ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, אפשר לחרוג עד 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, עריכה גרפית קלה (בלי קשר ללימודים), ואלי תוכנות הדמיה ב-3D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לצערי לא הצלחתי להבין מה זה בדיוק.. נראה לי שלא.. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, למרות שאין הרבה מרחב פעולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VR READY, וקימפול C# בשביל יוניטי(תיכנות). אלה הפעולות החשובות ביותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Unity, SteamVR, Visual Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי VR לרוב, אין צורך בגרפיקה הכי חזקה אבל שיענה לדרישת המומלצת למשחקי VR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח, אפשר לחרוג ב300 שקלים (3800). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא צריך כוננים קשיחים \ כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט.. לא היסטרי בנוגע לרעש. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 8. האם …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין בקניית מחשב שיריץ את המשחק Overwatch בהגדרות גבוהות עם מינימום של 60FPS (עדיף יותר). מעבר למשחק הזה לא יעשה שימוש נוסף במחשב, יש צורך ברכיבים שקטים יחסית (8 מ- 10) כי המחשב ימוקם בחדר שינה, בלי OC ואין צורך באופק שדרוג (רק שהמחשב "יתן עבודה" לשלוש שנים לפחות). אין צורך בציוד היקפי, המסך שיעשה בו שימוש הוא 40 אינצ' עם רזולוציה של FHD. צריך רישיון לוינדוס 10 וזה לא חלק מהתקציב של ה- 6. זה מה שהרכבתי בינתיים - אשמח לשמוע מה דעתכם. האם הלוח אם/מעבד תומכים במהירות המקסימלית של הזכרונות? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 8600K / 1151 Tray …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לעזרתכם 🙂 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1800 שח. לא ברזל - חריגה של עד 100 ניתן לספוג... לא בטוח שיש צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט - כרום, וורד ואקסל. מחשב ביתי למטרות כלליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD \ קשיח. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות, אין הגבלה ע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , אני מחפש לקנות להורים שלי מחשב נייד כמתנה לכבוד השנה החדשה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך , בין 1500-2000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200 - בשביל i5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ואינטרנט וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחק היחיד הוא HOMM 5/6/7 , המסך שיחובר הוא בערך 32 אינץ' , לא זוכר את הרזולוציה , בינוניות ומעלה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רוצה מס' חלקים חדשים למחשב עד 2000 ש''ח מקסימום ללא חריגה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?2000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)SSD מארז וכרטיס-מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא כרגע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? פירוק של החלקים הישנים…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לבנות מפרט למחשב + מסך, אשר נועד עבור תלמיד ביה"ס לשימושים של אופיס, תכנות ב-Java ואנדרואיד וצפייה בסרטים. חשוב שהמחשב יהיה שקט (לאור מיקומו בחדר שינה) ומהיר בשימושים השוטפים. אשמח לעתכם על המפרט הבא: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067703014612 - Intel - i3-7100 Kaby Lake Dual core CPU - 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - 51W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 473/464 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA TL100-25SAT3-240G - OCZ - 240GB - TL100 Series - SATA3 6GB/s - 7mm height - Up to 550MB/s Sequential Re…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך מפרט למחשב שיריץ את world of warcraft ו League of legends חלק לחלוטין בהגדרות הגרפיות הגבוהות ביותר (או יותר נכון הגבוהות ביותר לרזולוציה 1080p) בנוסף,הייתי רוצה מארז קומפקטי ושקט כמה שיותר, בלי כל מיני אמצעי תאורה מצועצעים. כמובן שאשמח אם אפשר למצוא את החומרה המשתלמת ביותר ביחס של עלות/ביצועים. תקציב - כמה שצריך, אני מניח שזה לא אמור לצאת יקר במיוחד מאחר והמשחק לא בדיוק חזית הטכנולוגיה, רק לוודא שהרכיבים אכן יאפשרו הרצה ב fps גבוה מאוד בלי שיהוקים. תודה רבה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: The Witcher, fallout, world of warcraft -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך -28 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הזה יהיה רק למשחקים, הוא צריך משהו בלי הסתבכויות כי הוא בקושי מבין משהו, הוא צריך לוח אם שלא צריך עידכוני ביוס, ושיהיה בלי בעיות, צריך מסך 17" שטוח (משהו פשוט, רק לא של MAG), לא צריך רמקולים, ולא צריך כרטיס קול מיוחד, ולא צריך עכבר ומקלדת, בקיצור רק המחשב עצמו והמסך. תודה מראש. ;D
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין אינטל לamd(למשרד) ,למרות שאני בעליו הגאה של axp ואף המלצתי לחברי את אותו מעבד. מחשב זה מיועד למשרד הומה אדם ומשתמשים וכך שרצוי שהיה פשוט מאוד יציב ואמין. וכמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ על חנות באיזור המרכז לאו דווקא חנות וירטואלית כאשר הדבר שאני מחפש בחנות שיהיה להם שירות טוב. נ.ב. אשמח אם תמליצו לי על מצלמה דיגטלית בטווח מחירים 1000 - 1500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צאיך עזרה בקניית מחשב חלקי למשחקים בתקציב של עד בערך 4300 בלי מסך,כרטיס מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים,כרטיס קול,הארד דיסק,ובלי סידירומים וצורבים למיניהם הנה מה שאני צריך : מעבד : אני מעדיף לקנות רק amd לוח אם : אם כבר יצא אז nforce 2 של asus אם 6 יציאות pci ו3 סלוטים לזיכרון זיכרון : עדיף 256 של samsung ב צי'פ אחד 2100 או 2700 האחד מביניהם מארז : מקצועי למשל כמו של enermax או lian li אבל עדיף של antec ורצוי עם חלון קירור : למעבד לא אכפת מהמחיר בקשר לקירור אני רוצה להשקיע ! 5 מאווררים : הכי זול שיש 80 מ"מ hardcano או משהו דומה : כדי לעקוב אחר הטמרטורה במחשב ואחרון חביב ספק כוח 350 וואט לא אכפז איזה חברה אבל אם ייכנס במחיר הייתי מעדיף enermax מקוה שתוכלו לעזור לי ! בבק…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כנסו למפרט ותנו תגובות!! אני רק צריך לקנות זיכרון וזהו!! (בבקשה לא לסגור את הנושא הזה ועם אתם חייבים תגידו למה?)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.89 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, S-ATA, LAN, USB 2.0) [ ¤ 495.89 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 472.47 ] 1 CPU Cooling : Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler [ ¤ 177.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card [ ¤ 2575.23 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 Keyboards : Logitech Internet Navigator Keyboard [ ¤ 161.9…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את המלצותיכם לגבי רכישת לפטופ היברידי! אני צריך נייד שיהווה גם טאבלט בעת הצורך, ולכן הלפטופ ההיברידי הוא מה שאני מחפש. שימושים נדרשים: מקסימום הצגת סרט, שימוש קליל בפוטושופ ושימוש מסיבי באופיס. מה שנקרא, שהמחשב יעבוד מהר מצד שני, אני רוצה טאבלט על בסיס ווינדוז בשביל ישיבות, דיונים וכשאני מרצה מול קהל. תקציב: עד 3500 שקלים. תודה רבה מראש! יותם.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפשת לקנות מחשב חדש ללימודים. בעקרון מתלטבת בין כמה דגמים : בראשם - 1.http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=883070 LENOVO YOGA 2 PRO 2.DELL XPS 13 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=816499 3.DELL INSPIRON 7347 FULL HD https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14031 בכללי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש בסיסי אינטרנט,אופיס וצפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית: עדיפות שתהיה לו רזולוציה ג…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך, אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שיעבוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, במידה ואני רוצה לקנות כרטיס מסך : http://www.tms.co.il/product/12806 וספק כוח : http://www.tms.co.il/product/12467 וזיכרון: http://www.tms.co.il/product/12438 אז זה משנה איזה מסך יש לי ומה הרזולוצייה שלו? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסדרה יוקרתית יחסית של טושיבה עם מסך 15.4" ברזולוציית 1280X800, ז"א HD וממש איכותי. המחשב פורק לחלקים (עזבו את הסיבה כרגע) ונראה לי חבל לזרוק מסך איכותי כזה שעובד מעולה. מה ניתן לעשות עם פנל LCD של נייד שלא ברור לי כיצד מתחבר ואיך מוזן חשמלית? כמה לדעתכם לתמכר אותו ביד 2 והאם יש קהל לפריט הנ"ל? זה המחשב: http://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-a300-1lt/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האייסר http://www.ivory.co.il/Acer_Aspire_V3_i3-2350M.html הלנובו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11730 אני ממש מתלבט מצד אחד המעבד של האייסר טוב יותר, אבל הכרטיס מסך של הלנובו טוב יותר למרות שאני לא חושב שאני הולך להשתמש בו למשחקים רציניים.. רק אולי GTA SA מדי פעם ואותו כל מחשב יריץ.. מה אתם ממליצים? איזו חברה עדיפה בכללי אייסר או לנובו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן... דרישות: E6400 2GB זיכרון כ.מסך: 8800GTS 320MB לגבי מסך אני מתלבט... אם אפשר להכניס בתקציב dell 2007....? אם לא איזה מסך מומלץ למשחקים? מארז ללא ספק, אך מתאים ל8800GTS. ספק: לא צריך - יש לי enermax noisetaker 370W. כונן קשיח: יש 120GB sata2 W.D עריכה: בניתי איזשהוא מפרט איך הוא?? דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box 1470 ¤ 1 GIGABYTE GA-965G-DS3 LGA775 795 ¤ 1 G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1190 ¤ 1 BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION 2190 ¤ 1 NEC AD-7170 18x DVD+/-RW/RAM Double Layer BLACK /WHITE 185 ¤ 1 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro PWN 160 ¤ 1 סה"כ: ¤ 5990 מחיר כל תשלום: 5810.3 מחיר סופי: 5810.3
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט ב2,000$ כי אני מביא תחלקים מחו"ל. המחשב למשחקים חזקים וסרטים. תודה..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי איך אני מעדכן את הדרייבר של הנייד? הורדתי דרייבר מNVIDIA והוא נותן לי הודעת שגיאה (ראה תמונה 1) בתיקיה של הדרייבר יש קובץ בשם (dpinst (driver package installerכשאני מתקין את הקובץ dpinst אז הוא נותן לי את ההודעה הזאת (ראה תמונה 2) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-