עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by gimi10,

רכשתי צורב מסוג טושיבה.. ובנסיונותי לצרוב סרטים העלו עד כה חרס.. אשמח לעתה טובה או תוכנה שתצליח להתגבר על ההגנות.. ניסיתי עם תוכנת DVDXCOPY .. ולא לקח.. בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  2. Started by harel_22,

שלום לכולם לאחר בדיקת מספר תוכנות שיחזור דיסק קשיח אשר לא שיחזרו את רוב המיידע שלי אני מבקש את עזרתכם בחיפוש אחר תוכנה רצינית אשר תוכל לשחזר מיידע מהדיסק קשיח שלי תוכנה שיודעת לשחזר לאחר פירמוט או פירוק מחיצות או וירוס וכשלים אחרים אשמח לכל עזרה שהיא תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  3. Started by brother_t,

האם יש דרך להוסיף חיבורי IDE כך שיהיה ניתן לחבר עוד CD/DVD או דיסק קשיח?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by MiGHTyDuCK,

שלום רב. יש לי הארדיסק 160 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל דגם WD1600JD רציתי לדעת איזה הארדיסק כדאי להוסיף בנפח 250 ג'יגה רצוי \ חייב שיהיה גם של ווסטרן דיגיטל ? הוא חייב להיות אותו דגם ? JD ? WD2500 JD ? תודה מראש על העזרה ! שבוע טוב

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  5. מהירויות העברה של עד פי 3 מכונני SATA במחיר התחלתי של 50 דולר לכתבה

6. Started by mystikal,

הבנתי שיש אפשרות להוסיף עוד כניסות SATA 2 ללוח מה צרך לרכוש בשביל זה? והאם זה לא מאיט את קצב ההעברה

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  7. החברת הטאיוואנית שמחזיקה במותג Plextor מחליטה לספק תחרות מורחבת בשוק תחת שמה האישי לכתבה

8. כל בדיקת מהירות קריאה תקועה על X4 וב-nero infotool לא משנה איזה DVD אני מכניס הוא מראה מהירות קריאה X4 מה זה החרטה הזה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by mtn9,

לבת דודתי יש בעיה מוזרה, היא אמרה לי לכתוב את ההודעה הבאה: קניתי מחשב באייבורי לפני כמה חודשים. מאז פירמטתי את המחשב פעמיים בערך. למרות זאת מצאתי דברים מוזרים בתוך ההארד דיסק. למשל, מצאתי בתוך הקבצים של הווינדווס ויסטה קבצים שתאריך השינוי שלהם הוא שנה לפני שקניתי את המחשב! איך זה יכול להיות? מה זה אומר? ששמו לי הארד דיסק משומש? מצאתי שם גם שאריות של תוכנות שלא התקנתי מעולם ... וגם התאריך שלהם היה שנה לפני שקניתי את המחשב (מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by aderet,

שלום! מה הסיבה שאני לא מצליח לפרמט מחיצת c במהלך התקנת ה win ליותר מ 9 גיגה (הוינדוס מנסה לפרמט ואז מודיע על שגיאה ורק אחרי שאני מוריד את גודל המחיצה הוא נותן לפרמט..). המוזר הוא שאני מצליח לפתוח את המחיצה לכמה שאני רוצה אחרי ההתקנה בעזרת partition magic. הדיסק שלי הוא wd 80 sata. התופעה קוראת מיום רכישת הדיסק כחדש. תודה .

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  11. יש לי כמה כוננים קשיחים של WD בנפח 1T מסדרת ה GREEN . הכוננים מחוברים למחשב בעזרת תחנת עגינה חיצונית של blacX. לפני כמה ימים היתה לי הפסקת חשמל ואחריה כשאתחלתי את המחשב והדיסקים היתה לי תופעה מוזרה עם אחד מהם . מצד אחד הוא מראה שתפוס אצלו 850GB אבל בפועל כשאני בודק יש רק 150G תפוסים . הדיסק עצמו היה מלא כמעט לגמרי לפני כן . כנראה שמשהו במערכת הקבצים השתבש ואני לא יודע איך לסדר אותו . הדיסק עצמו בסדר פיזית ואחרי בדיקת שגיאות של WINDOWS ( אני עובד עם WIN XP SP3 ) נראה שאין שגיאות על הדיסק , הוא גם עולה כאמור בלי בעיות . למישהו יש רעיון מה קרה פה ואיך משחזרים את הקבצים ה "נעלמים" ?? תודה מראש לכל העונים .

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  12. Started by אנדי,

הינה סיפור שלא ממש קשור לאיכות התקליטורים האלה או לקיבולת שלהם, אלא לתופעה מוזרה שעליתי עליה די במקרה, והיא קשורה לעיצוב הגרפי שמוטבע על גבי התקליטורים האלה. עשיתי היום כוונון לפטיפון (כן, הדבר הזה שמנגן תקליטי ויניל..) והנחתי עליו נייר קשיח עגול מקווקו המשמש כטסטר למהירות. כשהצלחת מסתובבת במהירות הנכונה, אמורה להתקבל אשליה אופטית שבה הקוים נראים כאליו הם עומדים במקומם כאשר מקרינים עליהם באור ניאון. בשל העובדה שעיגול הנייר לא היה ממש שטוח, נוצר מצב בו האשלייה האופטית לא היתה מדוייקת והקווים 'נעו' על גבי העיגול קדימה ואחורה בהתאם לעקמומיות, מה שהקשה על קביעת המהירות המדוייקת של הפטיפון. איך כל זה מתקשר לתקליטור? ובכן, עלה בדעתי לבצע צילום של עיגול הנייר המקווקו על מדבקת ני…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  13. טוב ,אז הסיפור כזה . זה התחיל לפני איזה חודש עם ה Maxtor 40GB 7200RPM שלי ... אתם יודעים שאתם מדליקים את המחשב ההארד ישר מתחיל לעבוד ואתם אפילו שומעים את הרעש שלו . אבל אצלי משום מה לפעמים הוא פשוט לא נידלק ... לא רוצה להידלק . המחשב לא מוצא אותו בכלל כי הוא לא עובד ,כאילו אין עליו בכלל מתח . חשבתי שיש איזושהי בעיה בספק ,אבל לא ניראה לי שיש בעיה בספק כי לא קרה שההארד מתכבה בעמצא העבודה כלומר עם הוא נידלק אז הוא עובד ואין בעיות ... אבל לפעמים הוא לא נידלק ואני מכבה מדליק מכבה מדליק עד שזה נידלק . בקיצור יש לי עדיין אחריות אבל פשוט אני לא רוצה ללכת ולהחליף אותו ישר כי יש לי הרבה מידע אליו ואני עדיין לא מוכן . אז אני רוצה לשמוע דעות אילו סיבות יכולות להיות לתופעה הזאת ... …

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by aviadp,

שלום יש לי כונן חיצוני שמחובר לחמחשב באופן קבוע מדי פעם אני נכנס אליו ורואה שנוספו לו כל מיני תיקיות עם שמות כגון: b3e35732a4f013274ca94925 שבתוכן כל מיני קבצי התקנה כמו כן, אני רואה שהוא עובד לפעמים (מהבהב ארוכות) בלי שבכלל העברתי אליו קבצים אשמח אם משהו יוכל לעזור לי לפתור בעיה זו האם ניתן איכשהו להגדיר שהכונן לא יפעל אלא אם כן קוראים לו? האם אפשר למחוק את התיקיות הללו? ואיפה הכונן הזה מוגדר ככונן שמתקינים אליו קבצי התקנה?

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  15. יש לי צורב LG N42 ואני משתמש בדיסקים DVD-R של Verbatim או LG. משום מה כל מה שאני צורב מקובצי iso לא נקרא בשום צורב/DVD אחר (צרבתי במהירויות שונות 4x 8x 16x וניסיתי לקרוא את הדיסקים עם 3 סוגים שונים), בכולם אני מקבל הודעה (ולפעמים הדיסקים מופיעים לי כריקים) - "Windows cannot read from this disk. The disk might be corrupted, or it could be using a format that is not compatible with Windows." מה שמוזר זה שהצורב עצמו קורא ללא כל בעיה את הדיסקים הללו. אני משתמש ב- Nero 6.6.0.12 מישהו נתקל בבעיה ומכיר פתרון? עריכה: צרבתי את אותם iso בצורב NEC 3520 במהירות מקסימלית באותו סוג דיסקים ולא היתה לי כל בעיה בקריאה שלהם בכוננים אחרים...

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  16. ג'יבטרתי ששני סידירומים כ SLAVE (בלי לדעת) על אותו כבל (IDE) ובמחשב הופיעה לי רק אחד נבהלתי ולא הנתי מה קרה.... אז עשיתי הוצא עליו ושניהם יצאו..... חקרתי וביררתי מה קרה... המחשב יחס לזה כאחד שימושים: בקשיחי IDE בצבא מחברים עשרות על כבל אחד בצורה הזאת וכך מקבלים כונן אחד גדול ואם אחד נהרס אפשר להחליפו ללא כיבוי המערכת

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by Posford,

מדובר בקשיח: Western Digital Caviar Green WD10EACS 1TB 16MB. כ- 97-98% ממנו מלא. וגם כשהיה 50-60% פנוי התופעה הייתה קיימת. נניח בכניסה למחשב שלי ומשם כניסה לכונן, לפעמים הוא נכנס תוך שניה ולפעמים לוקח לו 5-10 שניות שהוא טוען עד שהוא נכנס. וגם העבודה בתוך הכונן עצמו, אם קיימת תיקיה שמכילה הרבה חומר\תיקיות, אז הכניסה אליה גם לוקח 5-10 שניות. האם זה תקין? ואם כן, למה זה כל-כך איטי? ומחשב יחסית מהיר 4GB זכרון.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הרצתי AS SSD: בבדיקה הראשונה (הכונן ריק) התוצאה של הכתיבה הייתה 100 MB\S (כתיבה רנדומלית) בבדיקה השנייה ( הכונן מכיל מידע 35 GB מתוך 59.7) התוצאה של הכתיבה ירדה בחצי. יש קשר בין הדברים? יש לי את הכונן corsair F60 60GB

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by LIRON1,

שלום עשיתי בדיקה עם AS SSD וזה התוצאה (תמונה) הכונן זה M4 64 GB מחובר ל SATA3 1.תוצאה טובה? 2.איך אפשר לשפר עוד?,בעיקר את המהירות כתיבה. 3.מה זה אומר השורות בתוכנה: 4K 4K 64 THRD ACC TIME ? תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש תמונה. איך התוצאה טובה ? הדיסק פועל כSATA לא SATA2. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  21. קיבלתי היום את המחשב חדש, הגיע הזמן. רציתי לדעת בכל אופן לגבי התוצאה, קודם כל בביוס זה היה מותקן על IDE שינתי את זה וזה עלה מאוד, מה שהצלחתי להשיג האם התוצאה סבירה? בכל אופן שאלות נוספות, ששינתי ל AHCI כמו שקראתי פה הווינדוס לא עלה, החזרתי ל IDE בביוס והווינדוס שוב עלה וקראתי מדריך לשינוי משהו ברגיסטרי שאיפשר לי להפעיל על AHCI, השאלה שלי היא האם לא עדיף להתקין את כל הווינדוס מחדש בלי להתעסק עם שטויות ברג'יסטרי? שאלה נוספת היא מה בדיוק ההגדרות שצריך לעשות, אני בGIGABYTE GA-H77-D3H, מה בדיוק לעשות בביוס? למשל אינטל ראפיד סטארט להפעיל? איך בדיוק להגדיר שם? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום, התקנתי WIN7 64bit (התקנה חדשה לחלוטין) על ה SSD הנ"ל. ACHI מופעל. intel RST הכי מעודכן מותקן. firmware הכי עדכני הגיע כבר עם הכונן. מה לא בסדר בהגדרות שלי? מה לבדוק? איך יכול להיות שביצועי ה- Seq מצויינים אבל ה- 4K על הפנים? למה ה- Read Access Time טוב מאוד אבל ה- Write גרוע? לוח: (P-43 DS3L (SATA 3Gb/s מעבד: E5200 זיכרון: 4GB [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by I.Robot,

הרצתי HD TUNE וקיבלתי תוצאה מוזרה בהחלט, ממוצע של בערך 5.5GB\s, מה הקטע פה? וגם זמן הגישה הוא 0.0 שניות, אני חושב שזה שיא עולמי. עכשיו, מה קורה פה? התוכנה השתגעה או שהתברכתי בהארד דיסק הטוב בעולם? עריכה: עכשיו גם הרצתי בדיקת שגיאות והוא בדק במהירות של בערך 8GB לשנייה, זה בסדר או שגם זה מוזר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  24. Started by waizman,

אני מריץ את PcMark2002 ובשאר המבחנים אני מקבל תוצאות גבוהות - רק בהארדיסק אני נופל... התוצאה שאני מקבל היא 770-775 ולפי מה שראיתי זה ממש ממש גרוע... ההארדיסק הוא Maxtor 40GB 7200 (6L040J2), מחובר בכבל 80 גידים כפריימרי מאסטר, אין סלייב בכבל הזה. הכונן עבר איחוי לאחרונה (חוץ מכונן אחד [הוא מחולק ל3] שיש בו סרטים גדולים וזה לא ממש הצליח לאחות הכל), ואין שום וירוסים או ספייוורים למיניהם... הכונן עובד בסדר גמור רק שהוא איטי (זה די מורגש).... מה אני עושה? תודה

• 12 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים