עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yariv,

למה צורבים חיצוניים (USB) עולים פי כמה מצורבים פנימיים רגילים? ???

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. בבקשה תעזרו ליייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. הכוונה הייתה יפה. הביצוע חלש. אפרט: 1. הבדיקות על הצורבים לא נעשו בגרסאות הפירמוואר העדכניות. לTEAC כבר יצא העדכון החמישי. גם אצל לייטאון הגרסא לא הייתה אחרונה ועד כמה שזכור לי גם לפלקסטור הייתה גרסא עדכנית יותר מזו שנבדקה. השוני בגרסאות העדכון היה יכול לשנות הרבה אילוא.. 2. הבדיקה הייתה כה דלה (!). בחייכם.. זמן/מהירות כתיבה זמן/מהירות קריאה זמן/מהירות כתיבה-מחדש ספרות ופיטצ'רים? על פי זה אני צריך להחליט על צורב? מי צריך לקרוא עם הצורב? לרוב הגדול (מאוד) של המשתמשים יש כונן cd-rom ככה שמהירות קריאה וקריאת תקליטורים שרוטים אינה מהווה שיקול. וגם בכתיבה. כמה ממכם מתעצבנים שהצורב שלכם צורב דיסק ב3:28 מבישות במקום 2:58? התקנה של צורב היא לא האתגר הקשה ביותר שפגש האדם במילניום…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by G-BOY10,

לדוגמא אם קונים הארד דיסק שה-Cache שלו זה 8MB אז במה זה יותר טוב מהארד דיסק בעל 2MB Cache ??

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. והאם היתרון הוא משמעותי? או שזה לא ממש משנה כי מ firmware אחת לאחרת זה משתנה? ואיזה צורב מתמודד טוב יותר עם הגנות דיסקים ועד כמה זה צריך להיות חשוב לי כשאני בוחר אחד מהם? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  6. קניתי צורב benq 40/12/48 ואני רוצה לדעת אם זה היה קנייה טובה, ומה אתם שמעתם עליו והוא מסוגל לעשות overburn? על איזה דיסקים מומלץ לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. TDK VeloCD 48/16/48 4800b מבוסס liteon מישהו מכיר? שווה/לא שווה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by itamar,

מאז שהתקנתי windows xp ה- dvd שלי הפסיק להקרין סרטים - הוא מסוגל לקרוא בכל פורמט שקיים, פרט לדיוידי. אני יודע שזאת בעייה נפוצה בדגם הזה (טושיבה sd-m1502) אבל איך פותרים אותה? itamarke@012.net.il ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by pro,

איפה אפשר לקנות דיסקים כאלה והאם יש יותר גדולים (לא של DVD)

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. לחבר שלי יש צורב מהמודל הנ"ל והוא מנסה לצורב דיסקים קטנים אבל כאשר הוא צורב הידסקים זזים מהמקום אז שאלתו היא האם אפשר לשנות את מהירות סיבוב הדיסקים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gal,

היי לכולם ובכן אתמול קניתי צורב TEAC X40 ורציתי לדעת היכן ניתן להשיג FIRMWARE שלו יותר מתקדם אם קיים כמובן או שברגע שמתקינים אותו הוא כבר מתקין את הFIRMWARE שלו עצמו ועוד דבר: איך אני מאפשר DMA על הצורב?? בתודה גל

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by oran87,

אני לא יודע מה לבחור LG או SONY... ???

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by Tzion,

אני מתכוון לסדרה של מקסטור עם הATA133, השם המדוייק של הסדרה הזאת הוא D740X, נכון??? והאם הדיסקים האלה ממש מהירים? קראתי פה שהם מהירים כמעט כמו הWD 8MB Cache. זה נכון?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מחירי הדיסקים הקשיחים עולה בעקבות MAXTOR שעצרה את ההספקה לשווקים (בדוק) . אחד מהספקים אמר לי שהם בקשיים וייתכן וידיעו על פשיטת רגל בקרוב. מישהו יכול לאשר את המידע ?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני מתחיל לשמוע קליקים מתוכו, אך S.M.A.R.T לא אומר לי כלום וגם הרצתי את DFT מי.ב.מ וזה אמר שהדיסק בסדר... רק התקנתי את כל מערכת הפעלה\דוס\פרמוט מחדש ואין לי כלכך זמן להתחיל לגבות

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by Bah_gots_pIII_450,

לא איכפת לי איזה מהירות! לא איכפת לא איזה חברה! רק שיחזיק מעמד!!! יש לי צורב smart & friendly שהוא במקור של teac שנדפק ועכשיו לא יכול לכתוב CD-RW's....

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by tellmy,

שלום. אני רואה הרבה שממליצים על הHD של WD עם ה 8 מגה קאש. מישהו יכול להסביר לי מה זה הקאש הזה? כמה קשא בדרך כלל יש לHD אחרים? זה אותו קשא כמו הקאש של המעבדים? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הטייפ הוא טייפ חיצוני Parallel ומערכת ההפעלה היא Win2000 Server

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. עם למישהו יש תוכנה מסוימת או משהו שיוכל לעזור לי בבקשה! ובבקשה אל תנעלו את ההודעה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. או שכדאי ללכת על ATA-100? ובכלל האם ההבדל כל כך משמעותי?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by jitz,

קיבלתי את המחשב החדש... בשעה טובה ומוצלחת. הרכבתי אותו, הכל טוב ויפה... הכנסתי דיסקט בוט שהיה לי .. (כזה שבא עם ווינדוס98) - עשיתי בוט עם תמיכה בסידירום (ההתקנה של XP יושבת אצלי על דיסק צרוב .. לא Bootable) - ו.. FDISK... כשלהפתעתי גיליתי שה-FDISK נותן לי ליצור פארטישן של 11 ג'יגה בלבד... אחרי חיפוש קצר באינטרנט, גיליתי שזו לא בעיה שלי.. אלא שזאת בעיה ידועה ב-FDISK... יש למישהו הצעה לפיתרון? קיימת תוכנה מספיק קטנה שתיכנס על דיסקט של 1.44 שתהווה תחליף ל-FDISK? בלינק הזה: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;EN-US;Q263044& מייקרוסופט מתארים את הבעיה, ומציעים קובץ EXE שמתקין את עצמו אוטומאטית, ולכאורה פותר את הבעיה... אבל אלי זה לא רלוונטי - כי אני …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני קניתי דיסקים מרובעים ששתי הצדדים עגולים! ואני לא מצליח לצרוב עליהם!!!!!! אז בבקשה עם למישהו יש שמץ של מושג עם יש תוכנה מיוחדת לזה או משהו בבקשה! :'(

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by pro,

אני הולך לשפץ את המחשב רציני אז רציתי לדעת איזה הארד דיסק הכי חזק והכי טוב היום (ולמנהלים אל תגידו לי ללכת למפרטים ממליצים לא היה ממש אופציות)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by gal,

האם מישהו יודע איזה מדיות הכי טובות לצריבה בTEAC X40 ואיזה מהמדיות צרבות במהירות X40 כי הבנתי לפי כתבה שיש רק שני סוגים האם נכון? והאם ניתן להשיג אותן בארץ? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by none,

אני צריך את הרשימה של הצורבים אשר תומכים בצריבת דיסקים עם SAFEDIC 2.XX

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים