עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מפרט בעיקר למשחקים ולעריכת ווידאו! לא צריך יותר מ160 GB, שיהיה שקט חשוב מאוד!! לא צריך צורב או כל ציוד היקפי! לא משנה מאיזו חנות העיקר שיהיה אפשר ללכת לאסוף משם. משלם במזומן. אני סומך עליכם חבר'ה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד שישמש כמחשב היחידי בבית לצורך שימוש כללי, אינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס, ועיבוד תמונה ברמה חובבנית גבוהה (LIGHTROOM, PHOTOSHOP) ויכולת להרצת AUTOCAD ברמה סבירה. כעקרון מבקש המלצות למחשב חזק ואמין שישרת אותנו למשך מס' שנים. לא מעוניין בהמלצות להסבה למחשב נייח תקציב - סביב 4500-5000 ש"ח (כעקרון קנייה בארץ - לא כ"כ יודע מה זה אומר קניית נייד בחו"ל) דגמים - הייתי מעדיף לשמוע על החברות המובילות כמו דל ולנובו וכיסוי אחריות רחב ככל הניתן מעבד - I7, כמובן שהכי מתקדם שאפשר מסך ומעבד גרפי- 15.6, מעבד הכי חזק שניתן, לפי מה שקראתי אז באזור intel 4000 רזולוצייה - FHD 1920X1080 (למרות שהבנתי שזה עשוי להיות בעייתי בגלל גודל אות…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום רב, אשמח לשמוע את המלצותיכם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי. ה Dell Vostro 1320 שלי כבר משרת אותי נאמנה חמש שנים אך הוא מאוד מקרטע. אגב: מישהו יודע להסביר לי איך זה שהמחשב שלי ייוצר לפני שש שנים ולא קניתי אותו במחיר יקר, ועדיין כשאני מסתכל על מהירות המעבד הוא נראה מהיר יותר מרוב המחשבים כיום בשוק? מה כאן אני מפספס? ומדוע המחשבים העסקיים כיום באים במהירויות נמוכות? הקונפיגורציה: רוב המוחלט של השימוש במחשב ייעשה בבית אמנם, מחובר למסך חיצוני ומקלדת ועכבר חיצוניים. ובכל זאת, עדיין אני מעדיף נייד - מן שריטה אסתטית שכזו. מוכן להשקיע בזה את הסכום שיתווסף על קניית נייח. כמו כן, יש סיכוי סביר שאשתמש בו בעתיד גם בחוץ. פירוט נוסף: * מטרות המחשב? בעיקר: - עבודה משרדית -…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gal555,

אני רוצה להזמין אותו מחו"ל חשבתי על הdell alienware מה אתם אומרים עליו? ומאיפה אני יכול להזמין אותו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ddoolev,

היי . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן רגיל (לא SSD) בגדול 3TB. צריך רק כונן SSD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

6. היי חברים,אני מחפש מחשב נייד שיכול לשמש גם ללימודים שלי וגם לגיימינג,מצאתי את YOGA 730 עם- מעבד-Intel® Core™ i7-8565U Quad Core Processor, 8M Cache, 1.8 GHz up to 4.6 GHz מאיץ גרפי- Intel® UHD Graphics 6201920 x 1080) IPS touchscreen תצוגה-13.3” FHD (1920 x 1080) IPS touchscreen https://ksp.co.il/m/uin/52591&ref=select#nav-mlay השאלה שלי היא אם המחשב הזה יכול לעמוד במשחקים כמו פורטנייט,קונטר,קול אוף דיוטי וכאלה.. לא חייב לעמוד על האיכות הכי טובה אבל העיקר שהמשחק לא יתקע.. תודה לכול מי שעוזר!!

7. Started by smoke_man,

בוקר טוב החלטתי לשדרג את המחשב בתקופה הקרובה (שבוע וחצי פלוס מינוס) השדרוג יכלול : לוח אם , מעבד , זכרונות , קירור למעבד , ספק כוח הכרטיס מסך שברשותי הוא 6850 של ג'יגבייט ו-2 דיסקים קשיחים של WD 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידת הצורך לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר): לא משנה לי, חשוב לי רק שכאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה הרזולוציה תהיה FHD 1920x1080 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - לא מבין בזה, אבל צריך שיהיה HDMI לטלויזיה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מעדיף שכן, לא אכפת לי להוסיף עוד 100-200 במקרה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לטובת משחקים + עריכת וידאו (לא מקצועית מדי) + סרטים DivX וכו' (בלי מערכת סראונד). ללא מסך! תקציב: 6000ש"ח. המפרט: Processor: Intel Pentium 4 2.8GHz, FSB800, Hyper-Threading, 1MB Cache Motherboard: Asus P4C800 Deluxe i875P/FSB800/DC DDR400/SATA/AGP 8X/*Giga LAN*/Audio/Raid/Firewire Memory: Corsair Ultra Series 2x256MB CAS2 5ns DDR PC3200 400Mhz Graphic Card: MSI Raedon 9800Pro TV,DVI 128MB Disk: …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Ron Mizrachi,

* מטרות המחשב? לימודים - אינטרנט ואופיס בלבד * גודל המסך? 13 - 14 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא כבד מידי, משהו שאין בעיה לסחוב יום יום. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שיחזיק לפחות יום (יום לימודים) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: לא. תקציב : 2000 - 2500 שקל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Ngel,

1. כרטיס מסך. יש לי לפטופ עם כרטיס מסך של nvidia וכרטיס מסך מובנה של אינטל. בהגדרות בדרייבר של nvidia אני יכול לבחור תמיד להשתמש בכרטיס של nvidia, אבל כשאני משתמש במסך האלחוטי (widi) או דרך כבל hdmi אני מבין שבעצם הכרטיס המובנה עובד. יש דרך להבטיח פעולה של הכרטיס החזק בלבד? 2. מעבד. המעבד של אינטל בעל מהירות משתנה, ואני לא בוטח בהחלטות שלו, מאחר שאני לא משחק אלא מתכנת אבל רוצה שהכל ירוץ כמה שיותר מהר. יש אפשרות לקבוע לו מהירות גבוהה קבועה? כל מצבי החיסכון לא מעניינים אותי. 3. כונן קשיח. יש לי ssd, של סמסונג, גם עדכנתי לו frimware כי יצא עדכון. כשהמחשב עובד על סוללה אני רואה שמהירות העתקה יורדת, גם כאן יש החלטה של …

12. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס שימוש משרדי. נשאר שנה אחרונה לתואר המחשב הקודם עשה את שלו אז צריך משהו. מקווה שתוכלו לעזור לי למרות המגבלה בתקציב, חשוב לי מעבד i3 אפילו אם אפשר למצוא בסכום הזה. * גודל המסך? 15' 14' * משקל רצוי לא קריטי רק שלא יהיה כבד יתר על המידה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה כל כך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata לא משנה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP DELL ASUS תקציב 1800 1500ש"ח תודה רבה ואשמח להמלצות חיוביות שבת שלום

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by BorisAlt,

שלום, אני רוצה מחשב חדש כי שלי כל כך ישן שאפילו שולה מוקשים מתקשה לרוץ... בסך הכל כבר כמה שנים שאני די מנותק מהתחביב הישן של הגיימינג ורוצה לחזור. עכשיו הגיע הזמן לחזור לתחביב הישן והנהדר הזה. אשמח לכל עזרה שתוכלו להציע לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בסך הכל יש לי גג כמה שעות להשקיע בשבוע אבל אני עדיין רוצה להנות מהן ומוכן להשקיע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחק…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום , הכרטיס האחרון שלי הוא 6600GT אז אם יש קצת בורות בשאלות אני מתנצל . 1. האם עדיף להשקיע בלוח עם סלוטים ל-DDR3 ? 2. האם GTX280 יכול לעבוד ב- SLI . 3. איזה גודל ספק מומלץ(כזה שאני לא אצטרך לשדרג אחרי שנה ) ? אשמח לתשובות .

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by OzZzZz,

היי, הייתי רוצה לקבל הצעה ללוח אם, מעבד, זכרון וכרטיס מסך עד 3000 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by moshon,

הגיע הזמן לשדרג ואני צריך את עזרתכם הלבטים הגדולים שלי הם בתזמון הקנייה: כבר הרבה זמן שאני רוצה לשדרג את המחשב, אבל איכשהו תמיד יוצא שכשאני רוצה לקנות מחשב יש טכנולוגיה חדשה בפתח שאמורה להיות פריצת דרך ולהוריד מחירים.... השאלה היא אם עכשיו (יציאת ה-conroe) זה הזמן לקנות את המחשב או האם אני צריך לחכות למרובעי הליבה (או לתגובה של amd)..כי אם אני משדרג אני בונה על זה שהמערכת תחזיק מספר שנים (לא מחליף כל שנה מחשב). אשמח למפרט מחשב המבוסס על התקציב-6000 ש"ח(לא נעול על conroe- רק שיתאים הכי טוב למטרות-ולפי מה שהבנתי הconroe הוא המעבד שהכי כדאיי לקנות) קווים כלליים: תקציב- 6000 שקלים (גמיש ליותר-+/- 500) מטרות המחשב- המחשב יהיה מיועד למטרות משחקים כבדים, עבודה שוטפת (אינטרנט, מ…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לבעלי הניסיון עם מחשבים מהסדרה הנ"ל (הכוונה בעיקר למפרטי AH530-7 ו- AH530-9) 1. האם אתם מרוצים מאיכות הבניה של המחשב, פיזור חום מיטבי וכו' ? האם נתקלתם בבעיות חומרה/בניה כלשהם או מכלולים שהייתם מאוכזבים מהם (זמן סוללה, רמקולים, מסך, התחממות וכד')? 2. האם קניתם דרך טרקלין חשמל או מקום אחר? 3. האם הייתם זקוקים לשירות/אחריות של אמטל בצורה כלשה? אם כן, אשמח לשמוע. אם מישהו יודע משהו על השירות שלהם ממקור אחר, אשמח גם לשמוע...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ofirs1,

מחפש מחשב ניייד לשימוש לדיג'יי.. פשוט שיהיה בו את כל השירים שלי ואני יוכל להשתמש בו רק לעבודה אני מוכן להשקיע עד 1500 ש"ח מחשב שיעבוד טובב ומחשב שיהיה טוב לצרכיי תודה רבה לעוזרים =]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Gfjhfhffbhchc,

חשוב לי לציין אני לא מבין בזה המחיר עד 4200

20. Started by Anonymics,

שלום לכולם רציתי שתעזרו לי בבחירת מחשב נייד.. בעיקרון זה מחשב שאני ישתמש בו בבית ספר אבל גם בבית... הוא צריך להיות מעוצב יפה זה מאוד חשוב לי שהמסך שלו יהיה יותר גדול מ-12 אינצ' התקציב שלי הוא בערך 2800 אני לא מצאתי משו שמתאים לי בנתיים אם אתם מוצאים אני מאוד יעריך את זה.. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by khsur1,

שלום הזמנתי את המפרט הבא Core i5 4690k מעבד Z97-A לוח אם Gtx770 supercloack acx cooler 2g evga כרטיס מסך 8 גיגה ראם זיכרון ללא כונן ssd יש להדגיש ( לא רואה את התועלת בו..) - האם בהתאם לנתונים האלו אני יצליח להריץ את arma 3 על הכי גבוה ללא קירטועים וכדומה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by eyal4,

אני רוצה לקנות מחשב נייד ב-4000 לצורך משחקים וסרטי HD עם LED. שיפעיל משחקים כמו GTA ו-CALL OF DUTY במרמה טובה. חשבתי על Toshiba Satellite L505-13Z http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=749596 או על Acer Aspire 5740G I3-330M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748380 ואני צריך את העצה שלכם ואם יש מחשב יותר טוב אני אשמח להצעה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי מחשב מרוחק מהראוטר (nighthawk). אני לא רוצה לשרשר כבל רשת בכל הבית. אני מחפש wireless bridge שיתחבר לרשת הרגילה שלי (בצורה אלחוטית) ויאפשר חיבור של המחשב ישירות אליו (בצורה חוטית). אני רוצה לחבר את המחשב בקצב גבוה לרשת. למישהו יש נסיון עם פתרון כזה? יש המלצות למכשיר מסויים שמתאים? התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח. תודה מראש על העזרה

24. Started by jon bar,

זכרון DDR הוא זוג של זכרון Ram אבל יש הבדל בין DDR DDR2 DDR3 DRR יש לו 2.5 מהירות 200 מתח DRR2 יש לו 1.8 מהירות 800 מתח DRR3 יש לו 1.5 מהירות 1600-800 מתח חשוב מה המהירות שאתה צריך ותדר ספק מתח

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Liorbt1,

היי חברים צריך עזרה לגבי בניית מחשב שהצרכים העיקריים שלי הם הורדת סרטים והעלאת סרטים בעזרת טורנט .המחשב אמור לעבוד באופן תמידי ורצוף בלי הפסקה כך שאני מחפש מחשב שיעבוד בצורה חלקה התקציב הוא 3000 תודה רבה ליעד

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים