עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Coca Cola,

שמעתי שיוצא או כבר יצא נראה קוראים לו 4168B שיש לו תמיכה בLS השאלה שלי היא האם זה כבר יצא? ואיזה DVDRW הכי מומלץ להיום? אני ממש לפני קניית מחשב(חישובים כלכליים וכו'..) האם אמורים לצאת DVDRW טובים יותר עד לסוף אוקטובר? או לפחות עד 2006? תודה רבה לכל העוזרים.

2. טוב אז היה לי כונן חיצוני אבל הוא נידפק, מישום מה המחשב החליט לא לזהות אותו יותר... אז החלטתי לקנות אחד חדש.. אני מחפש כונן קשיח חיצוני למטרת גיבוי קבצים בנפח של (250-320GB) מאד חשוב לי שהוא יהיה עמיד ולא ידפק יום אחד גם... תודה!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  3. יש לי שני הארדיסקים, אחד של 40 ג'יגה שיש עליו את הוינדוס ואחד של 80 ג'יגה שהוא כונן נוסף איך אני מחבר אותם למחשב?

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  4. שלום לכולם, אז בצער וביגון רב הHDD הנוכחי כנראה מת... (בכללי יש הרבה בעיות במחשב אבל לפני שקונים חדש שכולל במילא HDD חדש... קודם חשבתי לקנות HDD חדש ואפ התקלות ימשכו אז להשלים את קניית שאר הרכיבים) :-/ אני לא מביא גדול בתחום החומרה... אני צריך רק שהHDD יהיה אמין עד כמה שאפשר (אני מודע לזה שזה מוצר לא הכי אמין... אבל צריך שיהיה יחסית אמין במיוחד שלא ישבוק לי עכשיו (אני עוד מנסה להבין איך אני אמור להציל את התכנים שיש לי בנוכחי) :-/ לגבי נפח לא ממש משנה לי... הנוכחי היה עם 80GB ובמילא יש לי עוד פנימי אחד של 500 ועוד חיצוני אחד של 1TB ככה שהHDD הזה יחזיק ברובו אם לא בכולו רק את המע' הפעלה... ככה שאין ממש חשיבות לנפח - אמינות באה במקום ראשון. לגבי מחיר - עד ה400-500 שקל, לס…

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  5. היה לי עד עכשיו WD CAVIAR שנהרס לגמרי אחרי שנתיים וחצי של עבודה ממש טובה ובלי בעיות. אני מריץ מערכת הפעלה ווינדוס 7 וגם תוכנות לעריכת סרטים על מחשב שולחני שקניתי ב-2011. אני הולך לקנות דיסק פנימי חדש במקום זה שנהרס, ורציתי לדעת על איזה פרמטרים כדאי להתעכב. ראיתי פה קודם דיון שדיבר על דיסק שמשמש לאחסון לעומת דיסק שמריץ את מערכת ההפעלה, ואני מניח שאצלי זה יהיה אותו דיסק שיעשה את שתי הפעולות. אם כדאי לי לדעת משהו בסוגיה הזאת, אני אשמח לשמוע - אני באמת לא מבין גדול. יש המלצה על משהו בתקציב סביר (400-600 שקל בערך)? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by MoshikoY,

שלום לם, אני מחפש לרכוש 2 כונני SSD לצרכים הבאים יש לי מחשב נייד LENOVO T61 וחשבתי לשדרג אותו בכונן SSD מפנק אשמח לקבל/לשמוע את עצותיכם לגבי כונן טוב ואיכותי לנייד בנפח של 64-128 וכונן נוסף בנפח 32GB שאוכל לקחת איתי לכל מקום, עם חיבור USB כמובן (רצוי USB3-במידה וזה לא מקפיץ את החיר בצורה משמעותית) ובנוסף אשמח לקבל המלצה לרכישה של הכוננים בחו"ל כי המחירים בארץ פשוט מטורפים תודה, מושיקו

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אהלן חברה אני מחפש דיסק חיצוני (בין 500GB-1TB) שלא יעשה בעיות בטווח הרחוק, במחיר הכי נוח שיש תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  8. שלום, צריך עזרה בבחירת הארד דיסק בטכנולוגיית ATA\IDE בנפח של מעל 120 GB עם 7200 RPM כמובן... על איזה הארד דיסק מהסוג המיושן הזה מומלץ כיום? (מחיר בסביבות ה200 - 300 ש"ח) תודה לכל מי שעוזר....

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  9. שלום, אני לא יודע אם הנושא מתאים לפה, אם לא אז מצטער מראש ואם אפשר להעבירו לפורום רלוונטי אודה על כך. קוראים לי תום, והמחשב השולחני שלי גוסס. מדובר במחשב יחסית ישן (אצלי בקירוב כבר כ6שנים - אם אפילו לא יותר) ולא מזמן אני מנסה להדליק אותו ורושם לי Disk Error, press alt+ctrl+del כבר היתה לי תקלה דומה ולבסוף החלפתי הארדדיסק וגם ספק על הדרך ועכשיו זה קורה שוב - אני חושד בהארדדיסק הנוסף (בהתחלה היו 3 HDD במחשב, זרקתי את התקול והתקנתי את המע' הפעלה על אחד הנותרים - ככה שכרגע יש 2 HDD במארז) כרגע אני מפעיל את המחשב בצורה קצת עילגת ע"י קיבוע כלשהו של הHDD לחיבור שלו, ניתוקים מסויימים וניתוח מעקפים שלם ביצעתי בו רק בשביל לנסות לגבות את רוב הדברים לפני פירמוט. עכשיו צריך את העזרה ש…

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  10. לדעת איך כדאי לי לחלק אותו כאשר אני מתקין את WINDOWS 7 ואיך אני עושה זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by Br33z3R,

רציתי לדעת האם הארד דיסק (Western Digita WD1600JSl 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD ) יכול להתחבר ללוח אם עם חיבור ATA רגיל?

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  12. שלום חברים! OK אז ככה, אני די בלחץ להתקין את המחשב החדש. הזמנתי- Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD קבלתי- Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD לוח אם- ASUS M2NPV-VN?GEFORCE 6150 SOCKET AM2 1. כמה זה משנה? 2. האם שווה להתעקש? 3. האם יש איזשוהי בעיה אם ה ATA100? או עם ה-SATA2? 4. מי עדיף? אגב הם עולים אותו מחיר... אולי לא היה להם בסטוק אז הם דחפו לי? בבקשה עזרו לי כבר 3 ימים אני מתכנן להתקין את המחשב בשבת. וחבל להתקין ומחר להחליף... אני פה בקטע מסריח-תגיבו מהר בבקשה. יאללה ביי

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי במחשב דיסק קשיח 160 GB SATA II של WD מדגם JS (8MB( ואני מעוניין להוסיף עוד אחד, והאופציה שחשבתי עליה זה 250 GB גם של WD דגם KS, שזה 16MB... זה יכול לגרום לאיזשהי בעיה השוני הזה בין שנהים? או שזה לא משפיע?

14. שלום, יש לי הארד דיסק דווקא די חדש של סאמסונג 160 ג'יגה 8 מגה בופר אבל PATA הכל היה בסדר כבר כמה חודשים, בכונן E היה לי 110 ג'יגה ורציתי עוד 10 כי הייתי זקוק כי הוא היה עושד מעט מתמלא, לכן בלילה דרך תוכנה: Norton Partition Magic 8 עשיתי "ריסייז" לכונן והעברתי מכונן C שהיה בו 35 פנוי ג'יגה לכונן E 10 ג'גיה... המשחב עשה רסטרט והיה מסך שחור וראיתי שהארד דיסק פעל... אז עשיתי רסטרט חשבתי הוא נתקע (כן כן הייתי טיפש ולא חיכיתי) ואז שוב פעם זה היה ועשיתי שוב רסטרט עד שחיכיתי חצי שעה וזה הסתדר והמשחב עלה והכל טוב... אני מפעיל משחק והוא לא עובד.. נפתח חלון שחור קטן ל 3 שניות ומתכבה... אז יוצא עכישו מצב ששום משחק לא עולה, כל המוזיקה של (40 ג'יגה) כשאני פותח את כל התיקייה מסתבר א…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  15. אני מנסה לחלק למחיצות דיסק בגודל 80 גיגה אבל המחשב מזהה רק 480 מגה מתוכם הבנתי שצריך פקודת FDISK מעודכנת יותר אבל אני לא יודע מאיפוא אפשר להוריד אחת כזו. האם מישהו יכול לעזור לי? האם הבעיה היא באמת בפקודת הFDISK ? אגב ניסיתי להוריד עדכון ממיקרוסופט אבל מדובר בקובץ התקנה שמיועד לווינדוז 98 ולי יש XP

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by CoolBoy,

מישהו יכול להביא לי אתר אמין שאפשר להגיע לחנות שלו ולקחת או להזמין אבל אתר אמין אני צריך צורב DVD טוב וזול . כמה הוא עולה?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  17. אוקיי יש לי שני מיי-בוקים. שניהם 500GB, ההבדל היחיד הוא העיצוב, כן אלו ה-Essential 1 ו-2. נתקלתי במוד הבא: http://rebootdaily.blogspot.com/2007/03/how-to-open-western-digital-my-book.html השאלה האם כדאי "להפנים" את הכוננים הקשיחים האלו. אין לי שום בעיות איתם כך שזה לא נוגע לטמפ', אך לא הייתי מתנגד כלל וכלל לקבל תוספת לביצועים שלהם, כי ביחס לפנימי שלי (2500KS) הם על הפנים. כלומר, בשימוש פעיל הם בסדר, אבל אם הפסקתי להשתמש באחד מהם לכמה דקות, אז תמיד תמיד תמיד לוקח לו כמה שניות שהוא נתקע ואז הוא מבצע את הפעולה. כאילו הוא הלך לנמנם ואני הפרעתי לו אז הוא אומר 'סבלנות, לפני רגע התעוררתי..'. זה מרגיז, אז החלטתי להכניס את הכוננים פנימה. השאלה אם יש לפרוצדורה חסרונות? כי חשבת…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  18. שלום וערב טוב קניתי את הפלא' הזה עכשיו http://www.pelephone.co.il/itemdetails.aspx?token=&pgid=2479 ויש לי בעייה.. מקבלים איתו קורא כרטיסים כזה חמוד שניראה כמו דיסק און קי ושמתי את הכרטיס זיכרון בפנים וחיברתי הכל ל-USB. יש לי ויסטה אולטימייט עכשיו הוא קורא אותו והוא מראה אותו במחשב שלי. אני רוצה לפתוח את הכרטיס במחשב אבל הוא רושם לי ככה. "please insert disk into removable disk" מה אני יכול לעשות? לא מקבלים עם זה תוכנה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  19. דגם ה-Crucial T700 שמבטיח להעניק מהירויות העברה של מעל 12,000MBps הופך זמין לרכישה מוקדמת, לצד חשיפת המחירים המומלצים עבור ששת התצורות בהן יהיה זמין בתור התחלהלכתבה

20. שלחת לתיקון הרד דיסק (מ KSP יש אחריות) WD caviar GREEN 1TB 7200 32mb sata 2 WD10EADS ומחליפים לי אותו ל Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ האם זה בסדר או לדרוש הרד דיסק אחר או זהה למה שהיה לי? אם אפשר לענות מהר זה יהיה נהדר תודה

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. קניתי מהם לפני חצי שנה ככה את : דיסק קשיח Samsung Spinpoint F1 HD103UJ http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3121 נדפק הדיסק קשיח של סמסונג שלחתי את אבא שלי להחליף לי את הדיסק קשיח הם הביאו לו את זה : דיסק קשיח Western Digital WD Caviar Green WD10EADS http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2978 האם יש טעם להחליף חזרה לדגם של סמסונג ? אשמח לשתובה מהירה ... אם כן עכשיו אני ייסע אליהם , תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אהלן חברים, לפני כחודשיים קניתי הארד דיסק חיצוני 1TB של WD. לפני כמה ימים הגעתי למחשב והוא היה איטי בטירוף, חיפשתי מה מקור הבעיה כחצי שעה עד ששמתי לב שהוא לא מזהה את ההארד דיסק. ניתקתי וחיברתי מהתחלה, וכלום. בכל מחשב אחר שניסיתי הוינדוס התקין אותו אחרי 10 דקות של המתנה ללא שום פעולה, ואז עדיין לא רואה שום כונן בנוסף במחשב שלי. פעם אחת מכל הפעמים, הופיעה לי ההודעה שיש לפרמט את הכונן. כל החומר שלי בו, ובמקום לעשות גיבוי שמרתי בפנים הכל. מצד אחד יש לי אחריות עליו, אבל אומרים לי בחנות שאין להם מה לעשות עם זה והם יכולים לשלוח אותו למעבדה, מצד שני אין סיכוי שאני נותן להם אותו כיוון שכל הקבצים החשובים שלי נמצאים שם. אם אקח לטכנאי הוא יצטרך לפתוח את הכונן וכך תפוג לי האחריות, האם…

• 7 תגובות
    • 6.3k צפיות
  23. Started by eido300,

יש לי dok שבור ואני רוצה להוציא ממנו תמונות, הוא שבור בחלק שמחבר בין הזיכרון לחיבור usb, כמו שהבנתי חיבור הusb הזכר בנוי מ-4 גידים, האם אפשר פשוט לחבר את הגידים האלה לusb הנקבה בעזרת חוטים, פשוט להעביר כבל מגיד בזכר לגיד בנקבה? אלה הם תמונות של הdok

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by eido300,

יש לי כרגע בעיה טכנית ואני לא מצליח להיכנס מהמחשב לת'רד אז העלאתי את התמונות לכאן. מקווה שזה בסדר...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש לי חבר מהעבודה שעושה התקנות בסיסיות לאנשים, החבר הזה עשה התקנה לאיזה בחור למחשב חדש ולאחר שבוע הבחור החזיר לו את המחשב בטענה שמערכת ההפעלה לא עולה..עד פה. כאשר חבר שלי שעושה התקנות, ניסה להעלות את המחשב הוא ניסה להעלות את windows repair של WIN 7 . באחד החלונות שם הוא הבחין ששמות המחיצות השתנו. הארדיסק של 1 טרה, ה100 מגה שמוקצים למערכת מופיעים כ-C, מה שהיה C מופיע כ-D כ250 ג'יגה, ומה שהיה D מופיע כ-E. הוא טוען שזה קשור לווירוס וכנראה משהו שהתקין הבחור(בעל המחשב) גרם לתופעה. יש למישהו רעיון איך להתגבר על זה או כתוצאה ממה זה נגרם?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים