ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מעבד לוח אם זכרון דיסק קשיח צורב דיוידי כרטיס מסך מארז ספק כח שיהיה מקורר היטב ושקט כמה שיותר תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מפרט עבור חבר. מיועד לשימוש בייתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. אם כן 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עובדה משרדית (אינטרנט, אופיס, סרטים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מח…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Computer: CPU:AMD Sempron +3300 745 MotherBoard:MSI K8N Neo NF3 Memory:X3 PC3200 DDR 256 MB HD:Westren Digital 80 GB 7200RPM Video Card:Radeon 9800PRO 128MBRam Power Supply:Aspire Triple Fan 520W CD-Rom:Lite-On LTR-52327S
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סה״כ מחיר - 7504 ש״ח תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול לבנות לי בבקשה מפרט מחשב חזק של Qaud עם כרטיס מסך סוס וקירור טוב בקשר לכרטיס אם אתם יכולים להסביר מדוע בחרתם *לא צריך מסך או ציוד הקפי אחר
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שאני רוצה i7 , 8 או 16 ג'יגה ראם כרטיס מסך עם 2 יציאות DVI, SSD קטן למערכת הפעלה מארז איכותי (אם קיים מארז עם מערכת כלשהי נגד אבק, או מארז שיותר נוח לנקות אותו מאבק) מערכת קירור כלשהי, השקט חשוב מ1 עד 10 בערך 6. אני משחק משחקים פעם ב... המחשב מיועד למשחק פוקר מאסיבי, כרגע יש לי נייד של אסוס i5 מחשב פצצה תכלס, שמקרטע כשאני משחק מעל 9 שולחנות במקביל, וכשאני משחק מעל 15 זה נהיה סבל רציני. המטרה שלי היא שהמחשב לא ייתקע בכלל ויהיה כמה שיותר מהיר, מתכוון להשקיע בין 5 ל7 אלף שקל. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם חדש בפורום אבל בעצם ישן .. מבקר פה דיי הרבה אבל אף פעם לא הייתה לי דילמה שדרשה הרשמה . אני מעוניין במחשב שלא יעלה על 4500 . הדילמה הגדולה באמת היא בתחום לוח האם .. +CPU : Athlon XP 2100 + \ 2200 MB 1. ASUS - A7V8X(KT400)AGPx8,USB2.0 או להוסיף כמה שקלים וללכת כבר על לוח עם הסריאל ATA ...? הבדל של משהו כמו 100 שקל .. Gigabyte - 2. 7VAXP Ultra AGPx8 raid133,SATA,F.wire או ללכת על דגם פשוט יותר ללא הפייר וייאר .. האמת למה אני צריך אותו .. Abit - KD7 Ultra,AGPx8,lan,usb2.0,+raid כמובן כול הלוחות על בסיס ציפסט VIA KT 400 . לוח נוסף הוא של MSI : KT4Ultra (viaKT400)SerATA,raid,AGPx8 זיכרון : SumSung 400MHZ 256 MB כאן הרבה אולי יבקרו אותי אבל ... כולבי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 800 1 800 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS (s754) Nforce3 250 430 1 430 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 390 1 390 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total GF FX5200 128MB,TV,DVI 330 1 330 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 360 1 360 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? Combo Price Units Total LG Combo 52 x 32 x 52 + DVDx16 230 1 230 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans Price Units Total Thermaltake Volcano Silent Bost 150 1 …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים! לקראת שנת הלימודים, התכוונתי להתחדש במחשב נייד שיהיה 13', קל, עמיד ושיעבוד טוב, בתקציב של עד 3000 ש"ח. מצאתי 3 מחשבים שעומדים פחות או יותר בתנאים האלה והייתי שמחה אם תעזרו לי לבחור: *SAMSUNG A03IL . *DELL VOSTRO 3360, * ASUS X402CA WX035H. רציתי לשים גם קישורים אבל זה לא הצליח לי (כן, אני עד כדי כך גרועה, בבקשה אל תצחקו עליי...). הדל מגיע בלי מערכת הפעלה אבל נראה לי שאוכל להשיג... בכל מקרה אני ממש אשמח אם תוכלו לייעץ לי ואפילו להציע דגמים שאתם מכירים שהם טובים. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט ואופיס.... תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני לא רוצה מחשב חדש אני רק רוצה לשפר את שלי! ותודה לכולם על העזרה כבר מראש (: זה מה שאני רוצה לקנות: 300 ג'יגה זיכרון 2 ג'יגה ראם כרטיס מסך 8800GT ובינתיים חבר הציע את המפרט הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤1042 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤554 זיכרון: Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB כמות: 1 מחיר: ¤316 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 מחיר: ¤1434 סה"כ: ¤3346 מה אתם אומרים? אפשר לשפר? ביצועים טובים יותר ומחיר יותר זול? תודה רבה לכולם!
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אחי קיבל הצעה למפרט הבא למחשב מדיה סנטר (סלוני) לסרטים HD שיש לו טלויזיה HD READY AMD ATHLON 2 X3 445 3.1G מאוורר Scythe Shuriken Rev B Gigabyte MA785GMT-UD2H Chipset -Kingston 2GB DDR 3 1333MHZ CL9 Samsung 1TB 7200RPM 32MB sata F3 HD103SJ - דיסק קשיח Samsung SHS233 X 22 sata ata black - צורב ANTEC NSK2480 HTPC שלט ANTEC VERIC - מחירו 130ש"ח הערות והארות? מחיר כולל 2300 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית מרובת יישומים, בעיקר יישומי כרום זוללי זיכרון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): פרנסה - אופיס, פוטושופ, ווטסאפ מחשב, והרבה טאבים פתוחים בדפדפן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - שני מסכי dell p2414 מחוברים -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? *5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? *לחסוך כמה שאפשר כל עוד זה עומד בדרישות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? *עד 5600 ש"ח פלוס מינוס לפה ולשם למה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? *גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. *pubg/fortnite/overwatch/call of duty/battlefield ועוד. לא לקחת את המשחקים האלה כדוגמה לאיזה כרטיס מסך צריך, אני פשוט רוצה את המחשב החזק ביותר לגיימינג במסגרת התקציב, כי ייתכן ש…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד שיתאים לדרישות הבאות: מטרות המחשב? לימודים וקצת משחקים (ה- intel hd 3000 שבסנדי ברידג' מספיק בהחלט) גודל המסך? 15.6" משקל רצוי? לא חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך, לא קריטי האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB3 , HDMi בלוטות? רצוי גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא דרישות נוספות: תאורת מקשים ומסך מט בחשיבות גבוהה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4/WATCH DOGS/BATMAN ARKHAM SERIES -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מדובר במחשב נייד דל D505 שיש לו מדבקה של XP PRO חוקי אתמול הAVG ביקש מימני לעדכן לגירסת 2011 ואחרי שהוריד ביקש לעשות ריסט ואחרי הריסט גיליתי שהAVG נימחק וגם לא ניתן להריץ את קובץ ההתקנה מחדש- הוא ביקש לעשות ריסט כדי להשלים התקנה אך ללא הצלחה! לאחר מס' נסיונות בקושי הצלחתי להתקין גירסה של AVG 08 והוא ישר התחיל לימצוא המון ווירוסים ועד שבקושי הצלחתי לעדכן אותו בסריקה הסופית הוא מצא מעל 110!! בעיות ווירוסים!!( אין לי מושג מאיפה כי יום לפני הכל היה בסדר עד שהעידכון הדפוק של AVG דפק הכל!) עכשיו לXP חסרים קבצים והוא לא יכול להיכנס יותר. עכשיו יש לי שעלה! בגב הנייד יש מדבקה עם סריאל של XP PRO אבל אין לי יותר את הדיסקים של שיחזור המערכת של דל ואיני יודע מאי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם. במהלך החיפושים למחשב 15+ אינצ', משך את תשומת לבי הנייד הזה מחברת HP השימושים שלי - בגדול DESKTOP REPLACEMENT, צפייה בסרטים HD, תוכנות אופיס, פוטושופ לפעמים, ומעט מאוד משחקים. תקציב - פחות מ 5000 ש"ח הנייד הזה לדעתי משלב מבנה חזק ועמיד, ומפרט לא רע בכלל. מה שטוב שעם כל הקופונים שישי כרגע לניידים מחברת HP, ניתן לקנות מפרט מרשים ב 800$ בלבד! ِ * Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) * Intel® Core2 Duo Processor P7450 (2.13GHz, 3 MB L2 Cache, 1066MHz FSB) * FREE Upgrade to 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm) from 3GB DDR2 System Memory (2 Dimm) * FREE Upgrade to 320GB 7200RPM SATA Hard Drive from 250GB 7200RPM SATA Hard Drive * 512…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט למחשב לצרכים בסיסיים (אינטרנט ואופיס) אבל שיהיה רלוונטי עם השנים. זה אומר שיהיה מספיק מהיר ויהיה מספיק מתקדם ויהיה מסוגל לקרר את עצמו כמו שצריך . אמנם בסכומים האלה מומלץ לקחת מעבד AMD אבל הייתי רוצה להתעקש דווקא על אינטל למרות הכל. בקיצור, מחשב בסיסי מהיר וטוב, מעבד אינטל, קירור טוב, מסך דק 19 אינטש, צורב DVD, כולל מקלדת ועכבר. תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב לאבא שלי שעוד תקוע עם הפנטיום 3...הסלרונים של אינטל ניראים לי לא משהו ולמרות שאני פשוט אוהב את אינטל ועד היום היה לי אך ורק אינטל (6 מחשבים רק אינטל כולל הC2D החדש שלי ) אבל לאור הורדת המחירים של AMD אני מתחיל לחשוב אוליי לעבור אליהם בקנייה המתוכננת הזאת..כי הפנטיום שלו פשוט קטסטרופה... דרישות: 1) תושבת AM2-שיהיה לי תמיכה בDDR2 2) לוח אם עם כרטיס מסך מובנה -אם אפשר אז כמה שיותר טוב. 3) 512 מגה לא פחות..(בדואל) 4) 4 סלוטים של זיכרון בלוח אם.. ואם יהיה אפשר לדחוס איזה מארז נורמלי בשילוב עם ספק...המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית שכוללת אופיס..קצת אינטרנט...וכ'ו...הייתי בונה לבד אבל אין לי מושג בAMD בכלל!...אם אתם חושבים שאפשר להשים אינטל טוב במחיר הזה אז מה טוב א…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רק אם לא מצדיק הוצאה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? ילדה בת 10 - גלישה, קצת אופיס ומשחקי אינטרנט פשוטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , החלטתי לקנות מחשב , ולהשקיע בו המון... חשבתי בינתים על הבסיס של : amd 64 3200 לוח אם - אני חושב שאני יחכה עוד שבוע שבועיים שהצ'יפים החדשים יגיעו. Corsair 512 3200 יש לי כרגע סטיק אחד כזה , אז אני צריך עוד אחד בלבד. ורצוי שזה יהיה 3200 ולא יותר , כי הסטיק שיש לי כרגע הוא 3200. וזה אמור להספיק לא? על מסך אני דיי סגור על ה 959nf samsung אני פשוט רוצה 19 , וזה נראית לי האפשרות הכי טובה. כונן קשיח - חשבתי על Samsung 120gb 7200 8mb sata כרטיס מסך , יש לי כרגע R9700 pro - ככה שאני ישאר בינתים איתו. ובעתיד שירדו המחירים לאקס 800 אני יחליף. אני רוצה גם צורב די וי די , אין לי מושג בחברות , אני בקושי גם מבין במספרים שם... אני רק צריך שיהיה אמין ושלא יזחל.. מאר…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שבוע פירסתי הודעה בפורום יד שנייה ולא ממש קיבלתי תשובה שם, אז אנסה פה. המחשב הנייד שלי קורס בעבודה שוטפת בתוכנות גרפיות שונות, לא משנה איזה תוכנה או כמה תוכנות פתוחות או כמה הזיכרון והמעבד חנוקים, פשוט שאני עובד על תוכנה מסויימת כמו: פוטושופ, ריינו, צ'ינמה 4די ואוטוקד במקביל או כל תוכנה לבד. המחשב פשוט קופא, התקיעות יכולות לבוא פעם ביום או אפילו כל כמה שעות. זה במיוחד מתסכל בתוכנות בלי אוטוסייב.. אבל לרוב בפוטושופ CS 6 ואוטוקד 2015, שהם זוללות זיכרון, בהתחלה רק התוכנה לא מגיבה ולבסוף גם המערכת הפעלה קורסת, חשוב לציין שברינדורים ארוכים ב VRAY אין שום בעיה. המפרט של המחשב הנייד מדגם lenovo G510. Core i7-4700MQ Processor Intel® HD Graphics 4600 AMD R…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרישות: מסך 10-12' אם יש אפשרות לDVD, אז רצוי שיהיה... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000 אפשרי במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כגון WOW, CSS לא כבד במיוחד אבל רוצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בשום ציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב או כונן dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? gigabyte fanboy מוצהר 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא אכפת לי בכלל 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא יבוצע אוברק…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-