עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שהלוח שלי לא מספיק חזק?????????? זה יכול להיות ?? של לי לוח של Via Tech .. ומחשב פנטיום 3 800 (בקרוב אני משדרג)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Boomer,

בחיים לא שמעתי על החברה ופתאום אני רואה שהיא מומלצת!!! So what did I miss?? ברמה של איזה חברה אחרות המוצרים שלה? מה עוד היא מייצרת חוץ מנגני/צורבי דיסקים/DVD?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by planB,

אני מתלבט בין שני החברות האלה, מה אתם אומרים???... אני רוצה צורב אמין ואיכותי...(: תקציב 400 ש"ח...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לפי דברי המשתמש Psibeast. האם מדיות מהירות יותר עולות יותר? והאם שווה בימינו לקנות צורב x48 או להסתפק נגיד בx32? ומה ההבדל במחיר בין צורב טוב מבית Lite on x48 לx32?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by asafmanor,

אני מחפש כונן DVD ב200 עד 300 ש"ח. שמעתי שיש של BenQ בפחות מ-300, האם זה נכון (ואיזה דגם, איפה אפשר להשיג?). אני מעדיף שהכונן לא יהיה זבל אך גם לא יהיה בעל יכולת מעולה או משהו כזה, כמה שיעלה פחות יותר טוב (אני מקבל את זה כמתנה לבר-מצווה מחבר שלי). תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מה זה משנה עם יש לי 2 או לו יש 16 העיקר צורב ושמשהו אחד יגיש לי שאין לו ביות עם 40 (הצורב לא נותן תמיכה של 40 לא מוצאים תוכנה טובה וכו')

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Delux,

מצאתי במחסן צורב SCSI חיצוני התקנתי את הכרטיס של הצורב הוא מזהה אותו אבל הוא לא רשום במחשב שלי למה? ובכלום

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Bah_gots_pIII_450,

well אח שלי צריך cdrom אז החלטתי לתת לו את שלי ולקנות כונן DVD, אין לי מושג מה הכי טוב או שווה, אבל אני צריך שתהיה דרך קלה לפרוץ אותו למולטיזון. תודה.

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  9. מצאתי רק ביקורת אחת אבל עדיין אשמח לקבל חוות דעת מתוך ניסיון. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Moooshe,

למי שלא מכיר או זוכר את הסיפור, אפשר לחפש אותו בפורום הזה. בקצרה: תוך חודשיים הלכו לי שלושה דיסקים קשיחים, כולם מתוצרת IBM וכולם הוחלפו ע"י הספק שלהם בארץ לדיסקים אחרים. השבוע קיבלתי עוד אחד, ולא הספקתי לעבוד איתו 6 ימים.. גם זה הלך. מיותר לציין שבכל פעם שדיסק מת לי אני מבלה אח"כ שעות בשחזור החומר וגם לא מצליח לשחזר את כולו. למי שסקפטי בנושא (ולמי שחווה את זה כמוני) מומלץ לבקר באתרים הבאים: http://www.geocities.com/dtla_update http://www.goldengate.net/~dlpeters/IBMSucks/index.html אני בהחלט שוקל לנקוט בצעדים משפטיים, הדבר היחיד שעוצר בעדי כרגע הוא הזמן שזה ייקח... מישהו יודע על התארגנות בארץ בנושא? בבריטניה כבר הוגשו תביעות ייצוגיות של אלפי אנשים נגד IBM.

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. יש איזה שהיא חנות (אסור לפרסם) שאני יכול להסיג את זה במחיר הזה זה הגיוני??

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by matan_18,

יש לי הארד דיסק של IBM מסדרת המווות....והיום שהדלקתי את המחשב ההארד דיסק השמיע ציפצופים והוא אינו מזוהה בביוס.. האם המידע שלי אבוד או שניתן להציל אותו.? אוליי זה ישמע מצחיק אבל אמרו לי שאם אני ישים אותו שעתיים במקרר אוליי אני יצליח להפעיל אותו לקצת זמן ולהציל את המידע שחשוב לי..זה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by gns,

שמעתי שקיים cdrom Kenwood 72X TrueX מה ידוע עליו ואיפה ניתן להשיג אותו בארץ????

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ברשותי דיסק סקזי של seagate . הבעייה היא שיש לו חיבור מיוחד כזה לשרתים (HOT SWAP) . אני מחפש מתאם לחיבור "רגיל" (חשמל ו DATA 68 פינים). מי שמתמצא יודע על מה אני מדבר. אבל אני לא יודע איפה אפשר לרכוש את זה. מישהו יודע ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני לא אפרסם את שם החנות כאן אבל יש אחת שמוכרת דיסקים לצריבה של BENQ מהירות 32X בגודל 700 MB, במחיר של 1.36 ליחידה בחבילת ספינדל של 50. זה המחיר הכי זול שראיתי המהירות לא רעה והחברה הכי חשוב מוכרת. אני בחיים לא קונה מחברות לא מוכרות או עלובות - לא לוקח סיכון. כאן זה נישמע ממש מפתה.... מישהו כאן הישתמש איתם, או אולי יודע איך הם או אפילו אולי יש למישהו ביקורת עליהם ?? (או על דיסקים כל שהם של ACER)... לפי האתר : http://www.cdr-forum.de/detailcdr.php?ID=1082 הם מיוצרים ע"י המפעלים של ACER עצמה..... (BENQ זה השם החדש של חברת ACER למי שלא ידע...)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by rosesr,

אם יש לי HD 1 אבל כבל ATA אם שני חיבורים זה משנה משהו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by hamoodit,

מישהו יכול להמליץ לי על צורב די.וי.די טוב, תקציב 400-500$. כמו כן האם מישהו יודע אם צורבי די.וי.די Double layer כבר נמצאים בשוק ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לפני כשובעיים נדפק לי הארד דיסק 20 ג'יגה של WD שעבד כ - 3 ... באותו יום הלכתי לחנות שממנה קניתי אותו ... למזלי זה היה השבוע האחרון לאחריות .. והחלפתי אותו בתוספת קטנה ל - Seagate ברקודה 40 ג'יגה 7200 ר.פ.מ הברקודה עבד יפה .. שבועיים (בדיוק) ... וביום בהיר אחד ... פתאום השתגע ! מסכים כחולים של Hard Disk Failed הוא לא נותן לי לפרמט... פשוט משוגע ! היום בבוקר הלכתי לחנות אם ההארד דיסק ... וצעקתי אליהם .. מה זה ? מה זה צריך להיות ... שזה פשוט בושה לשבח ככה את ההארד דיסק בעת הקניה .. ואחר כך אני צריך לגלות על בשרי (וחומרתי) שההארד דיסק שווה לתחת ... ביקשתי תחליף מידי .... כי אני לא מתכוון לחכות חודש עד שיגיע חדש מהחברה ... הם שאלו אותי מה עשיתי אם ההארד דיסק ... אז אמרתי ... ש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by FatherBoard,

יש ברשותי DVD של LG במהירות 12X. הבעיה היא, שכשאני מכניס לו דיסק (מכל סוג), לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מצליח לסובב אותו. ז"א, הוא מנסה לסובב אותו, ואז נעצר, ואז מנסה שוב ועוד פעם נעצר. ככה זה קורה בערך 6-7 פעמים. לפעמים הוא בכלל מתייאש וכבר לא מנסה אפילו לסובב אותו, ולפעמים מרוב נסיונות, המחשב פשוט נתקע. למה זה קורה??? ???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני לא כל כך מבין בזה המוצר

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. בזמן שהוא עובד יש איזה שריקה בצליל ממש ממש גבוהה זה משגע לי ולאימא שלי את השכל!!!! אני לא מסוגל לסבול את זה עוד הרבה זמן... אתם יודעים ממה זה נגרם? מה אולי יכול פתור את זה? זה maxtor 80 gigs 7200rpm אני הולך להביא מהורים שלי איזה ibm 40 ולראות אם זה משהו לא בסדר עם ההרד דיסק שלי..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Bah_gots_pIII_450,

האם זה כונן טוב? שמעתי שהוא לא מסוגל לצרוב מתחת ל8X זה דבר גרוע?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by fire15,

דוד שלי עובד בחברת IBM הוא מביא לי עוד שבוע כונן קשיח IBM 18.4GB 15000 אוו שכדאי להגיד לו שיביא לי IBM 100GB 7200 RPM

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by Sweet_Tooth,

האם עדיין מוכרים HDים שעובדים ב SCSI, ואם כן פשוט תנו לי קישור והמלצה על בקר SCSI טוב!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Bah_gots_pIII_450,

ובכן, חשובה לי מאוד אמינות ואי התקלקלות, אני לא רוצה לבזבז כסף על משהו שכנראה יכשל בטוח ב3 שנים הקרובות. אז החלטתי להשקיע בצורב של פלקסטור, עכשיו השאלה היא איזה צורב? ובכן יש את אלה עם האחריות לשנתיים, איזה מומלץ? האם יש חברה יותר אמינה באותו טווח?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים