עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kresa3333,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח ( תכנות ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא - אך לגביי המקלדת הייתי רוצה למצוא מחשב נייד עם מקלדת שמתאימה לגיימינג ( עומק בלחיצה, רגישות מספיקה ודברים אחרים שחשובים לחוויה טובה יותר ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. בעיקר אופיס, גלישה וקצת משחקי אינטרנט. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=12192

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר WOT. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש מסך ישן יחסית.. כנראה שאצטרך מסך חדש. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, כאמור אני מחפש מחשב לאנימציה ועריכת וידאו בתקציב של עד 7500 ש"ח. עניתי על כל השאלות מהשאלון בפורום אז אשמח להמלצות למפרטים בהתאם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא קריטי. 7,500 ש"ח זה בסדר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8,500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר ליצירת אנימציה קלאסית ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרבה עבודה באפטר אפקטס, גם פרמייר ובהמשך ישמש גם לתוכנות תלת-ממד: 3ds max, zbrush וכו'. השימוש הוא כפול, גם ללימודים וגם לפרנסה. ב) במי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by uziliv,

שלום קיבלתי עכשיו מחשב lenovo thinkpad t60 חדש. אני רוצה להסיר את הויסטה ולהתקין xp במקום אבל לאחר הקריאה הראשונה של הקבצים אני מקבל מסך כחול. קראתי איפשהו שניתן אולי לפתור את זה עם שינוי הגדרות בביוס. אבל כשבאתי להיכנס לביוס הוא ביקש סיסמא. אבל אני לא יודע מהי הסיסמא. יש סיסמת ברירית מחדש ללנובו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by MadGhost,

לאחר התקנת ווינדוס 7 32bit , שמתי לב שבאתר של דל יש רק דרייברים ל64bit ... אז מה עושה מי שמתקין מערכת ב32bit ? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zilor,

שלום אני צריך לוח אם מסוג z-370 למעבד I7 (דור 8 קופי לייק) הבעיה שללוח האם הזה צריך לחבר: כרטיס מסך - palit gtx 1050ti stormx כרטיס טלוויזיה - בחיבור של pcie 1x כרטיס רשת אלחוטי של tplink (גם הוא בחיבור pcie) ובנוסף - דיסק ssd m2 בממשק nvme (שגם הוא צריך חיבור pcie) אני לא מצליח להבין איזה לוח אם יוכל להכיל את כל החיבורים הללו

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אחותי משתמשת באופיס,אינטרנט, וסרטים ברזולוציה גבוהה בלבד. היום הייתי בבאג והמוכר המליץ לי לקחת את המחשב עם הכרטיס המשודרג למרות שהיא לא משחקת משחקי תלתמימד - בגלל שהוא טען שהכרטיס האינטגרלי של אינטל לא מספיק טוב ל FHD. לי זה לא נשמע הגיוני, אבל אני מבקש דעה מבעלי ידע. תודה. (המחשב יקנה מחר בצהריים לכן אני מבקש את עזרתכם). דגם רגיל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&uin=10694 דגם עם כרטיס מסך משודרג http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=10693 יש סיבה כלשהי לקחת את המחשב היקר יותר ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אם אפשר שהמפרט יהיה מחנות בחיפה. אני צריך שמחשב יהיה עם צורב די.וי.די ומסך 17 שטוח. כל השאר די סטנדרטי. תמליצו לי אתם אם לקחת AMD או אינטל

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, רק רציתי לבדוק אם המחשבים הניידים של היום יכולים להריץ FHD, חלק, ואם כן, מהו המחיר?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yarin153,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים בעלי גרפיקה גבוהה (FC4 ASSASINS CREED ועוד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת. לא צריך אביזרים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש , מפורט למטה 5. עד כמה חשוב השקט בסול…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייח שיהיה בעיקר לשימוש של גלישה באינטרנט, סרטים ומשחקים כמו Fifa, NBA וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח במידת הצורך. (עד 500 לטובת שדרוג משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים כמו FIFA, NBA וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, NBA וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לא…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. באי HWzone שלום, אני מחפש לרכוש נוטבוק (2-3.5 אלף, לפנאי, בעיקר סרטים, מוזיקה וקריאה). עברתי על מלא דגמים של כל מיני חברות וכל מיני מפיצים למיניהם. לא הצלחתי למצוא אפילו אחד שמאפשר לי לעשות קאסטומיזציה. מישהו אולי מכיר חברות שמאפשרות להזמין נוטבוק מותאם אישית? כלומר לבקש מראש להכניס יותר זיכרון, או כונן נוסף וכד' תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני עומד לקנות מחשב יד שניה (או לפחות לבוא לראות) ויש לי כמה שאלות (ותודה רבה על המדריך רכישה בחול הוא גם עזר לי): לפי מה שבהנתי מכמה תגובות פה - אם יש למחשב שלי service tag שרשום באתר של DELL שיש לו אחריות אז יתקנו את המחשב - בלי להגיב הוכחות קניה/בעלות וכו' הבנתי נכון? אם כן האם יש צמורך בהעברת בעלות בכלל? (אם כן למה?) אני יודע שאמורה להיות מדבקה בתחתית הנייד עם ה service tag אם במקרה אין אותה (אבל המחשב רשום כך שיש לו אחריות) האם האחריות לא תקפה? האם את כל המפרט ניתן לבדוק במנהל ההתקנים של WIN ? (אני מתכוון למה ששונה בין כל קונפיגורציה של אותו דגם - לא דברים כמו גודל מסך וכו') [ואיך ניתן לדעת האם ה WIN חוקי? - אם הוא "חוקי" יכול להיות שזה KEY מהרשת לא? או שיש דרך לווד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by smoke_man,

בוקר טוב החלטתי לשדרג את המחשב בתקופה הקרובה (שבוע וחצי פלוס מינוס) השדרוג יכלול : לוח אם , מעבד , זכרונות , קירור למעבד , ספק כוח הכרטיס מסך שברשותי הוא 6850 של ג'יגבייט ו-2 דיסקים קשיחים של WD 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידת הצורך לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by raorian,

תקציב רצוי, 4400. סטייה עד 1000. מסך 15.6. הכרחי של אסוס (זיכו אותי על מחשב במסגרת הביטוח כי היו הרבה תקלות חומרה ברצף) חשוב מאוד כרטיס מסך כמה שיותר טוב (משחקים) ורמקולים חזקים כמה שיותר טובים (למוסיקה). פחות משלוש קילו. עדיף שיהיה נאמפד. השאר לא ממש חשוב לי אבל אשמח לרמה כללית גבוהה. מחכה להמלצות להמלצות. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מחפש מחשב שיענה לצרכים של סטודנט לארכיטקטורה. שימוש באוטוקאד, פוטושופ, רוויט, גוגל סקאצ'אפ, אולי סולידוורקס וכמובן אינטרנט וכיו"ב מצאתי כמה דגמים שעשויים התאים (יש לי העדפה לדל) אבל המחירים שלהם לאיו דווקה אטרקטיביים: dell studio 1555 p87 ATI מחיר: 4950 או 5859 כולל הרחבות. דיסק קשיח: 320GB hard drive serial ATA 5400RPM h המליצו לי להרחיב ל 250GB 7200RPM ב159 ש"ח. למה? זיכרון פנימי: 2GBMB DDR2 800MHz dual channel Memory המליצו לי להרחיב ל 4GB בתוספת 265 ש"ח. מערכת הפעלה windows 7 home premium 64bit בתוספת 485 ש"ח. מסך: 15.6 רחב. 1920X1080 white-LED Display with Truelife WUXGH נראה כמו גודל אידיאלי אבל לא מבחינת המשקל. כרטיס מסך: ATI Mobility Raedeon HD 4570 512MB המליצו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Eviljelly,

שלום, אני רוצה לקנות לפטופ חדש שישמש אותי גם למשחקים, ראיתי את שני הדגמים האלה שנראים די דומים אחד לשני מבחינת המפרט ובתקציב שמתאים לי, אבל יש לי ניסיון רע עם לפטופים למשחקים, הנוכחי שלי אחרי עשר דקות של משחק מתחמם והביצועים נופלים בצורה משמעותית. האם יש למישהו את אחד מהדגמים הנ"ל ויכול לדווח אם אפשר לשחק עליהם בצורה יציבה לאורך זמן או לא? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=912272 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=912793 (או דגם אחר מאותה סידרה - 7559)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by doronz,

מתלבט נואשות בין Toshiba z835-p330 לבין Acer s3-951-6646 שניהם באותו מחיר. חייב לקנות היום. מה יותר חשוב מעבד I5 ורק 20 גיגה SSD לאייסר או דיסק 128 גיגה SSD וUSB 3 לטושיבה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by angle,

היי, עברתי פה הרבה שרשורים, ולא מצאתי משהו שהתאים לי בדיוק. אני מחפש המלצה למפרט עבור מחשב מדיה סלוני, בתקציב של עד 2300 / 2500 שקל. המפרט צריך להתבסס על מערכת קטנה פיזית ככל האפשר, ללא כונן אופטי, עם זכרון ראם של 4 גיגה, כונן SSD למערכת הפעלה ואפליקציות, כונן HDD בנפח של 2 או 3 טרה, ללא שלט, מומלץ שיהיה ניתן לכבות ולהדליק את המחשב באמצעות שלט שירכש בנפרד. חשוב לי גם שיהיה שקט מאוד, כיוון שהולך לחיות בסלון שמאוד קרוב לחדר שינה של ההורים שלי. נדרשת יכולת צפייה בסרטים ב 1080p ואפוציונאלי בלו-רי. אין צורך במערכת הפעלה, יותקן עליו openelec עם xbmc. ראיתי את המפרט המומלץ, מחפש חלופה נוספת. אשמח לעזרה בנושא. נ.ב. נא לא להציע לי מחשבי intel nuc, המחיר שלהם לא מצדיק את ר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 - א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים וזה משמעותי אני מוכן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (fifa, call of duty , gta v) תכנות והתעסקות עם מערכות הפעלה בתוך מכונות וירטואליות ( vmware workstation+visual studio) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, vmware workstation, gta v , fifa 17,call of duty 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Titanium,

ככה יש לי שתי מפרטים אחת מחברת איבורי ואחת מגולד טופ תגידו מה דעתכם? גולד טופ - gigabyte GA-K8NS N-force3,STAA Athlon64 bit geil value series 512 MB DDR PC3200 400MHz AMD athlon 3000 512Kb cache BOX 64 bit Processor WESTERN DIGITAL 120GB WD1200JD SATA 7200RPM 8MB buffer SAPPHIRE ATI 9800 Pro 128MB DVI 256Bit AGP*8 RETAIL DVD LG GSA4120B +-R/RW IDE X12 8.5GB DUAL LAYER Bulk ATX 350Watt IVORY: AMD athlon 3000 512Kb cache BOX 64 bit Processor WESTERN DIGITAL 120GB WD1200JD SATA 7200RPM 8MB buffer MSI K8N Neo Platinum 400MHZ RAID SATA 8.1SOUND ETC... 512 PC3200 DDR Kingston 400MHZ LG GSA4120B +-R/RW IDE X16 8.5GB DUAL LAYER Bulk MSI Ati Radeon 9800Pro 128MB 256Bit Case:ATX…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לאחר מעל 7 שנים, הגיע הזמן להגיד שלום לפנטיום 4, 1 ג'יגה RAM עם הFX5200 הקלאסי ולעבור למשהו חזק ושקט הרבה יותר. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250-300 ₪, אלא אם כן תוספת קטנה מעבר לזה מצדיקה מאוד או הכרחית 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה שוטפת (אינטרנט, משרדית, סרטים עד איכות 720p), פיתוח תוכנה (ויז'ואל סטודיו, מכונות וירטואליות, קומפיילרים למיניהם, מטלב וכו'), גיימינג קל מאוד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. – ויז'ואל סטודיו, VMWare Workstation ב) צייינו האם תשתמש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sdodly,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל עניין של עלות מול תועלת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (רק אם זה הבדל משמעותי). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר מחשב ביתי (אינטרנט, אופיס, סרטים) ופיתוח תוכנה מידי פעם (WebStorm ,IntelliJ ,Visual Studio 2013). שורה תחתונה - רוצה מחשב מהיר וחזק, שיחזיק כמה שיותר שנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920X1080 מסך 23 אינץ' (אפשרות ל- 24 אינץ' בעתיד). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מבקש מפרט עד 6000 שח למטרות עיצוב גראפי/ותכנות ומשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גראפי \ משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).Photshop עורכי קוד למינהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)שני מסכים של 24" 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.