עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rsigall,

שלום, לאחי יש מחשב נייד Lenovo ThinkPad T61 8892-79G, עם Windows XP SP2. למחשב יש כרטיס מסך nVidia quadro NVS 140M. הרזולוציה הרגילה של המסך היא 1400x1050. הבעיה היא שהכל קטן מדי, גם אם משנים את ה-DPI (למשל ל-120DPI). אם משנים רזולוציה, לרזולוציה קטנה יותר, התמונה "נמרחת" ודי מעוותת. כאשר אני נכנס אל "לוח הבקרה של nvidia" יש שם אופציה בשם "השתמש בשיטת nvidia לשינוי גודל". כאשר אני אומר לו שלא ישתמש בזה, אז הוא משאיר שוליים שחורים ברזולוציות נמוכות יותר. מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי לשנות רזולוציה ושהתמונה לא תימרח ותתעוות, ושנראה גדול יותר? בתודה מראש, רון.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, קניתי מחשב נייד מסוג טושיבה L300-11L עכשיו המחשב בא עם וינודס ויסטה מובנה בוינדוס יש כמה תוכנות של טושיבה ויש תוכנה של טושיבה ליצירת דיסק אתחול יצרתי את הדיסק הכל עובד סבבה אני רוצה לשים על המחשב נייד XP ולהתקין את התוכנות של טושיבה יש אפשרות לעשות את זה? איך ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. . מה התקציב המקסימאלי? 5.1K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל וכמובן לחסוך אם זה משהו לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד איזה 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי יריות, LOL וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by pakariel,

אני מחפש מחשב נייד שבעיקרון ישמש ללימודים אבל גם לעבודה שוטפת של כל מיני הדברים שחשוב לי שיהיו בו מעבד i5/i7 כרטיס מסך שידע לתמוך בfull hd זיכרון 8 ג'יגה עדיף מסך בגודל 13 או 14 אינץ כונן קשיח אני רוצה שיהיו 2 גם 1 גדול "רגיל" במהירות 7200 וגם אחד בגודל 256 ג'יגה SSD למערכת הפעלה לא משנה לי אם יש או אין CD לא משנה לי איזו חברה מה ההמלצות לכם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי חבריה לאחר שנכשלתי עם מחשב INSPIRON DELL I7 ,כל הבעיות קיימות בו ,כרטיס מסך מתחמם,אינטרנט מתנתק,אותיות נמחקות,לסירוגין הקלדה לא נכונה ועוד והוא קיים אצלי רק שנה ,כעת במעבדה לאור זאת ,שאלה למקצוענים בכותרת מחשב נייד חובה כרטיס רשת קווי 10/100/1000 כרטיס מסך NVIDIA מעבד I5 או I7 משקל לא רלוונטי, גודל מסך 14 או 15.6 לא מיועד למשחקים כבדים איזו חברה עדיפה ? תודה

6. Started by avshalom81,

ברצוני לקנות מחשב חדש לצורך עבודות גרפיות התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח לא כולל המסך . תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני רוצה לקנות לאחותי מחשב נייד בארה"ב. התקציב הוא כ 1200$ והמטרה העיקרית היא לימודים באוניברסיטה שזה אומר תוכנות אופיס קצת אינטרנט ותוכנות עם גרפיקה בסיסית מסך 13-14" , עדיף עם תחנת עגינה (לא כזאת שמתחברת דרך USB) לא חובה כונן אופטי פנימי, חיצוני יספיק בינתיים חשוב שהמשקל לא יעלה על 2.3 ק"ג רצוי סוללה שתחזיק כ-6 שעות עם ביצועים טובים. אם יש פרט חשוב ששכחתי, תגידו לי ואני אעדכן תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by bm1125,

אני צריך מחשב עד 6K אם אפשרות לחריגה. אני צריך מסך , מקלדת ועכבר. אני צריך שהוא יריץ day of defeat ואת ה GTA שעומד לצאת. יש סיכוי שהוא גם יריץ Call of duty 4 ? בקשר להארדיסק אני יסתפק ב160. בניתי משהו: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1039 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤562 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤268 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤419 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26672048ELGEGX כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1598 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LG GSA-H…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מעוניין בנייד שיהיה מוצלח בניגון HD ועבודה שוטפת באינטרנט ועם אפליקציות לא כבדות, אפילו משחקי מחשב ישנים מדי פעם. הוצע לי מחשב באיזשהו מבצע בחינם לגמרי. lenovo s205 מסך "12.5 מעבד AMD-c50 זיכרון 1G DDR3 1066 קשיח 250G כרטיס מסך 6310M HD radeon האם המערכת תוכל להחזיק בצורה טובה דברים כאלה? האם יש אפשרות להרחיב זיכרון במחשב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום , * מטרות המחשב? אופיס , סרטים, גלישה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? המחשב הולך להיות בדירה אבל שלא יהיה בלטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה , אבל יציאת HDMI-DVI יוכלו להוסיף * בלוטות? אין חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL , אבל אני פתוח להצעות תודה מראש

11. אהלן אנשים, קניתי לא מזמן מחשב נייד DELL INSPIRION 1520 ואחי האוהב קנה לי עכשיו רמקולים של ALTEC 2.1 זוג רמקולים + סאב. מיד לאחר החיבור יוצא בקביעות רעש מהסאב, רעש מעומעם, וכשהמחשב טוען הוא מעט מתחזק. לפי כל הבדיקות שעשיתי הדרייברים תקינים והסאב תקין כי כשחיברתי אותו למחשב נייד אחר IBM T41 הרעש היה הרבה פחות משמעותי, למרות שהיה רחש ממש קליל שגם הוא לא תקין אבל נסבל. אז מה אתם אומרים בעיה במחשב ? בעיה ברמקולים ? בעיה בהתקנת הכרטיס sound ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Fkl0ster,

סה"כ 10,000 ¤ כולל מע"מ ומשלוח עד הבית. הערות כלשהן? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ , והאמת שאני מעדיף את הגרסאות הישנות CS ו- CS2 ככה שאני מאמין שלא תיהיה בעיה למחשבים להתמודד) , צפייה ישירה , תוכנות פשוטות של FTP , כמו פיילזילה , פיוטי וכו'. * גודל המסך? 15" ומעלה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא נדרש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רגיל , USB כמה יציאות , יהיה נחמד אם יהיה VGA לחיבור למסכים גדולים יותר. * בלוטות? לא חשוב אבל יהיה נחמד אם יהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בינתיים ראיתי את זה שיש לו מ…

14. Started by mushon26,

אני מבקש את עזרתכם בבניית מחשב לחבר בתקציב מינימלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בייתי (משרדי) אולי מעט משחקים פשוטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא כרגע, אולי בהמשך יירכש כרטיס מסך פשוט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אשמח לעזרתכם במציאת מחשב מתאים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, אוטוקאד, סקצ'אפ - לצורכי פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. נמכר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לפני כמה שבועות קניתי מחשב של דל inspiron 7570 עם מעבד i7 דור 8 ולצערי הבנתי שהוא לא בשבילי אז החזרתי אותו...(הייתה בעיה במסך אז דל החזירו לי את הכסף, מזל של מתחילים...) בכל אופן...הבנתי שמה שחשוב לי זה מחשב עם מעבד שלא יתאמץ כל כך בזמן שאני עורך עליו תמונות וסרטונים...גם המעבד גרפי 940mx שהיה לי, היה פשוט מיותר, אז גרסת מעבדי ה-U לא באה בחשבון. מצד שני לא הצלחתי למצוא מחשב עם i7 7700HQ בלי מעבד גרפי יעודי שטוחן סוללה, אז אשמח להצעות ועדיף שיהיה למחשב thunderbolt 3 בתצורה המלאה שלו כדיי שאם בעתיד ארצה לשדרג את המחשב, לא אצטרך לקנות מחשב שמן וגדול או לחלופין לקנות נייח ולהתעסק עם שני מערכות מחשב, ולהוסיף לו מעבד גרפי חיצוני(אולי razer core m). המטרה זה ניידות לאו…

18. Started by EladBna,

היי חברים, אז אחרי שהתאפסתי קצת על הרצונות. מחפש מחשב נייד עד 5000 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה. המחשב ישומש בעיקר לשימושים בסיסיים, טיפה קוד ועיצוב אבל בעיקר אופיס וגלישה באינטרנט. המחשב צריך להיות קל יחסית, עד 2 קילו מקסימום, עם כמה שיותר חיבורים. אני הולך להשתמש במצלמת Obsbot tiny 2 בשימוש בו. מעבר לזה, חשוב שתהיה מערכת המפעלה, 16 ג'יגה לפחות זיכרון ועדיפות לטרה דיסק קשיח.

19. Started by Home Boy,

אהלן! מישהו יודע אם האתר notebookclub שמוכרים dell מאפשר שדרוג חינם לווינדוס 7 לאחר קנייה של ויסטה? אני נוסע לשם מחר בבוקר ושכחתי לשאול בטלפון בבקשה מי שיודע משהו שיגיד תודה! עוד שאלה קטנה למי שיודע: מה עדיף הארד דיסק 250GB 7200RPM או בתוספת של 120 שקל 320GB 5400RPM? האם ההבדל במהירות ניכר?

20. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סדרות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2, hitman, assassin's creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 24 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום. החלטתי למכור את המחשב שלי ולקנות מחשב נייד. עכשיו, אני מחפש מחשב טוב שיריץ משחקים ברמה סבירה + (World of Warcraft) ויריץ סרטים בצורה טובה. חשוב לי מאוד שיהיה כרטיס קול מעולה שיתאים למערכת סראונד... אני צריך 120gb ורצוי 1gb ram אם זה נכנס בתקציב. תודה רבה [: נ.ב מבקש להכניס גם צורב dvd (כמובן אם אפשרי במסגרת התקציב)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by rigidid,

המפרט חדש, נקנה מזיגזג מחשבים רק לפני חודשיים בערך. נקנה למטרת משחקים, וגיליתי בסוף שאני בכלל לא נהנה לשחק! אם אמכור ביד2, כמה לבקש עליו? המחיר הנוכחי בזיגזג הוא 3423 ש"ח במזומן (והרכבה של +170 ש"ח). אם אבקש 3100 ש"ח, זה יהיה הוגן? בכל זאת, המפרט חדש ובאחריות מלאה של זיגזג... זו לא מודעת מכירה, אני באמת מבקש לדעת רק בכמה למכור, זה הכל! תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by J0n1,

שלום. חשבתי לשדרג את המחשב שלי, אך אני לא יודע אם יש טעם בכך, לכן אשמח אם תעזרו לי: המפרט היום הוא: Abit Kv8 pro Amd Athlon 64 2ghz (ליבה אחת) 512mb*2 ddr-sdram 3200 nvidia fx5500 HEC 300W השימושים ההכרחיים שלי במחשב הם צפיה בתכני HD (בעיקר 720P, אבל שיריץ חלק) ושימוש בפוטושופ,פלאש, ואפליקציות התכנות של Visual Studio חשבתי לקנות בחו"ל זיכרון וכרטיס מסך, אבל אני לא יודע אם ההשקעה שווה, ואם כן, אילו חלקים לקנות? כרטיס מסך אני חושב שמצאתי, כי כבר שאלתי בפורום כבר, וכנראה אני אקח את ה2600HD, רציתי את ה1950 אבל הוא נגמר בחנות שממנה אני קונה לגבי זיכרון, הסתכלתי בeverest וראיתי שהזכרונות שלי הם "PC3200", אין לי מושג מזה אומר, אך ראיתי שככה מוצאים זכרונות בNewegg (א…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a8%d7%91%d7%94-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%99%d7%a0/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. פתחתי פה כבר דיון, אבל דיי שיניתי כיוון אז אני צריך את העצות שלכם שוב הנה בינתיים מה שחשבתי עליו: מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45-DS3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) מארזים NZXT TEMPEST (No PSU) ספקי כוח Enermax PRO82+ 525W Active PFC 12cm Fan מחיר החבילה 4375 המחשב יחובר למסך 22' ברז של ע…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.