אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם הרד דיסק אחד gb40 7200rpm ואני רוצה להעביר דברים למחשב שלי ממחשב אחר (מרוחק) כדאי לטלטל את ההרד דיסק שלי או לקנות עוד אחד ומה זה בידיוק "מגירה" זה מחובר למארז או שזה אמצעי טלטול
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גדלים אני לא יודע... ( ATA100/133 ) כמה בערך אמור לעלות כבל אחד?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לפעמים עובד על המחשב כשמארז tower מונח אנכית ופתוח, שאלתי אם תוך כדי כך שההרד דיסק רץ במאונך הוא יכול להינזק?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי יש לי בעיה רצינית, אני לא יכול להחליט האם לקנות את הצורב של ASUS או LITEON מצד אחד כולם מדברים על LITEON כדבר הכי שווה לקנייה אבל מצד שני ASUS זה חברה עם שם רציני ביותר. לכן אני שואל את עצתכם תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני צורב(סרטים,שירים) אני צורב בד"כ במהירות של X12 למרות שלצורב שלי יש מהירות של X48. השאלה שלי זה האם זה נכון שכשצורבים במהירות גבוהה(למשל ב-X30 ומעלה) אז האם האיכות של הצריבה יורדת או שזה סתם שטויות?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי צורב של LITEONמדגם LTR-48246S ושאני פותח אותו אז הוא מתחיל להיפתח במהירות רגילה אבל בשלוש'ת רבעי האחרונים הוא מאט וניפתח במהירות איטית. האם זה ככה נורמלי בדגם הזה או שיש לי בעיה?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
כשאני צורב(יש לי נרו 5) אז יש דבר שנקרא RECORDER BUFFER LEVEL זה משהו באחוזים,מה זה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום, קניתי צורב של SAMSUNG - SW 248F שאמור לביות read X48 write X48 & ReRight X24 התקנתי את תוכנת ה nero שהגיע איתו (גרסה 5.5.9.12) אבל הוא לא מוכן לצרוב יותר מהר מ 24 - בדסקים ריקים רגילים ??? בנוסף הוא גם מזהה את הצורב כמהירות מירבית X24 - מה לעשות ???
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש צורב מהיר ואמין וכמובן זול, בחיי היו לי 2 צורבים טובים הראשון hp חיצוני כותב 2x קורא 4x זה היה אחד מהצורבים הראשונים שהבאתי מחול שפעם לא ידעו מזה צורבים ,הצורב השני שעדיין נמצא איתי היום yamaha 2100e 40x16x10 צורב מצויין אבל כמובן יקר עלה בעבר בסיבבות ה 1000 שקלים, אבל הצורב הזה התקלל מסיבה לא ידועה לי ואיני יודע מה קרה בהתחלה חשבתי שזה אבק שנכנס לתוך הצורב (כן יכול להיות) אז הכנסתי דיסק ניקוי וזה קצת עזר והתקלה חזרה, אז פתחתי בסופו של דבר את הצורב כמובן בעידנות וניקיתי את העינית ממש בעידנות החזרתי למקומו והכל היה בסדר התחיל לצרוב לי , ופתאום חזרה הבעיה הצורב לא קרא שום דיסקים לא רצה לצרוב אבל כל פעם שאני מוריד אותו מה- SYS הוא כמובן מזהה לי אותו וה…
-
- 33 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בעקבות אירועים אחרונים , הגעתי למסקנה שאני חייב לגבות את הנתונים על המחשב שלי- יש לי 2 מע' הפעלה על 2 HD נפרדים וHD אחד שהוא רק מידע תוכנות שירים ושטויות. מה הדרך הכי מומלצת לגבות את כל המידע? אני ראיתי לדוגמא בHP הנייד כדי לשחזר את המערכת מכניסים דיסק או 2 והוא פשוט עושה ממנו BOOT ומשחזר את כל המערכת כולל פרטישנים התקנות והכל - בדיוק לתצורה בה מקבלים את המחשב מHP. אני רוצה לעשות כזה גיבוי רק מהמערכת שמותקנת אצלי עכשיו... תודה לכל העוזרים ???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו יודע איפה אפשר לקנות צורב למחשב נייד? מחשב דגם: compaq- arena בתודה מראש קובי
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לדעת : באיזה מערכת קבצים אתם משתמשים ולמה? מה הייתרונות של כל אחת? והאם אני יכול להפעיל את שתיהן יחד (איכשהוא בלי בעיות לקרוא את הNTFS מהמערכת של הFAT??) יש לי XP + Longhorn תודה... נ.ב אני יסביר למה זה מעניין פתאום- הלונגהורן לא מוכן להתקין כל מיני רכיבים של IIS ודברים מההתקנה שלו על מערכת שהיא לא NTFS כדאי להעביר??
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחד כזה שלא עושה בעיות. לא נתקע, לא מרעיש, פשוט עובד יעיל וטוב?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הצורב שלי (Benq) , עובד מצויין, אם זה בצריבה, שכתוב .. אבל - בעיה אחת צצה לה לפתע. לאחרונה, כפי שאמרתי, אני יכול לצרוב כרגיל, בלי בעיות. אך, לקרוא דיסקים רגילים - הכונן לא מסכים. פתאום הוא גם מזוהה בווינדוס ככונן 32X12 רגיל. לאן נעלמו הX40? מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לי יש במחשב שני הארד דיסקים של 40 רציתי רק לדעת אם עשיתי טעות כשקניתי את השני במקום להחליף ל80 או ששניים זה יותר טוב מאחד גדול? חוץ מזה זה חור בהשכלה אז אשמח אם תענו לי בהקדם
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שאלה: האם אפשר לחבר צורב לכבל IDE 80גידים שיעבוד בUDMA 5 ? P4 1800 512 RDRAM 800 לוח ASUS P4T ערוץ IDE 1 מחובר לשני הHHD בUDMA5 כבל 80 גידים ערוץ 2 IDE מחובר לDVDROM ולצורב. DVDROM - UDMA2 PlexWriter 48/24/48A - PIO אני לא מצליח להעביר אותו לUDMA את הכבל IDE שמחובר לצורב קיבלתי ביחד עם הצורב.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום אבא שלי נוסע לניו יורק ומעוניין לקנות צורב dvd אני צריך המלצות אין הגבלה אבל לא יותר מדי
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות את האיזור של ה DVD שלי? אם זה ווארז אל תענו ותגידו לי שזה ווארז. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
קניתי לפני שלושה חודשים צורב LG 40X12X40 , כשאני צורב מההרדיסק לדיסק, זה אמור לקחת (לפי אנשים אחרים בעלי אותו צורב ) - משהו כמו 3-4 דקות לדיסק מלא, לי זה לוקח קרוב ל 8 דקות ! - מה יכולה להיות הסיבה ? (יש לי הרדיסק מהיר, 80 ג'יגה, עם 8 CASH של WD, ממש מעולה, אני לא חושב שהבעיה נובעת ממהירות קריאת החומר מההרדיסק..) :AR15:
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה הארדיסק יותר טוב? maxtor 7200rpm ata133? או westerb digital 7200rpm 8mb buffer ata100? איפה אני יותר ארגיש מהירות יציבות? MAXTOR או WD? היה לי MAXTOR והייתי מאוד מרוצה...ממש ממש מרוצה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה זמן ה CD ROM שלי לא קורא כלום ! ומה שמוזר זה קורה אחרי שאני מכניס את הדיסקים שצרבתי של OFFICE DEPOT . כן אני יודע שזה חרא דיסקים אבל איו בררה . וה CD ROM לא קורא כלום . נראה לי שהו הלך לעולמו :-[ אבל זה ככה קרה לי לפני חן הלכו לי כבר 2 CD ROMS בגלל הדיסקים הצרובים (לא OFFICE DEPOT) . יכלו להיות שזה בגלל ה דיסקים ושה CD ROM מתאמץ יותר מידי . ומאתי שהו קרא את ה דיסקים הוא כאילו התאמץ לקרוא אותם . (פשוט אחרי הרבה זמן הוא נכנס ל דיסק . (כול זה קרא בעבר לפני שבוע). אתם יכולים להגיד לי מה זה . כי זה פשוט משגע אותי אין לי כול כך הרבה כסף כידי לקנות CD ROM אחרי חודש. אם אתם יודע מה זה אז תגידו מה אני צריך לעשות כידי שזה לא יקרא בעתיד. בבקשה תעזרו לי !
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת אם יש כזה דבר מגירה להארדיסק שאני שם בתוכה הארדיסק IDE רגיל, אך שהיא מתחברת ליציאת ה-USB וכך אני יכול לנתק ולחבר אותה בלי לכבות את המחשב כל פעם ולפתוח אותו... יש כזה דבר? אם כן, היכן אפשר לקנות ובאיזה מחיר? והאם זה מסובך לבנות אחד כזה לבד? (במקרה שזה מאוד יקר)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, זה השועל, אני ברגילה כרגע ואני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש בנפח של 80 גיגה... העניין הוא שאני לא ממש בעיניינים, כל הזמן בצבא... אז שני המועמדים הם: WD 80 GB 8MB SE ו MAXTOR Diamond Max 9+ עכשיו המאקסטור יותר יקר אבל לפי מה שראיתי בביקורות ברשת, יש לו ביצועים עדיפים... עכשיו למקסטור גם שנה אחריות לעומת 3 של ה WD, למרות שהבנתי שאפשר להוסיף כמה דולרים ולקבל אחריות של 3 שנים למקסטור. עכשיו הכל עם הכל, מה כדאי ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-