ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום ראיתי באשכול הדביק, שבמידת האפשר עדיף לעבוד על חשמל, ולא על סוללה. האם הכוונה הייתה שיש לנתק את הסוללה , או שאפשר להשאיר את הסוללה מחוברת , רק לחבר אותה לחשמל כל הזמן ? האם טעינת יתר מזיקה לסוללה ? האם כאשר הסולה מגיעה לרמת טעינה של 100 אחוז, המחשב אוטומטית, עובר לשימוש על חשמל בלבד ? -אם לא, יד אפשרות לתכנת את זה ב WIN 7 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בחנות שניידר מחשבים: http://www.pc365.co.il/ רציתי לדעת מה דעתכם על החנות, האם כדי לקנות שם?( אטרקטיבי לי מבחינת תשלומים+קרדיט) איך היחס וכו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב עד כ- 5000 ש"ח. הרכבתי את המחשב הבא. קראתי באתר היצרן של הכרטיס מסך שצריך ספק כח עם מינימום 12V 28A לכן אני זקוק לעזרתכם (אולי 420W יספיק???) אשמח לחוות דעתכם בעיקר לגבי הזכרונות, לוח-אם וספק הכח. האם המפרט מאוזן? כמובן שאני מעוניין להוזיל את המפרט ככל שניתן. לא מוכן להתפשר על כרטיס המסך. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1064 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ¤571 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤1706 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL ¤223…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צאיך עזרה בקניית מחשב חלקי למשחקים בתקציב של עד בערך 4300 בלי מסך,כרטיס מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים,כרטיס קול,הארד דיסק,ובלי סידירומים וצורבים למיניהם הנה מה שאני צריך : מעבד : אני מעדיף לקנות רק amd לוח אם : אם כבר יצא אז nforce 2 של asus אם 6 יציאות pci ו3 סלוטים לזיכרון זיכרון : עדיף 256 של samsung ב צי'פ אחד 2100 או 2700 האחד מביניהם מארז : מקצועי למשל כמו של enermax או lian li אבל עדיף של antec ורצוי עם חלון קירור : למעבד לא אכפת מהמחיר בקשר לקירור אני רוצה להשקיע ! 5 מאווררים : הכי זול שיש 80 מ"מ hardcano או משהו דומה : כדי לעקוב אחר הטמרטורה במחשב ואחרון חביב ספק כוח 350 וואט לא אכפז איזה חברה אבל אם ייכנס במחיר הייתי מעדיף enermax מקוה שתוכלו לעזור לי ! בבק…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה. אני מתכנן לקנות מחשב עד אוקטובר (תחילת הלימודים) שיהיה לא כבד (כלומר מקסימום 14"), משחקים לייט (בלי כרטיס מסך מובנה של intel), אחריות של חברה מוכרת, 2GB זכרון, הרדיסק 120-160 ושאר הדברים הרגילים (wi-fi, bluetooth). אחרי חיפוש מייגע מצאתי שני דגמים שהניחו את דעתי. LG R405 שאחרי הרחבת אחריות ל-3 שנים ושדרוג ל-2 ג'יגה זכרון יעלה 6,300 ש"ח: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4718 DELL D630 שיעלה כ-9,000 ש"ח אחרי הוספת Vista Buisness, הרדיסק 160GB ו-7200 RPM, ו-2GB זכרון. אני לא יודע אם שווה להשקיע כל כך הרבה במחשב נייד: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-nvidia.htm דגמים שעלו בשיקול אך נפסלו: HP DV-2351 שכבר מיושן ופשוט לא משתלם כבר לעומת הדגם המקביל שלו ב-L…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין במפרט למשחקים כבדים לא כולל מסך (יש לי מסך 22" של דל). כולל עכבר ומקלדת (איכותיים) ולא כולל רמקולים תקציב 8000 ש"ח עם אפשרות של 500 ש"ח לחריגה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 מחשבים שבערך עומדים בתקציב שלי: HP NX500 Lenovo 3000 C200 עם מעבד Dual core Fujitsu Amilo pro V3405-2 היתרון של הפוגיטסו וה-HP בשבילי הוא המסך הקטן (14") אולם ללנובו יש מוניטין (אבל הוא היקר מביניהם) אני מחפש מידע לגבי האמינות של כל אחד מהם ולגבי השירות בארץ אשמח גם לשמוע בעד ונגד על המחשבים מבחינת ביצועים ועבודה לא היו לי ניידים לפני כן ומבחינת שימושים הם כולם מספקים אותי (למרות של-HP אין Dual core ואני תוהה אם זה יפריע לי בעתיד) השימושים שלי הם אינטרנט, אופיס, קצת סרטים ולראות תמונות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ושנהטובה עד מאוד. אני חושש שהמחשב שלי הולך ונעשה מיושן קמעא (בסופו של דבר, הוא כבר בן חמש..) ותוהה כמה יעלה לי לשפץ אותו. יש לי שני הארדיסקים (אחד SATA-2, השני IDE רגיל) וצורב דיוידי וכלמני כאלה. אני מחפש בעיקר לוח אם (כרגע יש לי NFORCE 4), מעבד (1.8 של AMD) וכרטיס מסך חדש (GEFORCE 6600); אני מניח שאולי כדאי לקנות גם ספק כוח חדש. אני משתמש במחשב בעיקר בשביל לימודים אבל אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק בשביל להריץ משחקים ברזולוציה סבירה (למשל, אני אשמח אם הוא יוכל להריץ את COD 5 החדש וכו'). האם אפשר למצוא מפרט לפריטים כאלה בטווח מחירים של 2500-2000 שקל? אין צורך לצרף גם את הזכרון RAM, אני ממילא אקנה 2 ג'יגה אם אחליט לשפץ. שאר הציוד קיים ותקין.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב 1.8 לוח אם ומעבד שאינטל 384RDR וכרטיס מסך REDEHON 9200PRO 128וכבר נמאס לי מהביצועים שלו (אפילו לא יכול להפעיל סקייפ וקואנטר סטרייק 1.6 ביחד). ניסיתי לפרמט... בדקתי אלף פעם מה רץ לי ואם יש משהוא שלוקח משאבים בצורה מיוחדת. הבעיה כמו תמיד היא כסף אני לא מוכן להקשיע יותר מדי... השאלה שלי אם שווה בכלל לנסות ולהוסיף זיכרון למחשב או שזה מקרה אבוד ואני צריך מחשב חדש. אם אני צריך מחשב חדש אני אשמח למפרט זול במיוחד, מצדי להשתמש אפילו באותו מארז ולהחליף רק לוח אם, מעבד, זיכרון, וכרטיס מסך (אם צריך). עיקר השימוש במחשב היא למשחקים אבל והשאיפה היא להגיע עד רמה שHL2 עולה במחשב ושתוך כדי אני יוכל לשמוע מוזיקה או לדבר בסקייפ. יש לכם רעיונות ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לבנות מפרט למחשב + מסך, אשר נועד עבור תלמיד ביה"ס לשימושים של אופיס, תכנות ב-Java ואנדרואיד וצפייה בסרטים. חשוב שהמחשב יהיה שקט (לאור מיקומו בחדר שינה) ומהיר בשימושים השוטפים. אשמח לעתכם על המפרט הבא: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067703014612 - Intel - i3-7100 Kaby Lake Dual core CPU - 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - 51W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 473/464 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA TL100-25SAT3-240G - OCZ - 240GB - TL100 Series - SATA3 6GB/s - 7mm height - Up to 550MB/s Sequential Re…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרתכם בדחיפות..חייב לבצע רכישה במהלך השבוע!אנא הציעו שיפורים. - כרטיס המסך הוא כרטיס נמוך וישן מכיוון שמועניין לחכות לכרטיסים חדשים תומכי DX10 ,דעתכם?ומה אתם מציעים לקחת במידה ולא להמתין? - האם השקעה בספק כוח כמו זה היא מיותרת? - האם כדי לקחת לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3 (965P) - ATX שעולה 942 ש"ח? מה ההבדלים?? המפרט: Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,358.01 ש"ח 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 888.29 ש"ח GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 736.67 ש"ח LEADTEK Geforce 7300 GS 256MB (256-512) DDR (64bit) TV OUT/DVI-b 387.58 ש"ח WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 427.91 ש"ח Thermaltake TR2 470W - PFC …
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז יש לי 6 אלף ש"ח ואני רוצה לקנות מחשב בשביל משחקים סרטים וכל מיני דברים כבדים אחרים אני צריך רק את החלקים הבאים: CPU + MOTHER BOARD + CASE +RAM מה אתה מציאם לי בבקשה לו להתביש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Total war atilla, Doom, The witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 '23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההבדל קריטי אז עוד 500-600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר וגם מעט עריכת מוזיקה (לא קריטי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. StarCraft 2, Alice: Madness Returns, TES V: Skyrim וכאלה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב ש1248X1024, מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות משרדיות ולימודים עיוניים, משחקים קלים (Football Manager וכו'), סרטים פה ושם * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשוב שהמסך יהיה קטן באופן יחסי על מנת שהמשקל של המחשב יהיה נמוך (1.8 קילו או מתחת, עדיף מתחת). אני אחבר את המחשב למסך גדול יותר כשאלמד בבית. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הבעיה בכותרת, בן דוד שלי מוריד את הדרייבר הנ"ל והוא אינו מגיב למחשב שלו, טושיבה בעל הכרטיס המסך הנ"ל. הדרייברים הם מהאתר הרשמי ל NOTEBOOKS של ATI. מחיקת הדרייבר, בעזרת DRIVER SWEEPER והתקנתו מחדש עדיין גורמת לבעיות. מהאתר הרשמי יש כמה לינקים להורדה, הלינק הראשון שהוא SUIT ושוקל רק 1.1 מגה (?!) הורדנו את הלינק השני שמכיל את הדרייבר ששוקל 69 מגה. (ללא הורדה של הראשון). האם פה הבעיה? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד שישמש אך ורק למשרד ואוטוקד המחיר הוא 2.5K עד 3K אני לא יודע איזה נתונים צריך בשביל שהתוכנה תרוץ חלק המחשב לכן אני פונה אליכם. מסך עד 15 אינצ' תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב ניייד לשימוש לדיג'יי.. פשוט שיהיה בו את כל השירים שלי ואני יוכל להשתמש בו רק לעבודה אני מוכן להשקיע עד 1500 ש"ח מחשב שיעבוד טובב ומחשב שיהיה טוב לצרכיי תודה רבה לעוזרים =]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+ 200 ש"ח 2..מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשבcod 3 ;Battlefield 3 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)/Samsung s23a950d led -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתור פתיחה יש לציין שאני לא מבינה גדולה בכלל בחומרה, כך שיותר מאשמח לשמוע הצעות לשיפורים, במידה ויש כמובן. לוח אינטל מקורי Isleton946G זיכרון מטמון של 2-4mb 2L Cache במעבד זיכרון מחשב 512mb גגר-2 667Mhz דיסק קשיח מהיר Samsung sata-2 160gb 8mb צורב מהיר Samsung/LG DVD-RW X16 כרטיס מסך מאיץ גרפי תלת מימדי 3D Intel GMA-X3000 PCI EXP x16 256mb כרטיס קול איכותי סטריאו High Definition כרטיס רשת מהיר 10/100 מארז SUPER ATX מפואר ואיכותי 6 כניסות USB2 מהירות- 4 מאחור ו2 בחזית המארז מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי ארגונומי רמקולים סטריאופוניים איכותיים. Core 2 Duo 1.86 E6300-ש"ח 2990 Core 2 Duo 2.13 E6400-ש"ח 3290 המחשב אמור לשמש סטודנטית שזה אומר בעיקר הרבה מסמכים, אבל גם הרבה מוזיקה,…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב הגיימינג שלי הולך ומזדקן והגיע הזמן לתכנן את השדרוג. חשבתי על מהלך דו שלבי של קניית שילוש ואחריו כ. מסך וספק כח התקציב המשוער הוא עד 3000 שח אבל גמיש (וביכולתי להביא רכיבים מארהב ולחסוך עוד בעלויות) שימושי המחשב הם למשחקים, יצירת מוזיקה ותכני HD. כמו כן המחשב נמצא ב- OC והכוונה להמשיך עם זה. המפרט הנוכחי: E8400 @3.8 Scythe Mugon 2 Asus P5Q Pro G.Skill 2x2048 1066Hz G.Skill 128Gb SSD WD 1Tb + WD 500Gb + WD 250Gb msi N260GTX OCv3 @655MHz Presonus FireStudio Enermax Liberty 400W Antec P182 Samsung T260HD אני משחק על FHD 1920x1200 הרכיבים שבטוח נשארים זה המארז, המסך, כרטיס קול והכוננים הקשיחים. ה- Mugon שלי הוא rev A ולא יתאים ל- 1155... הכיוון הוא 2500K אבל מעבר לזה לא …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא חייבים לנצל את כל התקציב אם לא חובה, עדיף שיהיה קל, דק וזמן סוללה ארוך * מטרות המחשב? לימודים וסרטים * גודל המסך? 13.3" * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף SSD, לפחות 128GB * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, חבר שלי מתכנן לקנות מחשב כבר הרבה זמן וסוף סוף הוא עשה את הצעד הראשון לכיוון ולקח הצעת מחיר הנה המפרט שהוא כרגע מתכנן : מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Samsung HD321KJ 320GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK כרטיס גרפי Asus nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ANTEC SONATA-3 500W SONATA3 אין לי כרגע מחירים של כל האביזרים אבל כרגע זה יוצא 4800 ש"ח. עכשיו, מספר שאלות נוספות -האם בקרוב הולך לצאת רכיב חדש ? כרטיסי מסך \ מעבדים שיהיה שווה לחכות להם ? -האם כדאי לשנות משהו בטווח המחירים הזה ? עד 5000 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך הצעה למפרט, השימוש שלי יהיה צפייה בסרטים (ואיחסונם אני רוצה דיסק קשיח גדול) ומשחקים.... ומעט שימוש בתוכנות פשוטות.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-