עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by iakovl,

מחשב שלם (ללא מסך) למשחקים עבודה וOC בינוני מעבד A64 939 לוח אם תומך PCX כלומר נפורס4 או KT890 זכרון 512 כ.מסך 6600GT צורבDVD NEC 3520 מקלדת ועכבד טובים (אבל לא יקרים יותר מידי) ורמקולים ******** עידכון: התשלום במזומן ואין צורך בהרכבה

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by Itzik68,

למחוק בבקשה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Ash-K,

AMD 64 3000+ Gigabyte GA-K8NSC 939 1G (2X512) DDR Gigabyte Geforce FX 6600 GT \ 128 MB NEC DVD RW X 16 WD 160 GB SATA FD 1.44 ATX 400 W 17" FLAT MAG ----------------------- כל זה עולה 4800 ש"ח ואני רוצה לדעת האם כדאי לקנות את המחשב הזה או לא? בנוסף לזה רציתי לדעת אם אולי כדאי לקנות מעבד אינטל במקום AMD, והאם כדאי לשדרג חלקים אחרים במחשב זה (כמו לוח אם למשל). התקציב שלי יחסית מוגבל ל-5000 שח. הצרכים שלי כעיקרון הם גלישה באינטרנט, קידוד סרטים, עבודה עם תוכנות כבדות כמו פוטושופ או VISUAL STUDIO אבל מדי פעם אני אוהב לשחק במשחקים כבדים כמו NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 וכאלה אשמח לקבל הצעות, תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by asafmor,

ברצוני לקנות מחשב גיימינג , הרכבתי את המחשב הנ"ל , רציתי לקבל הצעות להוזלת המחיר (האם דרוש מארז כזה יקר באמת? או שאפשר להתפשר?,האם כרטיס מסך של חברת INNOVISION שווה משהו?) בבקשה לתת הערות ולעזור לי! תודה (התקציב שלי עומד על כ 4500-5000 אבל אשמח לרדת מהמחיר הזה ) מעבד Intel Core i5 760 2.8GHZ 8MB LGA1156 BOX); ₪1000 קירור למעבד Scythe Mugen 2 Rev. B CPU Cooler All Sockets, ₪240 לום אם Gigabyte GA-P55-USB3, ₪640 זכרון Corsair CMV4GX3M2A1333C9 DDR3 4GB 1333MHZ Dual Channel 2GBX2 CL9, ₪425 הארד דיסק SEAGATE ST31500341AS 1.5TB SATA2 7200RPM 32MB, ₪430 צורב LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK, ₪110 כרטיס מסך Innovision I-Chill Geforce Fermi GTX460 1GB GDDR5 PCIE, ₪1000 מא…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by eliharel,

עריכה: Take 2, בהתאם לחוקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500-5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. א) [...] ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי תפקידים. ספציפית, מה שלנגד עיניי זה Dragon Age 3 ו-Witcher 3. הסיבה שאני שוקל לקנות כרגע זה כיוון שאני גם רוצה לשחק במשחקים \עד\ שהם יצאו, ולא להתחיל לשחק רק לקראת סוף 2014. גם משחקי אסטרגיה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך. חלק מהמפרט שיבנה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Ivan,

סקר איכות של יצרנים. על פי 30000 נידים. HP במקום אחרון (כצפוי ....) מצורף כקובץ וזה באנגלית ! ומי זה SQUARE TRADE ? http://www.squaretrade.com/pages [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, הלפטופ הישן שלי ThinkPad T42 נדפק (מראה רק מסך שחור ובפוסט משמיע צליל ארוך ואחריו שנים קצרים) שלחתי אותו לבדיקה במעבדות לנובו בארץ והתשובה שקיבלתי היא שנדפק הכרטיס מסך וצריך להחליף את כל לוח האם מכיוון שהכרטיס מסך מובנה בלוח האם. הם דורשים 4000 ש"ח על התיקון וברור שבמחיר הזה לא שווה לתקן. בכל מקרה שוטטתי קצת ב Ebay ומצאתי אנשים שמוכרים רק לוח אם ל T42 במחיר יחסית זול של 80$ בערך, במחיר כזה לא איכפת לי לקחת את הסיכון ולנסות לתקן את הלפטופ בעצמי ומקסימום הלך הלפטופ. הבעיה היא שכרגע לא מצאתי אף אחד שמוכן לשלוח לארץ מישהו מכיר חנות בארץ או בחו"ל בה ניתן לרכוש לוח אם למחשב במחיר סביר (עם עדיפות לארץ)? תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by dlivneh,

אני מחפש המלצה למחשב נייד לצרכים משרדיים. במשרד אני אחבור אותו למסך ומקלדת חיצוניים ואעבוד עליו כמו מחשב רגיל. בשאר הזמן אני צריך לקחת אותו איתי לפגישות ולבית. חשוב לי שהמחשב יסחוב את התוכנות המשרדיות: אופיס, אינטרנט,נגן, תוכנת עבודה משרדית וכיו"ב. ז"א שיהיה מספיק חזק כמו מחשב שווחני רגיל. גדול המסך פחות חשוב לי אבל שיהיה מינימום 13 ושיהיה קל יחסית. כרטיס גרפי חזק פחות מענין. אני קונה בארה"ב והתקציב כ- 600$ - 900$. זה מה שהציעו לי : ASUS UL30A-X5 - 650$ אמשח לקבל הצעות נוספות. למשיב אודה.

9. Started by YOU123,

ללא ציוד הקפי כמו מסך וצורב DVD המחשב נועד למחשקים כבדים בריזואלוית גובהות 1200 על 1600 תודה

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  10. Started by amitr,

איפה הטופס? אני לא מוצא נתתי פרטים רלוונטים בכל מקרה 1) intel + nvidia 1. מה התקציב המקסימאלי? 50000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים מ 2011 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by Levdor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אבל תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה בתחום הוידאו, בעזרצ תוכנות אדובי. השימוש העיקרי הוא עריכה עם Premiere ורנדור אפקטים בAftereffects - יש להדגיש שאני לא יוצר בתלת מימד ובקומפוזיציות שלי בד"כ אין יותר שכבות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ-פרימייר-אפטר CS6, לפעמים רצות במקביל. השימוש הוא תדיר \ פרנסה חלקית (עובד בעריכת סרטונים וקליפים באופן עצמאי בסדנא ביתית) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני צריך מחשב לעריכה גרפית, בעיקר בתוכנות 3D כמו 3D MAX וכאלה וגם 2D כמו פוטושופ. התקציב נע בסביבות ה-5500 ש"ח עם חריגה של עד 300 ש"ח וכמובן שאם אפשר משהו טוב בפחות אז עדיף. אחרי שחיפשתי מעט מצאתי את המחשב הזה: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2082 מארז GIGABYTE TRITON מארז מקצועי ואיכותי ביותר מבית ג'יגהבייט עם 2 מאווררים 12CM שקטים !! ספק כוח OCZ 400W MODX ספק כוח מבית OCZ עם הספק 400W אמיתי למערכת יציבה ומאוורר 12 ס"מ שקט !! לוח אם GIGABYTE GA-X58-UD3R לוח אם איכותי ביותר מבית GIGABYTE למעבדי INTEL i7 וביצועי מערכת גבוהים וחזקים עם זכרון DDR3!! מבוסס צ'יפסט X58 של אינטל!! מעבד INTEL Core i7 920 2.66GHz 8MB מעבד INTEL עם ארבע ליבות איכותי, חזק ומהיר מותא…

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג הכי כבד שיש ויותר מזה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפיל 3 מקס פין 3 וואטצ דוג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא מקלדת, עכבר, ר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by uvshapira,

זה מפרט שהרכבת בעזרת חבר ובעזרת עצת אנשים פה באתר. עכשיו אני צריך קצת עזרה בשינוי המפרט . ככה הראשון הוא בקשר ללוח האם אותו בחרתי רנדומאלית. אני מחפש לוח אם שתומך בצורה טוב בזיכרון שלי ושיהייה PCI אקספרטס. שנית איך המעבד שבחרתי? המארז שבחרתי נבחר על פי המלצה אבל אמרו לי שהדבר הכי טוב הוא- וזה מוביל אותי לדבר שלישי- אני רוצה מארז ללא ספק עם שני מאוורים 12 סנטימטר וכם ספק כח עם מאוור 12 סנטימטר עדיפות ל500 ואט ומעלה. מה לקחת ? כי זהפשוט מה שאמרו לי לקחת ואני לא מבין בזה בצורה טובה. להתחשב גם בעובדה שאני לוקח גם כונן של 80 בנוסף לזה של ה500 ולכן איפה שאפשר לחסוף בשמחה . תודה מראש והנה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 4MB - BOX ¤810 לוח א…

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by yotamavi,

בהמשך לדיון שפתחתי כאן - הדרישות שלי מעט השתנו ולכן אני מבקש להתייעץ שנית. לאור מעבר דירה והשארת המחשב הנייח בבית הקודם אני מחפש מחשב נייד חדש. האם מסך 13' מספיק לעבודה שוטפת ביום יום? בחיים לא הייתי עם מסך יותר קטן מ-17' ולרוב אני עם 21'+ אז אני לא יודע האם זה מיועד רק לנסיעות או שזה גם יכול להתאים לעבודה השוטפת. במידה וכן ראיתי השוואה שעשו The Marker לאולטרבוקים והם טוענים שם שה530U3B של סמסונג הוא המצטיין. האם אכן כך והוא המומלץ לרכישה בגודל זה ובתקציב עד 4K? (מארה"ב) תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, מה אתם חושבים על המפרט הבא? Intel Core i7 5930k 3.5Ghz 15 MB L3 Cache s2011-3 - Box מעבד Arctic Freezer i30 CPU cooler קירור מעבד Asus RAMPAGE V EXTREME/U3.1 LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 5xPCI-E לוח אם Kingstone HyperX FURY 4x8GB DDR4 2133Mhz CL14 Kit (X 2) זכרונות Gigabyte GTX980 WINDFORCE 3X OC 4GB GDDR5 2XDVI HDMI 3XDP PCI-E כרטיס מסך Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 דיסק קשיח Corsair Neutron XT CSSD-N240GBXT 240GB SSD SATA III MLC Retail SSD …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by רקred,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה, פוטבול מנג'ר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). וירטואל פיסי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?כן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  18. שלום לכולם! יש לי מחשב נייד מסוג fujtsu lifebook דגם s-4510 אתמול הדיסק הקשיח שלו נהרס ואת האמת אין לי שמץ של מושג איזה דיסק קשיח צריך לקנות מאיפה וכמה עולה אני ישמח עם תעזרו לי!!! דרך אגב לא אכפת לי לקנות גם יד שניה במצב טוב תודה...

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  19. מה דעתכם על המפרט הבא? הוא מפרט למחשב משפחתי, כלומר גם לשמחקים לילדים (sims 2 שטויות כאלה) וגם משרדי בשביל ההורים. רכיב: סה"כ מעבד amd sempron 2600+ 470 5005 לוח אם nvidia nforce3 - gigabyte GA-k8NS 470 זיכרון 512MB DDR 400MHZ 320 זיכרון2 512MB DDR 400MHZ 320 מארז Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 300AR-T + One 120mm Fan 340 ספק כלול במארז כונן קשיח Western Digital 160GB Sata 510 כ.מסך Powercolor - Radeon 9520SE AGP 260 כ.קול צורב Lite-On 52X32X52 155 צורב DVD מסך samsung 710T 1955 מקלדת Logitech Internet Pro 80 עכבר Genius Netscroll+ superior 95 רמקולים genius SP-Q06S 30 רצוי להוריד את אחר הזיכרונות ולשדרג את הכרטיס מסך, לא? עוד משו?

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  20. לוח אם - ECS KM400M2 מעבד - Sempron 2400 דיסק קשיח - WD 80 GB זיכרון - TWIMOS 512 MB מארז HEC 300 W *לוח עבר בדיקה ISO ונמצא כשר בבקרת איכות. חוות דעת*

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by demostans,

אני זקוק למחשב שיחזיק בכבוד 3-4 שנים לפחות התקציב הוא עד 4000 ש"ח והוא צריך לכלול מסך. ראיתי בפורום את המפרט הבא (שלא כולל מסך): מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 890 1 890 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 580 1 580 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz AData /VT 280 1 280 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E 950 1 950 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 340 1 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3540A DVD±RW x16 …

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by moshe20,

שלום! אני רוצה המלצות ללוח אם טוב בסביבות מחיר של 1000-1400 ושיאפשר לי אפשרות של OC סבבה שנית אני צריך עזרה אני צריך כרטיס מסך חזק בסביבות מחיר של 1400-1700 המלצות תודה נ.ב אם אני רוצה לעשות OC סבבה מה החלקים שחשובים תודה.

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by topiy,

היי, מפרט נוכחי : Motherboard Model: MSI MS-7519 Memory Type:DDR2-SDRAM 2gb * 2 graphic card: nVIDIA GeForce GT 220 Processor Name:Intel Core 2 Quad Q6600 את הספק אני חייב להחליף כבר. תקציב שעומד לרשותי 1000-1200 שח מעוניין להחליף: * כרטיס מסך *ספק כח * זכרון *ולוח אם רק במידה ובאמת צריך ! מטרת המחשב : גיימניג בינוני עד כמה שאפשר עם התקציב הקיים המון תודה לעוזרים !!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  24. היי אשמח לקבל הצעה למפרט מחשב שייעודו העיקרי הוא עריכת ווידאו אבל גם שיוכל להפעיל משחקים.. התקציב בסביבות ה, לא כולל מסך, 5000, אבל גמיש ... תודה!

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  25. חבר שלי עשיר אך קמצן. הוא רוצה מחשב למשחקים ב3500 שקל. אני כרגע מאד לא מעודכן בתחום ולכן אני פונה לעזרתכם. בבקשה הרכיבו את המפרט בlogicPC http://logicpc.co.il/heb/default.aspx אם אין שם פריט מסויים שחשוב להכניס רשמו אותו יחד עם המחיר שלו מחנות אחרת ואני אדבר איתם. הדרישה היחידה שלו זה צורב דיוידי (רק צורב, בלי כונן נפרד), ואני מבקש שתכניסו שם גם את ההרכבת מחשב שלהם. רצוי מאד שלא יהיו חריגות בתקציב, אבל במקרים חריגים ניתן לחרוג, אם זה ישפר את המערכת בצורה רצינית. תודה

• 8 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים