אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אהלן רציתי לשאול אם אפשרי לשחזר מידע מHD גם אם נעשה פירמוט או ניסיון לפירמוט ? את התוכנה recover my files אני מכירה אבל יש שיטות אחרות אולי ? אני מכירה שיש שיטות שעולות המון כסף...טכנאי מחשבים ממוצע יכול להציע לי משהו כזה ?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
קניתי מאיביי זיכרון מיני SD 32 ג'יגה מקווה שלא נפלתי http://cgi.ebay.com/NEW-32GB-MicroSD-SDHC-card-32-GB-Class-10-SD-adap-/250855704058?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D1359628902864227488
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
היי, הראשון מ-KSP, [h=1]כונן קשיח Silicon Power V60 SP120GBSS3V60S25 120GB SSD SATA III ב- 309 ש"ח[/h] http://ksp.co.il/?uin=19860 השני מ-ivory, [h=1]דיסק Kingston V300 120GB SV300S37A/120G SSD[/h]ב- 319 ש"ח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10054 רעיונות מישהו?? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תישמעו הביאו לי דיסק צריבה רב פעמי אחרי שצרבתי עליו היה עליו את סימני הצריבה [צרבתי 300 מגה מתוך 700],אחרי זה הכנסתי אותו לכונן ניכנסתי לנרו ועשיתי "ERASE CD" עשיתי FULL ואחרי 25 דקות הוצאתי את הדיסק והוא היה כמו חדש! איך זה?
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי NEC AD-7200S ומדי פעם הוא קורא כאילו הוא חושב שהכנסתי דיסק וזה קורה כל כמה זמן ותוקע את המחשב לכמה שניות כל פעם, מסרבים להחליף לי כי טוענים שהוא תקין, עכשיו אני צריך להרוס אותו לגמרי איכשהו בשביל שיחליפו, מישהו יודע איך להרוס עם צריבת ביוס לא טובה או משהו בסגנון?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם SATA ומן הסתם עם חיבור ide רציתי להוסיף עוד 2 דיסקים קשיחים בחיבור ide והוא לא זיהה לי אותם מה עושים?<
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לראות סרט מהדיסק און קי בטלויזיה סמסונג, אבל השמע בסינית והתרגום ברוסית. במחשב זה באנגלית עם תרגום לעברית. לא הצלחתי עם ההגדרות של התקן חיצוני ולא עם ההגדרות של הטלויזיה. מישהו יודע איך אפשר להתאים את זה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אם כן - איפה ניכר ההבדל?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
יש לי בנייד 2 מחיצות (ככה זה בא) והבעיה היא שהמחיצה של ה-windows וכל התוכנות היא רק 6 ג'יגה והמחיצה השניה היא 40 ג'יגה בערך. אז איך אני יכול לאחד את המחיצות?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לפי מה נקבעת המהירות של גיבויים? בתמונה 1 יש כונן שחלק מהנתונים שלו טובים יותרו חלק פחות אך הוא מהיר הרבה יותר בביצוע גיבויים ובהעלאה שלהם. מה הסיבה לזה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מקבל את השגיאה הזאת מתי שאני מנסה להגדיל \ למזג את שני המחיצות ב HDD מה ניתן לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. אני מחפש להוסיף למחשב קצת נפח וראיתי את הכונן של סיגייט בתור הכונן הכי משתלם שמצאתי אני מדבר על הבארקודה 14 כמובן. אני רק זוכר שקראתי לפני איזה חודש משהו על הסדרה הזאת וההבדלים בכמות הפלטות וכיוצא מזה גם הביצועים ואמינות. (פחות פלטות=יותר מהיר ויותר אמין) זה תקף לגירסה של 2 טרה? אם כן איך אוכל להבדיל בינהן? מס סידורי או דרך אחרת? מצטער שאני מעלה את הנושא שוב פשוט אני לא מוצא את זה בחיפוש =/
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה הג'ימפור של הדי וי די של איי אופן? ז"א יש 5 זוגות ( ::::: ) אבל לא כתוב בשום מקום מה זה כ"א מהם (מאסטר, סלייב, כייבל סלקט)?
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה יש לי כונן DVD ישן X16 עם שליטה על הוליום מעבר להבא וכניסת אוזניות רציתי לדעת מה אני יכול לעשות עם זה(ואל תגידו לחבר למחשב) אני מתכוון עם אפשר להפוך את זה לDVD נייד או דיסק מן תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
windows מזהה תקלה (רואים זאת ב-DEVICE MANAGER) ב-DVD\CD drive ואני לא רואה אותו ב"מחשב שלי".... התקלה התחילה לפני כשלושה ימים.... הכל עבד מצויין לפני כן וזהו לא מחשב חדש... עריכה: הסרתי את הדרייבר דרך דבייס מנג'ר, ניתקתי את הדרייב, כיביתי את המחשב, חיברתי חזרה את הדרייב, הדלקתי את המחשב ו..... כלום! לא עזר.... תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
חברת Alphacool מציגה פיתוח שעשוי להיחשב מוזר ואולי גם מיותר כעת - אבל יוכל להפוך לאקס פאקטור עבור ביצועים מירביים עם הגעתם של כונני ה-NVMe בדור ה-PCIe 5לכתבה
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין ב-SSD לעבודה בגודל של ~120GB עם דגש על עבודה אינטנסיבית עם קבצים קטנים, בעיקר בכתיבה. מהירות קריאה/כתיבה רציפות כמעט חסרות משמעות בשביל האפליקציות שלי. כרגע על הכוונת AGILITY3 או VERTEX3 אבל אשמח לכל המלצה הטווח המחירים הזה (1000-1100 ש"ח בערך). תודה!
-
- 28 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני במצב קשה, אני מכור לאנימה, ומי שיודע משהו על הנושא, יודע שזה מצריך המון מקום במחשב יש לי כרגע 160G שדי לא מספיקים לי אני שוקל כרגע לשדרג את עצמי, יש לי תקציב די גדול אני שקלתי לקנות 2*250 + 80/40 או 200*2 + 80/40 ה 2*250 או 2*200 נועדו לאיחסון ולעבוד בRAID0 ה80/40 נועד להחזיק את מערכת ההפעלה ותוכנות נוספות רציתי דעות בכללי על התכנון שלי והמלצות על HDD שקטים( אני דוגל בשקט)
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והיה מחובר לו דיסקאונקי ופירמטתי אותו גם ומאז כל פעם שאני ניגש לדיסקאונקי הוא אומר לי נא הכנס דיסק מה אני עושה ניסיתי לאתחל אותו וזה לא נותן לי בבקשה עזרה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמשת בשביל מערכת ההפעלה בכונן SSD, באותו כונן אני גם עורכת סרטונים קצרים. אבל אחרי שאני מסיימת לערוך אותם, אני שומרת את המוצר המוגמר בכונן HDD 3.5 אינצ' באותו מחשב. הכונן ה HDD עובר איתי ממחשב למחשב במחשבה שהוא זה שיאריך ימים יותר מה SSD. אבל לאחרונה קראתי איפשהו שהכונני SSD של היום זה לא כמו שהיה לפני כמה שנים ולא רק שהם מהירים יותר מ HDD אלא גם מחזיקים יותר זמן מעמד מ HDD. זה נכון? אם כן, אז אני אשקול לעבור ל SSD 2.5 אינצ' פנימי שיעבור איתי בין מחשבים במקום ה HDD 3.5. ההבדל במחיר הוא לא כזה גדול. עריכה: אני בכל מקרה מגבה את התכנים גם בכונן חיצוני נוסף וגם בענן על בסיס יומי
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
איזה חברות של דיסקים איכותיים לצריבה של DVDR יש? אמרו לי TY אבל לא יודע מאיפה להשיג א תזה איזה עוד יש אני רוצה לצרוב מידע חשוב שישמר לי להרבה שנים ומוכן להשקיע כסף במדיות לכל מדיה עד 5 שקל.. אבל תנו טווח מחירים לכל המדיות הכי טובות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש דיסקים נורמאליים שתומכים ב צריבה במהירות X40 במחיר נורמאלי אם אפשר אז גם לינק 10q
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם א.יהיה בעייה לנגן ווידאו דרך כונן קשיח בDVD למיניהם דרך USB ? 2.אני רוצה המלצה למגירה עדיפות לSATA + IDE. http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=809 ראיתי את זה אבל אינני מכיר את החברה. 3.מילת המפתח זה נוחות ואמינות,זה יהיה דיסק בשימוש דיי אינטנטסיבי. 4.האם יהיה בעייה בחלק מהDVD להתמודד עם דיסקים של 500GB? תודה
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום יש לי מערך RAID 5 עם 3 HD ואני מעוניין להוסיף את הרביעי. הRAID הוא חומרה דרך לוח של אינטל D975XBX ואני עובד על XP PRO. בכל נסיונותי לא הצלחתי לגרום למערכת ההפעלה או לIntel Matrix Storage Manager לראות את הHD החדש כMEMBER במערך הRAID. האם יש צורך לבטל את הRAID הקיים ולפתוח חדש עם ארבעת הHD ואם כן איך אני לא מאבד את כל המידע שיש לי על הRAID הנוכחי?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
WD NET CENTRE 250GB 8MB http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4449 דיסק קשיח 160 ג'יגהבייט. 8 מגה באפר. זמן תגובה ממוצע 4.20 ms. דיסק קשיח חיצוני מתחבר בחיבור RJ45 ,במהירות 10/100 RJ45 = חיבור של האינטרנט רגיל..? כבל רשת פשוט לכרטיס רשת...? אני מחבר אותו לראוטר ... ואיך אני מתחבר אליו לשים בו נתונים וכו.."?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-