ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבדי AMD Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 800 ש"ח לוחות אם למעבדי AMD ABIT AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 670ש"ח זכרונות - עדיין לא בחרתי אבל אני רוצה 2 של 512 שיעבדו בDUAL ??? דיסקים קשיחים MAXTOR 250GB (16MB) SATA 690 ש"ח כרטיסי מסך Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E 1090 ש"ח כוננים-- DVD Recorders LG 4165B +x16 -X8 Dual x4 (Error Correction) 290 ש"ח מארזים HEC Compucase CI-6919 400W 422 ש"ח מסכים SAMSUNG TFT 19'' 913B+DVI 2350 ש"ח בבקשה אם מישהו יכול להציע מחירים יותר זולים או חלקים למחשב שנותנים את אותם ביצועים בפחות מחיר שירשום.... ובכלל תרשמו מה דעתכם... ------------------------תודה------------------
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי.. אחרי קצת(הרבה) מחקר.. ואחרי שהרבה זמן אני כבר רוצה מפרט חדש הגעתי למסקנה מה בערך אני רוצה.. אז.. אם למישהו יש כוח לעזור לי קצת, יבורך :ם אוקיי.. אז הבסיס למפרט יהיה SLI GTX460 1G.. אז כמובן שנתחיל.. מה החברה הכי טובה בשבילם? האם שווה לחכות לגרסה החדשה של ZOTAC?(בכל מקרה אני מחכה למארז HAF X של COOLERMASTER אז יש קצת זמן..). מעבד.. אני ממש מעדיף I5 760 עם OC, השאלה היא כמה אפשר למהר אותו ואם הוא ינצל את הכוח של כרטיסי המסך.. לוח אם, באמת שאין לי שמץ, אם יש משהו שמותאם במיוחד לSLI הכי טוב, מקסימום כש/אם נשדרג נחליף לוח אם גם.. זכרונות, מעדיף לפחות 6G, משהו איכותי לא ג'אנק.. אבל נראלי שבמחשב ברמה הזו לא תביאו ג'אנק גם ככה.. דיסק קשיח, 1TB.. לא צריך יותר, אם שני 500M …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: עיצוב גרפי 3D ב 3DS Max, ZBrush, AE ועריכה ב Premiere Pro CS. שימוש יום יומי בכל התוכנות הר"מ. אני גם משחק אבל בעיקר PS, לא אתנגד למחשב שיריץ משחקים כבדים, אך לא אוסיף כסף לשם כך. מחבר את המחשב ל3 מסכים FULL HD 1920X1080 שני מסכי מחשב ולטלוויזיה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,רציתי את עזרתכם בקשר למחשב שלי,זה מחשב יחסית חדש ואמור להיות חזק אבל אני מרגיש שהוא נורא חלש, רציתי המלצות מה כדאי לי לשפר או לקנות כדי לעזור לחיזוק ולהאצת המחשב,למטה רשמתי את הנתונים.. בבקשה תגיבו ותגידו לי האם כדאי לי להשקיע בזכרון כרטיס מסך או לוח אם וכדומה..תודה.. CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (4.5 x 533) Motherboard Name Asus P4S333-M (3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM) Motherboard Chipset SiS 645 System Memory 512 MB (PC2700 DDR SDRAM) BIOS Type Award Medallion (09/11/02) Video Adapter RADEON 8500 SERIES (128 MB) Audio Adapter SiS 7012 Audio Device ST340016A (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין דוגמאות, מכוון גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלוםלכל הפורום. אשמח אם תוכלו לחוות דיעה בנושא המפרט הכולל של המחשב שאני מתכוון לרכוש בקרוב. השימוש במחשב יהיה בעיקרו גלישת אינטרנט, אופיס, פוטושופ, מעט סרטי וידאו, תמונות ממצלמה דיגיטלית (כמעט ולא ישמש למשחקים). מכיוון שאולי בעתיד יהיה צורך בהתקנת הויסטה צריך להביא זאת בחשבון. כמו כן העבודה מתבצעת על המחשב עם מספר ישומים במקביל. המפרט שבניתי: C2D E6300 לוח אם ABIT IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E זכרון DDR II 667 1GB :Aeneon (אולי כדאי 2X512MB במקום ה- 1GB ???) דיסק קשיח של היטאצ'י : Deskstar 160GB SATA II במהירות 7200RPM כרטיס מסך Point Of View: 7300GS 256MB (Max 512MB) TV, DVI, PCI-E מארז : HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver - No PSU מקל…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס נמצא אצלי בין שנה וחצי לשנתיים המצב שלו מצויין, המאורר שלו עובד לא מרעיש, אני רוצה לדעת אם יש טעם למכור אותו Sapphire ATI Radeon HD5670 1024MB DDR5
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים ! אני צריך שתרכיבו לי מחשב בתקציב של 3500 ש"ח , המחשב לא מיועד ל-oc וגם אם יתבצע בו זה יהיה לא רציני .. אני דיי מרבה בלשחק במשחקים וישנה עדיפות למעבד AMD , אני מבקש מחשב שלם כולל הכל .. *לא זקוק לעכבר מקלדת ורמקולים . תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לנסות שלא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב? עריכה בלבד א)התוכנות שיעבדו על המחשב(AFTER EFFECTS,AVID,MAYA) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב,אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS,אייבורי 9. האם יש בקשות מי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה חברים? אבא שלי מעוניין לקנות מחשב נייד לשימושים יום יומיים כאלה עד סכום של 3000 שקל. עכשיו אני מעוניין בכל זאת שהמחשב יריץ משחקים בצורה סבירה ולכן ההתלבטות האם לקנות את ה dell בעל מעבד i 3 עם כרטיס מסך 5650 hd או dell עם I5 וכרטיס מסך מובנה של אינטל 3000hd או משהו בסגנון. ממה שאני יודע הדגש על הכרטיס מסך הוא יותר קריטי בשביל משחקים אז נראה לי שהשילוב של !3 עם 5650hd יתן יותר נכון? שני הדגמים המדוברים הם 5010 ו 5110 של dell ומחירם 3000 שח, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לעזרה בבנית מפרט מחשב חדש, בעיקר לעבודה גרפית אבל גם למשחקים וסרטים. הסתכלתי כאן הרבה בפורום וקצת הלכתי לאיבוד עם כמויות המידע. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג עד 5500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: בעיקר עבודה גרפית web photoshop, flash, painter 2D ובתקווה שבעתיד גם תוכנות 3D אני רוצה גם שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים (ועתידיים לצאת) בצורה טובה. (אין צורך בגיימינג כבד) וגם שיכול להריץ תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי : עכבר, מקלדת, מארז, ומסך 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-6 ל…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-400 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכניים HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2, COD-OB, AC1-3, Fifa11.. and more.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אפשר שהמפרט יהיה מחנות בחיפה. אני צריך שמחשב יהיה עם צורב די.וי.די ומסך 17 שטוח. כל השאר די סטנדרטי. תמליצו לי אתם אם לקחת AMD או אינטל
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי אלו החלקים החדשים שאקנה: Core I5 3570K GA-Z77-D3H Fractal Design Define XL R2 Black Pearl SeaSonic 850W Bronze Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU אלו החלקים שעוברים מהמחשב הקודם: ATI 6770HD Sapphire 1GB Samsung SSD 840 256GB WDC WD16 SAMSUNG HD103SJ Kingston 8GB (4X2GB) 1333 DDR3 DVDRW LG מספר עצות ושאלות טכניות: 1- ספק הכח יהיה אובר קיל? 2- מה עלול להיות צוואר בקבוק במחשב המוכן עם כל החלקים הנל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין ממש תקציב מוגדר... רק צריך מחשב זול כמה שאפשר עם ביצועים שיחזיקו שנתיים... ז"א לא צריך מאווררים עצבניים או זיכרון OC... מחשב אמין!!! הלוח אם של המחשב הקודם הלך קפוט... לא מעוניין שזה יקרה שוב. אין צורך בדיסק קשיח, CDROM או מסך. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! התרשמתי מהפורום לטובה, עבודה יפה מאוד, תודה רבה לעוזרים! אני מעוניין במחשב שישמש בעיקר להרצה של סימולטור טיסה מסוג FALCON BMS (למי שמכיר) אלו הדרישות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך איפה שאפשר, לא על חשבון ביצועיים גרפיים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסביבה ממוחשבת (אינטרנט וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Falcon 4 BMS 4 -מהי ה…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לנייד להוריי, בתקציב של כ 2500. המחשב ישמש את הוריי למטרות של גלישה באינטרנט, צפיה בסדרות/תוכניות דרך הרשת ומעט מאוד תוכנות יעודיות (Sketchup חובבני) מה שבאמת חשוב לי, שיהיה יציב ומהיר, שהWIFI יעבוד כמו שצריך ושאיכות הבניה תהיה מספיק טובה. * מטרות המחשב : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך : 15 ומעלה. לא משנה חלק או מט. * רזולוציית המסך : לא משנה. * משקל רצוי : משקל סביר, לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך : רצוי שיעבור את ה 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : HDMI יתרון אבל לא חובה. USB 3. * Bluetooth : כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח : HDD. לפחות 300GB * כונן אופטי : כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית : ל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני פותח נושא חדש ומסודר, מקווה שזה בסדר , בקודם זה כבר היה לא ברור מחשב ראשון : המחשב לאינטרנט,כלי פיתוח תכנה ,קצת עריכת סרטים (עם FIRE WIRE עדיף...) לא צריך מסך,מיקלדת,עכבר,רמקולים צריך צורב DVD כרטיס גראפי לא יקר כי המחשב לא למישחקים כמעט עדיף להשקיע בשאר הדברים ומעדיף ג'יגה זיכרון 4000 זה הסכום ועדיף בהחלט מקום שנותן עם תשלומים, בלי חריגות בבקשה פרט ל 150 שקל של הרכבה . חוץ מזה אני צריך עוד מחשב ב4500 לINTENET וOFFICE בלבד כולל מסך דק ו,מדפסת משולבת וכל הציוד ההיקפי(עכבר,מיקלדת,רמקולים...), המחשב יכול להיות יותר חלש כמובן אבל שיהיה טוב ,אני מניח שאם זה באותה חנות ייתנו לי הנחה או 12 תשלומים במחיר מזומן כי אני קונה שניים. אז בבקשה תנו הצעות תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לדעת בכמה אוכל למכור את הנוכחי: AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition פתוח לארבע ליבות Gigabyte MA-770-UD3 ADATA 8 GB 800MHZ DDR2 WD 500GB Power Color ATI Radeon 4870 512MB GDDR5 ANTEC NSK4480 Black + ספק כוח של אנטק 380W עם 80 נצילות בן 3 באוקטובר הקרוב , עובד עדיין מעולה ומריץ BF3 על מדיום לדוגמא . לעולם לא בוצע OC תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש מטען נוסף לנייד DELL שלי. בבדיקה זריזה של מחירים, בארץ משהו מתאים מקורי עולה 200-250 ש"ח בחו"ל, המחיר הוא באיזור ה 10-15 דולר... http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Delectronics&field-keywords=DELL%20PA-12 אני מפספס משהו ? המטענים מחו"ל מזויפים ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט למחשב הבא , לשימוש (אינטרנט , עריכת וידיאו וגרפיקה (לא מקצועי) אם יש למישהו הצעות לשיפור לפני שאני קונה אשמח לשמוע ... INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache 1,232 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 549 ש"ח 3R SYSTEM AIR Metal Silver 476 ש"ח Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ 871 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות 751 ש"ח GIGABYTE GA-8PE667 590 ש"ח 300W ATX 90 ש"ח Toshiba SD-M1612 248 ש"ח Mitsuni floppy 1.44 55 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 163 ש"ח סה"כ 5,025 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, שיהיה טוב למשחקים, עבודה (תיכנות) וסרטים... חשוב לי כשאני קונה מחשב לקנות רכיבים שהם מתקדמים טכנולוגית כדי שהמחשב יחזיק שנתיים לפחות. אני לא עושה OC, ואני לא מתיימר להיות גיימר מטורף עם SLI וכאלה, מצד שני אני לא רוצה להתפשר על איכות. זה המפרט שיצא לי (לא כולל מסך, כונן קשיח, כונן אופטי, כרטיס קול, מקלדת ועכבר שכבר יש לי מספיק טובים): מעבד Intel Q9450 1540 ¤ לוח אם ASUS P5Q3 890 ¤ זיכרון OCZ DDR3 2GB 1600Mhz 740 ¤ כרטיס מסך ATI HD4870 1420 ¤ מארז Antec P182 725 ¤ ספק Modu82+ 525W 550 ¤ מאוורר BigTyp 120VX 210 ¤ סה"כ: 6075 ¤ המחירים הם לפי KSP. נראה לי שפיספסתי איפשהו כי זה נראה לי יקר מדי, אולי אני טועה. לכן אני צריך חו…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עריכה , גיימינג כבד , OC במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?DELL 2209WA 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים החדשים והאלה שהולכים לצאת.. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מאיבוריי למחשב : מעבד : Amd 3200+ 939 venice לוח אם : msi k8n diamond plus sli זכרון : OCZ EL DDR PC-3200 Gold GX XTC Dual Channel 1024 (512x2) דיסק קשיח: wd 160 כרטיס מסך : msi nx7600gs ספק : pfc מאוררים 500w 2 צורב : LG 16x כל זה ב-5600. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-