אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אפילו לא הצלחתי למצוא רק קופסא של כונן קשיח מבוסס רשת. וההארדיסק הכי זול מתחיל מ900 שקל!! מישהו מכיר מקום שמוכר במחירים שפויים?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי שאלה שעלתה בעבר ואני אנסה למקד אותה: איך הכוננים הקשיחים החיצוניים של Lacie ושל חברת EZQuest? (לעומת WD או Seagate) ההתלבטות הינה בין 32MB או Phoenix 1TB eSATA 16MB של EZQuest או LACIE eSATA, FireWire 400 1TB (לעומת WD או Seagate) מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, אבל בגלל מחירי הדיסקים הקשיחים החלטתי להעביר את הדיסק מהמחשב הישן. מדובר בדיסק בנפח 500GB של WD (caviar blue) . היום הדיסק הפיסי מחולק לשני דיסקים: C ו-D C בנפח של 50G ו- D בנפח של 450GB. יש לי כמה שאלות: 1. בהנחנ שאני משאירה את C ו-D באותם נפחים כמו קודם, האם ניתן יהיה לפרמט רק את C ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה במחשב החדש? (או שצריך לפרמט את כל הדיסק הפיסי?) 2. האם בימינו, מספיק להשאיר 50G בדיסק C או שעדיף ךהגדיל את הנפח? תודה, מיכל
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
עם שני מגה באפר והשני עם שמונה? או שתיווצר כלשהי התנגשות או משהו? כי יש לי כרגע 160 עם 8 מגה ויש לי מונח עוד 40 עם 2 מגה אז רציתי לדעת האם אני יכול לשלב ביניהם במחשב שלי בלי חשש.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הפוסט הקודם לא רלוונטי. פרטים מעודכנים כאן
-
- 629 תגובות
- 69.2k צפיות
-
-
השאלה די ברורה אני מניח. הכוונה לדגם עם 7200.8 200GB 7200RPM SATA NCQ כמו זה: http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=22-148-066&DEPA=1 בכל חנות שחיפשתי פשוט אין אותו...
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הרכבת שרת NAS ביתי שלום יש לי מחשב לא בשימוש ויש לי NAS חדש בין 7 חודשיים פיירול וסוויץ ואלפסק. קניתי אותם לאיזה פרוייקט שלא יצא לפועל ועכשיו אין לי שימוש בו אז חשבתי לעשות דבר כזה... אני רוצה לחבר אותו למחשב הישן שלי שלא בשימוש. ואותם לחבר לאינטרנט בNAS יש לי 6 כוננים. אני שיהיה לי תוכנת ניהול לNAS שאני יכול להקצות כוננים למשל: כונן 1 לאבא שלי . ששם יהיה לו גישה חופשית לגבות את המחשב שלו . להוריד חומר לקחת חומר כונן אחד יהיה שייך לי . שהוא יגבה את המחשב שלי מרחוק כל X זמן . כונן אחר שאני יכול לתת גישה לאנשים { משפחה מורחבת} שיקבלו ממני קישור וסיסמה או משהו כזה. ויוכלו להוריד תמונות שלהם מאירועים ומפגשים שלנו. וכך האלה.... הNAS והמחשב שיבו בבית אצל הורים שלי . יהיה …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לקנות הארד דיסק 1.8"מהסדרה של טושיבה :http://sdd.toshiba.com/main.aspx?Path=810000000007000000010000659800000001/810000000B0C000000010000659C000026BD ואני לא מצליח למצוא איפה מוכרים אותם בבקשה תעזרו לי למצוא איפה אפשר השיג הארד דיסקים מהסידרה הזאת
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
רכשתי צורב DVD והייתי מעוניין לדעת אילו תוכנות מלבד הנירו שכבר יש לי ( 2-3 ) מומלץ שיהיו לי כדי שאוכל לבצע כמה דברים כגון : 1. גיבוי כמה סרטי DVD שיש לילדיי ( לא יודע אם הם עם הגנה או בלי ) ? 2. המרת סרטים בעיקר לילדים ל DVD במקום ל VCD שעד עכשיו הייתי מבצע ? 3. צריבת משחקים שכעת מגיעים הפורמט DVD ברובם ? אודה לעזרתכם ושוב פעם המלצה רק לתוכנות שבאמת צריכים אותן ויודעות לבצע את הפעולות הנ"ל .
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כתבתי הודעה שבה המלצתי על חברת השחזור מידע שעשתה על את השחזור אבל משום מה ההודעה פתאום אינה קיימת. מישהו מחק אותה בלי לעדכן שהוא מחק אותה?!
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אהלן! בעיקרון מעוניינים לקנות 2 כוננים חיצוניים. 2 הקניות עקב חוסר מקום על הכוננים הקשיחים שבמחשב. אחד מהם למחשב נייד והשני למחשב נייח. לנייד: המהירות פחות חשובה. חשובה האמינות (שלא יעשה פאשלות כי אני שמה עליו דברים שחשובים לי). הוא לא הולך לצאת מהבית, אבל גם לא מובטחת פינה קבועה. עניין הרעש פחות קריטי כי לא יהיה מופעל כל הזמן. לגבי הנפח אני תוהה אם כדאי להסתפק בנתיים בטרה ולקנות בעתיד אחת נוספת. או ללכת כבר על ה1500GB (כפונקציה של מחיר). על 2000GB אני בטוח לא אלך מאחר ומעדיפה לחלק את השברון לב במידה ומשהו יקרה לכונן. יתכן והוא ישמש לגיבוי (מטרת הכונן אמורה בכלל להשפיע על הבחירה?). הכונן השני ישמש למחשב נייח ולא אמור לזוז ממנו יותר מדי. חשוב שיהיה שקט. עוד לא החלטתי אם ל…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עודכן Firmware אני חושב שהפורמט הוא DVD-R כך שאין סיבה שלא יקרא את זה... מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לשיחזור HDD (הHDD ריק ולא מחולק ) יש למישהו שם לינק של תוכנה לשיחזור (עם תוכנה תרוץ מ DOSאו WINDOWS ממש לא חשוב לי )
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אוקי ..אז ככה ...אני רוצה לגבות כמה וכמה דברים מהמחשב שלי על גבי דיסק דוד ( DVD ) עכשיו כשעשיתי זאת צרבתי דרך DATA DVD הכנסתי כל מה שיכלתי וצרבתי , 3.8 מתוך ה- 4.7 עכשיו כשהכנסתי את הדיסק שוב לצורב ורציתי להכניס עוד קבצים ( כלומר שהדיסק אמור להיות פתוח ) אז הצורב לא זיהה לי אותו ...ז"א שנדפקתי עם זה אז מה שאני רוצה לעשות פה אם אפשר בכלל , שאחרי הצריבה הדיסק יהיה פתוח ככה שאני יוכל לגבות עוד קצבים ..האם יש מישו שיודע מזה משו אני אודה לו מאוד תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
קודם כל תודה לכל מי שהמליץ לי על הארד דיסק למחשב נייח לפני כמה ימים, בסוף הלכתי על הF3 1 טרה ובינתיים הוא מעולה ומהיר מאוד. בלי שום קשר, חשבתי לקנות את הכונן הזה: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails_7737098.html?came=574 חיצוני של סמסונג בגודל 1 טרה 2.5 אינץ'. מחיר זול מאוד עד כדי שהוא מעורר חשד - 560 שקל כשהמחיר המינימלי לכונני טרה הוא באזור ה750 שקל. שווה לקחת את הסיכון? למישהו פה יש ניסיון עם כוננים כאלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי! ברשותי דיסק USB3 כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא מזוהה ע"י מערכת ההפעלה WIN7 ULTIMATE , עד כאן הכל תקין.. לאחר כדקה מופיע הודעה שיש צורך בסריקת הדיסק לאיתור תקלות.. לפעמים אני מצליח לנגן את קבצי המוסיקה שעליו ולפעמים פשוט הכל קופא ואין תגובה ללחיצות העכבר וכל מערכת ההפעלה נתקעת..ניסיתי לעשות SCAN DISK כאשר 2 האפשרויות מסומנות ..הסריקה מתחילה אבל שום דבר לא קורה ..הבר בתחתית לא מתקדם לשום מקום.. אנא עצתכם!
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, אני עובד עם נרו אקספרס. שמעתי שניתן לצרוב על דיסק ולהשאיר אותו פתוח לצריבות נוספות (לא לנעול אותו). איך אני עושה את זה? תודה רבה!! שלומי
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איפה קונים דיסקים של 8 ס"מ בארץ ? תודה מראש :-*
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! קיבלתי הרדיסק חדש בתוקף האחריות אחרי שהקודם קרס אני רוצה להוסיף אותו בחזרה כ-SLAVE ב- ווינדוס XP פרופשונל. עשיתי את שני החיבורים והמחשב לא מראה על שום כונן חדש או משהו כזה. ההרדיסק מסוג WD 80GB 7200 rpm Serial ATA. אני מרגיש שפיספסתי משהו אז אם אפשר ממישהו מיקצועי פה את סדר הפעולות בצורה מסודרת כולל כיצד מחלקים את ההרדיסק לשניים מסוג NTFS אני מאוד אודה לו. המפרט מחשב אם זה עוזר: מעבד AMD Atlon 64 3500+Socket 939 לוח אם Gigabyte K8NS-939 (nForce 3 250) +SB זכרון Geil Aluminum DDR 512MB PC3200 400Mhz CL2.5 דיסק קשיח WD 80GB 7200 rpm Serial ATA כרטיס מסך radeon ATI 9200se 128mb תודה מראש אלי
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, צהריים טובים.. קודם כל אני רוצה לציין שחפשתי בפורום (וגם מחוץ לו) לפני שהעלתי את הנושא ואני פשוט לא מצליח לפתור את זה. אז ככה: לוח אם של ASUS - P5K שעליו מובנה בקר RAID JMICRON 363 כוננים קשיחים כמו שכתבתי בנושא: 4 ST3500320AS X מערכת הפעלה: WIN XP X64 עכשיו לבעיה.. חברתי את כל הכוננים הקשיחים ללוח - 3 לחבורי SATA רגילים ואחד (שעליו מותקנת מערכת ההפעלה) לחיבור שעל פי ההוראות של הלוח שייך לבקר כמובן שהתקנתי את הדריברים של הבקר ואת התוכנה שלו והבעיה היא שהבקר פשוט מזהה רק את הדיסק שמוחבר לבקר עצמו.. אין בזה הגיון משום שיש רק חיבור SATA אחד לבקר והרי ש - RAID מורכב משתי דיסקים ומעלה אז ברור שפספסתי פה משהו השאלה מה ?!.. לא אכפת לי כבר לבנות מערך מדיסקים קיימים כך שה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו קישור לתוכנה?(אם זה השם שלה בכלל) תוכנה לבדיקת טמפ' של הHD וכו'... יש לי WD500AAKS תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
^ אני רוצה להוסיף מחיצה כדי לגבות כמה דברים. מהי הדרך הכי בטוחה לעשות זאת? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-