אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
השאלה בגדול בכותרת, יש לי את ה330 כבר תקופה במערכת החדשה שלי בנפח 120 גיגה... למערכת זה מספיק ושאר הדברים נמצאים על המערכי קשיחים האחרים שלי הSSD מהיר וטוב אבל עכשיו עם הBF והסייבר שיגיע עוד מעט יש לא מעט מבצעים גם בארץ על SSD
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
BURST RITE - 250 בערך לאינטלSSD ו360 BURST RITE לרייד0 של שני 500 גיגה של סיגייט. האם הSSD תקול?
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Common/GeneralModules/Ticker/Popup.asp?ArticleID=170495&ServiceID=10 היטאצ'י הכריזה על הארד דיסק בגודל 0.5TB (כלומר 500GB!) ההארד דיסק נבנה לטכנולוגית SATA II שמסוגלת להעביר 3.0GB/s היטאצ'י גם שילבה טכנולוגיה חדשה בשם Smooth Stream להעברה חלקה של וידאו עם מינימום תקלות עדיין לא נקבע מחיר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קרה לי משהו מוזר במחשב הנייד שלי (ווינדוס 7) יש כונן אחד עם מחיצה אחת, שבו כונן C הוא 320 ג'יגה וכך גם הכונן השני. אז בכונן C פתאום התמלא עד הסוף, חיפשתי בקבצים הנסתרים ואני לא מוצא את הסיבה לכך. גם כשסימנתי את כל הקבצים והתיקיות בפנים, אני מגיע לתפוסה של רק 70 ומשהו ג'יגה (כלומר בערך 120 ג'יגה הוא בקובץ שאני לא יודע מהו) מישהו מכיר את הבעיה ויודע לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ס הגעתי למצב שאין לי כבר מקום על המחשב ..כי אני רואה כל הזמן סרטים וסדרות HD ומתקין מלא משחקים חדשים שיוצאים שתופסים הרבה מקום בהארד דיסק.. כרגע יש לי הארד דיסק יחיד Western Digital 320 aaks ויש לי לוח אם GIGABYTE P35 DS3L עכשיו אני רוצה לקנות עוד הארד דיסק של טרה בייט ראיתי במומלצים אתSAMSUNG HD103SJ .. עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לקנות אותו ולהוסיף ? אני אצטרך לפרמט בשביל להתקין עוד הארד דיסק?? וכמה בערך יעלה לי??..תודה מראש.. נ.ב שכחתי לציין יש לי ספק Thermaltake TR2 RX 500W
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
סתם הסתכלתי לי על כוננים חיצוניים (צורבי DVD) וראיתי שהם די משמעותית יותר איטיים מהפנימיים, מדוע זאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גיביתי הרבה מאוד קבצים בהרד דיסק נפרד, התקנתי על הרד דיסק אחר וינדוס XP פרו וניסיתי לעתיק את הקבצים מהרד דיסק של הגיבוי אבל נוצרה בעייה שהמחשב מזהה את ההרד דיסק אבל אין לי גישה אליו מה"מחשב שלי" פשוט הוא לא נמצא פתחתי את disk managment ואין אות ליד הכונן ניסיתי אין ספור פעמים לשחק אם ההגדרות של MASTER SLAVE אבל זה עזר מצורפת תמונה להמחשת הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות הבנתי שיש Firmware שהוא לא ממש חוקי שגורם לצורב לצרוב על דיסקים יותר מהר ממה שהם נועדו איפה אני מוצא את ההורדה של זה ואת האתר של מי שהוציא את זה והאם הדיסקים של Princo תומכים בזה?? תודה
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
במה הצורבי DVD של לייט און יותר טובים מהקודמים? אל תגידו לי להריץ סריקה כי מהסריקה לא מצאתי כלום
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
צורב הDVD שלי מסוג Optriac A7200s לא קורא DVD . CD הוא מזהה ללא בעיה ולפעמים DVD צרובים אך מקוריים לא .זה אבסורד . אפילו לאחר התקנה מחדש של Windows XP/Vista לא עובד. מה עושים ? באתר של היצרן יש firmware חדש שיצא ב28.1.09 שווה לעדכן ?..
