ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי מביא לי 1200 שקל למחשב שיהיה סטנדרטי לבית שאני אישית רוצה להפוך אותו למחשב גיימינג ולכן אני קונה בנפרד כרטיס מסך אם אפשר שלא תהיה חריגה מהתקציב בהפרש של 150 שח חשוב לי שהמעבד יהיה מבית intel תודה רבה לעוזרים אני יודע שקצת סיבכתי אותכם !
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום כולם... יש לי אתגר קטן, אני צריך מחשב לזוג מבוגר בעד אלף שקל. סה"כ לגלישה באינטרנט, שימושי אופיס קלים וצפיה בסרטים (לא HD). אין צורך באף ציוד היקפי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני צריך לבנות מחשב זעיר/SFF עם הדרישות הבאות (חובה): מימדים - לא יותר מ 41 ס"מ אורך ו 18 ס"מ רוחב. חובה לפחות PCI אחד. חובה GAMEPORT לג'ויסטיק (15 פין) חובה 2 יציאות SERIAL COM חובה LPT. ניתן לספק את הדרישות הללו גם ע"י מתאמי USB כגון זה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=513&catcode=186 חשבתי על המחשבים של שאטל, אבל לא מוצא שילוב שמכיל את כל הדרישות שלעיל. אשמח אם תעזרו לי לנבור במפרטים שלהם או למצוא משהו דומה מחברה אחרת שיענה על כל הדרישות הללו. תודה מראש, ערן.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום חברים, פעם, לפני הרבה שנים, הייתי ממש מעודכן בעולם המחשבים. אבל איפשהו בין הצבא ללימודים לילדים איבדתי את הפוקוס. עד להיום יש לי נייד של דל (vostro) אבל לאחרונה הוא מתחיל לקרטע, מאוד איטי, יש לו גם ככה 120 ג'יגה ולא מצליח לספק את התמורה. מה שאני עושה עם המחשב (מעבר ללשרוף את הזמן באינטרנט) זה להזרים את הסרטים לsidewinder בסלון באופן חוטי. 1080 זה לא סוחב, בעיקר כשיש תוכנות שרצות במקביל על המחשב וגם ל720 הוא עושה טובה והרבה פעמים אני נאלץ לסגור כמעט כל תוכנה שרצה ברקע. בהתחלה חשבתי לקנות מחשב סלוני, אך לא מתאים לי כל פעם שאני רוצה ynet להדליק את הטלוויזיה, במיוחד שיש אייפד, לכן התצורה שבא אני מזרים תכנים לטלוויזיה דרך סטרימר ניראת לי סבירה. כיוון שממש אין לי זמן למשח…
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למחשב חדש בסכום של 6800 ש"ח עם חריגה של עד 150 שקל בעיקרון המחשב הוא למשחקים כבדים מאוד (LOCK-ON למי שמכיר...) אני זקוק גם לכל הציוד ההיקפי כולל מסך 17 שטוח (לא LCD) בעיקרון מה שחשבתי עליו הוא: p4 2.8c gigacube ati readon 9800np 80 gb לא יודע מאיזה חברה 1024 ddr-ram cd/dvd פשוט ללא צורב, יש לי אחד ממחשב ישן הערות: אני חייב 1024 זיכרון ראם אך אני לא יודע מאיזה חברה כדאי לקנות ממנה ההתלבטות העיקרית שלי היא איזה לוח אם לקחת במגבלות התקציב כי בזה אין לי מושג קלוש, אני רוצה שלוח האם יתמוך בכל שאר האופציות שיש לשאר הרכיבים ושיהיה בו כרטיס קול מובנה, אין לי שום כוונה לקנות כרטיס קול בנפרד... אם אפשר שהלוח יתמוך ויהיה טוב לOC עתידי זה יהיה מצויין בעיקרון בנת…
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שגיליתי שהמחשב שלי מת אני חושב על לקנות חדש... התקציב שלי הוא בערך 2000 ש"ח..בסכום כזה עדיף לקנות נייד או קונן?? (מסך רמקולים כל השאר כבר יש) אני צריך את המחשב ללימודים לגלוש ולראות משחקי כדורגל...המשחק היחידי שיהיה איזושהו סיכוי שאתקין במחשב הוא מנג'ר... בשביל לשחק אותה מבין בחנויות מה נחשב לדבר טוב שיחזיק מעמד בכרטיס מסך,ספק,זיכרון וכל זה (אני לא מבין במחשבים) תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב למשחקים כבדים , עד 4k חריגה מקסימלית ורק אם צריך של כ 500 שקלים מתכנן oc עתידי כלומר יש צורך ובמארז ובקירור למעבד טובים . אין צורך להגזים בכונן קשיח 500GB זה די והותר מבקש רכיבים שכמעט ולא יגיבילו אותי בoc ...עד כמה שאפשרי בתקציב ... אין צורך בציוד הקפי ( עכבר מקלדת מסך ורמקולים אין צורך ) אם אפשר לדחוף לוח אם שתומך בcf זה יהיה מעולה תודה רבה לעונים
