ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , צפיה בסרטים , ריבוי חלונות , עבודה עם מספר תוכנות במקביל . * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון ( אני מחפש משהו איכותי מאוד הבנתי ש IPS נחשב לאיכותי ) מסך מט . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת שתהיה מוארת ואיכותית ונוחה יחד עם העכבר גם כן . * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה , סוללה המחזיקה לזמן רב ולא נגמרת מהר . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן 250GB SSD מהיר ! * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעוד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן... קראתי פה כל מיני מפרטים שהיו אבל או שהיו לא מהזמן האחרון(ואז אולי אפשר לקבל יותר באותו סכום...) או שהם לא בדיוק לשימוש שלי(ואז אולי כדאי לבחור ברכיבים אחרים...) בקיצור, מפרט ב2500 ש"ח מקס' לשימוש ביתי בלי משחקים\עריכת וידאו או כל שימוש שדורש יכולת מיוחדת.... רק מוזיקה\סרטים\אינטרנט\אופיס\מיילים.... במפרט דרוש צורב דיוידי וזהו בערך(המפרט כמובן ללא מסך\רמקולים\עכבר\מקלדת).... תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום! זקוק להמלצת מפרט למחשב משרדי בסכום של 2000- ש"ח אפשרות חריגה של 200 ,אם ממש כדאי,עכשיו השאלה אם המעבד I3 מומלץ?... אני רוצה שיהיה גם 4 גיגה זכרון לפחות. אוקי,המחשב מיועד לעבודות WORD אתרים תוכנות שונותת עדיפות למעבדי אינטל צריך מארז עם קירור כי עכשיו לקראת הקיץ זכרון 4 גיגה(שימוש בXP),וארדיסק של 320 אפילו יספיק.. הציוד העקפי אין צורך יש הכל... תודה לכם!
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שדרוג כרטיס המסך בלבד, לבין שדרוג כל המערכת. מטרת השדרוג היא משחקים בלבד. אני מעוניין להוציא כמה שפחות, ונראה לי שאוכל להשיג אחוזי שיפור גדולים משדרוג כרטיס המסך בלבד. אשמח אם תוכלו לייעץ לי האם החלפת הכרטיס בלבד תגרום להרצה חלקה יותר של משחקים כגון BATTLEFIELD3 או באטמן החדש. המערכת שלי היא: INTEL E8200 2.66G CORE2DUO OC 3.2Ghz ABIT IP35P INTEL P35 DDR2 1066 DDR2 4GB 800MHZ HEATSINK PATRIOT GIGABYTE 8800GTS 512MB OC 425w enermax modu82+ תודה רבה! [table] [tr][td] [table] [tr] [td] [/td][/tr][/table] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td][/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/t…
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מחשב נייד לצרכי גלישה באינטרנט,ופתיחת קבצי וורד.אני נמצא הרבה בדרכים,ולכן המחשב הזה חשוב לי על מנת לתקשר עם הקרובים לי.[יש לי מחשב נייח בבית]. גודל המחשב הרצוי הוא עד 15 אינץ. אני מעדיף לקנות מחשב של דל כי יש לי אפשרות לקנות זאת מהם דרך האתר שלהם באמריקה.[אני חושב לקנות גם מחשב שהוחזר על ידי לקוח..] התקציב הוא:עד 300-500 דולר,עדיפות לכמה שיותר פחות. כמו שאמרתי המחשב ישמש נטו לצורכי גלישה באינטרנט ולא מעבר לכך.לאחר קניית המחשב אני אקנה התקן USB לצורך התחברות לאינטרנט דרך אחת מחברות האינטרנט באמריקה. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין,נוח,מקשים נוחים,ושישמש אותי ל-3-4 שנים הקרובות. בתודה מראש שי
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מחשב ראשון: אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש סטודנט באוניברסיטה, המחשב ילווה את הסטודנט פעמיים בשבוע מחוץ לבית ובשאר הימים ישאר בבית וישמש כמחשב אינטרנט + מדיה שיתחבר לטלויזיה (סרטים באיכות גבוהה). הסכום שעומד לרשותי הוא עד 2500-3000 ש"ח (עד 800$) מחשב שני: מחשב אולטרא-נייד הכי טוב שניתן למצוא עד סכום של 500 דולר. המחשבים יכולים להרכש אך ורק דרך BESTBUY בארה"ב (ניו-יורק, מיאמי, לאס-וגאס). כמו כן חשוב שתהיה אחריות למחשב בארץ (ניתן להסתפק באחריות רק לנייד ולא לאולטרא). תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד טוב בעיקר למטלות משרדיות הדגשים שלי הם בעיקר לאורך חיי סוללה ארוכים במיוחד וחשוב לי מאוד שיהיה לו כונן אופטי (שבדרך כלל לא מצאתי במחשבי NETBOOK)
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
למטרות משחקים ...בד"כ משחקי רשת ,אם אפשר משחקים כבדים...וגם לצפייה בסרטים(רצוי יציאה לטלוויזיה) מסך 15.4 יספיק. משקל-לאיודע ...שיהיה סביר... זמן סוללה עדיף ארוך כמה שניתן שיכיל בלוטות' כונן קשיח של 160GB מינימום צורב DVD יש העדפה לחברה משווקת BUG או SKYPC
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, ברשותי אינספירון 6400 של דל. בנייד קיים כפתור (בחלק העליון בקרבה לכפתור ההפעלה) שכתוב מעליו MediaDirect, כשלוחצים עליו עולה התוכנה הזו של דל שממנה ניתן להפעיל סרטים, שירים וכו'... היות וברצוני להסיר את הויסטה ולהתקין במקומה XP, רציתי לדעת מספר דברים: 1. יש באמת שימוש שמצדיק את התקנת התוכנה הזאת? היא תתן לי משהו משמעותי שווינאמפ ומדיה פלייר לא נותנים לי? 2. בניסיון הקודם שלי להתקין את התוכנה אחרי התקנת XP הבנתי שהתוכנה הזו צריכה מחיצה משלה על הדיסק, למה היא צריכה מחיצה משלה? 3. במידה ואני מחליט להתקין את התוכנה הזאת לאחר שאסיר את הויסטה, מהו שטח הדיסק שאני צריך להקצות לה במחיצה שאתן לה? תודה רבה לעוזרים! [br]פורסם בתאריך: 21.09.2007 בשעה 14:59:05 ירד לעמוד השנ…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשדרג את המחשב שלי - להחליף הכל חוץ מהכרטיס מסך (קניתי לפני כמה זמן 6600GT AGP) ויש לי התלבטות כמעט לגבי כל רכיב. המחשב מיועד למשחקים ללא OC בחירת מעבד: כרגע יש לי SEMPRON +2400 שאני לא כ"כ מרוצה ממנו תקציב 1000~ שזה מאפשר לי בערך 3.0GH על מה ללכת AMD או INTEL ולמה ?? על איזה תושבת ? 755/939 / וכו' - מה ההבדלים ביניהם ? זכרונות: הזכרונות הקיימים ישארו בלוח הזה ככה שאני מחפש 1024 מה ההבדל בין DDR 1 ל 2 מה יותר יתאים למשחקים ? האם לקנות בתור חלק אחד או 2 של 512 מה ההבדל? תקציב: בסביבות 600 לוח אם: הלוח יגזר כבחירה של סוג הזכרונות והמעבד מן הסתם חשוב שיתמוך בSATA2, AGP , לא חשוב מספר PCI SLOTS הלוח יוחלף בעתיד, לתומך ב PCI-X ולכן אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי ת…
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
המפרט מיועד לעבודה משרדית / צפייה בסרטים / משחקים (לא Gamer כבד), לא OC. מעדיף AMD, אבל לא חייב. מסך 17 LCD חובה (אין מקום על השולחן...). כמו"כ זקוק למדפסת (נראה לי עדיף לייזר... לא איכפת לי צבעים), ו-UPS (רשת החשמל פה חרה). רצוי כמובן לרדת לכיוון ה- 6000 ש"ח ;D מפרט שבניתי מ- KSP (קרוב לבית שלי) ע"פ מה שקראתי פה באתר (אחלה אתר דרך אגב ) ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 830 1 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 610 1 610 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 285 2 570 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total X800GTO 256MB DDR III, PCI-E 1190 1 1190 ד…
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את המחשב הזה, כנראה השבוע http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=IFL90&cart=11956106581812157〈=heb מה אתם חושבים? אני לא מצאתי הצעה טובה יותר
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את המחשב שלי אבל לפני זה הייתי רוצה לקבל הערכת מחיר לחלקים (או כולו): מעבד: Intel P4 1.7Ghz Northwood FSB533 לוח: Asus P4B533 (כ. קול מובנה) זכרון: Samsung 512 (2X256)MB כ. מסך: MSI ATI Radeon 9800Pro 128MB 256bit קשיח: Maxtor 7200 80GB 8mb buffer צורב: Lite-ON 52X24X52 מארז: ג'נרי עם ספק 300W ג'נרי
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, ברשותי : E8400 HD6450 2x2GB DDR2 DFI LanParty DK X38-T2RB Hiper Type M 630W מארז Cooler Master Cosmos S איזה מחיר ניתן לדרוש על המחשב הזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב גיימינג בן 3 שנים שלרוב שימש לצפייה בסרטים וגלישה באינטרנט עם מעט מאוד שעות משחק, אני חושב למכור אותו כקומפלט ואין לי מושג מה השווי שלו נכון להיום. אם יש אפשרות שמישהו יעריך את השווי אודה לו מאוד!! להלן המפרט: QuadCore Intel Core i7-6700K, 4033 MHz מעבד arctic freezer xtreme rev. 2 קירור למעבד Asus Z170 Pro Gaming (3 PCI-E x1, 3 PCI-E x16, 1 M.2, 4 DDR4 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN לוח אם Kingston HyperX 8GB RAM 2400mhz DDR4 x2 זיכרון Gigabyte 1070 GTX G1 gaming 8GB כרטיס מסך Samsung SSD 850 EVO 250GB (250 GB, SATA-III דיסק קשיח WESTERN DIGITAL WD10EZEX-00WN4A0 (1 TB, 7200 RPM, SATA-III דיסק קשיח Optiarc DVD RW AD-7200S כונן …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד lenovo n500. מפרט: מעבד intel t3400 (כפול ליבה) זיכרון: 2GB כונן קשיח: 160GB מסך: 15.6 סוללה לא עובדת. שריטות על גב המחשב. חוץ מזה הכל תקין. שנאי חדש. כמה שווה מחשב כזה היום? בכמה ריאלי למכור?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי כאן : צורב , סי די רום , דיסק קשיח ודיסק FLOPPY. אני צריך : שילוש קדוש , מארז וכרטיס מסך. תנו לי בבקשה 2 מפרטים. אחד פנטיום אחד אי אמ די. אני מניח שבAMD יהיה כרטיס מסך יותר טוב, אבל בכל זאת תמליצו לי. השימושים הם משחקים, אינטרנט, MP3.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב, אני זקוק להצעה למחשבים שיריצו משחקים לא כבדים מדיי, דרישות משחק לדוגמא: זה המשחק המקסמילי שאני מעוניין שהמחשב יריץ, לא יותר מזה. בנוסף המחשב הוא לשימוש ביתי, קצת סרטים, אינטרנט וכ'ו. גודל מסך בינוני סביבות 15 אינץ', מינימום 160 GB בכונן הקשיח, צורב DVD, אלה הדברים העיקריים שנחוצים לי. תודה רבה, עוז.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
* מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך- 15-16 * לא חשוב מסך מבריק או מאט. * רזולוציית המסך- נורמלית ונוחה וסבירה. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * לא משנה משקל. * זמן סוללה סביר. רוב הזמן המחשב ביתי. * אין צורך ביציאות מיוחדות. * כדאי שיהיה Bluetooth. לא קריטי. * לא נדרשת אחריות בינלאומית. * רישיון למערכת הפעלה- עדיף, אבל אפשר גם בלי. * אין העדפה לחברה כלשהי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- HDD, טרה 1. * כונן אופטי- קורא דיסקים. * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית.
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בכללית המחשב מיועד רק לשימושים משרדיים. לפי מה שהבנתי כל מחשב נייד מגיע עם וינדוס ועם אופיס, במידה ולא גם הם כלולים בתקציב. תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעונין במחשב שיהיה למשחקים, הורדות ולעבודה באופיס הכולל עזרים נילווים (עכבר, מקלדת, רמקולים) ניתן ללא אפילו פשוטים בינתיים הרכבה, ומערכת הפעלה הייתי רוצה לוח אם שיכלול לפחות כרטיס קול טוב כרטיס רשת צורב DVD HARD DISK 80-160GB ןמארז שיקרר מספיק טוב הייתי רוצה לקנות מאחת החניות במרכז (רמת גן תל-אביב) המופיעות באתר האם אפשרי?
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם. טוב חבר שלי החליט לשגע אותי וזה אומר שגם אותכם. הוא היה היום עם אבא שלו בTMS ואבא שלו החליט שהוא יכול להשקיע 3.2K. אז אמרתי לו יופי עכשיו אתה יכול להשקיע במערכת טובה יותר. אז הינה המפרט שהציאו לTMS: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 - מחיר: ¤179 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤206 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤119 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 -…
-
- 9 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש של אינטל (לא AMD), אבל עקרונית יש לי דיסק קשיח וכל הרכיבים הנלווים..... אני מעוניין לקנות: לוח אם טוב זיכרון 512 מגה (אני לא יודע איזו מהירות כדאי שזה יהיה....200 או 400 או משהו אחר) מעבד (לפחות 2.2) כרטיס מסך (משהו עם 128 מגה) מארז וספק הייתי רוצה לדעת את הרכיבים המדויקים כדי שאוכל לברר על מחירים בכמה חנויות.... העלות צריכה להסתכם במקסימום 3000 ש"ח.....(זה אמור להיות מחשב יחסית חזק......) תודה רבה רבה רבה מאוד, אלונה&אבי :-*
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי. כרגע יש לי מעבד amd duron 800mhz עם לוח אם של Aopen . יש לי זיכרון של 384m sdram וכרטיס מסך mx 440. מה שאני רוצה להחליף זה את המעבד,לוח אם,זיכרון + כרטיס מסך. התקציב שלי הוא מקסימום 2000 שקל. זאתי ההצעה שמצאתי עד עכשיו : http://www.freewebs.com/inla/mifrat2.JPG תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
השימושים הם סרטים, משחקים ואינטרנט. אני יודע שבתקציב של 5K ואולי אפילו ב7K אני לא יקבל מפלצת משחקים, אבל אני מחפש רק את ההצעה הטובה ביותר בתקציב הזה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-