עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים, לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שחדש. GTA V, Saints Row IV וכו' וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם המלצה למסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yonache,

שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב נייח המתאים לאדריכלית. המחשב צריך לתמוך בתוכנות כגון אוטוקאד וסקצ'אפ. אשמח לעזרה אלון

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dannyg,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק לצורך משהו קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).\\ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Bypass,

נראה שה DV6000 הישן והטוב שלי הלך אתמול לעולמו, ביפ אחד ארוך ושניים קצרים בהפעלה וכלום, נראה שזה קשור לכרטיס גרפי ששווק חיים אחרי כ 8 או 9 שנים של שירות נאמן... דרישות : שום דבר מיוחד,רק שיהיה אול ראונדר ויוכל לעשות קצת והרבה מהכל בצורה סבירה, וביחוד אמינות ויציבות. מעדיף מסך גדול, 15.6. לא מעונין בדגמים זולים מדי. אין ממש הגבלה בתקציב, משהו בין 4 ל - 7K אני מניח. יש כל כך הרבה דגמים שאני פשוט אבוד... תודה רבה לממליצים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by thedarkknight,

מתלבט בין corei5 לcorei7 רוצה לקנות כרטיס מסך 1070gtx השאלה האם יהיה צוואר בקבוק אני רוצה להוציא את המקסימום מהכרטיס כמובן אשמח אם תמליצו דגם מסוים של מעבד

6. Started by pakariel,

אני מחפש מחשב נייד שבעיקרון ישמש ללימודים אבל גם לעבודה שוטפת של כל מיני הדברים שחשוב לי שיהיו בו מעבד i5/i7 כרטיס מסך שידע לתמוך בfull hd זיכרון 8 ג'יגה עדיף מסך בגודל 13 או 14 אינץ כונן קשיח אני רוצה שיהיו 2 גם 1 גדול "רגיל" במהירות 7200 וגם אחד בגודל 256 ג'יגה SSD למערכת הפעלה לא משנה לי אם יש או אין CD לא משנה לי איזו חברה מה ההמלצות לכם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Edjekora,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, ניתן לשקול חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? SolidWorks בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בין 1 עד 10, הייתי אומרת 3 - לא כ"כ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם הבנתי נכון מה זה, אז לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Yakim Peled,

אני עומד לקנות מחשב שני. מאחר והשימוש יהיה בסיסי מאד (גלישה + אופיס) אני תוהה אם כדאי לי לקנות חדש או ללכת על משומש. במערכת המפרטים המפרט הזול ביותר הוא של 1600 ש"ח ויש לו את היתרון של אחריות. האם יש מחשב משומש - נניח בחצי מחיר - שיוכל לתת לי את אותם ביצועים? אם כן, תוכלו לתת לי דוגמא למפרט כזה? הדבר היחיד שנראה לי חשוב להקפיד עליו זה הזיכרון - 4GB. אני רוצה שהוא יוכל להריץ HD בלי בעיות ולפתוח קבצי DOCX. ה-OS תהיה WIN7. אם אני קונה משומש, על מה כדאי להקפיד? ממה כדאי להמנע? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by zy2000,

שלום אני בונה מפרט לאחיין שלי הוא בכיתה ה וחשוב לו שהמחשב יריץ לו את המשחקים שלו. התקציב של ההורים שלו עד 3500 בערך ללא המסך. המפרט הבא יצא לי 2500 ללא מסך. האם הוא יסחוב לו משחקים בצורה סבירה? הוא לא גיימר כבד. מעבד: Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray לוח אם ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרון DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value הארד דיסק Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כ קול On Board 5.1 Channel Audio צורב DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז HJA-6000 MIDI Black (No PSU ספק כח ‏550W Real, 12cm Fan (24pin) ‎ כרטיס מסך GIGA-BYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 760 ש"ח שלוש שנות אחריות סה"כ 2500 ש"ח ל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eyalben,

היי, טוב, הצלחתי לצמצמם את המחשבים שאני מעוניין לרכוש ל2 דגמים ואני צריך את עזרתכם להחליט מה עדיף. - במובן מסוים יש לציין שאני מעוניין לרכוש מק (בגלל MacOS) Macbook Pro - 1999$ Weight: 2.45kg CPU: 2.4 Ghz Penryn Screen: 15.4 LED Backlit 1440 x 900 non-glossy Memory: 2GB HarddriveR: 200GB Graphic card: 8600GT 256MB 1 year warranty Dell XPS M1530 - 1500$ CPU: The same Screen: The same but GLOSSY Memory: 4GB Harddrive: 320GB Graphic card: The same Warranty: 3-years פחות מעניינים אותי הגימיקים החדשים בMBP, ובמובן מסוים אני מעוניין לקנות מק (פשוט נמאס לי להתבחבש עם הPC). מצד שני, אנחנו מדברים על הפרש של 500$ שזה כמעט 1500 ש"ח והבדל משמעותי במפרט ובאחריות. מה דעתכם? איך המחשבי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by KiDi,

אחי הולך לנחות שם בימים הקרובים בטיסת קונקשן בדרך לארץ של 4 שעות יש שם חנויות מחשבים עם לפטופים? מק סטור? חנויות במרחק הליכה ביציאה מהשדה תעופה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ , והאמת שאני מעדיף את הגרסאות הישנות CS ו- CS2 ככה שאני מאמין שלא תיהיה בעיה למחשבים להתמודד) , צפייה ישירה , תוכנות פשוטות של FTP , כמו פיילזילה , פיוטי וכו'. * גודל המסך? 15" ומעלה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא נדרש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רגיל , USB כמה יציאות , יהיה נחמד אם יהיה VGA לחיבור למסכים גדולים יותר. * בלוטות? לא חשוב אבל יהיה נחמד אם יהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בינתיים ראיתי את זה שיש לו מ…

13. שלום לכולם, הזמנתי מחשב חדש מרשת KSP רציתי להתייעץ לגבי המפרט שלו : מעבד אינטל ‏Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎ 1 מאוורר למעבד ‏Corsair Hydro H80i High Performance Liquid CPU Cooler‎ 1 לוחות אם למעבדי אינטל ‏MSI H97-GAMING 3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 1xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP‎ זכרונות ‏Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 1600MHz‎ 1 כרטיסי מסך ‏MSI GTX970 Gaming 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ 1 דיסקים קשיחים ‏Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III ‎ 1 כונני SSD ‏Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III‎ 1 צורבי DVD ‏Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata‎ 1 ספקי כוח ‏Seasonic 750W Active PFC Modul…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי אנשים, אז אני קונה מחשב בחלקים, להלן המפרט: motherboard: Intel DX58SO CPU: INTEL CORE I7 920 memory: KINGSTON KVR1333D3N9/2G x2 video card: GIGABYTE/ASUS GEFORCE GTS450 1GB DDR5 hard drive: HDD WD 1TB WD10EARS DVD RW LG case: HEC COMPUCASE 6AG1 power supply: HEC 500W אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב אז בבקשה מכם (!!) כל שינוי שכדאי לדעתכם לעשות - אנא אימרו והסבירו מדוע. אני בעקרון מחפש מחשב חזק שיחזיק לכמה שנים. לגבי משחקים - לא הייעוד העיקרי ככה שאני לא מחפש כ.מסך היי-אנד. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by *BYZ*,

GIGABYTE GA-945P-S3 E6300 ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E? 1GB DDR2 667 Kingston פעמיים 160GB Westerndigital 500W Enermax Liberty סה"כ 5025 ש"ח ב-KSP אני רוצה לקנות עכשיו את הכרטיס מסך הזה ובעוד שנתיים אני אקנה אחר שתומך DX10 בקשר למעבד והלוח אם אני לא בטוח אם זה יספיק לכמה שנים (אז תאמרו אם יש לכם משהו אחר) כדאי לעשות OC? אם כן, אז מה להוסיף?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by omrit,

אני מחפש נייד לחבר, הצרכים שלו די בסיסיים (כן אני יודע ש 10000 זה אוברקיל מטורף אבל יש לו את הכסף ספציפית לזה), הדברים החשובים היותר הם משקל וגודל (לא מעל 2 קילו) ועדיף זמן סוללה סביר לפחות. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Giladkz,

מחפש המלצה למפרט מחשב ישמש בעיקר למשחקים וסרטים, אבל גם קצת לעריכה ותכנות. תקציב: 5500 עריכה: 6500, אפשרי לחרוג עד 7.2K 15.6 FHD, אפשר 14" אבל לא יותר גדול או קטן.. עדיף מט אבל לא קריטי כונן SSD, אם אפשרי בתקציב אז שיהיה גם HDD 750GB\1TB לא קריטי כונן אופטי חשוב! מעבד Haswell כמו כן צריך כרטיס מסך טוב כמובן על מנת להריץ משחקים משחקים לדוגמא: AC IV(אולי קצת שאפתני מדי בתקציב) AC III COD: Modern Warfare 3 Skyrim Crysis 3 BF4 חשבתי על Lenovo Y510P http://ksp.co.il/?store=ksptelaviv&select=.268..271.&list=1&sort=2&glist=0&uin=20559&txt_search=&buy=&minprice=4728&maxprice=0 אבל אחרי קצת מחקר הבנתי שיש בעיות עם הכרטיס רשת האלחוטי שלו, הבטריה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם! אח חוגג יומולדת ואני מעוניין לקנות לו מתנה נחמדה . יש לי כמה בקשות שיהיו במפרט..למרות שאני יודע שהתקציב מוגבל אבל תנסו . מבוסס intel q6600 ולוח של asus . בלי כרטיס קול כי יש לי כבר חיצוני מדהים, בלי כרטיס מסך כי גם את זה יש לי , שיהיה שקט יציב ו......זהו שיתן עבודה. אני מקווה שתצליחו לבנות לי את החייה הכי טובה שאפשר בתקציב הזה.. אני קצת גמיש לא ממש רק קצת. תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אשמח לעזרתכם 🙂 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1800 שח. לא ברזל - חריגה של עד 100 ניתן לספוג... לא בטוח שיש צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט - כרום, וורד ואקסל. מחשב ביתי למטרות כלליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD \ קשיח. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות, אין הגבלה ע…

20. Started by chnon,

הדרישות בגדול הן לא גדולות, בעיקר צפייה בסרטים-מאוד חשוב לפיכך מסך איכותי. * רזולוציית המסך? מבקש מסך משובח ואיכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת יכול להיות נחמד. * משקל רצוי?לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? מומלץ. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חובה משולב SSHD, חשוב לי לביצועים מהירים. * כונן אופטי? כן, צורב DVD פשוט יעשה את העבודה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נדרשת אחריות רגילה, עדיפות לשלוש שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, מעדיף לסמוך על נסיונכם ושיהיה כמה שיותר אמין. חשבתי על ז…

21. Started by okarmi,

שלום, מחפש המלצה למחשב נייד לאדריכלית. המחשב יריץ בעיקר את התוכנות הבאות: Autocad Photoshop illustrator sketchup התקציב - באזור 4. שאלות: 1. מה מפרט מומלץ? 2. על מה חשוב להקפיד? המעבד (i5 מול i7)? הזיכרון (לפחות 8?) כרטיס גרפי? הארדסיק רגיל מול SSD? 3. האם המחשב הבא יהיה מספיק טוב לשימושים אלו? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14992 תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by compman112,

המפרט הוא ככה: (בעיקר למשחקים כבדים ולOC למעבד ולכרטיס מסך) מעבד - AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 - BOX (E6) מחיר - 850-900 (המלצות חנויות?...) מארז - Sunbeam Transformer BLACK מחיר- 400 ש''ח (noacomp) ספק -FSP 350W מחיר - 260 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4014 - זה מתאים לAMD? זכרונות - המלצות ל512X2 שיתאים למשחקים והזכרונות לא יעברו OC...(בערך 600 שקל שיהיה אם זה תקציב נכון לזכורונת..) לוח אם - המלצה ללוח אם בסביבות 900+- לOC - למעבד (המצוין למעלה) ולכרטיס מסך כרטיס מסך - סביבות ה1500+- אני אלך או עלX800GTO2 או על הסדרה שתצא X1600 תלוי לבנצ'ים שיצאו מחר... אז כרטיס מסך מחר תגידו לי מה עדיף שאלות: 1. מעבד - אני רו…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בעיקרון מה שחשוב זה שהמחשב יהיה מהיר וגם יעבוד מהר עם תוכנות עריכה בסגנון פינאקל סטודיו 14 שני מפרטים אחד של אינטל אחד של AMD השאלה זה עד כמה האינטל שווה תהשקעה במחיר ומה כדאי לשנות מעבדי אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסך ASUS HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Nirurshon,

http://ksp.co.il/?uin=18136 הכרטיס שלו חזק ? אני מחפש מחשב שמיועד למשחקים כבדים, כמו כן לעריכת מוזיקה עם תוכנות כבדות, מסך איכותי FHD ורמקולים או כרטיס קול טוב. עדיפות לזיכרון 8 GB וקיבלות כמה שיותר גבוהה מ-1T ומעלה. עדיפות 8 גיגה זיכרון + Windows 8 מקורי. תקציב עד 5500 ש"ח, עדיפות עד 5000.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סדרות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2, hitman, assassin's creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 24 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.