אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,913 דיונים בפורום זה
-
בדקתי מחירים וזה נראה משתלם.. בכל אופן, חבר אחד שלי צורב עליהם כל הזמן. רציתי לדעת עוד חוות דעת. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
איזה צורב כדי יותר ? כי יש הבדל גדול במחיר זה:צורב 1 אוו זה:צורב 2
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשרף לי 2 כונני דיסקטים (של MITSUMI) ואבא שלי מאשים אותי שאולי לא חיברתי טוב והוא לא מבין שלחבר כונן דיסקטים זה כמו להרכיב לגו. משהו יודע למה הם נדפקו (נשרפו)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמנו סיפרתי לכם כי אני נמצא בחופשת מחלה ומחפש תעסוקה הרוב היצעו לי את הנושא של גיבוי און ליין. מבקש דעה על שיטת הגיבוי המפורטת באתר. כרגע זה בחינם http://yair.anybase.com/scripts/Shop.dll?shop=164&random=14651658991351744 בנושא BACKUPONLINE האתר בהרצת ניסיון ולפני פירסום (בבזק,012,אינטרנט זהב ועוד) תודה לכל מי שיגיב כדי שנוכל לצאת עם מוצר טוב.
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
במחשב של אחותי ישן התקנתי לה הכל מחדש הארד דיסק חדש זכרונות ועוד... אבל אחרי שעשיתי פורמט למחשב שלה והתקנתי WIN2K שדרך אגב עובד מצויין הווינדוס טוען שעה אבל לא עולה אבל שהוצאתי את הכונן תקליטורים המחשב עבד חלק משהו יודע למה (הוא עבד מקודם) זה דחוף לי בבקשה גם בזה אבא שלי מאשים אותי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה אחד שהוא פנימי, ide, והכי מהיר שיש אמרו לי שיש את ה- PlexWriter 48/24/48 ואת ה- yamaha f1 (אבל שמעתי שיש איתו בעיות שהוא לא תומך בכל המהירויות) ואם יש הצעות אחרות הם יתקבלו בברכה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש ליקנות כרטיסי זיכרון של SMARTMEDIA הקטע שהמחירים שלהם יחסית יקרים מישהו יודע איפה אני יכול למצוא ביותר זול ?! תודה, רועי.
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני שואל את זה בשם חבר שלי, אני רוצה שהוא יבוא אלי להעתיק כמה דברים, אבל הוא מפחד שה-HD יקבל סקטורים פגומים בטלטולי האוטובוס. האם תוכלו להשקיט את דאגתו? ;D עריכה: נ.ב לא ממש ידעתי לאיפה הנושא הזה מתאים, אז החלטתי לשים אותו פה, אם אתם רוצים להעביר, תעבירו.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול לגבי הפיצ'ר הבא: Audio Master Advanced Audio Master Quality Recording "Under this mode, the system widens the lands and pits during recording. This significantly reduces jitter and improves audio and music recording quality. The new Advanced Audio Master Quality mode now supports 1x and 8x writing speeds as well as the original 4x speed mode. You can select proper writing speed for the media in use, or use the Best mode allowing the CRW-F1 to determine the best writing speed. " רציתי לשאול עד כמה יעילה האפשרות הזהו ? האם היא באמת מסוגלת להשפיע על איכות הדיסק ? והאם יש צורבים אחרים (לא בהכרח של YAMAHA) שיש להם פיצ'ר דומים ?
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
CDfreaks אתר הבית של לייט-און
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב במחיר של 500 ש"ח תמליצו לי על צורב טוב-לא אחד שיהרס אחרי 1000 צריבות!!! סוס עבודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי שני דיסקים קשיחים , האחד הוא WD 80GB (8MB CACH - ביצועים גבוהים והשני הוא SEAGATE 40 GB 5400 - ביצועים נמוכים יותר בהשוואה לראשון השאלה היא אם הם מחוברים שניהם בכבל IDE אחד , האם יש הבדל בביצועים ? ואם יש הבדל , האם ההבדל בביצועים יהיה גדול כל כך עד שאני לא יוכל להינות מהמהירות של ה WD שלי ? ???
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מניח שההבדל בין CD-ROMים הוא רק העיצוב והמהירות (52/56 לא משנה לי :) או שמלבד העיצוב יש עוד דברים שצריך להתיחס אליהם כמו אמינות ומהירות ATA... ??? או מגבלות ספציפיות בדגם מסויים... בקיצור, מה אתם אומרים? ללכת על הLG או שיש משהו עם עיצוב יותר יפה?? וגם מה המהירות ATA שלו? יש משהו יותר מהיר???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הצורב הזה? חבר שלי אמר שהוא יכול להשיג לי אותו בזול (לא יודע עדיין בכמה) , האם כדאי לי לקחת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה Large 8MB data buffer ומה ההבדל בנו לבין שתי מגה זה קשור לצורב אנה עיזרו לי
-
החשוד: הארדיסק IBM מדגם GXP DTLA 307015 בנפח 15 GB מהירות: 7200 RPM עם 2 MB Chache. את המפרט שלי ניתן לראות בכפתור המפרט. הרצתי מבדק ב SiSoft sandra 2002. התוצאה שקיבלתי היא בערך 15000, וראיתי שהארדיסק מסוג ATA 100, שהוא מסוג זה, ובמהירות 7200 RPM צריך לקבל ציון הרבה יותר גבוה, משהו כמו 21000 או משהו כזה. אם למישהו יש הארדיסק כזה ויכול לשתף אותי בתוצאות, או אם מישהו יודע מה ניתן כדי לשפר א תהמצב אתם מוזמנים בהמוניכם... MB לעם !!!!! :AR15:
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של IBM מסדרת ה - DESKSTAR הוא 7200 RPM ו ATA100 הוא הובא לי חדש דנדש בקופסה במאי 2001 והיה בשימוש ממשי בערך חודשיים ! (הוא היה מחובר למחשב סלרון שבמשך שנה אבל במחשב הזה לא השתמשתי אז ההארד דיסק עבד אולי חודשיים) באתי להדליק היום את המחשב ... נדלק ועלה לאט כמו צב !!! עשיתי פירמוט ... פרימט ... התקנתי ווינדוס - 98, זה נתקע באמצע ההתקנה הפעלתי מחדש והיה רשום שיש סקטורים פגומים בהארד דיסק, עכשיו אין לי מה לעשות כי הביאו לי את ההארד דיסק (קומבינה) בחינם. ואני צריך אותו ... מה אני יכול לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה מי שמכיר את הסיפור שלי שקיבלתי דיסק של 5400 RPM במקום 7200 RPM אז לאחר שעשיתי קצת בלגן הם הביאו לי דיסק של WD 7200 אך הוא היה דפוק ולא הצלחתי להתקין את הוינדאוס עליו אחרי זה עשיתי עוד קצת בלגן ;D :saint: :asthanos: והם הביאו לי דיסק קשיח של 7200 RPM ו ATA 133 של MAXTOR אבל הלוח שלי אינו תומכן ב ATA 133 אבל אני יודע שלפי ההשארות ATA 66 אמור לפעול יותר מהר מה ATA 133 בפועל אז השאלה שלי האם הלוח שלי יכול לקחת מן ההרד דיסק את כל מה שיש לו ?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי צורב (דה) 2100e מי שלא מכיר 16x10x40 yamaha אני מנסה עם כמה תוכנות לצרוב ובניהם נרו שום דבר לא הולך לרוב הוא נתקע באמצע אם שגיות כמו של לא לסיים להעתיק שיר למרות שהוא עשה את זה כבר כמה פעמים עוד הודעת שגיאה זה שהוא לא יכול לעשות DISK at once יכול להיות שזה בגלל ששני ההארדיסקים על צמת IDE אחת והCD והCDRW על השנייה ? אני יודע שמומלץ שזה יהיה הארדיסק צורב -הארדיסק CD ואני עובד עם ה98 הדרעק הזאת .... החרא הזה הצליח להרוס לי דיסק של TDK שעולה 10 ש"ח!!!( :-\)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברה מיהו יכול להסביר לי איזה צורב שווה לי לקנות ומה זה Large 8MB data buffer ומה ההבדל בנו לבין שתי מגה :D
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
ה HD שלי נמצא בסביבה קרה מאוד פלוס מאוורר שנמצא עליו, הכל נשמע טוב ונעים למעט שחשתי נפילה מועטת בביצועים שלו אבל כאשר הורדתי את המאוורר הביצועים שלו השתפרו אז האם ה HD פשוט הוקפא ולכן לא פעל כראוי?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי צורב X24(מהירות הצריבה) של חברת לייטאון - עד היום הצורב היה עושה לי דיסקים ב 3.5 דקות עד 4 דקות(דיסקים מלאים), היום הצריבה לוקחת 5.5 דקות עד 6 דקות. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 25 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אחרי שנמאס לי מהבעיות של ה-CD-ROM שלי (המגש נסגר מיד לאחר שפותחים אותו, בגלל שנשברו 2 שיניים, בגלגל השיניים שאחראי על הנעת המגש ( - תודה לאלו שעזרו לי לאתר את מקור התקלה מפורום תמיכה טכנית, שבאתר) לאחר תקופה ארוכה של שירות נאמן (יותר משנתיים וחצי), החלטתי לקנות DVD. הכי חשוב לי (יותר מביצועים), שהוא יוכל לקרוא בלי בעיות דיסקים שנצרבו בפורמטים שונים של Multisession (בעיקר DLA ו-UDF). מניסיון אני יודע שלכוננים (כונני CD-ROM) רבים יש בעיות בקריאת פורמטים אלו (בעיקר DLA). מכיוון שה-CD-ROM שלי (מתוצרת Toshiba), יכול לקרוא את הפורמטים האלו (ה-CD-ROM היחיד שנתקלתי בו שיכול לקרוא פורמט DLA), אני משער שגם ה-DVD שלהם יכול (באתר של ה-DVD רשום שהוא יכול לקרוא פורמטי Multi…
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הכל קרה אחרי שהכנסתי דיסקט BOOT של BEOS (לנסות מערכת הפעלה אחרת) ואחרי זה הכונן לא עובד הוא מופיע בWINDOWS אבל למשל שאני מכניס STARTUP DISK הוא לא מזהה אותו והכל בביוס טוב וגם הקבלים מחוברים טוב אז למה לדעתכם זה קרה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-