..2062.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=41793&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.25.&rintersect=&store_real= האם המחשב הזה נראה טוב לפי המפרט שלו? בנוסף, האם יש צורך בלקנות תוספות בשבילו, למשל משטח ק…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חסכתי בהארדיסק וציוד חיצוני כי אני מעביר את זה ממחשב אחר לא יודע אם זה טוב או לא... מעבדי אינטל? P-4 3,2 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1720 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS P-4P800 Delux sb,SATA,GBL 710 זכרונות? DDR 500 512MB x 2 Hyper-X Kingston 2490 כרטיסי מסך? MSI GF FX5950 256MB AGPx8, VIVO 2650 כרטיסי קול? CREATIVE 5.1 Live Value 160 צורבים? DVD Recorders Toshiba DVD-RW 5112 410 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans Thermaltake Volcano 11+ 170 כרטיסי עריכה וטלויזיה? Matrox RT.X100 Xtreme 6350 מארזים? Thermaltake Xaser III VM-3000A midi 680 Total price 15340 ¤
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי הצעה ממש מטורפת למחשב 14inch intel core i7-4500U/4510U/4550U 8gb ram 120gb ssd 1tb hdd windows 10 אני גרפיקאית (בונה אתרים) ויש לי מחשב נייח תותח על בבית שעלה ים כסף. הכי מתקדם... אבל אני חייבת מחשב נייד למצבים דחופים או עבודה בבית קפה קצת להתרענן... האם המפרט מספיק טוב לדעתכם? המחיר יוצא בערך 600$. תודה לעונים...
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בסוף ספטמבר אני נוסע לסין, ולפי מה שהבנתי מכשירי חשמל שם ממש זולים- מה גם שלנבו זה יצרן סיני, מה שמתבקש שהמחיר יהיה זול יותר. הדרישות שלי פשוטות- סוללה ארוכה (אני לומד ונמצא גם בבסיס, מה שאומר נסיעות וכו') dvd פנימי יכולת גרפית בסיסית (אם זה מריץ וורקראפט 3 אני מסודר...) ומשקל הכי קל שאפשר ראיתי בת'רד אחר המלצה על הדל m1330 מה אתם אומרים עליו? ומה אני צריך לבדוק שם לפני שאני קונה את המחשב? (במילים אחרות איך אני בודק שלא מוכרים לי שם איזה זיוף) ואולי בכלל עדיף לי לקנות בארץ?! מצטער על כל השאלות- ותודה מראש למי שיעזור!
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
תודה לכולם תגידו לי את הדגם כי אני רוצה לקנות מחול בבקשה וגם איזה חברה והכל כי אני ממש מבולבל לא יודע איזה כרטיס מסך ואני לא יודע איזה מעבד אם יש אפשר גם יותר זול תודה לכם
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד. הצרכים שלו: משקל - עד 3 קילו (אם אין ברירה, אפשר גם 3.5). מטרה: משחקים משנת 2008 ומטה (NBA 2008, FIFA, ואולי גם COD) +לימודים ועבודה. אם אפשר, שיהיה גם נוח לסרטים אבל לא חובה. דיסק קשיח: עד 160 GB יספיק. גודל מסך: 15' ומעלה. זיכרון - אני חושב ש-2GB יספיקו. אורך סוללה: יש צורך באורך סוללה של לפחות 3 שעות, וטעינה מהירה עקב ריבוי העבודה. אם יש צורך עוד נתונים, אשמח לתת. אגב, אם התקציב נמוך מדי, אז לא חייב שיהיה מתאים למשחקים משנת 2008.. גם 2007 (ואפילו 2006) יהיה טוב. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור, ושיהיה לנו המשך סוף שבוע רגוע.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב בסך עד 2500 ש"ח. המערכת צריכה להכיל: מחשב, צג LCD, מדפסת, רמקולים, מקלדת ועכבר. המערכת מיועדות לילדות בנות 10,12. קרי השימושים הפשוטים ביותר - "שימוש משרדי" מה שנקרא. המערכת צריכה להיות מורכבת בחנות בב"ש, אני מכיר את : פנדה, KSP, אייבורי. אשמח להתייחסות לנקודה נוספת - בעיקרון המחשב הוא במקום iPad, נפח לא ידוע בנתיים (אעדכן בהמשך). השאלה היא מה עדיף? או נשאל אחרת כי "מה עדיף" זו שאלה סלקטיבית.. למה משמש הiPad והאם לפי דעתכם זה בזבוז להתמיר את הiPad במערכת שכזו?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מחשב שמיעוד בעיקר לשמיעת מוזיקה ולגלישה באינרטנט, כולל מסך,מקלדת עכברורמוקלים (או רמקולים מבונים במסך) עד 2500-3000 שח תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-