עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אהלן אנשים: יודע שזו בעיה נפוצה, אבל לא מצאתי טופיקים שנוגעים לצורבים המחוברים בכבל SATA. מה שחשוב לדעת: צורב חדש של סמסונג - TSSTcorp CDDVDW SH-222AB, בן חודשיים. הצורב מחובר בחיבור SATA, כמו שלושת הכוננים הקשיחים האחרים שלי. יציאת הIDE בלוח אינה בשימוש. מערכת הפעלה - WIN 7 תוכנת צריבה - נרו 10.0.10.100 מדיה לצריבה - PHILIPS לוג: 9X03-016C-MXEX-4536-T0L7-2W2T-****-**** Windows 7 6.1 AMD64 Wow64Process WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 10.0.10.100 Internal Version: 10,0,10,100 (Nero Express) Recorder: <TSSTcorp CDDVDW SH-222AB>Version: SB00 - HA 1 TA 0 - 10.0.10.100 Adapter driver: <Serial ATA> HA 1 Drive buffer : 1536kB Bus Type : via Inquiry…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום.היה לי דיון בפורום ספקים ומארזים על דגם מסויים. ושמתי לב שהחיבור של יחידת הדיסקים הקשיחים ניקרא SAS.זה ניראה כמו מפצל מ SATA אחד לכמה חיבורים.לא ברור כיצד מגדירים פה רייד.אשמח להסברים כי אני מגלה עניין בשדרוג המארז שלי וזהו מארז שרת בסיסי.אם יש איזה קישור שאוכל ללמוד על התקן אשמח לקבל.המון תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Radeon38,

http://hwzone.co.il/news/1237109876/25949/ אני לא מבין את ההתלהבות מתקן סאטה שיש את "אחיו" הגדול בשוק העסקי.ה - SAS שהחליף את תקן SCSI עובד עם כוננים של 15K RPM ועובר באמינות וביצועים כל תקן שיציג "אחיו" הקטן.כאחד ששוקל כוננים בתקן ובקר כזה אין לאירגון SATA IO מה לחדש. הכל על הנייר.במעשי הכל הבדלים מינוריים.תעבורת המידע נתונה אך ורק למהירות הכונן ולא לממשק.ברור שיש כוננים משובחים כמו הסמסונג אחד טרה או ה WD 640 אבל עדיין בקרי הלוח אם אינם מספקים את מה שנותן בקר עצמאי.לכן לדעתי הכל ניסיון כושל לדחוף טכנולוגיה מקרטעת לשוק מנומנם ולהעיר אותו מתרדמת המיתון העולמי. במילים פשוטות מנסים למכור לנו חומרה שיש לנו כבר !!!.

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by ward,

אתם יודעים אחרי שמשתמשים בהארדיסק חדש כמה ימים..: שלי התחיל להשמיע תקתוקים מין כל כזה שהוא עובד ומתקתק כל הזמן שהוא עושה מאמץ או עובד עבודה רגילה..יש פתרון לזה..ומה זה אמור להביע שההארדיסק נדפק או שזה טבעי ואין מקום לדאגה .??.

5. Started by simonsix,

ברשותי כונן קשיח של WD פנימי בעל 250GB פעם באיזה רכע שעה של עבודה על המחשב הוא משמיע מין תקתוק כזה האם זה משהו רגיל? הכונן החיצוני שלי גם הוא WD לא מתקתק.

• 68 תגובות
    • 6.6k צפיות
  6. Started by Zrizi,

הי, לפני כ3 חודשים קניתי בארה"ב (דרך Newegg) כונן 1.5T בשביל מדיה לHTPC. אתמול הוא התחיל לעשות תקתוקים. אני משער שזה אומר שהוא גוסס, והתחלתי להעביר את הסרטים לכוננים אחרים. מישהו יודע אם יש דרך לממש אחריות דרך היבואן ? במידה ולא, מהי הפרוצדורה בארה"ב ? בנוסף, יש דרך לתקן את התקתוקים ? אני אציין שלא חשבתי שיש בעיה שאת הכונן אני ארכיב לבד על המחשב (סה"כ חיבור של כבל SATA וחיבור חשמל). הדיסק עבד יפה בחודשיים האחרונים מאז שחובר. יכול להיות שעשיתי משהו לא נכון בהתקנה ? תודה לעוזרים !!!

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  7. היי. הארדיסק 2.5 של פוג'יטסו הנמצא בתוך מחשב נייד מדי פעם מתקתק. אולי זה נורמלי בניידים, אין לי מושג. מע' הפעלה - XP. המחשב לאחר פרמוט, הנה תוצאת HD Tune. בדיקת Error Scan יצאה תקינה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by Holy,

התראד הזה הוא רק לתמונות מתוך DVDInfoPro של מדידת מהירות דיסקים. [glow=red,2,300]כל הודעה שאינה מידע על מדיה לפי המבנה הנ"ל תמחק ללא אזהרה.[/glow] מבנה ההודעה סוג המדיה - קוד מדיה - מחיר המדיה - מקום קניה - מידע נוסף על המדיה - סוג הצורב - קושחה - מהירות בה המדיה נצרבה - תמונה של המדיה - סיכום והערות - תמונה של המסך מתוך DVDInfoPro - 1. אם אתם מחליטים לצרף תמונה של המדיה תעלו אותה לשרת אחר ותנו לינק לתמונה, אל תעלו את התמונה לפה כי זה סתם יפוצץ את העמוד. 2. אם יש כבר מידע על אותה מדיה וצורב כמו שלכם והבדיקה הניבה תוצאות דומות אין צורך להוסיף עוד הודעה. 3. בסוג המדיה כדאי לרשום את החברה, הדגם (אם יש) ופורמט המדיה (+/- R/W) לדוגמא Verbatim DataLife DVD+RW 4. מי…

• 43 תגובות
    • 6k צפיות
  9. זה אחד הדברים הכי שימושיים שמצאתי השנה... (יש עריכה למטה..)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by HF Integrale,

הצורב שלי עשה לי בעיות, עד כדי כך שחשבתי שהוא מקולקל. אחרי פירמוט ועדכון, סוף טוב הכל טוב, וזאת לראיה:

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. ריך המלצה לקורא BLUE RAY תקציב: הכי זול שפאשר למצוא (מחברה ידועה) אין לי מושג מחירים אז אין תקציב. ואני זקוק רק לקורא ולא לצורב.

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  12. Started by Stranger,

אני מכון להשקיע בהרד עם SATA השאלה אם זה שווה את התוספת של הכסף?? תודה לכל העוזרים מראש!!!

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. יותר משנה אחרי שנחשפנו אליה לראשונה, הטכנולוגיה מבית אינטל ומיקרון שמבטיחה לספק לנו מהירויות שאינן מהעולם הזה מתקרבת אל החנויות לכתבה

• 3 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים