עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dino,

חבר שלי קנה צורב של MSI ולא הקשיב לעצה שלי לקנות באותו מחיר LIte on, הוא קנה את ה-msi 40x12x40 והצורב הזה פשוט איטי. עם בוחרים בצריבה במהירות 32 הוא צורב בערך רק x24. ולא שזה ממש משנה גם 24 מספיק, אבל עם אומרים שהוא צורב ככה וככה, הצורב צריך לצרוב ככה וככה........ לא?

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  2. Started by Ibrow-Now,

הם באים רק עם 2MB של באפר...

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Started by DIGITAL,

MAXTOR מציגה 80 גיגה לצלחת, 8 מגה בפר, ATA133 סידרת דיסקים חדשה: The 7200 RPM DiamondMax® Plus 9 hard drive is your solution for performance PCs with data- intensive applications such as network attached storage, home networking devices, audio, video and other multimedia applications. When your applications demand performance and reliability for your critical data, DiamondMax Plus 9 provides the highest capacity in its class. DiamondMax Plus 9 is equipped with fluid dynamic bearing motors for acoustic sensitive applications. This allows the drive to operate with extremely low sound output, an important feature for many applications. With Maxtor Shock Protection and Data…

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  4. היי, יש לי את הצורב הנ"ל , במהירות של 8x4x32x, ואני עושה שימוש בתוכנת הצריבה Nero בגרסא 5.5.7.6 . אני מעוניין לצרוב דיסק של 800 מ"ב, (90 דקות?) ולפי דיווחים מהרשת הדגם שלי מסוגל אפילו לצרוב דיסק של 99 דקות, כלומר 900 מ"ב. משום מה קראתי על כך מזמן ואין לי מושג איפה למצוא את זה שוב. מה שאני כן זוכר זו טבלה גדולה בדף ראשי של אתר מפורסם העוסק בכוננים אופטיים, שבה מצויין בין השאר כי הצורב שלי מסוגל לצרוב עד 900 מ"ב. אני חושש לנסות,ואין לי שום כוונה לסכן את הצורב, אבל בכל זאת: אני יודע שלמישה קיסלנסקי יש את הצורב הזה, לכן אשמח אם יתן את חוות דעתו ונסיונו. איזה דיסק לצריבה כדאי לקנות (חברה, דגם), של 90 דקות? האם אני צריך תוכנת צריבה מסוימת, או יותר מעודכנת מזו שציינתי למעלה? הא…

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  5. קראתי את ההשוואה בטכנו , עשיתי חיפוש ויש לי עוד שאלות לגבי איזה כונן לבחור . הדגמים שאני מתלבט ביניהם הם : BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL LITE-ON DVD 16*48 Retail Black Aopen DVD 1648 אני מתכוון לעשות הרבה ריפים מה dvd , זאת המטרה העיקרית שלי , אני לא רוצה את הדגם של asus כי הוא די יקר ...

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  6. זה היה חודש גיהנום ! נדפק לי הארד דיסק WD 20G 5400RPM לאחר שלוש וחצי שנים של עבודה נאמנה .. הלכתי לחנות וקניתי סיג'ט ברקודה 40G 7200 .. יצאתי מהחנות אם חיוך מאוזן לאוזן ... התקנתי את ההארד דיסק הוא עבד שבוע .. והתחיל לעשות בעיות .. מסכים כחולים, לא נתן לי לפרמט/להתקין ווינדוס מחדש ... ועוד מלא בעיות בסגנון הלכתי לחנות ואמרתי להם שההארד דיסק דפוק ... הם החליפו לי ל - WD 40G 5400RPM ונתנו לי 100 שקל החזר ההארד דיסק עבד שבועיים וחצי ... ונשרף ! הלכתי אליהם אם המחשב ... שהם ראו את המודינג והפאנבאס .. הם אמרו לי זה בגלל זה ! שאני הרסתי את המחשב .... והכי הרבה הרסתי בגלל שעיגלתי את הכבלים IDE ... חייכיתי לתכנאי במבט מזלזל .. ויצאתי אם כל הכסף בחזרה .. הם אמרו לי שהם …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי צורב YAMAHA 16 10 40 קניתי במיוחד דיסקים 90 דקות של GPT (800+ MB) אפשרתי ב- NERO את האופציה: enable overburn (הכנסתי 90 דקות) כשאני מנסה לצרוב קובץ של 730 MB אני מקבל הודעה שאין לי מספיק מקום בדיסק (CDROM) מישהו הצליח לצרוב מעל 700 בהצלחה או יודע מה הבעייה? עוד משהו.. אומרים שזה יכול להרוס את הצורב.. האם זה יכול להרוס את הצורב גם אם אני משתמש בדיסקים שנועדו ל-OVERBURN (כמו ה-GPT 90)?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. קניתי צורב לפני 4 שנים HP 8X 4X 32X 9100 אני צורב ללא בדיקה דיסק של 650 ב6 דקות זה הגיוני? והדיסקים טובים לבינתיים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם. אולי הנושא הזה כבר עלה לכותרות, אך מעניין לשמוע תגובות מהקהילה. כל יצרני הדיסקים הקשיחים הודיעו על הגבלת אחריות לשנה אחת בלבד עבור הדיסקים שישווקו מתאריך 1/10/2002. אחריות של שלוש שנים תשאר רק לסדרת Special Edition של Western Digital (באפר של 8MB ). מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Armageddon1,

אני רוצה לקנות דיסק קשיח נוסף למחשב שלי שווה לקנות WD 80GB 8MB BUFFER ?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by Moooshe,

אני ממש אוטוטו קונה מחשב חדש ועד עכשיו היה לי בראש שאני הולך על ה- WD 80GB 8MB cache, בגלל כל הביקורות הטובות עליו. היום שמעתי מבעל חנות מחשבים שדיסקים של WD נחשבים (ומוכיחים את עצמם) כלא אמינים שוב ושוב בשנים האחרונות. הוא ציין לטובה את הדגם החדש והמדובר, וסיפר לי שמהסוג הזה אף דיסק לא חזר ובינתיים כולם מרוצים ממנו, אבל כולנו יודעים שדיסק קשיח אי אפשר לשפוט לפי 8 חודשים שהוא על המדף. לעומת זאת, על maxtor שמעתי רק דברים טובים, והמון כאלה. מסתבר שדיסקים של maxtor לא חוזרים כמעט בכלל וכולם מאוד מרוצים מהם, גם בשימוש אקססיבי, וזה מה שאני הולך לעשות... עכשיו השאלות שלי הן כאלה (ובאמת שעשיתי חיפוש לפני כן): 1. האם יש למישהו חוויות רעות עם הדיסק הספציפי של WD? ביקורות טובות על …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. עכשיו זה רישמי כמעט כל יבואני הדיסקים בארץ לרבות מקסטור וסייגט ו WD החלו לישלוח אניפורמציה למשווקים על צימצום האחריות לדיסקים שימכרו אחרי ה 1 לאוקטובר !! " Hi , Please note that the attached file . As off October 1st , all WD drives will have 1 year warranty only , except the "JB " that will have 3 years . Also attached an article that explains a little bit more . Desktop HDD Warranties Dropping Why? In the recent 10 days, both Maxtor and Western Digital have announced that warranties for the vast majority of desktop HDDs will now be one-year versus three-years. Three-year warranties will still be in place for the Maxtor MaXLine and Western Digital "Drivezilla…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Moooshe,

הכותרת אומרת הכל... אם אני מקבל כבל IDE עם 80 סיבים, האם יש לי דרך לגלות אם הוא 66/100/133?\ תודה!

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  15. טוב אז קיבלתי סוף סוף את הצורב ובגדול אני מרוצה... הצריבה מצויינת, צרבתי כרגע על דיסק של סאסונג שאמור להיות למהירות 16 במהירות 32 ואין שום שגיאות... אבל עשיתי בדיקה בNero CD Speed למהירות הקריאה ומשום מה המהירות לא מגיעה למקסימום (48), הגרף מתחיל מ24 עולה ל28-29 ואחרי זה נע בין המהירויות האלו... למישהו יש מושג למה? אני חושב שזה משהו במערכת שלי ולא בצורב כי גם בדיוידי (של פיוניר) זה ככה... הממ... DMA אני חושב מופעל (ראיתי בלוג של נרו) אבל איפה אפשר לבדוק את זה באקספי? AMD Tbirb 900 / AOpen AK33 MB הצורב והדיוידי מחוברים על אותו הכבל, הצורב הוא מאסטר ושני הארדיסקים מחוברים על כבל שונה... אם זה משנה משהו...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by asafmanor,

אני מתלבט בין צורב a-open 40* לבין sony 48*, שניהם באותו מחיר אם אני לא טועה. מה לבחור?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by bah10,

ראיתי באתר של YAMAHA פרטים על הצורב דגם F1 מהירות צריבה מקסימלית היא X44 אבל מה שמצחיק בצורב הנ"ל שהוא תומך במהירויות הבאות: X1 X2 X4 X8 X16 והמהירות הבאה היא....... X44 איפה נעלמו X20, X24, X32 ? הרי יש היום דיסקים לצריבה במהירות של X24 אבל בצורב הנ"ל אין תמיכה בX24 אז נאלצים לצרוב בX16 דבר שני לפי האתר הצורב הנ"ל יודע לעשות תוויות ע"י צריבה בלייזר. ניתן לכתוב על הדיסק באותיות ואפילו תמונות למישהו יש את הצורב הנ"ל ויכול לתת פרטים נוספים?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by yuval_cohen,

הי יש לי הרדיסק של 20 ג'יגה. אני רוצה ליצור עוד מחיצה של 2 גיגה (ז"א שיהיו לי 2 מחיצות: אחת של 18 גיגה ואחת של 2 גיגה) אני רוצה לעשות את זה בלי פירמוט.. אז הורדתי Partition Magic עכשיו עשיתי בתוכנה את זה כמו שאני רוצה, הוא מבקש להפעיל מחדש- הפעלתי ושהמחשב עולה אז שום דבר לא משתנה עזרו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by s0uljacer,

רצוי בעל יכולת טובה לקרוא סרטים בבקשה...

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  20. Started by Or ei,

במה תלוי צריבה של OVERBURN ? תוכנה או חומרה? יש לי yamaha 2100e 16x10x40 אני אוכל לצרוב דיסקים של 900 MB?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מישהו יודע איך מתיקינים טייפ גיבוי לרשת? איזה סוגים של טייפים של גיבוי יש, איזה תקנים יש, על איזה רשתות הם אמורים לפעול ? אם מישהו יודע אז בבקשה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by OmEr8,

שלום חבר'ה. אז ככה. אני צריך לקנות צורב, ואני צריך לעשות זאת מהר מאוד (עוד היום) ואני חייב לקנות אותו מזיגזג (אל תשאלו...). יש לי תקציב של 500-700 ש"ח בערך, ואני ממש לא מבין ומתמצא בשוק הזה. אני מבקשכם לעזור לי בבקשה לבחור צורב כמה שיותר טוב לתקציב המדובר, ודי חשוב שהוא יוכל לצרוב מהגנות. חשבתי או על ה-LiteOn או על BENQ למרות שאני לא ממש מכיר את החברה... המיצומי גם כן נכנס לרשימת האפשרויות. תודה רבה לכולם! עומר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שהלוח שלי לא מספיק חזק?????????? זה יכול להיות ?? של לי לוח של Via Tech .. ומחשב פנטיום 3 800 (בקרוב אני משדרג)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים