אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי הארד של Samsung Spinpoint F3 HD103SJ שנקנה לפי חצי שנה בערך, באמת אחלה הארד, לא עשה לי שום בעיות. לפני כחודש התחילו לי אתחולים ספונטניים של המחשב פעם בכמה ימים, ולאט לאט האתחולים קרו לעיתים יותר ויותר קרובות, בסופו של דבר המחשב איתחל את עצמו פעמיים בשלוש שעות. לאחר מכן כל פעם שניסיתי להדליק אותו הוא הגיע למסך BOOT של הווינדוס (ווינדוס 7) ואיתחל את עצמו. לאחר בדיקה של החומרה לעומק מצאתי 4 קבלים נפוחים על הלוח אם שהם כנראה הגורם לאתחולים. במהלך הבדיקות לסיבת התקלה חיברתי את ההארד כהארד נוסף למחשב של חבר, הוא זיהה אותו והצלחתי אפילו להעתיק מהארד למחשב שלו. ההארד שלי מחולק ל-Partitions, הרצתי chkdsk על שניהם והכל הראה תקין. עכשיו לדברים המוזרים: 1. כשנכנסו ל-Disk Managm…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי לוח לוח Z87 XPOWER המכיל 10 יציאות SATA, הארבע הראשונות ניתנות לשימוש ב RAID ואני משתמש בשני 0RAID. הראשון הוא הבוט ומכיל שני SSD של 128 (סה"כ 1/4 טרה בייט) והשני הוא לא בשימוש כרגע (אני הולך לבצע עליו התקנה נקייה של 7/10WIN) ומכיל שני SSD של 512 מפעם לפעם ה RAID השני היה מאבד דיסק (היה מופיע לי בתוכנת הניהול בווינדוס ובזמן הבוט), היו מותקנים שני דיסקים של סאמסונג של 1/4 טרה אבל מיכון שלא השתמשתי בו התעלמתי מזה. החלפתי את הדיסקים לפני כחודשיים לחדשים אבל התופעה שוב חוזרת על עצמה. היום ביצעתי בוט ולפני העלייה קיבלתי שגיאה בה נאמר כי דיסק אחד לא מחובר, החלפתי כבל ובזמן עלייה הופיע לי שמותקן שם SM2258AB במקום ה TEAML5Lite הקיים. ביצעתי שוב בוט והדי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
דיסקים לצריבה (דיוידי) במחירים טובים והמשלוח חינם! (למה חינם?) מישהו כבר הזמין משם? http://www.bar-ezuz.co.il/
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי מחשב ושרת שנמצאים בשתי רשתות נפרדות. אני רוצה להעביר חומר מהשרת למחשב תוך כדי שימור ההרשאות NTFS (כלומר שהן לא ישתנו). אני לא יכול לפתוח את השרת לחבר את ה HD של המחשב לתוך השרת פיזית. אני גם לא יכול להעביר את החומר דרך הרשת. מערכת הקבצים של ה-Disk On Key היא Fat32 כך שהיא לא תשמור את ההרשאות גישה לקבצים בזמן שאני אעביר את המידע בין שני המחשבים. מה אני יכול לעשות כדי להעביר את המידע בין שני המחשבים ולשמור על הרשאות הגישה לקבצים. האם צריבה תשמור על הרשאות הגישה? האם חיבור ה-HD של המחשב לשרת תוך שימוש בכל עם מחבר USB יעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש ברשותי את הSandisk Cruzer Micro 4GB U3.הדגם הנ"ל: http://www.sandisk.com/Products/Item(1925)-SDCZ6-4096-A10-SanDisk_Cruzer_Micro_4GB_Black.aspx לאחר מתקפת וירוסים ברצוני לפרמט אותו ולהחזיר אותו למצב ההתחלתי.השאלה שלי איזה פרמוט לעשות לו(FAT32 או NTFS)ומה אני צריך להתקין כדי שיחזור למצב ההתחלתי של הU3 עם הספריות וכדו'. תודה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט, אני מדבר על 256 מ"ב. רוב החברות שמצאתי נראות לי ג'נריות, חוץ מאחת geil, שמוקרת מתחום הזכרונות למחשב. יש לכם איזה המלצה לחברה מסוימת? או משהו מיוחד? אגב, 256 מ"ב של גייל עולה 340 ש"ח, ככה שאם יש לכם יותר זול אז תודה...
