ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
אני סטודנט שרוצה לקנות נייד חדש אז אני פשוט אמלא את השאלון שמופיע בחוקי הפורום: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) רוב השימוש יהיה שימוש משרדי, בגדול אני משחק במשחקים קלים כגון (football manager) לא יותר מידי משחקים כבדים, כן רוצה לחבר אותו לטלויזיה ולראות סרטים ומוזיקה. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? נראה לי בסביבות ה2.5 קילו זה סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שזמן הסוללה יהיה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * …
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שעומד בדרישות הנ"ל אשמח אם תמליצו לי. * מטרות המחשב - משחקים קלים, סרטי FHD , ועבודה משרדית. * גודל המסך - 13.3-14.1 * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות, חייב אופטי, HDMI, עדיפות גם לESATA. * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח, 750 וחייב להיות 7200 RPM * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP DELL LENOVO יום טוב ותודה מראש, ערן.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש במחשב הנייד בלי המקלדת שלו. ניתקתי אותה אבל עכשיו כשאני מאתחל את המחשב זה ישר מגיע לי לrepair ואומר לי שהמחשב לא יכול לפעול בעקבות הסרת/שינוי חומרה. המקלדת דפוקה אני לא יכול להשתמש בה וגם לא יכול שהיא תהיה מחוברת. יש דרך לסדר את הבעיה ככה שאני אוכל להשתמש במקלדת חיצונית?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לפני קניית מחשב חדש ואני צריך את עזרכתם בבניית מפרט. התקציב שלי עומד על עד 4000 ש"ח אם אופציה לחריגה קטנה עד 300 שקל אבל עדיף להישאר במסגרת ה4000. הצרכים שלי הם עבודה עם תוכנות עריכת תמונות כמו פוטושופ,לייטרום או אייסידיסי כיום אני עובד עם האייסי אבל שוקל לעבור ללייטרום,כמובן גלישה באינטרנט ועבודה עם אופיס. חשוב לי שבאמת המחשב יוכל לעבוד מספיק מהר כאשר כמה תוכנות פתוחות במקביל וכמו כן גם בעבודה בהם,שטח אחסון סביר/גדול,כמובן שיהיה ספק כח איכותי,קירור טוב וכו'.. התקציב יכלול גם את המסך,חשוב לי שהמסך יהיה טוב חד עם צבעים טובים. אם אני חורג מ4000 זה כבר יהיה כולל את ההציוד ההיקפי (מקלדת עכבר נתב אלחוטי וכו'). אני יודע שהתקציב לא בשמיים אני לא יודע אם הו…
-
- 57 תגובות
- 6k צפיות
-
-
קודם אציין שאני רוצה לקנות רק את הרכיבים עצמם ללא הרכבה בחנות, אז עדיף שיהיו בקופסאות ריטייל. שבוע הבא אני נוסע לאילת ואני מעוניין לקנות מKSP שם, כך שאשמח אם תתנו לי תשובה במהרה ואולי אוכל להזמין חלקים שאין במלאי. במידה וזה לא ייצא לפועל בגלל אי זמינות של חלקים, אאלץ לשנות את המפרט בהתאם לחנות TMS. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בלי לפגוע בביצועים אז עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים FULLHD, אופיס, מולטיטסקינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/…
-
- 37 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אחה"צ טובים.עד לפני כמה שנים התמצאתי בכל נושאי החומרה והגיימינג וכל מה שמסביב. כל זאת עד הגיוס לצבא.בתור חייל קרבי לא היה לי אפילו זמן לחשוב על משהו שקשור לגיימינג, מעבר למשחק זריז פה ושם ב360.אפשר להגיד שלא שיחקתי בשום משחק שיצא ב3 השנים האחרונות, חוץ מME3 שיצא בדיוק כשהייתי ברגילה.עכשיו כשהשחרור מתקרב (כמו שאומר השיר: "יום שחרורי קרב ובא") חזר לי החשק לחזור לכל העניין הזה, אבל לצערי אין לי מחשב שאפשר לשחק בו (משתמש בmacbook), ולצערי כיום אני לא יודע דבר וחצי דבר על החומרה החדשה.אז אני צריך 2 דברים: מפרט למחשב קומפלט. בלי מסך או ציוד היקפי. אין לי בעיה להביא את הדברים החשובים מארה"ב, אז אפשר לחלק את המפרט ל2, חלק אחד מחנות בארץ וחלק שני במחירי ארה"ב (לדוגמה newegg). אני …
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מחפש מחשב ברמה גבוהה ומבקש עזרה במפרט חלקים, לא של גיימרים... תקציב: 2000 ש״ח
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב, במחיר של עד 2800 סופי (אחרי מחירי הרכבה, משלוח אם אין אפשרות לבוא לקחת, וכדומה) ללא רכיבים פריפריאליים. הסתכלתי על מפרטים מומלצים באתר, אבל לא הצלחתי למצוא אף חנות מחשבים שמכילה בדיוק את אותם רכיבים - כל רכיב נמצא בחנות אחרת. אין לי את הידע להרכיב את המחשב לבד, אז אני צריך לקנות הכל באותה חנות, ושהם ירכיבו לי. מבחינת הדרישות למחשב: אני לא גיימר מטורף, אבל אני רוצה אפשרות שגם משחקים שיצאו בעוד שנתיים שלוש יוכלו לרוץ בכיף על המחשב. עיקר העבודה של המחשב תהיה בהרצת סדרות/סרטים בצורה מקומית (לא לטלוויזיה), ועבודה משרדית (וורד וכדומה). תודה רבה מראש על התשובה, שמש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדעה שלכם חשובה לי, הרכיבו לי מפרט בפורום הזה לפי הצרכים שלי. בפורום מתחרה אמרו לי שהמפרט זוועתי, ותבינו אותי אני לא רוצה לבזבז 4 ספרות סתם ככה בלי להנות מהם. אני מאמין לידע של רובי אבל אם בכל זאת התקציב שלי נע בין ה-3500ל-4000 דעתכם על המפרט שהרכיבו לי, כמובן שביקשתי יציאה אופטית למי שמסתכל על הלוח אם מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪880 קירור למעבד: Scythe JAPAN Reeven 120 775/1156/1366 כמות: 1 - מחיר: ₪177 לוח אם: H77 D3H כמות: 1 - מחיר: ₪471 מארז: Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic כמות: 1 - מחיר: ₪425 …
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני למשל רוצה האקינטוש....יש קשר לבחירת מפרט? תודה
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב הבא: שימוש עיקרי: מכונת Linux למחקר/פיתוח: קמפול מהיר, תמיכה במספר מסכים, 64bit. וירטואליזציה מרובה (לצרכי Windows, 32bit)- תמיכת חומרה בוירטואליזציה- חובה, Hyperthreading - רצוי. מעבר לזה, שיהיה מסוגל לנגן סרטי HD בלי בעיות (גם על שני מסכים). מחשב שקט יהיה פלוס רציני. יהיה נחמד אם הוא יהיה מספיק חזק למשחקים (Oblivion, Civ V) בדואל בוט. לכן, החלטתי להתבסס על המפרט הרב-תכליתי ב-6K שמוצע כאן. בגלל הדרישות הלא כ"כ שגרתיות שלי, אשמח אם תוכלו לעזור לי- גם בהמלצות כלליות ובעיקר בנוגע לשאלות הבאות: [list type=decimal] [*]מעבד- הבנתי שאתם לא ממליצים על i7 בגלל שיקולי תועלת, אבל הבנתי גם שלצרכי וירטואליזציה יכול להיות שהמצב שונה- תוכלו לאשר? מה ג…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני עכשיו קניתי מחשב ממוצע שאני עומד לשדרג. המפרט לפני השדרוג: מעבד core i3 2100 לוח אם : H6\H1 אני לא כל כך זוכר 4 גיגה זכרון 500 גיגה קשיח השדרוגים: כרטיס מסך geforce nvidia 1 gb שעולה 320 שקלים. השאלה היא אם לשדרג ל i5 או I7 המחשב בלי השידרוגים עולה 1100 בהנחה מיוחדת התקציב הוא עד 1700 עם חריגה של 200 ש"ח ללא חומרה המחשב מיועד למשחקים כמו crysis 2 gta iv gta san andreas counter strike combat arms
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המפרט הבא נועד לגיימינג, מה דעתכם עליו? http://www.tms.co.il/preview/spec/yz3g5f7u
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש המלצה למחשב נייד, המטרה המרכזית תהיה שימוש בלימודים אבל אשמח אם יוכל להפעיל גם כמה משחקים מהפחות דורשים. משקל - עדיף פחות מ2.5 קילו, אבל אפשר לחרוג חובה סוללה שתחזיק יותר משעתיים של שימוש משרדי גודל מסך - עד עכשיו היה 15" והספיק, אפשר יותר אבל עדיף שלא פחות התקציב הוא בסביבות ה2500, עדיף פחות אבל אפשר לחרוג במקרה והמוצר יצדיק זאת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקשה למפרט של מחשב אני רוצה מחשב מפלצתי לגיימינג ושירוץ במהירות שיא ושמערכת ההפעלה תשב על פלאש דרייב SSD אני חייב משדר HD ורסיבר HD אני צריך שהמחשב הזה יהיה מפלצת לפחות לחמש שנים אני יודע שזה דורש הרבה יצירתיות ממכם אבל אני מקווה שתצליחו תודה תקציב מקסימאלי :6000-6500 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך :מומלץ לנצל את כל התקציב לאיזה צרכים המחשב :הכול בעיקר משחקים סרטים, מסמכים מוזיקה עריכת תמונות וסרטים במידה והמחשב מיועד לגיימינג :המשחקים הם בעיקרHEROES' DIABLO וכו' אני רוצה שהמחשב ידע להריץ משחקים בקסימום שלהם לפחות לחמש שנים הבאות מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית שאליה יחובר המחשב) :LCD 40" ( אני רוצה שיוכל להתחבר למסך 40 אינצ דרך משדר HD) ואולי גם למסך בPCI 19 אינצ לאיל…
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג קל, צפייה בסרטים * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * כונן CD/DVD? צורב? * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?רצוי אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהו: לא בכל מקרה המחשב צריך לעמוד בדרישות הבאות: 2 GHz processor 1 GB RAM Any DirectX 9.0 capable video card התקציב שלי הוא כ3000 ש"ח אם אפשרות לחריגה קלה, יש לי כמה אופציות ורציתי לדעת מה דעתכם עליהם ובנוסף לקבל המלצות ממכם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7572…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
עכשיו אני עדיין לא בטוח לגבי הI5 נראה לי שאני יחליף לI3 אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם כל הרכיבים מתאימים לדוגמא אם הספק מתאים למארז אם המאווררים מתאימים לגובה של המארז וכאלה דברים אשמח לעזרתכם תודה מראש [table][tr][td]מעבדי אינטלCore i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray21188[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאווררים וגופי קירורמאוררים למעבדים Scythe Shuriken 3 Heat Pipes CPU Cooler19931[/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטלASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI21475[/td][/tr][/table][table][tr][td]זכרונותDDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston21091[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]דיסקים קש…
-
- 36 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בקצרה :המטרה של הכול - למסעדה יש 4 חלונות , והמטרה זה להשתמש ב 4 מקרנים שיקרינו על החלון מהצד השני שלו בשביל שתתקבל תמונה על הצד החיצוני המטרה היא לעשות פירסומות נעות, מודעות וכאלה דברים ..... אני הולך לעשות סרטונים שיעשו שימוש בכול 4 הצגים האלה (שבנויים ממקרן + חלון שהוא מקרין עליו ) כלומר אובייקט או שם שזז ממסך אחד לשני וכאלה דברים ... אז הדברים שצריך הם ככה .. 4 מקרים - זולים יחסית עם רזולוציה מינימאלית ומרחק הקרנה ממוצא (ביחס לגודל החלון כמובן ומספר שעות מנורה גם טוב חשוב (שלא ימות מהר מידי ) החלונות הם לא ביחס של 4:3 ... אבל לפי מה שהבנתי אפשר לכוון את המקרן לאיזה יחס שרוצים תוך כדי ביטול פיקסלים, נכון ? (להשתמש רק בחלק מהתמונה שהמקרן מוציא בשביל לראות את התמונ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בעצמי אבל אין לי מושג אם הוא טוב זה אחד ושניים הוא יצא לי קצת יקר.. אם אתם רואים אופציה לחסוך שם טיפה איזה 200 ש"ח זה יכול להיות טוב תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לעבודה משרדית, אינטרנט ואופיס. מבין שני אלו איזה הכי כדאי?(אם אפשר גם להסביר למה, מכיוון שאפשר לראות שלשני מפרט יותר טוב אבל הראשון עם מעבד חדש יותר אז רק מכיוון שהמעבד הוא IVY אז הוא עולה הרבה יותר, נראה לי מוזר.) כמובן ביחס של מחיר תמורה. אם יש נייד יותר מוצלח בבקשה תנו לינק, תודה. 14" Dell Vostro 3460 i5-3210M 500G 3700ILS http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Vostro%203460/vostro-3460-3210m.htm 15" Asus K53E i7-2670QM 750G 3600ILS http://www.fre.co.il/pl_product~1256165165~39~89.htm
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי לכם, מבקשה המלצתכם למחשב נייד לעבודה, מסך מבוקש 13.3 מעבד I5, מינימום 4 גיגה זיכרון ורצוי כונן SSD 128 גיגה. המליצו לי על טושיבה PORTAGE דגם R830-112 מחיר 5150 עם כונן 500 גיגה רגיל ועם שדרוג ל 128 SSD עוד כ 600 ש"ח. כמו כן גם המליצו לי על ASUS דגם מה דעתכם ? [table] [tr] [td] 3Model Name [/td][/tr][/table] UX31E-RY009V [/t][/t] [table][tr] [td][/td][td][/td] [/tr] [tr][td] Color [/t] כסוף בגימור אלומיניום [table][tr] [td][/td][td][/td] [/tr] [tr][td] CPU [/t] Intel® Core i5-2557M Processor, 1.7GHz, 3MB Cache [table][tr] [td][/td][td][/td] [/tr] [tr][td] Memory [/t] 4GB (1 x 4096MB) DDR3 1333MHz, OnBoard Memory …
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
קונה מחשב ראשון לאמא שסוף סוף השתכנעה שהיא רוצה אחד, אני מניח ש 2,000 שקל מספיקים לשימושים שלה אבל אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע. לא רואה סיבה להזמין אחד מחו"ל אבל שוב, אני לא מכיר את השוק כל כך אז אשמח לשמוע את דעתכם. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים, סקייפ (מצלמה, מיק' סבירים ומעלה) * גודל המסך? 13"~, אולי 15" אם יכנס בתקציב. * משקל רצוי? ממוצע, אין דגש מיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כנ"ל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI ו- USB3. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB נשמע לי סביר, אפשר להתפשר אם צריך. * כונן CD/DVD? צורב? לא. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש, אך תוהה האם לאור יציאת המעבד החדש לשוק כדאי לי להמתין. אני לא צריכה את המעבד החדש לשימושים שלי (המון אופיס ואינטרנט). אני פשוט תוהה האם לאור כניסתם של המעבדים החדשים, המחירים של מעבדי הI5 ירדו ואני אוכל לחסוך. האם לדעתכם כדאי לי להמתין? אם כן, מתי המחירים של המעבדים הקודמים אמורים לרדת? כמו כן, כהאם כדאי להשקיע ולקנות את ה-7i הישן במקום ה-5i? תודה רבה וסופשבוע טוב, קרן
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ח'ברה, בעבר פתחתי פה דיון לגבי מפרט למחשב גיימינג בלי OC סביבות ה6K כולל מסך הצלחתי להגיע למפרט הבא, מה דעתכם עליו? מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1009 מעבד: [..] INTEL 3550 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.3Ghz - TRAY ₪1009 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z77M-D3H ₪548 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪113 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX670 4GB GDDR5 - RETAIL ₪2273 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪97 מארז: [..] XIGMATEK ASGARD PRO w/o PSU ₪271 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W - זמין במלאי ₪407 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב שיפעיל משחקים ברמה הכי גבוהה יחסית לתקציב...תודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-