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הייתי מעוניין ב SLI של 9800 GT. ועל הדרך לשאול שאלה על KSP הם אמינים או שעדיין עושים תשטויות של קניה יד שניה...? [br]פורסם בתאריך: 24.11.2008 בשעה 19:08:29 200 צפיות ובלי תגובה אחת =\
-
- 6 תגובות
- 533 צפיות
-
-
תקציב: 3000 ש''ח חריגה:500 ש''ח לנצל את כל החריגה והמחיר בבקשה תיבנו מפרט מחנות KSP !! תודה לעוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
זקוק למפרט הטוב ביותר כלכלית וחומרתית לבן דוד בן ה30 הסכום המקסימלי 3000 ש"ח ללא מסך כנראה ירכוש בעתיד 22 אינצ' כרגע הוא עם 19 אינץ (מה שאומר שלא חייב כרטיס מסך מטורף וייקר ! ) הוא בקושי משחק ואם כן לא מהמשחקים הכבדים (כמוני ...) אולי קצת פיפא פה ושם וכו' ....סימולטורים ... הוצע לו מאייבורי את זה : אבל אני חושב שזה ממש לא משתלם ,מעבד ב1000 ש"ח !? עם כרטיס ב200 שקל !? שלא לדבר על 2 G רק ... : http://ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode= אני סומך יותר על המלצתכם למפרט עד 3000 תודה !
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש מחשב לשימוש ביתי - אינטרנט, מוסיקה , לימודים (תוכנות גרפיות כמו solid works, תכנות בשפת C..) וגם קצת משחקים התקציב שלי הוא כ 5000 +-. קבלתי את המפרט הבא: מעבד אינטל Q6600 CORE2 QUAD זכרון KINGSTON 1G DDR-2 800MHZ X 2 כ.מסך GF8500GT 512MB PCIE צ.ק דיסק קשיח YS 250GB 16MB SATA2 WD מארז ידית כסוף שחור USB קידמי לוח ג'יגהבייט GA-G31M-S2L צורב LG DVDRWX18 DL שחור סט אלחוטי מיקרוסופט DESKTOP 1000 רמקולים ALTEC LANSING ATP3 2.1 מסך WIDE3000:1 DVI 2MS L196WT LG סה"כ לתשלום : 5100 ש"ח עד 5 תשלומים מה דעתכם? כדאי לי לשנות משהו?
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אהלן, האחים בבית רבים על המחשב כל הזמן צריך להביא מחשב חדש ואמא רוצה שנביא לה מפרט... המחשב ישמש למשחקים בעיקר, חדשים גם כן, המסך המשומש על המחשב הוא 20 אינץ' של BENQ 1680*1050 ואין מטרה להחליף כרגע או צורך אפילו. OC כבד לא יבוצע על המחשב, אולי אולי אולי..בעתיד הרחוק שנה שנתיים מעכשיו. מה ממליצים? אני עם העדפה למעבדי I5 או I7 אבל אני יודע שהציוד הנלווה שלהם יקר, כמו לוחות אם וכדומה. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים. אני רוצה שהמחשב בתקציב הזה יספיק לכמה שיותר זמן. חשוב מאוד השקט ושיהיה קריר. אני לא מתכנן OC. המחשב בעיקר למשחקים אך, גם לסרטים וכו'. התקציב הוא 4.5K ואם יש בפחות, נהדר חשוב שהמפרט ינתן מחנויות באזור ראשל"צ, רמת-גן, ת"א. את המשחקים אני מתכוון להריץ בהגדרות הכי גבוהות וברזולוציה מקסימלית של אולי 1680x1050. אני לא זקוק לרמקולים, אך לעכבר ומקלדת טובים לא אתנגד. בנוסף, אני צריך מסך רחב (20 או 22 אינץ'), שיהיה מחברה טובה עם אחריות לכמה שיותר זמן. שיחליפו את המסך על הפיקסל הראשון שנשרף אם אפשרי. תקציב למסך הוא עד 1200 או 1500 שקל. שהמפרט יהיה איכותי וזול =) תודה מראש, darKing.
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כמו שכתבתי תקציב עד 3000 שקל.. לא צריך מסך , עכבר ומקלדת רק מארז שמלא בתוכו :-) המחשב הוא לא בשבילי אלא בשביל אחי ונקודת ההתחלה שאני רוצה שיהיה לו זה הרדיסק של 500 ג'יגה ( זה נראה כרגע גם הכי משתלם לא? ) וזיכרון של 4 ג'יגה כדי שהמחשב יזוז טוב כאשר דברים עובדים במקביל.. כמו כן יהיה נחמד אם המחשב יוכל לעלות עליו משחקים לא חדשים אלא כאלה של לפני כמה שנים על כל מה שזה אומר מבחינת כרטיס מסך אונ בורד או משהו אחר אבל פשוט.. תודה..
-
- 14 תגובות
- 849 צפיות
-
-
.1 מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? כרטיס אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. צריך הכל. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שהמחשב יהיה שקט, אין העדפה בקשר למארז. 7…
-
- 11 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מה נשמע? אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של 4500 ש"ח. מטרת המחשב היא משחקים כבדים, הורדות, צפייה בסרטים ואינטרנט. אני לא צריך מסך כי אני מקבל מבן דוד שלי וגם לא צריך רמקולים,כרטיס טלוויזיה, מקלדת ועכבר. אני צריך כונן DVD . אני רוצה לקנות את המחשב מחברת TMS לכן אם תוכלו לבנות לי את המפרט מהאתר הזה זה יהיה טוב נושא העיצוב והקירור חשובים לי ולכן אשמח לקבל קירור למעבד ושהמארז עצמו יהיה קריר כדי שלא יווצרו בעיות חום. (למרות שהמחשב יעבוד בסביבה קרה שרוב הזמן יש מזגן פתוח בקיץ) לא יזיק אם המחשב יהיה שקט, הרי מי באמת רוצה מחשב רועש בחדר בכל זאת אני ישן שם חח ה- OC היחידי שיעשה במחשב זה על ידי חברת TMS שעושה OC למעבד בחינם(כן אני יודע שזה עולה שקל אני אתמודד עם זה) המשח…
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. העלתי אשכול כזה לפני כמה חודשים אבל הפסקתי לחפש אחר מחשב כי אמרו לי שיוצאים כרטיסי מסך חדשים אז האלה שבניתי עליהם אמור לרדת במחיר... אז חשבתי לנסות שוב ולראות מה תוכלו להציע לי.... 1. מה התקציב? 3000 עדיף ללא חריגה 2. מטרות המחשב? משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור סביר, עיצוב לא חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שירעיש באופן ממוצע 10. האם מתכונן OC? לא 11. במפרט למשחקי…
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
ערב טוב, להלהן התייחסות לשאלות הקבועות: 1. מה התקציב המקסימלי? 5.5K 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים (כגון NBA ,Fallout3, TotalWar), פוטושופ, סרטים. מסך שלי הינו T240 של סאמסונג (24 אינץ עם רזולוציה 1920-1200) 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? המחשב יהיה בחדר שינה ולכן 8. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? בשלב הזה לא, לא פוסל בהמשך. לפי הכרות שעשיתי עם הפורום בניתי מפרט לפי אוסף המלצות שכתבתם פה, אשמח לקבל אליו התייחוסות. או לחלופין להמליץ על מפרט אחר: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.sky…
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מחשב שיהיה חזק למשחקים בלי מסך. עד 3700 ככה שיכלול : מאר,ז ספק, לוח אם, כרטיס מסך ,הרדיסק, מעבד, וזכרונות . תודה מראש על העזרה
-
- 13 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני כבר מבולבל לגמרי מכל המפרטים שהציעו לי, עד שחשבתי שכבר מצאתי מפרט טוב אני רואה פה דברים שונים ממה שהציעו לי. :s05: אני אשמח אם תבנו לי מפרט (או שתשנו את המפרט שכתבתי) של מחשב חזק שיריץ את כל המשחקים החדשים הכבדים ושיהיה טוב בעתיד. הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי היא 1280X1024 (לא יודע אם זה עוזר). אני לא צריך צורב וכונן DVD. יש לי עוד שאלה: הציעו לי לקנות לוח אם intel eva cove במקום מה שכרגע מופיע במפרט שלי. זה טוב? בבקשה תבדקו ואל תגידו ישר ש-intel זה לא טוב. תודה! http://www.skypc.co.il/sg_product~BLKDG35EC~10~0.htm במפרט הנוכחי בחרתי בכרטיס מסך NVIDIA 9800GTX כי אני לא יודע אם שווה לי לשלם עוד 500 ש"ח בשביל RADEON HD3870X2 - אני לא יודע אם אני באמת אנצל את כל…
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
חשוב לי שהמחשב יהיה שקט מאוד. חשוב שיהיה מארז גדול,נוח,מאוורר ובעל מקום לתוספת דיסקים עתידית. דיסק קשיח - אני אצטרך במחשב 2 דיסקים קשיחים כנראה - Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB לוח אם - חשבתי על Asus P5Q או GIGABYTE GA-EP43-DS3L מה דעתכם ? ומה ההבדל בינהם ? מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 צורב -SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK מסך - מבקש המלצה עד 1300 ש"ח כרטיס מסך - מבקש המלצות לא סגור על כל נושא המארז,ספק כח, מאוורים - איך משיגים מחשב שקט ? (מוכן להתפשר גם על חלק מרכיבי המחשב במידת הצורך) אין צורך במקלדת ,עכבר ורמקולים. במידה ובלוח האם יש כרטיס קול מובנה הוא יספק אותי. כאמור בכותרת אין שימוש ב- OC . מבחינת התקציב 6000 כולל מסך זה הגבול ואין לי לצער…
-
- 10 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני צריך מחשב 15.4" שישקול כמה שפחות.. במחיר שבכותרת.. שימושים : אינטרנט, OFFICE, ושיריץ פוטושופ.. דרישות : חיבור HDMI , עדיף שיהיה התקן bluetooth , מצלמה מובנית ומיקרופון מובנה (זה הכי חשוב).. אמרו לי אני ה Pavilion אבל אני לא יודע איזה דגם, כי יש שם מלא.. ואני צריך שתיהיה תמיכה מלאה ב - XP , וכמובן שיראה טוב.... כי למשל ראיתי אתמול את ה - Vostro בחנות הזה של ה -15.4" והוא נראה מכוער ומגושם.. ויש לי שאלה, יש סיכוי שיהיה מחשב 15" ומעלה שישקול 2 קילו ? ודרך אגב: קניתי לאחותי את ה - XPS שהמלצתם והיא מרוצה עד השמיים, תודה רבה!!! עכשיו זה מחשב לאבא שלי.. תודה רבה רדה, מתן.
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
תקציב: 2000-2500 ש"ח מטרות המחשב: המחשב אמור לשמש לאינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים בHD באמצעות טלוויזיה. אין צורך במסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וגם לא במארז שקט במיוחד. זכרון הארד דיסק- מספיק רק 320 GB. אין העדפה לחברה מסויימת, אין צורך במערכת הפעלה, אך דרושה הרכבה של המחשב במעבדה. דרוש שקט ברמה סבירה ואין תכנון לOC.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לחבר שהוא DJ המחשב צריך להיות כולל הכול (מסך, מארז, מקלדת...) והוא צריך כרטיס קול מקצועי (אני לא יודע מה זה אומר אפילו) HELP PLZ!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני כבר כמה ימים שמברר בקשר למחשב - ואני מחפש משהו די בסיסי [בתקציב של 4k, כמה שפחות מזה יותר טוב.. ללא מסך] שישמש בעיקר לעריכת וידאו, סרטים, הורדות. אני לא גיימר רציני, אבל יוצא לי פה ושם ושחק במשחקים, כך שאם המחשב יריץ משחקים על medium בצורה טובה, זה יהיה מצויין. כמובן שאני צריך את כל הציוד ההיקפי הדרוש.. [יש ברשותי כרטיס firewire שברצוני לצרף, אני מאמין שלא צריכה להיות בעיה נכון?] הציעו לי את המפרט הבא: (אני לא יודע עד כמה הוא מקצועי - אשמח לקבל הערות, הארות ואפילו הצעות חלופיות ) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1029 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤485 כרטיס מסך: CLUB3D ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3Silent - CGAX-XT266Z…
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-