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי עדיין את ההארד-דיסק הישן (IDE), ואני רוצה לחבר את שני ההארד-דיסקים, כבה שהחדש (SATA2) יהיה הראשי עם מערכת ההפעלה. על לוח האם יש לי רק בקר IDE אחד. ניסיתי לג'מפר את החדש גם כ-MASTER, גם כ-SLAVE וגם כ-CABLE SELECT. ב-CS וב-MASTER ה-XP מזהה את הכונן ב-DISK MANAGEMENT וגם ב-DEVICE MANAGER אבל לא ב-MY COMPUTER. ב-DISK MANAGEMENT הוא מזהה את שני הכוננים כ-PRIMARY. ואם אני מג'מפר את הכונן הישן כ-SLAVE, הוא לא מזהה אותו בכלל, גם לא במנהל ההתקנים. מכיוון שיש לי רק בקר אחד, ניסיתי לחבר את שני הכוננים הקשיחים במקביל וגם ניתקתי לצורך זה את כונן התקליטורים, ועל הבקר של ה-IDE יושב רק הכונן הישן, כך שלא זאת הבעיה. מה אני יכול לעשות? איך אני דואג שה-XP יזהה את ההארד…
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית רוצה כונני SSD מהירים יותר שיחיו זמן רב ומציגה את טכנולוגיית ה-SuperMLC שמפחיתה בנפחים ומבטיחה להוות תחליף ראוי לשבבי ה-SLC בחברת Transend רוצים יתרון רציני בשוק האחסון המהיר. בין אם מדובר בכונני SSD סטנדרטיים של 2.5 אינצ', ב-כונני M.2 בצורת כרטיסים קטנים, או בלוחות מודפסים גדולים בשוק השרתים, ברור שקיים הצורך להגביר מהירויות. עד כה חלקים גדולים בשוק השתמשו בטכנולוגיית הפלאש MLC, התא הדו-שכבתי. סמסונג כשחקנית מרכזית מתמקדת בנפחים אדירים ובכמויות גדולות עם סדרת ה-850 EVO שעושה שימוש ב-TLC, התא התלת-שכבתי. כדי לייחד את עצמה, לקחה Transcend את הרעיון של MLC ושינתה אותו בצורה מעניינת. היא לוקחת את השבבים האיכותיים ביותר שיוצאים מפס היצור של …
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אפשר להשיג כזה? אם כן, אשמח לקבל המלצה לחנות או חנות רשת (בארץ או בחו"ל) שמוכרת אותו. תודה!
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, איזה מהדיסקים בכותרת עדיף מבחינת שקט, מהירות, אמינות ? שניהם עולים בערך 430 ש"ח ולשניהם 16MB זכרון buffer . אני מודע לכך שה seagate הוא 250GB נפח ו 5 שנים אחריות. http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=Barracuda_ES_SATA_3.0Gb/s_250-GB_Hard_Drive&vgnextoid=885199f4fa74c010VgnVCM100000dd04090aRCRD&vgnextchannel=e3d4f141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model# לעומת ה western שהוא 320GB נפח ו 3 שנים אחריות. http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=299 אני מתכנן לקנות 2 דיסקים [מאותו סוג כמובן] ולעשות RAID1 לקבלת שרידות עדיפה לתמונות, מוסיקה, סרטים וכו'... מעבד Q6600 , לוח GA-P35-DQ6 , זכרון 2X1024 80…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ראיתי שיש שני דגמים אחד שעולה 330$ Western Digital Raptor X WD1500AHFDRTL 150GB ואחד שעולה 230$ Western Digital Raptor X WD1500AHFD 150GB מישהו יודע מה גרם לההפרש של 100$?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו מכיר איזה מאמר לחלוקה נכונה של הדיסק הקשיח? אני מתכוון על חלוקה למחיצות למשל כמה להגדיר למערכת ההפעלה ולאיזה מחיצות כדאי להפריד? למשל סרטים לבד ומוזיקה לבד? או דברים כאלה.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום יש לי מקבוק פרו רטינה 13 עם 128GB SSD , רכשתי מ OWC את http://eshop.macsales.com/item/Other%20World%20Computing/SSDAP12K480/ עשיתי התקנה, העברה של הדיסק הישן לחדש עם CCC , ובדקתי מהירות...המהירות המובטחת באתר בכלל לא מתקרבת בתוצאה שקיבלתי בכתיבה אני מקבל 300MB/S וקריאה בטווח של 500+/- , פניתי אליהם והם אמרו לי לעשות ריסט ל PRAM והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, עשיתי את הכל אבל עדיין המהירות נשארה כמו שהיתה...יכול להיות שקיבלתי SSD פגום? הבלייקמאג'יק דיסק לא הכי אמין בעולם נראה לי אבל ניסיתי לבדוק עם AJA SYSTEM ושם הוא לא מזהה לי את ה SSD החדש... עם איזה תוכנה מומלצת למק אפשר לבדוק מהירות SSD? מה ההמלצות שלכם לבדיקת מהירות? הגדרות, פירמוטים וכו'
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי הייתי שמח לקבל המלצה על דיסק SDD חיצוני שיהווה אלטרנטיבה( לעשות ממנו BOOT) לדיסק הקיים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות את הכונן Corsair Force Series 3 120GB CSSD-F120GB3-BK SSD יש לוח של גיגהבייט מדגם E58X-UD3R קודם כ רציתי לדעת אם הם יעבדו יחד או יהיו בעיות תאימות דבר שני חשבתי להוסיף 2-4 גיגה זיכרון ל 3 שיש לי כבר. אבל עכשיו קראתי שניתן להשתמש בכונן SSD כזיכון מטמון אז רציתי לדעת אם ואיך אני יכול לעשות את זה או עדיף להוסיף זיכרון וזהו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/charts/hdd-charts-2012/benchmarks,134.html# מעניין מאוד. שימו לב שמתחת לדיסקים שמסתובבים במהירות מטורפת של 10K, מופיע דיסק של סייגייט מסדרת ה DM..!
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מתלבט בין שני כוננים עבור ה NAS המשרדי שלי 1. Western Digital WD40EFRX 4000GB 2. Seagate ST4000VN000 4000GB כאמור הנפח האידיאלי עבורי הוא 4000GB ואני דיי מוגבל בין שני הדגמים האלה מבחינת המלצות יצרן וטווח מחירים תודה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
כ60 מעלות לפעמים,אחרי 5 דקות יורד לטמפרטורה של 40 + טמפרטורה ממוצעת 45. אחרי ששמתי מאוורר שזורק עליו אוויר אז הטמפרטורה היא 36 ,לפעמים קופצת ללא סיבה לבערך 50. לפעמים אני שומע תיקתוקים ממנו,אבל יש לי את התוכנה Hard Disk Sentinel שאומרת שהמצב "הבריאותי" שלו הוא 100 אחוז,ז"א הוא לא מתכוון למות בזמן הקרוב. עד כמה אפשר לסמוך על תוכנה כזו? ועוד שאלה,בתוכנה כתוב לי במידע על הHD החלפתי כבל,אבל זה עדיין נשאר. הדיסק הוא WD 80 גיגה IDE האם יש חשש שהוא הולך להתפגר בזמן הקרוב? יש לי שם לא מעט מידע,ברובו חשוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום חברים. המוצר הבא: Seagate Backup Plus 3 TB USB 3.0 Desktop External Hard Drive (STCA3000101) נמכר באמאזון ב-100$. יש אפשרות למשלוח לארץ אבל יוצא מחיר כפול יחד עם עלויות המשלוח והמיסים, 53.46$ עלות משלוח ו-26.09$ דולר פיקדון מיסים. פיקדון מיסים ממומש אם המוצר נתפס במכס אז הקונה בעיקרון מאפשר למוכר לשלם בשמו את עלויות המכס, אם המוצר לא נתפס מקבלים את הפיקדון חזרה. לינק למוצר: http://www.amazon.com/gp/product/B00829THQE/ref=ox_sc_act_title_1?t=slicinc-20&tag=slicinc-20&ascsubtag=a_kRpvBKEeK5Rja3AM31nA0_UItd3_mCO_0_0&ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER אז אם יש לכם דודה שמגיעה לארץ... תהנו.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המיקרו של סאן דיסק... יש עליו חומר מאוד רגיש ששיך לעבודה שלי. אסור לאף אחד לראות אותו והDOK כנראה נשרף.. כשאני מכניס אותו כרגע למחשב הנורה שלו נדלקת באור חלק ומעומעם ואז נסגרת... השאלה היא כזאת. אם אני אלך לממש אחריות. הם יצליחו לראות מה יש עליו???
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
העלתי את המחשב ע"י LINUX BACK TRACK שבמקרה היה לי בבית איזו תוכנה אני יכול להשתמש בשביל לשחזר קבצים מהארד דיסק שנמחק סתם ככה בטעות דרך לינוקס ? והאם יש דרך יותר טובה ונוחה לשחזר קבצים לא דווקא דרך לינוקס
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם ביצעתי בדיקה של מהירות ההרדיסק שלי על ידי התוכנה Drive Speed Cheker. הבעיה היא שאני לא בטוח שאני מבין את כל פלט הנתונים. מה ההבדל בין file write speed לבין chunk write speed? מדוע רוב התוצאות שקיבלתי הן בין מהר מאוד לבינוני ורק file copy speed הוא על איטי מאד ? כמו כן, מדוע שאני מעתיק DVD של קבצים למחשב זה יכול לפעמים לקחת חצי שעה בעוד שלצרוב את הדיסק זה לוקח 6 דקות. האם יתכן שהצורב יכול לצרוב יותר מהר ממה שהוא יכול לקרוא? הדיסק שנבד הוא למעשה RAID 0 של שני כונני 80 GB. תודה מראש לכל המגיבים. קובץ התוצאות מצורף. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי בעיה בחיבור שני כוננים קשיחים חיצוניים במקביל. המחשב מזהה תמיד רק אחד מהם. המחשב מזהה את הכונן הראשון שאני מחבר אבל לא את השני... וכשאני מחבר אותם בנפרד הוא מצליח לזהות כל אחד. יש לציין כי עם כונן אחר של IOMEGA גם עם T1 אין שום בעיה כזו. ניסיתי את כל היצאות USB השונות שיש לי במחשב מדובר על 2 כוננים של WD 1T כל אחד ובנוסף שניהם עם אפשרות של USB 3 מחשב DELL VOSTRO V131 בעל 2 יציאות USB 0.3 + אחד רגיל תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני צריך לעבוד על קבצי וידאו באוניברסיטה ובבית. חשבתי לקנות כונן חיצוני שעליו גם אוכל לערוך. אני עובד על מערכת XP PRO ובה 2 כוננים [לא רייד ] אחד לתוכנות ואחד לקובצי עבודה - 500G אבקש המלצותיכם הספציפיות ומחיר למשהו נייד ונוח [צריך עם מאוורר פנימי?] תודות
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול בנוגע לכונן קשיח שהמחשב לא מצליח לזהות. הכונן הוא מסוג WD10EARS 1T והוא היה בשימוש כבר כמה שנים, בנוסף אליו יש לי כונן SSD עם מערכת ההפעלה. כרגע הביוס מזהה אותו אבל מערכת ההפעלה לא מצליחה לעלות כשהכונן מחובר אלא רק כשהוא מנותק. בהתחלה הכונן עוד היה עולה אבל אחרי כמה זמן החיבור היה אובד, ככה שנראה לי שעכשיו המחשב לא מזהה את הכונן בכלל. אם אני מנסה להפעיל את המחשב באמצעות דיסק של מערכת ההפעלה כשרק הכונן הזה מחובר אז גם אין זיהוי וההתקנה תקועה. השאלה אם יש איזושהי דרך להחיות אותו שכן יזוהה.. כמובן עדיף בלי לפגוע בדטה עליו או שרק האופציה של שיחזור נתונים קיימת, אם נשאר שם משהו. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-