עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. בגדול אני רוצה שהמחשב יטוס ושאולי יתאים עתידית לגרפיקה... גודל אחסון 256-300gb

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  2. חיבור Sata בדקתי בשני מחשבים Windows XP Window 8 המרה באמצעות EAC אמור להיות תומך ב x48 בפועל מתקשה מאוד לקרא ומגיע למהירות של x2.7 ההמרה גם נעשית בצורה ממש ממש לא מדויקת יש הרבה תקלות בד"ח בסוף בדקתי אותם דיסקים בצורב אחר הוא קרא מהיר ללא שום תקלות תודה

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by atila3,

ערב טוב לכולם יש לי דוק שיש עליו מלא עבודות לאוניברסיטה היום בערב ניסיתי לפתוח את אחד הקבצים והוורד רושם לי שהקובץ פגום , ניסיתי להעבירו למחשב מהדוק והוא רושם לי שבגלל שגיאה מסוימת לא ניתן להעבירו. קבצים אחרים זה עושה אותו דבר או שאם הוא פותח אותם זה בג'יבריש, ניסיתי לתקן דרך הוורד וזה לא נותן כמו כן ניסיתי לבצע סריקת שגיאות דרך הווינדוס להתקן והוא רושם שאי אפשר לבצע. אודה לכם אם תעזרו לי כי זה מאוד חשוב לי כל הסמסטר שלי נמצא שם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  4. שלום לכולם! חזרתי מטיול בתאילנד והכרטיס פתאום התחיל לעשות בעיות במצלמה הוא מראה EROR ובמחשב אם אני מחבר אותו הוא כותב שהכרטיס חייב לעבור פרמוט כדי להשתמש בו לא פרמטתי אני רוצה להוציא משם את התמונות קודם זה אפשרי נכון? יש איזה תוכנה מומלצת או שכדאי לתת לחברה מקצועית? תודה ויום טוב! עריכה: ניסיתי את Recuva היא לא מצליחה לקרוא מהכרטיס.. חיברתי למחשב באמצעות המצלמה וUSB וגם דרך USB קורא כרטיסים

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by yakirZ,

.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by berner,

חברי שלום הצורב שלי שווק חיים עכשיו יש המלצה לצורב חדש עדכני גריסה חדשה אשמח לקבל המלצות בברכה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by Zeev86,

אני רוצה לקחת זכרון נייד להתקנת Windows7. האם ההתקנה של מערכת ההפעלה יודעת לקחת מהירות של USB3 מבחינת הדרייברים? או שזה עובד רק לאחר שאני מתקין את מערכת ההפעלה עם הדרייברים הנלווים?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by shlomibandit,

אהלן חברה .. ברצוני לשדרג את המחשב הנייד שברשותי acer 5740 g כרגע יש לי 640 ג'יגה 5400 שמאוד מאט לי את המחשב מה אתם אומרים על ההארדיסקים הנל? מה עדיף? ssd samsung 840 120 gb ב 525 או corsair neutron 120 ב 495 מה האופציה העדיפה?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  9. http://www.maximumpc.com/article/news/microns_960gb_solid_state_drive_cheaper_you_think

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  10. Started by As-21,

אני יכול לקבל אותו במחיר עלות מה דעתכם על ההרד דיסק הזה ? כמו כן מוכן לשמוע אלטרנטיבות באותו טווח מחיר לחברות intel adata patriot אם יש להם אלטרנטיבה טובה יותר הדרישה היא ביצועים מירבים בגודל 128 גיגה בייט גודל

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  11. נמאס לי מהאיטיות שיש לי בעליה ובתוכנות שנפתחות, ואם כבר להתחדש במשהו בנייד זה כנראה הארדיסק... אני עובד 99% מהזמן באובונטו, אבל אני רוצה מחיצה קטנה לווינדוס וסטארקראפט 2. 30 ג'יגה בערך, עם אפשרות לאקספי [עד כמה זה נורא לשלב אקספי עם SSD?] בעיקרון יספיק לי 120 בלי שום ספק. יש איזה הסתייגויות בכל מה שכתבתי? לינוקס + SSD? דואל בוט + SSD? [ואל תתחילו דיון נגד לינוקס] יש כבר די הרבה דיונים על ההארדיסק הכי משתלם בקטגוריה הזאת, אני מניח שאני אלך על הNeutron הרגיל אלא אם יגיע הGTX הזול עד סופ"ש... תודה!

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  12. ראיתי את השרשור הדביק עם המלצות אודות כוננים קשיחים פנימיים; מה לגבי המלצות על חיצוניים? (אני חושב לקנות אחד כזה במקום להחזיק את אוסף הסרטים התופח שלי על DVD'ים).

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  13. שמתי לב לתופעה מוזרה בהעתקת קבצים גדולים (מאות מגה), כאשר אני מעתיק את הקובץ מדיסק לדיסק התחלת ההעתקה מתבצעת מהר ולאחר מכן היא מואטת. לדוגמה: עם שני דיסקים חדשים (2 TB של היטאצ'י) שעברו איחוי יסודי (באמצעות UltimateDefrag) אני מעתיק קובץ של 9 ג'יגה (באמצעות Total commander) וקצב ההעברה מתחיל מ 200 מגה לשניה ולאחר מספר שניות יורד לכיוון ה 100. התופע מתגלה גם כאשר אני מעתיק את הקובץ לדיסק שעבר פירמוט כך שאני מניח כי זו בעיית קריאה ולא כתיבה. האם ניתן למנוע זאת?

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  14. Started by shimi 1,

שלום לכולם, אני מחפש כונן קשיח חיצוני שיש לו גם חיבורי USB וגם יכולת אלחוטית, המטרה היא: להזרים מדיה מהמחשב לכונן בזמן שהכונן יחובר לממיר (DREAMBOX) דרך הכבל USB. סוג של סטרימינג אם נקרא לזה, אשמח לשמוע הצעות על כוננים כאשר הנפח הוא לא קריטי, העיקר שיהיה אמין, תודה רבה לעוזרים, שימי.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by Semyon171,

שלום, יש לי 2 כוננים קשיחים (אחד של מחשב נייד ואחד של מחשב רגיל) אני מעוניין לגבות את המידע שיש עליהם לתוך כונן של מחשב נייד שנמצא כבר בתוך המחשב. מדובר בשני כוננים שהם בלי מחשב רק הכוננים עצמם. איך אפשר לגשת אל הכוננים? (אולי יש איזשהו התקן חיצוני שיעביר אותם לUSB) ? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by HazardManiac,

אם מישהו יודע משהו על התוכנה הזאת(תוכנה להעברת נתונים) ויודע איך להשתמש בה זה מאוד יעזור לי כי אני מתכנן לקנות ssd ושמעתי שלadata יש את התוכנה הזאת ושהיא ממש טובה.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  17. אהלן, אני לא בטוח שזה קשור לפה אז אם לא תעבירו בבקשה למקום המתאים.. יש לי בסלון טלוויזיה מסוג Sony KDL37S5500 רציתי בהתחלה לקנות כבל HDMI ולהעביר אותו מהחדר לסלון וככה לראות סרטים על הטלוויזיה הבעיה היא שצריך כבל באורך 15 - 20 מטר, שזה גם יקר וגם האיכות יכולה להיפגע אם הבנתי נכון אז חשבתי להוסיף עוד קצת ולקנות כבר דיסק קשיח חיצוני שעליו אני אשים את הסרטים ולחבר אותו לטלוויזיה ועכשיו לשאלות שלי: 1. זה אפשרי לעשות כזה דבר? 2. אם כן איך אפשר לדעת אם הטלוויזיה שלי תומכת בזה? לפי הקישור פה: http://www.sony.co.uk/product/tv-94-37-lcd/kdl-37s5500/features#tab רשום שאפשר לצפות בתמונות ולשמוע מוזיקה באמצעות חיבור USB, ומה עם וידאו?לא אפשרי? 3. אם זה לא אפשרי, יש איזשהו פתרון אחר ח…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני שוקל לקנות דיסק 1.5TB או 2TB, בודק מחירים, מחפש משהו בפחות מ 600 ש"ח ולא איטי. מצאתי את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743387 המחיר שלו נמוך יחסית לחבריו באותו מפרט. מה הקאצ' ? יש משהו לא בסדר בסדרה הזאת ? בחברה הזאת ? בדגם ?

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  19. שלום לכולם רוכש מחר מחשב htpc ואני מעוניין בכונן ssd (יודע שאין צורך אבל רוצה כך שאפשר לוותר על תגובות של אין צורך) ההתלבטות שלי היא בין שני כוננים של סמסונג הראשון הוא samsung 830 64 gb קראתי עליו ביקורות טובות והוא גם זול יחסית- אני מוגבל בתקציב. הבעיה היחידה שלי איתו זה שהוא 64gb והיו אנשים שאמרו לי שיתכן שלא יספיק לי. זאת מערכת מדיה והורדות אך על הכונן ssd תשב רק מערכת ההפעלה, xbmc ,תוכנת מוזיקה ואנטי וירוס. הכונן השני הוא samsung 840 120gb עליו קראתי ביקורות מעורבות, אך הוא יעשה את העבודה מבחינת מקום. בשביל השימושים שלי אין צורך שהכונן יהיה הכי מהיר בשוק, רק שאני הרגיש הבדל בינו לבין השימוש בכונן מכאני. ואמינות- מאוד חשוב שיהיה אמין. המלצות לכוננים אחרים עד 500 שח ית…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by kalda01,

לפני כחודש התקנתי במחשב שולחני דיסק SSD בנפח 120GB שמתי לב שבEVENT VIEWER של WIN7 יש המון שגיאות מהסוג שמודבק בהמשך. בעבודה השוטפת אין איזכור לבעייה כלשהיא. מה המשמעות של שגיאות כאלה ? [table][tr][td]System[/td][/tr][/table] [table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]-Provider[/t][/t] [table][tr][td][ Name][/t][/t]Disk[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]-EventID[/t][/t]51 [table][tr][td][ Qualifiers][/t][/t]32772[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]Level[/t][/t]3[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]Task[/t][/t]0[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]Keywords[/t][/t]0x80000000000000[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]-TimeCreated[/t][/t] [table][tr][td][ SystemTime][/t][/t…

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  21. Started by lioryb,

700 ש"ח. שווה? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DT01ACA300

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  22. Started by Wiz01,

שלום, אני רוכש את הנייד הזה השבוע והייתי מעוניין לשדרג אותו בכונן SSD. מן הסתם חשוב שיהיה אמין ומינימום 200GB, התקציב שלי הוא גג 1,000 ש"ח. עוד שאלה ששאלתי בפורום ניידים אבל אולי גם אתם תוכלו לענות לי עליה, האם ניתן להוסיף לנייד הנ"ל את הכונן או שאצטרך להחליף עם הקשיח? תודה מראש, אלון.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by The-Q,

הסיפור מעט ארוך אבל בקצרה: היה לי Seagate Barracuda 500GB ששווק חיים, במסגרת האחריות הוא הוחלף ל-1TB. חצי שנה אחרי ההחלפה גם הכונן החלופי 1TB החזיר נשמתו לבוראיו ואני כרגע חודש לפני תום האחריות על הכונן המקורי. הבעיה היא מחלה ידועה של הסדרה הנ"ל של סיגייט שהייתי יכול למנוע אם הייתי מעדכן את ה-firmware בזמן. מיותר לציין שהכשלים האלו הסבו לי עוגמת נפש בעקבות מידע שאבד ולעולם לא יוחזר הי"ד. יש דרך לשחזר את המידע אך היא כרוכה בפתיחת הכונן ובסיום האחריות. לפני שאני מממש את האחריות ומחזיר את הכונן, אני רוצה למחוק את כל המידע שנמצא עליו והדרך היחידה לעשות זאת מבלי לפגוע באחריות היא degaussing. האם יש מקום בארץ שמבצע degaussing? מה טווח המחירים עבור כונן בודד והאם בכלל נותנים שיר…

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  24. אני מאכסן כיום את כל החומר הביתי ע"ג כונן אטרנט My Book Live 1T המקושר למחשבים בנחושת ג'יגה דרך ראוטר TP-LINK 4300, שגם מספק לי את הגישה לאינטרנט (אינטרנט ב WAN וכל שאר המכשירים ב LAN המורחב עם מתג HP קטן). סידור מאד פרקטי, כאשר גם מכשירים אחרים "ניגשים" לחומר בקלות, TV סמסונג, סטרימר, מכשירי סלולאר דרך WiFi וכו'. כמו כן אני משתף מדפסת ברדר 3040CN בחיבור האטרנט שלה והכל ממש נוח כפי שתארתי. בכונן הרשת כל החומר של המשפחה, אשר מתעדכן ומשתנה כל הזמן (תמונות, סרטים מסמכים וכו'). כיום גיבוי אני עושה מעת לעת על ידי העתקה של ה-1T לכונן חיצוני, אך לא ON LINE, מה שמזמין "מרפי" לאבדן חומר... : האם נכון לעבור ל WD 4TB (2 x 2TB) My Book Live Duo drive כנותן אותם שירותים בכונן אח…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בכל פעם שאני מחבר הארדיסק נייד למחשב[לפטופ] ולדוגמא עושה ריסטארט או כול דבר אחר קורה מצב כזה,התקיות שבתוך ההארדיסק הופכות לקיצורי דרך וכול פעם אני צריך לפתוח אותם פעמיים. עכשיו שאני מנסה לעבוד עם תוכנות ולראות קבצים שבפנים זה בלתי אפשרי לפי דעתי זה כי יש משהו ען השפות כי זה רק לתקיות באנגלית

• 0 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים