ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
הי, אשמח לעצתכם בנוגע למפרט הבא: המחשב מיועד לעבודה בתוכנות CAD, תלת מימד ואדובי וכן למשחקים. תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מבקש מפרט למחשב משרדי חזק, מהיר מאוד ואמין תמיכה ב 2 מסכים עיקר העבודה הינה תוך ריבוי לשוניות גלישה, עיבוד תמלילים וסריקה רבה של מסמכים לאיחסון. יתכן שבעתיד יהיה בו שימוש גם למשחקים ולכן אבקש לשמור על אפשרות שדרוג תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עיבוד תמלילים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משח…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחשב mini pc שיהיה קטן וקומפקטי ככל הניתן. שיהיה בעל 2 כרטיסי רשת. המטרה של המחשב היא להריץ firewall מבוסס לינוקס. המחשב אמור לעבוד 24/7. אם יש למישהו רעיון, אז אשמח לעזרה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל בכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.נbfbc2 ac2 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?19 אינצ' 900 על 1440 * באיזה סוג משחקים תשחקו?bfbc2 ac2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עריכה , גיימינג כבד , OC במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?DELL 2209WA 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים החדשים והאלה שהולכים לצאת.. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות לפטופ חדש שישמש אותי גם למשחקים, ראיתי את שני הדגמים האלה שנראים די דומים אחד לשני מבחינת המפרט ובתקציב שמתאים לי, אבל יש לי ניסיון רע עם לפטופים למשחקים, הנוכחי שלי אחרי עשר דקות של משחק מתחמם והביצועים נופלים בצורה משמעותית. האם יש למישהו את אחד מהדגמים הנ"ל ויכול לדווח אם אפשר לשחק עליהם בצורה יציבה לאורך זמן או לא? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=912272 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=912793 (או דגם אחר מאותה סידרה - 7559)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב-2,500 שקל לחבר עם לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, זכרון, מארז ומאוורר למעבד. חשבתי בנתיים על: ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory מה אתם אומרים? כדאי? איזה מאוורר לקחת למעבד?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! טוב היום סופסוף הוחלט על קנייה של מחשב חדש שיהיה מיועד למשחקי מחשב! ובאתי פה לקבל עזרה בבחירת החלקים....נתחיל אם מה שאני לא צריך: -מארז- מבחינת קירור אני מסודר . -מסך. - כונני CDROM\DVD -עכבר -מקלדת -רמקולים -ספק-יש לי של ANTEC 480 מה כן, יש לי העדפה לכרטיס מסך שאני אוכל להרכיב עליו את ה ARCTIC SILENCER V.3 יש לי אחד ואני לא רוצה להיפטר ממנו.... וגם עוד משהוא שהוא לא חובה להוסיף אבל סתם.....בעניין של הסאונד מותר לי רק אוזניות...שמעתי שיצאו אוזניות של 5.1 ורציתי לדעת אם זה טוב למשחקים? (שוב המחשב הוא רק למשחקים!) אה ועוד משהוא אני הייתי רוצה כרטיס רשת טוב (אם זה עושה הבדל משמעותי על אחד מובנה בלוח אם) ואני חושב שזהוא.....אם אני אזכר במשהוא אני יערוך....…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , הכרטיס האחרון שלי הוא 6600GT אז אם יש קצת בורות בשאלות אני מתנצל . 1. האם עדיף להשקיע בלוח עם סלוטים ל-DDR3 ? 2. האם GTX280 יכול לעבוד ב- SLI . 3. איזה גודל ספק מומלץ(כזה שאני לא אצטרך לשדרג אחרי שנה ) ? אשמח לתשובות .
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפשת לידיד שלי מחשב נייד. הדרישות המרכזיות הן: 1. נייד קל 2. זמן סוללה ארוך 3. '12-'13 (גם עדיף שהמחשב יהיה של dell, asus, hp, acer - אחד מההרבעה. נוטה יותר ל-DELL) הוא עדיין לא יודע מה הוא הולך ללמוד, הוא רק יודע שהוא הולך ללמוד (שזה גם חשוב...חחח) אז אני חושבת שעדיף שהמחשב יהיה חזק שיתאים למגוון רחב של מקצועות. חברה שלו לא רוצה לחכות עד שהוא ידע מה הוא רוצה ללמוד מאחר והוא הציע לה נישואים אתמול (!!!) והיא רוצה לקנות לו את המחשב. ככה שהיא רוצה לקנות את המחשב בשבוע הקרוב... אודה לכם על העזרה, תגידו לי מה אתם על הניידים שהצעתי לה - http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5400-p88.htm http://www.gamaoffice.co.il/products/125870 http://www.shopla.c…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע הזמן לשדרג ואני צריך את עזרתכם הלבטים הגדולים שלי הם בתזמון הקנייה: כבר הרבה זמן שאני רוצה לשדרג את המחשב, אבל איכשהו תמיד יוצא שכשאני רוצה לקנות מחשב יש טכנולוגיה חדשה בפתח שאמורה להיות פריצת דרך ולהוריד מחירים.... השאלה היא אם עכשיו (יציאת ה-conroe) זה הזמן לקנות את המחשב או האם אני צריך לחכות למרובעי הליבה (או לתגובה של amd)..כי אם אני משדרג אני בונה על זה שהמערכת תחזיק מספר שנים (לא מחליף כל שנה מחשב). אשמח למפרט מחשב המבוסס על התקציב-6000 ש"ח(לא נעול על conroe- רק שיתאים הכי טוב למטרות-ולפי מה שהבנתי הconroe הוא המעבד שהכי כדאיי לקנות) קווים כלליים: תקציב- 6000 שקלים (גמיש ליותר-+/- 500) מטרות המחשב- המחשב יהיה מיועד למטרות משחקים כבדים, עבודה שוטפת (אינטרנט, מ…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי צריך מפרט למחשב בעיקר לצורכי תלת מימד ושיוכל להריץ גם קצת משחקים תוכנות : zbrush , maya , photoshop ,after effects תקציב בסביבות ה 4500
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסר קטגורית מוצר שם מוצר מחיר מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - TRAY ₪ 1494 זיכרון : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - REAPER HPC EDITION - OCZ2RPR10662GK ₪ 902 לוח אם : GIGABYTE GA-P35C-DS3R ₪ 747 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS ₪ 438 צורב DVD : PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ₪ 201 מארז : NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU ₪ 534 קרור למעבד : SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm LFB ₪ 269 פתרונות קירור - אחר : ARCTIC COOLING MX-1 ₪ 43 כרטיס מסך כבר יש: gigabyte 8800 GTX ספק כח כבר יש:themaltake TR-2 550w סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : …
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 המארז יוחלף ל6A19 הכרטיס יוחלף ל7600GS SONIC
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני בהחלטות קשות לגבי בניית מחשב חדש , אני מתלבט בין שני מפרטים שונים כאשר שהאחד עומד על מעבד I7 החדש , ומולו ה Q9550 מהדור הישן. לגבי המארז , ספק הכוח , כרטיס מסך , כונן קשיח , קירור למעבד אני סגור בהחלטה!! אך צריך עזרה ממכם לגבי שני הפלטפורמות השונות והמחירים השונים עם המעבר לדור החדש. אז הנה שני המפרטים: פלטפורמת 1366 : מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1555 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD5 ¤1459 זיכרון G.Skill DDR3 3072MB (1024MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤483 כרטיס מסך Twintech nVidia GeForce 285GTX 1GB PCie ¤1950 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme 1366 ¤463 מאוור למארז(על המעבד עצמו) Nanoxia FX12 120mm Case Fan PWM ¤65 כונן קשיח Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II …
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים,לימודים * גודל המסך? 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט?לא יודע מה מומלץ * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי?2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 אפשר גם יותר * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא חשוב מעבד i5...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לחרוג במעט אם ממש צריך. המחשב ישמש בעיקר לגלישה, HD, תוכנות בינוניות (נגיד אילוסטרייטור), אופיס, הורדות מהרשת ומדי פעם משחק פה ושם אם יוצא משחק טוב בסגנון COD, פיפא, C&C וכו'. אבל זה לא מחשב שמיועד לגיימרים אלא שתהייה אפשרות לשחק משחק מדי פעם. אין צורך בציוד היקפי או ווינדוס. אני לא מתכוון להחליף את המחשב עוד שנתיים ולכן חשוב שלצרכים שלי הוא ישמש אותי בצורה טובה להווה וגם עם הסתכלות לעתיד. מעבדים AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX ¤735 פתרונות קירור למעבד ARCTIC COOLING Freezer 64 LP AM2 ¤115 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤424 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 ספקי כח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤348 זיכרונות G.ski…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חג שמח, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הזרמת סרטים ב-4K, במקרה הגרוע AUTOCAD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז הגיע הזמן להחליף את מארז הHP העתתיק שלי והGT230 המזדקן במשהו שיריץ משחקים בכמה שנים הקרובות. אין לי מושג בשיט בנושא של חומרה. אפילו לא טיפה. אבל הנה הדברים שאני בטוח רוצה במפרט שלי: כרטיס מסך GTX470 4RAM (זה יספיק לכמה שנים? או כבר לקחת יותר?) מעבד 4 ליבות. כונן קשיח של טרה. וגם חשוב שלא יהיה רועש וכ'ו וכ'ו. אני רוצה שהוא יריץ משחקים (לא אכפת לי אם על הכי גבוה או לא) לכמה שיותר שנים. אם יש כרטיס/מעבד או משהו כזה יותר משתלם ממה שרשמתי אני פתוח להמלצות. ועכשיו לשאלון כי זה חובה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אם זה ממש משתלם זה לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני חושב ש5500…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לפטופ חדש לסטודנטית. היום היא משתמשת בנייד הישן שלה מהתואר הראשון שכבר ממש מקרטע asus eee עם מסך 10 אינצ'. התקציב הוא 3000 עם אפשרות חריגה ל 3500 יש מישהו שמגיע מארה"ב בעוד חודש ויכול לקנות לנו שם אבל זה אומר שצריך אחריות בינלאומית שמכבדים בארץ וגם עדיף שהמחיר יהיה נמוך יותר * מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט עם קצת SPSS ואופציה לסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט 13.3 ומטה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד קילו וחצי (חשוב! 1.8 לא בא בחשבון) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 שעות לפחות בעבודה עם אופיס ואינטרנט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,רציתי את עזרתכם בקשר למחשב שלי,זה מחשב יחסית חדש ואמור להיות חזק אבל אני מרגיש שהוא נורא חלש, רציתי המלצות מה כדאי לי לשפר או לקנות כדי לעזור לחיזוק ולהאצת המחשב,למטה רשמתי את הנתונים.. בבקשה תגיבו ותגידו לי האם כדאי לי להשקיע בזכרון כרטיס מסך או לוח אם וכדומה..תודה.. CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (4.5 x 533) Motherboard Name Asus P4S333-M (3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM) Motherboard Chipset SiS 645 System Memory 512 MB (PC2700 DDR SDRAM) BIOS Type Award Medallion (09/11/02) Video Adapter RADEON 8500 SERIES (128 MB) Audio Adapter SiS 7012 Audio Device ST340016A (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי שלי ואשמח לעצה שלכם לגבי כמה חלקים שאני חושב על לקנות. חלקים נוכחים: מעבד - AMD Ryzen 5 1600 16GB Ram - 1K Speed כרטיס מסך - GeForce GTX 1080 לוח אם - Gigabyte AB350M-D3H-CF (AM4) אני חושב על להחליף את המעבד, קירור, Ram, אחסון, קייס אלה החלקים שחשבתי על לקנות: https://pcpartpicker.com/list/tpxjGq פחות או יותר כל החלקים מ Amazon חוץ מהקייס שהוא מהארץ בנוסף, רציתי לשאול אם אתם יודעים אם המבצעי Black friday התחילו ב Amazon או לחכות ל27 לפני שאני מזמין? תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב נייד Asus Zenbook 14 UX431FA-AM129t מישהו מכיר? ממליצים? ממליצים על אסוס בכללי? מישהו נגד? אשמח לעזרה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, השגתי כבר במחיר ממש טוב מעבד i7-4790k box ו gigabyte 970 G1, בנוסף לזה אני חושב על להזמין: [TABLE=width: 620] [TR] [TD][h=4]מוצרים מוזמנים[/h][TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 15%]מק"ט[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product] [TD=width: 15%]GH97MD3H[/TD] [TD=width: 55%]Gigabyte GA-H97M-D3H[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪485[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%]CORE-2300-BLN[/TD] [TD=width: 55%]Seasonic 500W + Fractal Design Core 2300 Black[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 1…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים צריך עזרה לגבי בניית מחשב שהצרכים העיקריים שלי הם הורדת סרטים והעלאת סרטים בעזרת טורנט .המחשב אמור לעבוד באופן תמידי ורצוף בלי הפסקה כך שאני מחפש מחשב שיעבוד בצורה חלקה התקציב הוא 3000 תודה רבה ליעד
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-