עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by no_way,

המפרט הבא נועד לגיימינג, מה דעתכם עליו? http://www.tms.co.il/preview/spec/yz3g5f7u

2. שלום לכולם! מחפש המלצה למחשב נייד, המטרה המרכזית תהיה שימוש בלימודים אבל אשמח אם יוכל להפעיל גם כמה משחקים מהפחות דורשים. משקל - עדיף פחות מ2.5 קילו, אבל אפשר לחרוג חובה סוללה שתחזיק יותר משעתיים של שימוש משרדי גודל מסך - עד עכשיו היה 15" והספיק, אפשר יותר אבל עדיף שלא פחות התקציב הוא בסביבות ה2500, עדיף פחות אבל אפשר לחרוג במקרה והמוצר יצדיק זאת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yanivz,

בקשה למפרט של מחשב אני רוצה מחשב מפלצתי לגיימינג ושירוץ במהירות שיא ושמערכת ההפעלה תשב על פלאש דרייב SSD אני חייב משדר HD ורסיבר HD אני צריך שהמחשב הזה יהיה מפלצת לפחות לחמש שנים אני יודע שזה דורש הרבה יצירתיות ממכם אבל אני מקווה שתצליחו תודה תקציב מקסימאלי :6000-6500 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך :מומלץ לנצל את כל התקציב לאיזה צרכים המחשב :הכול בעיקר משחקים סרטים, מסמכים מוזיקה עריכת תמונות וסרטים במידה והמחשב מיועד לגיימינג :המשחקים הם בעיקרHEROES' DIABLO וכו' אני רוצה שהמחשב ידע להריץ משחקים בקסימום שלהם לפחות לחמש שנים הבאות מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית שאליה יחובר המחשב) :LCD 40" ( אני רוצה שיוכל להתחבר למסך 40 אינצ דרך משדר HD) ואולי גם למסך בPCI 19 אינצ לאיל…

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by feffer,

* מטרות המחשב? גיימינג קל, צפייה בסרטים * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * כונן CD/DVD? צורב? * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?רצוי אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהו: לא בכל מקרה המחשב צריך לעמוד בדרישות הבאות: 2 GHz processor 1 GB RAM Any DirectX 9.0 capable video card התקציב שלי הוא כ3000 ש"ח אם אפשרות לחריגה קלה, יש לי כמה אופציות ורציתי לדעת מה דעתכם עליהם ובנוסף לקבל המלצות ממכם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7572…

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  5. עכשיו אני עדיין לא בטוח לגבי הI5 נראה לי שאני יחליף לI3 אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם כל הרכיבים מתאימים לדוגמא אם הספק מתאים למארז אם המאווררים מתאימים לגובה של המארז וכאלה דברים אשמח לעזרתכם תודה מראש [table][tr][td]מעבדי אינטלCore i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray21188[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאווררים וגופי קירורמאוררים למעבדים Scythe Shuriken 3 Heat Pipes CPU Cooler19931[/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטלASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI21475[/td][/tr][/table][table][tr][td]זכרונותDDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston21091[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]דיסקים קש…

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. בקצרה :המטרה של הכול - למסעדה יש 4 חלונות , והמטרה זה להשתמש ב 4 מקרנים שיקרינו על החלון מהצד השני שלו בשביל שתתקבל תמונה על הצד החיצוני המטרה היא לעשות פירסומות נעות, מודעות וכאלה דברים ..... אני הולך לעשות סרטונים שיעשו שימוש בכול 4 הצגים האלה (שבנויים ממקרן + חלון שהוא מקרין עליו ) כלומר אובייקט או שם שזז ממסך אחד לשני וכאלה דברים ... אז הדברים שצריך הם ככה .. 4 מקרים - זולים יחסית עם רזולוציה מינימאלית ומרחק הקרנה ממוצא (ביחס לגודל החלון כמובן ומספר שעות מנורה גם טוב חשוב (שלא ימות מהר מידי ) החלונות הם לא ביחס של 4:3 ... אבל לפי מה שהבנתי אפשר לכוון את המקרן לאיזה יחס שרוצים תוך כדי ביטול פיקסלים, נכון ? (להשתמש רק בחלק מהתמונה שהמקרן מוציא בשביל לראות את התמונ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by assaf17,

הרכבתי מפרט בעצמי אבל אין לי מושג אם הוא טוב זה אחד ושניים הוא יצא לי קצת יקר.. אם אתם רואים אופציה לחסוך שם טיפה איזה 200 ש"ח זה יכול להיות טוב תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by o07,

לעבודה משרדית, אינטרנט ואופיס. מבין שני אלו איזה הכי כדאי?(אם אפשר גם להסביר למה, מכיוון שאפשר לראות שלשני מפרט יותר טוב אבל הראשון עם מעבד חדש יותר אז רק מכיוון שהמעבד הוא IVY אז הוא עולה הרבה יותר, נראה לי מוזר.) כמובן ביחס של מחיר תמורה. אם יש נייד יותר מוצלח בבקשה תנו לינק, תודה. 14" Dell Vostro 3460 i5-3210M 500G 3700ILS http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Vostro%203460/vostro-3460-3210m.htm 15" Asus K53E i7-2670QM 750G 3600ILS http://www.fre.co.il/pl_product~1256165165~39~89.htm

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by ranrt,

היי לכם, מבקשה המלצתכם למחשב נייד לעבודה, מסך מבוקש 13.3 מעבד I5, מינימום 4 גיגה זיכרון ורצוי כונן SSD 128 גיגה. המליצו לי על טושיבה PORTAGE דגם R830-112 מחיר 5150 עם כונן 500 גיגה רגיל ועם שדרוג ל 128 SSD עוד כ 600 ש"ח. כמו כן גם המליצו לי על ASUS דגם מה דעתכם ? [table] [tr] [td] 3Model Name‎ [/td][/tr][/table] ‎UX31E-RY009V‎ [/t][/t] [table][tr] [td][/td][td][/td] [/tr] [tr][td] ‎ Color‎ [/t] ‎כסוף בגימור אלומיניום‎ [table][tr] [td][/td][td][/td] [/tr] [tr][td] ‎ CPU‎ [/t] ‎Intel® Core i5-2557M Processor, 1.7GHz, 3MB Cache‎ [table][tr] [td][/td][td][/td] [/tr] [tr][td] ‎ Memory‎ [/t] ‎4GB (1 x 4096MB) DDR3 1333MHz, OnBoard Memory ‎ …

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  10. קונה מחשב ראשון לאמא שסוף סוף השתכנעה שהיא רוצה אחד, אני מניח ש 2,000 שקל מספיקים לשימושים שלה אבל אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע. לא רואה סיבה להזמין אחד מחו"ל אבל שוב, אני לא מכיר את השוק כל כך אז אשמח לשמוע את דעתכם. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים, סקייפ (מצלמה, מיק' סבירים ומעלה) * גודל המסך? 13"~, אולי 15" אם יכנס בתקציב. * משקל רצוי? ממוצע, אין דגש מיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כנ"ל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI ו- USB3. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB נשמע לי סביר, אפשר להתפשר אם צריך. * כונן CD/DVD? צורב? לא. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית …

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  11. שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש, אך תוהה האם לאור יציאת המעבד החדש לשוק כדאי לי להמתין. אני לא צריכה את המעבד החדש לשימושים שלי (המון אופיס ואינטרנט). אני פשוט תוהה האם לאור כניסתם של המעבדים החדשים, המחירים של מעבדי הI5 ירדו ואני אוכל לחסוך. האם לדעתכם כדאי לי להמתין? אם כן, מתי המחירים של המעבדים הקודמים אמורים לרדת? כמו כן, כהאם כדאי להשקיע ולקנות את ה-7i הישן במקום ה-5i? תודה רבה וסופשבוע טוב, קרן

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by OreoCookieh,

היי ח'ברה, בעבר פתחתי פה דיון לגבי מפרט למחשב גיימינג בלי OC סביבות ה6K כולל מסך הצלחתי להגיע למפרט הבא, מה דעתכם עליו? מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1009 מעבד: [..] INTEL 3550 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.3Ghz - TRAY ₪1009 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z77M-D3H ₪548 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪113 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX670 4GB GDDR5 - RETAIL ₪2273 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪97 מארז: [..] XIGMATEK ASGARD PRO w/o PSU ₪271 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W - זמין במלאי ₪407 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. צריך מפרט למחשב שיפעיל משחקים ברמה הכי גבוהה יחסית לתקציב...תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  14. Started by Moshiko50,

אני צריך המלצות על מחשב טוב למשחקים חדשים ושיהיה מחשב ברמה..רציתי לדעת גם אם כדאי לקנות מחשב בחלקים ואם כן אז איזה חלקים...? תקציב: 2000 ש״ח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Moshiko50,

מעבד: intel® pentium ® D cpu 3.00Hz זיכרון: 2.0 RAM כרטיס מסך: geforce 7600 GT כמה שווה בערך מחשב כזה?

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? גג 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב: בעיקר HD וצפייה HD, חיבור לרסיבר דרך כבל אופטי (מצריך 5.1), משחקים יצירות מוזיקה עריכות גרפיות (לא ברמה מקצועית) וכד'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa pro evolution וכל משחק חדש מעניין כדמות gta v וכאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום חברים. אשמח לעזרה. קיבלתי מחשב נייד יד שניה מדגם LG fs express dual למחשב מעבד אינטל מסוג T2130 1.86 GHZ הערכים שאני מקבל מ-CPUZ הם: code name: yonah socket 479 Mpga core VID 1.213V האם שווה לשדרג את המעבד הזה ואיזה מעבד הכי מהיר אני יכול לשים על המחשב? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by zionovadia,

שלום, אבקש לדעת דעתכם על המפרט הנ"ל ידוע לי המעבד עדיין לא זמין לרכישה בחודש הקרוב (כבר הושק) ידוע לי שגם הכ.מסך לא זמין בזמן הקרוב שימושים ותקציב: 1. התקציב המקסימאלי 2500 +- 10% 2. שימושי המחשב HTPC / GAMEING Gaming: TombRaider - 2013, WatchDogs, Starcraft2, NFS - 2013 Screen: 1080p Res: Mid-High 3. ללא ציוד היקפי 4. ללא מארז 5. שקט - 8 6. ללא OC 7. ללא מע' הפעלה / הרכבה 8. אין העדפה לחנות 9. המע' תוכנס למארז In-Win BP655-300w PSU ITX 10. המחשב ישודרג עד להחלפת 1155 המפרט: cpu - intel - Intel Core i5-3470T cpu fan -Zalman CNPS8900 Quiet mb - ASUS - P8H77-I gcard - Sapphire Radeon HD 7750 LP 1GDDR5 memory - Corsair CMZ8GX3M2A1600C9 storge - Western Digital 1TB WD10EA…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  19. [הקדמה: לפני שנתיים וחצי נעזרתי בפורום וחבריו בשביל לקנות מחשב נייד. תודה ל-tgolin, Qttp, usagi ו- iluxa1 על הייעוץ! קניתי DELL Vostro 1015 ואני עדיין מאוד מרוצה ממנו! ] אז ככה - כעת אני וגם חברה שלי צריכים מחשב חדש (אחד לכל אחד מאיתנו) שמהותו היא גודלו הקטן (aka Netbook) בגלל שאנחנו נוסעים בקיץ ללמוד בוינה ולטייל, וגם שיהיה לצרכי ניידות טובים. אז הנה קצת מידע על הצרכים: * מטרות המחשב? סטודנטיאליות (אופיס, אטנרטנט וכו'), מוזיקה, וסרטים ללא צורך באיכות קולנועית. * גודל המסך? העניין החשוב - איפשהו בין 10" ל13". קטן, אבל שיהיה גם נוח. אנחנו צריכים לגעת ולבדוק קצת את ההבדלים בין 10" ל12". האם יש מסכים בגודל 11"? * משקל רצוי? העניין החשוב השני- הגודל הקטן של המסך רצוי …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by orgabay87,

אני קונה את כל החלקים בארה״ב ומרכיב לבד את המחשב. Cpu: I5 3570k Cpu cooler: noctua nh-c14 Mb: ASRock z77 extreme4-m Gpu: evga gtx670 ftw Memory: G.skill ripjaws 8gb 1600 Ssd: mushkin enhanced chronos deluxe mx 120gb x2 in raid 0 Hdd: seagate brracuda st2000dmoo1 2TB Case: silverstone ft03 Psu: cooler master m600 Blu ray burner: pioneer bdr-207bdks 1577$ ב newegg תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kip,

אהלן, זקוק לעזרתכם בהמלצה על תיק גב לנייד 15.6. דגמים מומלצים ואיפה לקנות. תקציב: עד 350 ש"ח. המון תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by azorder,

התקציב שלי הוא 4500 מקסימום ואני רוצה להריץ משחקים כמו באטלפילד 3 מאס אפקט 3 באיכות הכי טובה שאפשר בתקציב חשבתי על DELL INSPERATION 5110 עם CORE I5 8G RAM וGT 525M מה ההמלצות שלכם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,242 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל, ללא חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משהו גדול. 10-20 ש"ח אתם יודעים מה הכוונה... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Crysis2, GTA IV, Battlefiel 3 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ',KDF TFT-LCD MONITOR -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by OreoCookieh,

אהלן ח'ברה, הרכבתי את המפרט הסופי, מה דעתכם? לגיימינג , בלי OC, בלי ציוד הקיפי, מחשב שישרת אותי לשנים הבאות היטב: [..] INTEL 3550 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.3Ghz - TRAY ₪1051 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H77-D3H ₪541 זיכרון: [..] CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) : 1600, CL9, LP, XMP : CML8GX3M2A1600C9B ₪327 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX670 "OC" 2048MB GDDR5 - RETAIL ₪2431 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪97 מארז:[..] ANTEC ELEVEN HUNDRED w/o PSU ₪566 ספק כוח: [..] ENERMAX NAXN 750W - MODULAR ₪457 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - FOR INTEL ONLY ₪135 דיסק קשיח: [..] HITACHI 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪456 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במע…

25. Started by lidorkalfa,

מארז Cooler master Elite 370 מעבד AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz כ.מסך ATI Radeon HIS 6870 1GB זיכרון G.Skill 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 הארד דיסק Samsung 1TB 7200RPM 32MB Sata F3 לוח אם Gigabyte GA-870A-UD3 קירור Scythe Cooler Mugen 2 ספק ANTEC Truepower Trio 550W המחשב אצלי פלוס מינוס שנה, שמור כמו חדש.. מה השווי שלו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.