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני חדש כאן ואני זקוק לעזרה ממכם. קונים לאחי צורב, יש לנו תקציב של 300ש'ח בלבד. עכשיו; SONY, TEAC, LG, AOPEN, MITSUMI - הם החברות היחידות שיש לטכנאיי שלי. תכננתי ללכת על LITE-ON אך הכל אזל והוא כבר לא מזמין את ה-LITE-ONים, לכן אלה החברות שיש. בכל מקרה - מה לבחור? דגם? 300ש'ח תזכרו. * מה דעתכם על הצורבים של LG?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי Mybook Essential (דיסק חיצוני של WD) לשחזור. מדובר על דיסק 1TB GREEN של WD מחובר לבקר USB קטן ורגיש שמקודד את המידע (hardware encryption) עליו . הצלחתי לשחזר את רוב הקבצים שהיו על הדיסק, אחרי תהליך ארוך ומייגע של IMAGING לדיסק תקין , תוכנת שיחזור ושחזור שמות קבצים עד כמה שאפשר, כאשר בכל תהליך השחזור מול הדיסק הדפוק הוא מחובר דרך הבקר USB שלו שמאפשר קריאה ממנו ויוצר במערכת הפעלה מחיצת CD וירטואלית. עכשיו אני מעוניין לפרמט את הדיסק , כאשר אני מודע לכך שיש לו כ 110 מגה של BAD SECTORS לפי התוכנת IMAGING . ולא מצליח . בחיבור SATA ישיר (דרך ESATA) , ה BIOS מזהה את הדיסק אבל בשום תוכנה בינתיים, אני לא מצליח לפרמט או לשנות מחיצות. אם אני מחבר ב USB דרך הבקר, אני חייב לה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני קונה הארד דיסק SATA 2 וצורב SATA , יש לי לוח אם תומך SATA (מלפני 4 שנים). הבעייה היא שאני לא יודע איפה לחבר אותם , חיברתי בעבר זכרונות , כרטיס מסך - אבל לא הארד דיסק נוסף. התמונות שאני מביא הם של המחשב כרגע , בלי תוספות... אודה לכם אם תענו לי על השאלות (יש תמונה עם שאלות). אז איך אני מחבר את ההארד דיסק? כבל אחד אני מניח שמגיע עם ההארד דיסק והולך ישירות ללוח אם ... אבל מה עם החיבור לספק? איך זה מתבצע? לגבי הצורב: אני מניח שכבל אחד הולך ללוח אם (כבל שיש לי - תוכלו לראות בתמונה) , מה עם הספק? * בתמונה paintop1 כתבתי בצהוב בצד ימין משהו שלא רואים טוב בתמונה , קיצר כתוב: "חלק מהחוטים שם מחוברים לספק וחלק מחוברים לשום מקום , מה זה?" תודה רבה לעוזרים [attachment del…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ה 840 ישן יותר לא? למה הוא יקר יותר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה! האם פרמוט מחדש של כונן קשיח יכול להזיק לו בצורה פיזית? ??? ??? ??? תודה רבה :-*
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ד"ר אלי הררי, ממייסדי סנדיסק: "מחיר זכרונות פלאש יירד השנה ב-55% בהשוואה לשנה שעברה" (מקור themarker) הגיע הזמן! זו ירידה משמעותית+טוב לדעת שזו חברה של ישראלי...
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
המתחרים : Maxtor 160GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Kit ש"ח646 או את ה 200GB אני פשוט לא יודע ממש כי אני רוצה כמה שיותר לחסוך בזה וזה כולה ארדיסק לא צריך כל כך הרבה אבל עדיף עכשיו מאשר אחר כך להיתקע אתם מבינים, אני יחסית מוריד הרבה משחקים וסרטים ותוכנות יש מקום אחר בשבילם. או את ש"חWD SATA 160GB 8MB 7200 RPM -565 או אם יש לכם המלצה לארדיסק אחר חופשי ואני צריך חיבור סאטא ככה אני לא יודע אם זה קיט ובעיקרון אין לי תמיכה ב NCQ ככה שזה לא ממש לחוץ יש לי MSI NFORCE 3 K8N NEO PLATINUM 250GB אבל אולי לשידרוג עתידי, אז יאללה תעזרו לי אני ממש משתגע מזה לא יודע מה יותר טוב. :s05:
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב נייד של חברת דל עם 8 ג'יגה SSD. כשהפעלתי את המחשב לא הצלחתי לראות את הכרטיס. איך אני יוד שהוא אכן קיים? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי מחשב קצת ישן 4 שנים שהיה ממש מעולה בזמנו הוא עדיין עושה כל מה שאני צריך אבל בא לי קצת לשדרג חשבתי על כונן SSD אני מתחיל להתעסק הרבה עם עריכה ואם הבנתי נכון זה צריך לשפר את הביצועים בצורה ניכרת אני צריך את הידע שלכם בשתי שאלות אם הלוח אמ שלי בכלל יכול לתמוך בכונן? הדגם הוא MSI P35 PLATINUM ועל איזה כונן SSD בנפח של 60 ג'יגה אתה ממליצים? תודה רבה לינק למפרט של הלוח אמ http://www.msi.com/product/mb/P35-Platinum.html
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
Hello everybody, I have 2 SSD drives one of them is the a-data sp900 and the second is ocz agility 3 I want to unite them to one partition what is the best way to do it?... thank you in advance
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי צורב LG N42 ואני משתמש בדיסקים DVD-R של Verbatim או LG. משום מה כל מה שאני צורב מקובצי iso לא נקרא בשום צורב/DVD אחר (צרבתי במהירויות שונות 4x 8x 16x וניסיתי לקרוא את הדיסקים עם 3 סוגים שונים), בכולם אני מקבל הודעה (ולפעמים הדיסקים מופיעים לי כריקים) - "Windows cannot read from this disk. The disk might be corrupted, or it could be using a format that is not compatible with Windows." מה שמוזר זה שהצורב עצמו קורא ללא כל בעיה את הדיסקים הללו. אני משתמש ב- Nero 6.6.0.12 מישהו נתקל בבעיה ומכיר פתרון? עריכה: צרבתי את אותם iso בצורב NEC 3520 במהירות מקסימלית באותו סוג דיסקים ולא היתה לי כל בעיה בקריאה שלהם בכוננים אחרים...
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, לפני כחצי שנה קניתי את הכונן Transcend StoreJet 25H3 מ KSP. הוא פתאום הפסיק לעבוד והורדתי ממנו את הגומי (בולם זעזועים) כדי לראות אם יש עוד פרטים עליו בפנים, ראיתי שיש 2 מדבקות (אחריות או שאני טועה?) דהויות וקרועות. כאילו פתחו את הכונן לפניי. עקצו אותי? מה כדאי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! נתחיל בזה שהחלטתי לשאול את השאלה דווקא בפורום הזה (רשתות ואינטרנט) בגלל שבמהלך חיפושי אחר מידע ברשת, הבנתי שכל נושא ה-RAID קשור מאוד לשרתים (דיי הגיוני אחרי שחושבים על זה קצת....) בקשר לשאלה שלי בניתי HTPC ויש לי שם כונן רק בשביל כל הסרטים, תמונות ומוזיקה. לאחרונה התחלתי לחשוב שיש מצב שאותו דיסק קשיח פשוט יכול לקרוס יום אחד (כמו כל מכשיר חשמלי אחר ובטח מכשיר אלקטרוני) וכל התמונות, סרטים (הכנסתי את כל סרטי הוידיאו לדיסק הקשיח) והמוזיקה שלי יכולים פשוט להימחק. כמובן שאפשר לבצע גיבויים אבל כשמדברים על נפח של 200 גיגה, זה קצת בעייתי..... חשבתי להקים מערך RAID של שני דיסקים של 500 גיגה (זה התכנון לפחות...) שיהיו למעשה מראה אחד של השני. הבנתי שכך גם המידע נשמר עקב ז…
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כונן לגיבוי חיצוני עם אחריות ל 3 שנים. גודל 1TB. בעבר היו לי WD וסמסונג. שניהם שבקו חיים לאחר כ 3 שנים. אשמח עוד המלצה. מחיר - עד 300 ש"ח. כמו כן, אשמח להמלצה על חנות (אזור רעננה / פ"ת / כ"ס / הוד השרון) תודה
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי התקנות כמו בבילון 6 לפי מה ששמעתי ניתן להתקינם על גבי ה- DOK ... אם אפשר עזרה - דרך אייך אפשר להתקין...??
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-